University of Groningen

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Groningen

University of Groningen on 100 parhaan tutkimuksen yliopisto, jolla on globaalit näkymät. Olemme tällä hetkellä 80. sija Times Times Higher Education -sijoituksessa ja tarjoamme yli 30 englanniksi opetettua kandidaatin ohjelmaa ja yli 125 maisteriohjelmaa . Vuonna 1614 perustettu yliopisto on yksi Alankomaiden vanhimmista tutkimusyliopistoista. Olemme todella kansainvälinen yliopisto, jolla on yli 30 000 opiskelijaa ja 6000 kansainvälistä opiskelijaa yli 120 eri kansallisuudesta.

Academy Building

Miksi valita Groningen?

Laadukas koulutus: University of Groningen tarjoaa monipuolisen valikoiman mielenkiintoisia, arvostettuja tutkinto-ohjelmia. Opiskelijana saat laadukasta ohjausta ja sinulla on monia vaihtoehtoja valita. University of Groningen on palkittu 'Alankomaiden parhaan perinteisen yliopiston' laatumerkillä.

Huippututkimus: olemme yksi parhaiden tutkimusyliopistojen joukosta Euroopassa. Professori Ben Feringa voitti vuonna 2016 kemian Nobel-palkinnon. Yliopisto suorittaa uraauurtavaa ja sosiaalisesti merkityksellistä tutkimusta ja tutkimuksemme rakentaa siltoja tieteidenalojen välillä.

Vilkas opiskelijaelämä: Groningen on vilkas opiskelijakaupunki. Sen väkiluku on alhaisin keskimääräinen ikä Alankomaissa. Joka neljä 200 000 asukasta on opiskelija. Opiskelijoita voi nähdä kaikkialla: opiskelee puistossa, nauttia yöelämästä ja työskennellä useilla osa-aikaisilla töillä. Groningen on turvallinen ja vihreä kaupunki asuakseen, ja se valittiin yhdeksi Euroopan onnellisimmista kaupungeista.

400 vuoden maine: University of Groningen on rikas historia ja erinomainen maine. Monet erittäin lahjakkaat eri tieteenalojen ihmiset ovat opiskelleet tai työskennelleet yliopistossa sen olemassaolon 400 vuoden aikana, mukaan lukien neljä Nobel-palkinnon voittajaa, ensimmäinen naisyliopiston opiskelija Alankomaissa, ensimmäinen naisluennoitsija, ensimmäinen hollantilainen astronautti ja Euroopan pankin ensimmäinen presidentti.

Todella kansainvälinen: Olemme tunnettuja suuresta kansainvälisestä yhteisöstämme. Lähes 6000 kansainvälistä opiskelijaa opiskelee Groningenissa vuosittain yli 120 maasta. Asuminen Groningenissa puhumatta hollannista ei ole ongelma; voit tilata ruokaa, ostaa vaatteita ja jopa ottaa englanniksi urheilutunteja. University of Groningen on vahvat kansainväliset yhteydet, mikä tarkoittaa, että voit viettää osan tutkinnostasi opiskelemalla ulkomaille. Tarjoamme myös useita ainutlaatuisia kansainvälisiä maisteriohjelmia yhteistyössä muiden suurten eurooppalaisten yliopistojen kanssa.

8349scr_62d6490ac42fc36.jpg?v=2017-04-21+16%3A38%3A44

Kandidaatin ohjelmat

Tarjoamme yli 30 englanniksi opetettua kandidaatin ohjelmaa . Yhdeksälle kandidaatin tutkinnostamme on myönnetty " Top Degree Program " -merkki.

Maisteriohjelmat

Tällä hetkellä University of Groningen tarjoaa yli 125 englanniksi opetettua maisteriohjelmaa , joista 18 on luokiteltu "Suosituimmaksi ohjelmaksi" Hollannissa.

Tiedekunnat

University of Groningen tutkimus ja koulutus on järjestetty 11 eri tiedekunnassa. Nämä tiedekunnat ovat:

Kauppatieteellinen tiedekunta
Käyttäytymistieteiden ja yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
Teologinen ja uskonnollinen tutkimus
Humanistinen tiedekunta
Lääketieteellinen tiedekunta
Oikeustieteellinen tiedekunta
Maantieteellinen tiedekunta
Filosofian tiedekunta
Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta
Groningenin yliopisto
Campus Fryslân

Sijainnit

Groningen

Osoite
University of Groningen
Broerstraat 5

9712 CP Groningen, Groningen, Alankomaat

Leeuwarden

Osoite
Wirdumerdijk 34, CE Leeuwarden
Netherlands

8911 Leeuwarden, friesland, Alankomaat

Ohjelmat