The Footwearists - Footwear Innovation & Training

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Jalkineet perustuvat aiemmin tunnettuun SLEM (Shoe Leather Education Museum) instituuttiin ja on kansainvälinen jalkineiden innovaatio- ja koulutusinstituutti, johon kuuluu konsultointiosasto, ennusteosasto ja oppilaitos, joka tarjoaa kokopäiväisiä ohjelmia sekä osa-aikaisia Työpajoja ammattilaisille.

Jalkineiden tavoitteena on parantaa maailmaa kengillä. Vaikka on olemassa kasvava väestöryhmä eksponentiaalinen tarve jalkineiden tämä rajoittaa nykyinen aineellisia resursseja, tuotanto ja jakelu prosesseja. Tämä aiheuttaa pikaisesti merkittävää muutosta.

Kengät on tehty ja myydään melko samalla tavalla viime vuosisadalla. Vaikka arvostamme perinteitä, tavoitteenamme on kehittää innovatiivisia kestäviä tekniikoita, osallistuu vähemmän, kierrätettäviä ja myrkyttömiä varoihin paikallisesti. Tämän saavuttamiseksi ohjelmat kannustavat uusia tapoja ajatella jalkineita, jotka avaavat ja parantavat teollisuutta, johon liittyy uusia ratkaisuja ja luovia mahdollisuuksia, joita ei ollut saatavilla tai ajateltu aikaisemmin.

At Footwearistien kanssa teemme kaiken tämän tutkimalla, opettamalla ja soveltamalla uusia menetelmiä, jotka sopivat tulevaisuuteen. Ammattitaitoinen ohjelma Jalkineet Innovation poistaa tyypillinen osasto erimielisyyksiä teknologian, muotoilun ja liiketoiminnan, joka tarjoaa monialaiseksi sekä opiskelijoille ja ammattilaisille eri taustoja. Ohjelmassa käsitellään miten kehityksen ennustamista jalkineita, miten kääntää tämä tulevaisuuden visio osaksi kannattavaa ja kestävää suunnittelu sekä liiketoimintakonseptien, jotka pystyvät yhdistämään luovan, eettisiä, kaupallisen ja teknisen mitat ihmisten ja heidän jalkineet.

Kuka on tämä on?

Professional Footwear Innovation on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tuottaa kannattavaa ja merkityksellistä panosta jalkineteollisuuden tulevaisuuteen. Etsimme ihmisiä, jotka ovat intohimo jalkineiden ja ovat erittäin motivoituneita paremmin itseään ja ympäristöään.

Luova yrittäjähenkeä, suuri uteliaisuus tulevaisuutta ja halu oppia, työskennellä ja matkustaa monikulttuurisissa ja moniammatillisesti ovat myös tärkeitä henkilökohtaista omaisuutta.

SLEM
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Of Jalkineet Innovation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta November 2017 Alankomaat Tilburg Kiina Firenze Italia Guangdong + 4 lisää

SLEM tarjoaa ainutlaatuisen maisteriohjelman, jossa yhdistyvät ennustaminen, suunnittelun, teknologian ja liiketoiminnan, valistaa jalkineet yrittäjiä, ennustajat ja konsultit. [+]

Master of Jalkineet Innovation SLEM n päällikön Jalkineet Innovation keskitytään rakentamaan kansainvälistä tulevaisuuden visio, design-ajattelua, jalkineet asiantuntemusta, yrittäjätaidot ja ammattimainen asenne, jotka ovat kaikki välittömästi levitetään kenkäteollisuuden aikana luokat ja projekteja. Luokat tapahtuu Hollannissa ja Kiinassa, antaa opiskelijoille laaja maailmankuva kaikilla jalkineliiketoiminnassa ja sen jälkeen. Koska SLEM opiskelija te jatkuvasti yhteyden monenlaisia ​​ammattilaisia, rakentaa verkon alusta alkaen ohjelman. Tämä lähestymistapa varmistaa sen, että kun viimeistely maisteriohjelman, voit aloittaa oman yrityksen, työn freelance ja / tai maa työtä kaikkialla maailmassa. hakeminen teoria Meidän menetelmää voidaan tiivistää: ollaan tietoisia, tiedotetaan ja aktiivisuuteen. SLEM ohjelmat edellyttävät aktiivista osallistumista oman koulutuksen sijaan passiivisesti odottaa tiedekunnan "täyttää aivoihin". Siksi olemme aina kannustaa ennakointivalmiuksien ja joustava ajattelu: opetussuunnitelma sisältää henkilökohtaisen kehityksen suunnitelmia, jotka jokainen opiskelija toimii sekä ryhmätöitä. Ne määritellään ja edistetään koko ohjelman. Tämä muoto luo innostusta, paine ja luovuutta tarpeen muuttaa informaatiota tiedoksi. SLEM päällikön Jalkineet Innovation on hyvin intensiivinen ohjelma, joten emme suosittele jolla vaativaa työtä aikana Master. Rakennus verkko Koko ohjelma jatkuvasti on mahdollisuus rakentaa ja lisätä ammatillisen verkoston. Useat luokat ja seminaareissa päällikön ovat avoinna myös ammattilaisille. Tämä tarkoittaa, että luokkatoverit eivät ole vain teidän kollegoitaan, mutta myös toimitusjohtajan, suunnittelijat, markkinointi johtajat, vähittäismyyjille jne Alankomaat on yksi suurimmista toimijoista Euroopan markkinoilla, kun se tulee tuoda ja viedä jalkineiden ja Waalwijk alueen talot yli 250 jalkineet ja nahka yritykset. Lisäksi luokat ovat opettaneet laajan valikoiman kansainvälisiä vierailevia luennoitsijoita - kaikki alan asiantuntijat - jokainen tuo valtava verkosto omia. Koska kokopäiväinen Master opiskelija sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä pienissä ryhmissä tosielämän projekteja kansainväliset... [-]

Videot

Testimonials Master of Footwear Innovation

Ota yhteyttä

SLEM Footwear & Education Center

Osoite, 1. rivi headquarters
Tilburg, Alankomaat
Verkkosivu http://www.slem.nl/
Puhelin +31 416 757 630

Osoite, 1. rivi SLEM Italy Vigevano/Pisa/Firenze
Guangdong, Italia
Puhelin false

Osoite, 1. rivi Pcc - creative industry park, floor 10
510000 Firenze, Kiina
Puhelin false