Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Van Hall Larenstein on ammattikorkeakoulu. Koulutamme laadukkaita, kunnianhimoinen ja innovatiivinen ammattilaisille, jotka edistävät kestävän kehityksen hyväksi. Opetussuunnitelmat VHL ammattikorkeakoulun keskittyä verkkotunnuksiin Delta ja kalavarat - Ruoka ja Dairy - Eläinten ja Business. Rinnalla Bachelor ohjelmia, tarjoamme myös maisteriohjelmiin, todistus ohjelmia ja lyhytkursseja alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten opiskelijoiden. Koska ammattikorkeakoulussa, käymme laadukkaita käytäntöön perustuva tutkimus, joka parantaa sekä opetuksen ja asemaamme tutkimuslaitos.

Meidän koulutusohjelmaa on toimivalta perustuu. Tämä tarkoittaa, että alusta alkaen, sinun tulee olla tiiviissä yhteydessä työelämään ja käytäntö. Tukee meidän opetushenkilöstön, voit työskennellä teidän toimivaltaa erilaisia ​​hankkeita liittyvien soveltavan tutkimuksen ja käytännön harjoittelupaikkoja. Siksi valita VHL tarkoittaa valita ammatillinen koulutus, joka haet tosielämässä!

Klo VHL voit opiskella inspiroivassa kansainvälisessä ympäristössä. Tulet työskentelemään yhdessä opiskelijoiden kanssa eri maista ja voit kehittää verkoston ystäviä ja kollegoita eri puolilta maailmaa. Kiitos kansainvälisesti suuntautunut opetussuunnitelman, sinua koulutetaan kehittämään terävä kansainväliseen käytäntöön. VHL on yli 4000 opiskelijaa ja asuu yli neljäkymmentä eri kansallisuutta. Sinulla on useita mahdollisuuksia toimia kansainvälisessä ympäristössä - ei vain ohjelma-erityisiä hankkeita, mutta myös teidän työharjoittelua ja opinnäytetyön. Tällä VHL tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia kansainväliseen koulutusalan vaihto ja ammatillista kehitystä.

VHL ammattikorkeakoulu perustuu kahteen paikkakunnalla Alankomaat: Leeuwarden ja Velp. Ympäristöystävällinen rakennus Leeuwarden on vihreä taloa sen katto. Velp Sivusto sijaitsee Larenstein Estate - ihana alue käytännön "vihreä" ohjelmia.

Miksi VHL?

Täysin Englanti opetti opetussuunnitelma; Tutkimus on suurin "vihreä" ammattikorkeakoulun Alankomaissa; Yhdistä teoria ja käytäntö saada etumatkaa työmarkkinoilla; Levitä tietosi (kansainvälinen) harjoittelupaikkoja: sisältyy ohjelmaan !; Kasvata uramahdollisuuksia suorassa kosketuksessa mahdollisille työnantajille ohjelman aikana; Kehittää vahvat yhteydet sisällä avainaloilla Alankomaiden talouden; Tutkimus pienissä luokissa henkilökohtaista huomiota opettajilta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Tradenomin tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Videot

Van Hall Larenstein - University of Applied Sciences

Ota yhteyttä