Maastricht University, School of Business and Economics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maastrichtin yliopisto (UM)

Hollannin kansainvälisin yliopisto erottuu innovatiivisesta lähestymistavastaan ​​oppimiseen ja kansainvälisiin näkymiin. Maastrichtin yliopistolla on 16 000 opiskelijaa ja 4 000 työntekijää, ja se tarjoaa laajan valikoiman akateemisia ohjelmia, joiden tarkoituksena on tuoda esiin parhaimmat opiskelijat.

Maastrichtin yliopiston kauppakorkeakoulu (UMSBE)

Haluat master-tutkinto tunnustettu ympäri maailmaa. Ja haluat taitoja ja kokemuksia, jotka valmistautuvat jatko-opintoihin tai onnistuneeseen uraan. Maastrichtin yliopiston kauppa- ja taloustieteen laitoksella (UMSBE) löydät kaiken tämän ja enemmän.

Innovatiivinen ja dynaaminen

Problem-Based Learning (PBL) on menetelmä, jonka olemme kuuluisia. Tämä tarkoittaa pieniä oppituntijaryhmiä, läheistä yhteyttä ohjaajasi kanssa ja erittäin vuorovaikutteinen oppimistyylin. PBL kouluttaa sinut aktiiviseksi ja itsenäiseksi osallistujaksi. Nämä taidot ovat valtava plus nykypäivän työmarkkinoilla.

Käytännöllinen ja ammattitaitoinen

Työnantajat, kuten valmistuneillemme, koska he ovat koulutettuja arvokkaita, todellisia elämäntaitoja: hallitsemaan itseäsi ja ryhmääsi, antamaan ja vastaanottamaan rakentavaa kritiikkiä, täyttämään määräaikoja, tuottamaan konkreettisia tuloksia ja ottamaan vastuun, mutta myös ottamaan riskejä. Valmistamme sinut kansainvälisille työmarkkinoille. Olemme aloittaneet kansainvälisen luokkahuoneen kehittämisohjelman, jossa opit työskentelemään eri kansallisuuksiltaan koostuvissa ryhmissä. Teemme sinut myös suoraan työnantajiin työharjoittelun, rekrytointitapahtumien ja yritysvierailujen kautta. Uramahdollisuudet sisällytetään kaikkiin ohjelmiin. Alumnimme piireissä järjestetään säännöllisiä verkostoitumismahdollisuuksia.

Tutkimus ja maine

SBE: ssä sinä opit parhaimmasta. Tutkimuksemme on johdonmukaisesti arvioitu ensin tai toisella kansallisten vertaisarviointien perusteella. Lisäksi me olemme 52 maailmanlaajuisen kauppakorkeakoulun joukossa, joille on myönnetty arvostettu Triple Crown akkreditointi (EQUIS, AACSB ja AMBA). He saavat myös jatkuvasti suurta kiitosta alankomaalaisissa, saksalaisissa ja kansainvälisissä rankingissa.

Aloita täältä ... mene mihin tahansa

Lyhyesti sanottuna SBE tarjoaa korkealaatuista koulutusta ja ponnahduslauta seuraavaan vaiheeseen. Tulet huomaamaan, että SBE-masterin tietämys, taidot ja kokemus vievät sinut parhaaseen mahdolliseen asemaan. Odotamme innolla sinua täällä.

Lue lisää meistä

Sijainnit

Maastricht

School of Business and Economics

Osoite
Maastricht University, School of Business and Economics
Minderbroedersberg 4-6

6211 Maastricht, Limburg, Alankomaat
Puhelin
+31 43 388 3676

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit