Utrecht University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Utrecht University

Vuonna 1636 perustettu Utrechtin yliopisto on arvostettu kansainvälinen tutkimusyliopisto, joka on johdonmukaisesti sijoitettu Hollantiin, seitsemänneksi Manner-Euroopassa ja maailmanlaajuisesti 100 kansainvälisen ranking-listalla sekä kuuluisan Euroopan tutkimusyliopiston liittoon.

Yksi kansainvälisen maisterin opiskelijoiden ja vastavalmistunut jakavat kokemuksia opiskelusta ja asuu Utrechtin Alankomaissa yleisesti. Lisätietoja ja rekisteröityminen, käy verkkosivuilla. Toivomme sinut pian verkossa!

Innovatiivinen ja kansainvälisesti suuntautunut akateeminen yhteisö

Liittyminen Utrechtin yliopistossa maisterin opiskelija tekee sinulle osa innovatiivista ja kansainvälisesti suuntautunut tiedeyhteisön - että aikaistetaan peräti 12 Nobel-palkinnon voittajat - harjoittavat huippuluokan ja monialainen opetus ja tutkimus.

Utrecht tiedemiehet, jotka ovat tehneet erinomaista työtä yhteiskunnalle myös Nobelin palkinnon voittaja Christiaan Eijkman, yksi discoverers vitamiini; neuropharmacologist David de Wied, joka voitti kansallisia ja kansainvälisiä suosiota hänen löytö, että neuropeptidejä (pieniä proteiineja) ohjaus aivojen toimintaa ja käyttäytymistä; ja uusin nobelisti Gerard 't Hooft, näkyvä tiedemies alalla teoreettisen fysiikan. Ne sisältävät myös Johanna Westerdijk (hollanti vain), ensimmäinen naispuolinen professori Alankomaissa.

Henkilökohtainen ja vuorovaikutteinen opetus

Utrechtin yliopistossa koet malli laadukkaan koulutuksen, joka edustaa henkilökohtaisia ​​ja interaktiivisia perustuvaa opetusta kriittistä pohdintaa ja keskustelua, joustavuus ja taso valinta opiskelijoille, sekä pysyvänä ammatillista kehitystä luennoitsijoita.

Opiskelijat ja ohjelmat

Utrechtin yliopisto laskee yli 30000 opiskelijaa 118 maasta. Voit valita yli 140 jatko-ohjelmaa, joista 90 (+) on englanninkielisiä ja 32 opettajankoulutusohjelmaa (sekä hollanninkielisiä että englanninkielisiä) - laajin valikoima englanninkielisiä jatko-opintoja Alankomaissa. Utrechtin yliopiston maisteriohjelma on 1- tai 2-vuotinen ohjelma, joka johtaa tieteelliseen tutkintoon, taiteen tutkintoon (MA) tai lailliseen tutkintoon (LLM). Päälle maisteriohjelma voit osallistua Nuorten innovoijien ohjelma: valikoiva 15 op kunnioittaa kurssi jatko.

Ammattialalla

Yhteys ammattialaan on johdonmukaisesti upotettu opetussuunnitelmiin UU maisteriohjelmaa. Ura- ja rekrytointipalvelut keskus tukemaan siirtyminen Hollannin tai kansainvälisten jatko työmarkkinoilla.

Top 5 onnellisin paikkoja elää

Englanti on laajalti puhuttu Alankomaissa. Utrecht on kaunis keskiaikainen kaupunki, keskeisellä paikalla Hollannissa. Amsterdam ja Schiphol Airpoft ovat alle puolen tunnin matkan päässä, ja siellä on helppo junayhteydet koko Euroopassa. On hyvä syy, että BBC Travel sijoitti Utrechtin "top 5 onnellisimmista paikoista Iive".

Miten hakea?

Meidän hakuprosessi tapahtuu verkossa. Käy sivuilla lisätietoja hakuprosessista.

Yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää Masters-ohjelmistamme, ota yhteyttä meihin. Opiskelijapalvelut (maanantaista perjantaihin klo 10-16) Puh: +31 30 253 7000 Sähköposti: study@uu.nl Vierailijan osoite: UU U: lle, opiskelijapalvelut, Heidelberglaan 6, Uithof

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso Health BScs » Katso Health MSc » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Law OTK » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master antiikin, keskiajan ja renessanssin tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Tutkimus- maisteriohjelman Antiikin, keskiajan ja renessanssin Studies keskittyy monitieteinen tutkimus materiaalin, sosiaalinen ja henkinen kehitys Euroopassa (mukaan lukien Välimeren alue) antiikista läpi keskiajan renessanssin. [+]

Tutustu historiaan ja kulttuuriin ISON esimoderni kulttuurien

Vanhassa, keskiajan ja renessanssin tutkimusohjelmassa keskitytään monitieteelliseen tutkimukseen, joka koskee aineellista, sosiaalista ja henkistä kehitystä Euroopassa (myös Välimeren alueella) antiikista keskiajan ja renessanssin välillä. Tässä pitkään voit keskittyä akateemisen etuja valitsemalla jokin seuraavista kappaleista:

Ancient Studies Medieval Studies Keskiajan Celtic Studies Renaissance Studies

Kussakin raita toimii lähtöaineita alkuperäiskielellä, kuten käsikirjoituksena. Ancient Studies raita on kiinnostunut arkeologiasta. Medieval Studies ja renessanssin Studies kappaleita ylitetä pelkästään historiallinen lähestymistapa sisällyttämällä kursseja Kirjallisuus, kielitiede, taidehistoria, musiikkitiede, ja historia. Medieval Studies -radalla voit erikoistua joko keskiaikaiseen historiaan, keskiaikaiseen taidehistoriaan, keskiaikaiseen kirjallisuuteen tai keskiaikaiseen musiikintutkimukseen . Keskiajan Celtic Studies yhdistää kirjallisuuden opinnot historiallisen kielitieteen. Lue lisää kappaleita. Ohjelma on parantaa tutkimuksen mukaan tuntiopettajat, jotka ovat kansainvälisesti tunnettuja oman alansa asiantuntemusta. Olet kannustetaan toimimaan yhdessä näiden luennoitsijoille tutkimushankkeisiin, ja voit viettää lukukauden ulkomailla yksi monista yliopistoista, joiden kanssa meillä on tutkimuksen yhteyksiä. Valmistumisen jälkeen, noin 50 prosenttia valmistuneista mennä tekemään PhD, joko Alankomaissa tai ulkomailla.... [-]


Master filosofia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Tutkimus Master Filosofia tarjoaa haastavan tutkimuksellista ohjelma, joka valmistelee voit osallistua nykyistä keskusteluissa kansainvälisen filosofisen yhteisöä ja kehittää omaa tutkimusta maksuosuudet kenttään. [+]

TUTKI periaatteellisesti kysymyksiä ja niiden HISTORIA

Onko sinulla voimakas halu terävöittää ja selventää löysä väitteet ja epämääräisiä käsitteitä me kaikki kohtaavat lehtiartikkelit, oppikirja lukemat ja jokapäiväistä keskustelua? Oletko vähintään yhtä kiinnostuneita kuulusteluissa vastauksia kysymyksiin vastaamista? Filosofian tutkimusmestari tarjoaa haastavan tutkimuslähtöisen ohjelman, joka valmistaa sinut osallistumaan nykyisiin keskusteluihin kansainvälisessä filosofisessa yhteisössä ja kehittämään omia tutkimuspanostuksiasi. Filosofia on selektiivinen, kaksivuotinen, Englanti-kielinen ohjelma, joka korostaa aktiivista osallistumista tutkimukseen. Opiskeluaikana, voit kehittää tietoja, taitoja ja kokemusta tarvitaan olla menestyvä tutkija - onko sinulla mennä jatkamaan PhD filosofian (meidän valmistuneet ovat olleet erittäin menestyksekkäitä turvaamaan PhD avustuksia) tai uran yhdessä on monilla aloilla, jotka vaativat tutkimuksen keskeisten taitoja. Kuten valmistunut tätä ohjelmaa, voit lähestyä meneillään kanssa analyyttisen täsmällisyyden, käsitteellinen selkeys, ilmeikäs tarkkuus, pakottavia argumentointia, ja tietoisuus historiallinen näkökulmia.... [-]


Master in Applied Ethics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht + 1 lisää

[+]

Voit myös ymmärtää seuraukset oikeudellisten ja poliittisten puitteiden eettisen argumentaation.

Meidän monitieteinen tarjoaa useita väyliä tutkimuksen sovellettu etiikka. Lisäksi opiskelun filosofiaa, voit oppia yhteyksissä, joissa moraalinen ongelmia ja eri tyyppisiä analyysejä, joita voidaan tarvita eri yhteyksissä. Voit myös tutkia, miten näkökulmia eri tieteenalojen voi vahvistaa eettistä pohdintaa ja argumentoinnin.

Kansainvälisesti suuntautunut ohjelma ja tutkimus

Tämä Englanti-opetti, yhden vuoden maisteriohjelman houkuttelee kansainvälisiä ja Hollannin opiskelijoita monipuolisia kurinpidollisia taustoista. Ainutlaatuinen ylioppilaskunnassa tarjoaa monipuolisia kulttuuri näkökulmia, joiden kautta voit tutustua eettisiä ongelmia. ... [-]


Master in Art History of the Low Countries

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Opiskelet Hollantilainen taiteen ja arkkitehtuurin, ottaen huomioon niiden kansainvälinen tilanne. Kutsumme sinut kriittisesti pohtimaan tuotannon taidetta ja arkkitehtuuria, ja rooli suojeluksessa; tutkia, miksi niin monet taiteilija lähti ulkomaille, ja miten he tulivat aineiden kansainvälinen diffuusio taiteen teoriaa, tyyli, ja ohjelmistoon. Sinulla on myös mahdollisuus opiskella muita erityisiä aiheita, jotta tiedot oman henkilökohtaisen edun. Meidän läheiset siteet suurten taidemuseoiden ja muiden kulttuurijärjestöjen sekä Alankomaissa ja ulkomailla tarkoittaa, että akateemisen ja käytännön työ ovat tiiviisti sidoksissa toisiinsa.

Kansainvälinen Kokemuksia

Hollanti opiskelijat viettävät lukukauden merkittävä taidemuseossa ulkomailla taas opiskelijoita muista maista harjoittelija merkittävä hollantilainen tai Flanderin taidemuseossa. Tähän mennessä meidän opiskelijat ovat sitoutuneet mainospaikat noin kaksikymmentä toimielinten kahdeksassa eri maassa. Viinilistamme, työharjoittelusta tai opiskelu ulkomailla lukukauden räätälöidään oma yksittäisiä etuja.... [-]


Master in Cultural History of Modern Europe

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht + 1 lisää

[+]

Osa-aikainen

Osa-aika-asetuksen avulla voit suorittaa kokopäiväinen ohjelma yli kaksi vuotta yhden sijaan.

Valmistumisen jälkeen

Valmistuttuaan maisteriohjelman kulttuurihistoria Moderni Euroopassa, voit:

On tietoja ja taitoja analysoida ja ymmärtää prosesseja identiteetin muodostumista kulttuuri-historialliseen kontekstiin. Varustettava välineitä analysoida suhdetta tosiseikat ja kulttuurisia konstruktioita, historiallisten lähteiden ja satuja, ja välillä historia, muistoja, ja perintö. On globaali näkökulma ja ymmärtää, miten Euroopan kulttuurihistoriallista kehitystä liittyvät muuhun maailmaan.

Valmistuneet meidän ohjelma ovat löytäneet työpaikkoja museoissa ja perintö järjestöt sekä alalla (keskiasteen) koulutus.... [-]


Master in History

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Arvostellaan paras alalla

Keuzegids Master's Selection Guide 2015 Huippusuositeltu Keuzegids Master's Selection Guide 2015 sijoittui Utrechtin yliopiston Historia -ohjelmaksi parhaaksi alalla Alankomaissa.

Historia Maisteriohjelma tarjoaa tutkimukseen perustuvaa koulutusta historiaan akateeminen kurinalaisuutta. Opetamme sinulle kuinka tehdä tutkimusta, ja me haastaa sinua kehittämään omia ideoita valitsemistasi aiheista. Historia osasto tarjoaa laajan valikoiman historiallisia asiantuntemusta neljä tieteellinen aloilla:

poliittinen historia kulttuurihistoria historia kansainvälisten suhteiden ja konfliktien tutkimukset Taloudellinen ja sosiaalinen historia

Ohjelman kurssit opetetaan pienryhmissä ensiluokkaisia ​​ohjaajia. Opit huippututkimuksen taitoja samalla kehittää historiallista asiantuntemusta sinun kiinnostuksen kohteisiin. ... [-]


Master in Intercultural Communication

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

TIETEIDENVÄLISET

Aikana vuoden maisterin auttaa valmistautumaan kansainvälisen ammatti. Opit analysoimaan viestinnän tuotteiden ja prosessien läsnä monikielinen yhteyksissä kansainvälisten järjestöjen.

Voit lisätä työllistettävyyttä ja rikastuttaa CV. Voit myös ilmoittautua yksittäisiä kursseja. Tiedämme, että jotkut yritykset ja järjestöt ovat valmiita auttamaan työntekijöilleen opintonsa, esimerkiksi antamalla heille mahdollisuus osallistua luennoille työaikana.

Valmistumisen jälkeen Voit laittaa viestinnän teoriaa käytäntöön ja menestyksekkäästi virtaviivaistaa viestinnän prosessit. Olette saaneet kielen ja kulttuurin erityistä osaamista Saksa, Englanti, ranska, italia, espanja ja hollanti. ... [-]

Master in International Relations in Historical Perspective

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Keuzegids Master's Selection Guide 2015 Erittäin arvostettu Keuzegids Master's Selection Guide 2015 sijoittui Utrechtin yliopiston kansainvälisiin suhteisiin historiallisessa perspektiivissä parhaimpana alalla Alankomaissa. Elsevierin parhaat opinnot Suosituimmat ohjelmat Tämän vuoden Elsevier Best Studies Survey -tutkimuksessa opiskelijat ovat myös arvostelleet kansainvälisiä suhteita parhaaksi ohjelmaksi.

Tutustu monimutkaisia ​​kysymyksiä modernin kansainvälisten suhteiden

Bridging historia ja poliittisen tieteen

Poliittinen teoria on tärkeä väline analysoitaessa kansainvälistä kehitystä. Jotta voidaan täysin ymmärtää tästä kehityksestä, mutta joudut laajempi historiallinen näkökulma. Mikään ei ole sen historiaa - ja samalla historian koskaan toistaa itseään täsmälleen, voit oppia paljon siitä. Kaventamalla historia ja poliittisen tieteen, Master of International Relations historiallisesta näkökulmasta (IR / HP) tarjoaa perusteellisia tietoa molemmista maailmoista.... [-]


Master in Media, Art and Performance Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Lähestymme tätä laajaa kenttä useista vertaileva ja intermedial näkökulmia, jossa keskitytään pääasiassa dynamiikan muutos ja vaihtoa median, nykytaiteen ja suorituskyvystä kulttuuria ja yhteiskuntaa siirtymävaiheessa.

Tiedät miten käyttää intermedial ja historiallisesti ilmoitti vertailevaa lähestymistapaa opiskeluun uutena median, taiteen ja suorituskyvyn käytäntöjä, ja miten käyttää ja kehittää tutkimusmenetelmiä, jotka liittyvät tähän näkökulmasta.

Tutkimus gradu on suunnattu erinomainen opiskelijoita sekä Alankomaissa ja ulkomailla, joilla on tausta historiassa ja teorian nykytaiteen tai median ja suorituskykyä tutkimuksissa keskitytään teatteri, tanssi, elokuva, televisio, ja / tai digitaalisen median .... [-]


Master in naistutkimus (tutkimus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Tässä kaksivuotinen tutkimus Master Sukupuoli Studies (ennen "sukupuolen ja etnisen"), voit analysoida ja problematisoimaan eri rakenteellisesti upotettu käsitykset sukupuolen ja etnisen kun otetaan huomioon muut akselit ero, kuten uskonto, ikä, ja seksuaalisuus. [+]

Konfiguroi identiteettisuunnitelmat ja tehoerot globaalistuneessa maailmassa Miten sukupuoli, etnisyys, luokka, seksuaalisuus ja ikä vaikuttavat sosiaalisten identiteettien muodostumiseen? Millainen rooli seurannut tehoero näiden pelata globalisoituneessa ja mediatised maailmassa? Mitä toimenpiteitä on toteutettu aikaisemmin ja esillä ehkäistä syrjintää ja syrjäytymistä? Tässä kaksivuotisessa sukupuolten tasa-arvotutkimuksessa (ennen sukupuolta ja etnistä alkuperää) analysoidaan ja käsitellään erilaisia ​​rakenteellisesti upotettuja käsityksiä sukupuolesta ja etnisestä alkuperästä samalla, kun otetaan huomioon erilaiset erot, kuten uskonto, ikä ja seksuaalisuus. Yhdessä akateemisen henkilöstön ja muiden opiskelijoiden edustavat eri tieteenalojen-alainen antropologiasta kirjallisuuden opinnot-te tutkia sukupuolittuneita ja racialised ilmiöitä erittäin monitieteinen ympäristössä.... [-]


Master soveltavan musiikkitieteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht + 1 lisää

[+]

Tarvittavien taitojen (esimerkiksi journalistisen kirjoitustaito) koulutetaan laajasti opetukseen labs, valmensi professorit ja ammattilaiset.

URA NÄKYMÄT:

[-]

Master Sukupuoli Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht + 1 lisää

Sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma antaa sinulle monitieteisen käsityksen näistä työkaluista sekä kehittyneistä analyyttisistä taidoista. [+]

[-]

Master taiteen ja yhteiskunnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht + 1 lisää

Meidän Maisteriohjelma on suunniteltu täyttämään pikaisesti alan ammattilaisille, joilla tiukka teoreettiset ja tutkimus taitoja yhdistettynä käytännön kykyjä ja akuutti tietoisuus nykytilasta sektorin paikallisella ja maailmanlaajuisella tasolla. [+]

Mitä tämä MASTER sisältää?

Valmistautuminen taiteen ammattilaisille tulevaisuuden kulttuurisektorille Kulttuurimaailma on nopeasti muuttumassa teknisen innovaation, kaupungistumisen, taloudellisen globalisaation ja yhä odottamattoman sosiopoliittisen maiseman ansiosta. Kaikkia puolia taide - käytäntö, organisaatio, johtaminen, yhteiskunnallinen merkitys, ja kansainvälistyminen (Euroopassa ja muualla) - vaikuttaa tämän muutoksen. Utrecht Master of Arts ja Yhteiskunta valmistelee teitä toimimaan johtava hahmo globaalissa taiteen, median ja kulttuurin aloilla tulevaisuudessa. Meidän Maisteriohjelma on suunniteltu täyttämään pikaisesti alan ammattilaisille, joilla tiukka teoreettiset ja tutkimus taitoja yhdistettynä käytännön kykyjä ja akuutti tietoisuus nykytilasta sektorin paikallisella ja maailmanlaajuisella tasolla. Koska opiskelija tässä ohjelmassa voit tutkia, esimerkiksi, dynamiikkaa ja ongelmia nykyisten valtakulttuurin ja sen suhteesta kasvava joukko "vaihtoehto" kulttuurisia käytäntöjä, uusia malleja luovan tuotannon ja teollisuuden ja yhä rooli taiteen sosiaalista oikeudenmukaisuutta.... [-]


Master uuden median ja digitaalisen kulttuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht + 1 lisää

Aikana yhden vuoden maisteriohjelman New Media ja digitaalinen kulttuuri, voit kaivaa monia näkökohtia mitä tarkoittaa elää ikä uuden median. Opastetut kansainvälinen joukko kokeneita tutkijoita, voit auttaa nykyisiä tutkimushankkeita ja oppia tarkastella kriittisesti, miten nykypäivän kulttuurit muokkaavat pelit, sosiaalinen media, internet aktivismi, sovellukset, data visualisointeja, mobiililaitteisiin, algoritmit, ja osallistava alustoilla. [+]

ARVIOI merkityksiä ja VAIKUTUKSET UUSMEDIA

Uusi media on tuotettu valtava ja nopeasti laajeneva luovia ja kaupallisten alojen on tullut tärkeä osa monien jokapäiväistä toimintaa. Haluatko tutkia, miten ne muuttuvat jokapäiväistä käytäntöjä ja kulttuureja? Uuden median ja digitaalisen kulttuurin yhden vuoden maisteriohjelman aikana tutustut monien näkökohtien piiriin, mitä se tarkoittaa elää uudessa mediassa. Opastetut kansainvälinen joukko kokeneita tutkijoita, voit auttaa nykyisiä tutkimushankkeita ja oppia tarkastella kriittisesti, miten nykypäivän kulttuurit muokkaavat pelit, sosiaalinen media, internet aktivismi, sovellukset, data visualisointeja, mobiililaitteisiin, algoritmit, ja osallistava alustoilla. Voit myös suorittaa tutkimus työharjoittelu täydentää teoreettista tietämystä käytännön toimintatapoja. Osallistumalla aktiivisesti käynnissä oleviin tutkimus-, voit rakentaa laaja kansainvälisten yhteyksien jotka auttavat sinua aloittaa lupaava ura. Kohtuullisen kokoinen opiskelijaryhmille, yksityisohjauksessa, ja mahdollisuus osallistua kansainvälisiin tutkimushankkeisiin antaa sinulle useita tapoja kehittää taitojasi, tutkia teidän etuja, ja sai arvokasta akateemista ja henkilökohtaiset tulokset. Meidän dynaaminen ja aktiivinen yhteisö opiskelijoiden, alumnien ja tutkijat tarjoaa laajan valikoiman kerhotoimintaa ja pääsy suuri toimijoiden verkosto, mediataiteilija, päättäjät, yrittäjät, ja aktivistit monipuolisin säikeet digitaalisen kulttuurin.... [-]


Mestari konfliktitutkimuksissa ja ihmisoikeuksissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

Maisteriohjelman Conflict Studies ja ihmisoikeuksien tulee varustaa sinulle tarvittavat analyyttinen ja teoreettinen taitoja kytkeytymään globaalien ja paikallisten haasteita oivaltava ja innovatiivisilla tavoilla. [+]

Conflict Studies ja ihmisoikeudet: teoreettinen analyysi ja maadoitettua TUTKIMUS

Miksi "kansallismielisen" väkivaltaisuudet puhkesivat Ukrainassa? Tuleeko kaupungeista tulee sota-alueilla on tulevaisuudessa? Mikä rooli ei sosiaalisen median olla nousussa ja myöhemmin romahdus arabikevään? Mitkä ovat eettisiä ja poliittisia kysymyksiä, jotka liittyvät käytön Droonien alueilla konfliktien - ja mitä vaikutuksia tällä on aiheista valvonta? Kuka määrittelee "pahan" ja mitä "tekee hyvää" tarkoittaa? Miten humanitaarisia sotia "vaikuttavat jokapäiväiseen elämään" uhrien ne suojaavat? Nämä ovat vain joitakin kiireellisimpiä kysymyksiä, jotka johtuvat monimutkainen keskinäinen nykymaailmassa. Ratkaisu näihin kysymyksiin löytyy ainoastaan ​​järjestelmällisellä analyysin prosesseja osallisuutta ja syrjäytymistä, mobilisointi ja kollektiivinen väkivalta. Näitä aiheita oikein vaatii kriittistä pohdintaa kansallisten ja kansainvälisten politiikkojen kehitetty sisältämään, hallita, ratkaisemaan tai muuttaa väkivaltaiseen konfliktiin. Mestarin ohjelma konfliktiopinnot ja ihmisoikeudet on valikoiva, kansainvälinen jatko-ohjelma, jossa yhdistyvät teoriaopetus ja syvällinen tapaustutkimuksen analyysi. Ohjelma keskittyy sekä dynamiikka väkivaltaisia ​​konflikteja ja ongelmia, jotka liittyvät kansallisten ja kansainvälisten sotilaallisten tai humanitaarisen intervention virastot, kuten YK, NATO, tai kansalaisjärjestöt. Huomattavasti pidetty Keuzegids Master's Selection Guide 2016 sijoittui Utrechtin yliopiston konfliktiopintoihin ja ihmisoikeusohjelmaan parhaaksi alalla Alankomaissa. Elsevier Best Studies Top-niminen ohjelma Tämän vuoden Elsevier Best Studies Survey -ohjelmassa opiskelijat ovat myös arvioineet Conflict Studies -ohjelman parhaaksi ohjelmaksi.... [-]


Mestari Uskontotiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Tutkimusmaisteriohjelma uskonnollisissa opinnoissa on haastava, tutkimuslähtöinen ohjelma, joka valmistaa sinut osallistumaan uskonnonopettajien kansainväliseen yhteisöön nykyisiin keskusteluihin ja tekemään oman panoksensa kentälle. [+]

Tutki uskontoa ja sen yhteyksiä yhteiskuntaan ja kulttuuriin

Oletko kiinnostunut vilkas maailman uskontojen? Haluatko selvittää, miten pyhiä tekstejä kuten Raamattu tai Koraani on muodostettu ja tulkittu kautta aikojen? Haluatko ymmärtää miksi uskonnollisia kuvia, rakennuksia, vaatteita, ja arjen käytännöt aiheuttavat usein kovaa keskustelua tai jopa väkivaltaisia ​​konflikteja? Tutkimusmaisteriohjelma uskonnollisissa opinnoissa on haastava, tutkimuslähtöinen ohjelma, joka valmistaa sinut osallistumaan uskonnonopettajien kansainväliseen yhteisöön nykyisiin keskusteluihin ja tekemään oman panoksensa kentälle.

Erikoistuminen

Ohjelma yhdistää kehittyneen maadoituksen uskonnon tutkimuksen keskeisissä teemoissa ja teorioissa, ja niillä on runsaasti mahdollisuuksia erikoistumiseen. Voit valita ja kehittää erityisasiantuntemusta suhteessa yksi keskeisistä tutkimusalueita meidän instituutti.... [-]


Mestari vertailevissa kirjallisuustutkimuksissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Tämä tutkimus Maisteriohjelma tarjoaa erinomaisen tasapainon kielellisen lajike ja yleistä teoreettista näkökulmia luonteesta kirjallisuuden, sen menneisyyden ja sen tulevaisuudesta. [+]

KIRJALLISUUS globalisoituneessa maailmassa

Vertaileva kirjallisuustiede sisältää transnational-kirjallisuuden tutkimusta teoreettisesti informoidusta näkökulmasta. Utrecht Ohjelma erottuu vertailevaa lähestymistapaa ja huolensa suhteiden kirjallisuuteen ja muun kulttuurin. Pääpaino on kirjallisuuden kirjoitettu Länsi-Euroopan kieliä modernin ajan, mutta huomiota kiinnitetään myös maailman kirjallisuuden kääntäminen. Tämä tutkimusmestari tarjoaa erinomaisen tasapainon kielelliseen lajikkeeseen ja yleisiin teoreettisiin näkökulmiin kirjallisuuden luonteesta, sen menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Tämän ohjelman opiskelijana opit analysoimaan tapoja, joilla kirjallisuus vuorovaikuttaa (ja heijastaa) sen kulttuurista ja sosiaalista ympäristöä globalisaation ja uusien mediatekniikoiden taustalla.... [-]


Musiikkitieteiden maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Lisäksi tutkitaan musiikin tuotannon, jakelun ja vastaanottoon vaikuttavia kontekstuaalisia olosuhteita.

LÄNSI musiikkia keskiajalta NYKYINEN

[-]

Nykyaikaisessa teatterissa, tanssissa ja dramaturgiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht + 1 lisää

Contemporary suorituskyky käytännöt ovat yhä hybridi hankkeita, jotka lähestyvät ja ylittävät rajat teatterin, tanssin, kuvataiteen, musiikin, median ja arkielämässä. Teatteri ja tanssi ovat erottamattomasti sidoksissa muiden tiedotusvälineiden että muokkaavat todellisuutta; ne ulottuvat teatterin seinät ja pistää itsensä osaksi jokapäiväistä elämäämme. [+]

Teatteri ja tanssi ovat erottamattomasti sidoksissa muiden tiedotusvälineiden että muokkaavat todellisuutta; ne ulottuvat teatterin seinät ja pistää itsensä osaksi jokapäiväistä elämäämme. Teorioita ja käsitteitä peräisin näyttämötaiteen asteittain käyttöön kulttuuriteoria ja (sosiaalinen) tiede.

.

Sijaitsee näkökulma, jossa käytännön suunta

Olemme tiiviisti yhteistyötä alan teatterin ja tanssin Alankomaissa ja Flanderissa, kansainvälisesti pidetään edelläkävijöitä jännittäviä uusia suuntauksia, jotka syntyy Euroopan näyttämöllä.

tutkimusaiheet

Tutkimuksemme painopistealueita ovat:

... [-]


Päällikkö kirjallisuudessa tänään

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

Mietitkö miten kirjallinen teos tulee klassikko tai bestseller digitaaliaikaa? [+]

Kaunokirjalliset tekstit, mukaan lukien klassikoita, mukautetaan parhaillaan pelejä ja TV näytelmiä, mutta yhä useammat kävijät kirjamessuilla osoittaa, että kirjallisuus on itsessään voimakas väline. Master-ohjelmassa Kirjallisuus Tänään voit oppia tunnistamaan ja arvioimaan kriittisesti viimeisintä kirjallisuuden kansallista ja kansainvälistä kehitystä ja asettamaan ne historiallisesta näkökulmasta. Sinun on varustettu työkaluja tunnistaa ja selittää laatu kirjallisten teosten aikoina lisääntyvä kaupallistuminen. Opit kirjallisuus kiertää sisällä markkinoille osana luovan teollisuuden yllä vuosisatoja vanha perinne, ja voit tutkia teoreettisesta ja käytännön näkökulmista miten auttaa levittämään kirjallisuutta, selittää sitä laajemmalle yleisölle, ja kääntää akateeminen oivalluksia lukevan yleisön. Kriittistä pohdintaa, rakentaa ohjelmisto, konsolidointi kirjoitustaitoa, ja ymmärrystä siitä, miten kirjallisuuden laitosten toimivat globalisaation aikakaudella ovat keskeisiä opintojen aikana ohjelman. Voit myös suorittaa harjoittelujakson kustantamot, mediayritysten, kirjastot, kirjallisuuden säätiöiden tai kulttuurilaitokset - työmarkkinoilla ja ammattialalla, joille tämä Maisteriohjelma valmistaa sinut.... [-]


MSc

Historian ja tieteen filosofia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Opit kehittämään ja tutkimus historiallisten tai filosofista tutkimusta kysymyksiä. [+]

PITKÄJÄNTEISYYTEEN tieteestä ja yhteiskunnasta

HPS on kahdesti katsottu'best vuonna category' kansallisten Master opas (Keuzegids Masters): luokkaan "tiede ja politiikka" (beta en Beleid, 2012) ja luokkaan "Filosofia" (Wijsbegeerte, 2013). Opetussuunnitelma kattaa kursseja valittu aiheita:

Historia Science tai humanistisen Tieteen filosofia tai humanistisen Foundations of Physics Perustan matematiikan ja Logic

Opit kehittämään ja tutkimus historiallisten tai filosofista tutkimusta kysymyksiä.

[-]

Kansainvälisen johtamisen maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

Tämä Maisteriohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle tietoa, ymmärrystä ja taitoja, joita tarvitaan uransa kansainvälistä hallintaa. Voit osallistuu aktiivisesti suurten tutkimushankkeisiin, tehdä oma tutkimus, esittää tuloksia, ja kirjoittaa lyhyitä esseitä ja gradu. [+]

Nykyään suurin osa yritykset toimivat kansainvälisesti. Jotkut yritykset vain tehdä joitakin alueellisia vientiä, toiset on laaja myynti toimintaa ulkomaisilla markkinoilla ja hankkivat tuotantopanokset ympäri maailman.

MSc in International Management junat voit työskennellä globaalissa yritysympäristössä käsittelevät muun muassa maailmanlaajuinen markkinointi ja rahoitus, toimitusketjun hallinta, kulttuurien hallintaa, ja ulkomaan markkinoille pääsyn strategioita. Maisteriohjelma tarjoaa satunnaista joutumista yritysjohtajat ja paikkoja akateeminen taloudellisen tutkimuksen yhteydessä johdon päätöksentekoon kansainvälisissä yrityksissä. Mestarikursseja ja käytännön hankkeita keskittyen liiketoiminta-analyysi ja konsultointi tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa oman ammatillisen taitoja uran kansainvälisessä ympäristössä. Kuten valmistunut, sinun tulee olla hyvin valmistautuneita erilaisia ​​(kansainvälinen) uramahdollisuuksia konsultointi, liiketoiminnan strategia ja kehittäminen, yritysten Venture Management ja start-ups.... [-]


Kasvatustieteiden maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht + 1 lisää

Tässä maisteriohjelmassa opit kehittämään, arvioimaan ja parantamaan oppimisprosesseja ja oppimisympäristöjä monista teoreettisista näkökulmista. [+]

Parempaa koulutusta kaikille on äärimmäisen tärkeää yhteiskunnan kehittämisessä. Tässä maisteriohjelmassa opit kehittämään, arvioimaan ja parantamaan oppimisprosesseja ja oppimisympäristöjä monista teoreettisista näkökulmista. Teet niin huipputeknisten menetelmien ja lähestymistapojen avulla useissa eri yhteyksissä; luokkahuoneistosta voittoa tavoittelemattomiin ja kaupallisiin aloihin ja keskittymään ihmisiin kaikissa elämänvaiheissa. Tämä tarkoittaa sitä, että oppimisen henkilö voi olla oppilas, opiskelija tai työntekijä, mutta myös luennoitsija, kouluttaja tai kouluttaja riippuen asiayhteydestä.

[-]

Kestävän kehityksen päällikkö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Tämä kaksivuotinen maisteriohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat osallistua suunnitteluun ratkaisuja saavuttamiseksi tarvitaan ympäristön ja yhteiskunnan vastuullinen yhteiskunta. Tässä ohjelmassa, opit analysoimaan liittyviä prosesseja muutoksen ja harkitsee lyhyen ja pitkän aikavälin hoito näiden prosessien paikallisesti että globaalisti. [+]

Kestäviä ratkaisuja

Tämä kaksivuotinen maisteriohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat osallistua suunnitteluun ratkaisuja saavuttamiseksi tarvitaan ympäristön ja yhteiskunnan vastuullinen yhteiskunta. Tässä ohjelmassa, opit analysoimaan liittyviä prosesseja muutoksen ja harkitsee lyhyen ja pitkän aikavälin hoito näiden prosessien paikallisesti että globaalisti.

Monitieteinen näkökulma

Tämä ohjelma sopii ehdokkaita, jotka haluavat opiskella ja ratkaista yhteiskunnallisia kestävyyden kysymyksiä monitieteinen näkökulmasta. Ohjelma on erityisen kiinnostava opiskelijoille, jotka ovat valmiita laajentamaan näkökulmia yhteistyöllä ja vuorovaikutuksessa opiskelijoiden, jotka tuovat ohjelmaan tietoa muiden luonnollisten ja yhteiskuntatieteen aloilta.... [-]


Kulttuuriantropologian päällikkö: sosiokulttuurinen muutos

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Tämä kaksivuotinen Master on vahva kansainvälinen painotus, ja se esittelee sinulle monimutkainen vuorovaikutus kulttuurisen monimuotoisuuden ja valtaa Afrikassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla. Tulet tekemään etnografinen kenttätyö ulkomailla. [+]

Kulttuurinen monimuotoisuus yhteenliitetyssä maailmassa

Huolimatta voimakkaista globalisaatiovoimista yhteiskunnallinen ja kulttuurinen samankaltaisuus ei kasva. Virta jännitteitä ja väkivaltaisia ​​konflikteja edelleen olemassa ja jopa puhjeta. Miksi? Voit vastata tähän kysymykseen, meidän antropologinen analyysi suhde kulttuurisen monimuotoisuuden ja valtaa prosessi sosiokulttuurisen muutoksen. Kulttuurisen antropologian maisteriohjelma: Sosiokulttuurinen muutos antaa sinulle tietoa ja taitoja tämän analyysin tekemiseen.

Kansainvälinen kenttätyö

Tämä kaksivuotinen Master on vahva kansainvälinen painotus, ja se esittelee sinulle monimutkainen vuorovaikutus kulttuurisen monimuotoisuuden ja valtaa Afrikassa, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla. Tulet tekemään etnografinen kenttätyö ulkomailla.... [-]


Maapallolla, elämässä ja ilmastossa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Maamme, elämässä ja ilmastomme maisteriohjelmassamme tutkitaan pohjaprosesseja, jotka säätelevät sedimenttisten järjestelmien, biologisen monimuotoisuuden ja ilmaston aiempaa, nykyistä ja tulevaa dynamiikkaa sekä niiden kehitystä. [+]

TUTKI vaikuttavat prosessit maapallon elämää ja sen ympäristöstä

Maassamme, elämässä ja ilmastomme maisteriohjelmassamme tutkitaan perusprosesseja, jotka säätelevät sedimenttisten järjestelmien, biologisen monimuotoisuuden ja ilmaston aiempaa, nykyistä ja tulevaa dynamiikkaa sekä niiden kehitystä. Tämä kaksivuotinen ohjelma antaa sinulle tietoa, jota sinun on ymmärrettävä ilmastonmuutos ja sen vaikutus luonnollisiin ympäristöihin, kuten maaperään, sedimentteihin, järviin, pohjavesiin, kosteikkoihin, suistoihin ja valtameriin. Pääaiheina voit opiskella muun muassa elämän evoluution, kehittäminen sedimenttialtaiden, hiilen lähteitä ja nieluja, biogeokemiallisten ja geokemian sormenjälkien sedimenttialkuperää prosessien / ympäristöjen ja ilmasto jälleenrakentamiseen. Voit valita yhden neljästä kappaleesta, jotka perustuvat sinun erityisiin intresseihisi:... [-]


Maapallon pinta ja vesi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Maanpinta ja Vesi-ohjelma kouluttaa opiskelijoita kvantitatiivisesti tutkia luonnon ja ihmisen aiheuttama fysikaalisia ja kemiallisia prosesseja, malleja ja dynamiikkaa maapallon manner- ja rannikkoalueet järjestelmiä sekä niiden vastaukset maailmanlaajuiseen muutokseen. [+]

TUTKI prosessien tai lähellä maan pintaa

Maanpinnan ja veden maisteriohjelmassa tutkitaan maapallon manner- ja rannikkojärjestelmien luonnollisia ja ihmisen aiheuttamia fysikaalisia ja geokemiallisia prosesseja, malleja ja dynamiikkaa. Tämä kaksivuotinen ohjelma tarjoaa sinulle tietoa, joka on tärkeää hallinnoida planeetta kestävästi, taata resurssien saatavuus myös tuleville sukupolville, ja ymmärtää ja torjua luonnon vaaroja. Tärkeimmät aihealueet voit tutkia koostuvat dynamiikkaa rannikko- ja vesistöalueiden, (geo) hydrologiset prosessit, pohjaveden kunnostamisessa, maaperän huonontumisen kuivassa mailla ja vuoristoalueilla, luonnonkatastrofien ja delta evoluutiota Centennial ja pidempään mittakaavoissa. Voit valita yhden neljä kappaletta perustuu etuja kenttään:... [-]


Maisteriohjaaja

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

Ihmisen maantiede on uusi maisteriohjelma, joka alkaa syyskuussa 2017. Se perustuu entiseen talousmaantiede- ja kaupunkimaahan -ohjelmaan. [+]

Master in Human Geography

UUSI OHJELMA KIINTEÄN FOUNDATIONIN kanssa

Human Geography on uusi maisteriohjelma, joka alkaa syyskuussa 2017. Se johtuu entisestä talousmaantiede- ja kaupunkimaiseman ohjelmista. Voit erikoistua yhteen kahdesta kentästä valitsemalla kappaleen:

Urban maantiede: naapurustot ja asuinrakennukset Urban maantiede: Päivittäinen elämä ja julkiset tilat Taloudellinen maantiede: Business & Location Taloudellinen maantiede: aluekehitys ja politiikka MAAT JA URBAN ALUEET: MAHDOLLISUUDET JA POIKKEUKSET

Kaupunkialueet ovat kuplivaa, dynaamisia paikkoja, joissa ihmiset kokoontuvat yhteen ja luovat uusia ideoita. Ne ovat kasvatuspaikkoja innovaatiolle ja talouskasvulle. Monet ihmiset liikkuvat edelleen kaupunkiin, jahtaavat unelmansa: haastava ura, miellyttävä elinympäristö, kaikki mukavuudet helposti tavoitettavissa. Paikallisten asukkaiden lisäksi suuri määrä turisteja vierailee kaupungissa, joka etsii viihdyttävää oleskelua. Jatkuva kaupunkien kasvu yhä globaalimmassa taloudessa on sekä voittajia että häviäjiä. Toisaalta on käynnistyksiä, jotka laajenevat suuryrityksiksi. Toisaalta on perinteisiä yrityksiä, jotka kärsivät globaalista kilpailusta. Miten voimme selittää menestyksen ja epäonnistumisen? Kaupunkien kasvu johtaa myös hyvin erilaisiin ihmisiin ja elämäntapoihin, jotka takaavat kukoistavien yhteisöjen. Silti on olemassa myös paikkoja, joissa alueelliset ja sosiaaliset eriarvoisuudet paljastuvat yhteisöjen kesken. Tämä johtaa epämiellyttäviin elinympäristöihin ja lähiöiden heikkenemiseen. Miten hengittää uutta elämää näihin yhteisöihin? Human Geography Master -ohjelmassa opit, kuinka kaupunki- ja talouskysymykset ovat toisiinsa sekoittuneet. Ihmisen maantieteellisen maisterin opiskelijana opiskelet kaupunkia ja sen taloudellista kehitystä eri akateemisista perspektiiveistä ja aihekohtaisista näkökulmista monialaisella lähestymistavalla.... [-]


Master in Applied Cognitive Psychology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Lakisääteinen maksu - fulltime 2017-2018: € 2006 (NL / EU); Institutionaaliset maksu 2017-2018: € 18201 (ei EU / ETA)

[-]

Master in Artificial Intelligence

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Opiskelijat voivat valita kolmesta kappaleesta:

Agents Kognitiivinen käsittely Perustelut

Valitsemalla monenlaisia ​​kursseja voit räätälöidä ohjelman henkilökohtaisia ​​etuja sisällä Artificial Intelligence.

Ohjelman tavoite

Kun olet valmistunut Artificial Intelligence -ohjelmasta , sinulla on vankka käsitys AI-tutkimuksen loogisista, filosofisista ja kognitiivisista perusteluista. Sinulla on myös hyvä yleiskatsaus tärkeimpiin AI tekniikoita ja syvällistä ymmärrystä siitä, miten soveltaa näitä tekniikoita ainakin yksi niistä alueista, multi-järjestelmiä, päättely, tai kognitiivinen käsittely. Lisäksi sinulla on taitoja suorittaa AI-tutkimus akateemisissa tai T & K-ympäristöissä ja tunnistaa, miten AI-tekniikat voivat tarjota älykkäitä ratkaisuja IT-ongelmiin yrityksissä ja organisaatioissa.... [-]


Master in Banking and Finance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Utrechtin yliopiston MSc pankki-ja rahoitus on erinomaisen pohjan monille kantoja kansainvälisissä yrityksissä. Ohjelma kouluttaa voit tulla tehokas ekonomistina vankkoja vuorovaikutusta rahoituslaitosten ja kansainvälisillä pääomamarkkinoilla. Ymmärrät selvästi käytännön vaikutukset rahoitusalan kansan maailman, käyttäen johdon näkökulmasta, joka vie laajempaa yhteiskunnallista näkemyksen huomioon. Kuten valmistunut, sinun tulee olla hyvin valmistautuneita erilaisia ​​uran rahoituslaitosten tai rahoitusalan palvelualalla kuin (kansainvälinen) pankit, sijoitusrahastot, vakuutusyhtiöt, eläkerahastot tai rahoitusmarkkinoiden sääntelyviranomaisten.... [-]


Master in Bio Inspired Innovation

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Voit tulla biologi suunnittelupöydällä ja helpottaa innovaatioita, ottavat oppia luonnosta. Sinusta tulee ammattilainen, joka edistää siirtymistä pyöreä talous Bio innoittamana innovaatiot.

Innovaatio-, tutkimus- ja DESIGN

Tämä Maisteriohjelma perustuu huippututkimuksen tiedekunnan ja linkit tutkimustuloksia ratkaista yhteiskunnalliset ja liiketoiminnan haasteisiin. Ensimmäinen vuosi on tutkimukseen perustuva, kun taas toinen vuosi keskittyy käytöstä tutkimustietoa innovointiin. Ensimmäisenä vuonna olet osa tutkijakoulutusasteen ympäristö linkittävät alueen asiantuntemusta (merkittävä tutkimushanke). Opit perustaa ja toteuttaa tutkimus- ja keskustella ja raportoida sen tuloksista. Lisäksi voit alkaa tutkia ja oppia monialaisia ​​innovaatio, yhteistyöhön liiketoiminnan mallintaminen ja suunnittelu. Voit osallistua seminaareja ja työpajoja, joista voit järjestää itse, joiden avulla voit valmistautua toinen vuosi. Toisena vuonna saat syvällistä tietämystä Biomimicry ja muita suunnittelun ja innovoinnin menetelmät, kursseja ja työharjoittelu.... [-]


Master in Business Development and Entrepreneurship

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Master of Business Development ja yrittäjyys tarjoaa analyyttiset työkalut ja taidot uuden liiketoiminnan kehittämiseen vakiintuneissa ja uusissa organisaatioissa. Ohjelma tarjoaa sekä tieteellistä tietoa ja käytännön taitoja, joita tarvitaan tunnistus- ja hyödyntämällä uusia mahdollisuuksia samalla kun luodaan uutta arvoa ja hyvinvointia kaikille sidosryhmille. Painopiste on Venture Development, sekä yrittäjyyden markkinointi käyttäen co-creation asiakkaiden ja design-ajattelua. Lisäksi on vahva korostettava tietojen saamista ja hallintaan (venture) pääoma.

MSc Business Development ja yrittäjyyden junat voit tulla asiantuntija luomaan ympäristö, jossa uusien hankkeiden voidaan ottaa kiinni ja kukoistaa. Tämä osaaminen on haluttua liiketoiminnan kehitystehtävissä (mukaan lukien innovatiivisuus, markkinointi ja rahoitus) suurissa (monikansalliset) yritykset. Sama pätee yrittäjähenkinen sijoitustiimi, yrityksiin ja useita muita taloudellisen kehityksen toimintoja.... [-]


Master in Climate Physics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Työn monimutkaisuus edellyttää kehittyneitä matemaattisia taitoja heti alusta lähtien. Voit rakentaa tämän pohjalta lisäämällä erikoistunut teoreettinen, havainto-, ja laskennallisen tietoja ja taitoja, jotka liittyvät ilmakehään, meteorologia, valtameret, kryosfäärin (jää), ja biosfääri. Lisäksi teidän ohjaajien kannustaa sinua kehittämään kriittistä suhtautumista oman tutkimuksen tuloksia ja taustaoletuksiin.

Meidän opetushenkilöstö ovat johtavat asiantuntijat viisi tutkimusalojen sisältyvät instituutin Marine and Atmospheric Research Utrecht (IMAU):

Ocean Circulation ja ilmasto Fysiikan osasto Rannikkoalueiden Ilmakehän Dynamics ja veden kiertokulun Jää ja Ilmasto Ohjelman tarkoitus ... [-]

Master in Clinical Child, Family and Education Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

Tämä gradu avulla voit kehittää itsesi akateeminen ammattilainen. Armed kanssa tieteellisten oivalluksia ja osaamista, voit antaa neuvoja, tukea, hoitoa ja ohjausta koskevat ongelmallisia lasten kasvatuksessa kysymyksiä. [+]

Onko sinusta mielenkiintoista tutkia, miten ympäristö vaikuttaa kasvatuksesta ja kehityksestä lasten ja nuorten? Haluatko auttaa saavuttamaan optimaalisen kasvuun ja kehitykseen ilmasto lapsille ja nuorille?

Lapsennousu ei ole aina helppoa. Kliinisen lapsen, perheen ja kasvatustieteen maisterin ohjelma korostaa lasten, nuorten ja vanhempien kasvatustarpeita. Koska korjaavat pedagogi, voit diagnosoida, hoitaa ja auttaa estämään lasten kasvatuksessa ja kehityksen ongelmia kotona ja / tai laitoksessa. Lisäksi voit vaikuttaa innovaatioprosessiin pedagogisten hoitojärjestelmien.

kansalliset tieto oppilaitokset lasten kasvatuksessa kysymyksiä Tutkimus syötteet koulutus ... [-]

Master in Computing Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2019 Alankomaat Utrecht

Master's Program Computing Scienceissa opit kehittyneisiin konsepteihin, ohjelmistosuunnittelumenetelmiin, ongelmanratkaisutekniikoihin ja analyyttisiin taitoihin, jotka ovat välttämättömiä tietojärjestelmien ja sovellusten luomiseksi erilaiselle yhteiskunnallemme. [+]

Informaatiota monimuotoisessa yhteiskunnassa

Ohjelmistojärjestelmien avulla voimme tehdä asioita, jotka muutoin olisivat vaikeita, aikaa vieviä tai jopa mahdotonta. Master's Program Computing Scienceissa opit kehittyneisiin konsepteihin, ohjelmistosuunnittelumenetelmiin, ongelmanratkaisutekniikoihin ja analyyttisiin taitoihin, jotka ovat välttämättömiä tietojärjestelmien ja sovellusten luomiseksi erilaiselle yhteiskunnallemme. Ohjelmassa voit valita yhden neljästä kappaleesta:

OhjelmointitekniikkaAlgoritmin suunnittelu ja analysointiKehittynyt suunnittelu ja päätöksentekoAlgoritmiset dataanalyysit

Ohjelma on tutkimuslähtöistä. Voit tutustua tieteen ja ohjelmistosuunnittelun teorioihin ja tekniikoihin sekä osallistua kentän edistämiseen.... [-]


Master in Energy Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Siksi sekä taloustieteet että politiikan tutkimukset ovat mukana ohjelmassa.

Tutkimus energian tiede

[-]

Master in Environmental Biology

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Poikkitieteellinen kurssi sisältö tarjoaa myös mahdollisuuden tarkastella eläinten käyttäytymistä ekologisesti ja evoluution näkökulmasta. [+]

[-]

Master in European Governance

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Will uudistuksia hyvinvointivaltiot edistää talouskasvua, ja jos näin on, miten me lähestymme näitä uudistuksia? Mitkä ovat älykkyyden jakamisen ja lainvalvonnan uudet rakenteet rajat ylittävän poliisitoiminnan yhteydessä?

[-]

Master in Financial Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Tällöin Utrechtin yliopiston kauppakorkeakoulun (USE) päällikkö antaa sinulle ainutlaatuisen, monitieteisen ja kansainvälisen ohjelman, jossa opit ymmärtämään yrityksen talouden lisäksi myös taloudellisen, johtamis-, sääntely- ja raportointikysymykset yrityksen arvon arvon maksimoimiseksi.

Jos haluat valmistautua uran taloushallinnon, onko pieni, keskikokoinen tai suuri (kansainvälinen) organisaatio tai taloushallinnon konsulttiyritys, tämä tutkinto on sinua varten. Päätyttyä tämän maisterin voit kestää tavallisesti jokin seuraavista lähtötasona toiminnot: taloudellinen harjoittelija, avustaja talouspäällikkö, taloushallinnon konsultti, taloudellinen analyytikko, liiketoiminnan konsultti, Business Analyst, liike harjoittelija, avustaja rahastonhoitaja, tai avustaja ohjain. Vaikka suunnattu taloudellinen puoli johdon, ohjelma tarjoaa myös hyvän pohjan yleisempi esimiestehtäviin. Itse asiassa monet yritykset haluavat tausta varainhallinnosta johtotehtäviä, koska taloudelliset näkökohdat ovat juuri kaikkien suurten yritysten päätöksistä.... [-]


Master in Geographical Information Management and Applications (GIMA)

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 4 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht + 1 lisää

[+]

monipuoliset geotietosovellusten asiantuntijat.

Lakisääteinen maksu - 2018-2019: 2 060 euroa (Alankomaat ja EU / ETA); Institutionaalinen maksu - 2018-2019: 10 512 euroa (NL ja EU / EEA) ja 15 575 euroa (ei EU / ETA). Lisätietoja on laitoksen kotisivuilla.

[-]

Master in Innovation Sciences

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Lakisääteinen maksu - 2018-2019: 2 060 euroa (Alankomaat ja EU / ETA); Institutionaalinen maksu - 2018-2019: 12 585 euroa (NL ja EU / EEA) ja 18 690 euroa (ei EU / ETA). Lisätietoja on laitoksen kotisivuilla.

[-]

Master in International Development Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Tutkimuksellista työharjoittelu ulkomailla on keskeinen osa ohjelmaa. Kansainväliset kehitysopinnot ovat ylpeitä suuressa, laajassa ja aktiivisessa alumni- ja ystävyysverkossaan.

[-]

Master in kasvatustieteet: oppiminen vuorovaikutuksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Haluatko erottaa ja ymmärtää monimutkaista vuorovaikutusta kehityksen, koulutuksen ja oppimisen? Oletko utelias, miten prosesseja opetustilanteiden liittyvät kognitiiviset ja sosiaalista kehitystä lasten, nuorten ja aikuisten? Maisteriohjelma Kasvatustieteiden: Learning in Interaction kutsuu näihin aiheisiin ja enemmän. [+]

Emme koskaan opi yksin. Olemme aina oppia vuorovaikutuksessa jonkun kanssa tai jotain.

Tutki kognitiivisten ja sosiaalisten oppimisprosessien monimutkaisuutta Haluatko erottaa ja ymmärtää kehityksen, koulutuksen ja oppimisen monimutkaisen vuorovaikutuksen? Oletko utelias, miten prosesseja opetustilanteiden liittyvät kognitiiviset ja sosiaalista kehitystä lasten, nuorten ja aikuisten? Maisteriohjelma Kasvatustieteiden: Learning in Interaction kutsuu näihin aiheisiin ja enemmän. Koulutus voi joskus olla tylsää ja tehotonta. Voimme muuttaa syötön tunnustaa ja konseptin kehittämiseen, että emme koskaan opi yksin. Olemme aina oppia vuorovaikutuksessa jonkun kanssa tai jotain, kuten:... [-]


Master in kulttuuriantropologia: kestävä kansalaisuus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

Tämä maisteriohjelma kouluttaa sinua toimimaan akateemisena ammatinharjoittajana. Yhdessä perinteisten menetelmien ja taitojen kanssa ohjelma mahdollistaa sovellettujen ja käytännönläheisten taitojen hankkimisen, minkä ansiosta voit joustavasti vaihtaa tieteellisen teorian tai antropologisen ammattikäytännön. [+]

Tutustu suhde kansalaisuus, kulttuurinen monimuotoisuus, ja sosiaalinen kestävyys.

Väkivaltaiset mielenosoitukset vuoden 2014 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin Brasiliassa, Madridin ja New Yorkin miehittämä liikkuvuus sekä sosiaaliset levottomuudet ja Kairon ja Kiovan protesteja. Nämä tapahtumat ovat pitäneet maailman hallussa ja kannustaneet hallituksia tunnistamaan kansalaistensa äänet. Pienet saarivaltiot, kuten Aruba ja Tuvalu, ovat edelläkävijöitä siirtymisen kestävään talouteen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Vuonna Siirtymäliike Alankomaissa ja muualla, aktiiviset kansalaiset ovat rakenneuudistuksen elinympäristöään ja "osallistavaa yhteiskuntaa" kestävämpiä ja sosiaalinen. Yritysmaailma on myös löydetty käsite kestävän ja sosiaalisesti vastuullinen yritys. Kestävä kehitys ei ole vain ympäristöstä, ilmastosta tai talouteen. Sosiaalinen komponentti vaatii myös huomiota - ja vaatii aktiivisesti mukana kansalaisia ​​eri tehtävissä. Niiden roolit ulottuvat sosiaalisen kansalaisten pelaajille poliittiseen päätöksentekoon, ja kuluttajilta hoitajien terveyden ja ympäristön. Kulttuurisen antropologian maisteriohjelmassa: kestävä kansalaisuus , sinun tulee tutkia näitä kehityshankkeita ja kansalaisaloitteita keskittymällä ihmisten, planetin ja voiton kolmioon.... [-]


Master in Law and Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Talouden ja oikeuden keskinäinen riippuvuus on ohjelman pääpaino. Koska olet valmistunut tämän ohjelman, olet ainutlaatuinen valmis silittämään, mikä on yhteinen kuilu näiden tieteenalojen välillä.

Utrechtin yliopiston oikeustieteen ja taloustieteen maisteriohjelma perustettiin vastauksena kansainvälisten työnantajien kasvaviin vaatimuksiin kilpailun, sääntelykysymysten ja hallinnon monitieteellisille asiantuntijoille. Ohjelmassa tarkastellaan oikeudellisia ja johtamiskysymyksiä sekä taustalla olevia talousteorioita tällaisten tapausten taustalla:

Euroopan komission asettama € 1470000000 sakon Philips liikennöinnin kuvaputken kartelliin; UPS: n vetäytyminen € 5160000000 käsitellä TNT Expressin Euroopan sääntelyviranomaisten muutti estää hankinnan; ... [-]

Master in Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

kehittää metodologisia ja tilastollisista menetelmistä, joita vaaditaan uuden kehityksen;

[-]

Master in Multidisciplinary Economics

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

laajentaa ymmärrystä vaikutuksista institutionaalisten, historialliset ja tilallisia ulottuvuuksia taloustieteeseen.

[-]

Master in Nanomaterials Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Henkilökuntamme jäsenet kunnostautua tutkimukseen ja opetukseen, ja ne kiinteät siteet kumppaneiden kanssa teollisuuden ja korkeakoulujen. Osana ohjelmaa, voi halutessaan osallistua alan perustuva työharjoitteluun. Arvostetun Debye instituutti nanomateriaalien Science tarjoaa opetusta ja tutkimusta ohjelmaan. Instituutti keskittyy kolmeen tutkimusalueita: kolloidit, katalyysi, ja nanofotoniikkaan.

Nanomateriaaleja Tiede on kaksivuotinen (120 op) monitieteinen ohjelma, jossa voit tutkia aihealueita katalyysin, kolloidin tieteen ja nanofotoniikkaan. Ohjelma antaa sinulle vankka teoreettinen tausta ja auttaa kehittämään kokeellinen taitoja tarpeen suorittaa korkeatasoista tutkimusta. Uralla on siis yhdistetty tutkimusta, jonka avulla sinulle mahdollisuuden laittaa teoriaa käytäntöön.... [-]


Master in peli- ja mediatekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Peli- ja mediatekniikan maisteriohjelma keskittyy pelien ja multimedian teknologisiin näkökohtiin tietojenkäsittelyn yhteydessä. Kiinnostaako tämä ohjelma? [+]

Valmistaudu liittymään kasvavaan teollisuuteen

Pelit ja multimediat ovat olleet tärkeässä asemassa yhteiskunnassamme, mikä herättää kasvavaa teollisuutta, jossa elokuvateollisuus ylittää liikevaihdon ja luo harppauksia tietokoneohjelmistoihin ja laitteistokehitykseen. Peli- ja mediatekniikan maisteriohjelma keskittyy pelien ja multimedian teknologisiin näkökohtiin tietojenkäsittelyn yhteydessä. Pelin ja simulaation tutkimusohjelmassa tutkitaan:

Mallinnus virtuaalimaailmoistaLuomisen animaation ja käyttäytymisen luominenTehokkaiden skenaarioiden luominenMonisuuntaisten rajapintojen rakentaminenDraama, tyyli ja tunteet

Se sisältää myös sellaisia ​​piirteitä kuin draama, tyyli ja tunteet, joissa keskitytään teknisiin näkökohtiin. Simuloimalla reaalimaailman fysiikkaa, biologiaa ja psykologiaa ja tuomalla se elämään monisuuntaisissa simulaatioissa ovat suuria haasteita dynaamisessa ohjelmassamme. Uudet pelit ja laitteet tulevat markkinoille säännöllisesti. Lisäksi pelien arvon tunnustaminen koulutusvälineenä kasvaa jatkuvasti ja multimediavälineiden integrointi jokapäiväiseen elämään jatkuu. Tämä luo hedelmällisiä syitä peleille ja mediatekniikan alan ammattilaisille .... [-]


Master in Sociology: Contemporary Social Problems

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Voit suunnitella oma radalla tämän maisteriohjelman, jossa voit nopeasti ja tarkasti uppoudu erikoistuminen. Opit state-of-the-art nykyisen stipendin. Kuten asiantuntija, voit myös oppia ajattelemaan moniammatillisissa kannalta. Lisäksi sosiologian ydin aihe, voit myös ottaa kursseja sosiaalipsykologian ja sosiaalimaantieteeseen valitsemasi teema, jonka avulla voit edelleen uppoutua omalla alueella erikoistumista. Opi nopeasti ja perusteellisesti kaivaa nykyisten yhteiskunnallisten teema

Teoria ja käytäntö

Kuten asiantuntija, voit myös oppia kääntämään teoriaa käytäntöön. Opit kääntää tieteellisen tiedon konkreettisiksi neuvoja yrityksille tai tehokasta politiikkaa hallitus. ... [-]


Master in Spatial Planning

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht + 1 lisää

[+]

Ohjelma Utrechtin valmistaa sinua lähestyä kysymyksiä, kuten, helpottaa kaupunkien kestävää (uudelleen) kehittäminen, löytää vastauksia muuttuviin yhteiskunnallis-paikkatietojen vaatimuksia (kuten väestörakenteen tai ilmastonmuutos), käsitellään monimutkaisuus suurkaupunkialueiden ja kiinteistökehitys taloudellisesti vaikeina kertaa, tai hallinnon ympäristön muutoksia epävarmassa ilmasto. Siksi sinun koulutetaan

analysoidaan maankäytön ongelmat omistettu tieteellisin menetelmin; soveltamalla innovatiivista osaamista ja teorioita keksiä sopivia ratkaisuja; arvioida ja priorisoida vaihtoehtoista aluekehityksen vaihtoehtoja; hallintoa ja hallinta kaupungeissa. ... [-]

Master in Urban and Economic Geography

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Voit erikoistua haluamasi maantieteellinen osa-kurinalaisuutta säilyttäen laajempi näkökulma toimintaan kaupunkien ja alueiden sekä asiaan teorioita ja menetelmiä.

Globalisaatio alistamalla kaupunkeja ja alueita jatkuvia haasteita, kuten lisääntyvä kaupungistuminen ja kasvava taloudellinen ja sosiaalinen riippuvuussuhteet. Kuitenkin lisääntyvä kaupungistuminen voi myös johtaa sosiaaliseen ja taloudelliseen epätasa väliset jännitteet ryhmien erilaisia ​​elämäntapoja, ja terveysuhkia ja hyvinvointiin. Ympäristön muutokset voivat myös tuottaa epäterveellistä elinolot ja johtaa siirtymä ihmisiä ja yrityksiä. Yleensä alueellinen ja kaupunkien maailmanlaajuista kokemusta erilaisia ​​kehityksen erojen vuoksi niiden asemaa globaalissa järjestelmissä; niiden sijainti kehittyneiden tai kehitysmaa tai alueella; ja erityiset kulttuuriset, sosiaaliset, poliittiset ja taloudelliset ominaisuudet. Koska opiskelija tässä kaksivuotisen maisteriohjelman, sinun keskittyy tutkimukseen kysymyksiä, kuten:... [-]


Master in Youth, Education and Society

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

[+]

Meidän overscheduled yhteiskunnassa on olemassa vielä riittävästi aikaa lasten kasvatuksessa? Miten lasten kasvatuksessa muuttumassa kautta sosiaalisen median käyttöä? Miten nuoret (de) radikalisoituvat? Mikä johtaa peli riippuvuus ja toimettomuuden yhteiskunnassamme? Mitä lapset täytyy löytää omia ratkaisujaan koulukiusaamista? Miten lasten kasvatuksessa tukea sovi ei-Länsi yhteisöjä? Miten sopiva koulutus järjestetään? Miten uusi puitteet nuorten hoidon Alankomaissa rakenne? Mitä voimme oppia ulkomaisilta lähestymistapoja koulutukseen ja nuorisotoimen?

Ohjelman tavoite

... [-]


Master kehitys- ja sosialisointi lapsuudessa ja nuoruudessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Kaksivuotisen maisteriohjelman kehittäminen ja sosiaalistamiskaavio lapsuus- ja nuoruusiässä (DaSCA) antaa sinulle teoreettista ja metodologista taustaa analysoimaan tätä kehitystä. [+]

Miten sosialisointi yhteyksissä kehitykseen vaikuttavat lasten ja nuorten?

Miksi se, että nuorilla miehillä erityisesti taipumus sekaantua rikos? Onko sillä heillä on "väärä" ystäviä? Olivatko he eivät seurusteli oikein? Johtuuko dispositionaalinen tekijöitä? Onko olemassa perinnöllisiä tekijöitä työssä? Siitä päivästä lapsi on syntynyt, hänen perheensä ja kulttuuri, jossa hän nosti olla valtava vaikutus hänen sosioemotionaalinen kehitys ja psykologinen säätö. Kun hän kasvaa, hänen koulu ja verkostojen ystävien ja ikäisensä tullut yhä vaikutusvaltainen hänen kehitystä. Kaksivuotinen maisteriohjelma lapsuus- ja nuorisotyön kehittämisessä ja sosiaalistumisessa (DaSCA) antaa sinulle teoreettisen ja metodologisen taustan tämän kehityksen analysoimiseksi.... [-]


Master kliinisen psykologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

Miten mielenterveyden ongelmia, kuten masennusta, ahdistuneisuushäiriöt, post-traumaattinen stressihäiriö ja suree ongelmat parhaiten tutkittu ja käsitelty? Miten voimme estää sen esiintymisen, parantaa hoitotuloksia ja estää uusiutumisen? Nämä ja vastaavanlaiset kysymykset käsittelevät Master's Program Clinical Psychology -ohjelmaa. Sinulla on mahdollisuus hankkia ja kehittää perustavanlaatuisia tietoja ja taitoja näyttöön perustuvissa psykoterapioissa ja tutustua kliinisen psykologian tutkimusmenetelmiin. Nämä ja samanlaisen kysymyksiä voit käsitellä maisteriohjelman Clinical Psychology. [+]

Miten mielenterveyden ongelmia, kuten masennusta, ahdistuneisuushäiriöt, post-traumaattinen stressihäiriö ja suree ongelmat parhaiten tutkittu ja käsitelty? Miten voimme estää sen esiintymisen, parantaa hoitotuloksia ja estää uusiutumisen? Nämä ja vastaavanlaiset kysymykset käsittelevät Master's Program Clinical Psychology -ohjelmaa . Sinulla on mahdollisuus hankkia ja kehittää perustavanlaatuisia tietoja ja taitoja näyttöön perustuvissa psykoterapioissa ja tutustua kliinisen psykologian tutkimusmenetelmiin.

Driven by tutkimuksen ja kliinisen kokemuksen

Tämän maisteriohjelman opettajat työskentelevät kliinisessä käytännössä ja / tai käyttävät uusinta teoreettista tai soveltavaa tutkimusta Utrechtin yliopistossa. Tämä integraatio tieteen ja käytännön ruokkii opetuksen lähestymistavan.... [-]


Master kokeellisessa fysiikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Kokeellisen fysiikan alalla on ainutlaatuisia tieteellisiä ja teknologisia haasteita. Kokeellisen fysiikan maisteriohjelman opiskelijana saat jatkokoulutusta keskeisistä tieteellisistä teorioista, jotka kuvaavat ympärillämme olevaa maailmaa. Tutustutte näiden teorioiden tutkimiseen tarvittavien kehittyneiden instrumentointien suunnitteluun ja käyttöön. [+]

Tutki perus- ja sovellustutkimuksen vuorovaikutusta

Kokeellisen fysiikan alalla on ainutlaatuisia tieteellisiä ja teknologisia haasteita. Kokeellisen fysiikan maisteriohjelman opiskelijana saat jatkokoulutusta keskeisistä tieteellisistä teorioista, jotka kuvaavat ympärillämme olevaa maailmaa. Tutustutte näiden teorioiden tutkimiseen tarvittavien kehittyneiden instrumentointien suunnitteluun ja käyttöön.

Mitä opit

Sinun tulee kosketuksiin hiukkasten havaintoprofiilien kanssa, kuten äärimmäisen korkean rakeisuuden omaavien Si-pikselien ilmaisimien ja korkean suorituskyvyn laskentaan, sekä huippuluokan lasersäilytysasetuksiin ja Bose-Einstein-kondensaatioon. Opit myös hyödyntämään kehittyneitä tekniikoita tietojen analysointiin ja tietokoneiden mallinnukseen.... [-]


Master luonnontieteiden opetuksessa ja viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Haluatko avartaa näkemyksiä tieteeseen tai matematiikan, jakaa tietoa muiden kanssa ja tee tieteen näkyvyyttä yhteiskunnassa yleensä? Tämän jälkeen maisteriohjelma Science Education and Communication saattaa olla oikea valinta. [+]

Jaa kokemuksia ja näkemyksiä, luonnontieteellisiä ja matematiikan mielekäs

Haluatko avartaa näkemyksiä tieteeseen tai matematiikan, jakaa tietoa muiden kanssa ja tee tieteen näkyvyyttä yhteiskunnassa yleensä? Tämän jälkeen maisteriohjelma Science Education and Communication saattaa olla oikea valinta. Tämä kaksivuotinen ohjelma on porttisi monipuoliseen uraan:

opettaja biologian, kemian, fysiikan, matematiikan, tietojenkäsittelytieteen tai tähtitiede; Opettavaisten sivustoja tai tieteen museoesineiden; luonnontieteiden opetuksessa tutkija ja kehittäjä. Opetus- tai tutkimustoimintaan

Maisteriohjelma Science Education and Communication keskittyy kolmeen keskeiseen osa-alueeseen:... [-]


Master merentutkimus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Osana kaksivuotisen maisteriohjelman Marine Sciences, opit meren järjestelmät ja prosessit toimivat luonnollisesti - ja miten ne muuttuvat läpi ihmisen työpanosta. Ohjelma tarjoaa monitieteisen huippuluokan tiedot tällä nopeasti kehittyvällä alalla. [+]

Edistää meren ja valtameren resurssien kestävää käyttöä

Meret tärkeä rooli meidän päivä-to-day elämää, ja yli 65% maailman väestöstä asuu tai työskentelee rannikkoalueilla. Vital taloutemme ja terveys - sekä ilmasto, ruoka, ja luonnon monimuotoisuus - Meret ovat valtava yhteiskunnallinen merkitys. Kuitenkin, valtameret ovat muuttumassa nopeasti ihmisen aiheuttama saastuminen ja CO2-päästöt johtavat ilmaston lämpenemiseen ja merien happamoituminen. Vaikutusta organismeihin, meri kemia, ja virrat lyhyen ja pitkän aikatauluja on epävarmaa, mikä vaikuttaa sekä liiketoiminnan ja politiikan. Osana kaksivuotista meritieteiden maisteriohjelmaa , opit, miten merenkulkujärjestelmät ja -menetelmät toimivat luonnollisesti - ja miten ne muuttuvat ihmisten välityksellä. Ohjelma tarjoaa monitieteisen huippuluokan tiedot tällä nopeasti kehittyvällä alalla.... [-]


Master muuttoliike, etnisten suhteiden ja monikulttuurisuuden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Ohjelmassa käsitellään näitä aiheita olettaen, että järjestelmällinen ymmärtämisen esiasteiden ja prosessit maahanmuutto- ja integraatio on välttämätöntä kehittää asianmukaisia ​​politiikkoja ja interventioita moniarvoisessa yhteiskunnassa. [+]

Tutki maahanmuuttajien kotoutumista ja seuraukset kulttuurisen monimuotoisuuden

Miksi ihmiset muuttavat? Kuinka maahanmuuttajat integroida ja kehittää (uusi dual) kulttuuri-identiteettiä? Miten vastaanottavissa yhteiskunnissa vastata maahanmuuttajia? Miksi ja milloin etnisten ja uskonnollisten erojen johtaa ristiriitojen ja väärinymmärrysten? Mitä syitä ennakkoluulojen ja rasismin ja miten nämä negatiiviset reaktiot voidaan minimoida?

Aiheet yhteiskunnallisesti merkittäviä

Tässä maisteriohjelmassa siirtolaisuus, etniset suhteet ja monikulturalismi keskittyvät kysymyksiin, joilla on suuri yhteiskunnallinen merkitys ja poliittinen merkitys, jotka liittyvät:

kansainvälinen muuttoliike integraation ja kulttuurisen identiteetin kehittäminen etnisten suhteiden hallinta kulttuurisen monimuotoisuuden ... [-]

Master nuorisoselvityksiä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

Tämä Maisteriohjelma valmistelee teitä uran alalla nuorisotutkimuksen, nuorten hyvinvointiin ja nuorisopolitiikka. Hankkimalla perusteellista tietoa nuorisoasiat, akateemisia taitoja ja osaamista olet kehittyy erittäin päteviä tieteen harjoittaja. [+]

Tutkitaan nuorisokysymykset eri alojen ja näkökulmia:

Päihteiden käyttö ja riippuvuus ongelmat; Epäsosiaalinen ja rikollista käyttäytymistä; Syrjäytyminen ja syrjäytyminen; Liiallinen sosiaalisen median käyttöä; Sosiaalinen eriarvoisuus ja henkisen ja fyysisen terveyden. Vai oletko kiinnostunut kysymyksiin: miksi Dutch nuoria onnellisin Euroopassa? Haluatko edistää tietämyksen nuorisokysymykset, parantaa nuorten hyvinvointiin ja kehittää tapoja ehkäistä tai ratkaista ongelmia, jotka liittyvät nuoruudessa ja varhaisessa aikuisiässä? Maisteriohjelma Youth Studies avulla voit katsoa rajojen yksittäisten koulutusalat. Opit tarkkailemaan ja tutkimaan erityiskysymyksiä yhdistämällä erilaiset sosiaaliset tieteenalojen (psykologiaa, kasvatustiedettä, sosiologiaa, antropologiaa) monitieteinen. Yhdistämällä tieto eri aloilta voit etukäteen perusteellisen ymmärtämisen nuorisoasioihin ja nuorisotyöttömyyden ongelmat, joiden ratkaisut eivät kuulu yksittäisen kuria tai tutkimuksen alalla. Lisäksi voit saada tietoa politiikan ja toimien suhteen nuorisoasiat ja kehittää akateemisia taitoja tehdä tutkimusta nuorisoalalla. Tämä yhden vuoden maisteriohjelman liittyy aiheisiin ja haastaa asiaa ja usein ainutlaatuinen nuoret, kuten:... [-]


Master sosiaali-, terveys- ja organisaatiopsykologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

Project-X osapuolet järjestettiin Facebookin kautta. Epäterveelliset ruokailutottumukset. Työpaikkakiusaamiseen. Vaikka monenlaisia ​​kysymyksiä, sama sääntö koskee kaikkia niitä: se tulee alas miten ihmiset vaikuttavat toistensa käyttäytymistä. Tässä Maisteriohjelma, opiskelet ihmisen käyttäytymiseen ja käyttäytymisen muutosta sosiaali-, terveys- tai organisaation yhteydessä. [+]

"Anna mennä!" Mainoskampanjoiden avulla yritykset yrittävät myydä tuotteitaan. Mitä toimii ja mitä ei? Project-X -juhlia järjestetään Facebookin kautta. Epäterveelliset ruokailutottumukset. Työpaikkakiusaamiseen. Vaikka monenlaisia ​​kysymyksiä, sama sääntö koskee kaikkia niitä: se tulee alas miten ihmiset vaikuttavat toistensa käyttäytymistä. Tässä Maisteriohjelma, opiskelet ihmisen käyttäytymiseen ja käyttäytymisen muutosta sosiaali-, terveys- tai organisaation yhteydessä.

Tracks

Tänä Maisteriohjelma, voit valita seuraavista kolme kappaletta:

Sosiaalinen vaikutus: sosiaalisesta vaikutuksesta käyttäytymiseen ja asennemuutosta Terveyden edistämisen: parantamisesta terveyteen liittyvä käyttäytyminen Työ ja organisaatio: n toimintaa ja hyvinvointia yksilöiden ja joukkueiden organisaatioissa ... [-]

Master sosiaali- ja terveyspsykologian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Kaksivuotinen opetussuunnitelma liittyy useita näkökulmia vaihdellen betoni (neurotieteellisen ja sosiaalinen kognitiivinen näkökulmia) globaaleihin näkökulmia (suhteet, hyvinvointi ja terveys). [+]

Tutki sosiaaliset ja terveydelliset näkökohdat käyttäytymisen sääntely

Miten vastustaa impulsseja (kuten ahneus ja ruokahalu) edistää ihmisten yhteistyötä ja ylläpitää terveellistä elämäntapaa? Miten selvitä sosiaali- ja terveysuhkia estämiseksi tai toipua stressiä ja ahdistusta? Miten raha vaikuttaa sosiaalisia ja työelämään? Sosiologian ja terveyden psykologian maisteriohjelma antaa sinulle välineet ja tietämyksen analysoimaan ihmiskäyttäytymisen valvontaan liittyviä aiheita sosiaalisen vuorovaikutuksen ja terveyden eduista. Opiskeluaikana, voit tutkia johtava teorioita ja käsitteitä ja niiden yhteyksistä eri oppiaineiden kesken. Opit myös käyttämään ja kehittämään huippuluokan tutkimusmenetelmiä osallistumalla käynnissä olevia hankkeita, joissa voit saada tutkimusta kokemusta tutkimus käyttäytymisen sääntelyä.... [-]


Master sosiologian ja yhteiskunnan tutkimuksen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Vuonna maisteriohjelman Sosiologian ja sosiaalipsykologian laitos, opit kehittää kokeellisia selityksiä tärkeitä yhteiskunnallisia ilmiöitä state-of-the-art sosiaalinen teoria, empiirinen tutkimus, ja tietojen analysointi. [+]

Tutustu sosiaalisten kysymysten painamiseen

Miten sosiaaliset verkostot esiin ja kehittää? Miten ne vaikuttavat sosiaalisen pääoman, luottamuksen ja yhteistyön? Mikä aiheuttaa eriarvoisuutta miesten ja naisten työmarkkinoilla? Miksi maahanmuuttajat ovat korkeammat työttömyysluvut ja matalapalkka-aloilla? Sosiologian ja sosiaalitutkimuksen maisteriohjelmassa opit kehittämään testattavia selityksiä tärkeistä yhteiskunnallisista ilmiöistä käyttäen huipputeknistä sosiaalista teoriaa, empiiristä tutkimusta ja tietojen analysointia.

Ongelma viitoittamaa tutkimusta sosiaalisen yhteenkuuluvuuden ja eriarvoisuus

Koska opiskelija tässä Master, voit käsitellä suuria sosiologisen tutkimuksen kysymyksiä, jotka liittyvät sosiaaliseen yhteenkuuluvuuteen (solidaarisuus) ja eriarvoisuutta. Näihin kysymyksiin vaatii meitä omaksumaan tieteidenvälinen lähestymistapa. Tämä ohjelma liittyy läheisesti sosiologian laitoksen tutkimusohjelmaan ja se on sisällytetty yhteiskuntatieteiden ja -metodologian (ICS).... [-]


Master talouspolitiikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Utrecht

MSc Talouspoliittinen antaa sinulle hyvän teoreettisen tiedon ja kehittynyt analyyttisiä taitoja tarvitaan työskennellä monimutkainen, haastava ja tärkeä alalla talous- ja julkisen politiikan. [+]

Mitä ovat ensisijainen tehtävät hallituksen markkinoilla perustuvassa yhteiskunnassa. Miten käsitellä pitkän aikavälin haasteita uuden teknologian, väestörakenteen muutoksiin ja ympäristön muutos? Ovatko nykyiset eläke- ja terveydenhuoltojärjestelmiä tarpeeksi vahva selviytyäkseen väestön ikääntymisestä? Millaisia ​​politiikkoja tarvitaan ympäristön kestävyyden saavuttamiseksi ja kuka vastaa toiminnasta? Jos olet vahvasti motivoituneita osallistumaan vain ja tehokkaita päätöksiä talouspolitiikassa, maisterin talouspolitiikan Utrechtin yliopiston kauppakorkeakoulun (USE) on oikea valinta. Talouspolitiikan kauppatieteiden maisteri käsittelee monimutkaisia ​​yhteiskunnallisia kysymyksiä, joissa keskitytään hallituksen politiikkojen rooliin hoidon järjestämisestä ja sosiaalivakuutuksen tarjoamisesta kestävän kasvun politiikkaan. ... [-]


Master Teoreettisen fysiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Tutkimuksen maisteriohjelmaan, teoreettinen fysiikka on portti ymmärtämään kiehtovaan maailmaan fysiikan aina käsittämättömän pienen mittakaavan alkeishiukkasten on valtava ulottuvuuksia maailmankaikkeus. [+]

Teoreettisen fysiikan tutkimusohjelma on porttisi ymmärtää fysiikan kiehtova maailma, joka vaihtelee alkeellisten hiukkasten käsittämättömistä pienistä asteikoista maailmankaikkeuden laajoihin ulottuvuuksiin. Meidän arvostettujen tutkimusohjelma tulee varustaa sinulle tietoja ja taitoja kuvata aika-avaruutta ja alkeishiukkasten sekä makroskooppinen ja mikroskooppinen ilmiöitä kvantti ja pehmeän aineen.

Ohjelman tavoite

MSc in Theoretical Physics tarjoaa opiskelijoille laajan yleiskuvan menetelmiä ja aiheita teoreettisen fysiikan ja opettaa heitä työskentelemään itsenäisesti tiettyyn ala-alan kurinalaisuutta. Opiskelijat oppivat myös esittelemään ja keskustelemaan työnsä suullisesti ja kirjallisesti, ja ottaa kriittinen asenne kirjallisuudesta. Meidän ohjelma tarjoaa erinomaisen valmistelun edelleen tutkimuksia fysiikan tai uran kansainvälisille työmarkkinoille. Kaksi kolmasosaa valmistuneista jatkaa suorittaa PhD tason tutkimusta joko Utrechtin yliopistossa tai muita arvostettuja instituutioita ympäri maailmaa.... [-]


Master tutkimukseen julkishallinnossa ja organisaation tiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Ohjelma tarjoaa perusteellisen tutkimuksen yhteiskunnallisten ongelmien ja kriittiset haasteet organisaatioiden julkisia. Voit tutkia näitä haasteita, analysoida, kuinka julkiset organisaatiot käsittelevät jokaisen haasteen, ja alkavat muodostaa teorioita siitä, mitä on pakko tehdä politiikkaa työtä. [+]

Tämä haastava kaksivuotinen ohjelma keskittyy julkishallinnon ja organisaatioteorian keskeisiin kysymyksiin. Ohjelma tarjoaa perusteellisen tutkimuksen yhteiskunnallisten ongelmien ja kriittiset haasteet organisaatioiden julkisia. Voit tutkia näitä haasteita, analysoida, kuinka julkiset organisaatiot käsittelevät jokaisen haasteen, ja alkavat muodostaa teorioita siitä, mitä on pakko tehdä politiikkaa työtä.

Uusia haasteita julkisille organisaatioille

Uusia haasteita julkisen hallitusten virtaamaan pitkän aikavälin suuntauksia, kuten globalisaatio, muuttuvat tieto- ja viestintätekniikkaa, ilmastonmuutos ja yhteiskunnalliset johtuvan pirstoutumisen muuttoliike, yksilöllistyminen ja kulttuurin pluralisation. Solid tutkimus on tarpeen ymmärtää ja oikein reagoida näihin sosiaalisia muutoksia. Julkiset hallintovirkamiehet vastaavat näihin haasteisiin useilla eri tavoilla: he aloittavat uudistukset, joiden avulla julkinen hallinto on vähemmän byrokraattista ja vastuullisempaa, aktivoivat ja mahdollistavat kansalaiset, auttavat yrityksiä kilpailukykyisemmiksi ja lisäävät sosiaalista vastuuta ja tukevat kansalaisyhteiskunnan aloitteita vapaaehtoispalveluihin. Sinun on analysoida, miten tällaiset aloitteet auttavat hallituksia selviytymään haasteista nykyaikaa. Nämä modernit haasteet eivät enää yksin vastuussa valtion laitokset. Yksityinen, osittain yksityiset ja yksityistetty organisaatiot ovat yhä enemmän mukana, mitä aiemmin pidettiin julkisia tehtäviä. Poliittinen päätöksenteko ei tapahdu ainoastaan ​​kansallisessa poliittisessa keskustelussa, mutta myös alueellisella tasolla ja eri kansainvälisillä foorumeilla, vaaka verkostoja työmarkkinaosapuolten ja päämajassa suuryritysten ja sosiaalisten instituutioiden. Sinun tutkimus julkisia ja kriittisiä kysymyksiä, jotka verkkotunnuksen keskitytäänkin julkisten organisaatioiden laajimmassa merkityksessä.... [-]


Matematiikan maisterin tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Matematiikan maisteriohjelmassamme sinä harjoitat matematiikan ydintoimintoja samalla kun löydät uusia malleja ja suhteita ja oppii rakentamaan malleja ennakoivalla voimalla. Haluatko tietää enemmän? Liity Webinarimme 13. maaliskuuta 2018. Lisätietoja osoitteessa uu.nl/masters/webinar-week [+]

Kiinnostaako tämä ohjelma? Liity Webinarimme 13.3.2018! Lisätietoja osoitteessa uu.nl/masters/webinar-week

Tutustu perus- ja sovellustutkimuksen risteykseen

Matematiikan maisteriohjelmassamme sinä harjoitat matematiikan ydintoimintoja samalla kun löydät uusia malleja ja suhteita ja oppii rakentamaan malleja ennakoivalla voimalla. Tutit myös fysikaalisten tieteiden eri alojen rakenteita. Matemaattisten tieteiden tiedekunta tarjoaa sinulle monipuolisen, kansainvälistyneen oppimisympäristön perus- ja soveltavan tutkimuksen risteyksessä. Voit räätälöidä ohjelman valitsemalla jonkin seuraavista kahdeksasta kappaleesta:

Algebrallinen geometria ja luku-teoriaSovellettu analyysiDifferentiaali Geometria ja TopologiaMatematiikan historiaLogiikkaTodennäköisyys, tilastot ja stokastinen mallinnusPure AnalysisTieteellinen laskenta... [-]

Mestari kestävässä liiketoiminnassa ja innovaatiossa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Osana tätä kahden vuoden maisteriohjelman Sustainable Business ja innovoinnin, opit kestävyyteen liittyvien haasteiden ja teknologian ja muita vaihtoehtoja, että yritykset voivat käyttää toimimaan ympäristöä ja sosiaalisesti säästävällä tavalla. [+]

TULE KESTÄVÄ KEHITYS muutoksen agentti

Osana tätä kaksivuotista maisteriohjelmaa kestävästä liiketoiminnasta ja innovaatiosta saat tietoa kestävän kehityksen haasteista sekä teknologisista ja muista vaihtoehdoista, joita yritykset voivat käyttää ympäristöä säästävämmällä ja sosiaalisemmalla tavalla. Tarkastelemalla akateemista kirjallisuutta ja teoriaa, tosielämän esimerkkejä, ja liike tapaustutkimuksia, tulet saamaan käsityksen käyttäytymistä järjestöjen, kuten prosessien organisatorista muutosta ja innovointia.

Kasvava yhteiskunnallinen kysyntä

Yritykset yhä merkittäviä haasteita ja mahdollisuuksia ympäristökysymyksistä, kuten ilmastonmuutos, energia ja vesi ja sosiaalisia kysymyksiä, kuten työ- ja ihmisoikeuksia, korruptio ja avoimuus. Sidosryhmät näissä yrityksissä - kuten hallitusten, osakkaiden, yritysasiakkaat, paikalliset yhteisöt, kuluttajien, työntekijöiden ja kansalaisjärjestöjen - vaativat, että yritysten keskitytään enemmän kestävyyttä itselleen ja yhteisöjä niiden vaikutuksia. Kuten valmistunut kanssa tietoa ja taitoja kehittää kestävän liiketoiminnan käytäntöihin sinulla on erinomaiset uramahdollisuudet useiden toimialojen.... [-]


Mestari maarakenteessa ja dynamiikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Vuonna Master Maan rakenne ja dynamiikka ohjelma, voit tutkia koostumusta, rakennetta ja kehitystä maankuoren, vaipan ja ytimen. Tänä kaksivuotinen ohjelma, opit yhdistää geologiset, geofysikaaliset, geokemialliset ja geodeettiset tehtyihin havaintoihin Maan pinnan fysikaaliset prosessit toimivat planeetalla. [+]

Opiskeluprosessien tai lähellä maan pintaa

Maapallon rakenne- ja dynamiikka -ohjelmassa pääset tutkimaan maankuoren, vaipan ja ytimen koostumusta, rakennetta ja kehitystä. Tänä kaksivuotinen ohjelma, opit yhdistää geologiset, geofysikaaliset, geokemialliset ja geodeettiset tehtyihin havaintoihin Maan pinnan fysikaaliset prosessit toimivat planeetalla.

Specialise tahansa näkökohdan Solid Geotiede

Ohjelma yhdistää fysiikka, kemia, matematiikka, geologia, ja kenttätutkimukset käsitellä sitä, kuinka kiinteän maan toimii. Sen avulla voit erikoistua lähes kaikki osa kiinteää Geotieteitten aina teoreettinen geofysiikan puhtaisiin geologian tai geokemian. Monet opiskelijat valitsevat yhdistetty geologia-geofysiikka keskittyä.... [-]


Päällikkö tieteen ja liiketalouden johtamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Meidän Master of Science ja Business Management (SBM) tarjoaa ainutlaatuisen koulutus, jonka avulla voit kääntää mielenkiintoisia ideoita innovatiivisiksi tuotteiksi. [+]

Yhdistämällä maailman tiede- ja yritysmaailman

Yritykset ja korkeakoulut tarvitsevat ammattilaisten taidot hallita ja markkinoiden tietointensiivisten tuotteiden sekä vankka käsitys tieteellisen periaatteiden tuotteita ja prosesseja. Meidän Master of Science and Business Management (SBM) tarjoaa sinulle ainutlaatuisen koulutuksen, jonka avulla voit kääntää mielenkiintoisia ideoita innovatiivisiin tuotteisiin. Välistä yhteistyötä yliopistojen ja yritysten vain kasvaa tulevina vuosina, tarjoaa sinulle jännittäviä uramahdollisuuksia liittyvät tiedon siirtoon ja tuotekehitykseen. Meidän tutkinto ohjelma mahdollistaa tutkinnon kandidaatin ohjelmia elämän, luonnon tai insinööritieteiden yhdistää heidän intohimonsa tieteen ja liike. Ohjelma tulee varustaa sinulle tietoa ja työkaluja tunnistaa, hallita ja voittaa ongelmia, jotka syntyvät kunkin vaiheen innovaatioprosessin.... [-]


Tietojenkäsittelyn maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Master in Business Informatics yhdistää teoria, menetelmät ja tekniikat liiketoiminnasta ja organisaatiotiedosta tiedon ja tietojenkäsittelytieteen välineillä ja käytännöillä. Monitieteinen lähestymistapamme käsittelee avainasioita, joita organisaatiot ja yritysjohtajat kohtaavat eri puolilla maailmaa. Haluatko tietää enemmän? Liity Webinarimme 13.3.2018! Lisätietoja osoitteessa uu.nl/masters/webinar-week [+]

Kiinnostaako tämä ohjelma? Liity Webinarimme 13.3.2018! Lisätietoja osoitteessa uu.nl/masters/webinar-week

TIETOJEN JA LIIKETOIMINNAN RAKENTAMINEN

Master in Business Informatics yhdistää teoria, menetelmät ja tekniikat liiketoiminnasta ja organisaatiotiedosta tiedon ja tietojenkäsittelytieteen välineillä ja käytännöillä. Monitieteinen lähestymistapamme käsittelee avainasioita, joita organisaatiot ja yritysjohtajat kohtaavat eri puolilla maailmaa. Tieto- ja viestintätekniikan yhteensovittaminen organisaation liiketoimintaprosessien kanssa edellyttää sekä teknistä että johdonmukaista näkemystä. Tässä ohjelmassa voit erikoistua johonkin seuraavista kolmesta ura-alueesta:... [-]


Vesitieteen ja johtamisen päällikkö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Utrecht

Kaksivuotinen maisteriohjelman Water Science and Management antaa sinulle syvällistä ymmärrystä nykyaikaisen vesihuollon tekniikoita ja veden politiikkojen kestävän kehityksen näkökulmasta. [+]

OSALLISTUMINEN kestävän vesihuollon

Kahden vuoden maisteriohjelma vesitieteessä ja johtamisessa antaa sinulle perusteellisen ymmärryksen nykyaikaisista vesienhallintatekniikoista ja vesipolitiikasta kestävän kehityksen näkökulmasta. Tulet ymmärtämään veden roolia suhteessa ihmiskunnan ja luonnon sekä yhteiskunnallista vaikuttavuutta tukitoimien veden kierto.

Vesihuolto laajemmassa yhteydessä

Ohjelma yhdistää tietoa luonnon ja sosiaalisten tieteiden esiin tulevien tarpeiden alalla. Trendit kuten kestävä kehitys, sidosryhmien osallistuminen ja taloudellinen vastuullisuus yhä vaikeuttavat tehtäviä vettä johtajat. Tämä on synnyttänyt tarpeen veden johtajien kanssa laajaa yhteiskunnallista keskitytään vesihuollossa, toimivat vieressä ja yhteistyössä perinteisempiä ja veden teknisiä johtajia. Luonnontieteet tausta, kykyä työskennellä sekä osana tiimiä, ja intohimo vesihuoltoon auttavat sinua menestymään tässä ohjelmassa. Vesi Tiede ja Management-ohjelma on erinomainen valinta, jos olet kiinnostunut niin tieteellinen analyysi vesistöön, ja soveltaminen veden tieteen integroitu ja monimutkaisia ​​yhteiskunnallisia ongelmia, joita esiintyy nykyajan vesihuoltoon.... [-]


Videot

Master you future @ Utrecht University

Ota yhteyttä

Utrecht University

Osoite, 1. rivi Utrecht University P.O Box 80125
3508 TC Utrecht, Utrecht, Alankomaat
Verkkosivu http://www.uu.nl/masters/en
Puhelin +31 30 253 3550