University of Amsterdam

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Amsterdamin yliopisto

Moderni yliopisto, jossa on keskustan kampuksella, Amsterdamin yliopisto (UVA) on rikas historia ja sen juuret takaisin 1632, kun Athenaeum illustré perustettiin kouluttaa opiskelijoita kaupan ja filosofia.

UVA on kansainvälisesti suuntautunut tutkimus yliopisto ja johdonmukaisesti joukossa parhaiden yliopistojen Euroopassa. UVA pyrkii tarjoamaan innostavan kansainvälisen akateemisen ympäristön, jossa sekä henkilökunta ja opiskelijat voivat kehittää kykyjään optimaalisesti. Lisäksi laaja valikoima Englanti-opetti maisteriohjelmien, Yliopisto tarjoaa useita Englanti-opetti kandidaatin ohjelman ja yli 15 Summer School kursseja.

Amsterdamin sydämessä

Amsterdam on taloudellinen, kulttuurinen ja luova keskus Alankomaissa. Se on koti monia kansainvälisiä ja paikallisia yrityksiä, järjestöjä ja tutkimuslaitoksia. Englanti on laajalti puhuttu ja ymmärretty Amsterdamissa ja kaupungin keskustaan ​​on helppo kansainvälisten asukkaiden pääsy ja navigoida. Amsterdam on myös rankattu yhdeksi turvallisimmista kaupungeista maailmassa ja toiseksi turvallisin kaupunki Euroopassa.

Pikemminkin kuin yksinäinen kampuksen, UVA on neljä integroitu kaupunki kampuksilla kaikkialla Amsterdam. Luokat pidetään viehättävä, vanhoja rakennuksia kaupungin keskustassa tai state-of-the-art tilat Amsterdamissa Science Park.

Opiskelu kansainvälisessä ympäristössä

UVA vahva kansainvälinen suuntautuminen näkyy opetussuunnitelmiin sen eri koulutusohjelmissa. Suuri valikoima Englanti-opetti ohjelmien avulla UVA helpommin kansainvälisiä opiskelijoita kuin useimmissa muissa eurooppalaisissa yliopistoissa. UVA on myös laaja verkosto ulkomaisen kumppanin yliopistojen, oppilaiden ja henkilökunnan vaihtoon.

Tutkimus

University of Amsterdam on erinomainen maine tutkimuksen ja on rankattu maailman parhaiden monilla aloilla. Monipuolinen soveltava tutkimus ohjelmat ovat usein monitieteellisiä ja keskittyi yhteiskunnallisia kysymyksiä. UVA yhteisö koostuu itsenäisistä ajattelijoita, jotka uskaltavat kyseenalaistaa dogmeja ja avoimesti haastaa toistensa mielipiteitä.

Apurahat kansainvälinen lahjakkuus

UVA on perustanut useita apurahaohjelmia erityisesti suunniteltu tarjoamaan lahjakkaita ja motivoituneita kuin EU / ETA-opiskelijoille mahdollisuuden osallistua maisteriohjelmaan meidän laitos: Amsterdam Merit apuraha, Amsterdamin Excellence Scholarship, Hollannissa Scholarship ja Amsterdamin Science Talent Scholarship .

Lisätietoja yhteystiedot:

Student Service Desk sijaitsee Roeterseiland Campus, keskushallissa pohjakerroksessa Building E, Roetersstraat 11, 1018 WB Amsterdam.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso MSc » Katso Maisteri » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso OTK » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Kaksikielinen Päällikkö Diskurssi- Ja Viestintätutkimuksissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Yhden ja puolen vuoden Dual Masterin Discourse and Communication Studies -ohjelmassa on ainutlaatuinen tieteidenvälinen ohjelma, jossa yhdistyvät diskurssianalyysi ja argumentaatioteoriat ja joka tarjoaa sinulle hyvän perustan kielen ymmärtämiselle ja sen argumentaatiotarkoituksiin. [+]

Yhden ja puolen vuoden Dual Masterin Discourse and Communication Studies -ohjelmassa on ainutlaatuinen tieteidenvälinen ohjelma, joka yhdistää diskurssianalyysin ja argumentaatioteorian, ja tarjoaa sinulle hyvän perustan kielen ymmärtämiselle ja sen argumentaatiotarkoituksiin.

Kieli ja argumentointi

Dual Master -ohjelman Discourse and Communication Studies -opinnot tarjoavat opiskelijoille vankan teoreettisen ja metodologisen perustan ymmärtämään, miten kieltä käytetään informatiivisiin ja argumentaarisiin tarkoituksiin. Ohjelmassa esitetään katsaus viime toteavan ja ohjaavan tutkimuksen kielellä, ja se kattaa laajan kirjon aiheita, kuten puhekielen analyysi, tyyli, klassinen ja moderni retoriikka, epävirallinen logiikka, harhaluuloja ja juridiset ja puhekielen argumentti.... [-]


Kaksoismestari Kurataiteessa Ja Kulttuureissa: Perintöopinnot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Dual Master's Curating Art ja kulttuurit on ainutlaatuinen ammatillinen ohjelma, jonka tarjoavat yhdessä UvA, VU ja johtavat museot Hollannissa, ja on suunniteltu kouluttamaan kuraattoreita tulevaisuudessa. [+]

Dual Master's Curating Art ja kulttuurit on ainutlaatuinen ammatillinen ohjelma, jonka tarjoavat yhdessä UvA, VU ja johtavat museot Hollannissa, ja on suunniteltu kouluttamaan kuraattoreita tulevaisuudessa.

Dual Master's Curating Art and Cultures on ainutlaatuinen kahden vuoden ohjelma, jota Amsterdamin yliopisto, Vrije Universiteit Amsterdam ja Alankomaiden johtavat museot ja kulttuurilaitokset tarjoavat yhdessä. Ohjelma on suunniteltu kouluttamaan tulevaisuuden kuraattorit.

Sekä luentosalissa että näyttelytilassa Dual Master -kurssin valmistuessaan taide- ja kulttuuripäällikkö valmistelee uran ammatilliseksi kuratoriksi vahvistamalla kurinpidollisia ja teoreettisia perustietojasi sekä varustellessasi tarvittavat tutkimustyöt ja käytännön kokemukset.... [-]


MA Arts and Culture: Art Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

opetussuunnitelma tutkielma

Opinnäytetyön aihe on sovittava opiskelijan ja akateemisen neuvonantajan kesken.

Yhden vuoden ohjelma

Opiskelijat, joilla on vastaava maisterin tutkinto, voivat yleensä suorittaa ohjelman yhden vuoden aikana (70 op).

[-]

MA Classics and Ancient Civilizations: Classics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Yhdistämällä voimavaransa vuonna Acasa, kaksi Amsterdam-pohjainen yliopistot tarjoavat laajimman paketin maisteriohjelmien alalla antiikin Alankomaissa.

Ohjelman rakenne

Maisteriohjelma Classics koostuu 60 opintopistettä:

42 luottoja ydin kursseja, valittavien ja opetusohjelmia. Tutkielma

Diplomityö (18 op) raportoi tehtyyn tutkimukseen opiskelijan valvonnassa kahden akateemisen henkilöstön jäsentä osallistuvat ohjelmaan. Opinnäytetyön aihe on yhteisesti sovittu opiskelijan ja akateemisen neuvonantaja.

[-]

Ma Englanniksi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Englannin kielen ja kulttuurin kandidaatin tutkinnolla voit edelleen erikoistua englannin kieleen ja kirjallisuuteen seuraavien kolmen maisteriohjelman kesken. [+]

Neljä tapaa erikoistua englanniksi

Englannin kielen ja kulttuurin kandidaatin tutkinnolla voit edelleen erikoistua englannin kieleen ja kirjallisuuteen seuraavien kolmen maisteriohjelman kesken.

Kielitieteet: kieli ja koulutus

Maisteriohjelma Kieli ja koulutus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kielenkäyttöön ja vieraan kielen opetusta ja oppimista institutionaalisten pedagogiset rakenteet.

Kieli ja yhteiskunta

Maailmassa globalisaation syvällinen tuntemus eurooppalaisten kielten tarvitaan kulttuurienvälisen yritysviestinnän. Vaikka maailmanlaajuinen Englanti voi toimia kielenä kansainvälisissä yhteyksissä monissa tilanteissa perusteellisesti käytön äidinkielen liikekumppanin voi olla hyvin hedelmällistä.... [-]


MA European Studies: East European Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Itä Eurooppa-tutkimuksen University of Amsterdam

Euroopan laajojen ja avoin rajaseudulla idässä - Puolasta ja Balkanin Uralille ja Kaukasuksen - on ollut kallioperän kaikkein radikaaleja muutoksia ja dramaattinen konflikteja muotoinen nykyajan. Meidän vuoden kestänyt maisteri Itä-Euroopan tutkimuksen tarjoaa kiehtovan, tutkimuksellista matka politiikasta ja kulttuurista tämän alueen 20. ja 21. vuosisatojen.

Tulet lähentää kansakunnan rakentamisen ja konfliktien Saharan alueilla, kuten Kaukasuksen, Ukraina / Krimillä, tai Balkanin ja suhteesta nationalismin ja poliittisen islamin tai kristinopissa. Perustettu vuonna 1948, meidän Maisteriohjelma on nyt toivottaa kansainvälisiä opiskelijoita ja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tiukkaa tieteidenvälistä koulutusta Itä-Euroopan tutkimuksen:... [-]


Ma European Studies: Eurooppalaista Politiikkaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Vuonna yhden vuoden ohjelma European Policy opiskelet nykyaikaisen eurooppalaisen ja EU: n politiikkojen ja oppii soveltamaan tietoa ja taitoja poliittinen ympäristö. Ohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärrystä ja edistää Euroopan ja EU-asioiden. [+]

Päätöksenteon nyky-Euroopassa

Euroopan Studies-ohjelma European Policy tarjoaa:

Syvä ymmärrys poliittisen päätöksenteon ja kansainvälisten suhteiden nykyajan Euroopassa ja Euroopan unionin. Ainutlaatuinen yhdistelmä Laki, kauppatieteet ja käytännön taitoja. Analyyttisiä ja viestintätaidot, jotka ovat välttämättömiä ammatillinen tutkimus ja poliittinen ympäristö, sekä kotimaassa että ulkomailla. Intensiivinen koulutus politiikan ympäristöissä, erityisissä taitojen kursseja ja työharjoittelu.

Yhden vuoden eurooppalaisessa politiikassa tutkitaan nykyaikaisia ​​EU: n ja EU: n politiikkoja ja opitaan soveltamaan tietosi ja taidot politiikan ympäristöön. Ohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärrystä ja edistää Euroopan ja EU-asioiden. Sen avulla ne voivat purkaa eri poliittisia, oikeudellisia ja taloudellisia malleja, jotka vaikuttavat nykyajan kansainvälisen politiikan Euroopassa ja EU: ssa ja sen raja-alueilla. Ohjelma tarjoaa sinulle tietoa ja analyyttisiä taitoja, jotka ovat välttämättömiä tutkimus- tai politiikan ympäristöissä.... [-]


Ma European Studies: Koskevat Eurooppa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelmassa, jossa ohjataan Eurooppaa, opiskelet nykyaikaista Eurooppaa ja EU: ta, poistamalla poliittisia, oikeudellisia, taloudellisia ja historiallisia malleja, jotka vaikuttavat nykyaikaiseen kansainväliseen hallintoon ja politiikkaan Euroopassa ja sen rajaseuduilla. [+]

Yhden vuoden maisteriohjelmassa, jossa ohjataan Eurooppaa , opiskelet nykyaikaista Eurooppaa ja EU: ta, poistamalla poliittisia, oikeudellisia, taloudellisia ja historiallisia malleja, jotka vaikuttavat nykyaikaiseen kansainväliseen hallintoon ja politiikkaan Euroopassa ja sen rajaseuduilla.

Nykyinen Eurooppa ja EU

Euroopan Studies-ohjelma EKP Eurooppa tarjoaa:

Syvä ymmärrys poliittisen päätöksenteon ja kansainvälisten suhteiden nykyajan Euroopassa ja EU: ssa. Ainutlaatuinen yhdistelmä Laki, kauppatieteet ja historia. Perusteellista koulutusta analyyttisiä ja viestintätaidot, jotka ovat välttämättömiä ammatillinen tutkimus ja poliittinen ympäristö, sekä kotimaassa että ulkomailla. ... [-]

Ma Filosofia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Yhden vuoden filosofian maisteriohjelmassa voit hankkia taitoja muotoilla, analysoida ja keskustella filosofisista ongelmista. Sen avulla voit tutustua yhteen tai useampaan filosofian osa-alueeseen sekä opiskella sekä anglosaksisia että eurooppalaisia ​​filosofioita. [+]

Yhden vuoden filosofian maisteriohjelmassa voit hankkia taitoja muotoilla, analysoida ja keskustella filosofisista ongelmista. Sen avulla voit tutustua yhteen tai useampaan filosofian osa-alueeseen sekä opiskella sekä anglosaksisia että eurooppalaisia ​​filosofioita.

Osallistavan ja laaja-alaisia

Maisteriohjelma Filosofia on kattavin lajissaan Alankomaissa. Se kattaa laajan kirjon aiheita ja on vahva kansainvälinen painotus. Ohjelma perehdytään yhteen tai useampaan osa-alueet filosofiaa, ja tutkii molemmat anglosaksisten ja eurooppalaisten filosofiaa. Opiskelija saa valmiuksia laatia, analysoida ja keskustella filosofisia ongelmia, sekä muotoilemaan ja esittämään tutkimuksen kohdentamista kysymykset laajemmassa tutkimussuunnitelma.... [-]


Mahistoria: Holokaustit Ja Kansanmurhatutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Tutkintotodistus

Opetussuunnitelma Tämän ohjelman on monitieteinen ja vertaileva luonteeltaan perustuu joustavaan tulkintaan käsitteen kansanmurhasta. Lisäksi huomiota kiinnitetään tutkimuksen, miten jälkipolville ovat tulkinneet eri kansanmurhaan prosesseja.

Ohjelman rakenne

[-]

MA in Heritage Studies: Archival and Information Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 18 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

In the one-year Master's programme in Archival and Information Studies, you will concentrate on Information Studies, and develop the skills, competencies and understandings necessary to become an Information Specialist in today's dynamic digital world. [+]

In the one-year Master's programme in Archival and Information Studies, you will concentrate on Information Studies, and develop the skills, competencies and understandings necessary to become an Information Specialist in today's dynamic digital world.

Our new and dynamic digital age

Information, data, media and digitality have become ubiquitous features of our social, economic and political lives. All the world is connected and media and computational technologies have already converged into a small device we carry around in our pockets. The news is sampled rather than broadcast. We converse through snippets of information shared via junk radio bands to a global clique. This digital hyper-archive of information is not only a resource to be accessed and consulted, but, as never before, the constituent data for new questions, new enquiries and new intrusions into our social and political lives. The methods of the previous age, methods of representation and fixed association, no longer apply to this new, dynamic, digital information world.... [-]


MA in Theology and Religious Studies: Islam in the Modern World

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Tutkintotodistus Ohjelman rakenne 18 luottoja ydin kursseja 18 opintopistettä maisterin tutkielma. [-]

MA in Theology and Religious Studies: Religious Diversity in Europe

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Europe’s cultural history is characterised by religious exchange, adaptations and conflict within a global context. In this Master's programme, you will explore past and present religious diversities within and beyond their European contexts. [+]

Europe’s cultural history is characterised by religious exchange, adaptations and conflict within a global context. In this Master's programme, you will explore past and present religious diversities within and beyond their European contexts.

The cultural history of religious diversity

In the Master’s in Religious Diversity in Europe, you will study the religious field from a historical as well as a social scientific perspective. Taking the present day situation as a point of departure, you will reflect on religion’s multiple entanglements in history, culture, society and the individual. As such, the programme offers exciting opportunities to students who enjoy studying religious texts, traditions and practices, and theoretical issues related to religious diversity in Europe.... [-]


MA Literary Studies: Comparative Literature

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Tutkintotodistus

Kun onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman, saat laillisesti akkreditoitu maisteriksi Literary Studies ja otsikko Master of Arts (MA).

18 luottoja gradu [-]

MA Literary Studies: Literature, Culture and Society

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Slaavilainen espanjalainen . . Tutkintotodistus

Kun onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman, saat laillisesti akkreditoitu maisteriksi Literary Studies ja otsikko Master of Arts (MA).

Ohjelman rakenne: [-]

MA Literary Studies: Literature and Education

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Tutkintotodistus

Kun onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman, saat laillisesti akkreditoitu maisteriksi Literary Studies ja otsikko Master of Arts (MA).

[-]

Ma Lähi-idän Opinnot: Heprea Ja Jewish Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelma Hebrealainen ja juutalainen tutkimus keskittyy juutalaiseen kulttuuriin ja henkiseen elämään antiikista nykypäivään. [+]

Yhden vuoden maisteriohjelma Hebrealainen ja juutalainen tutkimus keskittyy juutalaiseen kulttuuriin ja henkiseen elämään antiikista nykypäivään. Räätälöity ohjelma

Seuraava yleinen teoreettinen ja metodologinen seminaari, jokainen opiskelija ottaa opetusohjelmia ja / tai valittavien koehenkilöillä liittyvät hänen / hänen haluttu osaamisalue. Opiskelija yhdessä opinto neuvonantaja ja ohjaajien laativat omat kehityskaari. Henkilökunta osallistuvat ohjelmaan kattavat laajan aiheita, kaudet ja lähestymistapoja: toisen temppelin ajan ja antiikin rabbien juutalaisuus, keskiaikainen kulttuuri, painottaen erityisesti filosofia ja historia tieteiden, varhainen moderni ja moderni kulttuurinen ja henkinen historia (mukaan lukien Amsterdamin Juutalainen ohi), kirja historia, Modern heprean ja Israelin kirjallisuuteen ja kulttuuriin, ja Jiddiš tutkimukset.... [-]


Ma Mediatutkimuksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Filosofian, historian ja diskurssianalyysin juurilla kahden vuoden tutkimustutkimuksen pääaineet mediatutkimuksissa tutkivat asiaankuuluvia teoreettisia lähestymistapoja mediatutkimukseen nykykulttuurissa. [+]

Filosofian, historian ja diskurssianalyysin juurilla kahden vuoden tutkimustutkimuksen pääaineet mediatutkimuksissa tutkivat asiaankuuluvia teoreettisia lähestymistapoja mediatutkimukseen nykykulttuurissa.

Monitieteisen mediatutkimuksen

Kahden vuoden Media Studies Research Master -ohjelmassa on monitieteinen, humanistinen lähestymistapa medialle. Se pitää mediaa kulttuurisina keskusteluina ja käytänteinä, teknisinä infrastruktuureina sekä voimakkaina poliittis-taloudellisina toimijoina.

Filosofian, historian ja kirjallisuuden opinnoissa, tieteen ja tekniikan opinnoissa, sosiologiassa ja poliittisessa tiedeohjelmassa juuret ovat kehittäneet asiaankuuluvia teoreettisia lähestymistapoja mediakokeessa nykykulttuurissa. Ohjelma opettaa oppilaita käsittelemään ratkaisevia teoreettisia käsitteitä ja ajankohtaisia ​​kysymyksiä sekä kehittämään omia tutkimuskäytäntöjään, jotka huipentuvat tutkimussuunnitelmaan.... [-]


Ma Perintö Opinnot: Kulttuuriperinnön Ja Muisti Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kulttuurihistorioitsijoiden, taidehistorioitsijoiden, arkkitehtonisten historioitsijoiden, arkeologien ja sosiologien opettama Dual Master's in Heritage and Memory Studies tarjoaa ammattitaitoisen, monitieteisen ohjelman, jossa opit perintöä ja muistoa kriittisestä, kulttuurihistoriallisesta ja spatiaalisesta näkökulmasta. [+]

Kulttuurihistorioitsijoiden, taidehistorioitsijoiden, arkkitehtonisten historioitsijoiden, arkeologien ja sosiologien opettama Dual Master's in Heritage and Memory Studies tarjoaa ammattitaitoisen, monitieteisen ohjelman, jossa opit perintöä ja muistoa kriittisestä, kulttuurihistoriallisesta ja spatiaalisesta näkökulmasta.

Menneisyyden tutkiminen nykyhetkellä

Maailmassa on tapahtunut huomattavaa muutosta taiteen ja kulttuurin alalla. Vaikka sektori oli kerran pääasiassa keskittynyt museoihin, teattereihin ja konserttisaleihin, olemme nyt todistamassa maisemien, kaupunkialueiden ja rakennusten laajamittaista musealisoitumista ja disneyfiguraatiota ja jopa jokapäiväisen kulttuurin immateriaalisia ilmentymiä. Tämä tekee meidän kaupunki- ja maaseutuympäristöön yhä vaiheessa hallittu ja nostalginen.... [-]


Ma Perintö Opinnot: Museo Opinnot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Museotieteiden maisterin tutkinto on ainutlaatuinen, puoli vuotta kestävä ammatti-ohjelma, joka keskittyy museologiseen alaan ja sisältää intensiivisen 6 kuukauden harjoittelun. [+]

Museotieteiden maisterin tutkinto on ainutlaatuinen, puoli vuotta kestävä ammatti-ohjelma, joka keskittyy museologiseen alaan ja sisältää intensiivisen 6 kuukauden harjoittelun.

Vankan pohjan työskennellä museossa Mestari-ohjelma Museotutkimukset valmistelee sinut asemaan museoammattien laajemmasta alasta. Tulet saamaan ensikäden kokemusta alan opintojen aikana, kun olet suorittanut intensiivistä työharjoitteluun hollantilainen tai ulkomaisessa museo. Museological maailma on jatkuvasti liikkeellä. Tärkeitä historiallisia tapahtumia seuraa suuria yhteiskunnallisia muutoksia. Museot heijastavat tätä avulla näyttelyitä, muutokset hankinta politiikan ja arkkitehtuurin innovaatioita. Samalla, kansainvälistyminen ja globalisaatio edellyttävät jatkuvaa repositioning. UVA maisteriohjelman museo Studies korostaa yleisön edessä museo tuntumassa, jossa kävijät tulevat ja missä kokoelmat kertovat tarinoita. Museot järjestävät niiden kokoelmat vastaamaan tarina he haluavat kertoa. Tämä käsite perustuu tieteelliseen tutkimukseen näyttelyitä vaan liittyy myös ideologia ja poliittiset, uskonnolliset ja taloudellisen vallan. Kysymys siitä, mitkä tarinat ovat kertoneet vastustava jatkuvasti muuttua. Museo Tutkimukset tutkii dynamiikka ja olemassaolon oikeutuksesta perintöä museoita, kuten keskittymällä antiikki, arkeologia, kansatiede, ja historia ja taidemuseot. Tämä tehdään aina vankka kulttuurinen-historian pohjalta ja kansainvälisissä yhteyksissä. Olipa haluat järjestää näyttelyitä, suunnittelemaan koulutushankkeita, hallita museot, luoda politiikka, harjoittaa tieteellistä tutkimusta tai kirjoittaa arvosteluja: se kaikki alkaa vankan perustan tiedon, luovan ajattelun ja kriittisyyttä. Alumni UVA maisteriohjelman museo Opinnot parhaillaan työskentelee näyttelyn järjestäjät, kuraattorit, koulutus- työntekijää, toimihenkilöä, projektipäälliköt, tutkijat ja johtajat. Tutkintotodistus ... [-]

Ma Ranskaksi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kanssa kandidaatin ranskan kielen ja kulttuurin voit edelleen erikoistua ranskan kielen ja kirjallisuuden seuraavien kolmen maisteriohjelmien, joista jokaisella on erilainen keskittyminen. [+]

Neljä tapaa erikoistua ranskaksi

Kanssa kandidaatin ranskan kielen ja kulttuurin voit edelleen erikoistua ranskan kielen ja kirjallisuuden seuraavien kolmen maisteriohjelmien, joista jokaisella on erilainen keskittyminen.

Kielitieteet: kieli ja koulutus

Maisteriohjelma Kieli ja koulutus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kielenkäyttöön ja vieraan kielen opetusta ja oppimista institutionaalisten pedagogiset rakenteet.

Kieli ja yhteiskunta

Maailmassa globalisaation syvällinen tuntemus eurooppalaisten kielten tarvitaan kulttuurienvälisen yritysviestinnän. Vaikka maailmanlaajuinen Englanti voi toimia kielenä kansainvälisissä yhteyksissä monissa tilanteissa perusteellisesti käytön äidinkielen liikekumppanin voi olla hyvin hedelmällistä.... [-]


Master In Kielitiede: Kielen Ja Koulutus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Maisterin kielessä ja koulutuksessa opiskelet kielten ja kirjallisuuden oppimista hankinnasta, käytännöllisestä ja koulutuksellisesta näkökulmasta erikoistuen johonkin seitsemästä suuresta eurooppalaisesta kielestä tai kielten perheestä. [+]

Kieli ja kirjallisuus koulutuksessa

Maisteriohjelma Kieli ja koulutus tarjoaa ainutlaatuisen, monitieteisen lähestymistavan kielen ja kirjallisuuden oppimiseen. Tutkimuksesta ja käytännöstä saat kurssit sekä kielitieteessä että kirjallisuudessa. Ohjelman kielitaito keskittyy kielten käyttöön, kielivaihteluun ja vieraan kielen oppimiseen ja opettamiseen. Kirjallisuuden osa-alue nollaa kirjallisuuden ja koulutuksen käytännön ja käsitteellisiä siteitä, jotka käsittelevät esimerkiksi seuraavia kysymyksiä: Miten "opettaa" kirjallisuus? Mitä kirjallisuus opettaa meille? Mikä on kirjallisuuden ja sosiaalisen kehityksen ja muutoksen välinen suhde?

Ensimmäinen askel opetusradalle ... [-]

Master In Kirjallisuudentutkimuksessa: Englanti Kirjallisuuden Ja Kulttuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Yhden vuoden englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen engl [+]

Yhden vuoden englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen engl... [-]


Master Of Arts (MA) Eurooppa-tutkimuksen: Identiteetti Ja Integraatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelmassa identiteetti ja integraatio tutkivat Euroopan nykyisiä haasteita kulttuurin monimuotoisuudesta ja identiteetistä tarkastelemalla mantereen monimutkaista poliittista, ideologista ja kulttuurihistoriaa. [+]

Yhden vuoden maisteriohjelmassa identiteetti ja integraatio tutkivat Euroopan nykyisiä haasteita kulttuurin monimuotoisuudesta ja identiteetistä tarkastelemalla mantereen monimutkaista poliittista, ideologista ja kulttuurihistoriaa.

Euroopan tutkiminen kokonaisuudessaan

Eurooppalainen koulutusohjelma Identiteetti ja integraatio tarjoaa sinulle:

Kulttuurinen ja historiallinen lähestymistapa nykyisiin monimuotoisuuteen ja identiteettiin Euroopassa. Ainutlaatuinen historian, kulttuurintutkimuksen ja modernin kirjallisuuden yhdistelmä. Kattava koulutus analyysi- ja viestintätaidoissa, jotka ovat välttämättömiä ammatillisessa tutkimus- ja toimintaympäristössä sekä kotimaassa että ulkomailla. ... [-]

Master of Arts (MA) in Arts and Culture: Art Studies (by Research)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Tutkimuksessa ehdotuksen opiskelijoita kirjoittamaan ajatuksia tutorials, opinnäytetyön ja kolme valittavien he haluavat. Kaikki opiskelijat osallistuvat kolme keskeistä kursseja, jotka tarjoavat teoreettinen tausta taiteiden tutkimuksen laitos.

Ohjelman rakenne

Tutkimus maisteriohjelman taiteiden tutkimuksen laitos käsittää 120 opintopistettä:

90 luottoja ydin kursseja, opetusohjelmia ja valittavien. 30 krediittiä pro gradu -tutkielman.

Opiskelijat, jotka osoittavat poikkeuksellisen lupaus aikana säännöllisesti tai ammatillinen maisteriohjelman kannustetaan jatkamaan opintojaan tutkimusohjelmaan. Kun opiskelijat otetaan tutkimusohjelmaan, he voivat siirtää hyvityksiä ansainnut aikana edellisessä opintojen kohtaan heidän Research maisterin tutkinto. Tutkimukset Hallitus päättää mitä kursseja voitaisiin siirtää.... [-]


Master of Arts (MA) in Arts and Culture: Comparative Cultural Analysis

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Jälkeen onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman, saat luvanvaraista maisterin tutkinto Taide ja kulttuuri ja otsikko Master of Arts (MA).

Opetussuunnitelma

Ohjelman rakenne

42 opintopistettä kursseille 18 luottoja thesis Tutkielma

Diplomityö raportit tutkimustyön opiskelijan valvonnassa kahden akateemisen henkilöstön jäsentä osallistuvat ohjelmaan. Opinnäytetyön aihe on yhteisesti sovittu opiskelijan ja akateemisen neuvonantaja (s).

[-]

Master Of Arts (MA) In Historiassa: American Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Maisteriohjelma American Studies tutkii historiaa Yhdysvaltojen ymmärtää, mitä on nimenomaan amerikkalainen tästä yhteiskunnasta ja kulttuurista ... [+]

Master of Arts (MA) in History: American Studies

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Lähes 70 vuotta Yhdysvallat on hallitseva maailman sähköntuotannosta. Maisteriohjelma American Studies tutkii historiaa Yhdysvaltojen ymmärtää, mitä on nimenomaan amerikkalainen tästä yhteiskunnasta ja kulttuurista, joka samanaikaisesti on sellainen vetovoima maailmassa ja valtava sotilaallinen voima. American Studies-ohjelma yliopistossa Amsterdam on monitieteinen sen lähestymistavan, jossa yhdistyvät historia ja yhteiskuntatieteet. Vaikka ohjelma on aina pitänyt Yhdysvaltoja kansainvälisten ja vertailevasta näkökulmasta, joka on äskettäin laajennettu koskemaan uusia globaalin näkökulman. Keskeisiä teemoja ohjelmassa ovat: amerikkalaisen demokratian, amerikkalais-eurooppalainen diplomaattisia ja sotilaallisia suhteita, amerikkalaistaminen Euroopan ja väitteet amerikkalaisten kulttuuri-imperialismia.... [-]


Master Of Arts (MA) In Kirjallisuuden Opintoja (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Kehitä omia tutkimuspolkuja

[-]

Master Of Arts (MA) In Mediassa Ja Kulttuurissa: Elokuvaopetusta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Maisteri Film Studies yliopiston Amsterdamin tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita kriittisesti ja luovasti sitoutumaan tällaisia ​​tärkeitä muutoksia elokuva ... [+]

Master of Arts (MA) Media ja kulttuuri: Film Studies

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Maisteri Film Studies yliopiston Amsterdamin tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita kriittisesti ja luovasti sitoutumaan tällaisia ​​tärkeitä muutoksia elokuva ja elokuva kulttuuri. Ohjelma tarjoaa syvällistä tietoa eri tutkimusalojen, jotka vaihtelevat elokuva filosofiasta, media-arkeologiaa ja kulttuurisia muistia kysymyksiä ylikansallisen ja globaalin audiovisuaalisen käytäntöjä. Opiskelijoilla on etuoikeutettu pääsy historiallisiin lähteisiin ja elokuvan kokoelmia. Kansainvälisesti tunnettu elokuva tutkijat nimitetään tiedekunnan ja vierailevia luennoitsijoita. Opetus ohjelmassa voimakkaasti ilmoitti muuten elokuva on opettanut kansainvälisesti, etenkin Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Ranskassa, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden seurata laajemman alan kehitystä. * Huomaa maisteriohjelman Film Studies ei maisteri Elokuvatuotannon.... [-]


Master Of Arts (MA) In Taiteen Ja Kulttuurin: Monikulttuurinen Tutkimus (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Monitieteinen analyysi kulttuurin

Ohjelma on omistettu monitieteinen analyysi kulttuurin yleensä. Kulttuurisia ilmiöitä kuten taideteoksia ja kirjallisuuden, elokuvan ja uuden median, populaarikulttuurin sekä sosiaali- uskomus ja arvojärjestelmien tutkitaan ja analysoidaan.

Pääpaino on tekstuaalinen, visuaalinen ja historiallisia yksityiskohtia yhteydessä sosiaalisia, poliittisia tai esteettisiä liikkeitä, jotka tukevat niitä. Heidän hiljaista normatiivisuus ja millä tavoin identiteetti, ero ja toiseuden neuvotellaan koko kulttuurinen kirjo on kyseenalaistettu.

Opiskelu Cultural Analysis at University of Amsterdam

University of Amsterdam (UVA) Cultural Analysis tutkimusohjelma on ainutlaatuinen Alankomaissa ja yksi johtavista ohjelmista laatuaan maailmassa. Sen opetussuunnitelman heijastaa tutkimustoimintaa Amsterdamin School for Cultural Analysis (ASCA).... [-]


Master Of Arts (MA) In Taiteen Ja Kulttuurin: Musiikkitiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Maisteriohjelma Musiikkitieteen keskittyy kulttuurien musiikkia kautta monenlaisia ​​aiheita, kuten maailman musiikin, contemporary ilmauksia ... [+]

Master of Arts (MA) in Taide ja kulttuuri: Musicology

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Maisteriohjelma Musiikkitieteen keskittyy kulttuurien musiikkia kautta monenlaisia ​​aiheita, kuten maailman musiikin, contemporary ilmauksia musiikkia, Länsi klassisen musiikin kaikki kaudet, teoria musiikkia, kognitio, kulttuurinen musiikkitiede, musiikin teoriaa, suorituskyvyn käytäntö, pop ja jazz. Ohjelma on suunnattu tarjoamaan kokonaisvaltainen käsitys tietyn alueen musiikkitieteen, ja mahdollistaa osallistuvien opiskelijoiden vapautta tehdä lisätutkimuksia heidän valitsemassaan opintoala, kuten musiikki Intian tai nykyaikaisten kahdennenkymmenennen vuosisadan sävellyksiä.... [-]


Master Of Arts (MA) In Taiteen Ja Kulttuurin: Taiteellisen Tutkimuksen (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Tutkimus Maisteriohjelma Taiteellinen tutkimus pyrkii muodostamaan sillan taiteen ja standardi tieteellistä tutkimusta tarjoamalla käsityksen ja koulutukseen ... [+]

Master of Arts (MA) Taide ja kulttuuri: Taiteellinen tutkimus (Research)

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Tutkimus Maisteriohjelma Taiteellinen tutkimus pyrkii muodostamaan sillan taiteen ja standardi tieteellistä tutkimusta tarjoamalla käsityksen ja koulutusta uusien tutkimus. Nämä uudet muodot tarjoavat vaihtoehdon nykyisille lähestymistapoja, korostaen sovellettu käytännön tutkimusta eikä perustavanlaatuisia, teoreettista tutkimusta. Tutkimus gradu Taiteellinen tutkimus vie kokeellista lähestymistapaa sekä erityisiä taide-esineitä ja laajempi taiteellinen käsitteitä ja avaa niitä tulkinnanvaraisia. Aiheista ja strategioista merkitystä nykyisen tieteellisen keskustelun ja moderni taiteellinen käytäntö muodossa ydinkomponentteihin ohjelman.... [-]


Master Of Arts (MA) In Theology Ja Religious Studies (Research MA)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Sinun tulee tutkia keskeisiä kysymyksiä, teoreettisia näkökulmia ja metodologisia kysymyksiä uskonnollisten opintojen alalla ja osallistua käynnissä olevaan tutkimukseen tiedekunnan jäsenten kanssa.

[-]

Master Of Arts (MA) In Theology Ja Uskontotiede: Religious Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Heidän oman tutkimushankkeensa perusteella opiskelija voi myös harjoittaa harjoittelua tai kursseja, joita tarjoavat muut ohjelmat, kuten Länsi-esoteerismi.

[-]

Master Of Arts (MA) Kielitieteen (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Tutkimus Maisteriohjelma kielitieteen antaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua monenlaisia ​​kielellisiä alalajeja. Lisäksi se ... [+]

Master of Arts (MA) kielitieteen (Research)

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Tutkimus Maisteriohjelma kielitieteen antaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua monenlaisia ​​kielellisiä alalajeja. Lisäksi se kiinnittää vakavaa huomiota metodologisiin kysymyksiin, ja pyritään teorian muodostumisen analyysi suurten tietomäärien. Kaikki kurssit opetetaan Englanti tai, jos kyseessä on kielikohtaiset kursseja, vuonna tietyn kielen.

Opiskelu yliopiston kielitieteen Amsterdamin

University of Amsterdam on koti asiantuntijoita kaikissa tärkeät osa-alueet kielitiede.

Tutkimus Maisteriohjelma kielitieteen koordinoi Amsterdam Center for Kieli ja viestintä (ACLC) ja Institute for Logic, Kieli ja laskenta. Ohjelma aktivoi tätä potentiaalia peittämällä eri aloilla, muun muassa: tutkimus kreoli tutkimuksissa, diskurssianalyysi, käytännön kieliopista, generatiivinen kielioppi, kielen ja puheen kehitys ja patologian, kielitypologia, kielen vaihtelua ja muutosta, fonetiikka, toisen kielen oppimisen, semantiikka ja merkki kielitiede. Yliopisto on rikas kannalta kielten ja kieliryhmät katettu kielellisen tutkimuksen ja opetuksen. Kielitiede seminaareja opetetaan on arabia, hollanti (mukaan lukien hollanti toisena kielenä), Englanti, ranska, saksa, Kreikka (Klassinen ja moderni), italia, latina, skandinaavinen, slaavilaista ja espanjaksi. Yleinen ominaisuus kielellisen tutkimuksen UVA on keskittyä teorian muodostumisen analyysi suurten tietomäärien. ... [-]

Master Of Arts (MA) Länsi Esotericism

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Maisteriohjelma Western esoterismin keskittyy kriittisiin historiallinen ja analyyttinen tutkimus esoteerinen liikkeitä länsimaista kulttuuria. Vastaan ​​... [+]

Master of Arts (MA) Länsi esoterismin

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Maisteriohjelma Western esoterismin keskittyy kriittisiin historiallinen ja analyyttinen tutkimus esoteerinen liikkeitä länsimaista kulttuuria. Sitä taustaa vasten gnostilaiset ja hermeettinen virtauksia myöhään antiikin ja historian ns "okkultismin tieteiden" (etenkin astrologia, alkemia, magia), huomio on keskittynyt erityisesti elvyttämisen hermeettinen filosofia aikana varhaisrenessanssin, niin -called "okkultismin filosofiaa" ja sen myöhemmin sivuelinkeinot (alkemia, Paracelsianism ja ruusuristiläisyyttä). Lisäksi ohjelma antaa myös asianmukaista huomiota juutalaisen ja kristillisen Kabbalan ja liikkeet, jotka johtuvat siitä, sekä teosofisen ja illuministinen virtaukset, ja erilaisia ​​okkultismin ja liittyvien liikkeiden aikana yhdeksästoista ja kahdeskymmenes vuosisatojen, kuten New Age liikkeen .... [-]


Master Of Arts (MA) Taiteen Ja Kulttuurin: Teatteri Opinnot

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Teatteritutkimuksen maisteriohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden erikoistua teatteriin ja esityksiin yhdessä maailman vilkkaimmista teatterikannoista. [+]

[-]

Master Of Arts (MA) Uuden Median Ja Digitaalisen Kulttuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Maisteriohjelma New Media ja digitaalinen kulttuuri on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita edistää ajoissa diskurssin ympäröivän kriittisesti ... [+]

Master of Arts (MA) in New Media ja digitaalinen kulttuuri

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Maisteriohjelma New Media ja digitaalinen kulttuuri on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita edistää ajoissa diskurssin ympäröivän kriittisesti median teoriaa. Se perustuu edelläkävijän uusmedia kohtaus, jossa korostetaan tutkimuksen Internetin kulttuuria. Opiskelijat saavat syvällistä tietoa uusmedian teoria katsottuna näkökulmista Media arkeologian, materialisti ja muut kriittiset perinteet, ja soveltaa sellaisia ​​aiheita kuten bloggaaminen, locative media, verkot ja protokolla.

Ohjelman rakenne

Maisteriohjelma New Media ja digitaalinen kulttuuri koostuu 60 opintopistettä:... [-]


Master Of Arts (MA) Yleisen Kielitieteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Tutkintotodistus

Sen jälkeen onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman, saat luvanvaraista maisteriksi kielitieteen ja otsikko Master of Arts (MA).

Ohjelman rakenne

24 op peruskurssille

Tutkielma

[-]

Master of Arts in Archaeology: Archaeology of Northwestern Europe

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Valittavien

Opinnäytetyön aihe on yhteisesti sovittu opiskelijan ja opinnäytetyön ohjaaja.

Uranäkymät

Työmarkkinat

Tutkinnon voi myös mennä PhD-ohjelman UVA, toinen hollantilainen yliopiston tai ulkomailla.

[-]

Master Of Arts In Arkeologian: Maiseman Ja Kulttuuriperinnön

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

ACASA mahdollistaa kahden yliopiston asiantuntemuksen hyödyntämisen, ja sen avulla voit valita monenlaisia ​​kursseja, kiinnostusaloja ja erikoistumismahdollisuuksia.

Opetussuunnitelma

Ohjelman rakenne

18 luottoja gradu [-]

Master Of Arts In Arkeologian: Välimeren Arkeologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

ACASA mahdollistaa kahden yliopiston asiantuntemuksen hyödyntämisen, ja sen avulla voit valita monenlaisia ​​kursseja, kiinnostusaloja ja erikoistumismahdollisuuksia.

Opetussuunnitelma

Ohjelman rakenne

[-]

Master Of Arts In Klassikoita Ja Antiikin Sivilisaatioiden: Antiikin Historia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Ohjelman rakenne

Mestarin ohjelma Ancient History sisältää 60 opintopistettä:

42 luottoja ydin kursseja, valittavien ja opetusohjelmia.

[-]

Master Of Arts In Klassikoita Ja Antiikin Sivilisaatioiden: Muinainen Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Master-ohjelmassa Anticient Studies tutkia Kreikan ja Rooman antiikin ainutlaatuisen yhdistelmän historiallisia, kirjallisia ja arkeologisia lähestymistapoja.

Murtavat tieteenalojen

Tuskin yhden kysymyksen antiikin yhteiskuntaa tai kulttuuria voidaan ratkaista, jos jokin rajoittaa todisteita joko kirjallisia lähteitä tai arkeologista aineistoa. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiallista, kirjallisuuden, ja arkeologisia lähestymistapoja, joista opiskelija voi tehdä valinnan. Lisäksi on mahdollista erikoistua antiikin filosofian tai uskonnon ja tutkimuksen yksi klassisten kielten tai Neo-Assyrian ja uusbabylonialaista voidaan sisällyttää ohjelmaan.

... [-]

Master Of Arts Television Ja Rajat Mediakulttuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Maisteri Televisio ja Cross-Media Culture tarjoaa opiskelijoille syvällinen tietämys nykyajan cross-media kulttuuri, katsella ... [+]

Master of Arts Televisio ja Cross-Media Culture

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Maisteri Televisio ja Cross-Media Culture tarjoaa opiskelijoille syvällinen tietämys nykyajan rajat mediakulttuuri, katsottuna historiallisista, teoreettinen ja kriittisiä näkökulmia, ja soveltaa sellaisia ​​aiheita kuten:

suhdetta yksityisen ja julkisen, poliittinen elin lukijakunnalle ja käyttäjiä, taloudelliset ja teknologiset konteksteissa kulttuurituotannon, esteettisiä muotoja välinen tarinankerronta ja käyttöliittymä, Suosittu ja ammatillista tietämystä tuotanto median kautta.

Ohjelma ei kouluttaa teitä tuottamaan mediasisältöä. Sen sijaan se opettaa kuinka tunnistaa tärkeimmät dynamiikkaa meidän mediakulttuurin ja miten käsitteellistää niitä kriittisesti ja merkityksellisellä tavalla. Näin voit osallistua jatkuvaan keskusteluun ja antamaan asiaan panoksensa kulttuuri-, poliittisen tai ammatillisen pyrkimyksiä koskevien mediakulttuurin.... [-]


Masters Taide Ja Kulttuuri: Taiteet Alankomaiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Hollannin taiteen perinne Hollannin taiteellinen perinne on keskimäärin noin 1400-1900. Se koostuu alkupehmeän hollantilaisen taiteen, hollantilaisen ja flaamilaisen taiteen aloista ja modernista taidetta 1800-luvulta ja alkuvuodesta 20. vuosisatojen ajan. [+]

Hollannin taiteen perinne Hollannin taiteellinen perinne on keskimäärin noin 1400-1900, ja se sisältää alkupehmeä hollantilaisen taiteen, hollantilaisen ja flaamilaisen taiteen alojen ja modernin taiteen 1800-luvulta ja alkuvuodesta 20. vuosisatojen ajan.

Opiskelu taiteen Alankomaiden

Alankomaiden taiteen kauden aikana taiteet kukoistivat Bruggen, Gentin, Antwerpenin, Haarlemin, Delftin ja Amsterdamin kaltaisissa kaupungeissa, kun taas hollantilaisen perinteen muodosti maailmankuuluja taiteilijoita, kuten Jan van Eyck ja Rogier van der Weyden , Jheronimus Bosch ja Pieter Bruegel, Rubens, Jordaens ja Van Dyck, Frans Hals, Rembrandt ja Vermeer sekä Vincent van Gogh ja Piet Mondrian.... [-]


Ma Säilyttämisestä Ja Esittäminen Liikkuvan Kuvan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Professional maisteriohjelman säilyttäminen ja esittely Moving Image lähestytään näitä kysymyksiä sekä teoriassa että käytännössä. Opiskelijat ... [+]

MA säilyttäminen ja esittely Moving Image

Opetuskieli Englanti

Alkaa: syyskuu

Liikkuvat kuvat ovat osa hellimänsä mutta myös katoavaista kulttuuriperintöä. Sekä syömällä aika ja paikka, muisti ja historia, he kantavat lukemattomia muita tärkeitä tietoja. Miten tämä audiovisuaalisesta aineistosta säilyy tuleville sukupolville ja miten se parhaiten esitetään tänään tietolähde, kulttuuria ja viihdettä, että yleisiä tai erikoistuneita yleisö? Professional maisteriohjelman säilyttäminen ja esittely Moving Image lähestytään näitä kysymyksiä sekä teoriassa että käytännössä. Opiskelijat viettävät ensimmäisen vuoden hankkia kriittistä tietoa, joka on käytännössä aikana työharjoittelun toisen vuoden aikana. Viime vuosikymmeninä, digitaalitekniikan käyttöä on muuttanut tapoja, joilla liikkuvaa kuvaa tuotetaan ja kulutetaan. Väistämättä, tällainen kehitys vaikuttaa myös meidän audiovisuaalisen perinnön. Digitoinnin vaikutuksia säilyttämiseen ja esittäminen liikkuvan kuvan ominaisuus näkyvästi useissa ohjelman kursseja.... [-]


Ma Taiteen Ja Kulttuurin: Kansainvälinen Dramaturgia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Yli puolen vuoden Dual Master -ohjelman kansainvälinen dramaturgia pyrkii kouluttamaan tulevia sukupolven dramaattoreita, jotka voivat työskennellä kulttuuristen, kielellisten, sosiaalisten tai kansallisten rajojen yli. [+]

Yli puolen vuoden Dual Master -ohjelman kansainvälinen dramaturgia pyrkii kouluttamaan tulevia sukupolven dramaattoreita, jotka voivat työskennellä kulttuuristen, kielellisten, sosiaalisten tai kansallisten rajojen yli.

Työskentely kansainvälisessä kulttuurin ja taiteen alalla

Tänään, teatteri ja suorituskyky käytäntö on yhä siirtynyt kohti kansainvälistä ja kulttuurien yhteistyötä, festivaaleja ja salien hosting taiteilijoita ja ryhmiä eri puolilta maailmaa. Dramaturgeja näin ollen tarvitaan historicise, tulkita ja kääntää useilla eri kulttuurin ja taiteen aloilla. Niiden odotetaan osoittaa käytännön sekä teoreettisia taitoja kriittisesti sitoutua potentiaalit kohtaamisia sisällä kulttuurien suorituskyky tuotannon yhteyksissä.... [-]


Research MA in Heritage, Memory and Archaeology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Ohjelma tarjoaa syvällistä koulutusta perintö- ja muistitutkimuksen teoriaa ja käytäntöä sekä arkeologiaa.

[-]

Research MA Philosophy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Core kursseja ja valittavien tarjotaan seminaarien, joihin osallistuu 10-25 kansainvälisiä ja Hollannin opiskelijoita. Oppaat annetaan pienissä ryhmissä, joita valvoo asiantuntijoiden ja yleensä vireille henkilökunnan jäsentä. Opiskelijat ovat myös vapaasti järjestää opetusohjelma, myönsi he voivat löytää sopivaa valvoja.

Ohjelman rakenne [-]

Viestintä- Ja Informaatiotutkimus: Argumentaatio, Retoriikka Ja Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Opetussuunnitelma [-]

MSc

Biotieteiden Kandidaatti: Vihreät Biotieteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Biologisten tieteiden maisteriohjelman kaksi vuotta kestävä Green Life Sciences -raite on tutkimuslähtöinen ohjelma, joka keskittyy kasvien tutkimiseen ja niiden vuorovaikutukseen ympäristön kanssa molekyylitasolla. [+]

Biologisten tieteiden maisteriohjelman kaksi vuotta kestävä Green Life Sciences -raite on tutkimuslähtöinen ohjelma, joka keskittyy kasvien tutkimiseen ja niiden vuorovaikutukseen ympäristön kanssa molekyylitasolla.

Opinto-ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää perustavanlaatuisen ja soveltuvan koulutuksen molekyylibiologiaan, kemialliseen ekologiaan, ekogenomikkaan, bioteknologiaan, kasvinjalostukseen, kasvipatologiaan, tuholaistorjuntaan, solu- ja väestöbiologiaan. Näin voit kehittää integroidun näkymän kasvien toiminnasta ja saada nykyaikaiseen tutkimukseen tarvittavat taidot.

Onko UVA: n Green Life Sciences tutkii sinua?

Se on, jos:

ovat kiinnostuneita siitä, miten organismit toimivat geneettisellä, biokemiallisella ja solutasolla ja miten tämä tarkoittaa niiden ekologiaa, kehitystä ja käyttöä. haluavat oppia, miten kasvit selviytyvät abioottisesta stressistä, kuten kuivuudesta tai maaperän korkeista suolapitoisuuksista, mikä on yhä kasvava ongelma maataloudessa. haluavat tutkia, kuinka taudinaiheuttajat ja vitsaukset (hyönteiset, punkit) vaikuttavat kasvien immuunijärjestelmään. haluavat tutkia, miten tuholaisten puhkeaminen voidaan ennustaa ja kiertää ja kuinka luonnollisia vihollisia voidaan käyttää tuholaistorjuntaan. haluavat tutkia taustalla olevia mekanismeja, jotka johtavat valtavaan kukinnan ja kukka-arkkitehtuurin monimuotoisuuteen luonnossa, mikä on jyrkässä ristiriidassa geenin ja genomin sekvenssien korkean suojelun kanssa. ovat kiinnostuneita epigeneettisten mekanismien ja kromatiiniryhmän roolista geenin / genomin säätelyssä. haluaa tulla itsenäiseksi tutkijaksi osallistumalla harjoitteluun kansainvälisesti tunnettujen tutkijoiden kanssa. on pyrkimys päästä alas tieteellisen ongelman ydin ja ovat innokkaita keskustelemaan tästä korkeimmalla tasolla vertaisryhmän kanssa. haluavat suunnitella oman opinto-ohjelman esimerkiksi seuraamalla ammatillista erikoistumista yrittäjyyteen. Mitä Green Life Sciences on UVA: ssa tarjoamaan minulle? ... [-]

Erasmus Mundus Master Journalismissa, Mediassa Ja Globalisaatiossa (msc)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kahden vuoden kansainvälinen Erasmus Mundus Master -ohjelma journalismille, medialle ja globalisaatiolle tarjoaa journalistien pyrkivä ja harjoittavan kriittisempiä käsityksiään ammattiinsa, luomaan akateemisesti järkeviä, kriittisempia ja maailmanlaajuisempia mediaedustajia. [+]

Kahden vuoden kansainvälinen Erasmus Mundus Master -ohjelma journalismille, medialle ja globalisaatiolle tarjoaa journalistien pyrkivä ja harjoittavan kriittisempiä käsityksiään ammattiinsa, luomaan akateemisesti järkeviä, kriittisempia ja maailmanlaajuisempia mediaedustajia.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen kokemuksen opiskelusta kahdessa Euroopan maassa. Opiskelijat viettävät ensimmäistä vuotta Århusissa Tanskassa ja siirtyvät sitten toiseen yliopistoon erikoistumaan johonkin neljästä erilaisesta journalismin ja mediatutkimuksen alasta: Media ja politiikka (Amsterdamin yliopisto, Alankomaat), War and Conflict (University of Swansea, UK), Business and Finance Journalism (City University London, Yhdistynyt kuningaskunta) tai vertaileva ja kulttuurienvälinen lähestymistapa (Hampurin yliopisto, Saksa). Valitulla opiskelijaryhmällä on myös mahdollisuus viettää aikaa kolmannella yliopistolla, Kalifornian yliopistossa, Berkeley (USA), Teknillinen korkeakoulu, Sydney (Australia) tai La Pontificia Universidad Católica, Santiago (Chile).... [-]


Executive Master Kansainvälisen Rahoituksen (MIF)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 vuotta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Executive Master of International Finance -ohjelma tarjoaa sinulle parhaan osaamisen, joka tarvitsee excel kansainväliseen uraan Finance-ammattilaisena.

[-]

Executive Msc Kansainvälisessä Rahoituksessa (mif): Rahoitus Ja Teknologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 - 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Teknologia muuttaa perusteellisesti rahoitusalan ammattilaisia, ja meillä on tarvittava ammattitaito, joka tarvitaan menestymään teollisuudessa. Tämä uusi kappale pyrkii yhdistämään kaksi rahoitusta ja tietotekniikkaa, jotta voit ymmärtää, miten teknologia vaikuttaa tulevaisuuden rahoitusalaan. [+]

Tavoitteet

Teknologia muuttaa perusteellisesti rahoitusalan ammattilaisia, ja meillä on tarvittava ammattitaito, joka tarvitaan menestymään teollisuudessa. Tämä uusi kappale pyrkii yhdistämään kaksi rahoitusta ja tietotekniikkaa, jotta voit ymmärtää, miten teknologia vaikuttaa tulevaisuuden rahoitusalaan.

Saat perusteellisen rahoituskoulutuksen, johon yhdistyy kattava osaaminen ohjelmoinnissa, koneen oppimisessa ja suurissa tiedoissa. Lisäksi opit, miten nämä käsitteet voidaan toteuttaa rahoituksessa.

Kohderyhmä

Tämä kappale soveltuu ammattilaisille, joilla on vähintään kahden vuoden kokemus asiaan liittyvillä aloilla.

Jos sinulla on vähintään taloudelliset tai rahoitukselliset tai teknologiset taustat, jotka pyrkivät lisäämään uramahdollisuuksiasi rahoitusalalla, tämä kappale on sinulle.... [-]


Fysiikan Ja Tähtitieteen Maisteri: Teoreettinen Fysiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Teoreettinen fysiikka on mielikuvituksen monien sukupolvien ajan. Se on erittäin haastava ja erittäin kiehtova, joka pyrkii vastaamaan syvästi peruskysymyksiin kuten: mitä väliä tehty ?, mikä on luonteeltaan tilaa ja aikaa? Tämä edellyttää korkeatasoista käsitteellistä ja teknisyyden. [+]

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Teoreettinen fysiikka on mielikuvituksen monien sukupolvien ajan. Se on erittäin haastava ja erittäin kiehtova, joka pyrkii vastaamaan syvästi peruskysymyksiin kuten: mitä väliä tehty ?, mikä on luonteeltaan tilaa ja aikaa? Tämä edellyttää korkeatasoista käsitteellistä ja teknisyyden.

Onko teoreettisen fysiikan UVA tutkimuksessa minulle?

Se on, jos:

kiehtoo fysiikan ja lakien tieteen halua ymmärtää perustasolla miksi asia on mitä se on, ja miten tämä vaikuttaa ympäröivään maailmaan nauttia tutkitaan ja kehitetään matemaattisia malleja on suuri kyky ottoon ovat valmiita kaivaa syvälle löytää ratkaisuja fysiikan ongelmiin on syvällinen tuntemus erityinen suhteellisuusteoria, kvanttimekaniikka, tilastollisen fysiikan, electrodynamics, hammaskivi ja lineaarinen algebra (ja perustiedot Tiiviin aineen ja hiukkasfysiikan on etu). Mitä teoreettisen fysiikan UVA on tarjota minulle? ... [-]

Fysiikan Ja Tähtitieteen Maisteri: Tähtitiede Ja Astrofysiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kaksivuotinen kappale Astronomy and Astrophysics maisteriohjelmassa Fysiikka ja tähtitiede, yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, tarjoaa sinulle perusteellisen harjoittelun sekä modernin tähtitieteen että astrofysiikan havainnointiin ja teoreettisiin näkökohtiin. [+]

Kaksivuotinen kappale Astronomy and Astrophysics maisteriohjelmassa Fysiikka ja tähtitiede , yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, tarjoaa sinulle perusteellisen harjoittelun sekä modernin tähtitieteen että astrofysiikan havainnointiin ja teoreettisiin näkökohtiin. Tähtitieteen ja astrofysiikan dynaaminen ala on tällä hetkellä yhä tärkeämpi maailmassa. Uuden sukupolven instrumentteja - sijaitsee maan pinnalla ja avaruudessa - voimme tutkia alkuperästä, rakenteesta ja kehityksestä planeettoja, tähtiä, tähti järjestelmiä, ja maailmankaikkeus syvällisemmin kuin koskaan aikaisemmin.

Onko Amsterdamissa tähtitiede ja astrofysiikka?

Jos olet innokas tutkimaan, miten fysiikan lakit toimivat maailmankaikkeudessa, astronomia ja astrofysiikka saattavat olla teille sopivaa. On selvää, että sinulla on oltava vankka fysiikan ja matematiikan tausta kandidaatin tasolla (ainakin jonkin verran astronomian perustietoa). Lisäksi sinulla on vahva kiinnostus:... [-]


Kauppatieteet: Julkinen Politiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Arvoisat professoreita Amsterdamin kauppakorkeakoulun yhdistää arvostettuja opetus taitoja aktiivinen tutkimusohjelman, jolloin ohjelma, joka on sekä osaamisintensiivisten ja tutkimukseen perustuvaa. Et tule katumaan taloustieteen maisteriohjelman julkisen politiikan seurannasta Amsterdamissa. [+]

Arvoisat professoreita Amsterdamin kauppakorkeakoulun yhdistää arvostettuja opetus taitoja aktiivinen tutkimusohjelman, jolloin ohjelma, joka on sekä osaamisintensiivisten ja tutkimukseen perustuvaa. Et tule katumaan taloustieteen maisteriohjelman julkisen politiikan seurannasta Amsterdamissa.

Ohjelman rakenne

Master of Science in Economics on yksivuotinen ohjelma 60 opintopistettä (1 op = 0,5 Yhdysvaltain luottomarkkinoiden). Kurssin aikataulu on lueteltu alla. Lukuvuosi alkaa syyskuun heinäkuun alussa ja se on jaettu kaksi lukukautta, joissa kussakin on kolme opintojaksoja. Katso akateemisen kalenterin tarkat päivämäärät.

Ensimmäinen lukukausi

Ensimmäisellä jaksolla hankit ylemmän tason taloustieteen ytimeen: mikrotalous ja peliteoria, makrotalous ja soveltava ekonometria. Tämän ensimmäisen osan aikana valitset erikoistumisraidan; Ensimmäisen lukukauden toisella osuudella ilmoittautuu kolmeen erikoistumiskurssiin.... [-]


Kauppatieteet: Markkinat Ja Sääntely

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Tällä yhden vuoden tutkimuspohjaisella Master-ohjelmalla on vahva kansainvälinen keskittyminen markkinoiden toimintaan ja sääntelyyn. [+]

Tällä yhden vuoden tutkimuspohjaisella Master-ohjelmalla on vahva kansainvälinen keskittyminen markkinoiden toimintaan ja sääntelyyn.

Ohjelman rakenne

Master of Science in Economics on yksivuotinen ohjelma 60 opintopistettä (1 op = 0,5 Yhdysvaltain luottomarkkinoiden). Kurssin aikataulu on lueteltu alla. Lukuvuosi alkaa syyskuun alusta heinäkuun ja se on jaettu kahteen lukukauteen, joissa kussakin on kolme aikoja. Katso akateemisen kalenterin tarkat päivämäärät.

Ensimmäinen lukukausi

Ensimmäisellä jaksolla hankit ylemmän tason taloustieteen ytimeen: mikrotalous ja peliteoria, makrotalous ja soveltava ekonometria. Tämän ensimmäisen osan aikana valitset erikoistumisraidan. Ensimmäisen lukukauden toisella osuudella ilmoittautuu kolmeen erikoistumiskurssiin, Advanced Industrial Organization ja Regulation, jota seuraa intensiivikurssi Empirical Market Analysis.... [-]


Kauppatieteet: Rahapolitiikka Ja Pankkitoiminta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Arvoisat professoreita Amsterdamin kauppakorkeakoulun yhdistää arvostettuja opetus taitoja aktiivinen tutkimusohjelman, jolloin ohjelma, joka on sekä osaamisintensiivisten ja tutkimukseen perustuvaa. Et tule katumaan Amsterdamin kauppatieteiden maisteri Rahapolitiikka & pankki -raportin jälkeen. [+]

Arvoisat professoreita Amsterdamin kauppakorkeakoulun yhdistää arvostettuja opetus taitoja aktiivinen tutkimusohjelman, jolloin ohjelma, joka on sekä osaamisintensiivisten ja tutkimukseen perustuvaa. Et tule katumaan Amsterdamin kauppatieteiden maisteri Rahapolitiikka & pankki -raportin jälkeen.

Ohjelman rakenne

Master of Science in Economics on yksivuotinen ohjelma 60 op (1 op = 0,5 Yhdysvaltain ov). Kurssin aikataulu on lueteltu alla. Lukuvuosi alkaa syyskuun alusta heinäkuun ja se on jaettu kahteen lukukauteen, joissa kussakin on kolme aikoja. Katso akateemisen kalenterin tarkat päivämäärät.

Ensimmäinen lukukausi

Ensimmäisellä jaksolla hankit ylemmän tason taloustieteen ytimeen: mikrotalous ja peliteoria, makrotalous ja soveltava ekonometria. Tämän ensimmäisen osan aikana valitset erikoistumisraidan; Ensimmäisen lukukauden toisessa osassa ilmoittautuu kolmeen erikoistumiskurssiin: Raha-teoria, Kansainväliset rahoitus- ja rahoituslaitokset ja pankkitoiminta.... [-]


Luonnontieteiden Maisteri Vakuutusmatemaattisessa Tieteessä Ja Matemaattisessa Rahoituksessa: Määrällinen Riskienhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Määrällinen riskienhallinnan ohjelma Master-ohjelmassa Actuarial Science & Mathematical Finance tarjoaa erinomaisen perustan uraasi riskinjohtajaksi. [+]

Määrällinen riskienhallinnan ohjelma Master-ohjelmassa Actuarial Science & Mathematical Finance tarjoaa erinomaisen perustan uraasi riskinjohtajaksi. Mikä tekee tästä yhden vuoden ohjelmasta ainutlaatuisen on integroitu huipputekniikan opetussuunnitelma ja laaja kurssi. Nämä sisältävät kaikki viimeisimmät kansainväliset tapahtumat - ajatella Big Data Science -ohjelmaa, markkinoiden yhtenäistä hinnoittelua, systemaattista riskin mallintamista ja käyttäytymisen vakuuttamista ja rahoitusta - sekä kehittyneitä taitoja ja menetelmiä, käytäntöjä ja näkemyksiä, jotka sinun on aloitettava urasi.

Quantitative Risk Management (QRM) -ohjelma sulautetaan MSc Actuarial Science & Mathematical Finance. Amsterdamin yliopistolla on poikkeuksellisen vahva perinne vakuutusmatemaattisen tieteellisen ja kvantitatiivisen riskienhallinnan alalla, joka on vertaansa vailla Hollannissa. Kansainvälisesti johtavat asiantuntijat tekevät maailmanluokan tutkimusta täällä; olemme ylpeitä vahvoista yhteyksistämme ja tukemistamme maailman vakuutuslaitoksilta ja rahoituslaitoksilta.... [-]


Master in Atomistic Scale Modeling of Chemical, Physical and Biological Systems (ATOSIM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Urakehitysmahdollisuudet

Kehitysmaiden opiskelijoille optimaalisesti sijoitettu edistää tämän tieteenalan kotimaassaan, vahvassa yhteistyössä EU: n toimielinten.

Lisäksi yleinen hankkimia taitoja ATOSIM opiskelijat (analyyttistä ajattelua, kykyä työskennellä ja kehittämään monimutkaisia ​​mallinnustyökalut) myös hyvän pohjan työllisyyden suurten rahoituslaitosten ja valtion virastoja.

Apurahat

[-]

Master in Pedagogical Sciences: Youth at Risk

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Akkreditointi ja tutkinto

Laadukkaasta maisterin tutkinto on akkreditoinut akkreditointi järjestön Alankomaiden ja Flanderin (NVAO).

Koulutusohjelma Lukukausi 1

Erikoiskursseja:

[-]

Master Of Science (MSC) Ihmisen Maantiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Amsterdamin yliopiston maantieteellinen maantiede keskittyy kaupunkipoliittisiin ja poliittisiin maantieteellisiin alueisiin. [+]

Amsterdamin yliopiston maantieteellinen maantiede on keskittynyt kaupunkeihin ja poliittisiin maantieteellisiin alueisiin. Ohjelmassa on neljä erikoistumisaluetta: talousmaantiede, ympäristömaantiede, poliittinen maantiede ja kaupunkimaisema.

Maantiede on kaikki opiskelusta ihmistä, tilaa ja paikka - ja Amsterdam on täydellinen paikka tehdä niin. Ensinnäkin Amsterdamin kaupunki itsessään on täydellinen paikka ja risteyksessä opiskella, tutkia, kokemus maantiede. Toiseksi, Amsterdamin yliopisto, merkittävä tutkimus yliopisto, tarjoaa maisteriohjelmaan opetetaan yksi korkein sijoitus maantiede yksiköt Manner-Euroopassa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Graduate School of Social Sciences (GSSS) Amsterdamin tarjoaa vilkasta ja kansainvälisen tiedeyhteisön. GSSS arvot monimuotoisuus sekä tutkimus ja akateeminen sisältö, akateemisen henkilöstön ja opiskelijoiden väestöstä.... [-]


Master Of Science (MSC) In Biotieteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Maisteriohjelman Biologiset tieteet koostuu neljästä kappaletta. Kaikki kappaleet ovat kahden vuoden ohjelmia, jotka soveltuvat opiskelijoille ... [+]

Master of Science (MSc) Biological Sciences

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Klo UVA ohjelman Biological Sciences koostuu neljä kappaletta:

Ekologia ja evoluutio Yleinen biologia Green Life Sciences Limnologia ja Oceanography

Kaikki kappaleet ovat kahden vuoden ohjelmia, jotka soveltuvat opiskelijoille hollantilainen kandidaatin tutkinto tai vastaava biologiassa. Osa kappaleista tämän Maisteriohjelma voi olla myös kiinnostaa opiskelijoita Biolääketieteiden, biotieteiden, fyysinen maantiede, maa, kemia, ympäristötieteet, fysiikka, matematiikka ja jopa ekonometrian.

Maisteriohjelmaan Biologiset tieteet

Ohjelma koostuu neljästä kappaletta:... [-]


Master Of Science (MSC) In Business Administration

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kauppatieteiden maisterin tavoitteena on olla yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali mielentila kansainväliseen uraan liiketoiminnassa. [+]

Kauppatieteiden maisterin tavoitteena on olla yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali mielentila kansainväliselle uralle liiketoiminnassa. Saat syvällisen ymmärryksen johtoon yhdestä seitsemästä erikoistumisesta, joista voit valita. Sinua haastetaan ratkaisemaan yritysten yhteistyökumppaneiden esittämä todellisuus.

Miten yritys reagoi taantumaan, globalisaatioon tai uuden teknologian mahdollisuuksiin? Miksi jotkut yritykset menestyvät "vihreillä" tuotteilla, kun taas toiset eivät? Mikä liiketoimintamalli menestyy pelialalla?

Ymmärtää haasteita, elinkeinoelämän järjestöjen kohtaavat tänään, oivalluksia monista eri tieteenaloilta tarvitaan. Siksi gradu Business Administration tarjoaa monenlaisia ​​kursseja markkinointi, strateginen johtaminen, yrittäjyys, rahoitus, International Management ja Human Resources Management, jotka ovat tyypillisiä gradu Business Administration.... [-]


Master Of Science (MSc) In International Development Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Tässä maisteriohjelmassa tarkastellaan maailmanlaajuista eriarvoisuutta, joka vaihtelee niiden syistä, ominaisuuksista ja mahdollisista ratkaisuista. [+]

Tässä maisteriohjelmassa tarkastellaan maailmanlaajuista eriarvoisuutta, joka vaihtelee niiden syistä, ominaisuuksista ja mahdollisista ratkaisuista. Kansainvälisen kehityksen opinnot koskevat monenlaisia ​​aiheita, kuten köyhyys, konflikti, turvallisuus, sosiaalinen ja sukupuolten epätasa-arvo, kestävyys, koulutus, ympäristö ja paikallisten, kansallisten ja globaalien prosessien välinen suhde.

Kansainvälisen kehittämistutkimuksen maisteriohjelma on ankkuroitu huolta maailmanlaajuisesta epätasa-arvosta ja etsii tapoja ymmärtää niitä, kritisoida heitä ja mahdollisesti päästä eroon niistä. Se käsittelee muun muassa köyhyyttä, konflikteja, turvallisuutta, maan oikeuksia, sukupuolten epätasa-arvoa, koulutusta, kestävää kehitystä ja ilmastonmuutosta ja pyrkii luomaan yhteyksiä paikallisiin olosuhteisiin sekä maaseutualueilla että kaupungeissa kansallisten ja maailmanlaajuisten prosessien kanssa .... [-]


Master of Science (MSc) in Life Sciences - Bioinformatics and Systems Biology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Proteiinirakenne ennustaminen ja simulointi

[-]

Master Of Science (MSC) In Liiketalouden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Tämä akateemisen maisteriohjelma opettaa opiskelijoille analysoida yritysten ja muiden organisaatioiden toimintaa selkeästä mikrotaloudellisesta näkökulmasta, sekä sisäisesti että markkinatilanteessa, jossa ne toimivat. [+]

Tämä akateemisen maisteriohjelma opettaa opiskelijoille analysoida yritysten ja muiden organisaatioiden toimintaa selkeästä mikrotaloudellisesta näkökulmasta, sekä sisäisesti että markkinatilanteessa, jossa ne toimivat.

Ohjelma panostaa voimakkaasti analyyttiseen ja kvantitatiiviseen lähestymistapaan ja ajattelutapaan, jotta tutkinnon suorittajat voivat harjoittaa tutkimusta liiketalouden aloilla.

Yksi päällikön ohjelma, kaksi kappaletta

Master's in Business Economics koostuu kahdesta ylimmän tason akateemisesta kappaleesta jollakin seuraavista aloista. Lisätietoja kappaleista näet erilliset kappaleohjelmat:

Johtamistieteellinen talous ja strategia Kilpailulaki ja taloustiede Aste ... [-]

Master Of Science (MSC) In Lääketieteen Antropologian Ja Sosiologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Maisteriohjelman Medical antropologian ja sosiologian (MAS) junat voit ymmärtää terveyden, sairauden ja ruumiin yhteiskuntatieteissä näkökulmasta ... [+]

Master of Science (MSc) Medical antropologian ja sosiologian

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Taudit liikkuvat yli kansallisten rajojen - niin myös potilaat, lääkärit ja lääkkeet. Terveys ja terveydenhuolto on usein kysymys politiikan, talouden ja kulttuurin liikaa. Vuonna maisteriohjelman Medical antropologian ja sosiologian, voit käyttää yhteiskuntatieteissä teoria ja menetelmät arvioida kriittisesti terveysasiat globalisoituvassa maailmassa. Maisteriohjelman Medical antropologian ja sosiologian (MAS) junat voit ymmärtää terveyden, sairauden ja ruumiin yhteiskuntatieteiden näkökulmasta. Ohjelman aikana voit tarkastella nykyajan globaalien ja paikallisten terveysongelmia, sekä keskeisiä aiheita yhteiskuntatieteissä. Sen avulla voit syventää tietämystä antropologian ja sosiologian, vaikka samalla hankkia erikoistuminen terveyteen liittyvästä aiheesta. Jos sinulla on lääketieteellistä tai psykologista tieteiden tausta, tulet saamaan lisäkoulutusta yhteiskuntatieteissä ja opit kriittisesti ja refleksinomaisesti integroida tätä koulutusta aiempiin akateeminen ja ammatillinen kokemus. Jos sinulla on yhteiskuntatieteissä tausta, sinulla on mahdollisuus edelleen teroittaa analyyttisiä välineitä ja hankkia erikoistuminen terveyden alalla. Sinä tutkii monenlaisia ​​kysymyksiä: alkaen sosiaaliset taustatekijät taudin seksuaaliseen alakulttuurien sen politiikkaan lääkkeiden. UVA on ollut edelläkävijä tässä jännittävässä ja kasvava ala. Tiivis, yhden vuoden ohjelma yhdistää työselostus ja opinnäytetyö perustuu oman yksilöllisen kenttätyötä. Voit tehdä tutkimusta Alankomaissa tai muuallakaan Euroopassa; suuntautuu Aasiaan, Afrikkaan tai Amerikassa. Tulet suunnitella ja järjestää omia tutkimushanke, on lääketieteellinen antropologinen tai sosiologinen teema oman edun, opastuksella kansainvälisen akateemisen henkilöstön.... [-]


Master of Science (MSc) in Mathematical Physics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Vuorovaikutusta alojen yleinen suhteellisuusteoria ja differentiaaligeometriaan, ja välillä kvanttimekaniikka ja toiminnallinen analyysi vuoden ... [+]

Master of Science (MSc) in matemaattinen fysiikka

Vuorovaikutusta alojen yleinen suhteellisuusteoria ja differentiaaligeometriaan, ja välillä kvanttimekaniikka ja toiminnallinen analyysi vuoden ensimmäisellä puoliskolla vuosisadan alkupuolen on johtanut meidät tänään uuteen kulta matemaattinen fysiikka. Maisteriohjelman matemaattinen fysiikka tutkii risteyksessä Matematiikan ja fysiikan pohjalta:

Ei-kommutatiivinen geometria kvantisointia teoria operaattori algebras kvantti ryhmät kriittiset ilmiöt conformal field theory integroituva järjestelmiä Lie teoria algebrallinen geometria

ja muita aiheita.

Kurssit

Maisteriohjelman matemaattinen fysiikka on tutkimuksellista ohjelmaa, jossa opiskelijoiden tulee valita asiantuntija profiilia. Ohjelman kurssit koostuu:... [-]


Master Of Science (MSc) In Political Science: Kansainväliset Suhteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kansainvälisten suhteiden ohjelma tarjoaa sinulle tietoa peruskysymyksistä sodasta ja rauhasta, maailmantaloudesta, mutta myös oikeudenmukaisuudesta ja identiteetistä kaikkialla maailmassa. Se analysoi valtioiden, kansainvälisten järjestöjen, kansalaisten ja muiden valtiosta riippumattomien toimijoiden vuorovaikutusta paikallisella, kansallisella ja ylikansallisella tasolla. [+]

Kansainvälisten suhteiden ohjelma tarjoaa sinulle tietoa peruskysymyksistä sodasta ja rauhasta, maailmantaloudesta, mutta myös oikeudenmukaisuudesta ja identiteetistä kaikkialla maailmassa. Se analysoi valtioiden, kansainvälisten järjestöjen, kansalaisten ja muiden valtiosta riippumattomien toimijoiden vuorovaikutusta paikallisella, kansallisella ja ylikansallisella tasolla.

Haluatko ymmärtää paremmin globaalin politiikan nopeasti muuttuvan luonteen? Tarjoamme erottuva ohjelma, joka on:

Kattava kattavuus teemojen ja maailman alueilla. Tarjoamme useita kursseja, jotka liittyvät rauhaan ja turvallisuuteen, kansainväliseen poliittiseen talouteen, ihmisoikeuksiin, muuttoliikkeisiin ja maailmanlaajuisiin ympäristökysymyksiin monien muiden joukossa. Kurssimme kattavat kaikki maailman alueet ja / tai alueiden väliset suhteet. Perustuu 21-luvulla IR: Ohjelmamme erottaa sen painottuminen kansainvälisiin prosesseihin ja instituutioihin. Se perustuu monialaisiin näkemyksiin ja on sitoutunut laajaan valikoimaan teoreettisia ja metodologisia lähestymistapoja kansainvälisten suhteiden kurinalaisuudesta. Tutkimuslähtöinen: suuri kansainvälinen opetushenkilöstömme koostuu sitoutuneista tutkijoista, jotka omasta työstään opettavat tekemään empiiristä tutkimusta ja kehittämään teoreettista näkemystä. Ohjelma kuvastaa eksplisiittisesti akateemisen työn ja poliittisen käytännön välistä suhdetta, johon sisältyy akateemisen henkilöstön ja päättäjien yhteistä opetusta. Student profiili ... [-]

Master of Science (MSc) in Psychology (Research MSc)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Kansainvälisyys

Kansainvälisten huippututkijoiden opettama tutkimusmestari tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden erikoistua edelleen mihin tahansa psykologian alueeseen, mukaan lukien:

[-]

Master of Science (MSc) in Urban and Regional Planning

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Lisäksi sinun on oltava kriittinen ja puolustettava omia näkökulmia sekä akateemisissa keskusteluissa että kirjallisessa työssä.

[-]

Master Of Science (MSC) In Viestinnän Tiede: Vakuuttava Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Viestinnän tietovälineiden persoonallinen viestintä käsittelee viestintäprosesseja, joilla pyritään saavuttamaan tiettyjä perspektiivisiä tavoitteita markkinointi- ja terveysviestinnässä. [+]

Tässä maisterin tutkinnossa tutkitaan erilaisia ​​markkinointi- ja terveysviestintätuotteita ja opitaan, miten näitä teorioita sovelletaan kuluttajien ja terveyteen liittyvien ongelmien haasteellisiin ongelmiin. Käyttämällä uusimpia tieteellisiä näkemyksiä, opit, miten ja millä edellytyksillä viestintä voidaan käyttää strategisena välineenä ihmisten tiedottamiseen ja vaikuttamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään tiedotusvälineisiin ja -tekniikoihin, mukaan lukien vuorovaikutteiset ja sosiaaliset mediat.

Tämä kappale opettaa, miten järjestelmällisesti kehität ja arvioit markkinointi- ja terveysviestiviestit ja kampanjat nopeasti muuttuvassa digitaalisessa yhteiskunnassa. Opit, miten ihmiset käyttävät mediaa tarpeidensa täyttämiseen ja miten voit kohdistaa yleisösi, valita sopivat kanavat ja työkalut, käyttää uusia materiaaleja innovatiivisella tavalla ja arvioida viestien ja kampanjoiden menestystä.... [-]


Master Of Science (MSC) Kansainvälisten Development Studies (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kahden vuoden tutkimusmestari kansainvälisissä kehitysopinnoissa keskittyy kehittämisprosesseihin ja muutoksiin sekä vallan tasapainon siirtämiseen Globaalissa etelässä. Ohjelman aikana keskustellaan yhteiskunnallisista muutoksista ja kehityssuunnista. [+]

Kahden vuoden tutkimusmestari kansainvälisissä kehitysopinnoissa keskittyy kehittämisprosesseihin ja muutoksiin sekä vallan tasapainon siirtämiseen Globaalissa etelässä. Ohjelman aikana keskustellaan yhteiskunnallisista muutoksista ja kehityssuunnista.

Tässä ohjelmassa käsitellään yhteiskunnallisten, poliittisten, taloudellisten, ympäristöllisten ja kulttuuristen tekijöiden taustalla olevaa vuorovaikutusta monilla hallintotasoilla, keskittymällä eriarvoisuuteen ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen nykyisissä kysymyksissä. Teoreettisena ja empiirisenä tieteenä IDS tutkii kehitystä ilmiönä, joka syntyy erilaisten paikallisten ja kansainvälisten toimijoiden ja prosessien välisestä vuorovaikutuksesta asiayhteydellisten institutionaalisten ympäristöjen sisällä. Siirtyvän vallan tasapainot ovat johtaneet moniin polaarisiin, monikeskentiseen maailmaan, jossa kehittyvät taloudet, kuten Kiina ja Brasilia, ovat tulleet globaaleiksi toimijoiksi ja joissa hallitukset työskentelevät yhä enemmän yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa kehitysprosessien muokkaamisessa.... [-]


Master Of Science (MSC) Kemian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Kemia on maailmanlaajuisesti tunnustettu olevan keskeinen merkitys sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen. Se muodostaa sillan biologian yhteen päähän ... [+]

Master of Science (MSc) Kemian

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: helmikuussa, syyskuu Kemia on maailmanlaajuisesti tunnustettu olevan keskeinen merkitys sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen. Se muodostaa sillan biologian yhdessä ääripäässä, ja fysiikan ja matematiikan muut. Maisteriohjelma Kemian altistaa sinut tutkimuksen etulinjassa tämän jännittävän, monitahoinen kurinalaisuutta. Sen tarkoituksena on tarjota sinulle erittäin pätevä tausta teoria ja käytäntö kemian, riittävän erikoistuminen tietyllä alalla.

MSc Kemia tracks

Sisällä maisteriohjelman kemian, jokainen opiskelija löytää alue sopii heidän yksilöllisiä kykyjä ja tavoitteita. On olemassa useita eri erikoisalojen tai "raitoja":... [-]


Master Of Science (MSc) Kemian - Analyyttinen Sciences

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Kahden vuoden biotieteiden maisteriohjelmassa Chemistry, joka on yhteinen koulutusohjelma Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, keskitytään puhtaasti analyysikemian osa-alueisiin, kuten nykyaikaisiin analyyttisiin tekniikoihin, yleisiin käsitteisiin ja analyysimenetelmiin sekä erilaisiin sovellusalueisiin. [+]

Kahden vuoden biotieteiden maisteriohjelmassa Chemistry , yhteinen koulutusohjelma Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, keskitytään puhtaasti analyysikemian osa-alueisiin, kuten nykyaikaisiin analyyttisiin tekniikoihin, yleisiin käsitteisiin ja analyysimenetelmiin sekä erilaisiin sovellusalueisiin.

Analyyttinen kemia on keskeinen rooli monilla tieteen ja yhteiskunnan. Kemialliset yhdisteet erilaisia ​​materiaaleja ja ympäristöjä on tunnistettava ja määrällisesti varten, esimerkiksi:

uusien lääkkeiden purkautumista monimutkaisten biologisten järjestelmien suunnitella uusia kestävän materiaalien ja kemiallisten prosessien

Analyyttinen kemia tarjoaa menetelmiä ja tekniikoita, jotka tekevät tämän mahdolliseksi. Sen vaikutus ei rajoitu kemian yksin: edistymisestä lääketieteen, biologian, ympäristö- ja materiaalitieteiden aloilla on vahvasti riippuvaisia ​​saatavuudesta uusia analyyttisiä välineitä samoin.... [-]


Master Of Science (MSc) Kemian - Molecular Sciences

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Kahden vuoden mittainen Molekyylitieteet Chemistry Master -ohjelmassa, yhteinen koulutusohjelma Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, kattaa kemian alueet, jotka perinteisesti liittyvät orgaaniseen ja epäorgaaniseen kemiaan, katalyysiin, fysikaaliseen kemiaan ja teoreettiseen kemiaan. [+]

Kahden vuoden mittainen Molekyylitieteet Chemistry Master -ohjelmassa , yhteinen koulutusohjelma Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, kattaa kemian alueet, jotka perinteisesti liittyvät orgaaniseen ja epäorgaaniseen kemiaan, katalyysiin, fysikaaliseen kemiaan ja teoreettiseen kemiaan.

Orgaaninen kemia, biokemia ja organometallinen kemia ovat pohjana perustavanlaatuiselle ymmärtämiselle molekyylirakenteen ja suorituskyvyn suhteesta. Tämä kenttä antaa yhteiskunnalle molekyylejä ja materiaaleja, joita tarvitsemme terveyden, kuljetuksen, energian, maatalouden ja viestinnän kannalta. Yhteenveto siitä, miten molekyylit toimivat, on yksi kemian tärkeimmistä maailmanlaajuisista haasteista... [-]


Master Of Science (MSC) Laskennallisen Tieteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Tai ymmärtää käyttäytymistä rahoitusmarkkinoihin? [+]

Tai ymmärtää käyttäytymistä rahoitusmarkkinoihin?

Yhteinen koulutusohjelma VU Amsterdamin kanssa

UVA ja VU yhdessä antavat tutkinto tutkinnon suorittaneille. Laskennallisen tiedekunnan opiskelijana Amsterdamissa voit hyötyä asiantuntemuksesta, verkostoista ja tutkimushankkeista sekä yliopistoissa että siihen liittyvissä tutkimuslaitoksissa.

Kolme erilaista kurssia

Laskennallinen tiede on tieteenala, joka ulottuu monille tieteenaloille, mutta sen ytimeen kuuluu mallien ja simulaatioiden kehittäminen luonnollisten järjestelmien ymmärtämiseksi. Master-ohjelman ohjelma on suunniteltu tähän. Määritämme kolme kurssityyppiä: ydin, rajoitettu valinta ja suositeltava valinnainen. Täydellinen ohjelma koostuu 14 kurssista ja kuuden kuukauden valmistumisesta.... [-]


Master Of Science (MSC) Oikeuslääketieteen Tiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Oikeustieteen tieteen maisteriohjelma on ainutlaatuinen Alankomaissa. Ohjelma erottuu useimmista kansainvälisistä maisteriohjelmista oikeuslääketieteessä rakentamalla joukon tieteellisiä taustoja ja tieteenaloja, kuten tietojenkäsittely, fysiikka, kemia, biologiset tieteet ja matematiikka. [+]

Oikeustieteen tieteen maisteriohjelma on ainutlaatuinen Alankomaissa. Ohjelma erottuu useimmista kansainvälisistä maisteriohjelmista oikeuslääketieteessä rakentamalla joukon tieteellisiä taustoja ja tieteenaloja, kuten tietojenkäsittely, fysiikka, kemia, biologiset tieteet ja matematiikka.

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa hyviä tiedemiehiä, joilla on oikeuslääketieteellinen tietämys ja ammattitaito. Haluatko tehdä tieteellistä tietämystäsi sosiaalisesti merkityksellisiksi lain ja järjestyksen puitteissa? Sitten sinun tulee hakea rikosteknistä tiedettä.

Suuren kuvan katseleminen - terävä silmä yksityiskohdille

Oikeuslääketieteellinen kenttä on monimutkainen ja yhä enemmän päivittäin. Oikeuslääketieteellinen tiede on tieteenala, joka käsittelee jälkityyppien analyysiä (rikollisuus). Aiempien tapahtumien rekonstruoimiseksi rikosteknisten kysymysten on vastattava tiedoista, joita voidaan saada monenlaisista jälkiä, kuten DNA: sta, digitaalisista jälkiä, sormenjälkiä, räjähteitä jne. Näiden jälkien todistusarvo määräytyy tilastollisten menetelmien avulla. Niiden alojen määrä, jotka kokoontuvat sekä rikospaikalla että myöhemmässä tutkimuksessa, laajenee ja vaaditut pätevyydet ovat yhä erikoistuneempia. Yleiskatsauksen yleistämisen ja ohjauksen tarve kasvaa suhteellisesti.... [-]


Master Of Science (MSC) Sosiologian: Kulttuurin Sosiologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Mestarikurssi kulttuurialan sosiologiassa tutkii, miten suosittu kulttuuri ja median globalisaatio uhkaavat kansallisia ja paikallisia kulttuureja. Opit myös tutkimaan kulttuuria laaja-alaisesti sekä sen erityispiirteitä. [+]

Mestarikurssi kulttuurialan sosiologiassa tutkii, miten suosittu kulttuuri ja median globalisaatio uhkaavat kansallisia ja paikallisia kulttuureja. Opit myös tutkimaan kulttuuria laaja-alaisesti sekä sen erityispiirteitä.

Haluatko tietää, onko mediatuotteiden maailmanlaajuinen vaihto - Disney-elokuvat, muotilehdet, suosittu musiikki - uhka paikallisille ja kansallisille kulttuureille? Tai onko taidemarkkinoiden kehittyminen Venäjällä, Kiinassa, Brasiliassa ja Intiassa otettu käyttöön länsimaisia ​​malleja ja instituutioita?

Kulttuurisosiologiassa kulttuuria ei tarkastella vain laajasta näkökulmasta (kollektiiviset ajattelutavat, ideologiat, uskonnolliset suuntaukset, asiantuntijat ja maatieteet), mutta myös kulttuurin erityispiirteitä (taidetta, mediaa, suosittua kulttuuria). Sinä keskitytään siihen, miten symbolinen tavaroiden kuten kirjoja, taideteoksia ja muodin tuotetaan, jaetaan ja vastaanotetaan. Lisäksi opetussuunnitelmassa selvitetään, miten laajemmat kulttuuriset käsitteet ovat sosiaalisiin suhteisiin ja miten ne muuttuvat ajan myötä ja vaihtelevat yhteiskuntaryhmien välillä.... [-]


Master Of Science (MSC) Sosiologian: Muuttoliike Ja Etnisten Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Muuttoliike ja etnisen tutkimuksen (MES) tutkii dynamiikkaa ihmisen liikkuvuuden kaksitahoinen globalisaation ja pysyvyys kansallisvaltion ... [+]

Master of Science (MSc) Sosiologian: Muuttoliike ja etnisen tutkimuksen

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Muuttoliike ja etnisen tutkimuksen (MES) tutkii dynamiikkaa ihmisen liikkuvuuden kaksitahoinen globalisaation ja pysyvyys kansallisvaltion rajojen. Siinä tarkastellaan, miten nämä dynamiikka kääntää etniset kerrostuneisuus, taloudellinen eriarvoisuus ja kulttuurinen monimuotoisuus sekä lähtö- ja kohdemaissa. Ydin ja valinnaisia ​​kursseja sekä MES-ohjelman tarkistaa ja monenlaisia ​​kysymyksiä, jotka vaihtelevat:

alkaen maahanmuuttopolitiikka, verkostoja ja liikkeitä maahanmuutto- ja turvapaikka-oikeutta Eurooppaan; ja maahanmuuttajien ammattiliittojen ja siirtotyöläisten yrittäjyyttä kansalaisuuteen ja siirtotyöläisten (il) laillisuutta; ja ylikansallisesta identiteettejä, sukupuoli, seksuaalisuus ja luokan kulttuuriseen ja uskonnolliseen monimuotoisuuteen. ... [-]

Master Of Science (MSC) Sosiologian: Sukupuoli, Seksuaalisuus Ja Yhteiskunta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Sukupuolen, seksuaalisuuden ja yhteiskunnan maisteriohjelmassa tarkastellaan miesten, naisten ryhmien eroja ja eroja näiden ryhmien välillä. Tämä asetetaan laajemmalle perspektiiville sosiaalisista identiteeteistä, poliittisesta vallasta ja syrjäytymisen ja osallisuuden prosessista. [+]

Sukupuolen, seksuaalisuuden ja yhteiskunnan maisteriohjelmassa tarkastellaan miesten, naisten ryhmien eroja ja eroja näiden ryhmien välillä. Tämä asetetaan laajemmalle perspektiiville sosiaalisista identiteeteistä, poliittisesta vallasta ja syrjäytymisen ja osallisuuden prosessista.

On yleisesti hyväksyttyä, että rikkaiden ja köyhien, nuorten ja vanhojen, ihonvärien tai kristittyjen ja muslimien väliset erot ovat kiistattomia tekijöitä ihmisten elämässä. Toiminnalla naisilla tai miehillä, joilla on erityisiä seksuaalisia suuntauksia, on vertailukelpoinen merkitys. Sukupuoli, seksuaalisuus ja yhteiskunta ovat omiaan lisäämään käsityksiämme naisten ja miesten ryhmien välisten erojen sekä naisten ja miesten välisistä eroista. Globalisaation ja valtioiden rajat ylittävän muuttoliikkeen aikakaudella nähdään, että sukupuoleen, sukupuoleen, luokkaan ja kansalaisuuteen liittyvät hajanaiset kulttuurimaisemat synnyttävät uusia seksuaalisia tekoja ja käytäntöjä.... [-]


Master Of Science (MSC) Stokastiikan Ja Taloudellinen Matematiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Maisteriohjelma on tarjolla yhteistyössä VU University Amsterdam, Utrecht University ja Leidenin yliopistossa. Tämän seurauksena sinulla hyötyä ... [+]

Master of Science (MSc) Stokastiikan ja Financial Mathematics

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Stokastiikan tutkii ilmiöitä, jotka mahdollisuus on keskeinen rooli, kuten vaalitulos, vaihtelut osakekurssit tai molekyylien vuorovaikutusta elävässä solussa. Se voidaan jakaa tilastoihin, todennäköisyyslaskennan ja stokastisten operaatiotutkimus. Financial matematiikka on tärkeä kenttä soveltamisessa stokastiikan joka tarjoaa kiehtovia tutkimusta mahdollisuuksia. Maisteriohjelman Stokastiikan ja Financial Mathematics kouluttaa sinua koko syvyys ja leveys näillä aloilla, sekä teoriaa ja soveltamista. Tarjolla on laaja valikoima erikoisalojen saatavilla, joka perustuu monia aloja, joilla Stokastiikan haetaan, niiden laajuus ja haastavia ongelmia ne aiheuttavat. Sekä teoreettisesti taipuvainen ja enemmän käytännönläheistä opiskelijat voivat valita kursseja, jotka sopivat heidän henkilökohtaisia ​​etuja. Maisteriohjelma on tarjolla yhteistyössä VU University Amsterdam, Utrecht University ja Leidenin yliopistossa. Tämän seurauksena te hyötyvät asiantuntemusta neljä yliopistojen sekä verkostojen ja tutkimusyhteistyöhankkeisiin näissä yliopistoissa.... [-]


Master Of Science (MSC) Tietotekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Foundations of Computing ja Rinnakkaisuus Internet ja Web Technology Parallel Computing Systems

Kurssit opetetaan molempien yliopistojen paikoissa.

[-]

Master Of Science (MSC) Yhteiskuntatieteissä (tutkimus MSC)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Oletko kiinnostunut yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen, ja haluat jatkaa uraansa akateeminen tai (ei-akateemiset) tutkimusympäristöjä? Tutkimus Master Social Sciences (RMSS) on [+]

Master of Science (MSc) in Social Sciences (Research MSc)

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu

Oletko kiinnostunut yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen, ja haluat jatkaa uraansa akateeminen tai (ei-akateemiset) tutkimusympäristöjä? Tutkimus Master Social Sciences (RMSS) on suunniteltu erinomaisesti opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimukseen monitieteistä ja kurinpidollisia näkökulmasta. Johtuen laaja keskittyy korkealaatuisiin määrällisen ja laadullisen tutkimuksen taitoja, opiskelijat, jotka ovat lopettaneet RMSS pystyy suorittamaan korkeatasoista tieteellistä tutkimusta itsenäisesti. Tutkimus Master Social Sciences tarjoaa jatkokoulutus nykyajan yhteiskuntatieteellistä tutkimusta. Ohjelma yhdistää kehittyneet sosiaalinen teoria innovatiivisia menetelmiä tinkimättömästi ja monitieteisen yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen ympäristössä. Tulet erikoistua johonkin viidestä tutkimusaloja:... [-]


Master Of Science (MSC) Yhteydessä Science (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Haluatko luoda uutta tietoa pikemminkin kuin vain tutkia sitä? Tutkijatohtori on viestinnän tiede, joka on kaksivuotinen MSc tutkinto-ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat olla eturintamassa uusimpia kehitystä ymmärtää roolia viestinnän ja median yhteiskunnassa. [+]

Haluatko luoda uutta tietoa pikemminkin kuin vain tutkia sitä? Tutkijatohtori on viestinnän tiede, joka on kaksivuotinen MSc tutkinto-ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat olla eturintamassa uusimpia kehitystä ymmärtää roolia viestinnän ja median yhteiskunnassa.

Median lisääntyvä levinneisyys ja viestintä elämässämme muodostaa monia kiehtovia haasteita. Mediaan ja viestintään liittyviä vanhempia käsityksiä on arvioitava uudelleen, uudet mediaympäristöt on kartoitettava ja uuden median ja digitaalisen teknologian nopeat muutokset on ymmärrettävä. Tämä muodostaa tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelman ytimen.

Kunnianhimoinen ja henkilökohtainen

Viestinnän tiedeakatemian pääaine on Viestinnän korkeakoulun lippulaiva koulutusohjelma. Se on kunnianhimoinen ohjelma, jossa kursseja opetetaan pienissä ja vuorovaikutteisissa ryhmissä. Tämän ansiosta voit työskennellä läheisessä yhteistyössä korkeasti motivoituneiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa sekä tunnettujen tutkijoiden kanssa Amsterdamin korkeakoulun, joka on Euroopan suurimpien tutkimuslaitosten ja suurimpien maailmanlaajuisten tutkijoiden tutkimuslaitos (ASCoR). Ohjelma tarjoaa myös korkeatasoista henkilökohtaista ohjausta tukihenkilökunnaltamme.... [-]


Master of Science in Econometrics: Financial Econometrics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Financial Econometrics kattaa aiheet, kuten epälineaarinen aikasarja, volatiliteetti malleja ja hinnoittelua monimutkaisten johdannaisten, kun taas stokastinen auttaa sinua saamaan osattava todennäköisyysteoriaa, stokastiset prosessit ja stokastiset calculus. Toinen osa tullaan käyttämään valmiiksi opinnäytetyön Financial Econometrics. Tutkimushenkilöstön jäsen Department of Quantitative Economics valvoo työsi.

[-]

Master Of Science In Geotieteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Globaalimuutos, vähäisten resurssien lisääntyvä kysyntä sekä maiseman, maaperän ja veden pilaantuminen ja pilaantuminen merkitsevät sitä, että nykyään tarvitaan enemmän maatieteiden ammattitaitoisia ammattilaisia. [+]

Globaalimuutos, vähäisten resurssien lisääntyvä kysyntä sekä maiseman, maaperän ja veden pilaantuminen ja pilaantuminen merkitsevät sitä, että nykyään tarvitaan enemmän maatieteiden ammattitaitoisia ammattilaisia. Ammattilaiset, jotka ymmärtävät maan monimutkaisena järjestelmänä ja pystyvät johtamaan tietä kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Mitä voit odottaa Earth Sciencesilta UVA: ssa

Meidän kanssamme opiskelet inspiroivassa ympäristössä, jossa tutkijat työskentelevät kiehtovaa tieteidenvälistä tilaa fyysisen maantieteen, ekologian, hydrologian ja ympäristökemian välillä.

Biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemitekniikan instituutissa (IBED) tarjoamme sinulle laajan valikoiman uusia ja uusinta tekniikkaa (e-tiedelaboratorioita, mukaan lukien GIS, kaukokartoitus ja geo-ekologinen mallinnus, maa- ja ympäristökemia sekä eroosion laboratorit ), jotta kurssi voi toimia uusimpien tieteellisten standardien mukaisesti.... [-]


Master Of Science In Kirjanpidon Ja Ohjaus: Ohjaus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita rahoitusaseman kestävyyden osalta, paitsi tilintarkastus-ja konsultointipalvelut, mutta myös teollisuuden, pankki-tai hallitus. Ohjelma koostuu kirjanpidon seurata ja valvonta tiellä. [+]

Universiteit van Amsterdamin (UvA) Master (MSc) Accountancy & Control -ohjelma on vahva kansainvälinen painopiste. Ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita rahoitusaseman kestävyyden osalta, paitsi tilintarkastus-ja konsultointipalvelut, mutta myös teollisuuden, pankki-tai hallitus.

Ohjelma lyhyesti

Tutkijat ja luennoitsijat Amsterdamin Business School (ABS) ovat kansainvälisiä asiantuntijoita.

[-]

Master Of Science In Lasten Kehitys Ja Koulutus (tutkimuksen)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Lapsen kehittämisen ja koulutuksen tutkimusmestari on intensiivinen, valikoiva kaksivuotinen ohjelma, joka kouluttaa opiskelijoita tulemaan tutkijoiksi vanhemmuuden, koulutuksen ja lastenkasvatuksen alalla. [+]

Lapsen kehittämisen ja koulutuksen tutkimusmestari on intensiivinen, valikoiva kaksivuotinen ohjelma, joka kouluttaa opiskelijoita tulemaan tutkijoiksi vanhemmuuden, koulutuksen ja lastenkasvatuksen alalla.

Opiskelu Child Development and Education yliopiston Amsterdam

Tutkimuksen päällikön Child Development and Education -ohjelma kouluttaa opiskelijoita kehittelemään, suunnittelemaan, toteuttamaan ja raportoimaan korkealaatuista tutkimusta lasten kehittämisen ja koulutuksen alalla. Ohjelma on kehitetty erinomaisia ​​opiskelijoita, jotka ovat motivoituneita tekemään tutkimusta ja jotka aikovat jatkaa akateemista tutkijanuraa lasten kehitykseen ja koulutukseen. Tutkimuksen pääaineopiskelijat hankkivat syvällistä kurinpidollista tietoa, perehtyneensä asiaan liittyvään tutkimusmenetelmään ja käytännön kokemusta tutkimuksen suorittamisesta. Ohjelma kestää kaksi vuotta. Molempina vuosina opiskelijat suorittavat kursseja ja saada kokemusta tutkimustyössä.... [-]


Master Of Science Taloushallintoon Ja Ohjaus: Kirjanpito

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Master of Science taloushallintoon & Control on intensiivinen, valikoiva ohjelma, varmistaen korkea akateeminen koulutus. Se on vahva ... [+]

Universiteit van Amsterdamin (UvA) Master (MSc) Accountancy & Control -ohjelma on vahva kansainvälinen painopiste. Ohjelma on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita rahoitusaseman kestävyyden osalta, paitsi tilintarkastus-ja konsultointipalvelut, mutta myös teollisuuden, pankki-tai hallitus.

Opintosuunnitelma

Kirjanpito ja valvonta: Kirjanpito

Amsterdamin kauppakorkeakoulun kirjanpidon ja valvonnan päällikkö tarjoaa sinulle vankan perustan kirjanpidon tai taloushallinnon uraan. Tämä yhden vuoden ohjelma yhdistää akateemisen kurinalaisuuden ja käytännön merkityksen samalla, kun sillä on vahva kansainvälinen painopiste. Näin kehität ammattitaitoasi ja älyllisiä taitoja. Ohjelmassa on kaksi kappaletta: kirjanpito ja valvonta. Kirjanpidon raite on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat olla taloushallinnon asiantuntija, tilintarkastaja tai talouspäällikkö.... [-]


Matematiikan Maisterin Tutkinto (MSc)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Matematiikka on elinvoimainen ja monipuolinen kenttä, jolloin teorian ja käytännön välinen jakautuminen on usein vain harhaa. [+]

[-]

MSc Biotieteiden - Ekologia Ja Evoluutio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Biotieteiden maisteriohjelman Ecology and Evolution -ohjelman kaksi vuotta kestävän kappaleen tavoitteena on edistää ymmärrystä elävien organismien välisistä suhteista, lajien kehityksestä ja ekosysteemien toiminnasta, jotta voidaan edistää kestävyyttä maan päällä. [+]

Biotieteiden maisteriohjelman Ecology and Evolution -ohjelman kaksi vuotta kestävän kappaleen tavoitteena on edistää ymmärrystä elävien organismien välisistä suhteista, lajien kehityksestä ja ekosysteemien toiminnasta, jotta voidaan edistää kestävyyttä maan päällä.

Ekologia ja Evolution on UVA on tutkimus sinulle, jos sinä etsivät asiantuntijakoulutusta ymmärtämään perusteellisesti, miten kasvit ja eläinlajit ovat peräisin ja yhdessä muodostavat yhteisöjä, jotka elävät planeettamme ekosysteemeissä haluavat tutkia vaihtoehtoja maan biologisen monimuotoisuuden parantamiseksi ja suojelemiseksi ovat kiinnostuneita laaja-alaisista kursseista ja työharjoitteluista Hollannissa, Euroopassa tai muualla maailmassa. Mitä ekologiasta ja evoluutiasta UVA: ssa on tarjottava minulle? ... [-]

MSc Biotieteiden - Yleinen Biologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kaksivuotinen biologia Biologisten tieteiden maisteriohjelmassa on tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät halua keskittyä biologiaan. [+]

Kaksivuotinen biologia Biologisten tieteiden maisteriohjelmassa on tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät halua keskittyä biologiaan. Tutkimuksesi voi kattaa aiheita, kuten viruksen molekyylimekanismit tai afrikkalaisten norsujen populaatiodynamiikan.

Onko yleinen biologia UVAssa tutkimuksessa sinulle?

Se on, jos:

on vankka tausta biologiaa aikoo työskennellä alueilla, joilla biologisen tietämyksen käyttö on hyödyllistä haluavat oppia käsittelemään globaaleja kysymyksiä etsivät nimenomaan paljon vapautta koota oma ohjelma haluavat edut pienimuotoisen ohjelma, jossa opiskelijat ja henkilökunta kaikki tuntevat toisensa. Mitä General Biology on UVA: ssa tarjoamaan minulle? ... [-]

MSc Brain and Cognitive Sciences: Cognitive Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Tutkimuksen maisteriohjelma Brain and Cognitive Sciences muodostaa haastavan, monitieteisen ja kansainvälisen areenan, jossa hyvin motivoituneet tutkijat ja opiskelijat pyrkivät ymmärtämään aivoja, sen kehitystä ja sen häiriöitä.

Ohjelman ääriviivat

Master's -ohjelman tarkoituksena on kouluttaa opiskelijoita tulemaan asiantuntijoiksi aivojen ja kognitiivisten tieteiden erityisestä osa-alueesta, mutta ymmärtämään ja arvostamaan muiden osa-alueiden panosta.

Tämä merkitsee yhteensä 120 opintopistettä.

[-]

MSc Business Administration: International Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kansainvälinen johtamisraita on yksi seitsemästä mahdollisesta erikoistumiskohdasta Business Administration Master's -ohjelmassa. [+]

Kansainvälinen johtamisraita on yksi seitsemästä mahdollisesta erikoistumiskohdasta Business Administration Master's -ohjelmassa. Jos etsit uran joka vie sinut eri puolilla maailmaa ja voit käyttää vaikutusvaltaa rajojen yli, International Management radalla UVA n Amsterdam Business School (ABS) epäilemättä vetoan teihin.

Muokata ohjelmaa valitsemalla yli 20 valittavaa kurssia; valmistautua urasi reaalimaailman tapaustutkimuksia ja huipputason vierailuluennot; hyötyvät vahva tutkimus keskittyy, pätevä, kansainvälinen henkilöstö ja muiden opiskelijoiden eri puolilta maailmaa. Liiketalous: International Management

Tämä yhden vuoden ohjelma on vahva kansainvälinen painotus ja heijastaa tutkimukseen perustuva lähestymistapa alalla Business Administration, yleensä, ja International Management, erityisesti. Tässä raita käsitellään erilaisia ​​kysymyksiä, jotka liittyvät tapaan, jolla monikansallisten hallitaan ja rakenteeltaan; kulttuurin, politiikan ja johdon haasteet, joita kyseiset yritykset kohtaavat ulkomailla; ja strategiset päätökset tehtiin korkeimmalla tasolla.... [-]


MSc Business Administration: Johtaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Tämä yhden vuoden ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat jatkaa uraansa johtajuudessa ja johtamisessa. Raita antaa sinulle akateemisen tiedon, jota tarvitset johtamaan ja hallitsemaan ihmisiä vastuullisesti ja onnistuneesti. [+]

Tämä yhden vuoden ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat jatkaa uraansa johtajuudessa ja johtamisessa. Raita antaa sinulle akateemisen tiedon, jota tarvitset johtamaan ja hallitsemaan ihmisiä vastuullisesti ja onnistuneesti.

Olemme tiiviissä yhteydessä organisaatioiden johtajuuteen, johtamiseen ja muutoksiin vastaaviin henkilöihin, ja kurssejamme jatkuvasti kehittyvät jatkuvasti ajan tasalla liiketoimintamaailman muutosten kanssa. Mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla, kun viimeistely kappaletta hajallaan liikkeenjohdon konsultointi, yleinen johto, johtamisen kehittämiseen, henkilöstöhallinnon, ja rekrytointi ja talent management.

Tästä kappale

Alkaen lähtökohta, että ihmiset ovat keskeisiä minkä tahansa organisaation menestys, tämä yhden vuoden maisteriohjelma liittyy kursseja teoriat johtajuutta ja johtamista, johtaa ihmisiä strategisesti ja johtajuus.... [-]


MSc Business Administration: Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Markkinointi kappale antaa sinulle oivalluksia tunnistamiseksi tarvittavat markkinoinnin mahdollisuuksia ja kehittää tehokkaita täytäntöönpanostrategioita. [+]

Tämä yhden vuoden ohjelma on vahva kansainvälinen painotus ja heijastaa tutkimukseen perustuva lähestymistapa alalla Business Administration yleensä ja markkinointi erityisesti. Markkinointi on jännittävä piirre päivän liike-elämässä, jonka alati muuttuvassa ympäristössä ja uusien teknologioiden muuttaa tapaamme ajatella ja toteuttaa markkinoinnin päätöksiä.

Markkinointiraite tarjoaa sinulle mahdollisuuden etsiä markkinointimahdollisuuksia ja kehittää tehokkaita toteutusstrategioita.

Tästä kappale

Tämä yhden vuoden maisteriohjelma sisältää kolme keskeistä kurssia: markkinointiteoria, kuluttajien käyttäytyminen ja markkinointistrategia . Teoriat Marketing keskittyy avain ja kehittyvillä teorioita, jotka muokkaavat markkinoinnin johtaminen ja markkinointi ajattelin tänään. Se antaa huippuluokan yleiskatsauksen siitä, missä markkinointitutkimuksen ajattelu alkoi ja mitä tutkimusta tehdään nyt tärkeimpien markkinointitoimistojen (CMO) markkinoinnin tärkeimmistä markkinointikysymyksistä. Kuluttajakäyttäytyminen Kurssi antaa oivalluksia, miten ihmiset käyttäytyvät kuluttajina ja käsittelee teoreettista ja johdon vaikutuksia tällainen käytös yrityksille. Aikana Markkinointi Strategia tietenkin opit soveltamaan strategisen markkinoinnin puitteet ja ajattelun eri markkinoinnin suunnitteluun, kehittämällä näyttöön perustuvia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin.... [-]


MSc Business Administration: Strategia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Yhden vuoden ohjelma on vahva kansainvälinen painotus ja heijastaa tutkimukseen perustuva lähestymistapa alalla Business Administration, yleensä, ja strategia, erityisesti.

Tästä kappale

Muissa kurssit keskustelee Strategioiden toteuttaminen ja suunnittelu tehokkaiden organisaatiorakenteiden ja valvontajärjestelmiä, myös tapoja auttaa yrityksiä entistä joustavampi.

Ohjelman rakenne

Master of Science in Business Administration on yhden vuoden ohjelma 60 op (1 op = 0,5 Yhdysvaltain ov). Lukuvuosi alkaa syyskuun alusta heinäkuun ja se on jaettu kahteen lukukauteen, joissa kussakin on kolme aikoja.

Business Lab

Haluatko testata, pystytkö ratkaisemaan todellisen liiketoimintakokouksen? ... [-]


MSc Business Administration: Yrittäjyys Ja Hallintaan Luovien Alojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Tämä yhden vuoden ohjelma on vahva kansainvälinen painotus ja heijastaa tutkimukseen perustuva lähestymistapa alalla Business Administration, yleensä, ja EMCI, erityisesti. Halusitpa osallistua suoraan yksi luovien alojen tai soveltaa saatuja kokemuksia niistä muille aloille, EMCI kappale antaa sinulle täydellinen maadoitus. [+]

Tämä yhden vuoden ohjelma on vahva kansainvälinen painotus ja heijastaa tutkimukseen perustuva lähestymistapa alalla Business Administration, yleensä, ja EMCI, erityisesti. Halusitpa osallistua suoraan yksi luovien alojen tai soveltaa saatuja kokemuksia niistä muille aloille, EMCI kappale antaa sinulle täydellinen maadoitus.

Tästä kappale

Tämä yhden vuoden maisteriohjelma sisältää kursseja, jotka kiertävät luovuuden ja innovaation keskeisiä käsitteitä. Teoriat EMCI tietenkin käsitellään kysymystä: mikä tekee luovan teollisuuden eri normaalista toimialoilla? Se kattaa klassinen teollisuuden, kuten maalaus ja teatteri, sekä uudempiin, kuten elokuva ja tietokonepelejä.... [-]


MSc Business Administration: Yrittäjyys Ja Innovointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kauppatieteiden maisterin tavoitteena on olla yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali mielentila kansainväliseen uraan liiketoiminnassa. [+]

Kauppatieteiden maisterin tavoitteena on olla yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali mielentila kansainväliseen uraan liiketoiminnassa. Saat syvällisen ymmärryksen johtoon yhdestä seitsemästä erikoistumisesta, joista voit valita. Sinua haastetaan ratkaisemaan yritysten yhteistyökumppaneiden esittämä todellisuus.

Yrittäjyyden ja innovoinnin ohjelma on yksi seitsemästä mahdollisesta erikoistumiskohdasta Business Administration Master's -ohjelmassa. Jos olet dynaaminen ja luova henkilö, jonka tavoitteena on soveltaa näitä taitoja liiketoimintaympäristössä, yrittäjyyden ja innovoinnin radalla Amsterdamin Business School (ABS) on ihanteellinen markkinat luovuutta.... [-]


Msc Business Economics: Kilpailulainsäädäntö Ja Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Tällä yhden vuoden tutkimuspohjaisella Master-ohjelmalla on vahva kansainvälinen keskittyminen säänneltyjen kilpailuympäristöjen organisaatioiden toimintaan. [+]

Tällä yhden vuoden tutkimuspohjaisella Master-ohjelmalla on vahva kansainvälinen keskittyminen säänneltyjen kilpailuympäristöjen organisaatioiden toimintaan.

Kilpailu on yksi markkinatalouden pääjärjestelyperiaatteista. Yritykset toimivat paremmin sen takia; lait suojelevat prosessejaan, ja kansainväliset laitokset panevat nämä lait täytäntöön, kun kilpailu uhkaa.

Kilpailulogiikka ja taloustiede -raportissa Business Economics Master's -ohjelman opiskelijat oppivat ymmärtämään kilpailun kireyttä ja sääntöjä, jotka ohjaavat sitä. Seuraa tulevia yritysjohtajia ja päättäjiä, jotka nauttisivat työskentelystä kilpailluilla markkinoilla.

Yhdistä taloustieteelliset kurssit oikeustieteen kursseilla Amsterdamin oikeustieteellisessä koulussa. Valmistautua uraan suuryrityksissä, erikoistuneissa konsultteissa, omistettu kansalaisjärjestöissä ja kilpailuvirastoissa maailmanlaajuisesti tai osissa hallitusta, joka koskee kilpailua ja sääntelyä; Nauti vahva tutkimuskohde, korkeasti koulutettu kansainvälinen henkilökunta ja intohimoinen keskustelu muiden opiskelijoiden kanssa kilpailevien talouksien kanssa ympäri maailmaa. Ohjelma lyhyesti ... [-]

MSc Business Economics: Managerial Economics and Strategy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

The Managerial Economics and Strategy track of the Business Economics Master's programme focus on the economic performance of organisations. [+]

The Managerial Economics and Strategy track of the Business Economics Master's programme focus on the economic performance of organisations. It provides you with the broad range of skills, the in-depth knowledge and the international expertise that you will need in your career. You'll acquire the knowledge you need to understand the design of firms and other types of organisations.

Prepare for a career in the business world or public sector; Benefit from studying in a faculty with major strengths in Business Administration and Economics and Econometrics; Follow one of our specialised tracks and become a financial expert, a leading consultant in economic performance, or a specialist in real estate finance. ... [-]

MSc Communication Science: Entertainment Communication

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

Opiskelu Viihde Viestintä yliopistossa Amsterdamin

Amsterdam on kiehtova, media-kyllästettyä ympäristöön. ASCOR on suurin tiedonannon Tiede tutkimuslaitos Alankomaissa, ja on yksi maailman suurimpaan. Sen kansainvälinen Englanti-opetti PhD ohjelma on yli 30 opiskelijaa.

Tutkintotodistus

Entertainment Viestintä on seurata akkreditoitu koulutusohjelman Viestintä Science.

Nämä ovat vain joitakin niistä monista eri aiheista, jotka ovat mahdollisia tällä tiellä.

[-]

MSc Cultural and Social Anthropology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

tietoa laadullisen tutkimuksen menetelmiä, kuten osallistuvaa havainnointia ja haastattelemalla kyky kirjoittaa hyvin ja väittävät yhtenäisesti kyky esittää omaan työhön ja ajatuksia tehokkaasti herkkyys monimutkaisuus ja monimuotoisuus antropologisen kurinalaisuutta valmiudet ymmärtää ja käsitellä tehokkaasti kulttuurien ongelmia kyky hankkia syvällistä tietoa annetusta aiheesta lyhyessä ajassa. Miksi opiskella kulttuurista ja sosiaalista antropologiaa Amsterdamissa? [-]

MSc Econometrics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Jokainen raita tarjoaa valittavien sekä kenttätyö kursseja voit valita.

Aste

Jälkeen onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman, saat luvanvaraista maisteriksi Econometrics ja otsikko Master of Science (MSc).

Voit yhdistää tähän ohjelmaan MSc matematiikka kaksoistutkintoon.

Rankings ja maine [-]

MSc Econometrics: Big Data Business Analytics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Vuoden alkupuoliskolla, sinulle annetaan vankka perusta econometrics useita keskeisiä kursseja opiskelijoille kaikkien kappaleiden. General Equilibrium teoria opettaa muotoilla yleisen tasapainon mallia ja ymmärtää sen perusominaisuuksia, ja arvioida kriittisesti taustalla mallioletuksista ja seurauksia. Kautta Advanced Econometrics 1 ja 2, voit saada syvä ymmärrys ekonometrisiä teoria, käytäntö ja päättelyn avulla erilaisia ​​kehittyneitä tekniikoita.

Teoreettinen tausta ja taloudellisia sovelluksia Game Theory kouluttaa sinua mahdollisuutta mallintaa interaktiivisia päätöksentekotilanteita käyttäen peliteoreettisen tekniikoita, ja laskea ja luonnehtivat tasapaino tuloksia.... [-]


MSc Econometrics: Mathematical Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

hankkia tarvittavat taidot matemaattinen ja tilastollinen mallintaminen; tullut asiantuntija mekaniikka että kanavoida nykyajan huutokauppaaminen ja malli dynaamista taloudellista käyttäytymistä.

Amsterdam kauppakorkeakoulun gradu Econometrics tarjoaa tasapainoisen ja tiukan koulutuksen määrälliseen analyysiin ongelmia talous ja rahoitus. Sinun tulee sujuvasti soveltamisessa matemaattisia ja tilastollisia menetelmiä, tukee moderni ohjelmistopaketteja kuten E-Views ja Matlab. Monitieteinen yhden vuoden ohjelma koostuu jatkokursseja sekä matemaattisen taloustieteen ja ekonometrian.

Ohjelma lyhyesti [-]

MSc Fysiikan Ja Tähtitieteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Kansainvälisesti tunnettu Advanced aine ja energia Fysiikan Astronomy and Astrophysics Fysiikka Elämän ja terveysministeriö Science for Energy ja kestävän kehityksen teoreettinen fysiikka [-]

MSC Fysiikan Ja Tähtitieteen: Fysiikka Elämän Ja Terveyden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kahden vuoden biisin fysiikan ja terveyden fysiikan maisteriohjelmassa Fysiikka ja tähtitiede, yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, käytät fysiikan kieltä tutkimaan elämän prosesseja. [+]

Kahden vuoden biisin fysiikan ja terveyden fysiikan maisteriohjelmassa Fysiikka ja tähtitiede , yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, käytät fysiikan kieltä tutkimaan elämän prosesseja. Meidän innostuneiden toimihenkilöiden toimittamat huipputeknologiat, jotka ovat saatavilla laboratorioistamme saatavilla olevilla huipputekniikoilla, antavat sinut kiehtovaan DNA: n kehittymiseen, proteiinitoimintaan, solumekanismiin, kudostekniikkaan ja urutukseen. Tutustut fotoniikasta ja sen käytöstä uusien kuvantekniikoiden kehittämisessä. tai voit syventää tietämystänne fysiikan sovelluksesta biolääketieteellisen kuvantamisen ja hoidon alalla läheisessä yhteistyössä kahden Amsterdamin akateemisen terveyskeskuksen lääkärien kanssa.... [-]


MSC Fysiikan Ja Tähtitieteen: Tiede Energian Ja Kestävyyden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Energian ja kestävän kehityksen tiede on mestari Fysiikan ja tähtitieteen maisteriohjelmassa Amsterdamin yliopiston ja Vrije Universiteit Amsterdamin yhteinen koulutusohjelma. [+]

Energian ja kestävän kehityksen tiede on mestari Fysiikan ja tähtitieteen maisteriohjelmassa Amsterdamin yliopiston ja Vrije Universiteit Amsterdamin yhteinen koulutusohjelma. Kurssit opetetaan molempien yliopistojen paikoissa. UvA ja VU yhdessä antavat tutkinto fysiikan ja tähtitieteen tutkinnon suorittaneille. Fysiikan ja tähtitieteen opiskelijoina Amsterdamissa voit hyötyä asiantuntemuksesta, verkostoista ja tutkimushankkeista sekä yliopistoissa että siihen liittyvissä tutkimuslaitoksissa.

Mitä Amsterdamin tiede energia- ja kestävyystavoitteilla on tarjota?

Energian ja kestävyyden tiede (SES) on monitieteinen "track" tai erikoistuminen UVM-ohjelmien kemian, fysiikan ja tähtitieteen ohjelmissa. Se yhdistää "kovia" tieteellisen tutkimuksen analyysiin yhteiskunnallisia kysymyksiä, liiketoimintamalleja ja viranomaismääräyksiä. Ohjelma mahdollistaa joustavan opetussuunnitelman, joka sisältää lähinnä fysiikkaa tai muita kemiallisia tai liiketoimintalähtöisiä kursseja; sellaisena se kattaa laajan alueen kuumia aiheita, kuten:... [-]


MSc Fysiikka - Kehittyneiden Asia & Energy Physics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

AMEP Ohjelma on jaettu kolmeen opintopolkuja: emergentti ja energia-aineiden, pehmeän aineen ja atomien kvanttifysiikan. Sekoitus välillä ... [+]

MSc Fysiikka - Advanced Matter & Energy Physics

Opetuskieli: Englanti

Alkaa: syyskuu, helmikuu

AMEP Ohjelma on jaettu kolmeen opintopolkujen:

uutena ja energia-aineiden pehmeän aineen atomi kvanttifysiikan

Sekoitus välinen opintopolkujen ei ole ongelma lainkaan. Ohjelman johtaja ja muiden opetus- ja tutkimushenkilöstön mielellään toimia neuvonantajina suhteen kurssin valintoja.

Kurssit

AMEP Ohjelma sisältää seuraavat pakolliset kurssit:

Big Issues in Emergent Energia Materiaalit (6 EY) Big Issues in Atomic Quantum Physics (3 EY) Big Issues in Soft Matter (3 EY) Statistinen fysiikka ja Condensed Matter Theory I (6 artikla) ​​tai tilastollinen mekaniikka Soft Matter (6 EY) Akateeminen Englanti (3 EY) Academic Skills (6 EY yhteensä) ... [-]

MSC Geotieteisiin: Geo-ekologinen Dynamiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

OLETKO KIINNOSTUNUT:

Sinä työskentelet tiiviisti alan huippututkijoiden kanssa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kehittää ammatillista verkostoasi. [-]

MSC Geotieteisiin: Ympäristöjärjestelmä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

OLETKO KIINNOSTUNUT:

Valmistuneet tämän radan on hyvin varustettu kehittää menestyksekkään uran sovellettu maan tiedemies.

[-]

MSc Human Geography: Economic Geography

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Maantiede on kaikki opiskelusta ihmistä, tilaa ja paikka - ja Amsterdamin kaupunki itsessään on täydellinen paikka ja risteyksessä opiskella, tutkia ja kokemus maantiede.

Tämä johtaa pienimuotoista tutkimusta yhteisöjä, joissa akateemisen henkilöstön ja opiskelijoiden tekevät tiivistä yhteistyötä vähemmän muodollisia ja avoimempaan ympäristöön.

Kunnianhimo tutkimukseen?

Opiskelijoille kiinnostunut tämän opintoala, tarjoamme myös kaksivuotinen tutkimus maisteriohjelman International Development Studies ja Urban Studies.

[-]

MSC Ihmisen Maantiede: Kaupunkien Maantiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Maisteri Urban maantieteen tarjoaa opiskelijoille ymmärtämään paremmin maailmanlaajuisten ja paikallisten prosessien että muoto kaupungeissa tänään. 21. vuosisadalla on epäilemättä kaupunkien ikä. [+]

21. vuosisadalla on epäilemättä kaupunkien ikä. Kaupungit vietetään globaalin talouden innovoinnin ja talouskasvun keskeisinä moottoreina, ja niitä on myös löydetty houkuttelevista paikoista elää, työtä ja leikkiä. Paikalliset asuntomarkkinat houkuttelevat kansainvälisiä investointeja ja gentrification elvyttää entisestään kaatuneita kaupunkialueita. Kuitenkin tämä urbaanin elämän ja kaupunkien esitys äärettömiksi mahdollisuuksiksi on vain tarinan toinen puoli. On yhä selvempää, että kaikki kaupungit eivät ole mukana tässä menestystarina.

Kaupungistuminen on itse asiassa hyvin epäyhtenäistä ja kaupunkien talouskasvua vielä enemmän. Lisäksi näemme kasvavia eroja kaupungeissa. Polarisaation, segregaation, hajanaisuuden ja yksityistämisen prosessit muodostavat merkittävät poliittiset ja yhteiskunnalliset haasteet kaupunkien hallituksille ja paikallisille asukkaille.... [-]


MSC Ihmisen Maantiede: Poliittinen Maantiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Maisterin Political Geography keskittyy kolmeen keskeiset käsitteet (geopolitiikka, globalisaatio ja hallinto) tutkimaan poliittisen maantieteellisillä meidän globalisoituvassa maailmassa. Nämä liittyvät dynamiikkaa spatialities politiikan, mukaan lukien sisäpolitiikasta, kansainvälisten suhteiden ja valtioiden politiikassa, ja miten ne voidaan ymmärtää kautta keskeisiä maantieteellisiä käsitteitä, kuten alueella, paikka, mittakaava ja verkko. [+]

Poliittinen Maantiede: geopolitiikka, Globalisaatio ja hallintotapa

Poliittisen maantieteen päälliköt keskittyvät kolmeen keskeiseen käsitteeseen (geopoliittinen, globalisaatio ja hallinto), jotta voimme tutkia globaalistumismaailman poliittisia maantieteitä. Nämä liittyvät dynamiikkaa spatialities politiikan, mukaan lukien sisäpolitiikasta, kansainvälisten suhteiden ja valtioiden politiikassa, ja miten ne voidaan ymmärtää kautta keskeisiä maantieteellisiä käsitteitä, kuten alueella, paikka, mittakaava ja verkko. Ohjelma arvioi teorioita ja menetelmiä näitä dynaamisia aloilla stipendin ja opiskelijat perehdytetään poliittinen maantiede ja geopolitiikka ennen työstää opinnäytetyön alalla. Poliittinen maantiede tutkii geopoliittisen aikakauden alkuperää, trajektoria ja ajankohtaista merkitystä sekä geopoliittisten lähestymistapojen lajikkeita geopoliittisen viraston aineellisiin ja edustuksellisiin näkökohtiin.... [-]


MSC Ihmisen Maantiede: Ympäristön Maantiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Mestarin ympäristöasioissa maantieteen keskittyy ihmisen ekosysteemien vuorovaikutukseen ja on hyvät mahdollisuudet valaista pelottava ympäristön haasteisiin planeettamme. Voitaisiin väittää, että olemme ylittäneet maapallon kantokyvyn ja lähestyvät planeetan kantokyvyn rajat. [+]

Ympäristön Maantiede: Governance for Sustainability

Maantieteen maisteriohjelma keskittyy ihmisen ja ekosysteemin välisiin vuorovaikutuksiin, ja hänellä on hyvät mahdollisuudet heijastaa planeettamme pelottavia ympäristöhaasteita. Voitaisiin väittää, että olemme ylittäneet maapallon kantokyvyn ja lähestyvät planeetan kantokyvyn rajat. Muut väitteet pidä että ihmisen kekseliäisyys varustaa voimme käsitellä uusia haasteita tulevaisuudessa. Tämä ohjelma keskittyy suhde ihmisen ja niiden ekosysteemeihin. Tämä tapahtuu ottamalla vahva spatiaalinen näkökulma ja tutkia vaikutuksia sekä globaalien ja paikallisten ympäristön muutos ihmisiin.

Ilmastonmuutos hallintotapa ... [-]

MSc in Artificial Intelligence

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

[-]

MSc In Biologiset Tieteet - Makean Veden Ja Meren Biologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kahden vuoden biotieteellisen veden biometsän biologia-ohjelmassa Biologisten tieteiden ohjelmassa uppoutuu tutkimukseen, joka ulottuu trooppisesta meren biologiasta kosteikkojen ekosysteemien ekologiaan. [+]

Biologiset tieteet: makean veden ja meribiologia (ent. Limnology and Oceanography) (MSc)

Vesi peittää noin 70% planeettamme ja erottaa sen kaikista muista planeetalta me tiedämme. Vesi on tärkeä rooli maapallon ilmaston ja on ravinnonlähde, mineraaleja, energiaa ja virkistys. Vesiekosysteemien kuhise organismeja, jotka vaihtelevat pienistä kasvi- ja eläinplanktonin ja koralli, kalat, ja valaita. Valitettavasti vesiekosysteemit käytetään myös "polkumyynti syistä" paljon yhteiskunnan jätteitä ja ovat syvästi vaikuttaa maailmanlaajuiseen muutokseen. Kahden vuoden biotieteellisen veden biometsän biologia-ohjelmassa Biologisten tieteiden ohjelmassa uppoutuu tutkimukseen, joka ulottuu trooppisesta meren biologiasta kosteikkojen ekosysteemien ekologiaan.... [-]


MSc in Business Administration: Digital Business

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

hyötyvät voimakkaasta tutkimusprosessista, korkeasti koulutetusta kansainvälisestä henkilökunnasta ja muista opiskelijoista ympäri maailmaa. Liiketalous: Digitaalinen liiketoiminta

Tätä ohjelmaa laajennetaan tarjoamalla mahdollisuus valita kaksi valittavaa kurssi, jonka avulla voit räätälöidä ohjelman omien etujen ja taitojen mukaan sekä ohittaa The Labyrinthin teoriaa ja käytäntöä.

Business Lab

Haluatko testata, pystytkö ratkaisemaan todellisen liiketoimintakokouksen?

[-]

Msc In Finance: Määrällinen Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Quantitative Finance -raita on rahoitusalan opiskelijoille, joilla on vahvat analyyttiset taidot ja kiinnostus (Big) Data-analyysiin ja sovelluksiin Financeissa. [+]

Quantitative Finance -raita on rahoitusalan opiskelijoille, joilla on vahvat analyyttiset taidot ja kiinnostus (Big) Data-analyysiin ja sovelluksiin Financeissa.

Täällä vallitsevat taidot ja teoriat ovat erittäin tärkeitä taloustieteen aloille, kuten riskienhallinta, varainhoito ja investointipankkitoiminta. Tällaisten analyyttisten taitojen kysyntä on suuri ja kasvava rahoitusalalla. Onko sinulla mieli matematiikalle ja kiinnostus datapohjaiseen analyysiin, jota sovelletaan taloudelliseen päätöksentekoon? Tämä saattaa olla sinulle sopiva kappale.

Ryhdy sujuvasti monimutkaiseen riskianalyysiin sellaisten sääntelyjärjestelmien osalta, kuten Basel III; ymmärtää ja auttaa kehittämään suurien tietojen roolia rahoituksessa; aloittaa urasi tiedekunnalla, jolla on hieno maine rahoituksesta, suurista tiedoista ja ekonometristä. ... [-]

Msc In Finance: Pankkitoiminta Ja Sääntely

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Miten pankkeja hoidetaan? Mikä on pankkien todellinen tarkoitus? Miten meidän pitäisi säännellä pankkisektoria? Nämä kysymykset ovat pankkitoiminnan ja sääntelyn raadin ydinohjelmassa. Vuoden 2008 maailmanlaajuinen finanssikriisi johti akateemisten tutkijoiden, poliittisten päättäjien ja toimijoiden vahvaan kysyntään nykyaikaisen pankkialan mikro- ja makrotason vakauden säätelyn turvaamiseksi. [+]

Miten pankkeja hoidetaan? Mikä on pankkien todellinen tarkoitus? Miten meidän pitäisi säännellä pankkisektoria? Nämä kysymykset ovat pankkitoiminnan ja sääntelyn raadin ydinohjelmassa. Vuoden 2008 maailmanlaajuinen finanssikriisi johti akateemisten tutkijoiden, poliittisten päättäjien ja toimijoiden vahvaan kysyntään nykyaikaisen pankkialan mikro- ja makrotason vakauden säätelyn turvaamiseksi.

Pankilla on tärkeä rooli taloudessamme. Äskettäinen kriisi on opettanut meille paljon haasteista, joita näillä toimielimillä ja niiden sääntelijöillä on nyt. Rahoituksen maisteriohjelman pankkitoiminta ja hallinnointi antaa sinulle teoreettisen perustan analysoida keskeisiä kysymyksiä ja laatia omia motivoidun mielipiteitän pankkitoiminnan, riskienhallinnan, etiikan ja rahoituksen sääntelyn kehityksestä.... [-]


Msc In Finance: Varainhoito

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kotitalouksien säästöt yhdistetään sijoitusrahastoihin, jotka sijoittavat ne varastoihin, joukkovelkakirjoihin, kiinteistöihin, hedge-rahastoihin ja muihin varoihin tarkoituksena tuottaa hyviä tuottoja, kun otetaan huomioon valittu riskitaso. [+]

Miten institutionaaliset sijoittajat sijoittavat asiakkaidensa rahaa? Miten eläkerahastot voivat rakentaa sijoitussalkunsa optimaalisen vastuuvelan rakenteiden saavuttamiseksi? Jos suojaat valuuttakurssiriskiä? Miten hinnoitamme arvopapereita? Mikä on korkean taajuuden kaupankäynnin vaikutus rahoitusmarkkinoihin? Varainhoito (tai sijoitusjohtaminen) tutkii omaisuuseriä, tyypillisesti varastot, joukkovelkakirjat ja käteisvarat yksityisille tai yrityksille.

Kotitalouksien säästöt yhdistetään sijoitusrahastoihin, jotka sijoittavat ne varastoihin, joukkovelkakirjoihin, kiinteistöihin, hedge-rahastoihin ja muihin varoihin tarkoituksena tuottaa hyviä tuottoja, kun otetaan huomioon valittu riskitaso. Eläkerahastot panevat eläkevakuutusmaksut pitkäaikaisten varojen tuottamiseen tulevia eläkemaksuja varten. Hedge-rahastot keräävät varoja tavoitteena tuottaa korkeita tuottoja hyödyntäen arbitraasia mahdollisuuksia pääomamarkkinoilla. Mitkä ovat hyvät strategiat näille yrityksille? Mikä vaikuttaa hintojen käyttämiin arvopapereihin (mukaan lukien johdannaiset)? Nämä kysymykset ovat sinun omaisuutta keskustella Asset Management -raidalla.... [-]


MSC Informaatiotutkimus: Data Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Vuonna tiedot rikas maailma, tiedot tiede on saamassa keskeinen asema yhä mahdollinen arvo yrityksille, tieteen ja yhteiskunnan. Tiedot tutkijat tarvitaan antamaan merkityksen mereen tietojen joka meitä ympäröi. [+]

Vuonna tiedot rikas maailma, tiedot tiede on saamassa keskeinen asema yhä mahdollinen arvo yrityksille, tieteen ja yhteiskunnan. Tiedot tutkijat tarvitaan antamaan merkityksen mereen tietojen joka meitä ympäröi. Informaatiotutkimuksen maisteriohjelman innovatiivisen ja monitieteisen tietotietoradan käynnistämisen myötä UvA mahdollistaa sinut ammattitaitoisen alan asiantuntijaksi. Tämä maisteriohjelma on kehitetty yhteistyössä VU Universityn ja Amsterdam Data Sciencein kanssa.

Kurssit opettaa kansainvälinen tiimi huippututkijoilta ja kaikkien yhteistyössä toimineiden laitosten asiantuntijoilta.

Tämän yhden vuoden maisteriohjelman Data Science -ohjelmassa: hyödyntää tietotieteen alojen tärkeimpiä teorioita ja työkaluja ja kehittää kokonaisvaltaista näkemystä tietotieteen viimeisimmistä kehityksestä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista yhteiskunnassa; oppia kääntämään tieteelliset, yhteiskunnalliset ja liiketoiminnalliset haasteet tietoihin liittyviin kysymyksiin, tunnistamaan menetelmiä, jotka ovat metodologisesti vakaita, huomioimalla eettiset ja oikeudelliset näkökohdat, välittämään tuloksia ja tekemään perustellut päätökset; työskennellä yhdessä kansainvälisen opiskelijaryhmän kanssa monenlaisista koulutuksellisista taustoista; suorittaa ja arvioida tietojenkäsittelyprojekteja monilla eri aloilla. On Data Science UVA tutkimuksen minulle? ... [-]

MSc in Information Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Information studies is a broad and interdisciplinary field, primarily concerned with the analysis, collection, classification, manipulation, storage, retrieval and dissemination of information. [+]

Information studies is a broad and interdisciplinary field, primarily concerned with the analysis, collection, classification, manipulation, storage, retrieval and dissemination of information. It examines the interaction between people, organisations and any existing information systems, with the aim of creating, replacing, improving or understanding information systems.

Information studies tackles systemic problems first rather than individual pieces of technology within that system: it focuses on understanding information problems from the perspective of the stakeholders involved, and then applying technologies as needed. Not only aspects of computer science are incorporated, but also aspects of research fields like cognitive science, commerce, communications, management, philosophy, public policy, and the social sciences.... [-]


MSc in Information Studies: Information Systems

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

olet kiinnostunut tapoja, joilla ihmiset ovat vuorovaikutuksessa (uusi) Teknologian ja median, ja miten niitä tuetaan, haittaavat ja vaikuttavat heidän haluat analysoida järjestelmien toimitus, varastointi ja tietojen avulla eri tiedotusvälineiden (kuten video, puhe ja teksti) haluat tehdä yhteyksiä yritysten / organisaatioiden toiminnan ja ihmisten kehittämisestä vastaavat teknologisia ratkaisuja Ohjelmassa tarkastellaan aiheita, kuten: semanttinen web-teknologiaa yksityisyys kognitiiviset työkalut

Amsterdamin kaupunki on ihanteellinen tutkimusta näistä aiheista. Se tarjoaa ympäristön ylivertainen innovaatio, ja on yksi tärkeimmistä Euroopan keskuksista ICT-alan ja uuden median.... [-]


MSc in Logic

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

MSc Logic on vahva kansainvälinen maine erinomaisena tutkijankoulutusohjelman. Tutkinnon ohjelman usein siirtyä tullut keskeisiä toimijoita kansainvälisessä looginen tutkimusyhteisö. [+]

Tutkinnon ohjelman usein siirtyä tullut keskeisiä toimijoita kansainvälisessä looginen tutkimusyhteisö.

Ohjelma perustettiin vuonna 1995 Institute for Logic, Kieli ja laskenta (ILLC), ja pysyy lujasti mukana tässä tutkimuslaitoksessa, jossa henkilökunnan jäsentä aloilla Computer Science, filosofia, kognitiotiede, (Computational) kielitieteen ja matematiikan. Tavoitteena ja taustalla hengessä MSc Logic on yhdistää perinteinen perustutkimus virallisen tieteiden kanssa monenlaisia ​​sovelluksia, jotka vaihtelevat Information Sciences kielitieteen ja filosofian.

Riippuen niiden taustalla, opiskelijat voivat valita neljä kappaletta:

[-]

MSc in Political Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Political Science at the University of Amsterdam investigates how ongoing social, economic, and political transformations affect local, national, European and global governance. Political Science offers five different specialisations: International Relations, Public Policy and Governance, Political Economy, Political Theory and European Politics and External Relations. [+]

Political Science at the University of Amsterdam investigates how ongoing social, economic, and political transformations affect local, national, European and global governance. Political Science offers five different specialisations: International Relations, Public Policy and Governance, Political Economy, Political Theory and European Politics and External Relations.

We study politics broadly, addressing interactions between the political system, the economy and civil society. A core theme of the teaching curriculum of the Department is Transnational Politics.

At the Graduate School of Social Sciences, we offer the following tracks in the Master’s programme in Political Science:... [-]


MSc in Psychology: Consultancy & Organisational Development

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

The track focuses on organisational psychology; this discipline studies the relationship between employees and their social working environment (e.g., colleagues, supervisors, teams, the organization as a whole). [+]

How can you successfully guide organisational change? How do you handle conflict in organizations? How do you create effective teams? How do you develop a learning organisation? How can you use individual employee’s potential when working in teams?

These questions are explored in the Consultancy & Organisational Development master's track.

The track focuses on organisational psychology; this discipline studies the relationship between employees and their social working environment (e.g., colleagues, supervisors, teams, the organization as a whole).

Important topics in this field are:

Organisational culture and organisational change Cooperation within teams Leadership Social interaction Conflict management through negotiation Decision-making processes Team and organisational development ... [-]

MSc in Psychology: Human Resource & Career Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

This track focuses on personnel psychology, the discipline that examines individual processes within the organization. It is the study of how organizations hire and retain the right people for the right job. [+]

This track focuses on personnel psychology, the discipline that examines individual processes within the organization. It is the study of how organizations hire and retain the right people for the right job.

How do you recruit and select the right people for the right job? What are the best ways to retain, reward, and assess people? Do you influence your career choices or are they determined by others? What is required for a successful career these days and how can you help people achieve that?

Questions such as these are explored in the Human Resource & Career Management track.

Important topics in this field are:

Recruitment Psychological assessment and personnel selection Employee retention Performance appraisal Remuneration Career development Career planning Job market skills Study program ... [-]

MSc In Psykologia: Valmennus Ja Elinvoimaisuus Organisaatioissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kappale keskittyy työterveyshuollon psykologiaan, erityisesti toimintatapojen psykologiaan, joka edistää ihmisten hyvinvointia ja toimivuutta. [+]

Kappale keskittyy työterveyshuollon psykologiaan, erityisesti toimintatapojen psykologiaan, joka edistää ihmisten hyvinvointia ja toimivuutta. Työnjohtavan valmennuksen taustat, kehittäminen ja soveltaminen sekä muut toimenpiteet (kuten huomaavainen) ovat avainasemassa tässä kappaleessa. Opiskelija oppii myös kehittämään näyttöön perustuvia lähestymistapoja, ottamaan käyttöön interventioita ja soveltamaan valmennustekniikoita.

Mitkä proaktiiviset ja ennaltaehkäisevät askeleet voitte tehdä "terveellisen" urakehityksen varmistamiseksi? Mitä organisaatiot voivat tehdä työtyytyväisyyteen ja edistää työntekijöidensä pitkäaikaista terveyttä ja hyvinvointia? Miten voit palata työhön menestyksekkäästi ja tehokkaasti, kun olet poissa työstä johtuvista terveysongelmista? ... [-]

MSc in Security and Network Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

[+]

SNE on ainoa akateeminen maisteriohjelman Hollannissa joka keskittyy ymmärtämiseen, kehittämiseen ja ylläpitämiseen monimutkaisia ​​IT-järjestelmien ja verkkojen. Se herättää kysymyksiä, kuten:

Miten soveltaa eri ohjelmistokomponentit monimutkaisessa arkkitehtuuri, päätyä tehokkaasti toimiva järjestelmä?

SNE on ainutlaatuinen, koska:

yksittäiset ohjausta huippuluokkaa opetushenkilöstö, joilla on laaja kokemus sekä tutkimus ja teollisuus vahva sosiaalinen yhteenkuuluvuus keskuudessa erittäin motivoituneita, koulutettuja ja kansainvälisiä opiskelijoista

Opit jäljittää digitaalisen todisteita kaikilla tasoilla, yhdestä tietokoneesta suuri verkosto. Se opettaa jäljittää tietoverkkorikollisuuden ja dokumentoida digitaalisen todisteita tavalla, joka kestä oikeudessa. Rata kurssin tietoverkkorikollisuutta ja tutkintaan "kattaa tiedonkeruu päässä Tieto- ja tutkinnallisista syistä vuonna forensically järkevällä tavalla.... [-]


MSc Kirjanpito Ja Valvonta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Master's ohjelma Accountancy & Control tarjoaa kaksi huipputason akateemisia erikoistumisraitoja: Accountancy and Control. [+]

Yksi maisteriohjelma, kaksi kappaletta

Master's ohjelma Accountancy & Control tarjoaa kaksi korkean tason akateemisia erikoistumisraitoja:

kirjanpito Ohjaus

Molemmilla tarjoavat yhteistä tietopohjaa kirjanpidon ja valvonnan, sekä syvällistä erikoistumiskoulutusta ja aihe.

Aste

Jälkeen onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman, saat akkreditoitu maisterin tutkinto taloushallintoon ja valvontakeskuksen ja otsikko Master of Science (MSc).

Amsterdamin Business School

Amsterdamin yliopiston Amsterdamin kauppakorkeakoulu (UvA) on erinomainen maine, kansainvälinen painopiste ja monia arvostetuimpia tutkijoita ja opettajia. UvA, sijoitettu 57. sijalla QS World Universityn rankingissa 2016-2017, on haastava ympäristö, jossa kriittinen ajattelu ja itsenäinen ja utelias mieli voivat liikkua vapaasti.... [-]


MSC Konfliktien Ratkaisussa Ja Hallinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Mestari konfliktinratkaisu ja hallintotapa tarjoaa sinulle koulutusta konfliktinratkaisutekniikan, tutkimuksen ja käytännön laajasta joukosta. Ristiriitojen syitä, ominaisuuksia, merkitystä ja seurauksia tutkitaan suhteessa julkisen hallinnon dynamiikkaan. [+]

Mestari konfliktinratkaisu ja hallintotapa tarjoaa sinulle koulutusta konfliktinratkaisutekniikan, tutkimuksen ja käytännön laajasta joukosta. Ristiriitojen syitä, ominaisuuksia, merkitystä ja seurauksia tutkitaan suhteessa julkisen hallinnon dynamiikkaan. Opit analysoimaan ristiriitoja, neuvottelemaan heidän päätöslauselmistaan ​​ja yhdistämään konfliktitutkimuksen käytäntöön.

Haluatko tietää enemmän konflikteista? Niiden siirtyminen luonteeltaan ja merkitykseltään? Mahdollisuudet toimia todellisissa tilanteissa? Ja miten konflikti muuttuisi demokraattisen hallintotavan resursseiksi?

Konfliktinratkaisu- ja hallinnointiohjelma tarjoaa teorian ja tutkimuksen perustan, jonka avulla voit analysoida konflikteja ja konfliktinratkaisupyrkimyksiä suhteessa julkisen hallinnon dynamiikkaan.... [-]


Msc Kulttuurisen Ja Sosiaalisen Antropologian Alalla: Soveltava Antropologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12  September 2018 Alankomaat Amsterdam

Opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa tutkimusta, jolla on sovellettu merkitys ongelmien ratkaisemiseksi tai ymmärtämyksen edistämiseksi, jos tämä on välttämätöntä, tarjoamme mahdollisuuden erikoistua sovellettuun antropologiaan. [+]

Opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa tutkimusta, jolla on sovellettu merkitys, jonka tarkoituksena on ratkaista ongelmia tai auttaa ymmärtämään, jos tämä on välttämätöntä, tarjoamme mahdollisuuden erikoistua sovellettuun antropologiaan.

Tällaisessa tutkimuksessa antropologisen tutkimuksen menetelmiä ja teorioita käytetään antamaan käsityksiä ja ehdotuksia käytännön ongelmiin, joilla ei-antropologiset puolueet kuten hallitukset, yritykset, kansalaisjärjestöt tai muut organisaatiot kohtaavat. Opiskelijat suorittavat tutkimusta yhteistyössä tällaisten organisaatioiden kanssa. Osana vastatessaan tutkimuskysymyksiään opiskelija tutkii ongelman ja organisaation: organisaation etujen, kulttuurin ja moraalin syvällinen ymmärrys tarvitaan ymmärtämään, miten jäsenet pitävät ongelmansa, jota he haluavat ratkaista.... [-]


MSC Logiikka: Logiikka Ja Filosofia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kurssit radan Logic ja filosofia keskittyä kielifilosofia ja kognitiotieteen. [+]

Logiikka on monitieteinen ja kansainvälinen kaksivuotinen maisteriohjelma, joka keskittyy keskeinen rooli logiikkaa välittäjänä välillä ja humanistiset tieteet. MSc Logic on vahva kansainvälinen maine erinomaisena tutkijankoulutusohjelman. Tutkinnon ohjelman usein siirtyä tullut keskeisiä toimijoita kansainvälisessä looginen tutkimusyhteisö.

Ohjelma perustettiin vuonna 1995 Institute for Logic, Kieli ja laskenta (ILLC), ja pysyy lujasti mukana tässä tutkimuslaitoksessa, jossa henkilökunnan jäsentä aloilla Computer Science, filosofia, kognitiotiede, (Computational) kielitieteen ja matematiikan. Tavoitteena ja taustalla hengessä MSc Logic on yhdistää perinteinen perustutkimus virallisen tieteiden kanssa monenlaisia ​​sovelluksia, jotka vaihtelevat Information Sciences kielitieteen ja filosofian.... [-]


MSC Logiikka: Logiikka Ja Kieli

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Logiikka ja kieli kappale tarjoaa kursseja, jotka keskittyvät muodollinen malleja luonnollisen kielen semantiikkaa ja laskennallinen kielitiede. [+]

Logiikka on monitieteinen ja kansainvälinen kaksivuotinen maisteriohjelma, joka keskittyy keskeinen rooli logiikkaa välittäjänä välillä ja humanistiset tieteet. MSc Logic on vahva kansainvälinen maine erinomaisena tutkijankoulutusohjelman. Tutkinnon ohjelman usein siirtyä tullut keskeisiä toimijoita kansainvälisessä looginen tutkimusyhteisö.

Ohjelma perustettiin vuonna 1995 Institute for Logic, Kieli ja laskenta (ILLC), ja pysyy lujasti mukana tässä tutkimuslaitoksessa, jossa henkilökunnan jäsentä aloilla Computer Science, filosofia, kognitiotiede, (Computational) kielitieteen ja matematiikan. Tavoitteena ja taustalla hengessä MSc Logic on yhdistää perinteinen perustutkimus virallisen tieteiden kanssa monenlaisia ​​sovelluksia, jotka vaihtelevat Information Sciences kielitieteen ja filosofian.... [-]


MSC Logiikka: Logiikka Ja Laskenta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Kaikki opiskelijat ovat velvollisia osallistumaan kurssin "Logic, Kieli ja laskenta", joka tarjoaa johdannon tutkimusalueet, joita pyritä ILLC. [+]

Logiikka on monitieteinen ja kansainvälinen kaksivuotinen maisteriohjelma, joka keskittyy keskeinen rooli logiikkaa välittäjänä välillä ja humanistiset tieteet. MSc Logic on vahva kansainvälinen maine erinomaisena tutkijankoulutusohjelman. Tutkinnon ohjelman usein siirtyä tullut keskeisiä toimijoita kansainvälisessä looginen tutkimusyhteisö.

Ohjelma perustettiin vuonna 1995 Institute for Logic, Kieli ja laskenta (ILLC), ja pysyy lujasti mukana tässä tutkimuslaitoksessa, jossa henkilökunnan jäsentä aloilla Computer Science, filosofia, kognitiotiede, (Computational) kielitieteen ja matematiikan. Tavoitteena ja taustalla hengessä MSc Logic on yhdistää perinteinen perustutkimus virallisen tieteiden kanssa monenlaisia ​​sovelluksia, jotka vaihtelevat Information Sciences kielitieteen ja filosofian.... [-]


MSC Logiikka: Logiikka Ja Matematiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Kursseja radan Logic ja matematiikan keskittyä matematiikan modaalilogiikan, matemaattinen analyysi pelejä ja asettaa ja mallien teoria. [+]

Logiikka on monitieteinen ja kansainvälinen kaksivuotinen maisteriohjelma, joka keskittyy keskeinen rooli logiikkaa välittäjänä välillä ja humanistiset tieteet. MSc Logic on vahva kansainvälinen maine erinomaisena tutkijankoulutusohjelman. Tutkinnon ohjelman usein siirtyä tullut keskeisiä toimijoita kansainvälisessä looginen tutkimusyhteisö.

Ohjelma perustettiin vuonna 1995 Institute for Logic, Kieli ja laskenta (ILLC), ja pysyy lujasti mukana tässä tutkimuslaitoksessa, jossa henkilökunnan jäsentä aloilla Computer Science, filosofia, kognitiotiede, (Computational) kielitieteen ja matematiikan. Tavoitteena ja taustalla hengessä MSc Logic on yhdistää perinteinen perustutkimus virallisen tieteiden kanssa monenlaisia ​​sovelluksia, jotka vaihtelevat Information Sciences kielitieteen ja filosofian.... [-]


MSc Maatieteet: Tulevaisuuden Planeetan Ekosysteemitiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Maantieteen maisteriohjelman Future Planet Ecosystem Science -tietojärjestelmän kaksivuotisessa kappaleessa opit kvantitatiivisia menetelmiä ja saavat syvällisen käsityksen geokemiallisten järjestelmien käsitteistä, jotka ovat välttämättömiä globaalimuutoksen, globaalin muutoksen suuren haasteen edessä. ekosysteemejä ja niiden palveluja, joihin ihmiset luottavat. [+]

Maantieteen maisteriohjelman Future Planet Ecosystem Science -tietojärjestelmän kaksivuotisessa kappaleessa opit kvantitatiivisia menetelmiä ja saavat syvällisen käsityksen geokemiallisten järjestelmien käsitteistä, jotka ovat välttämättömiä globaalimuutoksen, globaalin muutoksen suuren haasteen edessä. ekosysteemejä ja niiden palveluja, joihin ihmiset luottavat.

Future Planet Ecosystem Science on kaksi vuotta kestävä ohjelma (120 EC), jossa on 30 EC pakollisia kursseja, kirjallisuustutkimus (6 EC) ja riippumaton maisteriohjelma (vähintään 48 EC). Lisäksi 36 EC-ohjelmaa voidaan käyttää joko valinnaisiin kursseihin, toiseen tutkimushankkeeseen, alaikäiseen (Tesla minor tai Science for Sustainability minor) tai harjoitteluun yritysneuvontaan, kansalaisyhteiskuntaan tai hallitusten järjestöön.... [-]


Msc Poliittinen Tiede: Poliittinen Teoria

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Poliittisen teorian maisteriohjelma opettaa teoreettisen, käytännöllisen ja analyyttisen teorian teoriaa ja soveltavaa filosofiaa. Sinut haastetaan kriittisesti analysoimaan ja pohtimaan nykyisiä poliittisia yhteyksiä ja sosiaalista ja poliittista ajattelua. [+]

Poliittisen teorian maisteriohjelma opettaa teoreettisen, käytännöllisen ja analyyttisen teorian teoriaa ja soveltavaa filosofiaa. Sinut haastetaan kriittisesti analysoimaan ja pohtimaan nykyisiä poliittisia yhteyksiä ja sosiaalista ja poliittista ajattelua.

Poliittinen teoria -raita tarjoaa opiskelijoille käsitteellisiä työkalupaketteja analysoimaan nykyajan poliittisen elämän monimutkaisia ​​normatiivisia ja metodologisia kysymyksiä. Opiskelijoita kannustetaan ottamaan aktiivisesti kriittiseen pohdintaan poliittiset käytännöt, institutionaalisia järjestelyjä, ja yhteiskuntatieteissä menetelmiä rakentamalla vankka yhteiskunnallisen ja poliittisen ajattelun. Rata yhdistää analyyttinen kurinalaisuutta politiikan kannalta.... [-]


MSc Psykologiassa: Aivot Ja Kognitiot Yhteiskunnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Käytä aivojen ja kognitiivisten tieteiden osaamista vastaamaan tärkeisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Opiskelija oppii soveltamaan kokeellisia kokeita ja kääntämään empiiriset havainnot käytännön ohjeiksi. [+]

Käytä aivojen ja kognitiivisten tieteiden osaamista vastaamaan tärkeisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Opiskelija oppii soveltamaan kokeellisia kokeita ja kääntämään empiiriset havainnot käytännön ohjeiksi.

Aivot ja mieli

Yhteiskunnan kiinnostus aivoihin ja mieleen on räjähtänyt viime vuosina. Tämä johtuu osittain lisääntyneestä tieteellisestä tiedosta kognitiivisten toimintojen, kuten huomiota ja muistia, sekä suorituskykyä jokapäiväisessä elämässä, sekä tekniseen kehitykseen, joka on antanut ennennäkemätöntä näkemystä aivojen toiminnasta ja uusista menetelmistä, jotka mahdollistavat jatkuvan käyttäytymisen seuranta tai kognitiiviset ja ruumiilliset toiminnot (esim. internet, kulutettavat, älypuhelinsovellukset). Ensisijainen painopiste Master of Brain and Cognition in Society -ohjelman opetussuunnitelmassa on siitä, miten aivojen ja kognitiologian teoreettinen ja metodologinen tieto voi auttaa vastaamaan yhteiskunnallisiin kysymyksiin.... [-]


MSc Psykologiassa: Kehitys Ja Terveyspsykologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Lähes kaikki lapset vihaavat tupakointia, mutta noin neljäsosa nuorista aikuisista tupakoi. Mikä muuttui lapsuuden ja aikuisuuden välillä ja mitä voimme tehdä estääkseen tämän käyttäytymisen? [+]

Lähes kaikki lapset vihaavat tupakointia, mutta noin neljäsosa nuorista aikuisista tupakoi. Mikä muuttui lapsuuden ja aikuisuuden välillä ja mitä voimme tehdä estääkseen tämän käyttäytymisen?

Samankaltaisia ​​kysymyksiä voidaan kysyä juomisesta, huumeiden ongelmallisesta käytöstä ja aktiviteeteista, jotka ovat alkaneet viattomana hauskaa, kuten pelit, mutta jotka ovat muuttuneet riippuviksi. Lisäksi ylipaino ja liikalihavuus jopa pienille lapsille on yksi läntisen maailman tärkeimmistä terveysongelmista, jolla on valtavat sosioekonomiset vaikutukset. Mitä voimme tehdä siitä?

Toinen tärkeä terveyskysymys on stressin merkitys näiden käyttäytymistapojen kehittämisessä, sillä stressi tunnetaan laajalti yhtenä keskeisimpiä tekijöitä riippuvuutta aiheuttavien käyttäytymismallien ja liikalihavuuden kehittämisessä. Myös stressiin liittyy työn hylkääminen ja yleisen hyvinvoinnin väheneminen.... [-]


MSc Psykologiassa: Käyttäytymistieteellinen Tietotiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Ihmiskäyttäytymistä koskevien tietojen ymmärtäminen on tärkeä ja arvokas taito nykypäivän yhteiskunnassa. Yritykset, julkiset laitokset ja julkiset organisaatiot - kaikki käyttävät jatkuvaa suurten tietojen virtausta ihmisen käyttäytymisen kuvaamiseen ja ennakointiin. [+]

Ihmiskäyttäytymistä koskevien tietojen ymmärtäminen on tärkeä ja arvokas taito nykypäivän yhteiskunnassa. Yritykset, julkiset laitokset ja julkiset organisaatiot - kaikki käyttävät jatkuvaa suurten tietojen virtausta ihmisen käyttäytymisen kuvaamiseen ja ennakointiin.

Käyttäytymistietotutkimus

Poliisi käyttää tietoja estääkseen murroksen riskin alueittain ja viikolla, vakuutusyhtiöt muuttavat hintojaan asiakkaiden tietojen perusteella ja koulu kouluttaa koulutusohjelmia, jotka perustuvat opintojen edistymisestä.

Näiden massiivisten käyttäytymistietojen täyden potentiaalin hyödyntäminen näihin tavoitteisiin hyödyttää suuresti tietotietotekniikoiden ja ihmisen käyttäytymismallinnuksen perusteellista ymmärtämistä. Master's track Behavioral Data Science pyrkii yhdistämään nämä kaksi. Ohjelma omaksuu psykologian, tutkimusmetodologian ja sovellettujen tilastojen tuntemuksen perustutkinnon tasolla ja jatkaa kehittyneiden (suurien) datatekniikoiden, akateemisten taitojen sekä käytännön ja ammatillisten taitojen koulutusta.... [-]


MSc Rahoituksessa: Kiinteistörahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Real Estate Finance -raportti maisteriohjelmassa Finance tarjoaa perusteellisen ymmärryksen kiinteistöstä kansainvälisessä rahoituksessa. [+]

Real Estate Finance -raportti maisteriohjelmassa Finance tarjoaa perusteellisen ymmärryksen kiinteistöstä kansainvälisessä rahoituksessa. Rahoituksen tai sijoitustoiminnan tavoitteiden tuntevan on tiedettävä, miten kiinteistöinvestointeja voidaan arvioida oman pääoman, korkosijoitusten ja muiden rahoitusjohdannaisten mukaan.

Ohjelma vaikuttaa myös rahoituksen ja kiinteistöalojen uraan yleensä. Saat avaintaitoja, kvantitatiivisia ja käsitteellisiä taitoja, joita tarvitaan nykyaikaisen kiinteistörahoituksen ja investointien edellyttämien monimutkaisten päätösten tekemiseen.

Valmistautua uraan kansainvälisissä rahoitus- tai kiinteistötoimistoissa; hyötyä opiskelusta tiedekunnassa, jolla on keskeisiä vahvuuksia rahoituksen maailmassa; oppivat ymmärtämään ja tekemään merkittäviä kiinteistöpäätöksiä. Rahoitus: kiinteistörahoitus ... [-]

MSc Rahoituksessa: Yritysrahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Rahoituksen maisteriohjelman Corporate Finance -raportti perehtyy pitkälti päätöksiin: fuusioista ja yrityskaupoista rakenneuudistukseen, rakenneuudistukseen taloudellisista vaikeuksista, IPO-yhtiöistä ja maustetuista osakeannista pääoman strukturointiin ja arvostukseen. [+]

Kaikenlaiset yritykset kokevat jatkuvasti taloudellisia päätöksiä. Rahoituksen maisteriohjelman Corporate Finance -raportti perehtyy pitkälti päätöksiin: fuusioista ja yrityskaupoista rakenneuudistukseen, rakenneuudistukseen taloudellisista vaikeuksista, IPO-yhtiöistä ja maustetuista osakeannista pääoman strukturointiin ja arvostukseen.

Onko sinulla terävä ja mielenkiintoinen luku ja hallinto? Näetkö itsesi toimivan pankin tai konsulttiyrityksen kanssa? Sitten tämä voi olla sinun raiteesi Finance-päällikön ohjelmaan.

Valmistautua uraan rahoitus-, konsultointi- tai liike-elämässä; oppia analysoimaan monimutkaisia ​​taloudellisia päätöksiä perusteellisten voimien selvittämiseksi; hyötyvät opiskelu tiedekunnan suurten vahvuuksia maailman talouden. ... [-]

Msc Rahoitus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Tämä ohjelma keskittyy rahoitusmarkkinoiden ja taloudellista päätöksentekoa yritysten ja sijoittajien. Se tarjoaa sinulle monipuoliset taidot, syvällistä tietoa ja kansainvälistä osaamista että tarvitset urasi. [+]

MSc Finance keskittyy monien rahoitusmarkkinoiden näkökohtiin, kuten rahoitusmarkkinoihin ja yritysten ja sijoittajien taloudelliseen päätöksentekoon. Se tarjoaa sinulle monenlaisia ​​taitoja, syvällistä tietoa ja kansainvälistä asiantuntemusta, jota tarvitset taloudellisen urasi aikana.

Hanki syvällinen ymmärrys taloudellisesta päätöksenteosta ja markkinoista valitsemalla yksi tämän viehättävän Master-ohjelman viidestä kappaleesta ja tulla rahoitusasiantuntijaksi.

Valmistaudu uran rahoitus- tai yritysmaailman; hyötyvät opiskelu tiedekunnan suurten vahvuuksia maailman talouden. Yksi maisteriohjelma, viisi kappaletta

Finance-päällikön ohjelma koostuu viidestä huipputason erikoistumisraidasta, jotka perustuvat Finance-konsernin vahvuuksiin:... [-]


Msc Sosiologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Amsterdamin yliopiston sosiologian maisteriohjelma tarjoaa kattavan ohjelman, jossa keskitytään nykyisiin sosiaalisiin kysymyksiin. [+]

Amsterdamin yliopiston sosiologian maisteriohjelma tarjoaa kattavan ohjelman, jossa keskitytään nykyisiin sosiaalisiin kysymyksiin. Sosiologian maisteriohjelma opettaa sinulle, miten ajatella sosiologisia kysymyksiä itsenäisesti ja antaa sinulle hyvän ymmärryksen sosiologiasta ja menetelmistä.

Tässä ohjelmassa voit hankkia älyllisiä ja käytännön taitoja, joiden avulla voit analysoida ihmisten rinnakkaiseloon liittyviä ongelmia, rakenteita ja prosesseja.

Kanssa monenlaisia ​​kursseja tarjolla, maisteri Sosiologia tarjoaa sinulle mahdollisuuden koota oman opetussuunnitelman laajalla sosiologinen kirjo.

Student profiili

Jos haluat tietää, mikä aiheuttaa sosiaalisia ongelmia, sinulla on halu ymmärtää taustalla prosesseja, jos olet kriittisiä ja kiinnostuneita vaihtoehtoisia selityksiä, mitä maailmassa tapahtuu ympärilläsi, jos haluat tehdä oma tutkimus ja inspiroidu klassinen sosiologisia tutkijat ajankohtaisista asioista, niin tämä on opinto-ohjelma. Kaiken: tämä maisterin on oikea valinta niin kriittinen, tutkiva opiskelija, joka on halu saada syvällistä tietoa ajankohtaisista yhteiskunnallisista kysymyksistä ja löytää ratkaisuja näihin.... [-]


MSc Sosiologia: Sosiaaliset Ongelmat Ja Sosiaalipolitiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Sosiaaliset ongelmat ja sosiaalipolitiikka tarjoaa opiskelijoille käsityksen millä tavoin sosiaaliset ongelmat määritellään ja puututaan nykytanssin hyvinvointivaltiot, analysoimalla roolit katsoneet kansalaisille, ammattilaisille ja muille sidosryhmille sisällä näitä prosesseja. Se pitää erilaisten poliittisten lähestymistapojen viimeaikaisia ​​historioita ja asettaa ne suhteelliseen eurooppalaiseen kontekstiin. [+]

Sosiaaliset ongelmat ja sosiaalipolitiikka tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden selvittää tapoja, joilla sosiaaliset ongelmat määritellään ja ratkaistaan ​​nykyaikaisissa hyvinvointivaltioissa analysoimalla kansalaisten, ammattilaisten ja muiden sidosryhmien rooleja näiden prosessien sisällä. Se pitää erilaisten poliittisten lähestymistapojen viimeaikaisia ​​historioita ja asettaa ne suhteelliseen eurooppalaiseen kontekstiin.

Sosiaaliset ongelmat ja sosiaalipolitiikka yhdistävät sosiologisen teorian ja tutkimusmetodikoulutuksen laajan perustan, jossa keskitytään erityisesti sosiaalisten ongelmien rakentamiseen ja päätöksentekijöiden pyrkimyksiin ratkaista nämä ongelmat. Ohjelman eri osat yhdistyvät parantamaan taitojasi sosiaalisen teorian soveltaessa nykyisten yhteiskunnallisten kysymysten dekonstruoimiseksi useista kriittisistä näkökulmista.... [-]


MSc Sosiologia: Vertaileva Organisaatio Ja Labour Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Vertaileva organisaatio ja työväenopistot -tieteen maisteriohjelma kattaa työsuhteiden sosiologisen ja tieteidenvälisen ymmärryksen, työprosessien organisoinnin ja työelämän aseman laajemmassa yhteiskunnassa. [+]

Vertaileva organisaatio ja työväenopistot -tieteen maisteriohjelma kattaa työsuhteiden sosiologisen ja tieteidenvälisen ymmärryksen, työprosessien organisoinnin ja työelämän aseman laajemmassa yhteiskunnassa.

Vertailevan organisaation ja työelämän opintojen ohjelmassa on kaksi erottamiskykyä: (i) keskitytään voimakkaasti työn ja organisaatioiden vertailevaan analyysiin; ja (ii) painotetaan erityisesti työsuhteiden ja organisaatiopolitiikan integroitumista ja lähentymistä maailmanmarkkinoilla.

Ohjelma

Ohjelma tarjoaa sosiologisen lähestymistavan modernin kapitalismin tutkimukseen tutkimalla maiden välisiä eroja markkinatalouden institutionaalisessa kehyksessä. Se auttaa ymmärtämään työmarkkina-instituutioiden muuttuvia maailmaa, joka vaihtelee työpaikkakäytännöstä, unionin ja työnantajien neuvotteluista kansallisiin hyvinvointivaltioihin ja Euroopan sosiaalipolitiikkaan. Tällaiset laitokset ovat perusta globaalin talouden eriarvoisuuden rikkaudelle, voimalle ja malleille. Ohjelma tutkii myös taloudellisen käyttäytymisen institutionaalisia, kulttuurisia, sosiaalisia ja historiallisia tekijöitä tarkastelemalla esimerkiksi työmarkkinoiden sääntelyä ja normeja, yritysten epävirallisia normeja ja institutionaalisen riippuvuuden sosiaalisesta pääomasta, luottamuksesta ja verkoissa.... [-]


MSC Taloustiede: Kansainvälinen Talous & Globalisaatio

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Track International Economics & Globalisaatio maisteriohjelman Economics tarjoaa kiehtovan analyysi nykyisestä kehityksestä maailmantaloudessa. Tutki vaikutus nopea talouskasvu Intiassa ja Kiinassa kansainvälisiä kauppasuhteita sekä globalisaation vaikutuksesta tuloerot. [+]

Taloustieteen maisterin kansainvälisen talouden ja globalisaation ohjelma tarjoaa kiehtovan analyysin nykytilanteesta maailmantaloudessa. Tutki vaikutus nopea talouskasvu Intiassa ja Kiinassa kansainvälisiä kauppasuhteita sekä globalisaation vaikutuksesta tuloerot. Opi kaikki nykypäivän painamalla keskustelujen ja muotoilemaan omia kantoja, joka perustuu kirjallisuuteen sekä kenttätutkimusta.

Arvoisat professoreita Amsterdamin kauppakorkeakoulun yhdistää arvostettuja opetus taitoja aktiivinen tutkimusohjelman, jolloin ohjelma, joka on sekä osaamisintensiivisten ja tutkimukseen perustuvaa. Et tule katumaan valita Kansainvälinen talous ja globalisaatio kirjaa Economics maisteriohjelman Amsterdamissa.... [-]


MSC Taloustiede: Kehitys Taloustiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Development Economics kirjaa maisteriohjelman Economics antaa sinulle syvällistä tietämystä ja asiantuntemusta auttaa kiihdyttää kasvua kehittyvillä talousalueilla. Opi muoto kehittyvillä markkinoilla, muotoilla tasapainoinen ja kriittisiä näkemyksiä asioista politiikan ja löytää monimutkainen riippuvuussuhteita. [+]

Taloustieteen maisteriohjelman kehitys taloustiede antaa sinulle syvällisen tietämyksen ja asiantuntemuksen, joka auttaa edistämään kasvua kehittyvissä talouksissa. Opi muoto kehittyvillä markkinoilla, muotoilla tasapainoinen ja kriittisiä näkemyksiä asioista politiikan ja löytää monimutkainen riippuvuussuhteita.

Ohjelman rakenne

Master of Science in Economics on yksivuotinen ohjelma 60 opintopistettä (1 op = 0,5 Yhdysvaltain luottomarkkinoiden). Kurssin aikataulu on lueteltu alla. Lukuvuosi alkaa syyskuun alusta heinäkuun ja se on jaettu kahteen lukukauteen, joissa kussakin on kolme aikoja. Katso akateemisen kalenterin tarkat päivämäärät.

Ensimmäinen lukukausi ... [-]

MSC Taloustiede: Talouskäyttäytyminen & Peliteoria

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Käyttäytymisen Economics & Game Theory radan Economics Maisteriohjelma keskittyy psykologian taloudellista käyttäytymistä. Todellisuudessa useimmat päätökset eivät perustu laskettu optimaalinen käyttäytymiseen vaan psykologiset, sosiaaliset, kognitiiviset ja emotionaaliset tekijät, runko ongelma ennen saapumistaan ​​päätös. [+]

Taloustieteen maisteriohjelman Behavioral Economics & Game Theory -raita keskittyy taloudellisen käyttäytymisen psykologiaan. Todellisuudessa useimmat päätökset eivät perustu laskettu optimaalinen käyttäytymiseen vaan psykologiset, sosiaaliset, kognitiiviset ja emotionaaliset tekijät, runko ongelma ennen saapumistaan ​​päätös. Kaivaa nämä piilossa motiivit tämän yhden vuoden maisterin radalla.

Arvoisat professoreita Amsterdamin kauppakorkeakoulun yhdistää arvostettuja opetus taitoja aktiivinen tutkimusohjelman, jolloin ohjelma, joka on sekä osaamisintensiivisten ja tutkimukseen perustuvaa. Et tule katumaan taloustieteen maisteriohjelman Behavioral Economics & Game Theory -raportin jälkeen.... [-]


MSc Urban Studies (Research)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Kahden vuoden kaupunkitutkimuksen maisterin tutkinto käsittelee kysymyksiä, jotka liittyvät nykymaailman kasvavaan kaupungistumiseen. Kaupungit ovat luonteeltaan taloudellisia, sosiaalisia, poliittisia ja kulttuurisia mahdollisuuksia, mutta myös sosiaalisten ongelmien, eriarvoisuuden ja turvallisuuskysymysten riskejä. Tässä ohjelmassa opit tutkimaan ja analysoimaan näitä haasteita. [+]

Kahden vuoden kaupunkitutkimuksen maisterin tutkinto käsittelee kysymyksiä, jotka liittyvät nykymaailman kasvavaan kaupungistumiseen. Kaupungit ovat luonteeltaan taloudellisia, sosiaalisia, poliittisia ja kulttuurisia mahdollisuuksia, mutta myös sosiaalisten ongelmien, eriarvoisuuden ja turvallisuuskysymysten riskejä. Tässä ohjelmassa opit tutkimaan ja analysoimaan näitä haasteita.

21. vuosisadalla kaupunkien luvulla. Vuodesta 2008 yli puolet maailman väestöstä asuu kaupunkialueilla, ja sen odotetaan nousevan kuuteenkymmeneen prosenttiin vuonna 2030. Kaupunkia pidetään samanaikaisesti talouskasvun ja sosiaalisten, kulttuuristen ja poliittisten mahdollisuuksien moottoreina sekä paikoissa, joissa ongelmat ja haavoittuvuudet, kuten turvattomuus ja epätasa-arvo keskittyvät.... [-]


MSC Valtio-oppi: Euroopan Politiikka Ja Ulkosuhteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Euroopan politiikka ja ulkosuhteiden ohjelma tarjoaa opiskelijoille perusteellinen tuntemus politiikan ja voima Euroopassa yhä monimuotoisempaa, toisistaan ​​riippuvaisia, ja moninapaista maailmaa. [+]

Eurooppalaisen politiikan ja ulkosuhteiden päälliköissä analysoidaan politiikkaa ja valtaa Euroopassa. Ohjelma keskittyy Euroopan haasteisiin osana yhä toisistaan ​​riippuvaisempaa, globalisoitua ja moninapaista maailmaa. Sinulle annetaan analyyttisiä, teoreettisia ja empiirisiä välineitä, jotta voidaan kehittää syvällisempi käsitys EU: n roolista kansainvälisenä toimijana. Saat myös tietoa EU: n politiikan sisäisistä ja ulkoisista ulottuvuuksista, kuten talouskriisistä, turvallisuuteen, ympäristöön, pakolaiskriisiin, populismin nousuun, kauppaan sekä EU: n rooliin sen välittömässä läheisyydessä ja maailma ja monia muita aiheita. Opetuksemme on tutkimuslähtöistä ja ohjelmamme tarjoaa pääsyn ACCESS Europen tutkimusyhteisön seminaareihin ja keskusteluihin.... [-]


MSC Valtio-oppi: Poliittinen Talous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Miten maailmantalouden ja poliittiset voimat muokkaavat elämää ja tulevaisuuden kansalaisten, yritysten ja kansalaisyhteiskunnan? Poliittisten prosessien ja hallitus? Tämä kappale keskittyy vuorovaikutuksesta "talouden" ja "politiikka", sekä laajasti suunniteltu. [+]

Miten maailmantalouden ja poliittiset voimat muokkaavat elämää ja tulevaisuuden kansalaisten, yritysten ja kansalaisyhteiskunnan? Poliittisten prosessien ja hallitus? Tämä kappale keskittyy vuorovaikutuksesta "talouden" ja "politiikka", sekä laajasti suunniteltu. Se kattaa maata, "taloustieteen ei-taloustieteilijöiden ymmärtämiseksi miten" pelisäännöt "on muotoiltu, ajattelemaan, miten avoimen maailmantalouden synnyttää" uusi "konfliktit ja aalto uusien poliittisten liikkeiden. Voit tutkia kriittisesti ongelmiin kehittyneiden ja kehitysmaiden maailmoja, Aasiasta Eurooppaan Americas - nykyajan haasteisiin, kuten muuttoliike, taistelu kehittämiseen tai parempi rahoitusmarkkinoiden hallintoa. Olemme myös tutkia politiikan haasteisiin eettinen ulottuvuus, kuten sosiaalipolitiikkaa tai yritysten valta ja sosiaalinen eriarvoisuus, jotta paremmin ymmärtää, miten tämä soittaa ulos politiikan eri ympäristöissä.... [-]


MSC Valtio-oppi: Yleinen Järjestys Ja Hallinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Master's in Public Policy ja Governance opit analysoimaan kriittisesti julkisia politiikkoja usein kiistanalaisissa poliittisissa tilanteissa. Ohjelma keskittyy sekä tutkimukseen että käytäntöön ja linkkiteoriikkaan ja käytäntöön tarkastelemalla mielenkiintoisia tapauksia ja kutsumalla innostavia vieraita puhujia. [+]

Master's in Public Policy ja Governance opit analysoimaan kriittisesti julkisia politiikkoja usein kiistanalaisissa poliittisissa tilanteissa. Ohjelma keskittyy sekä tutkimukseen että käytäntöön ja linkkiteoriikkaan ja käytäntöön tarkastelemalla mielenkiintoisia tapauksia ja kutsumalla innostavia vieraita puhujia.

Julkinen politiikka ja hallinto -raita valmistelee opiskelijat vastaamaan vaatimuksiin, jotka koskevat tehokkaita ja laillisia julkisia toimia monimutkaisissa ja usein kiistanalaisissa poliittisissa tilanteissa. Ohjelma auttaa opiskelijoita kehittämään kriittisenä analyytikot ja innovatiivinen suunnittelijat yhdistämällä tutkimus ja käytäntö, teoria ja toimia "työntekijäpuoli" paikallisella, kansallisella, eurooppalaisella ja kansainvälisellä tasolla. Mahdollisuudet annetaan opiskella politiikkaa työn ja koko näillä tasoilla.... [-]


Msc Yrittäjyys

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Tämä ohjelma antaa sinulle syvällinen akateeminen käsitys yrittäjyyden ja hioa yrittäjyyteen taito asettaa. Tämä tehokas yhdistelmä tietoja ja taitoja valittaa luovia ja kunnianhimoisia opiskelijoita. [+]

Kahdessa johtavassa hollantilaisessa yliopistossa Amsterdamin yliopisto (UvA) ja VU University Amsterdam yhdessä tarjoavat ainutlaatuisen maisteriohjelman Yrittäjyydestä yhdellä Euroopan liike-elämän keskuksista Amsterdamissa. Tämä ohjelma antaa sinulle syvällinen akateeminen käsitys yrittäjyyden ja hioa yrittäjyyteen taito asettaa.

Tämä tehokas yhdistelmä tietoja ja taitoja valittaa luovia ja kunnianhimoisia opiskelijoita. Samalla nämä ovat myös osaamista, jotka ovat erittäin kysyttyjä työnantajien kanssa, jotka pitävät yrittäjyyttä tärkeää niiden kyky luoda sosiaalista ja taloudellista arvoa.

Tietoja ohjelmasta

Yrittäjyys on tullut kypsä akateeminen kurinalaisuutta. UVA ja VU University Amsterdam ovat yhdistäneet osaamisensa tällä alalla luoda kansainvälisesti asiaan maisteriohjelman. Tämä ohjelma altistaa kaksi erillistä akateemista kulttuureja, joka haastaa sinut katsoa pidemmälle ja valmentaa vaatimuksiin yrittäjyyteen käytännössä.... [-]


Ohjelmistotekniikan Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Tiedät jo koodin. Vuosien aikana olet saanut tarvittavan teoreettisen ja käytännön kokemuksen. Mutta haluat enemmän. Haluat ottaa ohjelmistosi insinöörit seuraavalle tasolle. Työskentele muiden ohjelmistosuunnittelijoiden kanssa realistisilla, monimutkaisilla ongelmilla. Yksittäisten teknisten ongelmien ratkaisemiseksi, mutta myös toimimaan koko dynaamisen ja laaja-alaisen alalla, jonka ohjelmistokehitys on. Se ei vain tiedä miten, vaan ymmärtää miksi. [+]

Tiedät jo koodin. Vuosien aikana olet saanut tarvittavan teoreettisen ja käytännön kokemuksen. Mutta haluat enemmän. Haluat ottaa ohjelmistosi insinöörit seuraavalle tasolle. Työskentele muiden ohjelmistosuunnittelijoiden kanssa realistisilla, monimutkaisilla ongelmilla. Yksittäisten teknisten ongelmien ratkaisemiseksi, mutta myös toimimaan koko dynaamisen ja laaja-alaisen alalla, jonka ohjelmistokehitys on. Se ei vain tiedä miten, vaan ymmärtää miksi.

Onko Ohjelmistotekniikka UVA: ssa tutkimuksessa minulle?

Se on, jos:

on vankka tekninen perusta ja perustiedot tietotekniikasta ja ohjelmistosta haluavat opiskella ohjelmistotekniikkaa akateemisella tasolla ovat uteliaita ja haastavat monimutkaiset ohjelmistokysymykset haluavat oppia tekemään perusteellisia strategisia päätöksiä haluavat oppia tekemään yhteistyötä ja neuvottelemaan tehokkaasti ovat kriittisiä, mutta myös innovatiivisia ja avoimia keskustelua varten Mitä ohjelmistotekniikka on UvA: ssa tarjoamaan minulle? ... [-]

Psykologian Msc: Kulttuuripsykologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Sosiaalipsykologian laitos tarjoaa englanninkielisen maisteriohjelman kulttuuripsykologiassa syyskuusta 2017 lähtien. Kutsumme kunnianhimoisia alankomaalaisia ​​ja kansainvälisiä opiskelijoita, joilla on todellinen kiinnostus (ristiin) kulttuuripsykologiasta hakeakseen tätä valikoivaa yhden vuoden ohjelmaa. [+]

Sosiaalipsykologian laitos tarjoaa englanninkielisen maisteriohjelman kulttuuripsykologiassa syyskuusta 2017 lähtien. Kutsumme kunnianhimoisia alankomaalaisia ​​ja kansainvälisiä opiskelijoita, joilla on todellinen kiinnostus (ristiin) kulttuuripsykologiasta hakeakseen tätä valikoivaa yhden vuoden ohjelmaa.

Ohjelman kuvaus

Ohjelma yhdistää kulttuurien ja kulttuurienvälisen psykologian lähestymistapoja ja käsittelee kolmea keskeistä kysymystä: 1) Miten kulttuuri muovaa psykologista toimintaa? 2) Mitkä ovat kulttuuristen yhtäläisyyksien ja / tai erojen vaikutukset yksilölle, ryhmälle ja ryhmien välisille suhteille? 3) Miten suunnitellaan ja arvioidaan kulttuurisesti herkkiä interventioita ja ohjelmia?... [-]


Psykologian Msc: Yhteiskunnallinen Vaikutus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Sosiaalinen vaikutus on englantilaisen opettajan maisteriohjelma, jonka tarjoaa sosiaalipsykologian laitos. [+]

Sosiaalinen vaikutus on englantilaisen opettajan maisteriohjelma, jonka tarjoaa sosiaalipsykologian laitos.

Miksi jotkut mainoskampanjat toimivat ja muut eivät ole? Kuinka rohkaisemme vähemmän ihmisiä pyörimään jalankulkijoille? Miten tutkimme toimenpiteiden tehokkuutta veropetosten estämiseksi? sosiaalinen vaikutus

Monet organisaatiot ja yritykset hyötyvät tehokkaasti kansalaisten tai kuluttajien käyttäytymisestä: Poliitikot yrittävät voittaa ääntä, mainostoimistot pyrkivät lisäämään tietyn tuotteen myyntiä ja kunnat yrittävät estää pyöräilyä jalankulkualueilla. Mutta mikä on paras tapa lähestyä tätä?

Todisteisiin pohjautuva lähestymistapa ... [-]

Research Master's Business in Society (joint degree VU and UvA)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Opit, ja työskennellä tiiviisti, joidenkin maailman johtavia tutkijoita alalla liiketalouden.

[-]

Tieteen Maisteri Vakuutusmatemaattisessa Tieteessä Ja Matemaattisessa Rahoituksessa: Yleinen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Mestari on Actuarial Science and Mathematical Finance (ASMF) on erillinen maisterin tutkinto. Raite Mathematical Finance on ainutlaatuinen, koska sen kurssit sisältävät kaikki uusimmat kansainväliset tapahtumat, kuten rahoitus- ja vakavaraisuusriskien hallinta, sääntely ja valvonta, suuret tiedot, markkinakonsoroidut hinnoittelut ja eläkejärjestelmien kestävyys. [+]

Mestari on Actuarial Science and Mathematical Finance (ASMF) on erillinen maisterin tutkinto. Raite Mathematical Finance on ainutlaatuinen, koska sen kurssit sisältävät kaikki uusimmat kansainväliset tapahtumat, kuten rahoitus- ja vakavaraisuusriskien hallinta, sääntely ja valvonta, suuret tiedot, markkinakonsoroidut hinnoittelut ja eläkejärjestelmien kestävyys.

ASMF: n maisteriohjelman yleiskatsaus tarjoaa erinomaiset perusteet uraasi varten vakuutusmatemaattiseksi tai riskienhallinnoksi. Mikä tekee tästä yhden vuoden ohjelmasta ainutlaatuisen, sen valikoima kursseja, joissa on kaikki uusimmat kansainväliset tapahtumat - ajatella Big Data Science -ohjelmaa, markkinakohtaista hinnoittelua, systemaattista riskianalyysia ja käyttäytymisvakuutusta ja rahoitusta - sekä kaikkein ajantasaiset tekniikat, käytännöt ja oivallukset, sinun on aloitettava urasi.... [-]


Viestinnän Tieteen Maisteri (msc): Poliittinen Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Poliittisen viestinnän erikoistuminen käsittelee demokratian ytimessä olevia asioita. Se antaa ymmärtää tiedotusvälineiden, journalismin ja tiedon merkityksen ja merkityksen yleisen mielipiteen muovaamisessa. [+]

Poliittisen viestinnän erikoistuminen käsittelee demokratian ytimessä olevia asioita. Se antaa ymmärtää tiedotusvälineiden, journalismin ja tiedon merkityksen ja merkityksen yleisen mielipiteen muovaamisessa.

Tässä päällikössä tutkitaan, miten (ei) valtiollisten toimijoiden, poliitikkojen, toimittajien ja kansalaisten väliset vuorovaikutukset muotoutuvat ja mitä ominaisuuksia ja vaikutuksia heillä on. Käyttämällä uusimpia tieteellisiä näkemyksiä, opit miten (sosiaalinen) media vaikuttaa poliittiseen sitoutumiseen ja miten kansalaisten median käyttö muuttuu. Keskustatte, kuka yrittää vaikuttaa uutisiin, kuinka voimakkaita tiedotusvälineet ovat, ja miten tämä eroaa eri maissa.... [-]


Viestinnän Tieteen Maisteri (MSc): Yritysviestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Amsterdam

Viestintätieteiden maisteriohjelman yritysviestinnän ohjelma antaa laajan käsityksen kaupallisten ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden viestinnästä ympäristöineen ja yhteiskunnassa. [+]

Tärkeä kysymys yritysviestinnässä on: Miten viestintästrategioita kehitetään, hyväksytään, toteutetaan ja mitkä ovat näiden strategioiden vaikutukset yleisöihin? Toisaalta raita keskittyy ulkoiseen viestintään, opettaen sinua rakentamaan ja ylläpitämään yrityskuvaa, mainetta ja identiteettiä.

Keskeinen näkökohta on lisäksi järjestöjen julkinen vastuu, erityisesti suhteessa yleiseen mielipiteeseen ja julkiseen keskusteluun perinteisissä ja sosiaalisissa medioissa. Suhteita lehdistöön, julkisuuteen, tiedotusvälineisiin ja sidosryhmiin käsitellään tarkasti ja kriisiviestinnästä on puhuttu näiden suhteiden mukaisesti.

Toisaalta kappale keskittyy yritysten viestintään, kuten organisaatiokulttuuriin, viestintään ja uuteen toimintatapaan, sosiaaliseen mediaan ja työntekijöihin ja miten tämä kaikki toteutetaan muutosprosessien aikana.... [-]


Maisteri

Ma Espanjaksi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Espanjan kielen ja kulttuurin kandidaatin opettajalla voit erikoistua edelleen espanjalaiseen kieleen ja kirjallisuuteen seuraavien neljän maisteriohjelman kesken. [+]

Neljä tapaa erikoistua espanjaksi

Espanjan kielen ja kulttuurin kandidaatin opettajalla voit erikoistua edelleen espanjalaiseen kieleen ja kirjallisuuteen seuraavien neljän maisteriohjelman kesken.

Kielitieteet: kieli ja koulutus

Maisteriohjelma Kieli ja koulutus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kielenkäyttöön ja vieraan kielen opetusta ja oppimista institutionaalisten pedagogiset rakenteet.

Kieli ja yhteiskunta

Maailmassa globalisaation syvällinen tuntemus eurooppalaisten kielten tarvitaan kulttuurienvälisen yritysviestinnän. Vaikka maailmanlaajuinen Englanti voi toimia kielenä kansainvälisissä yhteyksissä monissa tilanteissa perusteellisesti käytön äidinkielen liikekumppanin voi olla hyvin hedelmällistä.... [-]


Ma Italiaksi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Italialaisella kielellä ja kulttuurilla kandidaatin tutkinnon voi edelleen erikoistua italialaiseen kieleen ja kirjallisuuteen seuraavien kolmen maisteriohjelman kesken. [+]

Neljä tapaa erikoistua italiaksi

Italialaisella kielellä ja kulttuurilla kandidaatin tutkinnon voi edelleen erikoistua italialaiseen kieleen ja kirjallisuuteen seuraavien kolmen maisteriohjelman kesken.

Kielitieteet: kieli ja koulutus

Maisteriohjelma Kieli ja koulutus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kielenkäyttöön ja vieraan kielen opetusta ja oppimista institutionaalisten pedagogiset rakenteet.

Kieli ja yhteiskunta

Maailmassa globalisaation syvällinen tuntemus eurooppalaisten kielten tarvitaan kulttuurienvälisen yritysviestinnän. Vaikka maailmanlaajuinen Englanti voi toimia kielenä kansainvälisissä yhteyksissä monissa tilanteissa perusteellisesti käytön äidinkielen liikekumppanin voi olla hyvin hedelmällistä.... [-]


Master in Astronomy and Astrophysics: Gravitation and Astroparticle Physics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Tumman aineen havaitseminen

Nykyiset ja tulevat astrofysiikka-laitteet radiotaajuuksilla (esim. LOFAR) röntgensäteiden kautta (esim. Chandra, XMM, LOFT)

Loput 12 EY: voit vapaasti keskittyä muihin kursseja, jotka kiinnostavat sinua (vaikka ulkopuolella fysiikan tai tähtitieteen) tai kuromiseksi puutteita.

Tulet työskentelemään yhden akateemisen henkilöstön jäsenille ajoissa ja aiheiden, ja soveltaa taitoja olet kehittynyt aikana kursseja työskennellä alkuperäiseen tutkimukseen. Aiheet voivat vaihdella melko teoreettinen (esimerkiksi kosmologia) kokeelliseen (kuten rakennus astrohiukkasfysiikan ilmaisimia). Sinun koko opinnäytetyö on arvoltaan 60 EY.... [-]


Master In Kielitiede: Kielen Ja Yhteiskunta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam + 1 lisää

Tutki kieltä (yhteiskunnallisesta) kielellisestä ja käytännöllisestä näkökulmasta samalla, kun olet saanut taitoa yhdestä seitsemästä eurooppalaisesta kielestä. Yhden vuoden maisteriohjelmassa Kieli ja yhteiskunta kehität tietoa ja taitoja kohdekielen analysoimiseksi sen ainutlaatuisessa yhteiskunnallisessa kontekstissa. [+]

Tutki kieltä (yhteiskunnallisesta) kielellisestä ja käytännöllisestä näkökulmasta samalla, kun olet saanut taitoa yhdestä seitsemästä eurooppalaisesta kielestä. Yhden vuoden maisteriohjelmassa Kieli ja yhteiskunta kehität tietoa ja taitoja kohdekielen analysoimiseksi sen ainutlaatuisessa yhteiskunnallisessa kontekstissa.

Kielen selvittäminen yhteiskunnassa

Kielten ja yhteiskunnan maisteriohjelmassa tarkastellaan kielen roolia yhteiskunnassa ja siitä, miten yhteiskunta voi vuorostaan ​​muodostaa kielen. Kun annetaan reaalimaailman esimerkkejä keskeisistä kielitieteellisistä käsitteistä ja teoriasta, ohjelma keskittyy kielen käytön ja muunnelman analyysiin. Voit tutkia, miten ja miksi kielet vaihtelevat tietyissä yhteisöissä, kielten käytön ja politiikan eroja sekä monikielisyyden ja tietokoneavusteisen viestinnän vaikutuksia.... [-]


Master Kemian: Tiede Energian Ja Kestävyyden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Se yhdistää "kovia" tieteellisen tutkimuksen analyysiin yhteiskunnallisia kysymyksiä, liiketoimintamalleja ja viranomaismääräyksiä.

Environmental kemia (6 EY) Valinnaisia ​​kursseja

Tutkimusprojekti

Projekti sisältää kirjallisen diplomityön ja suullisen esityksen.

[-]

Master of Arts (MA) in Slavonic Languages and Cultures

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

[+]

Kirjallisuus: kirjallisuus ja koulutus

Maisteriohjelma Kirjallisuus ja koulutus tutkii kieltä ja kirjallisuutta hankinnasta, käytännöllisestä ja koulutuksellisesta näkökulmasta.

[-]

MSC Executive Ohjelman Johdon Tutkimuksiin

Opetus kampuksella Osa-aikainen February 2019 Alankomaat Amsterdam

Ansaitse MSc otsikko in Management opintoja yliopistossa Amsterdamissa vuonna 1,5 v osa-ajan ohjelmaa. Tämä on ohjelma kansainvälisille opiskelijoille työskentelevät ja asuvat Alankomaissa. Luennot pidetään perjantaisin vain virka-aikana kätevällä paikalla Amsterdamin keskustassa. [+]

Vuonna 1,5 vuotta voit ansaita MSc tutkinnon osa-aikaisesti Executive ohjelma Management Studies Amsterdamin Business School. Top kappaleet Digital Business, strategia tai johtaminen, voi erikoistua Mestarin vaiheessa ohjelman.

Amsterdamin yliopiston Executive ohjelma Management Studies tarjoaa mahdollisuuden yhdistää työn ja opiskelun. Oppitunnit pidetään perjantaisin vain päivällä klo kätevällä paikalla Amsterdamin keskustassa.

Osa-aika-ohjelma (kansainvälinen) opiskelijat työskentelevät ja asuvat Alankomaissa Luennot perjantaisin Kesto maisteriohjelman 1,5 vuotta Sarjat alkavat syyskuussa ja helmikuussa MSc tutkinnon University of Amsterdam Henkilökohtainen valmennus ja ohjaus Kurssit on suunniteltu optimaalisen vuorovaikutuksen Kunnianhimoisia ammattilaisia, joilla akateeminen tai HBO (ammattikorkeakoulujen) tausta Kappaleet Digital Business, Strategia ja Johtamisen Executive ohjelma Management Studies on identtinen "Bedrijfskunde in Deeltijd". Tämä ohjelma opetetaan Englanti kansainvälisten luennoitsijoiden. ... [-]

Taiteen Maisteri (ma) Saksaksi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Saksan kielen ja kulttuurin kandidaatin tutkinnolla voit erikoistua edelleen saksankieliseen ja kirjallisuuteen seuraavien neljän maisteriohjelman kesken. [+]

Neljä tapaa erikoistua saksaan

Saksan kielen ja kulttuurin kandidaatin tutkinnolla voit erikoistua edelleen saksankieliseen ja kirjallisuuteen seuraavien neljän maisteriohjelman kesken.

Kielitieteet: kieli ja koulutus

Maisteriohjelma Kieli ja koulutus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kielenkäyttöön ja vieraan kielen opetusta ja oppimista institutionaalisten pedagogiset rakenteet.

Kieli ja yhteiskunta

Maailmassa globalisaation syvällinen tuntemus eurooppalaisten kielten tarvitaan kulttuurienvälisen yritysviestinnän. Vaikka maailmanlaajuinen Englanti voi toimia kielenä kansainvälisissä yhteyksissä monissa tilanteissa perusteellisesti käytön äidinkielen liikekumppanin voi olla hyvin hedelmällistä.... [-]


Taiteen Maisteri (ma) Skandinaavisella Kielellä Ja Kulttuurilla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

Skandinaavisen kielen ja kulttuurin kandidaatin tutkintoihin voit erikoistua Skandinavian kielellä ja kirjallisuudessa seuraavien neljän maisteriohjelman kesken. [+]

Neljä tapaa erikoistua skandinaaviseen

Skandinaavisen kielen ja kulttuurin kandidaatin tutkintoihin voit erikoistua Skandinavian kielellä ja kirjallisuudessa seuraavien neljän maisteriohjelman kesken.

Kielitieteet: kieli ja koulutus

Maisteriohjelma Kieli ja koulutus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kielenkäyttöön ja vieraan kielen opetusta ja oppimista institutionaalisten pedagogiset rakenteet.

Kieli ja yhteiskunta

Maailmassa globalisaation syvällinen tuntemus eurooppalaisten kielten tarvitaan kulttuurienvälisen yritysviestinnän. Vaikka maailmanlaajuinen Englanti voi toimia kielenä kansainvälisissä yhteyksissä monissa tilanteissa perusteellisesti käytön äidinkielen liikekumppanin voi olla hyvin hedelmällistä.... [-]


Tinbergen-instituutti Taloustieteen Filosofian Maisteri (tutkimus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta September 2018 Alankomaat Amsterdam

MPhil in Economics on intensiivinen kaksi vuotta kestävä tutkimusmestari talous-, ekonometria- ja talousalalla. [+]

MPhil in Economics on intensiivinen kaksi vuotta kestävä tutkimusmestari talous-, ekonometria- ja talousalalla.

Ohjelma toteutetaan Tinbergen-instituutissa (TI) , jolloin opiskelijoille annetaan mahdollisuus saada perusteellinen maadoitus taloustieteessä ja kehittää omia projektejaan sitoutuneessa, tutkimukseen keskittyvässä ympäristössä. Master of Philosophy in Economics valmistaa opiskelijoita jatkamaan PhD, mieluiten yksi tiedekuntien yhteistyössä TI.

Tinbergen-instituutti

Tinbergen-instituutti (TI) on Amsterdamin yliopiston kauppakorkeakoulujen (UvA), Vrije Universiteit Amsterdamin ja Erasmus-yliopiston Rotterdamin (EUR) yhteinen tutkimus- ja jatkokoulutuskeskus.... [-]


Videot

UvA International

Ota yhteyttä

University of Amsterdam

Osoite, 1. rivi University of Amsterdam (UvA) Roetersstraat 31
1018 WB Amsterdam, Alankomaat
Verkkosivu http://www.uva.nl/en/education/education.html
Puhelin +31(0)20-5258080