Lue virallinen kuvaus

University of Twente olemme edelläkävijöitä infuusioteknologian, tieteen ja tekniikan yhdistämisessä yhteiskuntatieteiden kanssa vaikuttamaan ympäröivään maailmaan. Opettajamme, tiedemiehiemme ja kasvattajamme liikkeellepaneva voima on syvä yhteys ihmisiin, joilla on omituinen, yrittäjähenkeä.


Aikamme haasteet ovat aiempaa suuremmat: maailmanlaajuinen joustavuus, yhteiskunnan digitointi, terveydenhuollon parantaminen ja personointi, maailman muokkaaminen älykkäillä materiaaleilla ja älykkäämpi valmistus.

Teknologialla on johtava rooli tarjotessaan ratkaisuja monimutkaisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin maailmanlaajuisesti - ja vain ihmiset voivat sen avulla luoda loistavan roolin tässä roolissa. Suhtaudumme intohimomme planeettamme ymmärtämiseen ja kaikkien ihmisten elämisen parantamiseen juhlistamme ihmiskunnan ja teknologian välisiä siteitä, tietäen, että kaikki tutkimuksemme ja koulutuksemme pyrkivät tekemään eroa nykypäivän yhteiskunnassa ja luomaan tulevaisuuden seuraavan sukupolven .

Tässä pyrkimyksessä monien lahjakkaiden tutkijoiden, kasvattajien ja opiskelijoiden yrittäjähenkisyys ja maailmanlaajuinen tietoisuus johtavat meitä ylittämään erimielisyydet, tieteenalat, rajat. Yliopistosta luova ristiriitainen työskentelytapa avaa odottamattomat mahdollisuudet - erityisesti koulutusmalli, tekninen lähestymistapa ja avoin kulttuuri luovat uusia ideoita, uutta energiaa ja uusia mahdollisuuksia eteenpäin.


Elävä, älykäs kampus, jossa muutos alkaa

University of Twente perustamisen jälkeen vuonna 1961 olemme olleet syvästi yhteydessä alueen rikkaaseen teolliseen perintöön ja väestön hyvinvointiin.

Olemme ylpeitä siitä eteenpäin, sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Tänään me olemme katalysaattori monille korkean teknologian yhteisöille ja aloille, joilla on vahvat kumppanuudet monilla teollisuudenaloilla ja yhteiskunnallisilla aloilla. Osallistumme maajohtoisiin, globaaleihin verkostoihin ja ohjelmiin. Pidämme yllä elinikäisiä yhteyksiä yli 45 000 alumniä ympäri maailmaa.


University of Twente on monikulttuurinen yhteisö lahjakkaiden, kunnianhimoisten ihmisten kanssa, joka tarjoaa opiskelijoille, tutkijoille ja opettajille ympäri maailmaa parhaat mahdolliset edellytykset:

  • Innovatiivinen ja elinvoimainen kampus, joka tarjoaa maailmanluokan mukavuuksia rajojen ylittämiseen ja monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen - mukaan lukien uusimmat palvelut, kuten maailmankuulu NanoLab, vasta perustettu Designlab ja uusi tekninen lääketieteellinen keskus, joka on parhaillaan rakenteilla .
  • Tekninen lähestymistapa yhteiskunnallisiin haasteisiin yhdistämällä perustavanlaatuisen teknologian ja yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen systemaattiseen ratkaisuun.
  • Keskeiset teknologiat, maailman parhaimmistoa, esimerkiksi nanoteknologian ja biolääketieteellisen tekniikan, tietotekniikan, robotiikan ja geotietotutkimuksen aloilla.
  • Hyvin henkilökohtainen koulutus, opiskelijavetoisen oppimisen ja projektipohjaisen ryhmätyön soveltaminen synergian, (itse) löytämisen ja laatikon ongelmanratkaisun edistämiseksi.
  • Huomattava saavutus arvojen luomisessa, uusien yritysten käynnistämisessä ja käynnistämisessä (tällä hetkellä noin tuhat onnistunutta yritystä) ja muotoilemalla uusia sosiaalisen ja teollisen sitoutumisen ilmentymiä.

Ajan mittaan inspiroivat, uteliaat ihmiset ovat yhdistäneet kokemuksensa tekniikasta, tiedosta ja tekniikasta yhteiskuntatieteiden kanssa muutoksen, edistyksen ja uusimisen aloittamiseksi. Me kutsumme tätä: "High Tech Human Touch". Ja uskomme, että se on merkityksellisempi tänään kuin koskaan ennen.


Vision 2020

University of Twente kiihtyy. Yliopistoina olemme omaksumassa rohkea uusi joukko tavoitteita ja nousemalla palkki korkeammalle. Olemme johtava yrittäjyysyliopisto. Odotamme jatkuvasti tulevaa kehitystä ja reagoimme nopeasti ja tehokkaasti ympäröivään muuttuvaan maailmaan.

Henkilökuntamme on alan asiantuntijoita ja asettanut julkisen keskustelun asialistan. Jatkuva vuorovaikutus teollisuuden, tutkimuslaitosten ja hallituksen kanssa tuottaa uraauurtavaa tutkimusta ja maailmanluokan innovaatioita. Valmistamme erinomaisia ​​tutkinnon osaajia, jotka osaavat yhdistelemällä asiantuntemusta useilta eri aloilta, kun he suunnittelevat tulevaisuuden vaatimuksia vastaavia ratkaisuja Alankomaissa ja muualla maailmassa.

Tämä on Vision 2020.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

University of Twente

Ostoprosessin ja hankintajohtamisen opiskelijana hyödyt suoraan tutkimustemme johtavasta asemasta. Et vain pääse kosketuksiin uusimpien käytäntöjen kanssa, mutta kohtaat ... [+]

Ostoprosessin ja hankintajohtamisen opiskelijana hyödyt suoraan tutkimustemme johtavasta asemasta. Et vain pääse kosketuksiin uusimpien käytäntöjen kanssa, mutta kohtaat myös inspiroivaa tutkimusta. University of Twente opiskelu mahdollistaa yrityksesi eron.Mikä on osto

Tyypillinen teollisuusyritys Euroopassa kuluttaa noin 60 prosenttia tavarantoimituksistaan. Tämä luku osoittaa, että ostot ovat tärkeitä ja niiden on pysyttävä kilpailukykyisinä, jotta yritykset pystyvät hallitsemaan toimituksiaan tehokkaasti. Yrityksen hankintojen tehokas hallinta on hankinta- ja toimitusjohtajien vastuulla: he etsivät, valitsevat, sopimustavat ja hoitavat lopulta toimittajia varmistaakseen tarvitsemansa materiaalien ja palveluiden toimittamisen.... [-]

Alankomaat Enschede
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Curiosity [corporate video]: University of Twente