The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Löydä St. Joost Master -instituutti visuaalisista kulttuureista verkossa

St. Joostin visuaalisten kulttuurien päällikköinstituutti avaa ovensa sinulle! Liity interaktiivisiin verkkoseminaareihimme ja saat ainutlaatuisen kuvan instituutiostamme. 15. toukokuuta 2020 kello 13.00 CEST esittelemme yhden vuoden korkean suorituskyvyn ammattilaismestari-animaatiota. Seuraajana on interaktiivinen verkkoseminaari 25. toukokuuta 2020 kello 13.00 CEST kahden vuoden taiteesta Master of Arts in Fine Art & Design. Tämä Master-ohjelma tarjoaa kolme innovatiivista tutkimusta Pathways jotka ruokkivat taiteelliseen kehitykseen ja ammatilliseen käytäntöön.

Verkkoseminaari Kuvataide ja muotoilu

Maanantai 25. toukokuuta 2020 klo 13.00 CEST

1.00–13.15 CEST

Yleisesittely

1.15 - 2.15 CEST

Kuvataiteet ja nykytaiteen jälkeiset käytännöt

14.30–15.30 CEST

Ekologian tulevaisuudet

3.45 - 4.45 CEST

Sijaitseva suunnittelu

4.45 - 17.30 CEST

Sovellustiedot ja käytännön asiat

Kirjaudu

Kutsumme sinut olemaan jonkun muun tulevaisuus! Hanki inspiraatiota ja rekisteröidy webinaareihimme.

https://fd7.formdesk.com/omnismart/Master_Webinar_May2020

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Master Institute on osa St. Joostin taidemuseota, joka sijaitsee Alankomaiden eteläosassa 's-Hertogenboschin kaupungissa. Euroopan ja eurooppalaisen taiteen ja suunnittelun sydämessä sijaitseva instituutti tarjoaa laajan näkökulman teoriaan ja käytäntöön sekä mahdollistaa vilkasta kansainvälistä vaihtoa. Moderni, ympäri vuorokauden auki oleva tilamme ja avoin studiokonseptimme luovat hedelmällisen ympäristön, jossa rikas, monitieteinen toiminta voi kasvaa.

Master Instituutti kannustaa ja tukee oppilaita heidän käytännössä johtama tieteidenvälistä tutkimusta Pathways . Kannustamme oppimista, joka muuttaa viitekehyksiä - kiinteitä oletuksia ja odotuksia - tekemään opiskelijoista osallistavampia, avoimempia, heijastavampia ja emotionaalisesti kykeneviä muuttumaan.

Oppimisyhteisömme on kulttuurien välinen; Eri taustoista tulevat opiskelijat tuovat erilaisia näkökulmia poliittisiin ja taiteellisiin tehtäviin. Hyväksymme moninaisuuden. Instituutti tarjoaa vilkkaan ympäristön tutkimuksen suorittamiseen ohjelmien tietyillä aloilla sekä tutorien ja tutkimusprofessorien aloittamissa tutkimusryhmissä. Itseohjaus ja itseorganisoituminen ovat avainasemassa. Olemme sitoutuneet antamaan opiskelijoille mahdollisuuden kasvaa ammattilaisiksi, jotka kykenevät muokkaamaan toimintaansa tahallisesti, strategisesti ja eettisesti.

Avansin ammattikorkeakoulu

Visuaalisten kulttuurien pääinstituutti (MIVC) ja St. Joostin taidemuseo ovat osa Avansin ammattikorkeakoulua. Kaikki MIVC: n maisteriohjelmat sijaitsevat yhdessä kampuspaikassa, lähellä 's-Hertogenboschin kaupungin sydäntä.

Sijainnit

Hertogenbosch

Osoite
Parallelweg 21-23
5223AL Hertogenbosch, Pohjois-Brabant, Alankomaat