The International Institute Of Plant Engineering And Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The International Institute Of Plant Engineering And Design perustettiin helmikuussa 2011 yhteisyritykseksi ja sillä on hallinnollinen toimisto Alankomaissa.

Instituutin tarkoitus ja ydinliiketoiminta on tiedon, kokemuksen ja koulutuksen ylläpitäminen suunnittelussa ja suunnittelussa prosessissa ja siihen liittyvillä aloilla.

Koulutus keskittyy putkistekniikkaan ja suunnitteluun, mekaanisiin staattisiin / pyöriviin laitteisiin, projektinhallintaan ja insinöörin aloittelevaan tasoon, kuten instrumentointiin, sähköön ja siviiliin.

Online-tekniikan kursseja, sertifikaatteja ja tutkintoja InIPEDiltä

InIPEDin kautta voit ilmoittautua erilaisiin verkko-insinöörikursseihin: yksittäiset jatko- ja ammattikorkeakoulut tekniikan aloilla ja niihin liittyvillä aloilla. Ansaitse jatko tai ammatillinen todistus tai master tekniikan osa-aikaisesti, vauhtia, joka toimii sinulle.

Tutustu tarjoamiin verkko-insinöörikursseihin eri aloilla, kuten putkistoissa, pyörivissä koneissa, putkien stressin analysoinnissa, staattisissa laitteissa, sähkötekniikassa tai instrumentoinnissa.

Sijainnit

Alankomaat Online

Osoite
Alankomaat Online, Alankomaat