Utrecht University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Utrecht University

Vuonna 1636 perustettu Utrecht University on arvostettu kansainvälinen tutkimusyliopisto, joka on johdonmukaisesti sijoittunut Alankomaiden ykkönen, Manner-Euroopassa 14. ja kansainvälisten sijoitusten maailman 100 parhaan joukkoon, sekä kuuluisan Euroopan tutkimusyliopistojen liigan jäsen.

Innovatiivinen ja kansainvälisesti suuntautunut akateeminen yhteisö

Utrecht University liittyminen opiskelijana tekee sinusta osan innovatiivisesta ja kansainvälisesti suuntautuneesta akateemisesta yhteisöstä - joka toi esiin vähintään 12 Nobel-palkinnon voittajaa -, joka harjoittaa huipputeknistä ja monitieteistä opetusta ja tutkimusta. Utrechtin tutkijoihin, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen yhteiskuntaan, kuuluu Nobel-palkinnon saaja Christiaan Eijkman, yksi vitamiinin löytäjistä; neurofarmakologi David de Wied, joka voitti kansallisen ja kansainvälisen kiitoksen havainnostaan, että neuropeptidit (pienet proteiinit) hallitsevat aivojen toimintaa ja käyttäytymistä; ja viimeisin Nobel-palkinnon voittaja Gerard 't Hooft, merkittävä teoreettisen fysiikan tutkija. Heihin kuuluu myös Johanna Westerdijk, Alankomaissa ensimmäinen naisprofessori.

Henkilökohtainen ja vuorovaikutteinen opetus

Utrecht University koet laadukkaan koulutuksen mallin, joka edustaa henkilökohtaista ja vuorovaikutteista opetusta, joka perustuu kriittiseen pohdintaan ja keskusteluun, joustavuuteen ja opiskelijoiden valinnan tasoon sekä luennoitsijoiden pysyvään ammatilliseen kehitykseen.

Opiskelijat ja ohjelmat

Utrecht University on yli 30 000 opiskelijaa 118 maasta. Voit valita 10 englanniksi opetetun kandidaatin ohjelman ja lähes 100 englanniksi opetetun maisteriohjelman joukosta - laajimman valikoiman englanniksi opetettuja jatko-ohjelmia Alankomaissa. Kandidaatin ohjelmat ovat 3-vuotisia ohjelmia, jotka johtavat taiteiden kandidaatin tutkintoon (BA) tai kandidaatin tutkintoon (BSc). Maisteriohjelma Utrecht University on 1- tai 2-vuoden ohjelma, joka johtaa luonnontieteiden (MSc), taiteiden (MA) tai lakitutkinnon (LLM) suorittamiseen. Maisteriohjelman lisäksi voit osallistua Nuorten innovaatioiden ohjelmaan: 15 op: n valikoiva opintokurssi jatko-opiskelijalle.

Ammatillinen kenttä

Yhteys ammatilliseen kenttään sisältyy jatkuvasti UU-maisteriohjelmien opinto-ohjelmiin. Urapalvelukeskus tukee siirtymistäsi Hollannin tai kansainvälisille jatkotyömarkkinoille.

Viisi onnellisinta asuinpaikkaa

Englantia puhutaan laajasti Alankomaissa. Utrecht on kaunis keskiaikainen kaupunki, keskeisellä paikalla Alankomaissa. Amsterdam ja Schipholin lentokenttä ovat vajaan puolen tunnin päässä, ja koko Euroopassa on helppo junayhteys. On hyvästä syystä, että BBC Travel sijoitti Utrechtin "viiden parhaan onnellisimman paikan joukkoon".

Kuinka hakea?

Hakuprosessimme tapahtuu verkossa. Käy verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja hakemusprosessista.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää ohjelmistamme, ota meihin yhteyttä. Utrecht University opiskelijapalvelut (maanantaista perjantaihin klo 10–16)

Puh: +31 30 253 7000
Sähköposti: study@uu.nl.
Vierailijoiden osoite: UU for U, Student Services, Heidelberglaan 6, de Uithof / Utrecht

Sijainnit

utrecht

Utrecht University

Osoite
Domplein,29
3512 JE utrecht, utrecht, Alankomaat
Puhelin
+31 30 253 3550

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MA