Vrije Universiteit Amsterdam

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam (' VU Amsterdam ') on kansainvälisesti tunnettu tutkimusyliopisto, joka perustettiin vuonna 1880. Yliopisto tarjoaa yli 170 englanniksi opetettua ohjelmaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla yli 24 000 opiskelijalle ympäri maailmaa. 122 kansallisuuden opiskelijat ja henkilökunta luovat dynaamisen kansainvälisen akateemisen yhteisön.

VU Amsterdam sijaitsee vilkkaassa Amsterdamin kaupungissa, joka on yksi monikulttuurisimmista kaupungeista maailmassa. Suurin osa opiskelijoista on Alankomaissa ja jossa englanti on toinen puhuttu kieli. Kampusta ympäröi yksi Alankomaiden dynaamisimmista ja nopeasti kasvavista liiketoiminta-alueista, joissa on yli 700 yritystä.

Yli 24 000 opiskelijalla, joista 4 088 on kansainvälisiä, VU Amsterdam tekee huippututkimusta yhteiskunnallisesti ja tieteellisesti tärkeistä ongelmista. Erotamme itsemme tutkimuksessa ja koulutuksessa neljästä monitieteisestä teemasta: ihmisten terveys ja biotieteet, kestävän kehityksen tiede, kytketty maailma ja yhteiskunnan hallinto. Opiskelijana tämä auttaa sinua katsomaan tieteenalojen rajojen ulkopuolelle ja etsimään konkreettisia ratkaisuja parempaan maailmaan. Lisäksi VU Amsterdam pitää innovaatioiden lähteenä kulttuurin, vakaumuksen, kansallisuuden tai aiemman koulutuksen monimuotoisuutta. ja edistystä, ja siten erityisenä vahvuutena.

Koulutuksen laatu

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) on tasainen maine opetuksensa laadusta. Työskentelet suhteellisen pienissä ryhmissä, joissa kiinnitetään paljon huomiota vuorovaikutukseen ja henkilökohtaiseen lähestymistapaan. Opetus on hyvin järjestetty. Tämä näkyy esimerkiksi opinto-ohjelmien selkeässä rakenteessa.

Lively Amsterdam

Yliopisto sijaitsee Amsterdamin elinvoimaisella kaupungilla, joka on yksi maailman monikulttuurisimmista kaupungeista. Suurin osa opiskelijoista on Alankomaissa ja englanninkieli on toinen kieli. VU Amsterdam oppilaana voit hyötyä kaikista pääoman tarjoamista eduista. Vain viidentoista minuutin kuluttua olet vilkkaalla Amsterdamin keskustassa, jossa on lukuisia kauppoja, viihdepaikkoja, puistoja ja katukahviloita. Amsterdam on turvallista ja englantia puhutaan laajalti.

Henkilökohtainen valvonta

VU Amsterdam kiinnittää huomattavaa huomiota henkilökohtaiseen opiskeluun. Heti opintojakson alussa esitellään ohjelman opintoneuvojalta. Tämä henkilö antaa sinulle neuvoja opinnoista, joita sinulla voi olla opiskelujaksosi aikana, ja vastaa työmarkkinoita koskeviin kysymyksiin.

Ainutlaatuinen identiteetti

VU Amsterdam oli Hollannin ensimmäinen yliopisto, jonka yksityinen henkilö perusti, eikä kirkosta tai valtiosta puuttunut mitään. Tämä perintö on edelleen erittäin osa meitä: VU tarkoittaa Vrije Universiteit, joka tarkoittaa kirjaimellisesti "Vapaa yliopisto". Yliopisto on alusta alkaen määrittänyt omat tutkimusalueet, luonut omat opinto-ohjelmansa ja harjoittanut omia didaktisia menetelmiä.

Helppokäyttöinen

Vrije Universiteit Amsterdam on helposti julkisilla liikennevälineillä. Schipholin lentokenttä on vain kahdeksan minuutin päässä junalla. Amsterdam Zuid -asema on kävelymatkan päässä VU University Amsterdamista. Myös nopea raitiovaunupysäkki Amsterdamin keskusasemalle tai Amsterdam Sloterdijk -asemalle, jossa matkan kesto on vain 16 minuuttia. VU Amsterdam on myös helppo päästä autolla, lähellä Amsterdamin kiertorataa.

Yliopiston kampus

Lähes kaikki opiskelijat, henkilökunta ja ohjelmamme sijaitsevat kampuksella: yksi rakennuskompleksi Amsterdamin liikealueella. Niinpä opintojen aikana on helppo tutustua muihin tieteenaloihin.

Akkreditointi

Alankomaiden opetusministeriö on täysin tunnustanut Vrije Universiteit Amsterdam . Kaikki VU University Amsterdamin koulutusohjelmat ovat joko akkreditoituja tai akkreditoineet NVAO, Alankomaiden ja Flanderin akkreditointijärjestö. Tämä elin perustettiin kansainvälisellä sopimuksella ja takaa korkeakoulutuksen laadun Alankomaissa ja flaaminkielisessä Belgiassa akkreditoimalla opinto-ohjelmia.

Ohjelmatyypit

VU Amsterdam tarjoaa neljää erilaista ohjelmaa:

  • Kandidaatin tutkinto-ohjelmat (jotka johtavat BA / LLB / BSc)
  • Master-tutkinto-ohjelmat (johtavat MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Tohtoriopinnot (tohtori / tohtori)
  • Ei-tutkinto-ohjelmat (Opiskelu ulkomailla ja vaihto / Kesä / Talvikoulu)

Apurahat

Oman apurahan, VU Fellowship -ohjelman (VUFP) avulla voimme tarjota erittäin motivoituneita opiskelijoita, joilla on erinomaiset tutkimustulokset, ainutlaatuinen mahdollisuus harjoittaa maisterin tutkintoa yliopiston tarjoaman taloudellisen tuen avulla. VUFP-apuraha on lukukausimaksun poikkeus. Hollannin Scholarship Program (HSP) on tarkoitettu Euroopan talousalueen ulkopuolisille opiskelijoille, jotka haluavat seurata maisteriohjelmaa Alankomaissa. VU Amsterdam käsittää monimuotoisuuden rikastumisena opetuksemme, tutkimuksemme ja yhteiskunnalliseen panokseen. Tämä apuraha on tarkoitettu erityisesti erinomaisille opiskelijoille, jotka edistävät kampuksemme monimuotoisuutta. Kansainvälisessä opiskelijavaihtoehdossa opiskelemaan VU Amsterdam voit hakea erilaisia ​​apurahoja ja apurahoja. Yksityiskohtaisia ​​tietoja stipendeistä ja määräajoista löytyy osoitteesta WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS OR WWW.GRANTFINDER.NL.

VU: n apurahajärjestelmä

VU: n apurahajärjestelmä (VUFP) tarjoaa lahjakkaille mahdollisille opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa jatko-opintoja VU-yliopiston maisteriohjelmissa.

organisaatio

VU Amsterdam on perinteinen hollantilainen yliopisto, jota johtaa johtoryhmä (kolme jäsentä) ja jolla on 10 tiedekuntaa suoraan johtokunnan alaisuudessa. Jokainen tiedekunta tarjoaa yhden tai useampia kandidaatin tutkinto- ja maisteriohjelmia sekä harjoittaa tutkimusta. Ne ovat kaikki järjestäytyneet eri tavoin, mutta useimmilla on hallitus, keskushenkilöstö ja useat osastot ja tutkijakoulut. Yliopistolla on myös useita palvelualueita, joista kansainvälinen toimisto on yksi, ja siellä on useita monialaisia ​​tutkimuslaitoksia.

Yksityinen vai julkinen?

VU Amsterdam on yksi 14 julkisesta yliopistosta, jotka Alankomaiden opetusministeriö tunnustaa ja on siksi osittain hallituksen rahoittama. Alankomaiden järjestelmässä valtio tukee tunnustettuja yliopistoja opiskelijoidensa lukumäärän perusteella ja asettaa myös rajoituksia ja suuntaviivoja, joita näiden yliopistojen on maksettava. Tämä takaa korkealaatuisen korkeakoulutuksen saatavuuden kaikille hollantilaisille, rikkaille tai köyhille. VU Amsterdam toivottaa hakijat kaikkiin taustoihin.

VU International Office Services

  • Viisumi / oleskelulupa

Selvitä, tarvitaanko viisumi / oleskelulupa ja miten se järjestetään.

  • majoitus

Tietoa majoituksesta VU Amsterdam .

  • Ilmoittautuminen kunnassa

Kun olet saapunut Hollantiin, sinun on rekisteröidyttävä kunnan kanssa. Selvitä, mitä sinun tarvitsee tehdä.

  • Johdanto-toiminta

Saapuessasi lukuisia tutustumistoimintoja järjestetään VU Amsterdam .

Sijainnit

Amsterdam

VU University Amsterdam

Osoite
Main building Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105

1081 HV Amsterdam, Pohjois-Hollanti, Alankomaat
Puhelin
+31 20 598 9898

Ohjelmat

MA
MSc
Maisteri