Lue virallinen kuvaus

University of Amsterdam

University of Amsterdam on älyllinen keskittymä, johon kuuluu yli 30 000 opiskelijaa, 3 000 tutkijaa, 6 000 työntekijää ja 100 eri kansallisuutta. Tavoitteenamme on kouluttaa huomisen johtajia, tehdä huippututkimusta ja kääntää tutkimustuloksemme sovellutuksia, jotka voivat hyödyttää yhteiskuntaa.

Vuodesta 1632 lähtien

University of Amsterdam avoin, suvaitsevainen ja kansainvälinen akateeminen traditio on peräisin vuodelta 1632, kun sen edeltäjä, Athenaeum Illustre, perustivat kaksi merkittävää tutkijaa. Sittemmin UVA on kasvanut maailmanluokan kansainväliseksi tutkimusyliopistoksi.

Top 100 yliopisto

Uraan kuuluu Euroopan 20 parhaan yliopiston joukossa ja johdonmukainen pisteytys maailmanlaajuisten ranking-listojen parhaista 100: stä, kuten Times Higher Education World -yliopiston rankingista, QS World Universityin rankingista, maailman yliopistojen akateemisesta sijoittamisesta (ShanghaiRanking) ja CWTS Leidenin rankingista.

Amsterdam

Mielestämme Amsterdam on erinomainen paikka elää ja työskennellä. Siksi miksi:

  • Amsterdam on yksi maailman parhaista paikoista (Mercerin Living of Living Survey 2017)
  • Amsterdam on neljänneksi paras opiskelija-kaupunki Euroopassa (The Class of 2020)
  • Amsterdam on EU: n kolmas ja seitsemäs maailmanlaajuisesti houkuttelevuutta uusiin yrityksiin ja lahjakkuuksiin (Global Power City Index 2017)
  • Amsterdam on turvallisin kaupunki Euroopassa ja kuudes turvallisin maailmanlaajuisesti (Safe Cities Index 2017)
  • Kaupunki on myös englannin kielen taito, kolmas innovaatiolle ja kuudes onni. Lue lisää I Amsterdamin yleiskatsauksesta kansainvälisistä tutkimuksista.

Yli 100 kansallisuutta

Yli 100 kansallisuutta edustavat opiskelijat ja henkilökunta, UVA on todella kansainvälinen. Tarjoamme 200 englanninkielistä maisteriohjelmaa ja yhä useampia kandidaatteja. Noin 35% henkilöstöstä on kansainvälistä. UVA on kaksikielinen yliopisto valitsemalla. Sekä hollanniksi että englanniksi puhutaan. Englanti on monille tutkijoille tarkoitettu lingua franca.

Tutkimuspohjainen yliopisto

UvA on johtava kansainvälinen tutkimuslaitos, joka arvostaa, edistää ja palkitsee erinomaista tutkimusta. UVA: ssa on 21 tutkimuslaitosta, johtava organisaatio 12 kansalliselle tutkimuslaitokselle ja ylpeä jäsen LERU, arvostettujen eurooppalaisten tutkimusyliopistojen verkosto.

Viimeisen vuosikymmenen aikana UVA on saanut yli 100 muuta eurooppalaista tutkimusneuvostoa enemmän kuin mikään muu hollantilainen yliopisto ja yli 400 avustusta Alankomaiden tieteellisen tutkimuksen organisaatiolta.

Tutkimusyliopistona tutkimusohjelmamme on vahva teoreettinen painopiste ja valmistaa opiskelijat tutkimukseen. Kaikilla UVA: n opiskelijoilla on mahdollisuus oppia ja harjoittaa tutkimusta.

Yliopisto

UvA on Alankomaiden suurin yliopisto sekä opiskelijoiden lukumäärän että opinto-ohjelmien valinnan mukaan. Tarjoamme kymmeniä eri kandidaatin ohjelmia ja satoja mestareita, mukaan lukien tutkimuskeskuksen, kaksinumerotason ja pääkoulun ohjelmat monilla aloilla. Opiskelija voi valita humanistiset, sosiaaliset ja käyttäytymistieteet, lääketieteelliset, fysikaaliset ja biologiset tieteet ja monitieteelliset alat, kuten logiikka ja laskenta, digitaaliset humanistiset tieteet ja tulevaisuuden planeetan opintoja.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

University of Amsterdam

Arkeologian maisterin tutkitut yli 2000 vuotta Euroopan historiaan ja erikoistuneet yhteen kahdesta keskeisestä eurooppalaisesta aikakaudesta: myöhään esihistoriallinen j ... [+]

Arkeologian maisterin tutkitut yli 2000 vuotta Euroopan historiaan ja erikoistuneet yhteen kahdesta keskeisestä eurooppalaisesta aikakaudesta: myöhään esihistoriallinen ja roomalainen arkeologia tai keskiajan ja varhaisen modernin maailman arkeologia.

Luoteis-Euroopan arkeologia

Ohjelma tarjoaa sinulle harvinaisen mahdollisuuden tutkia yli kaksi vuosituhatta eurooppalaista arkeologiaa tutkimalla maisemia, materiaalikulttuuria ja dokumenttilähteitä. Teoreettisten ja temaattisten lähestymistapojen yhdistäminen, mukaan lukien mahdollisuudet käytännön kenttätyö, ohjelman avulla voit erikoistua yhteen kahdesta alueellisesta arkeologisesta aikakaudesta.

Erikoistuminen Globalisaatio ja yhteenliitettävyys myöhään esihistoriallisessa ja roomalaisessa Euroopassa tutkia rautakauden kelttien / germaanisten yhdistysten integroitumista Rooman valtakuntaan, kun taas keskiajan ja varhaisen modernin maailman keskittyy keskiaikaisen kaupan ja vaihdon syntyyn ja kehitykseen, Amsterdamissa ja Euroopan kapitalismin laajentumisessa uuden maailman kolonisoimiseksi.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelmissa Välimeren arkeologiassa tutustut Välimeren alueen keskinäisten yhteyksien ja kulttuurivaihtoehtojen pitkään historiaan noin 2000 eKr. Ajal ... [+]

Yhden vuoden maisteriohjelmissa Välimeren arkeologiassa tutustut Välimeren alueen keskinäisten yhteyksien ja kulttuurivaihtoehtojen pitkään historiaan noin 2000 eKr. Ajalta ja otat samalla huomioon useita materiaalikulttuurin osa-alueita.

Välimeren arkeologia

Välimeren arkeologian University of Amsterdam ja Vrije Universiteit Amsterdamin pitkät ja rikkaat perinteet yhdistetään innovatiivisiin 21. vuosisadan arkeologisiin lähestymistapoihin. Voit tutustua Välimeren maiden, etenkin Italian ja Kreikan välisiin yhteyksiin, keramiikan rooliin arkeologiassa sekä arkeologisten materiaalien pohjalta.

Rikkaat tutkimusperinteet

Välimeren arkeologinen ohjelma käsittää sekä teoreettisia että temaattisia lähestymistapoja ja yhdistää ne käytännön tutkimukseen. Voit osallistua arkeologiseen kenttätyöhön tai harjoittaa materiaalikäytäntöä osana yksittäistä opetusohjelmaa. Osasto suorittaa kenttätyöt eri paikoissa Italiassa, Kreikassa ja Turkissa, joista antiikin Troy on yksi merkittävimmistä sivustoista. Muita kenttätöitä ovat Kreikka Halos ja Satricum Italiassa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelmassa Maisema ja perintö tutkivat sekä nykyaikaisten että historiallisten maisemien dynaamista menneisyyttä ja tutkivat tapoja, joilla ne säilyt ... [+]

Yhden vuoden maisteriohjelmassa Maisema ja perintö tutkivat sekä nykyajan että historiallisen maiseman dynaamista menneisyyttä ja tutkivat tapoja, joilla ne säilytetään ja säilytetään arkeologisena perintönä.

Maisema ja perintö arkeologia

Maisteriohjelman Maisema ja Perintö keskittyvät historiallisten maisemien ja materiaalien merkitykseen sekä myöhemmissä että nykymaailmassa. Luonnonmaiseman piirteet, arkeologiset kohteet ja menneisyyden kohteet toimivat aktiivisesti sosiaalisten ja kollektiivisten muistojen luomisessa. Ohjelma muodostaa läheiset yhteydet opetuksen ja meneillään olevan tutkimuksen välillä, mutta GIS-pohjaisen mallinnuksen soveltaminen on vain yksi esimerkki. Ohjelma on myös luonut vahvat siteet lukuisiin arkeologisiin instituutioihin, kuten Allard Pierson.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Tämä valikoiva 18 kuukauden Master's yhdistää tiukka akateeminen kurssi diskurssianalyysin ja argumentaation teoriassa harjoittelulla kehittää viestintätaitojaan Alankoma ... [+]

Tämä valikoiva 18 kuukauden Master's yhdistää tiukka akateeminen kurssi diskurssianalyysin ja argumentaation teoriassa harjoittelulla kehittää viestintätaitojaan Alankomaissa tai ulkomailla.

Kieli ja argumentaatio

Master's in Discourse and Communication Studies tarjoaa opiskelijoille vankan teoreettisen ja metodologisen perustan ymmärtämään, miten kieltä käytetään informatiivisiin ja argumentaarisiin tarkoituksiin. Opit analysoimaan suullisen viestinnän yleisimpiin lajityyppeihin poliittisesta, oikeudellisesta, terveydestä ja akateemisesta verkkotunnuksesta.

Ohjelma tarjoaa oivalluksia verbaaliseen viestintään useissa käytännön asioissa, kuten parlamentaarisessa keskustelussa, poliittisissa puheissa, oikeudellisissa päätöksissä, lainsäädännöllisissä keskusteluissa, huumeiden mainoksissa, lääkärin vastaanotossa, sovittelussa, neuvotteluissa ja akateemisissa tutkimuspapereissa. erikoistuvat yhden tyyppiseen genreeseen. Sinua koulutetaan analysoimalla ja arvioimalla diskursseja näissä tyylilajissa käyttäen oivalluksia diskurssianalyysistä, argumentaatioteorian, retoriikan, genren teorian ja tyylitieteistä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden ja puolen vuoden Dual Masterin ohjelmaa säilytettävässä ja esitettävissä liikkuvassa kuvassa kutsuu opiskelijat kriittisesti käsittelemään nykyisiä keräily- ja vali ... [+]

Yhden ja puolen vuoden Dual Masterin ohjelmaa säilytettävässä ja esitettävissä liikkuvassa kuvassa kutsuu opiskelijat kriittisesti käsittelemään nykyisiä keräily- ja valintamenettelyjä, säilyttämistä ja palauttamista sekä liikkuvat kuvat ja äänet.

Ephemeraalinen kulttuuriperintö

Kuvien ja äänen siirtäminen ovat osa kaikkein vauraimpia kulttuuriperintöämme. Ne vangitsevat ajan ja paikan ja muokkaavat muistia ja historiaa. Ne ovat myös ohikiitäviä: ne kehittyvät ajoissa ja ne vaikuttavat ajan myötä. Ympäristötekijät, aineen hajoaminen ja yhä useammin myös tekninen vanhentuminen uhkaavat liikenteenharjoittajia, joilla heitä pidetään, ja siten vaarantavat niiden saavutettavuuden.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Dual Master -ohjelman arkisto- ja informaatiotutkimukset keskittyvät arkistointitutkimuksiin, käsittelevät nykyaikaista arkistotutkimusta ja -käytäntöjä, tallentavat arki ... [+]

Dual Master -ohjelman arkisto- ja informaatiotutkimukset keskittyvät arkistotutkimuksiin, käsittelevät nykyaikaista arkistotutkimusta ja -käytäntöjä, tallentavat arkistoaineita tietojenkäsittelytieteessä ja käsityöalalla sekä tarjoavat tietoa menneisyyden ja tulevaisuuden arkistoista.

Arjen arkistointi

Laskennallinen vuoropuhelu on muuttanut olennaisesti ihmisten ja instituutioiden tuottamia, käyttämiä, kerättäviä, jakamattomia ja pitämiä tietoja. Tiedot ovat elintärkeitä polttoaineita yhä useammille sovelluksille jokapäiväisessä elämässä ja niistä on tullut perustavaa laatua oleva henkilöresurssi, joka on samanlainen kuin ruoka, energia tai kuljetus. Tuloksena on tietojen luomisen ja tietojen käytön fragmentoituminen ja personointi.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden filosofian maisteriohjelmassa voit hankkia taitoja muotoilla, analysoida ja keskustella filosofisista ongelmista. Sen avulla voit tutustua yhteen tai useampa ... [+]

Yhden vuoden filosofian maisteriohjelmassa voit hankkia taitoja muotoilla, analysoida ja keskustella filosofisista ongelmista. Sen avulla voit tutustua yhteen tai useampaan filosofian osa-alueeseen sekä opiskella sekä anglosaksisia että eurooppalaisia ​​filosofioita.

Mukava ja laaja-alainen

Filosofian maisteriohjelma on kaikkein kattavin lajissaan Hollannissa. Se kattaa laajan aihealueen ja on vahva kansainvälinen painopiste. Ohjelma perehtyy opiskelijoihin yhdellä tai useammalla filosofian osa-alueella ja tutkii sekä anglosaksisen että eurooppalaisen filosofian. Saat valmiudet muotoilla, analysoida ja keskustella filosofisista ongelmista sekä laatia ja esittää kohdennetut tutkimuskysymykset laajemmassa tutkimussuunnitelmassa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kahden vuoden tutkimusmestarin filosofiaohjelma tutustuu yhteen tai useampaan filosofian osa-alueeseen. Voit halutessasi erikoistua filosofiseen traditioon kontekstissa, ... [+]

Kahden vuoden tutkimusmestarin filosofiaohjelma tutustuu yhteen tai useampaan filosofian osa-alueeseen. Voit halutessasi erikoistua filosofiseen traditioon kontekstissa, kriittisessä kulttuuriteorian, filosofian ja julkisten asioiden, logiikan ja kielen kannalta.

Vahva kansainvälinen painopiste

Tutkimusohjelman filosofia perehtyy opiskelijoihin yhdellä tai useammalla filosofian osa-alueella ja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita harjoittamaan filosofian tohtoria. Ohjelma kattaa laajan valikoiman aiheita ja näkökulmia, ja sillä on vahva kansainvälinen painopiste. Sekä englantilaista että eurooppalaista filosofiaa tutkitaan. Opiskelija voi erikoistua johonkin seuraavista aloista:... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Curation Art and Cultures on ainutlaatuinen, ammattitaitoinen mestari, joka on suunniteltu kouluttamaan tulevaisuuden kuraattorit. Ohjelman tarjoavat yhdessä UvA, VU-ylio ... [+]

Curation Art and Cultures on ainutlaatuinen, ammattitaitoinen mestari, joka on suunniteltu kouluttamaan tulevaisuuden kuraattorit. Ohjelman tarjoavat yhdessä UvA, VU-yliopisto ja johtavat museot Alankomaissa.

Akateeminen lähestymistapa kurikointiin

Sekä luentosalissa että näyttelytilassa Dual Master's Curation Art ja kulttuurit vastaavat akateemisesti perustettujen kuratiiviin ammattilaisten kasvavaan kysyntään erinomaisilla (inter) kurinpidollisilla ja teoreettisilla taustoilla. Ohjelma opettaa sinut käsittelemään ratkaisevia teoreettisia käsitteitä ja ajankohtaisia ​​kysymyksiä taideteosten ja kulttuurituotteiden kokoamisesta ja näyttämisestä. Se myös kannustaa sinua syventämään kuritieteellistä tietämystäsi ja kehittämään tutkimustyötäsi.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kirjallisuus-, kulttuuri- ja yhteiskuntatieteiden maisteri perustuu kirjallisuuden, kulttuuritieteiden ja henkisen historian aloihin ja tarjoaa sinulle osaamista ja taito ... [+]

Kirjallisuus-, kulttuuri- ja yhteiskuntatieteiden maisteri perustuu kirjallisuuden, kulttuuritieteiden ja henkisen historian aloihin ja tarjoaa sinulle osaamista ja taitoja, jotka ovat tarpeen erikoistumiseen suuressa eurooppalaisessa kirjallisuudessa laajemmissa kulttuurienvälisissä yhteyksissä.

Kirjallisuus ja kulttuuri maailmanlaajuisesta näkökulmasta

Kirjallisuus on vuosisatojen ajan ollut - ja jatkuu - tärkeä rooli ymmärryksessä siitä, miten yhteiskuntaa jatkuvasti muotoillaan ja uudistetaan. Kirjallisuus liittyy usein älylliseen koulutukseen ja taitoihin, Bildungiin ja (globaaliin) kansalaisuuteen. Tässä ohjelmassa sinua kannustetaan tutkimaan luovasti eurooppalaista kirjallisuutta ja kulttuuria laajassa merkityksessä. Käsittelemme näiden kirjallisuuskappaleiden merkitystä yhä globalisoituneemmissa ja transkulttuurisissa yhteyksissä. Eurooppa ei tässä mielessä ole vain nimetty mantereen vaan pikemminkin erityinen linssi maailmanlaajuisten suhteiden joukkoon.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yleisen kielitieteen yksivuotisen maisteriohjelman tyypillinen painopiste on: tutkii, miten maailman kielten järjestelmät voivat vaihdella ja missä määrin tämä variaatio ... [+]

Yleisen kielitieteen yksivuotisen maisteriohjelman tyypillinen painopiste on: tutkii, miten maailman kielten järjestelmät voivat vaihdella ja missä määrin tämä variaatio on rajoitettu.

Ryhdy laajaan ja keskittyneeseen kielitieteeseen

Yleisen kielitieteen maisteriopinnoissa ymmärrät ensin, miten ihmiskieli toimii, vertailemalla mahdollisimman monta kielijärjestelmää, mukaan lukien puhuttujen kielten kaikki maanosat, viittomakielet, lapsen kieli ja kieli sellaisten ihmisten käytössä, joilla on kehitys- tai hankinta häiriö. Sinulla on sitten mahdollisuus erikoistua johonkin neljään kielelliseen osa-alueeseen: fonetiikka

Maailmanluokan ohjelma

University of Amsterdam kielitieteen ohjelma on yksi maailman johtavista instituutioista. Ohjelma sijoittui eniten Manner-Euroopassa ja maailman 17. sijalla QS World University -tavoitteissa vuoden 2017 aikana.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Maisterin kielessä ja koulutuksessa opiskelet kielten ja kirjallisuuden oppimista hankinnasta, käytännöllisestä ja koulutuksellisesta näkökulmasta erikoistuen johonkin se ... [+]

Maisterin kielessä ja koulutuksessa opiskelet kielten ja kirjallisuuden oppimista hankinnasta, pragmaattisesta ja koulutuksellisesta näkökulmasta erikoistuen johonkin seitsemästä suuresta eurooppalaisesta kielestä tai kielten perheestä.

Kieli ja kirjallisuus koulutuksessa

Maisteriohjelma Kieli ja koulutus tarjoaa ainutlaatuisen, monitieteisen lähestymistavan kielen ja kirjallisuuden oppimiseen. Tutkimuksesta ja käytännöstä saat kurssit sekä kielitieteessä että kirjallisuudessa. Ohjelman kielitaito keskittyy kielten käyttöön, kielivaihteluun ja vieraan kielen oppimiseen ja opettamiseen, kun taas kirjallisuusalue nollautuu kirjallisuuden ja koulutuksen käytännön ja käsitteellisiin suhteisiin, ja siinä käsitellään esimerkiksi seuraavia kysymyksiä: Miten "opettaa" kirjallisuus? Mitä kirjallisuus opettaa meille? Mikä on kirjallisuuden ja sosiaalisen kehityksen ja muutoksen välinen suhde?... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkiel ... [+]

Yhden vuoden englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen englanninkielisen kirjallisen englannin kielen kirjallisuuden ja kulttuurin englanninkielisen englannin kielen kirjallisuuden historiassa ja teorian tutkimisessa tutkitaan suhdetta muihin tiedotusvälineisiin ja osallistuu yhteiskunnan, politiikan ja kulttuurin intellektuaalisiin kysymyksiin.

Englanti kirjallisuus laajasta näkökulmasta

Englanninkielinen englanninkielinen kirjallisuus ja kulttuuri on tarkoitettu opiskelijoille, joiden etuja ja akateemisia taustoja ovat kirjallisuuden opinnoissa ja eurooppalaisessa kulttuurissa laajassa merkityksessä sekä englanninkielisessä kirjallisuudessa ja kulttuurissa ja maailmankirjallisuudessa erityisesti englanniksi. Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua kirjallisuuden keskinäisiin yhteyksiin muunlaisten kulttuuriohjelmien kuten elokuvien, digitaalisen median ja kuvataiteen kanssa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kirjallisuus- ja kasvatustieteiden maisteriopiskelussa opiskelet vieraiden kielten ja kirjallisuuden oppimista hankinnasta, käytännöllisestä ja koulutuksellisesta näkökul ... [+]

Kirjallisuus- ja kasvatustieteiden maisteriopiskelussa opiskelet vieraiden kielten ja kirjallisuuden oppimista hankinnasta, käytännöllisestä ja koulutuksellisesta näkökulmasta ja erikoistunut johonkin seitsemästä suuresta eurooppalaisesta kielestä tai kielten perheestä.

Kieli ja kirjallisuus koulutuksessa

Master's Program Literature and Education tarjoaa ainutlaatuisen, monitieteisen lähestymistavan kielen ja kirjallisuuden oppimiseen. Tutkimuksesta ja käytännöstä saat kurssit sekä kielitieteessä että kirjallisuudessa. Ohjelman kielitaito keskittyy kielten käyttöön, kielivaihteluun ja vieraan kielen oppimiseen ja opettamiseen, kun taas kirjallisuusalue nollautuu kirjallisuuden ja koulutuksen käytännön ja käsitteellisiin suhteisiin, ja siinä käsitellään esimerkiksi seuraavia kysymyksiä: Miten "opettaa" kirjallisuus? Mitä kirjallisuus opettaa meille? Mikä on kirjallisuuden ja sosiaalisen kehityksen ja muutoksen välinen suhde?... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelma Hebrealainen ja juutalainen tutkimus keskittyy juutalaiseen kulttuuriin ja henkiseen elämään antiikista nykypäivään. ... [+]

Yhden vuoden maisteriohjelma Hebrealainen ja juutalainen tutkimus keskittyy juutalaiseen kulttuuriin ja henkiseen elämään antiikista nykypäivään.

Räätälöity ohjelma

Yleisen teoreettisen ja metodologisen seminaarin jälkeen teet tutorointeja ja / tai valinnaisia ​​aiheita, jotka liittyvät haluamaasi osaamiseen. Teet yhdessä opintoneuvonantajan ja ohjaajien kanssa oman omat reittisi. Ohjelmaan osallistuva henkilöstö kattaa laajan aihepiirin, ajanjaksojen ja lähestymistapojen joukon: toinen temppelijakso ja antiikin rabbininen juutalaisuus, keskiaikainen kulttuuri, jossa korostetaan erityisesti filosofiaa ja historiaa, aikaisempaa modernia ja nykyaikaista kulttuurihistoriallista historiaa (Amsterdamin Juutalainen menneisyys), kirjojen historia, moderni heprealaista ja israelilaista kirjallisuutta ja kulttuuria sekä jiddish-tutkimuksia.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Englanninkielisen kandidaatin tutkinnon avulla voit jatkaa englannin kielen, kirjallisuuden ja kulttuurin opintoja yhdellä seuraavista maisteriohjelmista. ... [+]

Englanninkielisen kandidaatin tutkinnon avulla voit jatkaa englannin kielen, kirjallisuuden ja kulttuurin opintoja yhdellä seuraavista maisteriohjelmista.

Englannin opiskelu University of Amsterdam

Graduate School of Humanities tarjoaa useita yhden vuoden maisteriohjelmia, joissa voit opiskella englantia kappaleena ohjelman sisällä. Jokainen lähestyvä englanti, jolla on ainutlaatuinen painopiste - olipa kyseessä kirjallisuus, kielitiede, koulutus tai kulttuuri - näiden Master-ohjelmien avulla voit räätälöidä ohjelman etusi mukaiseksi.

Englannin kieli ja kulttuuri

Tämä kirjallisuustiede -ohjelma tutkii englantilaisen kirjallisuuden historiaa ja teoriaa ja tutkii suhdettaan muihin tiedotusvälineisiin samalla kun käsittelee yhteiskunnan, politiikan ja kulttuurin intellektuellisia huolenaiheita.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden master-ohjelmassa arkisto- ja informaatiotutkimuksissa keskitytään informaatiotutkimuksiin ja kehität taitoja, taitoja ja ymmärryksiä, jotka ovat välttämättö ... [+]

Yhden vuoden master-ohjelmassa arkisto- ja informaatiotutkimuksissa keskitytään informaatiotutkimuksiin ja kehität taitoja, taitoja ja ymmärryksiä, jotka ovat välttämättömiä, jotta sinusta tulee nykypäivän dynaamisessa digitaalisessa maailmassa tietotekniikan asiantuntija.

Uusi ja dynaaminen digitaalinen ikä

Tiedot, tiedot, tiedotusvälineet ja digitaalisuus ovat muuttuneet yhteiskunnallisiksi, taloudellisiksi ja poliittisiksi eloiksi. Koko maailma on kytketty ja media- ja laskentatekniikat ovat jo yhdentyneet pieneen laitteeseen, jota kuljetamme taskussa. Uutiset näytetään eikä lähetetä. Keskustelemme roskapostikanavien jakamien tietojen katkelmien kautta globaaliin napsautukseen. Tämä digitaalinen hyperarkisto ei ole pelkästään resurssi, johon pääsee ja jota kuullaan, mutta kuten koskaan ennen, uusien kysymysten, uusien kyselyjen ja uusien tunkeutumisten sisältämät tiedot sosiaaliseen ja poliittiseen elämään. Edellisen ikämetodin, esitystapojen ja kiinteän yhdistyksen menetelmät eivät enää koske tätä uutta, dynaamista, digitaalista informaatiomaailmaa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 - 18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kirjallisuuden ja kirjallisuuden teorian pohjalta yksi vuosi Master's Comparative Literature kouluttaa sinua analysoimaan kulttuurisia ilmiöitä (sekä länsimaisia ​​että e ... [+]

Kirjallisuuden ja kirjallisuuden teorian pohjalta yksi vuosi Master's Comparative Literature kouluttaa sinua analysoimaan kulttuurisia ilmiöitä (sekä länsimaisia ​​että ei-länsimaita) monitieteellisen teoreettisen kehyksen ja globalisoituneen kontekstin sisällä.

Vertaileva kirjallisuus laajimmassa merkityksessä

Vertaileva kirjallisuuden päällikkö on teoreettinen. Se käyttää menetelmiä, kuten tekstin analyysi, dekonstruktion ja läheltä lukemisen, jotta voidaan käsitellä erilaisia ​​kysymyksiä, kuten post / de-coloniality, global literacy, rotu ja sukupuoli. Tämä ohjelma sopii opiskelijoille, jotka haluavat ymmärtää paremmin kirjallisuuden ja poliittisen dynamiikan.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Master-ohjelmassa Antiikin historia, voit tutustua rikkaaseen ja elinvoimaiseen historiaan Välimeren maailmassa klassisen antiikin aikana. ... [+]

Master-ohjelmassa Antiikin historia, voit tutustua rikkaaseen ja elinvoimaiseen historiaan Välimeren maailmassa klassisen antiikin aikana.

Opiskelee kreikan ja roomalaista antiikkia Uraan

Mestarin ohjelma antiikin historiassa tarjoaa opiskelijoille kannustavan ympäristön, jossa tutkitaan monenlaisia ​​historiallisia kysymyksiä, jotka liittyvät muinaiseen maailmaan. Kurssi on ainutlaatuinen, koska se tarjoaa yhteistä koulutusohjelmaa, jossa University of Amsterdam ja Vrije Universiteit toimivat yhteistyössä, joten opiskelijat voivat tutustua molempien korkeakoulujen laajaan henkilökunnan erikoistumiseen. Opiskelija seuraa keskitettyä kurssiohjelmaa ja osaa kehittää omia etujaan Kreikan ja Rooman antiikin alalla.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Master-ohjelmassa Anticient Studies tutkia Kreikan ja Rooman antiikin ainutlaatuisen yhdistelmän historiallisia, kirjallisia ja arkeologisia lähestymistapoja. ... [+]

Master-ohjelmassa Anticient Studies tutkia Kreikan ja Rooman antiikin ainutlaatuisen yhdistelmän historiallisia, kirjallisia ja arkeologisia lähestymistapoja.

Kurinpidollisten rajojen ylittäminen

Vanhojen opintojen Master's on monitieteinen, yhden vuoden ohjelma, joka ulottuu kirjallisten lähteiden ja arkeologisten materiaalien rajojen ulkopuolelle tutkimaan antiikin yhteiskuntaa ja kulttuuria kokonaisuutena. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiallisia, kirjallisia ja arkeologisia lähestymistapoja, joista opiskelija voi tehdä valinnan. Lisäksi voit erikoistua muinaiseen filosofiaan tai uskontoon ja opiskella yhtä klassista kieltä tai uuso-aasialaista ja uusobabilonialaista voidaan sisällyttää ohjelmaan.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Master-ohjelmassa Classics yhdistää kielitiede, kirjallisuus ja kulttuurihistoriat tutustumaan muinaisen Kreikan ja Rooman kieleen, kirjallisuuteen ja materiaalikulttuuri ... [+]

Master-ohjelmassa Classics yhdistää kielitiede, kirjallisuus ja kulttuurihistoriat tutustumaan muinaisen Kreikan ja Rooman kieleen, kirjallisuuteen ja materiaalikulttuuriin.

Klassikot: kreikkalais-roomalaisen antiikin kieli ja kulttuuri

Master's in Classics tarjoaa monitieteistä ohjelmaa, joka kattaa monia greekoromalaisen antikvian maailmaa. Klassikkojen opiskelijana analysoitte edustavia ensisijaisia ​​lähteitä paljon perusteellisemmin kuin mitä kenttätutkinnon vaiheessa teette. Valitsemalla omia kiinnostavia alueitasi voit tutkia monenlaisia ​​tieteellisiä keskusteluja ja oppia käsittelemään akateemisia välineitä, joiden avulla voidaan osallistua asiaan liittyviin keskusteluihin. Lisäksi näytetään, kuinka voit soveltaa erikoistuneita, klassisen antiikin kriittisiä tietoja myöhempien aikojen tekstien ja muiden kulttuuristen ilmiöiden suhteen.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Latinalaisen Amerikan opiskelijoilla tutkitaan Latinalaisessa Amerikassa tapahtuvia yhteiskunnallisia muutoksia maantieteellisistä, historiallisista, taloudellisista, kul ... [+]

Latinalaisen Amerikan opiskelijoilla tutkitaan Latinalaisessa Amerikassa tapahtuvia yhteiskunnallisia muutoksia maantieteellisistä, historiallisista, taloudellisista, kulttuurisista, sosiaalisista, poliittisista ja ekologisista näkökulmista. Suunnittelet oman tutkimussuunnitelman, tekevät kenttätöitä tällä mielenkiintoisella alueella ja tulevat kriittiseksi akateemiksi.

Latinalaisen Amerikan tutkijakoulutuksen maisteriohjelma tarjoaa kansainvälisesti painopisteenä tutkimuslähtöistä ohjelmaa. Tutkimme alueen yhteiskunnallisia muutoksia monialaisesta ja yhteiskuntatieteellisestä näkökulmasta. Ohjelma antaa sinulle kriittisen tiedon, akateemisten taitojen ja akateemisen kirjallisuuden syvällisen ymmärryksen. Sinua koulutetaan tulla itsenäiseksi tutkijaksi kaikkien käytettävissä olevien tutkimusvälineiden kanssa, jotta voit jatkaa kenttätöitä Latinalaisessa Amerikassa ja tutkia alueen uusia ilmiöitä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
15 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kun sinulla on kandidaatin kieli ranskaksi, voit jatkaa opintoja ranskankielisen maailman kielestä, kirjallisuudesta ja kulttuurista yhdellä seuraavista maisteriohjelmist ... [+]

Kun sinulla on kandidaatin kieli ranskaksi, voit jatkaa opintoja ranskankielisen maailman kielestä, kirjallisuudesta ja kulttuurista yhdellä seuraavista maisteriohjelmista.

Opiskelee ranskaa University of Amsterdam

Graduate School of Humanities tarjoaa useita yhden vuoden maisterin, jonka aikana voit erikoistua ranskalainen ohjelman raiteiksi. Jokainen ranskalainen lähestymistapa, jolla on ainutlaatuinen painopiste - kirjallisuus, kielitiede, koulutus tai kulttuuri - nämä päälliköt auttavat sinua räätälöimään ohjelman etusi mukaiseksi.

Kieli ja yhteiskunta

Tässä kielitieteellisessä ohjelmassa tutustut kieleen (yhteiskunnallisesta) kielellisestä ja käytännöllisestä näkökulmasta samalla kun kehität tietoa ja taitoja analysoidaksesi ranskaa sen ainutlaatuisessa yhteiskunnallisessa kontekstissa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Museotieteiden maisterin tutkinto on ainutlaatuinen, puoli vuotta kestävä ammatti-ohjelma, joka keskittyy museologiseen alaan ja sisältää intensiivisen 6 kuukauden harjoi ... [+]

Museotieteiden maisterin tutkinto on ainutlaatuinen, puoli vuotta kestävä ammatti-ohjelma, joka keskittyy museologiseen alaan ja sisältää intensiivisen 6 kuukauden harjoittelun.

Vankka perusta museossa työskentelylleMestari-ohjelma Museotutkimukset valmistelee sinut asemaan museoammattien laajemmasta alasta. Saat alan ensimmäistä kokemusta opintojen aikana, kun suoritat intensiivisen harjoittelun hollantilaisessa tai ulkomaisessa museossa.Museologinen maailma on jatkuvasti liikkeellä. Merkittäviä historiallisia tapahtumia seuraavat suuret yhteiskunnalliset muutokset. Museot kuvastavat tätä näyttelyiden, hankintapolitiikan muutosten ja arkkitehtonisten innovaatioiden avulla. Samalla kansainvälistyminen ja globalisaatio edellyttävät jatkuvaa uudelleen sijoittamista. UvA-päällikön museopedagogiikka korostaa museon yleisöä: jossa kävijät saapuvat ja missä kokoelmat kertovat tarinoistaan.Museot järjestävät kokoelmansa kuvastamaan tarinaa, jonka he haluavat kertoa. Tämä käsite perustuu tieteelliseen tutkimukseen näyttelyistä, mutta liittyy myös ideologiaan ja poliittiseen, uskonnolliseen ja taloudelliseen voimaan. Kysymys siitä, mistä tarinoista kerrotaan, mitkä kohteet muuttuvat jatkuvasti. Museotutkimus tutkii kulttuurimuseoiden, kuten antiikin, arkeologian, etnologian, historian ja taidemuseoiden, dynamiikkaa ja raisons d'êtreä. Tämä tapahtuu aina vankalla kulttuurihistoriallisella pohjalla ja kansainvälisellä tasolla.Haluatko järjestää näyttelyitä, suunnitella oppimisprojekteja, hallita museoita, luoda käytäntöjä, tehdä tieteellisiä tutkimuksia tai kirjoittaa arvosteluja: kaikki alkaa vankalla osaamisalueella, luova ajattelu ja kriittinen asenne. Näyttelyorganisaattorit, kuraattorit, koulutusalan työntekijät, virkamiehet, projektipäälliköt, tutkijat ja johtajat työskentelevät nykyisin museo-opintojen alumnina.Tutkintotodistus... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yli puolen vuoden Dual Master -ohjelman kansainvälinen dramaturgia pyrkii kouluttamaan tulevia sukupolven dramaattoreita, jotka voivat työskennellä kulttuuristen, kielell ... [+]

Tämä valikoiva 18 kuukauden Master-ohjelma kouluttaa tulevia dramaturgien sukupolvia työskentelemään teattereissa kulttuurin, kielellisten, sosiaalisten ja kansallisten rajojen puitteissa. Yhdistät tiukat akateemiset opintojaksot harjoitteluun Hollannissa tai ulkomailla auttaaksesi kehittämään käytännön dramaturgisia taitoja.

Työskentely kansainvälisellä kulttuuri- ja taiteellisella alalla

Nykypäivän teatteri ja esityskäytäntö ovat yhä useammin kansainvälisen ja kulttuurienvälisen yhteistyön piirteitä. Näyttämöllä festivaaleilla ja esiintymispaikoilla, joissa taiteilijat ja ryhmät kokoontuvat eri puolilta maailmaa, nykyisten dramaturgien on historiallistettava, tulkittava ja käännyttävä teatteriprosesseja monenlaisten kulttuuri- ja taiteellisten alojen kesken. Kansainvälisen dramaturgian maisteriohjelman aikana kehität käytännöllisiä ja teoreettisia taitoja näiden uusien kulttuurienvälisten toimintaympäristöjen kanssa. Ohjelma tarjoaa syvällistä koulutusta kulttuurikäännöstyössä, sopeuttamisessa ja sovittelussa runsaasti 21. vuosisadan kansainvälisiä suorituskykyä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kaksivuotinen tutkimusmestari Cultural Analysis -ohjelma on tarkoitettu kulttuurin monitieteelliseen analyysiin, kuten taiteeseen, kirjallisuuteen, elokuvaan ja uuteen me ... [+]

Kaksivuotinen tutkimusmestari Cultural Analysis -ohjelma on tarkoitettu kulttuurin monitieteelliseen analyysiin, kuten taiteeseen, kirjallisuuteen, elokuvaan ja uuteen mediaan.

Tieteellinen tutkimus kulttuurista

Vuoden 2001 alusta lähtien Research Master's Cultural Analysis -ohjelma on nopeasti saavuttanut alan johtavan maineen ja houkuttelee jatkuvasti yhä enemmän korkean tason hakijoita ympäri maailmaa. Ohjelma on tarkoitettu kulttuurin monitieteelliselle analyysille. Kulttuuri-ilmiöitä, kuten taideteoksia ja kirjallisuutta, elokuvia ja uusia mediaa, suosittua kulttuuria sekä yhteiskunnallista vakaumusta ja arvojärjestelmiä tutkitaan ja analysoidaan. Painopiste on tekstuaalisissa, visuaalisissa ja historiallisissa yksityiskohtia niiden sosiaalisten, poliittisten tai esteettisten liikkeiden yhteydessä, jotka tukevat niitä. Niiden implisiittistä normatiivisuutta ja tapoja, joilla identiteetin, eron ja muunlaisuuden neuvotella kulttuurisektorin läpi, kyseenalaistetaan.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelma Musiikkitutkimuksen avulla voit erikoistua historialliseen, kulttuuriseen tai kognitiotieteelliseen musiikkiin tai näiden kolmen yhdistelmään ... [+]

Yhden vuoden maisteriohjelma Musiikkitutkimuksen avulla voit erikoistua historialliseen, kulttuuriseen tai kognitiotieteelliseen musiikkiin tai näiden kolmen yhdistelmään.

Musiikki taiteena. Musiikki suorituskyvyltään. Musiikki kokemukseksi.

University of Amsterdam tarjoaa rikkaan yhdistelmän musiikillisia lähestymistapoja, joilla on vahvat yhteydet muihin tieteellisiin tieteenaloihin. Toiminnassa humanististen, tieteellisten ja yhteiskuntatieteiden alalla, musiikkitutkimuksen maisteriohjelma korostaa monipuolisia tapoja, joilla musiikkia voidaan ymmärtää ja ymmärtää ja joka hoitaa moninaisia ​​historiallisia, kulttuurisia ja kognitiivisia musiikillisia kokemuksia, joita henkilökunta ja opiskelijat tuovat mukanaan heitä monista eri puolilta maailmaa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Teatteritutkimuksen maisteriohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden erikoistua teatteriin ja esiintymiseen yhdessä maailman vilkkaimmista teatterikannoista. ... [+]

Teatteritutkimuksen maisteriohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden erikoistua teatteriin ja esiintymiseen yhdessä maailman vilkkaimmista teatterikannoista.

Esittävän taiteen tutkimus

Teatteritutkimusohjelma osallistuu teatterin ja suorituskyvyn rikkaisiin historioihin ja perintöihin sekä niiden sekoittumiseen nykyisten sosiaalisten, poliittisten ja kulttuuristen keskustelujen kanssa. Se opettaa tutkimusmenetelmiä, jotka antavat sinulle valmiudet kritisoida ja vakuuttavasti esittävän taiteen näkökulmasta.

Miksi opiskella teatteritutkimuksia University of Amsterdam ?UVA: lla on Alankomaiden ainoa erityinen Teatteriopintojen osasto, jolla on perus- ja jatko-ohjelmat sekä vahvat siteet kaupungin kulttuurikohteisiin ja harjoittajiin.Mahdollisuus opiskella Amsterdamissa, elinvoimainen ja luova kulttuurinen keskittymä ja hotspot teatteria ja esittäviä taiteita varten Alankomaissa.Voit hyötyä tiedekunnan asiantuntemuksesta neljällä pääalueella: teatterihistoria ja historiografia, teatteri koulutuksessa ja sosiologiassa, sovellettu ja yhteisötaideteosten tutkimus ja suorituskykyteoria.Valmistellaan monenlaisia ​​uraa teatterissa ja esityksissä: tieteellisestä tutkimuksesta, taidetoimikunnasta tai teatterista koulutukseen arkistointityöhön, kulttuuriohjelmistoon ja muuhun.Ohjelma, jonka tarkoituksena on lisätä kurinalaisuuden herkkyyttä kolonialismin, rodun, sukupuolen ja seksuaalisuuden suhteen sekä maailmanlaajuisesti epätasa-arvoisina.Tiukka mentorointi ja jatkuva opastus väitöskirjatutkimuksen kaikissa vaiheissa.Opiskelijan profiili... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Master-ohjelmassa Vertaileva kulttuuri-analyysi tutkia taideteoksia ja kirjallisuutta, elokuvia ja uusia mediaa sekä akateemista ja suosittua kulttuuria suhteessa nykyisi ... [+]

Master-ohjelmassa Vertaileva kulttuuri-analyysi tutkia taideteoksia ja kirjallisuutta, elokuvia ja uusia mediaa sekä akateemista ja suosittua kulttuuria suhteessa nykyisiin kysymyksiin kuten globalisaatioon, liikkuvuuteen, sukupuolen identiteettiin sekä sosiaalisiin ja kulttuurisiin ristiriitoihin.

Kulttuurin tutkiminen laajimmassa merkityksessä

Maisteriohjelman vertaileva kulttuurianalyysi on omistettu tutkia monenlaisia ​​kulttuurisia ilmiöitä teoreettisesta, monitieteisestä ja kulttuurienvälisestä näkökulmasta. Taideteoksia ja kirjallisuutta, elokuvia ja uusmediaa sekä akateemista ja suosittua kulttuuria tarkastellaan suhteessa nykyisiin kysymyksiin, kuten globalisaatioon, liikkuvuuteen, sukupuolen identiteettiin ja yhteiskunnallisiin ja kulttuurisiin konflikteihin.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelmassa amerikkalaisissa tutkimuksissa tutkitaan Yhdysvaltojen historiaa ja sen poliittista, kulttuurista, taloudellista ja sotilaallista läsnäolo ... [+]

Yhden vuoden maisteriohjelmassa amerikkalaisissa tutkimuksissa tutkitaan Yhdysvaltojen historiaa ja sen poliittista, kulttuurista, taloudellista ja sotilaallista läsnäoloa maailmassa silmällä Amerikan nykymaailmassa.

Monitieteiset amerikkalaiset tutkimukset

University of Amsterdam amerikkalaistutkimuksen maisteriohjelma on monitieteinen, yhden vuoden ohjelma, joka on opetettu yksinomaan englanniksi. Ohjelma houkuttelee opiskelijoita monenlaisista akateemisista taustoista: historia, kulttuuritieteet, kirjallisuuskritiikki, mediatutkimus ja yhteiskuntatieteet. Luennoitsijat eivät ole pelkästään erikoistuneet amerikkalaistutkimuksen alalla, vaan he ovat myös erittäin monipuolisia akateemisia taustoja, varmistaen, että kurssit ovat hyvin monitieteisiä. Opiskelijan ohjaama suoraan opiskelijat kirjoittavat alkuperäisen opinnäytetyön, joka perustuu omiin etuihinsa ja asiantuntemukseensa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden eurooppalaisessa politiikassa opiskelet nykyaikaista eurooppalaista ja EU: n politiikkaa ja oppii soveltamaan tietosi ja taitosi politiikan ympäristöön. Ohje ... [+]

Yhden vuoden maisteriohjelmassa EU-politiikka tutkii nykyaikaista EU: n ja EU: n politiikkaa ja oppii soveltamaan tietosi ja taitojasi politiikan luomisessa.

Poliittinen päätöksenteko nyky-Euroopassa

Yhden vuoden eurooppalaisessa politiikassa opiskelet nykyaikaista eurooppalaista ja EU: n politiikkaa ja oppii soveltamaan tietosi ja taitosi politiikan ympäristöön. Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään ja osallistumaan eurooppalaisiin ja EU-asioihin. Sen avulla voit selvittää erilaisia ​​poliittisia, oikeudellisia ja taloudellisia malleja, jotka vaikuttavat nykyisiin kansainvälisiin politiikkoihin Euroopassa, EU: ssa ja sen rajaseuduilla. Ohjelma antaa sinulle tietoa ja analyyttisiä taitoja, jotka ovat olennaisia ​​tutkimus- tai toimintaympäristöissä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelmassa Identiteetti ja integraatio opiskelet Euroopan nykyaikaisia ​​haasteita kulttuurisesta monimuotoisuudesta ja identiteetistä tarkastelemall ... [+]

Yhden vuoden maisteriohjelmassa Identiteetti ja integraatio opiskelet Euroopan nykyaikaisia ​​haasteita kulttuurisesta monimuotoisuudesta ja identiteetistä tarkastelemalla mantereen monimutkaista poliittista, ideologista ja kulttuurihistoriaa.

Euroopan tutkiminen kokonaisuudessaan

Yhden vuoden maisteriohjelmassa identiteetti ja integraatio opiskelevat Euroopan nykyaikaisia ​​haasteita kulttuurin monimuotoisuudesta ja identiteetistä tarkastelemalla mantereen monimutkaista poliittista, ideologista ja kulttuurihistoriaa. Voit tutustua kulttuurin ja politiikan, kansallisten ja eurooppalaisten identiteettien, kulttuurien monimuotoisuuden ja Euroopan menneisyyden väliseen risteykseen ja kaikki kansainvälisestä ja vertailevasta näkökulmasta. Ohjelman ainutlaatuinen näkökulma eurooppalaisiin asioihin opettaa alan asiantuntijat, ja asiantuntemus on erittäin tärkeä Euroopan nykyisen poliittisen, hallintotavan ja liiketoimintaympäristön useille osille.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelmassa East European Studies kehittää perusteellisen käsityksen Itä-Euroopan maiden (mukaan lukien Venäjä) historiasta ja tutustumalla alueen vii ... [+]

Yhden vuoden maisteriohjelmassa East European Studies kehittää perusteellisen käsityksen Itä-Euroopan maiden (mukaan lukien Venäjä) historiasta ja tutustumalla alueen viimeaikaisiin tapahtumiin.

Itä-Euroopan politiikka ja kulttuuri

Euroopan laaja ja avoin raja-alue idässä - Puolasta ja Balkanista Uraliin ja Kaukasiin - on ollut kallioperä joihinkin radikaaleimmista muutoksista ja dramaattisista konflikteista, jotka ovat muuttaneet modernia aikakautta. Yhden vuoden maisterin tutkinto Itä-Eurooppa-opinnot tarjoaa kiehtovan, tutkimuslähtöisen matkan alueen politiikkaan ja kulttuuriin 20. ja 21. vuosisadalla. Voit tutustua idän ja lännen välisiin suhteisiin, suosittuun kulttuuriin ja jokapäiväiseen elämään sekä keskusten ja periferien väliseen vuorovaikutukseen. Voit lähentää valtioiden rakentamista ja konflikteja Kaukasiassa, Ukrainassa tai Crimeassa tai Balkanilla, sekä kansallisuuden ja poliittisen islamin tai kristillisen ortodoksisuuden välisistä suhteista.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Tämä European Studies Master's tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden lähestymistapoja ymmärtää ja analysoida tapoja, joilla n ... [+]

Tämä European Studies Master's tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden lähestymistapoja ymmärtää ja analysoida tapoja, joilla nykyaikaista Eurooppaa ja EU: ta hallitaan, sekä monia haasteita, joita he kohtaavat.

Nykyinen Eurooppa ja EU

Eurooppa joutuu kohtaamaan nykyään yhä useampia "kriisejä" - taloudellisia, poliittisia, mutta myös kulttuurisia. Viimeaikaiset vastaukset näihin kriiseihin ovat rasittaneet voimakkaasti sekä eurooppalaista hanketta että Euroopan laajuista solidaarisuutta. Populististen ja maahanmuuttajien vastaisten liikkeiden nousu on vain yksi esimerkki tästä muutoksesta, mutta myös institutionaaliset haasteet Euroopan yhdentymisen edistämiseksi ja ehdotukset "monen nopeuden Euroopalle". Tämä päällikkö yhdistää yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden lähestymistapoja ymmärtää ja analysoida tätä monimutkaista ympäristöä, joka liittyy nykyajan Euroopan poliittiseen, oikeudelliseen ja taloudelliseen kehitykseen humanistisiin näkemyksiin.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kulttuuriperinnön säilyttämisen ja ennallistamisen maisteriohjelma esittelee sinut luonnonsuojelun teoriaan ja käytäntöön ja tarjoaa yhdeksän erityistä suojelualueen erik ... [+]

Kulttuuriperinnön säilyttämisen ja ennallistamisen maisteriohjelma esittelee sinut luonnonsuojelun teoriaan ja käytäntöön ja tarjoaa yhdeksän erityistä suojelualueen erikoistumista.

Kulttuuriperintö-ohjelman säilyttäminen ja palauttaminen tuo esiin luonnonsuojelun teorian ja käytännön. Yhdeksän luonnonsuojelualan erikoistumisohjelman lisäksi, joka mainitaan " Opinto-ohjelma " -ohjelmassa , tarjoamme raiteen teknisen taiteen historiaa. Opetussuunnitelmamme yhdistää teorian käytäntöön ja humanistisiin tieteisiin.

Conservator-restorer

Konservaattoritaiteilija toimii kulttuuriperinnön säilyttämisen ja säilyttämisen alalla, jossa konservaattorit ja tekniset taideteologit, tutkijat, arkeologit, taidehistorioitsijat ja antropologit ovat avainasemassa. Konservaattori-restauroija on keskeinen yhteys objektiin tai taideteokseen moniammatillisissa yhteistyöhankkeissa. Jotta yhdistykseksi yhdeksästä suojelualueesta tulisi konservaattori, sinun on suoritettava sekä maisteriohjelmamme että post-master-ohjelma.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Maailmassa, jossa mediakulttuurin muutos on valtava vaikutus mediaympäristöön sekä kulttuuriimme, politiikkaan ja jokapäiväiseen elämäänmme, on erittäin tärkeää ymmärtää ... [+]

Maailmassa, jossa mediakulttuurin muutos on valtava vaikutus mediaympäristöön sekä kulttuuriimme, politiikkaan ja jokapäiväiseen elämäänmme, on erittäin tärkeää ymmärtää ja arvioida perusteellisesti nämä jatkuvat muutokset.

Mediatutkimus University of Amsterdam

University of Amsterdam on viisi ainutlaatuista ja innovatiivista Master-ohjelmaa Media Studies -alalla. Elokuva- ja televisiotutkimuksista journalismiin, uuteen mediaan ja digitaalitekniikkaan ohjelmat tarjoavat syvällistä ja monipuolista lähestymistapaa median tutkimukseen, opettaen sinut mediakulttuurin tärkeimpään dynamiikkaan ja käsittelemään niitä kriittisesti ja mielekkäästi . Media Studies -ohjelmamme perustuvat uraauurtavaan tutkimukseen ja kouluttavat sinut kriittisesti ja tehokkaasti nykyaikaisen mediakulttuurin nopeaan muutokseen.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 - 24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden filosofian maisteriohjelma lähestyy elokuvan tutkimista monipuolisena ilmiönä ja kouluttaa opiskelijoita kriittiseen ja tehokkaaseen sitoutumiseen elokuva- j ... [+]

Yhden vuoden filosofian maisteriohjelma lähestyy elokuvan tutkimusta monitahoisena ilmiönä ja kouluttaa opiskelijoita kriittiseen ja tehokkaaseen sitoutumiseen elokuva- ja elokuvakulttuurin tärkeisiin muutoksiin.

Celluloidista digitaaliseen

University of Amsterdam elokuvatutkimuksen päällikkö on ainutlaatuinen yhden vuoden ohjelma, joka tarjoaa teoreettisesti tiukan sitoutumisen elokuvastutkimuksen ja visuaalisen kulttuurin alalla. Ohjelma lähestyy elokuvan tutkimusta monipuoliseksi ilmiöksi, jolla on elintärkeä ja muuttuva rooli nykyisessä digitaalisessa mediakulttuurissa. Filmi-opinnot sijaitsevat University of Amsterdam kansainvälisesti arvostetulla mediatutkimuksen osastolla, jossa kootaan tunnettuja tutkijoita monista median ja teoreettisista näkökulmista.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden Master-ohjelma uudessa mediassa ja digitaalisessa kulttuurissa perustuu uraauurtavaan uuden median kohtaukseen ja mahdollistaa opiskelijoiden osallistumisen ... [+]

Yhden vuoden Master-ohjelma uudessa mediassa ja digitaalisessa kulttuurissa perustuu uraauurtavaan uuden median kohtaukseen ja mahdollistaa opiskelijoiden osallistumisen kriittisen median teoriaa käsittelevään keskusteluun.

Median teorian syvällinen tutkiminen

Uuden median ja digitaalisen kulttuurin maisteriohjelma tarjoaa kattavan ja kriittisen lähestymistavan uusiin mediatutkimuksiin, käytäntöihin ja teoriaan. Se on kansainvälisesti arvostettu kriittisen median teorian ohjelma, jonka tarkoituksena on tutkia digitaalisen kulttuurin aiheuttamia yhteiskunnallisia muutoksia. Ohjelma tarjoaa syvällistä koulutusta uusimmissa digitaalisissa tutkimusmenetelmissä ja mahdollisuuden osallistua tiedonlähteisiin ja tehdä yhteistyötä kansainvälisten tutkijoiden kanssa. Se sijaitsee Amsterdamin uuden uraauurtavan median kulttuurimaiseman ja akateemisen ympäristön joukossa maailman kuudeksi yliopistoksi (QS World University Rankings by Subject 2017: Viestintä... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelman holokausti- ja kansanmurhatutkimus tutkii 1900-luvun kansanmurhoja eri tieteenalojen näkökulmasta. ... [+]

Yhden vuoden maisteriohjelman holokausti- ja kansanmurhatutkimus tutkii 1900-luvun kansanmurhoja eri tieteenalojen näkökulmasta.

Ymmärtämätön käsitys

Kansanmurhia ja joukkomurhia esitetään usein sellaisella tavalla, että väkivalta tuntuu selvältä, mikä on inermitoitavaa. Samoin tekijöitä kuvataan toimijoiksi, jotka motivoivat yksinomaan irrationaalinen viha. Ja vielä, kansanmurha on toistuva ja nykyaikainen historiallinen dilemma. Miten voimme selittää tämän epäselvyyden? Holokaustin ja kansanmurhatutkimuksen maisteriohjelmassa pyritään demistisoimaan kansanmurhia ottamalla tieteidenvälinen ja tieteellinen lähestymistapa kansanmurhan ja joukkomurhien ymmärtämiseen.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelma Televisio- ja ristikkäiskulttuurikulttuuri antaa sinulle taidot, tietämyksen ja työkalujen ymmärtää ja arvioida mediakulttuurin jatkuvaa muut ... [+]

Yhden vuoden maisteriohjelma Televisio- ja ristikkäiskulttuurikulttuuri antaa sinulle taidot, tietämyksen ja työkalujen ymmärtää ja arvioida mediakulttuurin jatkuvaa muutosta.

Televisio- ja ristikkäiskulttuuri

Televisio- ja ristikkäiskulttuurin päällikkö tutkii nykyajan mediakulttuuria kriittiseltä näkökulmalta. Ohjelma tarjoaa työkalut ymmärtää ja arvioida mediakulttuurin jatkuvaa muutosta ja sen vaikutusta kulttuuriin, politiikkaan ja arkeen. Kun televisio otetaan lähtökohtana, se kartoittaa digitaali-, mobiili- ja sosiaalisen median mukana tulevat käsitteelliset, sosiaaliset ja kulttuuriset haasteet.

Televisio- ja kulttuurikulttuurin opiskelu Amsterdamissa... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Euroopan kulttuurihistorialle on tyypillistä uskonnollinen vaihto, sopeuttaminen ja konflikti globaalissa kontekstissa. Tässä maisteriohjelmassa tutkitaan aiempia ja nyky ... [+]

Euroopan kulttuurihistorialle on tyypillistä uskonnollinen vaihto, sopeuttaminen ja konflikti globaalissa kontekstissa. Tässä maisteriohjelmassa tutkitaan aiempia ja nykyisiä uskonnollisia moninaisuuksia eurooppalaisissa yhteyksissä ja niiden ulkopuolella.

Uskonnollisen monimuotoisuuden kulttuurihistoria

Uskonnollisen monimuotoisuuden maisteri Euroopassa tutkii uskonnollisen kentän historiallisesta ja sosiaalisesta tieteellisestä näkökulmasta. Kun otetaan huomioon nykyinen tilanne lähtökohtana, heijastatte uskonnon moninaisia ​​sekaantuneita historiaan, kulttuuriin, yhteiskuntaan ja yksilöön. Näin ollen ohjelma tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka nauttivat uskonnollisista teksteistä, perinteistä ja käytännöistä sekä Euroopan uskonnolliseen monimuotoisuuteen liittyvistä teoreettisista kysymyksistä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Yhden vuoden mestari uskonnollisissa opinnoissa keskittyy uskonnollisen moniarvoisuuden historiallisiin juurisiin Euroopassa ja Välimerellä. Tutkitaan uskonnollisia tekst ... [+]

Lukuvuodesta 2018-2019 University of Amsterdam tarjoaa kolme yhden vuoden maisteriohjelmaa teologian ja uskonnon opinnoissa:

Uskonnollinen monimuotoisuus Euroopassa

Euroopan kulttuurihistorialle on tyypillistä uskonnollinen vaihto, sopeuttaminen ja konflikti globaalissa kontekstissa. Tässä maisteriohjelmassa tutkitaan aiempia ja nykyisiä uskonnollisia moninaisuuksia eurooppalaisissa yhteyksissä ja niiden ulkopuolella.

Islam nykymaailmassa

Islamin isänmaallinen nykymaailmassa tarjoaa syvällisen monitieteisen akateemisen puitteet, jotka liittyvät islamia ja nykyaikaa koskeviin aiheisiin ja keskusteluihin sekä Euroopassa että muslimimaailmassa.

Läntinen esoterismi... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Master's Program Western Esotericism tuo sinut etusijalle uuden ja jännittävän kehityksen tutkimuksessa länsimaisen kulttuurin ja uskonnon, keskittyen erityisesti kriitti ... [+]

Master's Program Western Esotericism tuo sinut etusijalle uuden ja jännittävän kehityksen tutkimuksessa länsimaisen kulttuurin ja uskonnon, keskittyen erityisesti kriittinen historiallinen ja analyyttinen tutkimus sen esoteerinen liikkeet.

Esoteeriset liikkeet länsimaisessa kulttuurissa

Maisteriohjelma Western Esotericism keskittyy Länsi-kulttuurin esoteeristen liikkeiden kriittiseen historialliseen ja analyyttiseen tutkimukseen. Gnostilaisia ​​ja hermeettisiä myöhäisromanttivirtoja ja niin sanottujen "okkulttisten tieteiden" (erityisesti astrologian, alkemian, taikuuden) historiaa vastaan ​​tutkitaan eteerisen filosofian elvytys varhain renessanssina, ns. 'okkulttinen filosofia' ja sen myöhemmät alkeet (alkemia, parakelsianismi ja rosikruzismi). Ohjelmassa esitellään myös juutalaista ja kristillistä kabbalaa ja sen aiheuttamia liikkeitä, teosofisia ja valistista virtauksia sekä okkultismin ja siihen liittyvien liikkeiden eri muotoja 1800- ja 1900-luvuilla, mukaan lukien New Age -liike.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Hollannin taiteen perinne Hollannin taiteellinen perinne on keskimäärin noin 1400-1900. Se koostuu alkupehmeän hollantilaisen taiteen, hollantilaisen ja flaamilaisen tait ... [+]

Hollannin taiteen perinne Hollannin taiteellinen perinne on noin 1400-1900, joka koostuu alun perinnoista alun perinnoista, hollantilaisesta ja flaamilaisesta kultakauden taidosta sekä 1800-luvulta peräisin olevasta modernista taiteesta. 20. vuosisadan alussa.

Alankomaiden taiteen opiskelu

Alankomaiden taiteen kauden aikana taiteet kukoistivat Bruggen, Gentin, Antwerpenin, Haarlemin, Delftin ja Amsterdamin kaltaisissa kaupungeissa, kun taas hollantilaisen perinteen muodosti maailmankuuluja taiteilijoita, kuten Jan van Eyck ja Rogier van der Weyden , Jheronimus Bosch ja Pieter Bruegel, Rubens, Jordaens ja Van Dyck, Frans Hals, Rembrandt ja Vermeer sekä Vincent van Gogh ja Piet Mondrian.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kaksivuotinen opinnäytetyö on intensiivistä akateemista ohjelmaa, jonka avulla voit kaivata syvemmin osaa (taide) maailmasta, joka kiinnostaa sinua eniten. ... [+]

Kaksivuotinen opinnäytetyö on intensiivistä akateemista ohjelmaa, jonka avulla voit kaivata syvemmin osaa (taide) maailmasta, joka kiinnostaa sinua eniten.

Taiteen ja tutkimuksen yhdistäminen

Monissa teattereissa, gallerioissa, museoissa ja konserttisaleissa Amsterdam on Alankomaiden taiteen ja kulttuurin ydin. Kahden vuoden tutkimusohjelma Taideteollisuustutkimuksen avulla voit kaivata syvemmälle osa-alueeseen (taide), jossa etusi ovat eniten. Se on intensiivinen akateeminen ohjelma, joka antaa sinulle vapauden seurata omia opintojasi.

opetussuunnitelma

Opiskelijat toimittavat tutkimusehdotuksen ennen ohjelman alkua. Tämä ja keskustelu ohjelman johtaja kanssa muodostaa perustan opintojaksolle. Tutkimusehdotuksessa opiskelijat kirjoittavat ideoitaan opetusohjelmista, opinnäytetyöstä ja kolmesta valittavasta opinnäytetyöstä. Valinnaisopettaja voi valita Kulttuuriopinnot ( Algemene cultuurwetenschappen ), Taidehistoria ( Kunstgeschiedenis ), Musiikintutkimus ( Muziekwetenschap ) tai Teatteritutkimus ( Theaterwetenschap ). Kaikki opiskelijat osallistuvat kolmeen peruskurssiin, jotka tarjoavat teoreettisen taiteen taideteollisuudelle.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 - 24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Islamin isänmaallinen nykymaailmassa tarjoaa syvällisen monitieteisen akateemisen puitteet, jotka liittyvät islamia ja nykyaikaa koskeviin aiheisiin ja keskusteluihin sek ... [+]

Islamin isänmaallinen nykymaailmassa tarjoaa syvällisen monitieteisen akateemisen puitteet, jotka liittyvät islamia ja nykyaikaa koskeviin aiheisiin ja keskusteluihin sekä Euroopassa että muslimimaailmassa.

Opiskele islamiä nyky-yhteiskunnassa

Mestari islamissa nykymaailmassa tarjoaa edistynyttä osaamista islamilaisten opintojen alalla ja näkemystä islamilaisiin ajankohtaisiin kysymyksiin. Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen valmistautumisen keskusteluihin ja politiikkoihin, jotka liittyvät mustien ja islamin paikkaan määriteltävissä prosesseissa nykyaikaisissa yhteiskunnissa, ja se on upotettu laajaan tutkimushankkeeseen, joka liittyy islamiin Euroopassa, historiallisessa perinnässä, reformismissa ja nykyaikaisuudessa. samoin kuin orientalismin historia.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kaksivuotinen tutkimussuunnittelija uskonnollisissa opinnoissa tarjoaa ainutlaatuisen tutkimusympäristön, jossa kehität tutkimustyötä oman tutkimushankkeen toteuttamiseks ... [+]

Kaksivuotinen tutkimussuunnittelija uskonnollisissa opinnoissa tarjoaa ainutlaatuisen tutkimusympäristön, jossa kehität tutkimustyötä oman tutkimushankkeen toteuttamiseksi uskonnollisten opintojen alalla. Sinun tulee tutkia keskeisiä kysymyksiä, teoreettisia näkökulmia ja metodologisia kysymyksiä uskonnollisten opintojen alalla ja osallistua käynnissä olevaan tutkimukseen tiedekunnan jäsenten kanssa.

Uskonnollinen pluralismi länsimaissa

Uskontotutkimuksen tutkijatohtori keskittyy uskonnollisen monimuotoisuuden historiaan ja läsnäoloon Euroopassa ja laajemmassa Välimeren, Euraasian ja transatlanttisessa tilanteessa. Ohjelma korostaa uskonnon monipuolistamisen prosesseja eri sosiokulttuurisissa yhteyksissä. Se kouluttaa teitä sekä uskonnollisten kulttuurien että vastakulttuurien historiallisessa ja empiirisessä tutkimuksessa, mukaan lukien ajatusten, kertomusten, käytäntöjen, instituutioiden ja niiden vuorovaikutusten monitieteellinen tutkimus.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Filosofian, historian ja diskurssianalyysin juurilla kahden vuoden tutkimustutkimuksen pääaineet mediatutkimuksissa tutkivat asiaankuuluvia teoreettisia lähestymistapoja ... [+]

Filosofian, historian ja diskurssianalyysin juurilla kahden vuoden tutkimustutkimuksen pääaineet mediatutkimuksissa tutkivat asiaankuuluvia teoreettisia lähestymistapoja mediatutkimukseen nykykulttuurissa.

Medianlaajuinen lähestymistapa mediatutkimuksiin

Kahden vuoden Media Studies Research Master -ohjelmassa on monitieteinen, humanistinen lähestymistapa medialle. Se pitää mediaa kulttuurisina keskusteluina ja käytänteinä, teknisinä infrastruktuureina sekä voimakkaina poliittis-taloudellisina toimijoina.

Filosofian, historian ja kirjallisuuden opinnoissa, tieteen ja tekniikan opinnoissa, sosiologiassa ja poliittisessa tiedeohjelmassa juuret ovat kehittäneet asiaankuuluvia teoreettisia lähestymistapoja mediakokeessa nykykulttuurissa. Ohjelma opettaa oppilaita käsittelemään ratkaisevia teoreettisia käsitteitä ja ajankohtaisia ​​kysymyksiä sekä kehittämään omia tutkimuskäytäntöjään, jotka huipentuvat tutkimussuunnitelmaan.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kaksivuotisen tutkimuskeskuksen kielitieteen ohjelma mahdollistaa erikoistumisen monenlaisiin kielitieteellisiin alaryhmiin ja keskittyy voimakkaasti metodologisiin kysym ... [+]

Kaksivuotisen tutkimuskeskuksen kielitieteen ohjelma mahdollistaa erikoistumisen monenlaisiin kielitieteellisiin alaryhmiin ja keskittyy voimakkaasti metodologisiin kysymyksiin.

Kielitieteellinen yhteisö on yhtenäinen Amsterdamin kielten ja viestinnän keskus (ACLC), ja siihen kuuluvat myös logiikan, kielten ja viestinnän instituutti (ILLC) ja Amsterdamin aivot ja kognitio (ABC). Kielitieteilijä UVA: ssa on noussut korkeimmaksi Manner-Euroopassa QS World Universityin luokituksen mukaan vuodesta 2012. Tämä rikas tutkimusympäristö on kasvatuspaikka nuorille ja uusille lahjakkuuksille alalla. Tutkimuksen maisteriohjelmat tarjoavat kehyksen, jossa tätä lahjakkuutta voidaan kasvattaa ja kouluttaa, jolloin kielitekijät ovat valmiita aloittamaan PhD-projektin Hollannissa tai ulkomailla tai aloittamaan työpaikan koulutuksessa tai teollisuudessa, jossa tarvitaan vahvoja metodologisia ja analyyttisia taitoja.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Tässä tutkimustehokkaassa ohjelmassa opiskelet kirjallisuutta kulttuurisena käytäntönä, joka kykenee muuttamaan maailmaa uudelleen. Kirjallisuus tarjoaa kritiikkiä ja luo ... [+]

Tässä tutkimustehokkaassa ohjelmassa opiskelet kirjallisuutta kulttuurisena käytäntönä, joka kykenee muuttamaan maailmaa uudelleen. Kirjallisuus tarjoaa kritiikkiä ja luo luovia vastauksia uusiin ja vanhoihin kysymyksiin. Voit tutkia kirjallisia tekstejä ja kirjallisuuden kulttuuria kansainvälisestä, teoreettisesta ja historiallisesta näkökulmasta.

Kirjallisuus dynaamisena kulttuuriprosessina

Tutkimuksen maisterikirjallisuuden tutkimus perustuu juhlatun kirjallisuuden tutkimustutkimukseen ja alan tarjoamiin työkaluihin. Se tutkii metaforien, symbolien, esteettisen kokemuksen, kerronnan ja perspektiivin kulttuurista merkitystä. Analyysi siitä, miten kirjallisuus toimii yhteiskunnassa ja tutkii, miksi erityiset sosiaaliset ja poliittiset merkitykset johtuvat kirjallisista teksteistä. Keskitymme dynaamisiin kulttuuriprosesseihin, joissa ihmiset neuvottelevat keskeisiä kysymyksiä, kuten identiteettiä, moraalia, oikeudenmukaisuutta ja kuulumisia, ja tutkimme, miten nämä prosessit luovat uusia yhteyksiä eri kirjallisuuden ja diskurssien välillä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Tässä tutkimuspäällikkönä kehität perusteellisen käsityksen siitä, miten kieltä käytetään keinona vakuuttaa toisia, tutkia argumentaatiota ja retoriikkaa useissa kommunik ... [+]

Tässä tutkimuspäällikkönä kehität perusteellisen käsityksen siitä, miten kieltä käytetään keinona vakuuttaa toisia, tutkia argumentaatiota ja retoriikkaa useissa kommunikaatioyhteyksissä.

Tutkimuksen pääaineen ohjelma Argumentaatio, retoriikka ja viestintä keskittyy argumentaation ja retoriikan tutkimiseen useissa kommunikaatioyhteyksissä, mukaan lukien politiikka, laki, terveydenhuolto ja tiede. Sinä:

Opiskele pohtimaan tärkeimpiä menetelmiä ja lähestymistapoja retoriikan ja argumentaation ominaisuuksien analysointiin ja arviointiin.Tutki avaintekijöitä viestintä- ja diskurssianalojen aloilla;Keskustele ja tarkastele retoriikan ja argumentaatioteorian keskeisiä käsitteitä, koska ne koskevat argumentaarista diskurssianalyysiä, arviointia ja tuotantoa;Käytä opintopisteenä kielitaidon ja pragmatiikan, relevanssiteorian, diskurssianalyysin, kognitiivisen kielitieteen ja metafora-teorian oivalluksia.Kehittää kvalitatiivisen ja kvantitatiivisen empiirisen tutkimuksen menetelmiä ja tekniikoita;Käytä perusteellisia ja teoreettisesti perusteltuja analyyseja, tapaustutkimuksia, corpus-tutkimusta ja muita tutkimustöitä todellisista keskusteluista ja teksteistä.Argumentaatio, retoriikka ja viestintä University of Amsterdam... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Innovatiivinen tieteidenvälinen kaksivuotinen tutkimusmestari Heritage, Memory Studies ja archeology tutkii tapoja, joilla käsittelemme menneisyyden aineellisia ja aineet ... [+]

Innovatiivinen tieteidenvälinen kaksivuotinen tutkimusmestari Heritage, Memory Studies ja archeology tutkii tapoja, joilla käsittelemme menneisyyden aineellisia ja aineettomia jäänteitä ja kertomuksia sekä menneisyyden muovaamista perintöön, muistoon ja materiaalikulttuuriin esittää.

Ainutlaatuinen yhdistelmä tieteellisiä perinteitä

Kahden vuoden tutkimusmestari Heritage, Memory and Archaeology -ohjelmassa kouluttaa sinut ajattelemaan kriittisesti sitä, miten ihmisyhteisöt ovat käsitelleet menneisyyttä esisuunnissa, samoin kuin monimuotoisia ja ristiriitaisia ​​tapoja, joilla menneisyyttä tulkitaan ja asetetaan käyttöä maailmassa.

Tämä innovatiivinen ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tieteellisistä perinteistä ja antaa sinulle vahvan teoreettisen ja käsitteellisen perustan perintö- ja muistiopinnoissa tai arkeologiassa ja erikoistumisalueilla "Heritage and Memory Studies" tai "Arkeologia ja materiaalikulttuuri". Materiaalikulttuuri ja näiden alojen väliset risteykset.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kulttuurien historioitsijoiden, taidehistorioitsijoiden, arkkitehtonisten historioitsijoiden, arkeologien ja sosiologien opettama Dual Master's in Heritage and Memory Stu ... [+]

Kulttuurien historioitsijoiden, taidehistorioitsijoiden, arkkitehtonisten historioitsijoiden, arkeologien ja sosiologien opettama Dual Master's in Heritage and Memory Studies tarjoaa ammattitaitoisen, monitieteisen ohjelman, jossa opit perintöä ja muistoa kriittisestä, kulttuurihistoriallisesta ja spatiaalisesta näkökulmasta.

Menneisyyden tutkiminen nykyhetkellä

Maailmassa on tapahtunut huomattavaa muutosta taiteen ja kulttuurin alalla. Alalla keskityttiin ennen kaikkea museoihin, teattereihin ja konserttisaleihin, ja olemme nyt todistamassa maisemien, kaupunkialueiden ja rakennusten laajamittaista musealisoitumista ja disifissointia ja jopa jokapäiväisen kulttuurin immateriaalisia ilmentymiä. Tämä tekee kaupungeistamme ja maaseutualueistamme entistä enemmän vaiheittain hallittua ja nostalgista.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kaksivuotinen tutkimusmestari Artistic Research -hankkeet yhdistävät ammattitaidon ja akateemisen tutkimuksen välisen kuilun ja tekevät kokeellisesta lähestymistavasta ta ... [+]

Kaksivuotinen tutkimusmestarin ohjelma Taideteollinen tutkimus luo aukon ammatillisen taiteen koulutuksen ja akateemisen tutkimuksen välillä ja tekee kokeellista lähestymistapaa taideteosten tutkimiseen sekä laajempaan taiteelliseen käsitteeseen ja tulkkaukseen.

Taiteen ja tutkimuksen yhdistäminen

Tutkimusmaisteriohjelma Taiteellinen tutkimus pyrkii muodostamaan silta taiteen ja tavallisen tieteellisen tutkimuksen välille tarjoamalla tietoa uusista muodoista ja koulutuksesta. Nämä uudet muodot tarjoavat vaihtoehdon olemassa oleville lähestymistavoille ja korostavat soveltavaa, käytännöllistä tutkimusta toisin kuin perustavanlaatuinen teoreettinen tutkimus.

Taiteellisen tutkimuksen tutkimusmestari lähtee kokeellisesta lähestymistavasta sekä tiettyihin taideteoksiin että laajempiin taiteellisiin käsitteisiin ja avaa heidät tulkkaukseen. Ajankohtaisia ​​tieteellisiä keskusteluja ja ajankohtaisia ​​taiteellisia käytäntöjä koskevat aiheet ja strategiat ovat ohjelman keskeisiä osia.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Amsterdam

Kaksivuotinen biologia Biologisten tieteiden maisteriohjelmassa on tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät halua rajoittaa keskittymistään biologiaan. Tutkimuksesi voi ka ... [+]

Kaksivuotinen biologia Biologisten tieteiden maisteriohjelmassa on tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät halua rajoittaa keskittymistään biologiaan. Tutkimuksesi voi kattaa esimerkiksi viruksen molekyylimekanismit tai afrikkalaisten norsujen populaatiodynamiikan.

Onko yleinen biologia UVAssa tutkimuksessa sinulle?

Se on, jos:

on vankka tausta biologiaaaikoo työskennellä alueilla, joilla biologisen tietämyksen käyttö on hyödyllistähaluavat oppia käsittelemään globaaleja kysymyksiäetsivät nimenomaan paljon vapautta koota oma ohjelmahaluavat pienimuotoisen ohjelman edut, joissa opiskelijat ja henkilökunta tuntevat toisensa.Mitä General Biology on UVA: ssa tarjoamaan minulle?... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Biotieteiden maisteriohjelman Ecology and Evolution -ohjelman kaksi vuotta kestävän kappaleen tavoitteena on edistää ymmärrystä elävien organismien välisistä suhteista, l ... [+]

Biotieteiden maisteriohjelman Ecology and Evolution -ohjelman kaksi vuotta kestävän kappaleen tavoitteena on edistää ymmärrystä elävien organismien välisistä suhteista, lajien kehityksestä ja ekosysteemien toiminnasta, jotta voidaan edistää maan kestävyyttä.

Ekologia ja Evolution on UVA on tutkimus sinulle, jos sinäetsivät asiantuntijakoulutusta ymmärtämään perusteellisesti, miten kasvit ja eläinlajit ovat peräisin ja yhdessä muodostavat yhteisöjä, jotka elävät planeettamme ekosysteemeissähaluavat tutkia vaihtoehtoja maan biologisen monimuotoisuuden parantamiseksi ja suojelemiseksiovat kiinnostuneita laaja-alaisista kursseista ja työharjoitteluista Hollannissa, Euroopassa tai muualla maailmassa.Mitä ekologiasta ja evoluutiasta UVA: ssa on tarjottava minulle?... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Biologisten tieteiden maisteriohjelman kaksi vuotta kestävä Green Life Sciences -raite on tutkimuslähtöinen ohjelma, joka keskittyy kasvien tutkimiseen ja niiden vuorovai ... [+]

Biologisten tieteiden maisteriohjelman kaksi vuotta kestävä Green Life Sciences -raite on tutkimuslähtöinen ohjelma, joka keskittyy kasvien tutkimiseen ja niiden vuorovaikutukseen ympäristön kanssa molekyylitasolla. Opinto-ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää perustavanlaatuisen ja soveltuvan koulutuksen molekyylibiologiaan, kemialliseen ekologiaan, ekogenomikkaan, bioteknologiaan, kasvinjalostukseen, kasvipatologiaan, tuholaistorjuntaan, solu- ja väestöbiologiaan. Näin voit kehittää integroidun näkymän kasvien toiminnasta ja saada nykyaikaiseen tutkimukseen tarvittavat taidot.

Onko UVA: n Green Life Sciences tutkii sinua?

Se on, jos:

ovat kiinnostuneita siitä, miten organismit toimivat geneettisellä, biokemiallisella ja solutasolla ja miten tämä tarkoittaa niiden ekologiaa, kehitystä ja käyttöä.haluavat oppia, kuinka kasvit selviytyvät abioottisesta stressistä, kuten kuivuudesta tai maaperän korkeista suolapitoisuuksista, mikä on yhä kasvava ongelma maataloudessa.haluavat tutkia, kuinka taudinaiheuttajat ja vitsaukset (hyönteiset, punkit) vaikuttavat kasvien immuunijärjestelmään.haluavat tutkia, kuinka tuholaisten puhkeaminen voidaan ennustaa ja kiertää ja miten luonnollisia vihollisia voidaan käyttää tuholaistorjuntaan.haluavat tutkia taustalla olevia mekanismeja, jotka johtavat valtavaan luiden ja kukka-arkkitehtuurien monimuotoisuuteen, mikä on jyrkässä ristiriidassa geenin ja genomisekvenssien korkean suojelun kanssa.ovat kiinnostuneita epigeneettisten mekanismien ja kromatiiniryhmän roolista geenin / genomin säätelyssä.haluaa tulla itsenäiseksi tutkijaksi osallistumalla harjoitteluun kansainvälisesti tunnettujen tutkijoiden kanssa.on pyrkimys päästä alas tieteellisen ongelman ydin ja ovat innokkaita keskustelemaan tästä korkeimmalla tasolla vertaisryhmän kanssa.haluavat suunnitella oman opinto-ohjelman esimerkiksi seuraamalla ammatillista erikoistumista yrittäjyyteen.Mitä Green Life Sciences on UVA: ssa tarjoamaan minulle?... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Vesi kattaa noin 70% planeetallamme ja asettaa sen erilleen jokaisesta muista planeettamme, jonka tiedämme. Vesi on tärkeä rooli globaalissa ilmastossa ja se on elintarvi ... [+]

Vesi kattaa noin 70% planeetallamme ja asettaa sen erilleen jokaisesta muista planeettamme, jonka tiedämme. Vesi on tärkeä rooli globaalissa ilmastossa ja se on elintarvikkeiden, mineraalien, energian ja virkistyksen lähde. Vesiekosysteemit ovat organismeja, pienistä kasviplanktonista ja zooplanktonista koralliin, kaloihin ja valaisiin. Valitettavasti vesiekosysteemejä käytetään myös "polkumyynnin perusteina" suurelle osalle yhteiskunnan jätteistä, ja ne vaikuttavat voimakkaasti globaalimuutokseen. Kahden vuoden raiteessa makeanveden

Makeanvedenon vankka tausta biologiaaovat innokkaita laajentamaan tietämystään ja taitojaan makean veden tai meren ekosysteemeissähaluavat oppia käsittelemään globaaleja kysymyksiäetsivät vapautta kääntää oman ohjelmanhaluavat pienimuotoisen ohjelman edut, joissa opiskelijat ja henkilökunta tuntevat kaikki toiset ja sinulla on mahdollisuus tulla osaksi henkilöstön kansallista ja kansainvälistä tutkimusverkostoa.Mitä makeaa vettä... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

UvA: n biologiset tieteet ovat haastava maisteriohjelma, jossa on maailmankuulu tutkimus kasveista ja eläinlajeista sekä niihin ekosysteemeihin, joihin ne kuuluvat. Se ke ... [+]

UvA: n biologiset tieteet ovat haastava maisteriohjelma, jossa on maailmankuulu tutkimus kasveista ja eläinlajeista sekä niihin ekosysteemeihin, joihin ne kuuluvat. Se kehottaa sinua tutkimaan vaihtoehtoja maapallon biologisen monimuotoisuuden kestävään käyttöön ja suojelemiseen. Maisterin tutkintotodistus täyttää erinomaiset paikat sekä yliopiston sisällä että muualla maailmassa.

UML: n biotieteiden maisteriohjelma tarjoaa erikoisraitoja:

Ekologia ja evoluutio

Biologisen monimuotoisuuden tieteelliseen koulutukseen valitaan Ecology and Evolution -raite ja tulla erikoistuneeksi aiheista, kuten lajien alkuperää ja kehitystä, yhteisön dynamiikan mallintamista, biologisen monimuotoisuuden muutosta globaaleilla ja geologisilla aikakausilla (lintujen muuttoliike, ilmastonmuutoksen vaikutus), kaupunkien ekologia ja luonnonvaraisten eläinten suojelu.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Sekä bioinformatiikka että systeemibiologia ovat vahvasti poikkitieteellisiä aloja. Tämä maisteriohjelma yhdistää molekyyli- ja solubiologian, tietojenkäsittelytieteen ja ... [+]

Sekä bioinformatiikka että systeemibiologia ovat vahvasti poikkitieteellisiä aloja. Tämä maisteriohjelma yhdistää molekyyli- ja solubiologian, tietojenkäsittelytieteen ja matemaattisen mallintamisen integroimaan valtavat määrät biologisia tietoja perustietoon. Kehität vahvaa tuntemustasi tieteelliselle tutkimukselle ja korkealle abstraktiolle, ja oppi yhdistämään näiden alojen nopea kehitys.

Yksinkertaisuuden selvittäminen

Suuria määriä tietoja on kerätty genomiikan aloitteilla. Ne tarjoavat kultaisen mahdollisuuden tutkia elämän salaisuuksia, ymmärtää enemmän sen monimutkaisuutta, parantaa elämänlaatua ja valloittaa suuria sairauksia. Tämän valtavan tietomäärän muuntaminen todelliseksi ymmärrykseksi on Bioinformatiikan tutkimuksen perushaaste.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

UvA: n kulttuurisen ja sosiaalisen antropologian maisteriohjelma on laaja-alainen yhden vuoden maisteriohjelma, jossa suunnittelet korkealaatuista antropologista tutkimus ... [+]

UvA: n kulttuurisen ja sosiaalisen antropologian maisteriohjelma on laaja-alainen yhden vuoden maisteriohjelma, jossa suunnittelet korkealaatuista antropologista tutkimusta. Kysymykset globalisaatiosta, identiteetistä ja aitoudesta, muuttoliikkeestä, kansalaisuudesta, mutta myös kansainvälisistä suhteista, kehityksestä ja edistymisen myytteistä ovat tämän ohjelman ytimessä.

Nykykulttuurinen ja sosiaalinen antropologia pyrkii ymmärtämään ja selittämään eri elämäntapoja ja käyttäytymismalleja yhteiskunnissa eri puolilla maailmaa eri ihmisryhmien keskuudessa. Miten ihmiset liittyvät toisiinsa ja sosiaaliseen ja aineelliseen ympäristöönsä?

Kulttuurien ja sosiaalisen antropologian maisterin tutkinto on laaja, yhden vuoden ohjelma, jossa suunnitellaan ja toteutetaan oma korkealaatuinen antropologinen tutkimus. Kun olet suorittanut 12 viikkoa kenttätyötä, sinun on laadittava hyvin perusteltu opinnäytetyö. Tämä ohjelma on suunniteltu muuntamaan sinut aktiiviseksi osallistujaksi antropologisen tiedon tuottamisessa ja kurinalaisuuden periaatteissa ja käytännöissä. Tämän ohjelman erottava piirre on suhteellinen vapaus valita diplomityösi aihe. Alueellisen keskittymisen kannalta on monia vaihtoehtoja, sillä kulttuuri- ja sosiaalisen antropologian henkilöstön joukossa on laaja alueellinen erikoistuminen, joka voi tukea ja valvoa hanketta.... [-]

Alankomaat Amsterdam
February 2020
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kahden vuoden kansainvälinen Erasmus Mundus Master -ohjelma journalismille, medialle ja globalisaatiolle tarjoaa journalistien pyrkivä ja harjoittavan kriittisempiä käsit ... [+]

Kahden vuoden kansainvälinen Erasmus Mundus Master -ohjelma journalismille, medialle ja globalisaatiolle tarjoaa journalistien pyrkivä ja harjoittavan kriittisempiä käsityksiään ammattiinsa, luomaan akateemisesti järkeviä, kriittisempia ja maailmanlaajuisempia mediaedustajia.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen kokemuksen opiskelusta kahdessa Euroopan maassa. Opiskelijat viettävät ensimmäisen vuoden Århusissa Tanskassa ja siirtyvät sitten toiseen yliopistoon erikoistumaan johonkin neljästä erilaisesta journalismin ja mediatutkimuksen alasta: Media ja politiikka ( University of Amsterdam , Alankomaat), War and Conflict (Swansea-yliopisto, UK), Business and Finance Journalism (City University London, Yhdistynyt kuningaskunta) tai vertaileva ja kulttuurienvälinen lähestymistapa (Hampurin yliopisto, Saksa). Valitulla opiskelijaryhmällä on myös mahdollisuus viettää aikaa kolmannella yliopistolla, Kalifornian yliopistossa, Berkeley (USA), Teknillinen korkeakoulu, Sydney (Australia) tai La Pontificia Universidad Católica, Santiago (Chile).... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Biotekniikan ja biophotonisen kaksivuotisessa biotieteiden fysiikan ja tähtitieteen fysiikan osassa yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa käytät fysiika ... [+]

Biotekniikan ja biophotonisen kaksivuotisessa biotieteiden fysiikan ja tähtitieteen fysiikan osassa yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa käytät fysiikan kieltä tutustumalla elämäprosessien salaisuuksiin. Tämä Mestarin raita tunnettiin aiemmin Physics of Life and Health.

Ohjelma

Meidän innostuneiden toimihenkilöiden toimittamat huipputeknologiat, jotka ovat saatavilla laboratorioistamme saatavilla olevilla huipputekniikoilla, antavat sinut kiehtovaan DNA: n kehittymiseen, proteiinitoimintaan, solumekanismiin, kudostekniikkaan ja urutukseen. Tutustut fotoniikasta ja sen käytöstä uusien kuvantekniikoiden kehittämisessä. tai voit syventää tietämystänne fysiikan sovelluksesta biolääketieteellisen kuvantamisen ja hoidon alalla läheisessä yhteistyössä kahden Amsterdamin akateemisen lääketieteellisen keskuksen lääkärien kanssa. Tämän ohjelman jälkeen voit jatkaa jännittävää uraa akateemisessa tutkimuslaitoksessa, hakea jatko-opinnoista kliinistä fyysikkoa, sairaaloissa, kouluissa tai yksityissektorilla.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Fysiikan ja tähtitieteen maisteriohjelma keskittyy sekä perustutkimukseen että sen sovelluksiin. Opit testata, selittää ja kehittää fyysisten ilmiöiden teorioita, suoritt ... [+]

Fysiikan ja tähtitieteen maisteriohjelma keskittyy sekä perustutkimukseen että sen sovelluksiin. Opit testata, selittää ja kehittää fyysisten ilmiöiden teorioita, suorittaa ja arvioida kokeita ja tähtitieteellisiä havaintoja sekä analysoida ja ratkaista ongelmia käyttämällä tieteellisiä menetelmiä. Ohjelma yhdistää yleisen fysiikan ja tähtitieteen ymmärryksen yleisesti ottaen tiettyihin fysiikan osa-alueisiin.

Kansainvälisesti tunnettu

UVA ja VU ovat kansainvälisesti tunnettuja fysiikan ja tähtitieteen tutkimuksen puolesta. Nykyisten professoreiden joukossa on useita Spinoza-palkinnon voittajia - joita usein kutsutaan hollantilainen Nobel-palkinto: Ed van den Heuvel (tähtitiede 1995), Robbert Dijkgraaf (matemaattinen fysiikka, 2003), Michiel van der Klis (tähtitiede, 2004) ja Erik Verlinde (teoreettinen fysiikka, 2011).... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kaksivuotinen kappale Advanced Matter ja energiafysiikka maisteriohjelmassa Fysiikka ja tähtitiede, yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, on maailman p ... [+]

Kaksivuotinen kappale Advanced Matter ja energiafysiikka maisteriohjelmassa Fysiikka ja tähtitiede, yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, on maailman parhaita kokeellisia fysiikan ohjelmia. Se tarjoaa haastavia kursseja ja tutkimusmahdollisuuksia kuumissa aiheissa laboratorioissa ympäri maailmaa ja valmistaa sinut jännittävään uraan tutkimuksessa.

Onko Advanced Matter ja Energy Physics Amsterdamissa minulle?

Jos pidät perusteellisesta kokeellisesta tutkimuksesta ja pidät silmällä avoimia tulosten mahdollisia sovelluksia varten, Advanced Matter ja Energy Physics saattavat olla jäljittää sinulle. Lisäksi sinä:

On perusteltu tietämys kvanttimekaniikasta, tilastollisesta fysiikasta ja sähködynamiikasta (kandidaattitasolla) - kondensoituneen aineen fysiikan tuntemus on eduksiHaluaisitteko työskennellä johtavalla tutkimuslaboratoriolla Alankomaissa tai ulkomailla - tai työskennellä projektissa teollisessa tutkimuksessaNauti työskentelystä tiimissä ollessasi liikkeellepaneva voima ja käytännöllinen "periaate tutkija" omissa kokeissaHaluat päästä alkuun asioista, eivät pelkää monimutkaisuutta ja pitävät hyvin kehittynyttä käsitystä taiteen tekemisestä (kokeellinen)Se voi nopeasti absorboida ja integroida uusia käsitteitäMitä Advanced Aine ja Energiafysiikka on UvA: ssa tarjoamaan minulle?... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Teoreettinen fysiikka on saanut mielikuvituksen monien sukupolvien ajan. Kahden vuoden mittainen teoreettinen fysiikka maisteriohjelm ... [+]

Einstein, Bohr, Feynman, Hawking ... Teoreettinen fysiikka on saanut mielikuvituksen monien sukupolvien ajan. Kahden vuoden mittainen teoreettinen fysiikka maisteriohjelmassa Fysiikka ja tähtitiede, yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, tarjoaa koulutusta ja koulutusta yhden Euroopan johtavista instituutioista tällä haastavalla ja jännittävällä alalla. Se vaatii korkeatasoista käsitteellistä ja teknistä hienostuneisuutta, mutta se pyrkii vastaamaan syvälle perustavanlaatuisiin kysymyksiin, kuten: Mikä aine on tehty? Mikä on tilan ja ajan luonne?

Onko Amsterdamin teoreettinen fysiikka tutkimus minulle?

Jos olet kiehtonut fysiikasta ja tieteen laeista, teoreettinen fysiikka saattaa olla teille sopiva. Sinulla on oltava syvällinen tietämys suhteellisuudesta, kvanttimekaniikasta, tilastollisesta fysiikasta, sähködynamiikasta, laskimosta ja lineaarisesta algebrasta (perusaineisto kondensoituneesta aineesta ja hiukkasfysiikka on etu). Lisäksi sinä:... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kaksivuotinen kappale Astronomy and Astrophysics maisteriohjelmassa Fysiikka ja tähtitiede, yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, tarjoaa sinulle perus ... [+]

Kaksivuotinen kappale Astronomy and Astrophysics maisteriohjelmassa Fysiikka ja tähtitiede, yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, tarjoaa sinulle perusteellisen harjoittelun sekä modernin tähtitieteen että astrofysiikan havainnointiin ja teoreettisiin näkökohtiin. Tähtitieteen ja astrofysiikan dynaaminen ala on tällä hetkellä yhä tärkeämpi maailmassa. Uudet instrumenttien sukupolvet - jotka sijaitsevat maan pinnalla ja avaruudessa - antavat meille mahdollisuuden tutkia planeettojen, tähtien, tähtijärjestelmien ja maailmankaikkeuden alkuperää, rakennetta ja evoluutioa entistä syvällisemmin.

Onko Amsterdamissa tähtitiede ja astrofysiikka?

Jos olet innokas tutkimaan, miten fysiikan lakit toimivat maailmankaikkeudessa, astronomia ja astrofysiikka saattavat olla teille sopivaa. On selvää, että sinulla on oltava vankka fysiikan ja matematiikan tausta kandidaatin tasolla (ainakin jonkin verran astronomian perustietoa). Lisäksi sinulla on vahva kiinnostus:... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Executive Master of International Finance -ohjelma tarjoaa sinulle parhaan osaamisen, joka tarvitsee excel kansainväliseen uraan Finance-ammattilaisena. Me varustamme sin ... [+]

Executive Master of International Finance -ohjelma tarjoaa sinulle parhaan osaamisen, joka tarvitsee excel kansainväliseen uraan Finance-ammattilaisena. Me varustamme sinulle tarvittavan tiedon, jotta voisimme tulla Finance-johtajaksi. Tutkimme ja sovimme rahoitusalan viimeisimmistä kehityksistä kuten Fintech / Blockchain ja Behavioral Finance. Edistämme kriittistä ajattelua, jotta voimme valmistautua uraasi seuraavaan vaiheeseen. Kaikki sopusoinnussa Amsterdamin yrittäjähengen ja itsenäisen ajattelun kanssa.

Uskottavuus

MIF on kansainvälisesti tunnettu, sillä se pelaa ABS: n keskeisiä vahvuuksia yritysrahoituksessa, pankki- ja varainhallinnassa. 90% opiskelijoistamme on palkannut top 100 yritystä ennen valmistumista. Olemme sijoittuneet maailman parhaiden kansainvälisten mestareiden joukkoon # 5 viimeaikaisen Financial Times -luokituksen mukaan.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 - 24 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Teknologia muuttaa rahoitusalalla perusteellisesti, kuten tiedämme, ja sen kanssa tarvittava taito, joka tarvitaan menestymään teollisuudessa. Tämä uusi kappale pyrkii yh ... [+]

Teknologia muuttaa rahoitusalalla perusteellisesti, kuten tiedämme, ja sen kanssa tarvittava taito, joka tarvitaan menestymään teollisuudessa. Tämä uusi kappale pyrkii yhdistämään kaksi rahoitusta ja tietotekniikkaa, jotta voit ymmärtää, miten teknologia vaikuttaa tulevaisuuden rahoitusalaan.

Saat perusteellisen rahoituskoulutuksen, johon yhdistyy kattava osaaminen ohjelmoinnissa, koneen oppimisessa ja suurissa tiedoissa. Lisäksi opit, miten nämä käsitteet voidaan toteuttaa rahoituksessa.

Kohderyhmä

Tämä kappale sopii ammattilaisille, joilla on vähintään kahden vuoden kokemus asiaan liittyvillä aloilla.

Jos sinulla on vähintään taloudelliset tai rahoitukselliset tai tekniset taidot ja pyrittävä lisäämään uramahdollisuuksiasi rahoitusalalla, tämä kappale on sinulle.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

University of Amsterdam kauppatieteiden maisteri (UvA) tarjoaa seuraavat erikoistumisalueet: Behavioral Economics ... [+]

University of Amsterdam kauppatieteiden maisteri (UvA) tarjoaa seuraavat erikoistumisalueet: Behavioral Economics

Master of Science in Economics on vahva kansainvälinen painopiste ja tarjoaa laajan valikoiman erikoistumisalueita vaihtelevat teoreettisesta soveltamiseen.

Yksi päällikkö, kuusi kappaletta

Master's Program in Economics tarjoaa kuusi kiehtovaa akateemista erikoistumisraitoja:

Markkinat ja sääntely;Kehitysmaan talous;Julkinen politiikka;RahapolitiikkaKansainvälinen taloustiedeKäyttäytymistieteet

Taloustieteen ohjelma tarjoaa sinulle edistyneen tason ymmärryksen taloustieteen ydin (mikrotalous, makrotalous, ja ekonometria) yhdessä ylemmän edistyneen tason ymmärrystä valitsemasi erikoistuminen.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

MSc in Business Administration on yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liiketoiminnassa. ... [+]

MSc in Business Administration on yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liiketoiminnassa. Voit saada syvällisen käsityksen hallinnoinnista yhdestä seitsemästä kappaleesta, joista voit valita. Sinua haastetaan ratkaisemaan yritysten yhteistyökumppaneiden esittämä todellisuus.

Tietoja tästä mestari

Miten yritys vastata uuden teknologian, digitaalisen markkinoinnin ja globalisaation mahdollisuuksista? Miksi jotkut aloittajat onnistuvat kehittämään uusia tuotteita ja markkinoita, kun taas toiset eivät ole? Miten monikansalliset yritykset reagoivat globaaleihin haasteisiin liiketoimintaansa ympäri maailmaa? Mitkä liiketoimintamallit onnistuvat digitaalisen liiketoiminnan aikakaudella?... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Tällä yhden vuoden tutkimuspohjaisella Master-ohjelmalla on vahva kansainvälinen keskittyminen markkinoiden toimintaan ja sääntelyyn. ... [+]

Tällä yhden vuoden tutkimuspohjaisella Master-ohjelmalla on vahva kansainvälinen keskittyminen markkinoiden toimintaan ja sääntelyyn.

Markkinat

Mikro-, makro- ja ekonometrian yhteisten ydinmateriaalien perusteella opiskelijat suorittavat erikoistumiskursseja, kuten Advanced Industrial Organisation, Regulation, Empirical Market Analysis ja Competition Policy. Alkuperäinen tutkimus toisella lukukaudella huipentuu päällikön opinnäytetyöhön, jossa yhdistyvät käytetyn teorian ja ekonometrian huippuosaamismarkkina-asioihin.

Yksi päällikkö, kuusi kappaletta

Master's Program in Economics tarjoaa kuusi kiehtovaa akateemista erikoistumisraitoja:

Markkinat ja sääntely;Kehitysmaan talous;Julkinen politiikka;RahapolitiikkaKansainvälinen taloustiedeKäyttäytymistieteet... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa tutkimusta, jolla on sovellettu merkitys ongelmien ratkaisemiseksi tai ymmärtämyksen edistämiseksi, jos tämä on välttämätöntä, t ... [+]

Opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa tutkimusta, jolla on sovellettu merkitys ongelmien ratkaisemiseksi tai ymmärtämyksen edistämiseksi, jos tämä on välttämätöntä, tarjoamme mahdollisuuden erikoistua sovellettuun antropologiaan. Tällaisessa tutkimuksessa antropologisen tutkimuksen menetelmiä ja teorioita käytetään tarjoamaan näkemyksiä ja ehdotuksia käytännön ongelmiin, joihin ei-antropologiset puolueet kuten hallitukset, yritykset, kansalaisjärjestöt tai muut organisaatiot kohtaavat. Opiskelijat suorittavat tutkimusta yhteistyössä tällaisten organisaatioiden kanssa. Osana vastatessaan tutkimuskysymyksiään opiskelija tutkii ongelman sekä organisaation: syvällistä ymmärrystä organisaation etujen, kulttuurin ja moraalin suhteen tarvitaan ymmärtämään, miten jäsenet pitävät ongelman, jonka he haluavat ratkaista.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Tässä maisteriohjelmassa tarkastellaan globaalia eriarvoisuutta, joka vaihtelee niiden syistä, ominaisuuksista ja mahdollisista ratkaisuista. Kansainvälisen kehityksen op ... [+]

Tässä maisteriohjelmassa tarkastellaan globaalia eriarvoisuutta, joka vaihtelee niiden syistä, ominaisuuksista ja mahdollisista ratkaisuista. Kansainvälisen kehityksen opinnot koskevat monenlaisia ​​aiheita, kuten köyhyys, konflikti, turvallisuus, sosiaalinen ja sukupuolten epätasa-arvo, kestävyys, koulutus, ympäristö ja paikallisten, kansallisten ja globaalien prosessien välinen suhde.

Miksi tarvitaan Master International Development Studies -opinnot?

Nykyisessä globaalissa ympäristössä Global North ja Global South yhdistyvät ideoiden, talouden, instituutioiden, arvoketjujen ja muiden kanssa. Samaan aikaan maailma joutuu kohtaamaan kasvavaa epävarmuutta ilmastonmuutoksen, taloudellisen epävakauden, kasvavan epätasa-arvon, muuttoliikkeiden, muuttuvien poliittisten maisemien ja konfliktien vuoksi. Laajentuvan viestinnän, yhteisten etujen ja yhteisten haasteiden sekä laajenevien talouksien ja tieto- ja viestintätekniikan kehityksen myötä syntyvä maailmanlaajuinen integraatio luo uusia yhteiskunnalliseen elämään liittyviä realiteetteja, joissa globaalin globaalin kehityskysymykset ovat pohjoisen perinteisesti katsottuja kehittämistutkimusten asianmukaiselle alalle - tulevat lähemmäs sosiaalisia, taloudellisia ja poliittisia haasteita globaalissa pohjoisessa. Jatkuvat pyrkimykset suojella taloudellisia ja poliittisia intressejä, jotka johtavat syrjäytymisen ja eriarvoisuuden lisääntymiseen etelä- ja pohjoisen väestön sisällä ja niiden välissä, ovat vaatimuksia ymmärtää, mitä kehitys tarkoittaa ja kenen vaikutukset muuttuvat. Tässä yhteydessä kansainvälisen kehityksen laaja-alaisella alalla tarvitaan ajantasaista asiantuntemusta, joka pystyy haastamaan nykyiset tietämysvaatimukset, löytämään uusia ideoita ja tietämystä. ja edistetään uusia proaktiivisen hallintotavan muotoja, jotka suojaavat sellaisten henkilöiden etuja, jotka ovat syrjäytyneitä ja / tai jotka ovat haitallisesti mukana nykyisissä kehitysprosesseissa eri puolilla maailmaa. Tällä tavoin kehitystutkimuksilla on oltava normatiivinen sitoutuminen epätasa-arvojen torjuntaan ja ekologisen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden edistämiseen, jotta saataisiin aikaan nykypäivän haasteisiin perehtyneet tutkinnon suorittaneet.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Haluatko ratkaista viestinnän haasteet käytännössä sen sijaan, että tutkimme niitä vain? Tietojenkäsittelytieteen tutkijatohtori (Applied Track) on kaksivuotinen MSc-tutk ... [+]

Haluatko ratkaista viestinnän haasteet käytännössä sen sijaan, että tutkimme niitä vain? Tietojenkäsittelytieteen tutkijatohtori (Applied Track) on kaksivuotinen MSc-tutkinto-ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat olla uusimman kehityksen kärjessä viestinnän ja median roolin ymmärtämisessä sovelletussa kontekstissa.

Pidä minut ajan tasalla

Vastuuvapauslauseke: Tämä ohjelma käynnistetään syyskuussa 2019, joten tämän sivun sisältöä voidaan muuttaa.

Median lisääntyvä levinneisyys ja viestintä elämässämme muodostaa monia kiehtovia haasteita. Mediaan ja viestintään liittyviä vanhempia käsityksiä on arvioitava uudelleen, uusi mediaympäristö on kartoitettava ja uuden median ja digitaalisen teknologian nopeat muutokset on ymmärrettävä. Tämä muodostaa tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelman ytimen.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Geo-ekologisen dynamiikan radalla syventää ymmärrystä eri prosesseista, joilla on tärkeä rooli globaalin muutoksen voimakkaasti vaikuttavien geokemiallisten järjestelmien ... [+]

Geo-ekologisen dynamiikan radalla syventää ymmärrystä eri prosesseista, joilla on tärkeä rooli globaalin muutoksen voimakkaasti vaikuttavien geokemiallisten järjestelmien toiminnassa. Matalasta molekyylistä maapallolle vaihtelevilla asteilla tutkitaan kenttätyössä, laboratoriossa, laskentamenetelmillä tai näiden yhdistelmällä perustuvien maankäyttöympäristöjen ja vierekkäisten vesistöjärjestelmien maisemien ja geokeskustelujen dynamiikkaa.

Miksi erikoistua Geo-ekologiseen dynamiikkaan?

Maapallon, maaperän, veden ja biologisten järjestelmien muodostavat monimutkaiset geokosysteemit vaikuttavat vakavasti globaalimuutokseen ja ihmisen vuorovaikutukseen. Yksityiskohtainen tietämys geo-ekosysteemiprosesseista on ratkaisevan tärkeää aiempien, nykyisten ja tulevien ympäristöjemme ymmärtämiseksi. Tämä tarkoittaa alueellisten ja prosessitutkimusten sisällyttämistä maisemien dynamiikkaan ja ominaisuuksiin, maankäyttöön (muutos), maaperän hajoamiseen ja aavikoitumiseen, saasteisiin, biogeokemiallisiin sykleihin ja rehevöitymiseen (esim. Hiili, typpi ja fosfori) ja ilmastoon.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Onko monimutkaisia ​​matemaattisia todellisuuden ja mahdollisuuksien malleja jännittävää? Haluatko tulla kokenut ammattilainen riskienhallintaan? Sitten määrällinen riski ... [+]

Onko monimutkaisia ​​matemaattisia todellisuuden ja mahdollisuuksien malleja jännittävää? Haluatko tulla kokenut ammattilainen riskienhallintaan? Sitten määrällinen riskienhallinnan raita on sinulle. Tämä ohjelma tarjoaa tasapainoisen ja tiukan koulutuksen monimutkaisten riskienhallinta- ja vakuutuskysymysten taloudelliseen ja matemaattiseen analyysiin. MSc-ohjelma on ainutlaatuinen, koska se sisältää viimeisintä kansainvälistä kehitystä sellaisilla aloilla kuin rahoitus- ja vakavaraisuusriskien hallinta, sääntely ja valvonta, mutta myös suuret tiedot, markkinakehitys ja eläkejärjestelmien kestävyys.

Kehitä osaamista rahoitus- ja pankkitoiminnan riskienhallinnassa sekä vakuutusalueen sisällä että sen ulkopuolella.Mukauta ohjelmasi kahdella erikoistumismoduulilla.Hioa analyyttiset taitojasi kvantitatiivisen tieteen ja riskinhallinnan jyrkimmistä mieleistä eri puolilta maailmaa.... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Tämä ohjelma on lippusi erinomaisille uranäkymistä. Alumnimme löytävät työpaikan riskienhallinta monien eri laitosten tehtäväksi. Heidän uramahdollisuutensa ovat nykyiste ... [+]

Tämä ohjelma on lippusi erinomaisille uranäkymistä. Alumnimme löytävät työpaikan riskienhallinta monien eri laitosten tehtäväksi. Heidän uramahdollisuutensa ovat nykyisten työmarkkinoiden parasta sekä tyytyväisyyttä että etuja. Tarjoamme seuraavat kaksi kappaletta:

Vakuutusmatemaattiset tieteet ja matemaattinen talous: yleinenVakuutusmatemaattiset tieteet ja matemaattinen talous: määrällinen riskienhallinta

aste

Tämän ohjelman suorittamisen jälkeen saat hyväksytyn maisterin tutkinnon vakuutusmatemaattisessa tieteessä ja matemaattisessa taloustieteessä sekä otsikossa Master of Science (MSc).

Rankings ja maine

Amsterdamin kauppakorkeakoulu (ASE) on University of Amsterdam on erinomaisesti sijoittui kouluun kansainvälisen huomion ja hyvin mitoitettu tutkijoita ja luennoitsijoita. Lue lisää rankingista ja maineesta.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

ASMF: n maisteriohjelman yleiskatsaus tarjoaa erinomaiset perusteet uraasi varten vakuutusmatemaattiseksi tai riskienhallinnoksi. Mikä tekee tästä yhden vuoden ohjelmasta ... [+]

ASMF: n maisteriohjelman yleiskatsaus tarjoaa erinomaiset perusteet uraasi varten vakuutusmatemaattiseksi tai riskienhallinnoksi. Mikä tekee tästä yhden vuoden ohjelmasta ainutlaatuisen, sen valikoima kursseja, joissa on kaikki uusimmat kansainväliset tapahtumat - ajatella Big Data Science -ohjelmaa, markkinakohtaista hinnoittelua, systemaattista riskianalyysia ja käyttäytymisvakuutusta ja rahoitusta - sekä kaikkein ajantasaiset tekniikat, käytännöt ja oivallukset, sinun on aloitettava urasi.

Tämä kappale lyhyesti

University of Amsterdam on poikkeuksellisen vahva perinne vakuutusmatemaattisen tieteellisen ja kvantitatiivisen riskienhallinnan alalla, joka on vertaansa vailla Hollannissa. Kansainvälisesti johtavat asiantuntijat tekevät maailmanluokan tutkimusta täällä; olemme ylpeitä vahvoista yhteyksistämme ja tukemistamme maailman vakuutuslaitoksilta ja rahoituslaitoksilta.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Master's -ohjelman tarkoituksena on kouluttaa opiskelijoita tulemaan asiantuntijoiksi aivojen ja kognitiivisten tieteiden erityisestä osa-alueesta, mutta ymmärtämään ja a ... [+]

Master's -ohjelman tarkoituksena on kouluttaa opiskelijoita tulemaan asiantuntijoiksi aivojen ja kognitiivisten tieteiden erityisestä osa-alueesta, mutta ymmärtämään ja arvostamaan muiden osa-alueiden panosta. Kaikki opiskelijat suorittavat keskeisen opetussuunnitelman valittujen suuntaustensa alla tutkimussuunnitelmassa Brain and Cognitive Sciences -ohjelmaan. Tämän ohjelman keskeinen opetussuunnitelma yhdistää eri näkökulmat kurssista ja sisältää viikoittaisen lehtikokouksen ja vuosittaisen kesäkoulun, jotka molemmat keskittyvät huippututkijoille intensiivisesti monialaisiin ympäristöihin.

Kurinalaisuus ja monitieteelliset näkemykset

Tavoitteena on tarjota monitieteellisille ohjelmille yhtäläinen kurinalaisuus, mutta lisäksi junissa on oltava tietoinen ja ymmärrettävä useiden sellaisten tieteenalojen erilliset panostukset ja tutkimusmenetelmät, jotka edistävät kognition aluetta ja eivät siten kärsi monodisciplinaalien riittämättömyys. Tämän ansiosta voit pohtia, tulkita ja vastata nykypäivän tieteen kysymyksiin ja monimutkaisiin kysymyksiin, jotka syntyvät nyky-yhteiskunnassamme. Monitieteistä ajattelua ei voida oppia kirjaa, vaan se on taito, joka kehittyy oppimisprosessista yhdistämällä useampaan kuin yhteen kurinalaiseen näkemykseen, joka voi johtaa uusiin oivalluksiin.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Artificial Intelligence (AI) on kenttä, joka kehittää älykkäitä algoritmeja ja koneita. Esimerkkejä ovat: itseajoautot, älykamerat, valvontajärjestelmät, robottien valmis ... [+]

Artificial Intelligence (AI) on kenttä, joka kehittää älykkäitä algoritmeja ja koneita. Esimerkkejä ovat itseajoautot, älykamerat, valvontajärjestelmät, robottien valmistus, konekäännökset, internethaku ja tuotesuositukset. Moderni AI sisältää usein itseoppimisjärjestelmiä, jotka on koulutettu valtava määrä tietoja ("Big Data") ja / tai vuorovaikutuksessa älykkäitä aineita, jotka suorittavat hajautettuja päättelyjä ja laskutoimituksia. AI liittää anturit algoritmeihin ja ihmisen ja tietokoneen välisiin rajapintoihin ja laajenee itselleen suuriksi laitteiden verkkoiksi. AI on löytänyt lukuisia sovelluksia teollisuudelta, hallitukselta ja yhteiskunnalta, ja se on yksi nykyajan talouden liikkeellepanevista voimista.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 - 48 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

MSc in Business Administration pyrkii olemaan yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liike ... [+]

MSc in Business Administration pyrkii olemaan yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liiketoiminnassa. Saat syvällisen ymmärryksen johtoon yhdestä seitsemästä erikoistumisesta, joista voit valita. Sinua haastetaan ratkaisemaan yritysten yhteistyökumppaneiden esittämä todellisuus.

Liiketalouden koulutusohjelma: Digitaalinen liiketoiminta

Monissa aloilla, kuten pankkeissa, vähittäiskaupassa, musiikissa ja varauksissa, tuotteet, palvelut ja markkinointi ovat yhä digitaalisempia. Tämä digitaalinen vallankumous on muuttanut näiden alojen luonnetta ja kilpailukykyä. Tulevien johtajien on ymmärrettävä, että talouden, liiketoiminnan käytännöt ja tekniikan perusteet ovat onnistuneet. Jos haluat aloittaa urasi rajapyyhkäisyksi sovellusten ja muiden verkkopalvelujen kehittäjien sekä kaupallisten ja markkinointitoimien välillä, tämä kappale on loistava valinta.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

MSc in Business Administration pyrkii olemaan yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liike ... [+]

MSc in Business Administration pyrkii olemaan yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liiketoiminnassa. Saat syvällisen ymmärryksen johtoon yhdestä seitsemästä erikoistumisesta, joista voit valita. Sinua haastetaan ratkaisemaan yritysten yhteistyökumppaneiden esittämä todellisuus.

Johtajuus ja johtaminen

Johtamis-ja johtamisraita on yksi seitsemästä mahdollisesta erikoistumiskohdasta Business Administration Master's -ohjelmassa. Valmistuttuaan olet valmis pääsemään työmarkkinoille vankalla teoreettisella ja käytännöllisellä käsityksellä johtajuudesta ja johtamisesta. Sinulla on taidot vaikuttaa organisaation, tiimin ja yksilön suorituskykyyn sekä henkilökohtaisiin tavoitteisiin ja hyvinvointiin.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kansainvälinen hallinta (IM) -raita on yksi hallinnon maisterin seitsemästä kappaleesta. Perehtyy keskeisiin teorioihin ja periaatteisiin ja altistuu monikansallisten yri ... [+]

Kansainvälinen hallinta (IM) -raita on yksi hallinnon maisterin seitsemästä kappaleesta. Perehtyy keskeisiin teorioihin ja periaatteisiin ja altistuu monikansallisten yritysten kohtaamista todellisista haasteista. Tätä varten useat kurssit hyväksyvät tapaustutkimuksen lähestymistavan helpottaakseen aktiivista sitoutumistaan ​​reaalimaailman kansainvälisiin johtamisvaihtoehtoihin. Tämän avulla voit yhdistää perustason kursseja IM: ään oman henkilökohtaisen Business Lab -kurssiasi.

Tule erikoistumaan kansainväliseen johtamiseen

Monikansallisten yritysten merkitys ja maiden välinen yhteenliitettävyys ovat viime vuosina lisääntyneet dramaattisesti. Samaan aikaan maat ovat edelleen erilaisia, ja monikansalliset yritykset kohtaavat jatkuvia haasteita kansainvälisen toiminnan harjoittamisessa kaikkialla maailmassa. Miten monikansalliset vastaavat Brexittiin? Miten kauppatariffien käyttöönotto vaikuttaa yritysten kansainvälisiin strategioihin? Miten poliittiset kysymykset vaikuttavat monikansallisten yritysten toimintaan tietyssä maassa? Nämä ovat vain muutamia avainkysymyksiin, joita syntyy kansainvälisen liiketoimintaympäristön tutkimisen yhteydessä. IM-kappale on suunniteltu tarjoamaan sinulle vankka perustus kansainvälisen johtamisen teoriassa ja käytännössä, jonka avulla voit antaa tiukan ja asianmukaisen vastauksen tällaisiin kysymyksiin.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

MSc in Business Administration pyrkii olemaan yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liike ... [+]

MSc in Business Administration pyrkii olemaan yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liiketoiminnassa. Saat syvällisen ymmärryksen johtoon yhdestä seitsemästä raidasta, joista voit valita ajattelutavan. Sinua haastetaan ratkaisemaan yritysten yhteistyökumppaneiden esittämä todellisuus.

Markkinointi

Markkinointi digitaalisessa ikäraidassa on yksi seitsemästä mahdollisesta kappaleesta Business Administration Master -ohjelmassa. Raidan ydinlähtökohtana on tutkia asiakasarvon luomista ja kaappaamista nopeasti muuttuvassa markkinointiympäristössä. Markkinointiradan sisällä voit valita kahdesta eri erikoisalasta: Digitaalinen markkinointi ja markkinoinnin hallinta. Molemmat erikoispiirteet markkinointiradan kautta tarjoavat sinulle vankan pohjan nykyaikaisen markkinoinnin ajattelun ja hallinnan tiedoille ja malleille, jotka antavat sinulle mahdollisuuden tehdä relevantteja ja tehokkaita (strategisia ja taktisia) markkinointipäätöksiä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

MSc in Business Administration pyrkii olemaan yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liike ... [+]

MSc in Business Administration pyrkii olemaan yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liiketoiminnassa. Saat syvällisen ymmärryksen johtoon yhdestä seitsemästä erikoistumisesta, joista voit valita. Sinua haastetaan ratkaisemaan yritysten yhteistyökumppaneiden esittämä todellisuus.

strategia

Strategiatyö on yksi seitsemästä mahdollisesta erikoistumiskohdasta Business Administration Master's -ohjelmassa. Se on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat kiehtoneet yleisten johtajien ja strategiakonsulttien tärkeistä valinnoista, kuten markkinoista, miten erottaa yritys kilpailijoistaan ​​ja miten suunnitella organisaatiorakenteet ja johtamisjärjestelmät parhaiten.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

MSc in Business Administration pyrkii olemaan yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liike ... [+]

MSc in Business Administration pyrkii olemaan yhdyskäytävä kunnianhimoisille opiskelijoille, joilla on yrittäjähenkinen, globaali ajattelutapa kansainväliseen uraan liiketoiminnassa. Saat syvällisen ymmärryksen johtoon yhdestä seitsemästä erikoistumisesta, joista voit valita. Sinua haastetaan ratkaisemaan yritysten yhteistyökumppaneiden esittämä todellisuus.

Yrittäjyys ja innovointi

Yrittäjyyden ja innovoinnin ohjelma on yksi seitsemästä mahdollisesta erikoistumiskohdasta Business Administration Master's -ohjelmassa. Jos olet dynaaminen ja luova henkilö, jonka tavoitteena on soveltaa näitä taitoja liiketoimintaympäristöön, Amsterdamin kauppakorkeakoulun yrittäjyyden ja innovoinnin ohjelma on ihanteellinen luovuus luovuudelle.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Creative Industries (EMCI) -liiketoiminnan yrittäjyys ja johtaminen on suunniteltu kahteen ryhmään: ne, jotka ovat kiinnostuneita luovasta teollisuudesta, koska he haluav ... [+]

Creative Industries (EMCI) -liiketoiminnan yrittäjyys ja johtaminen on suunniteltu kahteen ryhmään: ne, jotka ovat kiinnostuneita luovasta teollisuudesta, koska he haluavat osallistua kyseisiin toimialoihin; ja ne, jotka haluavat olla valmiita käsittelemään haasteita kaikilla teollisuudenaloilla, joilla luovuus ja innovointi ovat keskeisessä asemassa.

Yksi maisteriohjelma, seitsemän kappaletta

Master's in Business Administration voit valita ylimmän tason akateemisen erikoistumisraidan yhdellä seitsemästä tieteenalasta.

Ensisijaisen kappaleen lisäksi voit valita monenlaisista valittavista kursseista, kuten brändäys, johtaminen, liikkeenjohdon konsultointi ja kestävä kehitys. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä ohjelma tarkasti omien mieltymystesi ja taitojen mukaan.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Tämä akateemisen maisteriohjelma opettaa opiskelijoille analysoida yritysten ja muiden organisaatioiden toimintaa selkeästä mikrotaloudellisesta näkökulmasta, sekä sisäis ... [+]

Tämä akateemisen maisteriohjelma opettaa opiskelijoille analysoida yritysten ja muiden organisaatioiden toimintaa selkeästä mikrotaloudellisesta näkökulmasta, sekä sisäisesti että markkinatilanteessa, jossa ne toimivat. Ohjelma panostaa voimakkaasti analyyttiseen ja kvantitatiiviseen lähestymistapaan ja ajattelutapaan, jotta tutkinnon suorittajat voivat harjoittaa tutkimusta liiketoiminnan taloudessa.

Yksi päällikön ohjelma, kolme kappaletta

Masters degree in Business Economics koostuu kolmesta korkean tason akateeminen raidat jossakin seuraavista aloista. Lisätietoja kappaleista näet erilliset kappaleohjelmat:

Johtamistieteellinen talous ja strategiaKilpailulaki ja taloustiedeNeuroeconomicsaste... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Tämän päällikön tehtävänä on tarjota tietoa uusista tieteellisistä edistysaskeleista neuro-taloudessa ja kartoittaa nykyiset yhteiskunnalliset haasteet, jotka voivat hyöt ... [+]

Tämän päällikön tehtävänä on tarjota tietoa uusista tieteellisistä edistysaskeleista neuro-taloudessa ja kartoittaa nykyiset yhteiskunnalliset haasteet, jotka voivat hyötyä siitä, mitä näkemyksiä on saatu ymmärtämällä sosiaalisen ja taloudellisen päätöksenteon neurobiologinen perusta sekä emotionaaliset ja kognitiiviset prosessit, jotka tukevat valinta. Monitieteelliset kentät, kuten neurootalous, antavat tutkijoille mahdollisuuden lähestyä tieteellisiä kysymyksiä laajemmasta näkökulmasta ja siten tarjota ainutlaatuisia etuja, jotka rikastuttavat tieteellistä prosessia tarjoamalla useita analyysitasoja. Tällä mahdollisuudella on kuitenkin erityinen haaste: ymmärtää eri tieteenalojen eri tutkimusmenetelmiä ja teoreettisia näkökulmia. Jotta opiskelijat pystyisivät yhdistämään Neuro-talouden muodostavat tieteenalat, syvällistä koulutusta annetaan taloudessa, kognitiivisessa neurotieteessä ja psykologiassa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kahden vuoden biotieteiden maisteriohjelmassa Chemistry, joka on yhteinen koulutusohjelma Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, keskitytään puhtaasti analyysikemian osa- ... [+]

Kahden vuoden biotieteiden maisteriohjelmassa Chemistry, joka on yhteinen koulutusohjelma Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, keskitytään puhtaasti analyysikemian osa-alueisiin, kuten nykyaikaisiin analyyttisiin tekniikoihin, yleisiin käsitteisiin ja analyysimenetelmiin sekä erilaisiin sovellusalueisiin.

Analyyttinen kemia on ratkaiseva rooli monilla tieteen ja yhteiskunnan alueilla. Kemialliset yhdisteet erilaisissa materiaaleissa ja ympäristöissä on tunnistettava ja kvantifioitava esimerkiksi:

uusien lääkkeiden kehittäminenmonimutkaisten biologisten järjestelmien purkaminenuusien kestävien materiaalien ja kemiallisten prosessien suunnittelu

Analyyttinen kemia tarjoaa menetelmät ja tekniikat, jotka mahdollistavat tämän. Sen vaikutus ei ole pelkästään pelkästään kemia: lääketieteessä, biologiassa, ympäristössä ja materiaalitieteissä tapahtunut kehitys on vahvasti riippuvainen uusien analyyttisten välineiden saatavuudesta.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Kahden vuoden mittainen Molekyylitieteet Chemistry Master -ohjelmassa, yhteinen koulutusohjelma Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, kattaa kemian alueet, jotka perinte ... [+]

Kahden vuoden mittainen Molekyylitieteet Chemistry Master -ohjelmassa, yhteinen koulutusohjelma Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, kattaa kemian alueet, jotka perinteisesti liittyvät orgaaniseen ja epäorgaaniseen kemiaan, katalyysiin, fysikaaliseen kemiaan ja teoreettiseen kemiaan.

Orgaaninen kemia, biokemia ja organometallinen kemia ovat pohjana perustavanlaatuiselle ymmärtämiselle molekyylirakenteen ja suorituskyvyn suhteesta. Tämä kenttä antaa yhteiskunnalle molekyylejä ja materiaaleja, joita tarvitsemme terveyden, kuljetuksen, energian, maatalouden ja viestinnän kannalta. Yhteenveto siitä, miten molekyylit toimivat, on yksi kemian tärkeimmistä maailmanlaajuisista haasteista... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Maisteriohjelma Chemistry, yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, tarjoaa sinulle erittäin pätevän kemian teoriaa ja käytäntöä sekä riittävää erikoistum ... [+]

Maisteriohjelma Chemistry, yhteinen tutkinto Vrije Universiteit Amsterdamin kanssa, tarjoaa sinulle erittäin pätevän kemian teoriaa ja käytäntöä sekä riittävää erikoistumista tietyllä alalla. Se paljastaa sinut tutkimukseen tämän jännittävän ja monipuolisen kurinalaisuuden eturivissä, joka muodostaa sillan biologian kesken toisen taajuuden ja fysiikan ja matematiikan välillä. Globaalisti kemian tunnustetaan olevan avainasemassa sosiaalisessa ja taloudellisessa kehityksessä.

Yhteinen koulutusohjelma VU Amsterdamin kanssa

Kemia on University of Amsterdam yliopiston ja Vrije Universiteit Amsterdamin yhteinen koulutusohjelma. Kurssit opetetaan molempien yliopistojen paikoissa. UVA ja VU yhdessä antavat tutkinto tutkinnon suorittaneille. Kuten Amsterdamin kemian opiskelija, voit hyötyä asiantuntemuksesta, verkoista ja tutkimushankkeista sekä yliopistoissa että siihen liittyvissä tutkimuslaitoksissa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
Part-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Lapsen kehittämisen ja koulutuksen tutkimusmestari on intensiivinen, valikoiva kaksivuotinen ohjelma, joka kouluttaa opiskelijoita tulemaan tutkijoiksi vanhemmuuden, koul ... [+]

Lapsen kehittämisen ja koulutuksen tutkimusmestari on intensiivinen, valikoiva kaksivuotinen ohjelma, joka kouluttaa opiskelijoita tulemaan tutkijoiksi vanhemmuuden, koulutuksen ja lastenkasvatuksen alalla.

Lapsen kehityksen ja koulutuksen opiskelu University of Amsterdam

Tutkimuksen päällikön Child Development and Education -ohjelma kouluttaa opiskelijoita kehittelemään, suunnittelemaan, toteuttamaan ja raportoimaan korkealaatuista tutkimusta lasten kehittämisen ja koulutuksen alalla. Ohjelma on kehitetty erinomaisille opiskelijoille, jotka ovat motivoituneita tekemään tutkimusta ja jotka aikovat jatkaa akateemisen tutkijanuraa lapsen kehityksessä ja koulutuksessa. Tutkimuksen pääaineopiskelijat hankkivat syvällistä kurinpidollista tietoa, perehtyneensä asiaan liittyvään tutkimusmenetelmään ja käytännön kokemusta tutkimuksen suorittamisesta. Ohjelma kestää kaksi vuotta. Molempina vuosina opiskelijat ottavat kursseja ja hankkivat kokemusta tutkimuksen suorittamisesta.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Globaalimuutos, vähäisten resurssien lisääntyvä kysyntä sekä maiseman, maaperän ja veden pilaantuminen ja pilaantuminen merkitsevät sitä, että nykyään tarvitaan enemmän m ... [+]

Globaalimuutos, vähäisten resurssien lisääntyvä kysyntä sekä maiseman, maaperän ja veden pilaantuminen ja pilaantuminen merkitsevät sitä, että nykyään tarvitaan enemmän maatieteiden ammattitaitoisia ammattilaisia. Ammattilaiset, jotka ymmärtävät maan monimutkaisena järjestelmänä ja pystyvät johtamaan tietä kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Mitä voit odottaa Earth Sciencesilta UVA: ssa

Meidän kanssamme opiskelet inspiroivassa ympäristössä, jossa tutkijat työskentelevät kiehtovaa tieteidenvälistä tilaa fyysisen maantieteen, ekologian, hydrologian ja ympäristökemian välillä.

Biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemitekniikan instituutissa (IBED) tarjoamme sinulle laajan valikoiman uusia ja uusinta tekniikkaa (e-tiedelaboratorioita, mukaan lukien GIS, kaukokartoitus ja geo-ekologinen mallinnus, maa- ja ympäristökemia sekä eroosion laboratorit ), jotta voit antaa harjoituksesi täyttävän uusimmat tieteelliset standardit.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Maantieteen maisteriohjelman Future Planet Ecosystem Science -tietojärjestelmän kaksivuotisessa kappaleessa opit kvantitatiivisia menetelmiä ja saavat syvällisen käsityks ... [+]

Maantieteen maisteriohjelman Future Planet Ecosystem Science -tiedon kaksivuotisessa kappaleessa opit kvantitatiivisiin menetelmiin ja saat syvällisen käsityksen geokemiallisten järjestelmien käsitteistä, jotka ovat välttämättömiä globaalimuutoksen, globaalin muutoksen, ekosysteemeistä ja niiden palveluista, joihin ihmiset luottavat.

Miksi erikoistuneet Future Planet Ecosystem Science?

Ihmisen vaikutus planeettamme on saavuttanut ennennäkemättömät mittasuhteet. Tämä vaikuttaa voimakkaasti biologiseen monimuotoisuuteen, geo-ekosysteemeihin ja ihmiskunnan tarjoamiin palveluihin. Meidän on pikaisesti ymmärrettävä geo-ekosysteemien toimivuus, ennustettava paikallisten ja globaalien muutosten (maankäytön muutokset, rehevöityminen, saastuminen, ilmastonmuutos) vaikutukset ja hoidettava onnistuneesti maapallon järjestelmät (esim. Integroidun maankäytön, aluesuunnittelu, luonto ja maaperän suojelu). Vasta sitten voimme luottaa ekosysteemipalvelujen käyttöön kestävällä tavalla.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
24 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Tämä Mestarin raita yhdistää geokemiallisen tieteenalan opetuksen monialaisiin taitoihin. Opit käyttämään maatieteellistä tietämystäsi ammattimaisessa ympäristössä ja har ... [+]

Tämä Mestarin raita yhdistää geokemiallisen tieteenalan opetuksen monialaisiin taitoihin. Opit käyttämään maatieteellistä tietämystäsi ammattimaisessa ympäristössä ja harjoittelemaan ympäristöongelmien ratkaisemiseksi samalla, kun työskentelet tiimissä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Miksi erikoistuneet ympäristöjohtamiseen?

Ympäristömme vaikuttaa yhä enemmän ihmisen vaikutuksiin. Sen suojelemiseksi tarvitsemme ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka voivat hallita maisemia ja geokemiallisia järjestelmiä tulevien sukupolvien hyväksi. Tämä edellyttää syvällistä tietämystä ympäristöjärjestelmistä ja kyvystä työskennellä yhdessä moniammatillisissa ryhmissä ja käsitellä siirtymiä suhteessa globaaleihin muutoksiin.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Taloustieteen maisteriohjelman yleisöpolitiikka on kiehtova yhden vuoden analyysi siitä, miten hallitukset puuttuvat talouteen. Arvioida televiestintätaajuuksien miljardi ... [+]

Taloustieteen maisteriohjelman yleisöpolitiikka on kiehtova yhden vuoden analyysi siitä, miten hallitukset puuttuvat talouteen. Arvioida televiestintätaajuuksien miljardin euron huutokaupat; analysoida julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuden ansioita; oppia kaikesta nykyisistä keskusteluista ja laatia omat kantansa, joka perustuu kirjallisuuteen ja kenttätutkimukseen.

Yksi päällikkö, kuusi kappaletta

Master's Program in Economics tarjoaa kuusi kiehtovaa akateemista erikoistumisraitoja:

Markkinat ja sääntely;Kehitysmaan talous;Julkinen politiikka;RahapolitiikkaKansainvälinen taloustiedeKäyttäytymistieteet

Jokainen raita tarjoaa sinulle edistyneen tason ymmärrystä taloustiede ydin (mikrotalous, makrotalous, ja ekonometria) yhdessä ylemmän edistyneen tason ymmärrystä valitsemasi erikoistuminen.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Käyttäytymistieteet ... [+]

Käyttäytymistieteet

Yksi päällikkö, kuusi kappaletta

Master's Program in Economics tarjoaa kuusi kiehtovaa akateemista erikoistumisraitoja:

Markkinat ja sääntely;Kehitysmaan talous;Julkinen politiikka;RahapolitiikkaKansainvälinen taloustiedeKäyttäytymistieteet

Jokainen raita tarjoaa sinulle edistyneen tason ymmärrystä taloustiede ydin (mikrotalous, makrotalous, ja ekonometria) yhdessä ylemmän edistyneen tason ymmärrystä valitsemasi erikoistuminen.

aste

Hyväksyttyäsi ohjelman, saat hyväksytyn maisterin tutkintoon taloustieteessä ja otsikossa Master of Science (MSc).

Rankings ja maine

Amsterdamin kauppakorkeakoulu (ASE) on University of Amsterdam on erinomaisesti sijoittui kouluun kansainvälisen huomion ja hyvin mitoitettu tutkijoita ja luennoitsijoita.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

University of Amsterdam ekonometrinen MS (UvA) käsittelee tilastollista mallintamista, arviointia ja testaamista taloudellisten mallien avulla talouden ja rahoituksen aik ... [+]

University of Amsterdam ekonometrinen MS (UvA) käsittelee tilastollista mallintamista, arviointia ja testaamista taloudellisten mallien avulla talouden ja rahoituksen aikasarjatiedoista.

Tietojen, teorioiden ja markkinoiden taloudellisen monimutkaisuuden poistaminen

UvA Econometrics tarjoaa neljä kappaletta, joilla voit tutustua Econometricsin eri erikoisaloihin. Econometrics-raita tutkii taloudellista monimutkaisuutta käyttäen reaaliaikaisia ​​tietoja ja tilastollisia työkaluja analysoimaan taloudellisia tai liiketoiminnallisia ongelmia. Tietotieteen ja liiketalouden analyysi (Big Data) korostaa ja tulkitsee päivittäin sosiaalisen median ja internetin avulla tuottamien petattujen datapakettien, Financial Econometrics -opinnot rahoitusmarkkinoiden analysoinnissa käytetyt tekniikat ja monimutkaisuus ja taloudellinen käyttäytyminen tarkastelevat monimutkaisia ​​laskutoimituksia markkinoiden ja hinnoittelurakenteiden osalta... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Tietotieteet ... [+]

Tietotieteet

Valmistaudu uraan Big Data -edustajana taloustieteessä ja liiketoimintaympäristössä.Hanki syvällinen näkemys kehityksestä, joka mullistaa tämän päivän talouden;Tule asiantuntijaasi uudelle kentälle, joka huipentuu kuluttajatulosten nousuun.

Yksi maisteriohjelma, neljä kappaletta

Econometricsin Master's tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita neljästä huipputason erikoistumisraitoista:

Monimutkaisuus ja taloudellinen käyttäytyminenData ScienceekonometriaTaloudellinen ekonometria

Jokainen kappale tarjoaa valittavia sekä kenttätyökursseja, joista voit valita.

aste

Tämän ohjelman suorittamisen jälkeen saat virallisesti hyväksytyn maisterin tutkinnon ekonometrisessä ja otsikossa Master of Science (MSc).... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

University of Amsterdam ekonometrinen MS (UvA) käsittelee tilastollista mallintamista, arviointia ja testaamista taloudellisten mallien avulla talouden ja rahoituksen aik ... [+]

University of Amsterdam ekonometrinen MS (UvA) käsittelee tilastollista mallintamista, arviointia ja testaamista taloudellisten mallien avulla talouden ja rahoituksen aikasarjatiedoista.

Kehittää taloudelliset monimutkaisuus kehittyneellä matematiikalla

Econometrics-päällikön Econometrics-kappaleessa sukellat kehittyneen matemaattisen talouden monimutkaisuuteen. Tämä kappale käsittelee taloudellisten mallien mallintamista, arviointia ja testausta käyttäen mikro-, makro- ja taloustietoa sekä parametrisia ja ei-parametrisia tekniikoita, jotka soveltuvat poikkileikkaukselle, aikasarjalle ja paneelille.

Valmistaudu uraan yhdellä maailman halutuimmista ammateista;Ryhdy sujuvasti kehittyneiden matemaattisten ja tilastollisten menetelmien soveltamiseen;Erikoistuvat ekonometriseen teoriaan, paneelitietoihin sekä mikro- ja rahoitusteknologiaan.Yksi maisteriohjelma, neljä kappaletta... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

University of Amsterdam ekonometrinen MS (UvA) käsittelee tilastollista mallintamista, arviointia ja testaamista taloudellisten mallien avulla talouden ja rahoituksen aik ... [+]

University of Amsterdam ekonometrinen MS (UvA) käsittelee tilastollista mallintamista, arviointia ja testaamista taloudellisten mallien avulla talouden ja rahoituksen aikasarjatiedoista.

Keskity monimutkaisiin laskelmiin, jotka ohjaavat nykyisiä markkinoita

Econometrics Master's -ohjelman monimutkaisuus ja taloudellinen käyttäytyminen on omistettu talousteorian kannalta ja keskittyy monimutkaisiin laskelmiin, jotka ohjaavat nykypäivän kehittyneitä markkinarakenteita ja hinnoittelurakenteita. Erinomainen opetushenkilöstö ja erinomainen kriittisen ajattelun huomioonottaminen takaavat haastavia keskusteluja, palkitsevaa tutkimusta ja yleistä unohtumatonta kokemusta.

Hanki syvällistä tietoa yritysten, hallitusten, rahoittajien ja yksityisten kuluttajien käyttäytymisestä eri markkinaolosuhteissa ja dynamiikassa;hankkia matemaattisen ja tilastollisen mallinnuksen edellyttämät taidot;tullut mekaniikan asiantuntija, joka kantaa nykyaikaista huutokauppaa ja dynaamista taloudellista käyttäytymistä.Yksi maisteriohjelma, neljä kappaletta... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

University of Amsterdam ekonometrinen MS (UvA) käsittelee tilastollista mallintamista, arviointia ja testaamista taloudellisten mallien avulla talouden ja rahoituksen aik ... [+]

University of Amsterdam ekonometrinen MS (UvA) käsittelee tilastollista mallintamista, arviointia ja testaamista taloudellisten mallien avulla talouden ja rahoituksen aikasarjatiedoista.

Econometrics-maisteriohjelman Financial Econometrics -julkaisussa tutkitaan rahoitusmarkkinoiden analyysia varten kehitetyt ekonometriset tekniikat. Ohjelma opettaa (monimuuttujamallinnus) volatiliteetin, Value at Riskin ja varojen hinnoittelusta. Erinomainen opetushenkilöstö ja erinomainen kriittisen ajattelun huomioonottaminen takaavat haastavia keskusteluja, palkitsevaa tutkimusta ja yleistä unohtumatonta kokemusta.

Tutustu empiiristen tietojen soveltamiseen ekonometristen tekniikoiden avulla;tulkita tulokset rahoitusnäkymistä;tulee asiantuntija monimutkaisen matematiikan taloushallinnon.... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Real Estate Finance -raportti maisteriohjelmassa Finance tarjoaa perusteellisen ymmärryksen kiinteistöstä kansainvälisessä rahoituksessa. ... [+]

Real Estate Finance -raportti maisteriohjelmassa Finance tarjoaa perusteellisen ymmärryksen kiinteistöstä kansainvälisessä rahoituksessa. Rahoituksen tai sijoitustoiminnan tavoitteiden tuntevan on tiedettävä, miten kiinteistöinvestointeja voidaan arvioida oman pääoman, korkosijoitusten ja muiden rahoitusjohdannaisten mukaan. Ohjelma vaikuttaa myös rahoituksen ja kiinteistöalojen uraan yleensä. Saat avaintaitoja, kvantitatiivisia ja käsitteellisiä taitoja, joita tarvitaan nykyaikaisen kiinteistörahoituksen ja investointien edellyttämien monimutkaisten päätösten tekemiseen.

Valmistautua uraan kansainvälisissä rahoitus- tai kiinteistötoimistoissa;hyötyä opiskelusta tiedekunnassa, jolla on keskeisiä vahvuuksia rahoituksen maailmassa;oppivat ymmärtämään ja tekemään merkittäviä kiinteistöpäätöksiä.Yksi maisteriohjelma, viisi kappaletta... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Quantitative Finance -raita on rahoitusalan opiskelijoille, joilla on vahvat analyyttiset taidot ja kiinnostus (Big) Data-analyysiin ja sovelluksiin Financeissa. ... [+]

Quantitative Finance -raita on rahoitusalan opiskelijoille, joilla on vahvat analyyttiset taidot ja kiinnostus (Big) Data-analyysiin ja sovelluksiin Financeissa. Täällä vallitsevat taidot ja teoriat ovat erittäin tärkeitä taloustieteen aloille, kuten riskienhallinta, varainhoito ja investointipankkitoiminta. Tällaisten analyyttisten taitojen kysyntä on suuri ja kasvava rahoitusalalla. Onko sinulla mieli matematiikalle ja kiinnostus datapohjaiseen analyysiin, jota sovelletaan taloudelliseen päätöksentekoon? Tämä saattaa olla sinulle sopiva kappale.

Ryhdy sujuvasti monimutkaiseen riskianalyysiin sellaisten sääntelyjärjestelmien osalta, kuten Basel III;ymmärtää ja auttaa kehittämään suurien tietojen roolia rahoituksessa;aloittaa urasi tiedekunnalla, jolla on hyvä maine taloushallinnossa, suuria tietoja ja ekonometriaa.Yksi maisteriohjelma, viisi kappaletta... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Miten pankkeja hoidetaan? Mikä on pankkien todellinen tarkoitus? Miten meidän pitäisi säännellä pankkisektoria? Nämä kysymykset ovat pankkitoiminnan ja sääntelyn raadin y ... [+]

Miten pankkeja hoidetaan? Mikä on pankkien todellinen tarkoitus? Miten meidän pitäisi säännellä pankkisektoria? Nämä kysymykset ovat pankkitoiminnan ja sääntelyn raadin ydinohjelmassa. Vuoden 2008 maailmanlaajuinen finanssikriisi johti akateemisten tutkijoiden, poliittisten päättäjien ja toimijoiden vahvaan kysyntään nykyaikaisen pankkialan mikro- ja makrotason vakauden säätelyn turvaamiseksi.

Onko sinulla se, mitä pitää yllä järjestyksen ylläpitämisessä korkean rahoituksen nopeasti muuttuvassa maailmassa, tulla varainhoitosäännösten, pankkitoimintojen ja kansainvälisen yritysjohdon asiantuntijoiksi? Sitten tämä raita on paikka, jossa urasi alkaa.

Valmistaudu uraan pankki-, pankki- tai konsultointiprosessissatulee asiantuntija pankki- ja varainhallinnossaopiskella tiedekunnassa, jolla on suuria vahvuuksia rahoituksen maailmassaYksi maisteriohjelma, viisi kappaletta... [-]
Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Amsterdam

Miten institutionaaliset sijoittajat sijoittavat asiakkaidensa rahaa? Miten eläkerahastot voivat rakentaa sijoitussalkunsa optimaalisen vastuuvelan rakenteiden saavuttami ... [+]

Miten institutionaaliset sijoittajat sijoittavat asiakkaidensa rahaa? Miten eläkerahastot voivat rakentaa sijoitussalkunsa optimaalisen vastuuvelan rakenteiden saavuttamiseksi? Jos suojaat valuuttakurssiriskiä? Miten hinnoitamme arvopapereita? Mikä on korkean taajuuden kaupankäynnin vaikutus rahoitusmarkkinoihin? Varainhoito (tai sijoitusjohtaminen) tutkii omaisuuseriä, tyypillisesti varastot, joukkovelkakirjat ja käteisvarat yksityisille tai yrityksille.

Haluatko työskennellä ympäristöön ammattimaisten sijoittajien kuten sijoitusrahastojen, eläkerahastojen tai hedge-rahastojen kanssa? Oletko kiinnostunut varojen hinnoittelusta ja salkunhoidosta? Sitten tämä raita Finance Master -ohjelmassa saattaa olla sinulle sopiva.... [-]

Alankomaat Amsterdam
September 2019
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi