Read the Official Description

Tehtävänä Unu-Merit School of Governance on kouluttaa asiantuntijoita, jotka yhdistävät korkeatasoisen akateemisen apuraha johtajuus, vahvistaakseen demokraattisen hallinnon kotimaan ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. UNU-MERIT School of Governance valmistelee ammattilaisia ja tutkijoita politiikan analyysin, riskinarvioinnin, politiikan suunnittelua sekä politiikan seurantaan, politiikan arviointia ja menetelmiä ja tekniikoita politiikan tutkimusta. Lisääntyvän monimutkaisuuden asioista käsillä, on kasvava tarve asiantuntijoiden politiikka-analyysejä ja siten myös kasvava tarve koulutusohjelmia, jotka tarjoavat tutkijoille kattavan yhdistelmä teoreettista taustaa, teknistä osaamista ja tietyllä alueella tietoa pannakseen teorian todellisuutta. School of Governance perustettiin syyskuussa 2004 Maastrichtissa yliopistossa. Tosiasia koulu perustettiin Maastrichtin yliopistossa ei ole yllättävää. Monella tapaa koulu on ilmaus Maastrichtin yliopiston identiteettiä: ”Missä tutkimus ja opetus ovat toisiaan täydentäviä. Jossa innovaatio on meidän keskittyä. Jossa lahjakkuus voi kukoistaa.” Instituutti tarjoaa monitieteellisen ylhäältä akateemista koulutusta Euroopan sydämessä. Näin se perustuu akateemisen resursseja eri tiedekuntien Maastrichtin yliopistossa samoin kuin useiden ulkomaisten kumppaneiden kanssa. Tammikuussa 2011 koulusta tuli osa YK-yliopiston, vahvistuu edelleen kansainvälistä koulutus- ja tutkimusverkosto ja rakentuu asiantuntemuksen UNU-MERIT, Maastricht-pohjainen tutkimuslaitos UNU. Maastrichtin yliopisto Maastrichtin yliopisto (UM), kansainvälisin yliopisto Alankomaissa, erottuu innovatiivinen lähestymistapa oppimiseen ja kansainvälisiä näkymiä. Kanssa 14500 opiskelijaa ja 3500 henkilöstön UM tarjoaa laajan valikoiman opetusohjelmia, jotka kaikki on suunniteltu tuomaan esiin parhaat sen opiskelijoita. Maastrichtin yliopisto on käyttänyt Problem Based Learning (PBL) lähtien se perustettiin ja on asiantuntija tällä alalla yli 35 vuotta. PBL on enemmän kuin vain tiedon hankkimista; se on noin vaihtamalla tietoa haastava ja tehokkaasti. Maastrichtin yliopisto tekee eron. Ainutlaatuinen Eurooppaan keskittyvää ja kansainvälisesti suuntautuneita ohjelmia.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

UNU-MERIT

... [+]

• koordinointi politiikan kansainvälisten kumppaneiden kanssa

Suuntautumiset

• Migration Studies

• Risk & haavoittuvuus (in yhteistyössä UNU-EHS)

• Alueellinen yhdentyminen ja monitasoinen hallinto (in yhteistyössä UNU-CRIS)

• Innovaatio, toimielimet ja kehitys

KESTO

Opiskelijat ovat varustettu erilaisia ​​taitoja, työkaluja ja tietoa, jonka avulla he voivat työskennellä resourcefully niin politiikan suunnittelijat ja politiikan analyytikot julkisten ja yksityisten laitosten.

Student profiili

MPP opiskelijat tulevat erilaisista taustoista. Jotkut liittyä MPP heti sen jälkeen kun kandidaatin ja maisterin tutkinto; toiset ovat puolivälissä uransa ammattilaisia ​​eri kulttuuri- ja kurinpidollisia taustoista. ... [-]

Alankomaat Maastricht
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Location address
Boschstraat 24
Maastricht, Limburg, 6211 AX NL