Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Innovatiivinen, kestävä ja mielekäs!

Haluatko osallistua kestävämpään maailmaan ja työskennellä oman kehitystyönne kanssa? Opiskele Van Hall Larensteinissa, joka on kestävin ammattikorkeakoulu Hollannissa! Tarjoamme laajan valikoiman ainutlaatuisia englanninkielisiä kandidaatti-, maisteri- ja sertifiointiohjelmia aloilla, joilla Hollanti esiintyy huipulla. Niinpä oletko kiinnostunut ravitsemuksesta tai kansainvälisestä kaupasta, etsitkö kandidaatin tutkintoa hevosurheilualalla tai haluat työskennellä YK: n kestävän kehityksen tavoitteiden parissa, meillä on oikea ohjelma sinulle!


Van Hall Larenstein sijaitsee kahdessa kaupungissa: Leeuwarden ja Velp (Arnhem). Molemmat opiskelukaupungit asuvat monissa yliopistoissa ja täyttävät kansainväliset opiskelijat. Leeuwarden oli Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2018 ja se sijaitsee lähellä Alankomaiden saaria. Siinä on kauniita kanavia, jotka kulkevat kaupungin läpi. Velpissä sijaitseva Larenstein Estate on moderni rakennus, jota ympäröivät vehreät viheralueet, vain muutaman minuutin päässä Arnhemin vilkkaasta historiallisesta keskustasta.

Van Hall Larensteinilla on läheiset yhteydet kansainväliseen liike-elämään ja kansalaisjärjestöihin. Tämän ansiosta teoriaa voidaan soveltaa käytäntöön: korkean arvostuksen saaneiden työkokemusten lisäksi ulkomailla opiskelijat käyvät retkiä yrityksissä, joissa he työskentelevät todellisissa tapauksissa ja kutsumme ammattilaisia antamaan vierasluentoja. Uskomme vakaasti, että kansainvälinen kokemus on ratkaisevan tärkeää opiskelijoiden kehityksessä, sillä kulttuurienvälinen osaaminen tarvitaan lähes kaikilla urakentillä. Alusta alkaen kehität ammattimaista verkostoa opiskelijoista ja kollegoista eri puolilta maailmaa.

Yliopistomme kommunikaatiolinjat ovat lyhyitä: opiskelijat työskentelevät pienissä luokissa henkilökohtaisella huomiolla opettajilta. Ohjelmamme on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden tehdä omat valintasi. Tämä valmistaa sinut kiehtovaan uraan ammattialalla, joka todella merkitsee!

Miksi VHL?

  • Täysin englanti opetettu opetussuunnitelma;
  • Tutkimus suurimmassa "vihreässä" ammattikorkeakoulussa Alankomaissa;
  • Yhdistä teoria ja käytäntö, jotta pääset alkuun työmarkkinoilla.
  • Sovita tietosi (kansainväliset) harjoittelujaksot: sisältyvät ohjelmaanne !;
  • Lisää uramahdollisuuksiasi suoraan yhteyttä mahdollisiin työnantajiin ohjelman aikana;
  • Kehittää vahvoja yhteyksiä Alankomaiden talouden keskeisillä aloilla.
  • Opiskele pienissä luokissa opettajien henkilökohtaista huomiota.

Sijainnit