The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Master Institute on osa St. Joostin taidemuseota, joka sijaitsee Alankomaiden eteläosassa 's-Hertogenboschin kaupungissa. Euroopan ja eurooppalaisen taiteen ja suunnittelun sydämessä sijaitseva instituutti tarjoaa laajan näkökulman teoriaan ja käytäntöön sekä mahdollistaa vilkasta kansainvälistä vaihtoa. Moderni, ympäri vuorokauden auki oleva tilamme ja avoin studiokonseptimme luovat hedelmällisen ympäristön, jossa rikas, monitieteinen toiminta voi kasvaa.

Master Instituutti kannustaa ja tukee oppilaita heidän käytännössä johtama tieteidenvälistä tutkimusta Pathways . Kannustamme oppimista, joka muuttaa viitekehyksiä - kiinteitä oletuksia ja odotuksia - tekemään opiskelijoista osallistavampia, avoimempia, heijastavampia ja emotionaalisesti kykeneviä muuttumaan.

Oppimisyhteisömme on kulttuurien välinen; Eri taustoista tulevat opiskelijat tuovat erilaisia näkökulmia poliittisiin ja taiteellisiin tehtäviin. Hyväksymme moninaisuuden. Instituutti tarjoaa vilkkaan ympäristön tutkimuksen suorittamiseen ohjelmien tietyillä aloilla sekä tutorien ja tutkimusprofessorien aloittamissa tutkimusryhmissä. Itseohjaus ja itseorganisoituminen ovat avainasemassa. Olemme sitoutuneet antamaan opiskelijoille mahdollisuuden kasvaa ammattilaisiksi, jotka kykenevät muokkaamaan toimintaansa tahallisesti, strategisesti ja eettisesti.

Avansin ammattikorkeakoulu

Visuaalisten kulttuurien pääinstituutti (MIVC) ja St. Joostin taidemuseo ovat osa Avansin ammattikorkeakoulua. Kaikki MIVC: n maisteriohjelmat sijaitsevat yhdessä kampuspaikassa, lähellä 's-Hertogenboschin kaupungin sydäntä.

Sijainnit

Hertogenbosch

Osoite
Parallelweg 21-23
5223AL Hertogenbosch, Pohjois-Brabant, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin