Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Innovatiivinen, kestävä ja mielekäs!

Haluatko osaltaan edistää kestävämpää maailmaa ja työskennellä henkilökohtaisen kehityksesi parissa? Opiskelu Van Hall Larensteinissa, Hollannin kestävimmässä ammattikorkeakoulussa! Tarjoamme valikoiman ainutlaatuisia englannin opettamia kandidaatin, maisterin ja sertifikaatin ohjelmia aloilla, joilla Holland esiintyy huipulla. Joten olit kiinnostunut ravinnosta tai kansainvälisestä kaupasta, etsitkö hevosurheilualan kandidaatin tutkintoa tai haluatko työskennellä YK: n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa, meillä on oikea ohjelma sinulle!

Van Hall Larenstein sijaitsee kahdessa kaupungissa: Leeuwarden ja Velp (Arnhem). Molemmat opiskelijakaupungit asuvat useissa yliopistoissa ja ovat täynnä kansainvälisiä opiskelijoita. Leeuwarden oli Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2018 ja se sijaitsee lähellä Hollannin saaria. Sillä on kauniita kanavia, jotka virtaavat kaupungin läpi. Velpissä sijaitsevat Larensteinin kartanolla: moderni rakennus, jota ympäröivät rehevä vehreys, vain muutaman minuutin päässä Arnhemin vilkkaasta historiallisesta keskustasta.

Van Hall Larensteinilla on läheiset yhteydet kansainväliseen yritysmaailmaan ja kansalaisjärjestöihin. Tämän ansiosta teoriaa voidaan soveltaa käytännössä: Sen lisäksi, että opiskelijat saavat arvostettua työkokemusta ulkomaalaisesta harjoittelujaksosta, opiskelijat käyvät myös retkillä yrityksissä, joissa työskentelevät tosielämän tapauksissa, ja kutsumme ammattilaisia järjestämään vierasluentoja. Uskomme vahvasti, että kansainvälinen kokemus on ratkaisevan tärkeä opiskelijoiden kehittämisessä, koska kulttuurienvälistä osaamista vaaditaan melkein kaikilla ura-alueilla. Heti alusta lähtien kehität ammatillisen verkoston opiskelijoista ja kollegoista ympäri maailmaa.

Yliopistomme viestintälinjat ovat lyhyet: opiskelijamme työskentelevät pienissä luokissa luennoitsijoiden henkilökohtaisen huomion avulla. Ohjelmamme on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuus tehdä omia valintoja. Tämä valmistaa sinut kiehtovaan uraan ammatillisella alalla, jolla on todella merkitystä!

Miksi VHL?

  • Täysin englanti opetettu opetussuunnitelma;
  • Tutkimus suurimmassa "vihreässä" ammattikorkeakoulussa Alankomaissa;
  • Yhdistä teoria ja käytäntö, jotta pääset alkuun työmarkkinoilla.
  • Sovelta tietosi (kansainvälisiin) harjoitteluihin: sisälly ohjelmaan !;
  • Lisää uramahdollisuuksiasi ottamalla suoraan yhteyttä mahdollisiin työnantajiin ohjelman aikana;
  • Kehittää vahvat yhteydet Alankomaiden talouden avainaloille;
  • Opiskele pienissä luokissa opettajien henkilökohtaista huomiota.

Sijainnit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin