Lue virallinen kuvaus

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam (' VU Amsterdam ') on kansainvälisesti tunnettu tutkimusyliopisto, joka perustettiin vuonna 1880. Yliopisto tarjoaa yli 170 englanniksi opetettua ohjelmaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla yli 24 000 opiskelijalle ympäri maailmaa. 84 kansallisuuden opiskelijat ja henkilökunta luovat dynaamisen kansainvälisen akateemisen yhteisön.

VU Amsterdam sijaitsee vilkkaassa Amsterdamin kaupungissa, joka on yksi monikulttuurisimmista kaupungeista maailmassa. Suurin osa opiskelijoista on Alankomaissa ja jossa englanti on toinen puhuttu kieli. Kampusta ympäröi yksi Alankomaiden dynaamisimmista ja nopeasti kasvavista liiketoiminta-alueista, joissa on yli 700 yritystä.

Yli 24 000 opiskelijalla, joista 4 088 on kansainvälisiä, VU Amsterdam tekee huippututkimusta yhteiskunnallisesti ja tieteellisesti tärkeistä ongelmista. Erotamme itsemme tutkimuksessa ja koulutuksessa neljästä monitieteisestä teemasta: ihmisten terveys ja biotieteet, kestävän kehityksen tiede, kytketty maailma ja yhteiskunnan hallinto. Opiskelijana tämä auttaa sinua katsomaan tieteenalojen rajojen ulkopuolelle ja etsimään konkreettisia ratkaisuja parempaan maailmaan. Lisäksi VU Amsterdam pitää innovaatioiden lähteenä kulttuurin, vakaumuksen, kansallisuuden tai aiemman koulutuksen monimuotoisuutta. ja edistystä, ja siten erityisenä vahvuutena.

Koulutuksen laatu

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) on tasainen maine opetuksensa laadusta. Työskentelet suhteellisen pienissä ryhmissä, joissa kiinnitetään paljon huomiota vuorovaikutukseen ja henkilökohtaiseen lähestymistapaan. Opetus on hyvin järjestetty. Tämä näkyy esimerkiksi opinto-ohjelmien selkeässä rakenteessa.

Lively Amsterdam

Yliopisto sijaitsee Amsterdamin elinvoimaisella kaupungilla, joka on yksi maailman monikulttuurisimmista kaupungeista. Suurin osa opiskelijoista on Alankomaissa ja englanninkieli on toinen kieli. VU Amsterdam oppilaana voit hyötyä kaikista pääoman tarjoamista eduista. Vain viidentoista minuutin kuluttua olet vilkkaalla Amsterdamin keskustassa, jossa on lukuisia kauppoja, viihdepaikkoja, puistoja ja katukahviloita. Amsterdam on turvallista ja englantia puhutaan laajalti.

Henkilökohtainen valvonta

VU Amsterdam kiinnittää huomattavaa huomiota henkilökohtaiseen opiskeluun. Heti opintojakson alussa esitellään ohjelman opintoneuvojalta. Tämä henkilö antaa sinulle neuvoja kaikista ongelmista, joita sinulla voi olla opiskelujaksosi aikana, ja vastaa työmarkkinoita koskeviin kysymyksiin.

Ainutlaatuinen identiteetti

VU Amsterdam oli Hollannin ensimmäinen yliopisto, jonka yksityinen henkilö perusti, eikä kirkosta tai valtiosta puuttunut mitään. Tämä perintö on edelleen erittäin osa meitä: VU tarkoittaa Vrije Universiteit, joka tarkoittaa kirjaimellisesti "Vapaa yliopisto". Yliopisto on alusta alkaen määrittänyt omat tutkimusalueet, luonut omat opinto-ohjelmansa ja harjoittanut omia didaktisia menetelmiä.

Helppokäyttöinen

Vrije Universiteit Amsterdam on helposti julkisilla liikennevälineillä. Schipholin lentokenttä on vain kahdeksan minuutin päässä junalla. Amsterdam Zuid -asema on kävelymatkan päässä VU University Amsterdamista. Myös nopea raitiovaunupysäkki Amsterdamin keskusasemalle tai Amsterdam Sloterdijk -asemalle, jossa matkan kesto on vain 16 minuuttia. VU Amsterdam on myös helppo päästä autolla, lähellä Amsterdamin kiertorataa.

Yliopiston kampus

Lähes kaikki opiskelijat, henkilökunta ja ohjelmamme sijaitsevat kampuksella: yksi rakennuskompleksi Amsterdamin liikealueella. Niinpä opintojen aikana on helppo tutustua muihin tieteenaloihin.

Akkreditointi

Alankomaiden opetusministeriö on täysin tunnustanut Vrije Universiteit Amsterdam . Kaikki VU University Amsterdamin koulutusohjelmat ovat joko akkreditoituja tai akkreditoineet NVAO, Alankomaiden ja Flanderin akkreditointijärjestö. Tämä elin perustettiin kansainvälisellä sopimuksella ja takaa korkeakoulutuksen laadun Alankomaissa ja flaaminkielisessä Belgiassa akkreditoimalla opinto-ohjelmia.

Ohjelmatyypit

VU Amsterdam tarjoaa neljää erilaista ohjelmaa:

  • Kandidaatin tutkinto-ohjelmat (jotka johtavat BA / LLB / BSc)
  • Master-tutkinto-ohjelmat (johtavat MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Tohtoriopinnot (tohtori / tohtori)
  • Ei-tutkinto-ohjelmat (Opiskelu ulkomailla

Apurahat

Oman apurahan, VU Fellowship -ohjelman (VUFP) avulla voimme tarjota erittäin motivoituneita opiskelijoita, joilla on erinomaiset tutkimustulokset, ainutlaatuinen mahdollisuus harjoittaa maisterin tutkintoa yliopiston tarjoaman taloudellisen tuen avulla. VUFP-apuraha on lukukausimaksun poikkeus. Hollannin Scholarship Program (HSP) on tarkoitettu Euroopan talousalueen ulkopuolisille opiskelijoille, jotka haluavat seurata maisteriohjelmaa Alankomaissa. VU Amsterdam käsittää monimuotoisuuden rikastumisena opetuksemme, tutkimuksemme ja yhteiskunnalliseen panokseen. Tämä apuraha on tarkoitettu erityisesti erinomaisille opiskelijoille, jotka edistävät kampuksemme monimuotoisuutta. Kansainvälisessä opiskelijavaihtoehdossa opiskelemaan VU Amsterdam voit hakea erilaisia ​​apurahoja ja apurahoja. Yksityiskohtaisia ​​tietoja stipendeistä ja määräajoista löytyy osoitteesta WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS OR WWW.GRANTFINDER.NL.

VU: n apurahajärjestelmä

VU: n apurahajärjestelmä (VUFP) tarjoaa lahjakkaille mahdollisille opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa jatko-opintoja VU-yliopiston maisteriohjelmissa.

organisaatio

VU Amsterdam on perinteinen hollantilainen yliopisto, jota johtaa johtoryhmä (kolme jäsentä) ja jolla on 10 tiedekuntaa suoraan johtokunnan alaisuudessa. Jokainen tiedekunta tarjoaa yhden tai useampia kandidaatin tutkinto- ja maisteriohjelmia sekä harjoittaa tutkimusta. Ne ovat kaikki järjestäytyneet eri tavoin, mutta useimmilla on hallitus, keskushenkilöstö ja useat osastot ja tutkijakoulut. Yliopistolla on myös useita palvelualueita, joista kansainvälinen toimisto on yksi, ja siellä on useita monialaisia ​​tutkimuslaitoksia.

Yksityinen vai julkinen?

VU Amsterdam on yksi 14 julkisesta yliopistosta, jotka Alankomaiden opetusministeriö tunnustaa ja on siksi osittain hallituksen rahoittama. Alankomaiden järjestelmässä valtio tukee tunnustettuja yliopistoja opiskelijoidensa lukumäärän perusteella ja asettaa myös rajoituksia ja suuntaviivoja, joita näiden yliopistojen on maksettava. Tämä takaa korkealaatuisen korkeakoulutuksen saatavuuden kaikille hollantilaisille, rikkaille tai köyhille. VU Amsterdam toivottaa hakijat kaikkiin taustoihin.

VU International Office Services

  • Viisumi / oleskelulupa

Selvitä, tarvitaanko viisumi / oleskelulupa ja miten se järjestetään.

  • majoitus

Tietoa majoituksesta VU Amsterdam .

  • Ilmoittautuminen kunnassa

Kun olet saapunut Hollantiin, sinun on rekisteröidyttävä kunnan kanssa. Selvitä, mitä sinun tarvitsee tehdä.

  • Johdanto-toiminta

Saapuessasi lukuisia tutustumistoimintoja järjestetään VU Amsterdam .

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Vrije Universiteit Amsterdam

Luoteis-Euroopan arkeologian maisteriohjelmassa tutkitaan yli 3000 vuotta eurooppalaista arkeologiaa ja keskitytään kulttuuridynamiikkaan yhdessä näistä kahdesta keskeise ... [+]

Luoteis-Euroopan arkeologian maisteriohjelmassa tutkitaan yli 3000 vuotta eurooppalaista arkeologiaa ja keskitytään kulttuuridynamiikkaan yhdessä näistä kahdesta keskeisestä eurooppalaisesta aikakaudesta: myöhäisraudan aika ja roomalainen aikakausi tai keskiaikainen ja varhaisaikainen ajanjakso.

Ohjelma tarjoaa sinulle harvinaisen mahdollisuuden tutustua eurooppalaiseen arkeologiaan tutkimalla maisemia, materiaalikulttuuria ja dokumenttilähteitä, mutta myös integroitumisprosessien kautta Rooman valtakunnassa. Opetusaineiden ja nykyisen kenttätyön ja muiden tutkimusprojektien tulosten välillä on tiiviit yhteydet.

Kaksi eurooppalaista aikakautta Tässä maisteriohjelmassa voit valita kahden alueellisen arkeologisen aikakauden välillä. Painopistealue myöhäisessä rautakaudella ja roomalaisella ajanjaksolla tutkii rautakauden kelttien / germaanien yhteiskuntien integroitumista Rooman valtakuntaan. Keskiaikaisen ja varhaisaikaisen ajanjakson tutkimusala keskittyy keskiaikaisen kaupan ja vaihdon alkuperään ja kehitykseen, Amsterdamin kasvuun ja eurooppalaisen kapitalismin laajenemiseen uuden maailman kolonisaation myötä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelmassa Arkeologia: Maisema ja kulttuuriperintö, opiskelet sekä nykyaikaisen että historiallisen maiseman dynaamista menneisyyttä ja tutkit tapoja ... [+]

Yhden vuoden maisteriohjelmassa Arkeologia: Maisema ja kulttuuriperintö, opiskelet sekä nykyaikaisen että historiallisen maiseman dynaamista menneisyyttä ja tutkit tapoja, joilla niitä säilytetään ja ylläpidetään arkeologisena perintönä.

Maisema- ja kulttuuriperinnön arkeologia Erikoistuminen Maisema ja kulttuuriperintö keskittyy historiallisten maisemien ja materiaalien merkitykseen sekä myöhemmin että nykymaailmassa. Sekä maisema-arkeologian kulttuurinen että tieteellisempi lähestymistapa ovat läsnä ohjelmassa. Arkeologisen perinnön puoli keskittyy arkeologisten jäännösten monitahoisiin merkityksiin nyky-yhteiskunnassa. Säilyttämis- ja hallintaprosessit, arkeologian rooli aluesuunnittelussa ja sen yhteiskunnalliset vaikutukset Euroopassa ovat joitain avainkysymyksiä, joihin tässä maisteriohjelmassa puututaan.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Välimeren arkeologian maisteriohjelmassa tutkitaan Välimeren alueen aineellisia kulttuureja ja yhteiskuntia sekä niiden pitkäaikaista yhteyksiä ja kulttuurivaihtoja vuode ... [+]

Välimeren arkeologian maisteriohjelmassa tutkitaan Välimeren alueen aineellisia kulttuureja ja yhteiskuntia sekä niiden pitkäaikaista yhteyksiä ja kulttuurivaihtoja vuodesta 2000 eKr.

Välimeren arkeologia Tutkit Välimeren, erityisesti Italian ja Kreikan, yhteyksiä, tutkit keramiikan roolia arkeologiassa ja opit kuinka materiaalijäännökset voivat auttaa meitä rakentamaan entisiä yhteiskuntia ja kulttuureja.

Rikas tutkimusperinne Välimeren arkeologiaohjelma käsittää sekä teoreettiset että temaattiset lähestymistavat ja yhdistää ne käytännön tutkimukseen. Voit joko osallistua arkeologiseen kenttätyöhön, osallistua yksittäisiin oppaisiin, joissa työskentelet materiaalijäännösten kanssa, tai osallistua henkilöstön jäsenten nykyisiin tutkimuksiin. Kenttätyötä tehdään Italiassa, Kreikassa ja Turkissa.Miksi opiskella arkeologiaa Amsterdamissa?... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Kaksivuotisen filosofian filosofian laki ja hallintotapa kouluttaa opiskelijoita heijastamaan filosofisesti nykyisten länsimaisten oikeusjärjestelmien olettamuksia ja per ... [+]

Noin

Kaksivuotisen filosofian filosofian laki ja hallintotapa kouluttaa opiskelijoita heijastamaan filosofisesti nykyisten länsimaisten oikeusjärjestelmien olettamuksia ja perusominaisuuksia. Ohjelma on monitieteinen. Yleiset filosofiset kurssit ja erityiset filosofian kurssit yhdistetään opiskelijan omiin oikeudellisiin kursseihin. Tämän kappaleen opiskelijat suorittavat yleensä samanaikaisesti yhden vuoden maisterin tutkinto lain.

Opinto-ohjelma

Mikä on oikeusjärjestelmä? Millä edellytyksillä laki on? Ovatko modernin, liberaalin hyvinvointivaltion kansalaiset vapaat ja tasavertaiset? Onko olemassa luonnollisia oikeuksia? Onko kansainvälinen oikeus perusteltu? Sovelletaanko sosiaalista oikeudenmukaisuutta valtion ulkopuolella? Minkälainen käsitys ihmisestä perustuu bioetiikkalainsäädäntöön? Ovatko uudenlaiset tekniikan ja hallinnon muodot heikentäneet standardeja siitä, mikä on itsenäinen oikeudellinen aihe? Näitä ja monia muita kysymyksiä herätetään ja käsitellään kahden vuoden master-kappaleessa Law and Governance -filosofia.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Humanistisen tutkimuksen maisterin erikoistunut tutkimuksen maisteriohjelma Kriittiset tutkimukset taiteessa ja kulttuurissa (aikaisemmin nimeltään VAMA) keskittyy kuvata ... [+]

Humanistisen tutkimuksen maisterin erikoistunut tutkimuksen maisteriohjelma Kriittiset tutkimukset taiteessa ja kulttuurissa (aikaisemmin nimeltään VAMA) keskittyy kuvataiteen, arkkitehtuurin, suunnittelun ja median nykyisen kehityksen tutkimukseen teoreettisesta ja historiallisesta näkökulmasta. Globalisoituvassa kulttuurimaailmassa, jossa taide, arkkitehtuuri, muotoilu ja media ovat yhä tiiviimmin integroituneet ja paketoituneet ”luovaksi teollisuudeksi”, kurinpidolliset rajat vaativat kyseenalaistamista ja haastamista, mutta kuitenkin perusteellisen perustelun vanhemmille ja uudemmille tieteenaloille, kuten taidehistoria, arkkitehtuurihistoria , muotoilukulttuuri ja mediaopinnot ovat edellytyksenä niin tekemiselle.Opinnoissasi keskityt ”visuaalisten esineiden” analyysiin: esineisiin erilaisissa medioissa, jotka toimivat (ensisijaisesti tai osittain) kuvina. Se vaihtelee maisemista, kaupungeista ja rakennuksista erilaisissa medioissa oleviin teoksiin, samoin kuin elokuvaan, televisioon, suunnitteluun ja peleihin. Käsityksillä, kuten inter-, rajat ylittävyys ja transmedialiteetti, on tärkeä rooli ohjelmassa. Koska esineitä, mediaa ja välittämisen muotoja voi esiintyä vain tietyissä sosiaalisissa, institutionaalisissa, taloudellisissa ja ideologisissa puitteissa ja verkostoissa, taiteen ja kulttuurin kriittiset tutkimukset tarjoavat sinulle analyyttiset ja kriittiset työkalut näiden analysoimiseksi. Jokainen neljästä pääkohdasta, jotka antavat tietoa erikoistumisesta, tuo taulukkoon erityisiä teorioita ja menetelmiä, ja ohjelmalla pyritään korostamaan niiden keskinäisiä yhteyksiä ottaen huomioon niiden erityiset potentiaalit ja mahdolliset rajoitukset.Jos olet kiinnostunut jatkamaan tohtorintutkintoa, mutta myös jos yleensä vaalia kriittistä asennetta ja omaperäisiä kyselylinjoja tutkimuksen kohteen perusteellisen tuntemuksen perusteella ja haluat kehittää tutkimustaidosi, tämä ohjelma on täydellinen valinta .... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam hyötyy ainutlaatuisesta sijainnistaan Amsterdamin liikealueen sydämessä, jossa on monia kansainvälisiä asianajotoimistoja. Opiskelijana Maste ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam hyötyy ainutlaatuisesta sijainnistaan Amsterdamin liikealueen sydämessä, jossa on monia kansainvälisiä asianajotoimistoja. Opiskelijana Master International Business Law (IBL), voit verkostoitua todellisessa liiketoimintaympäristössä. Joitakin kursseja opettavat lakimiehet, jotka voivat antaa sinulle todellisen käsityksen siitä, miten laki toimii käytännössä. Luokat ovat pieniä, kansainvälisiä ja interaktiivisia. Ryhmän kansallisuuksien yhdistelmä antaa IBL-ohjelmalle ylimääräisen ulottuvuuden.

IBL-OHJELMAN RAKENNE

Kansainvälisen kauppaoikeuden maisteriohjelma koostuu pakollisista kursseista, valinnaisista kursseista, tutkimusseminaarista ja opinnäytetyöstä. Opiskelijoiden on valittava erikoistuminen ('Profiilitoiminnot' tai 'Profiilin säännöt'). Pakolliset kurssit tarjoavat sinulle yleisen oikeudellisen perustan, kun taas myöhemmin valittavat kurssit keskittyvät kansainvälisen liiketoimintaoikeuden tarkempiin alueisiin. Viimeisessä vaiheessa kirjoitat opinnäytetyön. IBL-ohjelma keskittyy sääntöihin ja käytäntöihin, joilla edistetään kansainvälisiä liiketoimia. Sen tavoitteena on kehittää ymmärrystä maailman kauppajärjestelmästä ja kansainvälisten investointien säännöistä, ja siinä tarkastellaan liiketoimintakäytäntöjen oikeudellisia näkökohtia. Tutkitte tärkeimpiä oikeudellisia alueita ja liiketoimien toimijoiden välistä vuorovaikutusta. Lisäksi kehität taitoja ennakoida, analysoida ja käsitellä ongelmia, joita voi syntyä tulevassa urallaan: kansainvälisen liiketoiminnan oikeuskäytäntö.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Taloustieteen maisterin tutkinto on kehitetty ammattimaiselle taloustieteilijälle, joka kiinnostaa sosiaalisia kysymyksiä. Se opettaa teille modernin talousteorian perust ... [+]

Kauppatieteiden maisteri

Taloustieteen maisterin tutkinto on kehitetty ammattimaiselle taloustieteilijälle, joka kiinnostaa sosiaalisia kysymyksiä. Se opettaa teille modernin talousteorian perusteet ja miten heitä sovelletaan arjen ongelmiin useilla keskeisillä politiikan aloilla. Käyttäytymismallien ja tilastollisten tekniikoiden avulla taloustieteilijät pyrkivät vastaamaan makrotaloudellisiin ja mikrotaloudellisiin kysymyksiin. Painopistealueita ovat köyhyys ja eriarvoisuus, sosiaaliturva, kasvu ja inflaatio sekä ympäristöpolitiikka. Opit käyttämään käytännöllisiä ongelmia jäsennellyn lähestymistavan soveltamisessa taloudellisen tekniikan soveltamisesta kandidaatin tasolla. Master-opiskelijana sinusta tulee monipuolinen, koko taloustieteilijä, jolla on kyky puuttua itsenäisesti tärkeisiin taloudellisiin kysymyksiin.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Kemian maisteriohjelma on haastava tutkinto-ohjelma opiskelijoille, joilla on jo vakaa kemian tausta ja jotka haluavat laajentaa tietämystä ja kokemusta. ... [+]

Oletko kiinnostunut selvittämään, kuinka käyttää edullisia orgaanisia materiaaleja hiilidioksidin talteenottoon tai selvittää, voiko hiili muodostaa viidennen sidoksen? Haluatko löytää uusia menetelmiä läpinäkymättömän materiaalin läpi näkemistä varten, kuten esimerkiksi lasermittausten avulla seurata kasvaimia? Tai entä uusien analyyttisten menetelmien kehittäminen bioaktiivisten proteiinien alhaisten pitoisuuksien määrittämiseksi monimutkaisissa biologisissa näytteissä?Kemian maisteriohjelma on haastava tutkinto-ohjelma opiskelijoille, joilla on jo vakaa kemian tausta ja jotka haluavat laajentaa tietämystä ja kokemusta. Kemia ei ole erillinen oppiaine: se muodostaa sillan biologian spektrin toisessa päässä (biomolekyylikemia) ja fysiikan välillä toisessa päässä (fysikaalisesti teoreettinen kemia). Kemian maisteri voi johtaa jännittävään, hyvin palkattuun uraan, jolla on laajat mahdollisuudet harjoittaa tavoitteitasi.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Kieliopinnot ja kielitieteellinen dokumentointi tarjoaa yleisen kielitieteen ohjelmaa, jossa keskitytään teorian ja datan vuorovaikutukseen antropologisen, typologisen ja ... [+]

Noin

Kieliopinnot ja kielitieteellinen dokumentointi tarjoaa yleisen kielitieteen ohjelmaa, jossa keskitytään teorian ja datan vuorovaikutukseen antropologisen, typologisen ja kuvailevan kielitieteen tutkimusperinteissä. Painopiste käytännön kenttätyössä, kulttuurien pragmatiikassa ja antropologisissa näkökulmissa tekee ohjelmasta ainutlaatuisen Hollannissa. Valmistuttuaan opiskelijalla on osaamista, taitoja ja asiantuntemusta toimimaan kielellisen konsulttina tai kielitutkijana monissa tilanteissa, erityisesti käännöksissä, kulttuurien välisessä viestinnässä ja kielidokumentaatiossa:

tieto nykyisestä kehityksestä typologisen, kuvaavan ja antropologisen kielitieteen aloilla;kyky kuvata kriittisesti tieteellisiä julkaisuja näillä aloilla;taitoja suorittaa kielellistä tutkimusta kenttätyössä ja kulttuurienvälisissä kielipalveluissa metodologisesti riittävän ja systemaattisesti;kyky kommunikoida tutkimustulokset selkeästi ja systemaattisesti molempien lingvistien ja yleisöön kuulumattomien yleisöjen kanssa;kyky kirjoittaa viitteellinen kielioppi alivakauttamattomasta kielestä kansainvälisten kuvailevien ja dokumentaaristen kielitietojen mukaan.Opinto-ohjelma... [-]
Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Hyvin suurista tekstivarastoista saatavien tietojen louhimiseen sinun on tiedettävä, mitä etsit ja miten se löytyy. Maisteriohjelma Text Mining AI kouluttaa kaikkia, joil ... [+]

Hyvin suurista tekstivarastoista saatavien tietojen louhimiseen sinun on tiedettävä, mitä etsit ja miten se löytyy. Maisteriohjelma Text Mining AI kouluttaa kaikkia, joilla on kandidaatin ja / tai maisterin tutkinto, käyttämään tekstin louhinta soveltamalla tekoälyn (AI) tekniikoita. Opit, mitä mahdollisuuksia ja rajoituksia on, ja miten pohtia tuloksia ja monialaisia näkökohtia.

Mikä on tekstin louhinta AI?

Oletko koskaan miettinyt, miksi on olemassa tarve löytää tietoa tekstistä käyttämällä tekoälyn tekniikoita? Tiedemiehet ja päättäjät tarvitsevat hyvin paljon tietoa, jonka on oltava jossain tekstin suurissa tiedoissa. Joitain esimerkkejä:

miljoonia lääketieteellisiä raportteja ja tieteellisiä artikkeleita erityisistä oireista ovat piilossa paljon tietoa odottamassa löytämistä;satojatuhansia asiakirjoja talouspolitiikasta, joita (ei) valtion laitokset ovat laatineet;kaikenlaisten ihmisten tunteet, mielipiteet ja henkiset tilat kaikenlaisista aiheista löytyvät runsaasti internetistä ja sosiaalisesta mediasta;historialliset arkistot, kirjastot, joilla on vuosisatoja kirjoja, ovat nyt saatavilla digitaalisesti, odottaen uusia tekniikoita.... [-]
Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 lukukausi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Kansainvälisen johtamisen erikoistuminen valmistaa sinua globaaleihin hallintatoimiin kehittämällä ymmärrystäsi siitä, miten kansainvälinen konteksti vaikuttaa yrityksiin ... [+]

Kuinka yritykset voivat kilpailla globaalissa ympäristössä? Mikä on paras tapa harjoittaa liiketoimintaa kehittyvillä markkinoilla? Mitä kansainväliset ryhmät tarvitsevat voidakseen selviytyä haasteista ja toimimaan tehokkaasti? Kuinka valmistamme henkilöitä ja ryhmiä menestymään rajat ylittävissä yrityksissä?

Liiketoiminnan hallinto: Kansainvälisen johtamisen maisteriohjelma yhdistää useita opetusmenetelmiä vastaamaan näihin kysymyksiin. Oikea sekoitus luentoja, joissa tutkitaan teoreettista kehitystä ja käytännön kokemusta tosielämän tapauksista, varmistaa, että opit vain menestymiseen tarvittavia menetelmiä, mutta myös kuinka soveltaa näitä menetelmiä käytännöllisillä tavoilla. Sinua haastetaan erottautumaan samanhenkisten kollegoidesi joukosta, ja sinulla on mahdollisuus vastata todellisen, monikansallisen liiketoiminnan haasteisiin. Opit kuinka kansainvälinen konteksti vaikuttaa liiketoiminnan eri osa-alueisiin ja opit käytännön taitoja, joita tarvitaan monimutkaisten kansainvälisten liiketoimintahaasteiden ratkaisemiseen. Lisäksi opit, mitä tarvitaan johtamaan kansainvälistä yritysmaailmaa tulevaisuuteen. Tätä aiot tehdä VU Amsterdam kansainvälisen johtamisen maisterintutkintosi yhdistää erilaisia opetusmenetelmiä varmistaaksesi, että sinusta tulee monipuolinen johtaja, jolla on taidot ja kokemus johtaa. Kurssityösi lisäksi osallistut työpajoihin, jotka antavat sinulle käytännön kokemuksen nykyisistä kansainvälisen liiketoiminnan haasteista. Valitsemallasi valittavien joukosta voit räätälöidä mestarisi mielenkiintosi mukaan.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Genomiikka-aloitteiden kautta on kerätty valtavia määriä tietoja. Ne tarjoavat kultaisen mahdollisuuden tutkia elämän salaisuuksia, ymmärtää enemmän sen monimutkaisuutta, ... [+]

Bioinformatiikka ja systeemibiologia: Suosituin maisteriohjelma! Genomiikka-aloitteiden kautta on kerätty valtavia määriä tietoja. Ne tarjoavat kultaisen mahdollisuuden tutkia elämän salaisuuksia, ymmärtää enemmän sen monimutkaisuutta, parantaa elämänlaatua ja valloittaa tärkeimmät sairaudet. Tämän valtavan tietomäärän muuttaminen todelliseksi ymmärrykseksi on bioinformatiikan tutkimuksen perushaaste. Bioinformatiikan ja systeemibiologian maisteriohjelmassa VU Amsterdam sinusta tulee tämän alan asiantuntija.

Korkean suorituskyvyn menetelmät, kuten massiivisesti rinnakkaissekvensointi ja massaspektrometria, tuottavat enemmän raakadataa kuin perinteiset tietokonemallit pystyvät käsittelemään tehokkaasti. Tämän tiedon käsittelemiseksi ja analysoimiseksi tarvitaan bioinformatiikan laskennallisia tekniikoita - kuten sekvenssien linjaus, sekvenssien kokoaminen, biostatistiikka ja koneoppiminen -, jotta voidaan arvioida terveystuloksia ja päättää potilaan henkilökohtaisesta hoidosta. Sekä bioinformatiikka että systeemibiologia ovat vahvasti monitieteisiä aloja. Tämä ohjelma yhdistää molekyyli- ja solubiologian, tietotekniikan ja matemaattisen mallinnuksen integroidakseen valtavat määrät biologista tietoa perustietoon. Sinulla on vahva tunne tieteellisestä tutkimuksesta ja korkeasta abstraktion tasosta ja opit yhdistämään nopea kehitys näillä aloilla.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Master erikoistuminen filosofian, bioetiikan ja terveysministeriö antaa sinulle teoreettista ja käytännön työkaluja käsitellä eettisiä kysymyksiä terveydenhuollon ... ... [+]

Filosofian, bioetiikan ja terveyden alan filosofian maisteri (filosofian erikoistuminen (2 vuotta))

Master erikoistuminen filosofian, bioetiikan ja terveys antaa sinulle teoreettista ja käytännön työkaluja käsitellä eettisiä kysymyksiä terveydenhuollon ja terveydenhuollon policy.You oppivat pohtia käytännön ongelmiin lääketieteelliseltä, moraalinen, oikeudellisia, poliittisia ja taloudellisesta näkökulmasta. Tarve monitieteistä heijastus kasvaa kehitystä yhteiskunnassa johtaa uusiin haasteisiin terveydenhuollossa. Ota muutokset vastuu esimerkiksi: potilaiden odotetaan ottamaan enemmän vastuuta omasta terveydestään ja "hoitaa itseään" ja vakuutusyhtiöt ovat tulossa vastaa sekä kustannusten ja laadun terveydenhuollon säännöksiä. Lisäksi on monia nopeita tieteellisen ja teknologisen kehityksen huomioon ottamiseksi: alkaen tietämys perinnöllisten sairauksien, alkiodiagnostiikan ja IVF, käyttöä plastiikkakirurgia esteettiseen parantamiseen. Sitten on ongelmia vain jako aiheuttama kasvava määrä hoitovaihtoehtoja kaikenlaisia ​​sairauksia ja yhä useammat ihmiset elävät pitkälle vanhuuteen. Tällainen kehitys aiheuttaa muutoksen lääketieteen eettisen asialistalla.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Neuroscience kuuluu tieteiden että tulevaisuudessa on suuri vaikutus lähes kaikessa toiminnan ihmisinä .. ... [+]

Neuroscience kuuluu tieteiden että tulevaisuudessa on suuri vaikutus lähes kaikessa toiminnan ihmisinä. Neuroscience on jo muuttanut mieltä olemme itsellemme. Tämä ohjelma tarjoaa vastauksen tarvetta vastaava tiedemiehet, tutkijat, jotka ovat herkkiä käsitteellisen huomioon omassa tietyn aliverkkotunnuksen ja jotka ovat toisaalta, pystyy pohtimaan ja viestiä laajempia vaikutuksia alansa, kliininen samoin yhteiskunnallisina. Pyrimme filosofian neurotieteen sijaan filosofian noin neurotieteen.

OHJELMAN RAKENNE

Opetussuunnitelma PNS sisältää 30 ec filosofian, 36 ec in Neuroscience, 42 ec Filosofian of Neuroscience, ja 12 ec yksilön gradu, klo yhteensä 120 ec. Katso lisätietoja opetussuunnitelmaan, tutustu verkkosivuilla osoitteessa www.vu.nl/philosophy... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisteriohjelman fysiikan ja tähtitieteen tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia opiskella ja harjoittaa uraauurtavia perustutkimuksen ja sen ... ... [+]

Fysiikan maisteri

Fysiikka ja tähtitiede on välttämätön osa modernia yhteiskuntaa. Moderni elämä olisi täysin erilainen ilman tietokoneiden sirut, laserit, MRI seulonta ja kaikki muut edut fysiikan tutkimusta. Maisteriohjelma fysiikan tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia opiskella ja harjoittaa uraauurtavia perustutkimuksen ja sen sovellukset. Olitpa kiinnostunut fysikaalisten prosessien solujen sisällä, keinotekoisten fotosynteesi, astrohiukkasfysiikan tai testausta perustavanlaatuinen symmetrioista klo atomitasolla, maisteriohjelman fysiikan antaa sinulle mahdollisuuden syventää tietämystä ja harjoittaa uraauurtavia perustutkimukseen.

Fysiikka ja tähtitiede on yhteinen koulutusohjelma yliopiston Amsterdamin ja VU Amsterdam. Kurssit annetaan kahdessa tiedekunnassa Science. Valmistuneet saavat diplomin akkreditoitu molemmista yliopistoista.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Tämä kahden vuoden ohjelma Vrije Universiteit Amsterdam valmentaa lahjakkaita opiskelijoita tutkijanuralle historiassa. Voit erikoistua ... ... [+]

Master in History (Research)

Tämä kahden vuoden ohjelma valmistelee lahjakkaita opiskelijoita tutkijanuralle historiassa. Voit erikoistua poliittisia, (post) siirtomaahistoria, globaali sosiaalinen historia tai kulttuurihistoriaa. History ryhmä kiitellään ainutlaatuista osaamista aloilla historia tiedon ja uskonnon, perintö tutkimukset, tunteet tutkimukset, aineellisen kulttuurin ja ympäristön humanististen. Sinä tutkitaan monimutkaisia ​​lähettämiä jossa ihmiset, esineet, tilat ja ideoita leikkaavat, jossa keskitytään roolista vallan, sosiaaliset suhteet, uskonto ja tunteita. Lisäksi ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia ja kouluttaa taitoja digitaalisen analyysi ja pohtia mahdollisuuksia kehittyvien digitaalisen humanististen tekniikoita.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Tutkimus Mestarin kielitieteen on kaksivuotinen ohjelma, jonka avulla voit kehittyä ammattilainen tutkija. Ohjelma käsittelee kielitieteen ... ... [+]

Master kielitieteen (Research)

Research Mestarin kielitieteen on kaksivuotinen ohjelma, jonka avulla voit kehittyä ammattilainen tutkija. Ohjelma käsittelee kielitieteen sen laajimmassa merkityksessä. Kaikki opiskelijat suorittavat yleinen kurssin alalla kielentutkimuksen ensimmäisenä vuonna. Kurssi, sopivasti nimeltään Kielellinen Research, opetetaan kolmella tai neljällä luennoitsijaa, joista kukin luennoi historian tutkimusta kielitieteen näkökulmasta oman erikoistumista sekä menetelmiä ja tekniikoita käytetään niiden yksittäisiä kenttiä. Lisäksi voit valita alue, johon haluat erikoistua. Ohjelman aikana voit valita neljä kurssia luettelosta saatavilla maisterikoulutusohjelma. Tulet perustaa oman valintansa omia etujaan ja erikoistumisen haluat jatkaa. Osaamisalueitamme ovat paitsi fonologia ja syntaksi, mutta myös aiheita, kuten teksti- ja / tai genre-analyysi, antropologisia kielitieteen, soveltavan kielitieteen, ja sosiolingvistiikan. Ohjelma opetetaan Englanti.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Keskipiste tämän ohjelman Vrije Universiteit Amsterdam on keskinäisiä yhteyksiä kirjallisuuteen ja sosiaalisen muutoksen. Kaunokirjallisuus merkitystä, koska se muovaa ta ... [+]

Master Literary Studies (tutkimus)

Keskipiste tämä ohjelma on keskinäisiä yhteyksiä kirjallisuuteen ja sosiaalisen muutoksen. Kaunokirjallisuus merkitystä, koska se muovaa tapamme nähdä maailma, muut ihmiset, ja itse. On kautta fantasia että voimme alkaa muuttaa todellisuutta. Tässä ohjelmassa opit analysoimaan lomakkeen kielen ja olennaisilta osiltaan tekstien kantajina kulttuurinen, eettinen, uskonnollinen, tieteellinen ja poliittisten järjestelmien merkitystä. Opit suunnittelemaan tutkimus, joka yhdistää näkökulmia kirjallisuudesta että kirjallisuuden historia muiden tieteenalojen, kuten kulttuuri- ja (post) siirtomaahistoria, ympäristö- ja digitaalinen humanististen, globaali historia ja visuaalisen kulttuurin.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Meidän International Hydrology maisteriohjelma on Englanti ja edellyttää kahden vuoden opiskelun saada 120 op (European Credit Transfer System), että et ... ... [+]

Master in Hydrologia

Sen varmistaminen, että on tarpeeksi vettä hyvälaatuista tyydyttää maailman kasvavan väestön on pelottava haaste. Yhteiskunta tarvitsee hydrologit hallita maailman vesivarojen. Vuonna maisteriohjelman Hydrologia, voit tutkia prosesseja, jotka säätelevät määrä ja laatu vettä, koska se kulkee ekosysteemien, maaperän ja jokien. Me tarjoamme sinulle vankka teoreettinen perusta, yhdistettynä vesitutkimusta alueilla vaihtelevat trooppinen Amazonia ja ikiroudan alueita Siperian. Master of Science in Hydrology voit harjoittaa ammatillista tai tieteellistä uraa hydrologiset.

koulutusohjelma

Meidän International Hydrology maisteriohjelma on Englanti ja edellyttää kahden vuoden opiskelun saada 120 op (European Credit Transfer System), jotka tarvitset valmistumisen sillä maisteri Hydrologia. Ensimmäisenä vuonna, hydrologian MSc ohjelma koostuu yhdistelmästä luentoja, atk työpajoja, laboratorio- ja kentän kursseja. Tämä aika käytetään opettaa sinulle perustiedot teoreettisen ja kokeellisen hydrologian. Toinen vuosi antaa mahdollisuuksia erikoistumiseen oman alueen etua, ja on tehnyt sellaisen 4-6 kuukautta Master tutkimushankkeeseen Vrije Universiteit Amsterdam, tai ulkoinen kansainvälisen tutkimuksen ammattimaisten elinten. MSc hydrologian projekti voi olla desk tutkimuksessa (esim hydrologiset mallintaminen, laboratoriotutkimukset) tai tutkimus sisältää kentän mittauksia. Tuloksena on MSc thesis. Suuri osa ohjelmaa on pakollinen (102 op pois yhteensä 120 op). Voit valita enintään 18 op edestä opintopistettä maisteriohjelman hydrologian tai muista maisteriohjelmien hydrologiset, luonnon- tai ympäristötieteet.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisteriohjelma koostuu kahdesta kappaletta: "Sport" ja "terveys". Kappaleet eivät ole tarkkaan jaettu, mutta on jonkin verran päällekkäisyyttä. Tämä tekee mahdolliseksi ... [+]

Master Human Movement Sciences: Sport, Liikunta ja terveys

Vuodesta uusinta kehitystä urheilulliseen uusia lähestymistapoja kuntoutukseen, maisterin Human Movement Sciences tarjoaa huippuluokan oivalluksia tapoja, joilla moottorin suorituskykyä voidaan parantaa. Vuodesta biomekaniikan psykologiaan. Liikunnasta fysiologian NEUROREHABILITATION. Ja lihasten toimintaa ja motorista kehitystä. Valitsemalla keskittyä joko urheiluun tai terveyteen, voit hienosäätää oman profiilin. Tämän syvällinen taustaa ihmisen liikkeen tieteiden, sinun tulee hyvin varustettu osallistumaan tähän kiehtovaan koulutusaloittain. Oletko kiinnostunut optimoimalla urheilusuorituksen, auttaa ihmisiä, joilla on heikentynyt moottorin toimintaan, tai saada perusteellisen ymmärtämisen miten etenemme? Sitten maisteri Human Movement Sciences on ihanteellinen ohjelma sinulle!... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Keinotekoinen älykkyys (AI) on yhteiskunnassamme laajalti omaksuttu: löydämme AI-sovelluksia aina autoista, jotka havaitsevat jalankulkijat, Applen virtuaaliassistenttiin ... [+]

Keinotekoinen älykkyys (AI) on yhteiskunnassamme laajalti omaksuttu: löydämme AI-sovelluksia aina autoista, jotka havaitsevat jalankulkijat, Applen virtuaaliassistenttiin Siriin. Tällaiset sovellukset käyttävät AI-tekniikoita tulkitsemaan monenlaisista lähteistä saatavaa tietoa ja käyttävät sitä älykkään, tavoitteeseen suuntautuneen käyttäytymisen mahdollistamiseksi.Vrije Universiteit Amsterdam AI-Master-ohjelma tarjoaa hybridi-älykkyyteen suuntautuneen ohjelman, jossa AI-järjestelmät ja ihmiset tekevät yhteistyötä. Voit tutkia AI: n teknistä lähestymistapaa keskittyen uusien AI-algoritmien ymmärtämiseen, analysointiin ja kehittämiseen, ja voit tutkia AI-tekniikkaa yhteiskunnallisesta tai inhimillisestä näkökulmasta tarkastelemalla kysymyksiä, kuten ”miten voimme kehittää ja arvioida tietokonepohjaisia tekniikka, joka hyödyntää tietoa ihmisen toiminnasta? "ja" kuinka ihminen ja AI-tekniikka voivat täydentää toisiaan? ". Tekoäly AI-päällikkö keskittyy AI: n soveltamiseen sosiaalisesti tietoisessa tietojenkäsittelyssä ja tuo esiin uusien AI-tekniikoiden analysoinnin, kehittämisen ja soveltamisen sellaisten ratkaisujen kehittämiseksi, jotka ymmärtävät ja voivat perustella heidän sosiaalisen tilanteensa. Sen sovellukset ovat erittäin erilaisia ja vaihtelevat Internet-hakujen optimoinnista vanhusten tukemiseen heidän taistelussaan dementian kanssa. Opit kuinka ihmisten käyttäytymistä voidaan tulkita anturitietojen ja fysiologisten ja kognitiivisten prosessien laskennallisten mallien perusteella. Saat kokemusta integroimalla tällaisia malleja omistettuihin älykkäisiin sovelluksiin, jotka tukevat ihmisiä heidän jokapäiväisessä elämässään, jolloin nämä järjestelmät ovat todella tietoisia ihmisen toiminnasta. Erikoistumisvaiheessa voit jatkaa AI-tekniikoiden opiskelua perusteellisemmin, perustuen AI: n ydinalojen pakollisille kursseille ja valita näihin tai tarkempiin AI-aiheisiin kuuluvia valinnaisia jatkokursseja (esim. Suunnittelu ja vahvistaminen). Erikoistumisvaiheessa voit myös tutkia tiettyä sovellusaluetta koskevia aiheellisia kursseja (esim. Ihmisten tukeminen terveellisten elämäntapojen tai vanhusten hoidossa) tai asiaankuuluvaa tieteenalaa (esim. Psykologia, sosiologia, liiketieteet, biolääketieteet, kriminologia) , jne.). Toinen vaihtoehto on jatkaa erikoistuneella kappaleella ”Kognitiivinen tiede”. Tämä kappale sisältää syvällisemmän ymmärtämisen AI: n kognitiivisista näkökohdista.Seuraa kognitiivista tiedettä Upota itsesi monialaiseen mielen ja... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisterin henkilöstöhallinnon erikoistuminen kohdistuu organisaatioiden henkilöstöprosesseihin rekrytoinnista ja valinnasta ylennykseen, siirtoihin ja lähtöihin. Ohjelmas ... [+]

Mikä on avain onnistuneen, kestävän uran luomiseen? Kuinka voit varmistaa osallistavuuden ja tasa-arvon rekrytoinnissa ja valinnassa? Kuinka organisaatiot voivat hallita henkilöstöpääomaa tehokkaasti, kun otetaan huomioon suuret häiriöt, kuten digitalisaatio ja ikääntyvä työvoima? Mikä on paras tapa löytää ja pitää parhaat mahdolliset ihmiset oikeilla töillä? Kuinka nykyajan henkilöstöhaasteet eroavat toisistaan ja miten sinun tulisi vastata niihin?

Yritystoiminnan maisteriohjelmassasi: Henkilöstöjohtaminen (HRM), et vain oppi vastauksia näihin ja muihin HRM-huolenaiheisiin. Tiedät myös, kuinka ne toteuttaa käytännössä ja kehittää omaa uraasi. Ohjelma tasapainottaa kvantitatiivista ja laadullista tutkimusta, käytännön kokemusta ja suoraa yhteyttä suuriin yrityksiin varmistaaksesi, että sinulla on kovat ja pehmeät taidot, joita tarvitset kunnostautuaksesi HRM-maailmassa. VU Amsterdam keskitymme varmistamaan, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut ja tuki oman polkuasi menestykseen.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Johtajuus ja muutoksenhallinta-ohjelma on matkanjärjestäjien opas (muutos- ja muutostyöntekijät) organisaatioissa. Tässä erikoistumisohjelmassa hankitaan näyttöön perustu ... [+]

Kuinka voit johtaa tehokkaasti ihmisryhmän yhteiseen päämäärään, kun jokaisella on erilaiset etunäkökohdat? Kuinka voit luoda vakuuttavan toimintakehotuksen ottaessasi yhteyttä useita sidosryhmiä?

Johtajuus Tätä aiot tehdä Johtajuus

Hajottaa sen:

Suoritat kaksi pakollista kurssia: Organisaation muutoksen näkökulmat - Erilaiset näkökulmat muutokseen, sekä teoreettisesti että käytännössä.interventioSuoritat kolme valinnaista kurssia 2. ja 3. kaudella; näiden tulee sisältää ainakin kaksi seuraavista kolmesta kurs... [-]
Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Yrittäjyyden maisteri (BA) on monitieteinen ohjelma, jonka tavoitteena on parantaa liiketoimintaprosesseja soveltamalla matematiikkaan, tietotekniikkaan ja liikkeenjohtoo ... [+]

Löydä asiantuntijaratkaisuja nykypäivän monimutkaisiin yritysongelmiin Nykypäivän tietovetoisessa maailmassa organisaatiot tarvitsevat asiantuntija-arvioita ja tarkkaa analyysiä varmistaakseen, että ne tekevät oikeita päätöksiä. Business Analytics antaa sinun hyödyntää tietotekniikan, big datan, tilastojen ja koneoppimisen voimia tulosten optimoimiseksi ja strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kyky yhdistää matematiikan, tietotekniikan ja taloustieteen näkemykset erittäin kehittyneisiin kvantitatiivisiin ja viestintätaidoihin tekee sinusta avaimen organisaation menestykseen. Maisteriohjelma syventää tietämystäsi näillä alueilla ja antaa sinulle mahdollisuuden erikoistua laskennalliseen älykkyyteen, liiketoimintaprosessien optimointiin ja taloudellisten riskien hallintaan. Maisterin tutkinto päättyy kuuden kuukauden yksilölliseen harjoitteluun yrityksessä, mikä on usein ensimmäinen askel menestyvälle kansainväliselle uralle.Tätä aiot tehdä Business Analytics -maisteriohjelma on kaksivuotinen ohjelma, joka koostuu 120 op: sta jaettuna neljään lukukauteen. Ensimmäinen lukukausi on omistettu pakollisille kursseille. Toisen ja kolmannen lukukauden aikana voit keskittyä yhteen kolmesta erikoistumisesta. Lopuksi, neljännellä lukukaudella, vietät kuusi kuukautta harjoittelujaksoon yritys- tai tutkimuslaitoksessa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Earth Sciences on yleinen maisteriohjelma, joka eroaa erikoistuneista mestareista, joita tarjoamme. Ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden valita ... ... [+]

Maisteritieteiden maisteri

Vrije Universiteit Amsterdam on tunnettu yhdistää kaikki Earth Sciences erikoistumiset muiden aihealueiden kanssa. Yliopiston maapallon tieteet liittyvät läheisesti biologiaan ja ympäristötieteisiin. Miksi rajaat itsesi olemasta vain geologi tai maantieteilijä? Tulemaan todellinen maapallon tutkija, jolla on kauaskantoiset taustatiedot, joiden avulla voit todella hyödyntää tulevaisuutesi. Kuinka tarkasti jäävuodet, elämä, levyteknologia ja CO2-syklit ovat maankuoressa ja valtamerissä vuorovaikutuksessa? Mikä on suhdetta maisema- ja vianliikkeiden välillä kiviä koskevien tietojen tai prosessien, kuten nousun ja eroosion, välillä?

Ohjelma pähkinänkuoressa... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Koska maisterin opiskelija voit tutkia, miten luonto toimii. Molemmat tavoite sinällään sekä kehittää välineitä ennakoida ja torjua aiheuttamat ongelmat pilaantumisesta . ... [+]

Master in Ecology

Ekologit välisten suhteiden tutkimisessa eliöiden ja niiden ympäristön. Koska maisterin opiskelija voit tutkia, miten luonto toimii. Molemmat tavoite sinällään sekä kehittää välineitä ennakoida ja torjua aiheuttamia ongelmia saastuminen, biologisen monimuotoisuuden häviämiseen ja ilmastonmuutokseen. Opiskelet Ekologia peräisin kasvi-, eläin- ja järjestelmien näkökulmasta. Ekologiset prosessit tutkitaan molekyyli- tasolla alue- ja maailmanlaajuisesti, jossa kenttä havaintoja ja kokeita käytetään tunnistamaan ekosysteemien malleja ja toimintoja.

Erikoisalojen

Ekologia ja evoluutio erikoistuminen on yhdistelmä entisen Ecology and Evolution ohjelmia molempien yliopistojen. Raita tarjoaa saman paketin kursseja MSc opiskelijoille molempien yliopistojen. Tämä tarkoittaa, että voit jakaa luokkia ja opettajia opiskelijoiden kanssa muista yliopiston. Ainutlaatuinen tilaisuus hyötyä monimuotoisuuden tieteellistä asiantuntemusta, opetuskokemus, tutkimuslaitteiden ja kaikki muut tilat kaksi yliopistoa voi tarjota sinulle. Osallistua tähän ohjelmaan sinun täytyy rekisteröidä MSc Ekologia opiskelija Vrije Universiteit Amsterdam. Environmental kemian ja toksikologian on uusi ohjelma kehitetty VU ja UVA toimivat monitieteinen aloilla Ecology, Analytical Chemistry, Biology, Biomedical Sciences and Human Health Sciences. Osallistua tähän ohjelmaan sinun täytyy rekisteröidä MSc Ekologia opiskelija VU Amsterdam. Limnologian ja Oceanography (UVA) rata on olemassa ohjelma UVA tutkimalla Biologia, Chemistry and Physics Makean veden ekosysteemien (limnologijärjestö) ja meriekosysteemien (osasto). Voit osallistua tähän ohjelmaan sinun täytyy rekisteröidä MSc Biological Sciences opiskelija UVA yliopistossa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

ekonometria ... [+]

VU Campusin ekonometrian ja operatiivisen tutkimuksen maisteriohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää kvantitatiivisia taitoja niiden käyttämiseen Finance, Marketing, Economics and Business -toiminnossa.

Econometrics and Operations Research avaa ikkunan monimutkaiselle maailmalle, joka tarjoaa näkemyksiä, joista ihmiset, yritykset ja hallitukset tekevät päätöksensä. Econometria on tiede ja taito käyttää tilastollisia menetelmiä analysoimaan taloudellista, markkinointi- ja taloustietoa, nykyään usein suuria tietoja. Toiminta Tutkimus on tieteen ja taiteen tekeminen parempien päätösten tekemisestä taloustieteessä, johtamisessa ja taloudessa käyttäen matemaattisia menetelmiä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Tämä Maisteriohjelma tarjoaa käsitteellisiä puitteita ja käytännön tietoa, jotka molemmat ovat elintärkeitä ahne miten johto ja markkinat toimivat ... ... [+]

Rahoituksen-ohjelmat

Jos olet kiinnostunut saamaan paremman käsityksen siitä, miten taloushallinnon ja rahoitusmarkkinat toimivat, maisterin Rahoituksen VU University Amsterdam on erinomainen paikka aloittaa. Tämä Maisteriohjelma tarjoaa käsitekehyksiä ja käytännön tietoa, jotka molemmat ovat elintärkeitä ahne miten johto ja markkinat toimivat rahoitusalalla.

Opetusohjelma

Tavoitteena Ohjelman maisteriohjelman Finance antaa sinulle perusteellisen perustan hyvän alun kuin rahoituksen ammattilainen. Ensimmäinen isku on puoli voittoa. Tämä ohjelma herättää oman tietämyksen taso vuonna Investoinnit ja Corporate Finance, kouluttaa teitä, miten soveltaa tietojaan käytännössä (tapausta) ja kouluttaa sinua luomaan uuden tiedon kärjessä nykyisen akateemisen ajattelun. Kaksi ensimmäistä oppimisen tavoitteet on integroitu neljä pakollista kurssia (Corporate Finance, Empiirinen Finance, Asset hinnoittelu & Investoinnit ja Financial Markets & toimielimet) ja kaksi tai useampia valittavia kursseja, jonka avulla voit erikoistua edelleen. Sekä yksittäin ja ryhmissä, voit työskennellä akateemiseen tutkimushankkeisiin vastaamalla tosielämän kysymyksiin maailmassa rahoituksen. Rahoitus voi tulla toinen luonto jos pystyt hankkimaan, soveltamaan ja luoda tietoa samanaikaisesti.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisteriohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden erikoistua tähän kiehtovaan alueella tutkimuksen, jossa monenlaisia ​​tieteenalojen tavata ... ... [+]

Master in Management, Policy Analysis ja yrittäjyyden Terveys ja Life Sciences (MPA)

Uusi biolääketieteen innovaatioita maailmassa, joka on yhä monimutkaisempi synnyttävät monenlaisia ​​eettisiä, oikeudellisia ja sosiaalisia kysymyksiä ja ongelmia. Onko uusi jäykkäkouristus-yskä rokote parempi kuin vanha? Miten voimme hallita Q-kuume? Miten meidän pitäisi toteuttaa käsityksiä potilaan keskittyvää hoitoa? Mikä on kehityksen vaikutuksia genomiikan perusterveydenhuoltoon sairausvakuutus? Tarjoamalla parhaat mahdolliset vastaukset näihin kysymyksiin edellyttää yhteistyötä useiden tieteenalojen ja yhteiskunnan toimijoiden, valtion, teollisuuden ja yhteiskunnallisten instituutioiden kuluttajille ja potilaille. Maisteriohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden erikoistua tähän kiehtovaan alueella tutkimusta, jossa monenlaisia ​​tieteenaloja tavata.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Tämä ohjelma valmistautuu uraan filosofian tutkijana. Se keskittyy keskeisiin kysymyksiin, jotka koskevat ihmisen tietämystä ja moraalia, ja sen avulla voit erikoistua er ... [+]

Noin

Tämä ohjelma valmistautuu uraan filosofian tutkijana. Se keskittyy keskeisiin kysymyksiin, jotka koskevat ihmisen tietämystä ja moraalia, ja sen avulla voit erikoistua eri suuntiin. Historiallisten ja nykyaikaisten näkökulmien yhdistelmä on koko ohjelman keskeinen piirre. Ohjelman tavoitteet ovat

Auttaa sinua saamaan syvällistä tutustumista huipputeknisiin keskusteluihin ja kysymyksiin epistemologiassa ja moraalisessa ja poliittisessa filosofiassa sekä niiden historiallisista juurista.Harjoittele tutkimustyötäsi.Voit valmistautua Ph.D. kehityskaari.Auttaa sinua soveltamaan tietoon ja moraaliin perustuvia historiallisia analyysejä ajankohtaisiin kysymyksiin, kuten väärennettyjen uutisten ja salaliittoteorioiden luonteeseen, ilmastoseptiikkaan, vapauden ja tasa-arvon väliseen suhteeseen, yksilön vastuuta kollektiivisista tuloksista tai markkinoiden moraalista .... [-]
Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Meidän maisterikoulutusohjelma saattaa muuttua vuosittain vastaamaan kehityksen ja kansainvälisten informaatiotutkimus tutkimusta. Ne voivat sisältää ... ... [+]

Master in Information Sciences

Information Sciences on monitieteinen alue ulottuu Information and Communication Technology (ICT) ja sen käytännön soveltamista yhteiskunnassa. Oletko kiinnostunut siitä, miten tietoa luodaan ja käsitellään yritysten ja organisaatioiden? Oletko enemmän kiinnostunut teknologian soveltamista kuin teknologiaa sen itsensä vuoksi? Uskotko, että on tärkeää pohtia roolia ihmisten, organisaatioiden ja kulttuurien suunnitteluun, mallintamiseen, viestintä ja tietojen jakaminen? Jos näin on, niin maisteriohjelman Information Sciences Vrije Universiteit Amsterdam on erinomainen valinta. Informaatiotutkimus yhdistää teknologian ja organisointiin liittyvät tutkimukset toisaalta, teknologian ja kulttuurin välillä. Siinä on kursseja, jotka pitävät sinut ennen nopean kehityksen alan. Ohjelma keskittyy web-sovellusten ja internet-tutkimus e-yhteiskunnan tulevaisuuden, kuten esimerkiksi sähköisen liiketoiminnan ja sähköisen viihteen. Maisteriohjelma pyrkii edistämään tieteellistä tietoa ja sosiaaliseen vastuuntuntoon. Sinua kehotetaan valitsemaan kursseja kokonaisarvo 15 hyvitysten luettelo hyväksytyistä kursseista, jotka ovat juurtuneet kansainväliset tutkimukseen. Meidän maisterikoulutusohjelma saattaa muuttua vuosittain pohtimaan kehityksen ja kansainvälisten Information Sciences tutkimus. Ne voivat sisältää vieras kursseja, siks National Graduate Research School-kurssit ja muista uusia viestejä opettanut yliopiston henkilökunta. Nykyinen kurssit ovat Tiedonhaun, E-Business Innovation, Software Architecture, ontologia Engineering ja multimedia asia.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Mestarin in Literary Studies, ohjelma kirjallisuus Englanti on Vrije Universiteit Amsterdam keskittyy suhdetta kirjallisuuteen ja visuaalinen ... ... [+]

Master in kirjallisuus in Englanti

Mestarin in Literary Studies, ohjelma kirjallisuus Englanti on Vrije Universiteit Amsterdam keskittyy suhdetta kirjallisuuteen ja visuaalisen kulttuurin. Juuret VU Amsterdam perinne tutkimalla suhteita sana ja kuva, tämä erikoistunut monitieteinen ohjelma opettaa sinulle analysoida eri tapoja, joilla teksti- ja visuaalisen kulttuurin vuorovaikutuksessa. Tutkimuskohteet tästä näkökulmasta vaihtelevat Renaissance vaiheessa screenwriting, mistä suhde runouden ja valokuvauksen elokuva mukautukset gootti romaaneja. Kursseja tässä ohjelmassa liittyvät läheisesti nykyiseen tutkimukseen henkilökunnan jäsentä, joten opiskelijat ovat mukana huippuluokan kehitystä. Sinun kannattaa tutkia omia etujaan perusteellisesti työkaluilla ja teorioita tarjoamme sinulle, joka huipentui omaan tutkimushankkeeseen, kun kirjoitat MA-opinnäytetyön jälkipuoliskolla.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Tutkimus tekstejä, kirjallisuuden, ja aineellisen kulttuurin antiikin Kreikan ja Rooman tarjoaa aarrearkku tietoa. Tämä tieto on korkein ... ... [+]

Master Classics

Classics tieteenalana on voimissaan. Tutkimus tekstejä, kirjallisuuden, ja aineellisen kulttuurin antiikin Kreikan ja Rooman tarjoaa aarrearkku tietoa. Tämä tieto on korkein kiinnostus sinänsä, mutta on myös erittäin merkityksellisiä meidän nykypäivään kulttuuria. Pidättekö haaste Nuance kuvaa kreikkalais-roomalaisen antiikin, sekä tehdä uusia yhteyksiä menneisyyttä ja nykyisyyttä? Tällöin maisteri Classics on ohjelma sinulle. Tämä Maisteriohjelma yhdistää kielitieteen, kirjallisuuden, ja kulttuurihistoriaa. Sen erityinen profiilit ovat narratologian ja diskurssin kielitieteen, intertekstuaalisuus ja vastaanotto, ja antiikin ajattelun. Maailman kreikkalais-roomalaisen antiikin on monta puolta ja siten Classics kattaa monia tieteenaloja. Sinut analysoidaan edustava ensisijaisia ​​lähteitä paljon syvällisemmin kuin mitä tapahtui aikana kandidaatin vaiheessa. Valitsemalla oman kiinnostuksen kohteisiin sinua tuoda tieteellisiä keskusteluja ja oppia käsittelemään akateemisen välineitä osallistumaan itse näihin keskusteluihin. Lisäksi sinulle näytetään kuinka suhtautua erityistietoja, kriittisen tiedon antiikin tekstejä ja muita kulttuurisia ilmiöitä myöhemmillä kausilla.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisteriohjelma Matematiikan Vrije Universiteit Amsterdam tarjoaa sinulle mahdollisuuden erikoistua yhdellä alalla ja syventämällä sinun ... ... [+]

Matematiikan maisteri

Matematiikka on elinvoimainen, monipuolinen ja monipuolinen ala, jossa painopiste on tutkimuksen ja tekniikan kehittäminen puuttua puhtaan ja sovelletun matemaattisen kysymyksiin. Usein rajanvedon teorian ja käytännön on pelkkä illuusio. Matemaattinen teoria, kehitetty erityinen ongelma, usein löytää tiensä odottamattomia sovelluksia. Tämä on voimaa ja kauneutta matematiikan, kurinalaisuutta, joka on määritelmän ääretön, ja kun uudet tiet ovat aina odottavat löytäjäänsä. Maisteriohjelma Matematiikan Vrije Universiteit Amsterdam tarjoaa sinulle mahdollisuuden erikoistua yhdellä alalla ja syventämällä oman matemaattista osaamista yleensä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Kuinka yhteiskunta selviytyy monimutkaisista, kollektiivisista ongelmista, kuten ilmastonmuutoksesta, terrorismista ja terveydenhoitokustannusten noususta? Yhteiskunnalli ... [+]

MIKSI TUTKIMUS SOCIETAL RESILIENCE?

Kuinka yhteiskunta selviytyy monimutkaisista, kollektiivisista ongelmista, kuten ilmastonmuutoksesta, terrorismista ja terveydenhoitokustannusten noususta? Yhteiskunnallinen resilenssi on kyky selviytyä, sopeutua ja kasvaa näiden stressien ja iskujen edessä. Tässä monitieteisessä tutkimuskeskuksessa voit oppia analysoimaan monimutkaisia ​​yhteiskunnallisia ongelmia, mutta myös kerätä, analysoida ja tulkita suuria tietoja, joiden avulla voit tehdä yhteistyötä yhteiskunnallisten sidosryhmien kanssa kestävien ratkaisujen löytämiseksi yhteiskunnallisiin kysymyksiin.

OHJELMAN RAKENNE

Ensimmäisenä vuonna teet johdantokursseja nykyisistä ja tulevista sosiaalisista ongelmista ja joustavista vastauksista sekä suurista ja pienistä tiedoista yhteiskuntatieteissä. Saat myös koulutusta tutkimusmetodologiaan ja tietojen analysointiin. Toinen vuosi on 24 opintopisteen harjoittelu ja 30 opintopisteen lopputyö. Opinnäytetyö on oman yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen osa, jota voidaan käyttää myös tulevana tohtorintutkintona ensimmäiseksi tieteelliseksi julkaisuksi. Kurssin rinnalla osallistut oppijoiden yhteisöön : osallistumalla työryhmiin tutoriaaleja, keskusteluja ja keskusteluja varten, luomalla tietoa muiden opiskelijoiden ja professoreiden kanssa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2019
Englanti
2 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Haluatko nopeuttaa tietäsi uralle kirjanpidossa? Olitpa kokopäiväisessä yhden vuoden ohjelmassa tai kahden vuoden osa-aikaisessa ohjelmassa, tämä maisterin kirjanpito ... [+]

Haluatko nopeuttaa tietäsi uralle kirjanpidossa? Olitpa kokopäiväisessä yhden vuoden ohjelmassa tai kahden vuoden osa-aikaisessa ohjelmassa, tämä maisterin kirjanpito

Ohjelman sisältö on sama sekä kokopäiväisissä että osa-aikaisissa ohjelmissa. Kirjanpidon näkökulmasta tarkastellaan minkä tahansa organisaation johtamiseen tarvittavia taloudellisia tietoja ja johtajien liiketoimintapäätösten tekemiseen tarvittavaa tiedonkulkua. Ja tietysti valvonta on avainasemassa tässä: opit käyttämään seurantaa ja raportointia varmistaaksesi, että organisaatiot ovat hallittavissa ja toimivat oikealla tavalla. Koska kirjanpito koskettaa minkä tahansa liiketoiminnan kaikkia osia, ohjelma valmistaa sinut moniin erilaisiin tehtäviin - rekisterinpitäjästä tai ulkoisesta / sisäisestä tarkastajasta verotarkastajaksi tai pankkivalvojana. Kumpi polku valitset, sinun on tiedettävä, kuinka kirjanpitotaidosi voidaan käyttää hyväksi ammattimaisesti, vastuullisesti ja eettisesti.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Pienessä mittakaavassa opetustilanteessa, opiskelijat Research maisterin in Clinical ja kehittävän Psykopatologia oppivat etiology, ... ... [+]

Kliininen ja kehityspsykopatiologia (tutkimus)

Pienessä mittakaavassa opetustilanteessa, opiskelijat Research Master n kliinisen ja kehittävän Psykopatologia tutustuu etiologiasta, kehittämistä ja kurssin psykopatologian ja huippuluokan psykologisesti ilmoitti menetelmiä sen ehkäisyyn ja hoitoon. Paras tämän alan tutkijat esittelee laadukasta opetusta uusin oivalluksia suhdetta mielenterveyden, biologiset kyvyt ja luonnonvarojen, neuropsykologisia alustan ja ihmissuhteita, ja mukautuva ja maladaptive kehityshäiriöitä polkuja.

Ohjelma pähkinänkuoressa

Osastot Developmental Psychology, Clinical Psychology ja Special Education on Vrije Universiteit Amsterdam tarjoaa lahjakkaita ja motivoituneita opiskelijoita haastava koulutusohjelmaa; ainutlaatuinen, kaksivuotinen tutkimus maisterin in Clinical and Developmental Psykopatologia. Ominaisuudet opetussuunnitelman kuuluvat:... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Mestarin Kognitiivisen Neuropsychology on kaksivuotinen tutkimus maisteriohjelman, joka toimii terät kognitiivisen psykologian ... ... [+]

Mestari kognitiivisessa neuropsykologiassa (tutkimus)

Mestarin Kognitiivisen Neuropsychology on kaksivuotinen tutkimus maisteriohjelman joka toimii terät kognitiivisen psykologian ja kliinisen neuropsykologiaan. Vaikka kognitiivinen psykologia on suunnattu yleistä teorioita aivojen toiminnassa, neuropsykologia keskittyy yksittäisten potilaiden aivovaurioita, joiden tila voi usein antaa meille uutta tietoa siitä, miten ihmisen aivot toimii. Yhdistämällä nämä kaksi lähestymistapaa yhdeksi maisteriohjelman on ainutlaatuinen Alankomaissa.

Ohjelma pähkinänkuoressa

Mestarin Kognitiivisen Neuropsychology on kaksivuotinen tutkimus maisteriohjelman, jossa yhdistyvät syvällinen kursseilla kognitiivisten toimintojen yleisen ja kliininen väestön laaja-alainen yleinen ja neurotieteellisen tutkimuksen taitoja. Ominaisuudet opetussuunnitelman kuuluvat:... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Masters-ohjelma kulttuuri-, organisaatiot ja johtaminen asettaa organisatorisia ongelmia laajempi sosiaalinen ja kulttuurinen ulottuvuus. Oletteko ... ... [+]

Master in Culture, organisaatiot ja johtaminen

Masters-ohjelma kulttuuriministeri organisaatiot ja johtaminen asettaa organisatorisia ongelmia laajempi sosiaalinen ja kulttuurinen ulottuvuus. Oletko kiinnostunut järjestöissä ja viestejä organisaatiokulttuuri, muutoksen hallinta ja kulttuurisia muutoksia? Oletteko tavoitteena valmistua kanssa yliopiston Masters 'astetta? Sitten mestareiden ohjelma Culture, organisaatiot ja johtaminen voisi olla juuri mitä etsit.

Opetusohjelma

Ohjelmassa keskitytään laadullisen tutkimuksen menetelmiä, jotka ovat tyypillisiä etnografinen lähestymistapa. Opiskelijat voivat myös tehdä tutkimusta niiden opinnäytetyön Alankomaissa tai ulkomailla, erityisesti Kaakkois-Aasiassa, Etelä-Afrikassa tai Karibialla. Mitä voit odottaa ohjelmasta:... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Laskennallinen tiede on tieteenala, joka on vakiinnuttanut asemansa kolmannen pilarin modernin tieteen (rinnalla teoreettinen ja kokeellinen tiede), ja siihen ... ... [+]

Master Laskennallisen tieteen

Haluatko kohdata tornado virtuaalitodellisuuden ja ennustaa sen aikeet? Tai ymmärtää käyttäytymistä rahoitusmarkkinoihin? Mitä jos voisit simuloida tuloksen kirurgisen ennen sen käytännössä? Tai ennustaa, miten yleisö voisi liikkua katastrofitilanteessa? Laskennallinen tiede on tieteenala, joka on vakiinnuttanut asemansa kolmannen pilarin modernin tieteen (rinnalla teoreettinen ja kokeellinen tiede), ja siihen liittyy mallinnus, simulointi ja analysointi ilmiöiden kautta laskenta. Tämä on avannut uudet ikkunat kiinni fyysinen ja yhteiskuntatieteiden, geotieteitä ja biotieteiden monilla tasoilla mittakaavassa.

Opiskelu Laskennallisen tieteen Amsterdamissa... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisterin Markkinointi ohjelma vie sinut matkalle, jossa voit haastaa itsesi katsoa pidemmälle alueilla markkinoinnin teoriaa, markkinointitutkimus ... ... [+]

Master in Marketing

Maisterin Marketing ohjelma vie sinut matkalle, jossa voit haastaa itsesi katsoa pidemmälle alueilla markkinoinnin teoriaa, markkinointitutkimus ja markkinoinnin käytäntö. Opit ajattelemaan trategically, joten ymmärtää, kuinka merkittävää arvoa voidaan luoda asiakkaille ja muille sidosryhmille samalla kun saavutetaan organisaation tavoitteet.

Alkupuoliskolla

Matka alkaa ymmärtämään, miten kestävä kilpailuetu saavutetaan luo arvoa asiakkaille ja yhteiskunnalle. Sen sijaan keskitytään "reseptit menestykseen", painopiste on etsimässä edelleen: ymmärtää, miksi jokin toimii. Tämä edellyttää myös syvällinen ymmärrys tutkimusmenetelmät. Matka myös vie syvemmälle maailmoissa kuluttajien ja liike-tobusiness markkinoinnin, joko tuotteen tai palvelun, jolloin voit käsitellä markkinoinnin haasteisiin yhä monimutkaisempia kansainvälisessä ympäristössä. Jälkipuolisko... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Muinaisopintojen maisteriohjelma on sisällytetty pitkään perinteeseen opettaa ja tutkia Kreikan ja Rooman antiikkia sekä muinaisten yhteiskuntien laajempaa kulttuuriperin ... [+]

Muinaisopintojen maisteriohjelma on sisällytetty pitkään perinteeseen opettaa ja tutkia Kreikan ja Rooman antiikkia sekä muinaisten yhteiskuntien laajempaa kulttuuriperintöä.

Ohjelma on suunniteltu monitieteelliseksi ohjelmaksi, koska tuskin yhtä antiikin kulttuuria tai yhteiskuntaa koskevaa kysymystä voidaan ratkaista, jos rajaat todisteet joko kirjallisiin lähteisiin tai arkeologiseen aineistoon. Siksi yhdistät historiallisia, kirjallisia ja arkeologisia lähestymistapoja. Miksi opiskella muinaisia opintoja Amsterdamissa?

Tätä maisteriohjelmaa tarjoaa kaksi yliopistoa. Amsterdamin yliopisto ja VU Amsterdam yhdistivät antiikin historian ja arkeologian asiantuntemuksensa VU Amsterdam muinaistutkimuksen ja arkeologian keskukseen (ACASA). Tämä eri akateemisten tieteenalojen asiantuntijoiden yhdistäminen luo stimuloivan ympäristön yhteistyölle ja opiskelulle.Sinulla on mahdollisuus valita viidestä eri erikoisuudesta ja mahdollisuus sisällyttää muinainen kieli (assyria-babylonia, kreikka tai latina) ohjelmaan.Intensiivikurssit, jotka koostuvat pienryhmistä ja suorat henkilökohtaiset yhteydet tutoreihin.Mahdollisuus opiskella muinaisia opintoja Amsterdamin kauniissa kaupungissa, joka on yksi maailman vilkkaimmista kulttuuri- ja kosmopoliittisista kaupungeista.Amsterdamissa on oma antiikkimuseo, Allard Pierson -museo, joka on tiiviisti mukana ohjelmassa. Museossa on suuri kokoelma Kreikan ja Rooman antiikin keramiikkaa, lasia ja pronsseja, sekä yksi tärkeimmistä klassisen antiikin teosten kokoelmista Hollannissa ja laajemmalla Euroopan alueella.... [-]
Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisteriohjelma Muinainen historia tarjoaa sinulle stimuloivan ympäristön, jossa voit tutkia monenlaisia historiallisia aiheita keskittyen muinaiseen maailmaan. Voit vali ... [+]

Maisteriohjelma Muinainen historia tarjoaa sinulle stimuloivan ympäristön, jossa voit tutkia monenlaisia historiallisia aiheita keskittyen muinaiseen maailmaan. Voit valita oman henkilökohtaisen opinto-ohjelman ja pystyt kehittämään edelleen omaa kiinnostuksesi Kreikan ja Rooman antiikin alalta. Miksi opiskella antiikin historiaa Amsterdamissa?

Tätä maisteriohjelmaa tarjoaa kaksi yliopistoa. Amsterdamin yliopisto ja VU Amsterdam yhdistivät antiikin historian ja arkeologian asiantuntemuksensa VU Amsterdam muinaistutkimuksen ja arkeologian keskukseen (ACASA). Tämä eri akateemisten tieteenalojen asiantuntijoiden yhdistäminen luo stimuloivan ympäristön yhteistyölle ja opiskelulle.Ainoat Hollannin yliopistot tarjoavat mahdollisuuden tutkia kreikkalais-roomalaisen maailman ja muinaisen Lähi-idän vuorovaikutusta.Perinteinen tuntemus ja ymmärtäminen antiikin Kreikan, Rooman ja Lähi-idän maailmojen poliittisesta, sosiaalisesta, kulttuurisesta ja uskonnollisesta historiasta.Intensiivikurssit, jotka koostuvat pienryhmistä ja suorat henkilökohtaiset yhteydet tutoreihin.Mahdollisuus opiskella muinaishistoriaa Amsterdamin kauniissa kaupungissa, joka on yksi maailman vilkkaimmista kulttuuri- ja kosmopoliittisista kaupungeista.Amsterdamissa on oma antiikkimuseo, Allard Pierson -museo, joka on tiiviisti mukana ohjelmassa. Museossa on suuri kokoelma Kreikan ja Rooman antiikin keramiikkaa, lasia ja pronsseja, sekä yksi tärkeimmistä klassisen antiikin teosten kokoelmista Hollannissa ja laajemmalla Euroopan alueella.... [-]
Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Master erikoistuminen "Työ- ja organisaatiopsykologia" keskittyy ihmisten käyttäytymiseen organisaatioissa ja työtilanteissa. Jotkut kysymykset ovat: Miten organisaatiot ... [+]

Master erikoistuminen "Työ- ja organisaatiopsykologia" keskittyy ihmisten käyttäytymiseen organisaatioissa ja työtilanteissa. Jotkut kysymykset ovat: Miten organisaatiot houkutella osaava ja luotettava työntekijöitä? Millainen rooli organisaation johtajat pelata? Miten vaikuttaa ryhmän ja organisaation prosesseja? Ohjelma tarjoaa kursseja, jotka maadoitettu sekä teoriassa että käytännössä, joka tarjoaa tietoa roolissa persoonallisuus, yhteiskunnalliset prosessit, johtajuus, ja päätöksentekoa organisaatioissa, ja on opettanut kansainvälisesti tunnettuja asiantuntijoita.

OHJELMAN RAKENNE

Alkupuoliskolla, opiskelijat voivat valita viisi seuraavista seitsemän kurssia:... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Määrällinen Finance-ohjelma on 84-luotto Honours Track, joka on osa maisteriohjelman Finance. Otat kolme keskeistä kursseja ... ... [+]

Master in Finance: Honours ohjelma Quantitative Finance

Määrällisen Finance-ohjelma on 84-luotto Honours Track, joka on osa maisteriohjelman Finance. Otat kolme keskeistä rahoituksen kursseja (Investments, johdannaiset, ja Quantitative Risk Management), ja kolme kehittyneet menetelmiin ydin kursseja ekonometrian ja taloudellinen matematiikka. Voit valita kolme valittavien maisteriohjelmien Finance, ekonometria, matematiikan, Business Studies, Economics ja muut. Tämä valinnanvapaus voit valita oman erikoistumisen ja luoda oman uran profiilin. Voit korostaa perusoikeuksien, menetelmiin kohteita tai keskittyä soveltamisesta kehittyneen menetelmän. Vuonna yhden vuoden aikana voit osallistua luennoille, täydellinen tapaustutkimus tehtäviä, antavat esitelmiä ja tehdä laajaa tutkimusta tehtäviä. Ohjelma opetetaan Englanti. Valmistuneet saavat otsikko Master of Finance.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Tämä maisterin korostetaan käytännön kokeita, mukana monia ohjelmistoja lab kursseja, jotka junan voit ratkaista haastavia tutkimus- ongelmia käyttää ohjelmistoa ... ... [+]

Master in Parallel ja Distributed Computer Systems

Tämä maisterin painotetaan käytännön kokeita, mukana monia ohjelmistoja lab kursseja, kouluttaa teitä ratkaisemaan haastavia tutkimus- ongelmia käyttää ohjelmistoa kokeiluja. Tulet työskentelemään suunnitteluun, toteutus, testaus ja suorituskyvyn analysointi monimutkaisen järjestelmän ohjelmiston. Toimivat pienryhmissä, voit kouluttaa tutkimusyhteistyötä taitoja. Kurssit sisältävät Parallel Programming ja hajautetut järjestelmät, Cluster ja Grid Computing ja Computer Graphics.

Ohjelma pähkinänkuoressa

Opetussuunnitelma edellyttää, että otat pakollista koetta arvoinen 32 op ja valinnaisia ​​aineita kannattaa 27 opintopistettä. Painopiste siirtyy vähitellen luokkahuoneessa luentoja riippumattomille ja tutkimuksellista tutkimuksessa käytännön työhön, seminaareja ja tunnistaminen avoimen tutkimuksen kysymyksiä. Pakolliset aiheet ovat:... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Master SCA antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa niiden tutkimusresursseja, kun ankkuroituvat teoreettinen paradigma ihmisten turvallisuuden. ... ... [+]

Master Sosiaali- ja kulttuuriantropologia

Oletko kiinnostunut antropologian ja aiheita kuten kehitysapua, kulttuuri, identiteetti, uskonto ja kestävä kehitys? Oletteko pyrkivät valmistuu yliopiston Masters 'astetta? Sitten mestareiden ohjelma Sosiaali- ja kulttuuriantropologia voisi olla juuri mitä etsit. Miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa elää köyhyydessä ja sodassa. Miten he antavat merkityksen niiden olemassaolosta ja mitä strategioita he käyttävät päästä parempaan elintasoon ja vapauden tunteen? Muuttoliike tuntuu olevan viimeinen keino epätoivoisia ihmisiä. Mitä pakolaiset ja turvapaikanhakijat löytää uudessa kotimaassaan ja miten he tyytyväisiä paikallisväestön?... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Tulla paras tiedemies ja tutkija, joka voi olla! Meidän Master ohjelma sosiaalipsykologian vie monitieteistä lähestymistapaa ymmärtämiseen sosiaalisten perusoikeuksien ps ... [+]

Tulla paras tiedemies ja tutkija, joka voi olla! Meidän Master ohjelma sosiaalipsykologian vie monitieteistä lähestymistapaa ymmärtämiseen sosiaalisten perusoikeuksien psykologisten prosessien. Perusajatuksena on, että uusi oivalluksia ihmisten käyttäytymistä voidaan ymmärtää täysin sisällyttämällä evoluution, kognitiivinen ja sosiaalinen rakenteellisia näkökulmia tutkimuksen eri sosiaalista ja psykologista ilmiöitä. Mukaan lukien itsenäiset prosessit, ihmissuhteista, ja sekä yksilöiden välinen ryhmä ilmiöitä. Sosiaalipsykologia on siis tärkeä tekijä lukemattomissa tilanteissa ja asetukset.

OHJELMAN RAKENNE

Ensimmäisen vuoden aikana, kurssit keskittyvät perusperiaatteista ja edistyneet taidot, mukaan lukien menetelmät, tilastot, ja kirjallisesti; voit myös suorittaa ryhmä perustuva tutkimushanke. Toinen vuosi integroi tätä tietoa ja asettaa sen laajempaan, monitieteinen yhteydessä; voit täydentää kaksi tutkimushanketta ja kirjoittaa tutkielman huipentuma oman maisterin tutkinto. Opetus tapahtuu pienessä mittakaavassa seminaareja, työpajoja, ja yksittäisten mentorships. Meidän luennoitsijat ovat kansainvälisesti tunnustettuja eri aloilla. Ohjelmassa on erityisiä tiloja, kuten oma tutkimuslaboratorio ja workstudy huone, ja on aidosti kansainvälinen luonne: kaikki opetus on Englanti, ja yli puolet meidän opiskelijat tulevat Alankomaiden ulkopuolella.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisteri Spatial, liikenteen ja ympäristön taloustieteen tarjoaa erinomaiset uramahdollisuudet. Monet valmistuneet löytää työpaikkoja kuin politiikan ekonomistien kanssa ... [+]

Master Spatial, liikenne- ja Environmental Economics (streem)

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden erikoistua maankäytön, liikenteen ja ympäristön taloustieteen. Spatial Economics: analysoida, miten erilaiset voimat edistävät maankäytön dynamiikan ja verkon kehittämiseen pääasiassa mikrotalouden näkökulmasta; tutkia käyttää ja kehittää edelleen eri tekniikoita, menetelmiä ja välineitä tämän alan. Liikenne Economics: keskittyminen syistä ja seurauksista kasvava kysyntä liikkuvuuden mikrotalouden näkökulmasta; osoite ongelmia, kuten ruuhkia, luotettavuus, turvallisuus ja ulkoisiin ympäristövaikutuksiin. Environmental Economics: keskitytään taloudellisiin näkökohtiin ympäristöongelmia ja politiikka; yhdistyvät tieteellisen ja poliittisen asiantuntemuksen; käsitellään tarvetta integroida taloustieteen oivalluksia muiden alojen, erityisesti ympäristö- tieteissä. ... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisteriohjelman Stokastiikan ja Financial Mathematics Vrije Universiteit Amsterdam junat teitä koko syvyys ja leveys kentän ... ... [+]

Master Stokastiikan ja taloudellinen matematiikka

Stokastiikan tutkii ilmiöitä, jotka mahdollisuus on keskeinen rooli, kuten tuloksena vaaleissa kurssivaihtelut tai välisiä vuorovaikutuksia molekyylien elävässä solussa. Jos valita maisteriohjelman Stokastiikan ja Financial Mathematics, sinun koulutetaan tulla maailmanluokan asiantuntija sekä teoriassa että asiaan sovellusalueita. Maisteriohjelman Stokastiikan ja Financial Mathematics Vrije Universiteit Amsterdam junat teitä koko syvyys ja leveys kentän, laajentaa kykyjä ja oivalluksia ja parantaa oman mahdollisuuksia työmarkkinoilla.

Ohjelma pähkinänkuoressa

Maisteriohjelman Stokastiikan ja Financial Mathematics on kaksivuotinen ohjelma, jaettu neljän lukukauden. Viimeinen lukukausi sinun tulee omistautua pääprojektissa, joka on joko tutkimushankkeeseen tai ulkoinen projekti.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Kaksivuotisen tutkimuksen maisteri Economics on ihanteellinen ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa jatko-opintoja. Ohjelma tarjoaa select, high ... ... [+]

Master in Economics (MPhil)

Kaksivuotisen Research maisterin Economics on ihanteellinen ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa jatko-opintoihin. Ohjelma tarjoaa select, laadukkaan koulutuksen alan taloustieteen ja ekonometrian. Jos tavoitteet ovat keskittyneet akateemista uraa taloustieteen, ekonometrian tai rahoituksen, niin tämä tutkimus maisterin sopii sinulle. Ei vain se opettaa sinulle tehdä riippumatonta tieteellistä tutkimusta, mutta se tarjoaa myös erinomaisen ponnahduslauta hyvä PhD kantoja.

Erikoisalojen

Tämä tutkimus Master tarjoaa kolme erikoisalat:

taloustiede Ekonometrian rahoittaa

Rakennus huippututkimusta koulu taloustieteen... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Theology & Religious Studies tutkimus maisteriohjelman tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella teologiaa sekä asiayhteyteen ja klassista, at ... ... [+]

Master in Theology & Religious Studies (Research)

Teologia ja Religious Studies tutkimus maisteriohjelman tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella teologiaa, sekä asiayhteyteen ja klassista, edistyneellä tasolla. Meidän oma opetushenkilöstö koostuu johtavia tutkijoita sisällä VU University Amsterdam. He osallistuvat kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa omalla alallaan ja antavat uusinta asiantuntemusta varmista, että olet valmis kohtaamaan akateemisen haasteet. Klo VU University Amsterdam voit tehdä teologista tutkimusta seuraavilla aloilla: Eksegetiikka, Kirkkohistoria, Dogmatiikka, Ecumenics, Maailma uskonnot, Philosophy of Religion, Käytännöllisen teologian, ja sosiaali- tieteellinen tutkimus Religion. Erikoistuminen valitset määrittelee sisällön henkilökohtaiseen Theology & Religious Studies (tutkimus) ohjelma.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Yhden vuoden maisteriohjelman teologian ja Uskontotiede keskitytään tiettyyn ammattialalla. Tässä maisterin voit varautua ammattiuran sisällä tai sen ulkopuolella uskonno ... [+]

Master in Theology & Religious Studies

Yhden vuoden maisteriohjelman teologian ja Uskontotiede keskitytään tiettyyn ammattialalla. Tässä maisterin voit varautua ammattiuran sisällä tai sen ulkopuolella uskonnollisten instituutioiden. Voit valita eri erikoisalojen kukin keskittyvät oman alansa. Et vain kursseja jossa voit pohtia tietyllä alalla tai ammatillisen yhteydessä; työharjoittelu on pakollinen osa tätä maisterin samoin. Tietenkin voit kirjoittaa tutkielma lopeta maisteriohjelman. Koko ohjelma tulee aktiivisesti valmentanut oman tutkimuksen edistymistä ja henkilökohtaista kehitystä. Viisi erikoisalojen valita ovat:

Exploring Discipline johto tiedotusvälineet Rakennus uskontojen Relations Rauha, Trauma ja uskonto ... [-]
Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisteriohjelma pyrkii tarjoamaan sinulle tietoa, kokemusta ja oivalluksia sinun täytyy tulla itsenäistä ammattilainen alalla c ... [+]

Tietojenkäsittelyoppi - tutkinto

Maisteriohjelma pyrkii tarjoamaan sinulle tietoa, kokemusta ja oivalluksia sinun täytyy tulla itsenäinen ammattilainen alalla tietotekniikassa. Opit paljon siitä teknologian takana tietojärjestelmien, ohjelmistojen, verkostoituminen ja online-järjestelmiin. Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan vankan pohjan uran liike-elämässä, ja myös halutaan valmistautua jatko-opintoihin tieteellisenä tutkijana. On olemassa useita tutkimusryhmät Vrije Universiteit Amsterdam, jossa on mahdollisuus jatkaa työtä kuin tieteellistä tutkimusta. Computer Science osasto on monia yhteyksiä kansallisten ja kansainvälisten yritysten, joka voi tarjota sinulle lentävän lähdön urallasi, kun olet suorittanut ylemmän. Computer Science valmistuneet ovat suuren kysynnän ja monet opiskelijoiden löytää työtä valitsemallaan alalla erikoistumista.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Koska valmistunut maisteriohjelman opin Vrije Universiteit Amsterdam, sinun tulee olla työkykyisiä tehokkaasti monitieteisessä ympäristössä: tutulla ... ... [+]

Master in Political Science: Kansainväliset suhteet ja Transnational Governance

Mestarit "Ohjelma Political Science on yksivuotinen kokopäiväinen ohjelma (noin 40 tuntia opiskelua viikossa). Ohjelma alkaa syyskuussa. Kun suoriutuneelle, valmistuneet palkitaan laillisesti tunnustettu otsikko Master of Science (MSc) in Political Science. Valtio-oppi on kokopäiväistä alkaa syyskuussa.

Opinto-ohjelma

Globaali sekä Euroopan asioita on lisääntymässä. Samalla, uusi vuosituhat on nähnyt myös uusia muotoja konfliktien sekä näennäinen elpyminen Interstate kilpailu ja geopolitiikka, kuten voidaan nähdä uuden kilpavarustelun ja lisääntyvä kilpailu luonnonvaroista. Tässä erikoistuminen et tutustuu eri teoreettisia näkökulmia joilla kansainvälisiä dynamiikkaa voidaan analysoida, ja oppia soveltamaan niitä aiheita oman edun. Mestarin valtio-opin on yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma, opetetaan kokonaan Englanti. Se on työmäärä on 60 opintopistettä ja sisältää neljä erikoistuminen purojen.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Mestarin valtiotieteessä antaa perusteellinen, laaja-alainen koulutus sosiaalisen ja poliittisen tieteen metodologia. Tämä on soveltaa ja ... ... [+]

Master in Political Science: Global Environmental Governance

Lähes ei eläinlajeja, maat tai osissa merta eivät vaikuta valtava kehitys ihmisen. Master valtio-oppi: Global Environmental Governance keskittyy poliittisia näkökohtia ja vaikutuksia aiheita kuten ilmastonmuutos, kestävyys ja luonto. Oletko kiinnostunut näistä aiheista ja sinä pyrkivät valmistuu yliopisto-master tutkinto? Sitten mestareiden Political Science: Global Environmental Governance Vrije Universiteit Amsterdam voisi olla juuri mitä etsit.

Opetusohjelma

Mestarin in Political Science tarjoaa perusteellisen, laaja-alainen koulutus sosiaali- ja valtiotieteen metodologia. Tämä on soveltaa ja käytännön käyttää erilaisia ​​poliittisia tutkimusmenetelmien perinteiden mukaisesti positiivisen teorian kehittämisen ja kriittisen teorian. Ihminen nyt vaikuttavat kaikki biologiset ja fysikaaliset järjestelmät planeetalla. Monivuotinen kysymys on, miten järjestää yhteistyössä kehityksen yhteiskuntien ja ympäristönsä. Olennaista tässä ovat vasta kehittymässä rakenteita kansainvälisen yhteistyön ja hallinto, jotka ovat keskeisiä tämän erikoistuminen. Mestarin valtio-opin on yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma, opetetaan kokonaan Englanti. Se on työmäärä on 60 opintopistettä ja sisältää neljä erikoistuminen purojen.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisteriohjelman Ympäristö ja Resource Management järjestää Institute for Environmental Studies (IVM), joka on yksi ... ... [+]

Ympäristö- ja resurssienhallinnan maisteri

Maisteriohjelman vuonna ympäristö- ja Resource Management järjestää Institute for Environmental Studies (IVM), joka on yksi Euroopan vanhimmista ja arvostetuimmista tutkimuslaitosten ympäristötieteissä. IVM saa korkeat arvioinnit erinomaisesta tutkimuksen laatua ulkoisen laadun arvosteluja ja myös tulokset erittäin hyvin maininta analyysiin lehtiartikkelia. Meidän tutkimushankkeita vaihtelevat analyysiin paikalliset haasteet kuten rahoittaa ympäristö- palveluja viljelijöille, käyttö siviili lautakunnat helpottaa yleisön osallistumista vesihuoltoon, ilmastonmuutokseen sopeutuminen Alankomaissa, kansalliset haasteet kuten ympäristöystävällisempää bruttokansantuote, jotta maailmanlaajuiset haasteet kuten analysointi kansainvälisissä neuvotteluissa ja Pohjois-Etelä rahoitusmekanismeja. Ensisijaisena tavoitteena ympäristö- ja Resource Management-ohjelma on rakentaa kriittinen massa keskeisillä tieteenaloilla ja tutkimusaiheet kouluttamalla monialainen, riippumaton ja yrittäjyyden tutkijoita intohimo yhdistää huippuosaamista tieteen yhteiskunnallisen sitoutumista.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Yrittäjyyttä erikoistuminen on yhteinen koulutusohjelma Amsterdamin yliopisto ja Vrije Universiteit Amsterdam. Ohjelma on ... ... [+]

yrittäjyys

Yhä enemmän huomioon se, että pienet ja nuoret Ventures huomioon talouskasvun ja että yrittäjyys voi olla merkittäviä innovaation lähteitä. Vuonna Yrittäjyys erikoistuminen, näemme yrittäjyyttä prosesseja luoda ja hyödyntää mahdollisuuksia avulla uusia yhdistelmiä resursseja mikä johtaa uusiin (sosiaaliset, yhteiskunnalliset ja taloudelliset) arvosta. Luovuus on avainasemassa näissä prosesseissa. Tutkimme yrittäjyyden prosesseja kaikissa yhteyksissä, joissa niitä esiintyy: in uusien yritysten sekä nykyiset infrastruktuurit (sekä pieniä että suuria) ja institutionaaliset toimintaympäristöt. Opit arvostamaan monimutkaisuus ja haasteet liittyvät erittäin palkitsevia yritystoimintaa kaikenlaisissa yritykset ja instituutiot ja jopa sen ulkopuolella: yrittäjyyden elämäntapa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Historia asioissa. Maisterin koulutusohjelma historian VU junat voit tulla ammatillinen historioitsija. Kurssi on laajapohjainen ja myös voit erikoistua tietyllä alueella ... [+]

Historia asioissa. Maisterin koulutusohjelma historian VU junat voit tulla ammatillinen historioitsija. Kurssi on laajapohjainen ja myös voit erikoistua tietyllä alueella historiaa. Jokainen erikoistuminen perustuu johonkin puheenjohtajien historia-. Edistymistä tutkimus on henkilökohtaisesti ohjasivat professori. Mukaan opiskelija, "historian VU erottuu sen pieni yhteisö opiskelijoiden ja tueksi henkilöstöä."

OHJELMAN RAKENNE

Kaikki opiskelijat seurata useita peruskursseja. Lisäksi voit valita laaja maisterin opetussuunnitelmaa tai yksi viidestä erikoisaloja. Jos päätät seurata laaja mestarin opetussuunnitelma sitten teet oman valintansa muiden oppiaineiden tarjotaan. Jokainen erikoistuminen on yhdistetty yhteen tai useampaan puheenjohtajien historia-. Edistymistä tutkimus on henkilökohtaisesti ohjasivat jäsen akateemisen henkilöstön. Jotkut erikoisalat ovat Englanti; toiset ovat hollanniksi, mutta joitakin kursseja Englanti.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti,Hollantilainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Tutkimuksen Maisteriohjelma pyrkii tuottamaan hyvin varustettu alan tutkijoiden Ancient Studies. Se keskittyy kulttuurien ja yhteiskuntien ... ... [+]

Mestari klassikoista ja muinaisista sivilisaatioista (tutkimus)

Tutkimuksen Maisteriohjelma pyrkii toimittamaan hyvin varusteltu alan tutkijoiden Ancient Studies. Se keskittyy kulttuurien ja yhteiskuntien Välimeren alueen, Länsi-Euroopassa ja Länsi-Aasiassa vuosina c. 1000 eaa 500 jKr. Ohjelma tarjoaa hyvän yhdistelmän kurinpito- ja tieteidenvälistä opetusta ja tutkimusta. Kurinpitolautakunnan koska ohjelma perustuu erikoisalojen tarjotaan oman kandidaatin ohjelma; tieteidenvälistä koska et käytä tulosten liittyvien alojen aikana niin kutsutun ytimen moduulit ". Nämä ovat kaksi monitieteinen opetusohjelmia, joissa jäsenet opetushenkilöstön eri alojen osastolta Ancient Studies ja arkeologia opit lähestyä yhteinen tutkimus teema eri näkökulmista ja antaa teoreettisen tukijalan tähän teemaan. Valitsevat tutkimuksen maisteriohjelman tuo sinut innostava tutkimusympäristö. Osasto Antiikin tutkimuksen ja arkeologia on ollut erittäin onnistunut viime vuosina luoda tutkimuksen mahdollisuuksia jatko ja post doc opiskelijoita, kuten suuri teemahankkeita joka on tilaa useita tohtorin ja post doc opiskelijoille.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Tämä yhden vuoden maisteriohjelman tavoitteena on siirtää opiskelijoille tietoja, taitoja ja oivalluksia tarvitaan toimia ammatillisen tai akateemisen ... ... [+]

Master Law and Politics of International Security

Tämä yhden vuoden maisteriohjelman tavoitteena on siirtää opiskelijoille tietoja, taitoja ja oivalluksia tarvitaan toimia ammatillisen tai akateemisen tutkijana alueella kansainvälisen rauhan ja turvallisuuden. Kysymyksiä kansainvälisen rauhan ja turvallisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti oikeudellista, poliittista ja hallinnollista käytäntöä. Käsite "kansainvälinen turvallisuus" ei enää rajoitu perinteisiin kysymyksiin sodan ja rauhan, mutta nyt myös kattaa aiheet kuten terrorismi, rikosoikeus, ihmisten oikeuksien ja ihmisten turvallisuuteen liittyvien.

Ohjelman

Maisteriohjelman in Law and Politics of International Security tarjoaa opetussuunnitelma, joka keskittyy kansainväliseen turvallisuuteen näkökulmista kansainvälisen oikeuden ja kansainvälisiä suhteita. Lisäksi se tarjoaa tietoa yhteiseen perustan kahden tieteenalojen, eri menetelmiä ja teorioita sekä vuorovaikutusta kahden alueen kansainvälisen turvallisuuden. Alla pari esimerkkiä aiheita, jotka kuuluvat ohjelmaan.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Perintutkinnon maisteriohjelma haastaa sinut kehittämään kriittisen kuvan alueellisen perinnön säilyttämisestä ja muuttamisesta. Opiskelijamme arvostavat ohjelmaa sen ain ... [+]

Perintutkinnon maisteriohjelma haastaa sinut kehittämään kriittisen kuvan alueellisen perinnön säilyttämisestä ja muuttamisesta. Opiskelijamme arvostavat ohjelmaa sen ainutlaatuisen integroinnin kautta akateemisiin poikkitieteellisiin pohdintoihin politiikasta, historiasta, teoriasta ja käytännöstä. Tämä paljastaa jännitteet maisemien, kaupunkialueiden, arkkitehtuurin ja arkeologisten jäännösten säilyttämisen ja muuttamisen välillä. Perustuen Amsterdamin maailmanperintökaupunkiin, mestari toivottaa tervetulleeksi sekä hollantilaiset että kansainväliset opiskelijat kiinnostuneiksi muistomerkkien säilyttämisen, perintöturismin, aluesuunnittelun ja suunnittelun ammatillisista aloista.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Oletko kiinnostunut politiikasta ja haluatko erikoistua eurooppalaiseen politiikkaan ja vertailevaan näkökulmaan? Yhden vuoden kokopäiväinen englannin kielen maisteriohje ... [+]

Noin

Oletko kiinnostunut politiikasta ja haluatko erikoistua eurooppalaiseen politiikkaan ja vertailevaan näkökulmaan? Yhden vuoden kokopäiväinen englannin kielen maisteriohjelma Politiikan tutkimus: Euroopan julkinen politiikka saattaa olla oikea valinta sinulle. Tässä maisteriohjelmassa analysoidaan, miten sosiaaliset, taloudelliset ja poliittiset muutokset vaikuttavat eurooppalaisiin poliittisiin järjestelmiin ja hallintoelimiin sekä kansainvälisellä että kansallisella tasolla vertailevasta näkökulmasta.

Sinua opastetaan nykyisissä tutkimuspyrkimyksissä ja käytännöllisissä keskusteluissa, tutkimme teoreettisia näkökulmia ja kehitän pitkälle kehitettyjä tutkimustaitoja, joita sovelletaan Euroopan politiikan kahteen päämittaan. Yksi on, miten kansalliset politiikat ja poliittiset rakenteet selviytyvät maailmanlaajuisista yhteiskunnallisista ja taloudellisista muutoksista ja ylikansallisista päätöksistä. Toinen on se, miten ylikansalliset toimielimet, kuten EU, puolestaan ​​vaikuttavat kansallisten etujen ja poliittisen mobilisoinnin vaikutuksiin. Yhdistämällä nämä kaksi näkökulmaa, erikoistumispolitiikan opiskelijat: Euroopan julkinen politiikka hankkii perustiedot ja joukon taitoja, joilla on suuri kysyntä päätöksentekotapahtumille Euroopan ja kansallisen politiikan tasolla. Ohjelma tarjoaa yksilöllistä tutorointia kansainvälisesti arvostetulle henkilökunnalle, jonka tutkimusraporttia on äskettäin arvioitu olevan Euroopan parhaita tällä alalla.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Tiedekunta-ammattihenkilönä pystyt luomaan ero yliopistojen laboratoriotutkimuksen ja suuryritysten sekä pienyrittäjien välisen tutkimuksen välillä. Olet koulutettu integ ... [+]

Tiedekunta-ammattihenkilönä pystyt luomaan ero yliopistojen laboratoriotutkimuksen ja suuryritysten sekä pienyrittäjien välisen tutkimuksen välillä. Olet koulutettu integroimaan tieteen näkökulmat liiketoimintaan ja innovaatioon ottaen huomioon organisaatiota, sosiaalisia ja kulttuurisia muuttujia. Harjoittelu ja teoria kulkevat käsi kädessäsi Master SBI: ssä ja SBI-kursseilla on reaalimaailman liiketoiminta- ja teknologiaasiat, jotka ovat suoraan sovellettavissa tulevassa uraasi.

OHJELMAN RAKENNE Ohjelman alussa opiskelijat valitsevat erikoistumisen: Energia ja kestävyys tai Life & Health. Opetussuunnitelma koostuu seuraavista: • Pakolliset liike- ja innovaatiokurssit (18 EC) • Erikoistumiseen liittyvät tieteelliset valinnaiset kurssit (12 EC) • Yksi erikoistumiseen liittyvä pakollinen integraatiokurssit (6 EC) • Yksi tiedeprojektin kahdesta muunnelmasta ( 24 EY) • Tutkimushanke (36 EY) • Pakollinen tutkimusmetodologia (6 EC) • Valittavat (18 EY) ... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Tietotiede: järkytys rahoitusjärjestelmälle tai sen suurin mahdollisuus? Suurten tietojen saatavuus yhdessä nopeasti kasvavan laskentatehon kanssa on paljastavia mekanism ... [+]

Tietotiede: järkytys rahoitusjärjestelmälle tai sen suurin mahdollisuus? Suurten tietojen saatavuus yhdessä nopeasti kasvavan laskentatehon kanssa on paljastavia mekanismeja, jotka eivät ole näkyvissä aiemmin. Blockchainilla on kyky muuttaa olennaisesti tapaa rekisteröidä ja hallinnoida tietoja. Verkot tarjoavat mahdollisuuden rakentaa vakaita ja vakaita vuorovaikutuksia. Tärkeimmät haasteet ovat edessä, kun ymmärrämme, mitä nämä kiehtovat uudet teknologiat merkitsevät rahoitusinfrastruktuuriamme.

Nämä kehityssuunnat edellyttävät uudenlaista rahoituksen jatkoa. Duisenbergin palkinto-ohjelma rahoituksessa ja teknologiassa kouluttaa sinua hallitsemaan perinteisiä rahoitustekniikoita yhdessä tietojenkäsittelyn kehityksen kanssa. Kun olet valmistunut ohjelmasta, sinulla on kyky ymmärtää tietotekniikkaa, miten niitä voidaan soveltaa rahoitusalalla ja miten ne voivat muuttaa yrityksiä. Vaikka et ole tietojenkäsittelyasiantuntija, muodostat sillan ohjelmoijan ja johtajan välille. Ymmärrät teknikot, soveltavat tekniikoita rahoitusalalla ja myyvät ne ulkomaailmaan.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Vertailevan taiteen ja mediatutkimuksen ohjelma keskittyy nykyaikaisen ja nykytaiteen visuaalisen kulttuurin välisiin olosuhteisiin ja ristikkäisiin. Tällä tarkoitamme yh ... [+]

Vertailevan taiteen ja mediatutkimuksen ohjelma keskittyy nykyaikaisen ja nykytaiteen visuaalisen kulttuurin välisiin olosuhteisiin ja ristikkäisiin. Tällä tarkoitamme yhteyksiä erilaisten vanhojen ja uusien medioiden välillä ja niiden välillä, mutta myös median ja kuvataiteen välillä. Niitä on tehostettu digitaalisen median ja "hypermediumin" tulon myötä, joka syntyy sanojen, kuvien ja äänien vuorovaikutuksesta näytössä ja elokuvien, television, radion ja digitaalisen median teknologisten lähentymisten kautta. Ohjelmamme tarjoaa historiallisia ja teoreettisia näkökulmia näihin ilmiöihin ottaen samalla huomioon tosielämän kehityksen museokäytäntöjen alalla. Opiskelijamme ovat uranneet koulutuksessa ja tutkimuksessa, mediayrityksissä ja taidelaitoksissa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Jos olet kiinnostunut uraa määrittävistä pelisääntöistä teollisuuden ja tuotannon käytännöissä, kun ymmärrätte huipputekniikan mahdollisuuksia, jos haluat harjoittaa akat ... [+]

Yleiskatsaus

Operations Research Theory on Econometrics and Operations Researchin maisteriohjelman erikoistuminen.

Jos olet kiinnostunut uraa määrittävistä pelisääntöistä teollisuuden ja tuotannon käytännöissä, kun ymmärrätte huipputekniikan mahdollisuuksia, jos haluat harjoittaa akateemista uraa tai rakastat vain matematiikkaa Toimintatutkimuksen teoreettinen erikoistuminen on sinulle. Se tarjoaa sinulle syvempää tietämystä ja ymmärrystä tästä tutkimusalueesta ja lopulta opinnäytetyön kautta osallistuu etututkimukseen toiminnan tutkimuksessa.

Seuraavaksi ohjelman ydinkursseille luennot järjestetään Alankomaiden operatiivisen tutkimuksen matematiikan verkoston kautta, joka on yhteistyössä Alankomaiden huippututkijoiden kanssa. Näin erikoistuminen tarjoaa mahdollisuuden oppia alan monilta johtavilta tutkijoilta.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Kvantitatiivinen taloustiede on Econometrics and Operations Researchin maisteriohjelman erikoistuminen. Tämä perusteellinen tutkimus soveltuvien taloustieteen ja talousti ... [+]

Yleiskatsaus

Kvantitatiivinen taloustiede on Econometrics and Operations Researchin maisteriohjelman erikoistuminen. Tämä perusteellinen tutkimus soveltuvien taloustieteen ja taloustieteen ristiteistä tarjoaa haasteen tutkia mikroekonomian, makrotalouden ja / tai mikrorahoituksen aktiivisia tutkimusaloja.

Econometrics liittyy moniin akateemisiin tieteenaloihin, kuten matematiikkaan, tilastoihin, taloustieteen, rahoitukseen ja yritystutkimuksiin, ja se on ensisijaisesti sidoksissa talouden teoriaa ja tilastollisia tekniikoita hyödyntävien tieteiden ja taiteiden analysointiin. Tämä ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua klassiseen ja yleiseen taloustieteen ja ekonometrian risteykseen... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Econometric Theory on Econometrics and Operations Researchin maisteriohjelman erikoistuminen. Tämä perusteellinen tutkimus ekonometristen menetelmien perusteista tarjoaa ... [+]

Yleiskatsaus

Econometric Theory on Econometrics and Operations Researchin maisteriohjelman erikoistuminen. Tämä perusteellinen tutkimus ekonometristen menetelmien perusteista tarjoaa sinulle haasteen tutkia ja hallita aktiivista tutkimusaluetta, joka sijoittaa sinut ensin mihin tahansa akateemiseen tai ammatilliseen uraan.

Econometrics liittyy moniin akateemisiin tieteenaloihin, kuten matematiikkaan, tilastoihin, talouteen, rahoitukseen ja yritystutkimuksiin, ja se on ensisijaisesti sidoksissa talouden teoriaa ja tilastollisia tekniikoita hyödyntävään tieteeseen ja taiteeseen taloudellisen / rahoituksen / markkinoinnin tietojen analysointiin. Tätä periaatetta voidaan käyttää niin monin tavoin, että ekonometriaa voidaan pitää hyvin yleisenä tutkimuksena.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Erikoistumisesi Econometrics and Economics and Operations Researchin maisteriohjelmassa toivotamme teidät tervetulleiksi nopeasti kehittyvässä taloudessa ja tietojenkäsit ... [+]

Yleiskatsaus

Meidän erikoistumisemme Econometrics and Economics and Operations Researchin maisteriohjelmassa me hitsaamme teitä nopeasti kehittyvässä taloudessa ja tietojenkäsittelymenetelmissä ultra-korkealle ulottuville tietokokonaisuuksille. Tässä erikoisalassa käsitellään tilastollista teoriaa korkean ulottuvuuden tiloista, tietojenkäsittelyn taitoja käsitellä suuria tietoja, ekonometristä menetelmää syy-taloudellisten suhteiden tunnistamiseksi tietorikkaassa ympäristössä. Opit edelleen käytännön taitoja analysoida, mallintaa ja ennustaa keskeisiä taloudellisia ja taloudellisia muuttujia politiikan ja päätöksenteon parantamiseksi.

Erikoistuminen Econometrics and Data Science tarjoaa erinomaisen tilaisuuden niille, jotka haluavat parantaa määrällistä profiiliaan tietojenkäsittelyn uran kannalta. Ohjelma yhdistää eri akateemiset tieteenalat, kuten tilastot, ekonometria, tietojenkäsittelytiede, taloustiede ja liiketoiminta, mutta se on enemmän kuin yksinkertainen leikkauspiste. Pohjimmiltaan se koskee teoriaa ja käytäntöä, jolla suuret ja monimutkaiset tietosarjat muunnetaan informaatioiksi, jotka ovat mahdollisesti hyödyllisiä monille yrityksille, talous- ja valtion laitoksille ja rahoituspalveluyrityksille tarkoitetuille tarkoituksille. Tämä antaa sinulle selkeän ja vahvan profiilin, joka sijoittaa sinut tukiasemaan menestyksekkään uran tietojenkäsittelyn ammattilais-, liike- ja akateemisissa ympäristöissä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Markkinointitieto on Econometrics and Operations Researchin maisteriohjelman erikoistuminen. Tämä käytännön selvitys markkinointitietojen analysointiin tarkoitetuista eko ... [+]

Yleiskatsaus

Markkinointitieto on Econometrics and Operations Researchin maisteriohjelman erikoistuminen. Tämä käytännön selvitys markkinointitietojen analysointiin tarkoitetuista ekonometrisista menetelmistä, joilla helpotetaan markkinointistrategioita, antaa sinulle määrällisen markkinoinnin asiantuntijan ja sijoittaa sinut menestyksekkään ammatillisen uran kärjessä.

Marketing Data Science yhdistää monia akateemisia aloja, kuten matematiikkaa, tilastoja, taloutta ja markkinointia, ja se koskee ensisijaisesti mikroekonomiaa, kuluttajakäyttäytymistä ja tilastollisia tekniikoita useiden hierarkioiden, kuten tuotteen, tuotemerkin, sijainnin, jakelun jne. Ekonometrisiä menetelmiä voidaan käyttää analysoimaan volyymiosakkeita, mainosvaikutuksia, myyntistrategioita, kuluttajien käyttäytymistä, brändin lojaalisuusjärjestelmiä, tv- ja sosiaalisen median mainontaa ja monia muita aiheita.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Yhdistetyssä maailmassa järjestöt tekevät yhä enemmän yhteistyötä, jotta ne voivat jakaa palvelujaan tehokkaasti asiakkaille. Tämä edellyttää eri keskeisten prosessien in ... [+]

Yleiskatsaus

Toimitusketjun hallinta on Econometrics and Operations Researchin maisteriohjelman erikoistuminen.

Yhdistetyssä maailmassa järjestöt tekevät yhä enemmän yhteistyötä, jotta ne voivat jakaa palvelujaan tehokkaasti asiakkaille. Tämä edellyttää eri keskeisten prosessien integrointia eri organisaatioihin. Erikoistuminen toimitusketjun hallintaan antaa sinulle asiantuntemusta toimitusketjuista sekä kehittyneistä kvantitatiivisista menetelmistä ja työkaluista, joita tarvitset tehokasta toimitusketjuprosessien suunnittelua, toteuttamista ja hallintaa varten.

Tämän ohjelman keskeiset kurssit on suunnattu matematiikkaan perustuvaan laskentaan. Näin voit hallita laajaa valikoimaa malleja ja ratkaisumenetelmiä sekä suunnitella ja analysoida uusia tilanteita, jotka soveltuvat uusiin tilanteisiin.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Financial Econometrics on Econometrics and Operations Researchin maisteriohjelman erikoistuminen. Tämä käytännön tutkimus taloudellisissa menetelmissä päivittäin käytetyi ... [+]

Yleiskatsaus

Financial Econometrics on Econometrics and Operations Researchin maisteriohjelman erikoistuminen. Tämä käytännön tutkimus taloudellisissa menetelmissä päivittäin käytetyistä ekonometrisista menetelmistä antaa sinulle mahdollisuuden tulla määrälliseksi taloudelliseksi asiantuntijaksi ja asettaa sinut menestyksekkään ammatillisen uran kärjessä.

Taloudelliset taloustieteet yhdistävät eri akateemisia aloja, kuten matematiikkaa, tilastoja, rahoitusta ja yritystutkimuksia, ja on ensisijaisesti keskittynyt taloudellisen taloustieteen ja tilastollisten tekniikoiden käyttöön talous- ja taloustietojen analysoimiseksi. Taloudellisia menetelmiä voidaan käyttää analysoimaan taloudellista riskiä, sijoitusstrategioita, talouspolitiikkaa, rahapolitiikkaa, korkean taajuuden kaupankäyntiä, pääomamarkkinoita, taloudellista vakautta ja monia muita aiheita.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Markkinoiden laajentuminen ja rahoitustuotteiden monimutkaisuuden ja monipuolisuuden lisääntyminen ovat lisänneet ammattitaitoisten ammattilaisten kasvavaa kysyntää monim ... [+]

Yleiskatsaus

Financial Engineering on Econometrics and Operations Researchin maisteriohjelman erikoistuminen.

Markkinoiden laajentuminen ja rahoitustuotteiden monimutkaisuuden ja monipuolisuuden lisääntyminen ovat lisänneet ammattitaitoisten ammattilaisten kasvavaa kysyntää monimutkaisten johdannaisten luomisessa, hinnoittelussa ja suojaamisessa. Financial Engineeringin erikoistuminen antaa sinulle kehittyneitä tutkintotodistuksia toiminnan tutkimuksessa ja rahoittamisessa, taloudellisten salkkujen hallinnasta rahoitusmarkkinoiden riskianalyysiin. Rahoitustekniikka on paikka, jossa rahoitus täyttää toimintatutkimuksen!

Financial Engineering käyttää toimintatutkimuksia, kuten simulointia ja simulointiin perustuvaa optimointia vaihtoehtojen tai salkun optimoinnin arvioimiseksi. Talousanalyytikot löytävät työtä suurissa pankeissa, välittäjissä ja institutionaalisissa sijoittajissa, kuten vakuutusyhtiöissä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

MA

Vrije Universiteit Amsterdam

Monitieteinen MA-ohjelma Historia: Lääketieteen ja terveydenhuollon humanistiset tieteet yhdistävät terveyden ja lääketieteen historian monenlaisiin taide- ja humanistisi ... [+]

Monitieteinen MA-ohjelma Historia: Lääketieteen ja terveydenhuollon humanistiset tieteet yhdistävät terveyden ja lääketieteen historian monenlaisiin taide- ja humanistisiin lähestymistapoihin. Luokat tutkivat eri tapoja, joilla kehot ja mielet on tutkittu ja ymmärretty, ja miten nämä erilaiset tietämyksen muodot muokkaavat arkea, lääketieteellistä käytäntöä ja kansanterveyspolitiikkaa. Osallistujat oppivat ajattelemaan ajankohtaisia ja kulttuurisia lääketieteellisiä ideoita ja analysoimaan monenlaisia lähteitä, kuten historiallisia esineitä, sarjakuvia ja elokuvia, lääketieteellisiä tekstejä ja terveydenhuollon journalismia. Opiskelijoiden on laajennettava tutkintatapojaan kirjallisten sanojensa ohella, kun otetaan huomioon eri alojen menetelmät, ja tarkastellaan myös menneisyyden ääniä, hajuja ja ulkoasua ja tunnelmia sekä oppitunteja ja perintöjä nykypäivänä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

MA Historia -ohjelma Global History and International Studies keskittyy siihen, miten ihmisten, tavaroiden ja ideoiden leviäminen eri puolilla maailmaa kehittyi ajan myöt ... [+]

MA Historia -ohjelma Global History and International Studies keskittyy siihen, miten ihmisten, tavaroiden ja ideoiden leviäminen eri puolilla maailmaa kehittyi ajan myötä ja muotoili maailmaa nykyään. Kurssit käsittelevät monia aiheita, kuten Kiinan ja Euroopan teollisen kehityksen välisestä "suuresta erosta" työvoiman mahdottomaksi maailmanlaajuisesti, rodullisten teorioiden ja maailmanlaajuisten muuttoliikkeiden levittämisestä. Erikoiskursseilla opit asiantuntijoistamme uusimmista trendeistä. Opinnäytetyön aiheen valinta on ilmainen.

Mestari: HistoriaErikoistuminen: maailmanlaajuinen historia ja kansainväliset opinnotTUTKIMUSOHJELMA

Enemmän kuin menneisyys

Ohjelmassa yhdistyvät historian ja yhteiskuntatieteiden, erityisesti antropologian, talouden ja kansainvälisten suhteiden, lähestymistavat. Kurssit käsittelevät monia aiheita, kuten Kiinan ja Euroopan teollisen kehityksen välisestä "suuresta erosta" työvoiman mahdottomaksi maailmanlaajuisesti, rodullisten teorioiden ja maailmanlaajuisten muuttoliikkeiden levittämisestä. Arkistolähteiden lisäksi opiskelijat saavat peruskäsityksen kenttätutkimuksesta ja online-lähteiden, kuten diasporisen sosiaalisen median, käytöstä ja oppivat työskentelemään digitaalisten tietokantojen kanssa taloudellisen ja sosiaalisen historian alalla. Opiskelija osaa myös parantaa osaamistaan, verkostoaan ja taitojaan osallistumalla tutkimuslaitosten, kuten ympäristö humanististen ja CLUE-keskusten, toimintaan. Historiaa ja nykyaikaisia poliittisia keskusteluja siirtolaisuudesta, kansallisuudesta ja etnisyydestä käsitellään koko ohjelmassa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

MA-historian ohjelma Uskonto ja yhteiskunta keskittyy uskonnon (yhteiskunnallisten) muuttuvan roolin ymmärtämiseen antiikista nykypäivään asti. Kurssit käsittelevät muun ... [+]

MA-historian ohjelma Uskonto ja yhteiskunta keskittyy uskonnon (yhteiskunnallisten) muuttuvan roolin ymmärtämiseen antiikista nykypäivään asti. Kurssit käsittelevät muun muassa seuraavia kysymyksiä: mikä on uskonnon, politiikan ja yhteiskunnan välinen suhde antiikin jälkeen? Miten voimme ymmärtää kirkon ja valtion asteittaisen erottamisen ja uudet palvontamuodot, erimielisyydet ja omistautumisen läntisen keskiajan jälkeen? Ja mikä on ollut laajempien prosessien, kuten sekularisaation, globalisaation ja kolonialismin, vaikutus?

Mestari: HistoriaErikoistuminen: Uskonto ja yhteiskuntaTUTKIMUSOHJELMA

Pitkäaikainen asiantuntemusperinne

Vrije Universiteit Amsterdam historiaosastolla on vahva perinne uskonnon opetuksessa ja analysoinnissa koko historian ajan. Uskontoa tutkitaan sen yhteiskunnallisissa ja poliittisissa yhteyksissä ja pitkällä aikavälillä, mikä tekee ohjelmastamme ainutlaatuisen. Opiskelijat koulutetaan uusimpiin tieteidenväliseen lähestymistapaan, kuten historiaan, kulttuuriantropologiaan, arkeologiaan, filologiaan ja digitaaliseen humanistiseen tieteenalaan. He voivat parantaa tietämystään, verkostoaan ja taitojaan osallistumalla tutkimuslaitosten, kuten Amsterdamin uskonnollisen historian keskuksen ja CLUE: n, toimintaan. Ohjelmalla on suuri yhteiskunnallinen merkitys aiheina, kuten uskonnon ja sekularismin välisten yhteentörmäysten, politiikan ja uskonnon sotkeutuneiden suhteiden ja uskonnollisen perinnön tulevaisuuden välillä.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti,Hollantilainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Nykytaiteen historian maisteriohjelma keskittyy visuaaliseen, prosessipohjaiseen ja digitaaliseen taiteeseen 1960-luvulta lähtien. Tämä erikoistuminen kouluttaa sinut tai ... [+]

Nykytaiteen historian maisteriohjelma keskittyy visuaaliseen, prosessipohjaiseen ja digitaaliseen taiteeseen 1960-luvulta lähtien. Tämä erikoistuminen kouluttaa sinut taidehistorioitsijaksi, joka on varustettu käsittelemään tätä monimutkaista, mutta kiehtovaa alaa. Tämän ohjelman suorittamisen jälkeen sinulla on vankka tieto nykypäivän visuaalisesta, prosessipohjaisesta ja digitaalisesta taiteesta. Sinulla on myös kyky tutkia, esitellä ja kirjoittaa nykytaiteesta, jolloin voit jatkaa uraa kulttuurialalla (museot, festivaalit, taidegalleriat, arkistot) taidekriitikkona tai freelance-kulttuurialan yrittäjänä.

Nykytaiteen joukkoon kuuluvat installaatiotaide ja paikkakohtaiset projektit, digitaalinen tai uuden median taide (interaktiiviset installaatiot, paikalliset mediatyöt, ohjelmistotaide, verkottunut taide, elektroninen taide ja videotaide), performatiiviset ja aktivistihankkeet sekä taiteellinen tutkimus.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Maisteriohjelman Taide ja kulttuuri erikoistuminen Design Cultures keskittyy muotoiluun suhteessa suoraan ympäristöömme, sisätiloihin ja rakennuksiin, graafiseen viestint ... [+]

Maisteriohjelman Taide ja kulttuuri erikoistuminen Design Cultures keskittyy muotoiluun suhteessa suoraan ympäristöömme, sisätiloihin ja rakennuksiin, graafiseen viestintään, pukeutumiseen ja muotiin sekä muihin esineisiin. Sekä materiaalinen että digitaalinen suunnittelu esiintyvät rinnakkain yhteiskunnassamme ja vaativat riittävää analyysiä. Design Cultures tarjoaa tämän analyysin ottamalla humanistisen näkökulman ja yhdistämällä nykypäivän materiaalikulttuurit historialliseen kontekstiinsa ja tiettyyn mediaan. Tällöin päällikkö tutkii suunnitteluhistoriaa ja teoriaa nykyaikaisten aiheiden kuten identiteetin, kestävyyden ja monikulttuurisuuden suhteen.

Master's Arts... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Vrije Universiteit Amsterdam

Duisenberg kunniaohjelma rahoitusmarkkinoilla ... [+]

Mikä on mielipiteesi säännöksistä, jotka annettiin vuoden 2008 talouskriisin jälkeen? Mitä asetuksia ehdottaisit - pankeille, vakuutusyrityksille vai sijoittajille?

Wim Duisenberg oli hollantilainen poliitikko, joka toimi Euroopan keskuspankin ensimmäisenä presidenttinä vuosina 1998-2003. Koska tämä haastava kunniaohjelma on nimitetty hänelle, koska hänellä on keskeinen rooli finanssialalla. Ja syystä: tämä laaja, monitieteinen ohjelma käsittelee finanssimaailmaa kahdesta näkökulmasta: taloudellisesta ja juridisesta. Rahoitusmarkkinat ja finanssisektorin sääntely ovat nyt erottamattomasti yhteydessä toisiinsa. Pankit, varainhoitoyritykset ja finanssiviranomaiset etsivät tutkijoita, jotka ymmärtävät lakia ja rahoitusmarkkinoita. Työnäkymät ovat rajattomat! Mutta myös ohjelma on vaativa: Etsimme kunnianhimoisia opiskelijoita, jotka ovat valmiita haastamaan (opintojen määrä on 84 EC vuodessa verrattuna tavanomaiseen 60 EC). Jos tämä kuulostaa sinulta, lue ...... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vrije Universiteit Amsterdam

Ainutlaatuinen maisteriohjelman International Crimes and kriminologian opettaa pieni ryhmä noin 25 opiskelijaa tarvittavat henkistä taidot ... ... [+]

Master in International Crimes ja kriminologian (FM)

Ainutlaatuinen maisteriohjelman International Crimes and Criminology opettaa pieni ryhmä noin 25 opiskelijaa tarvittavat henkisten kykyjen tätä lähestymistapaa ja kouluttaa heitä miten soveltaa tietoa ja asiantuntemusta reaalimaailman tilanteissa.

Ohjelma pähkinänkuoressa

Kansainvälinen Rikokset ja kriminologian on yksivuotinen, kokopäiväinen ohjelma. Se opetetaan kokonaan Englanti. Ohjelma käsittelee kansainvälisiä rikoksia laaja viitekehys. Painopiste on roolista yksilöiden, ryhmien, valtiot ja kansainvälinen yhteisö. Tulet saamaan käsityksen psykologian syylliset, tutustua kriminologian teorioihin organisaation prosesseihin ja keskustella poliittisista kysymyksistä kansainvälisellä areenalla. Aiheet kuten kidutus, raiskaukset ja kansanmurhaa käsitellään tunnilla. Tämä voi olla henkisesti vaativaa, mutta perimmäinen tavoite on otettava tieteellinen lähestymistapa näihin aiheisiin, jotta voidaan laatia toimenpiteitä, jotka saattaisivat estää tällaisten rikosten tulevaisuudessa. Opit analysoimaan, mitä tekee ihmiset kidutusta (etiologia), koulutetaan miten mitata ja tutkia näitä rikoksia (esiintyvyys) ja haastoi kriittisesti pohtia liikennemuotojen siirtymävaiheen oikeuden (reaktio). Teet niin keskustelemalla tärkeitä käsitteitä kansainvälisen rikosoikeuden ja soveltamalla kriminologiset, sosiologisia ja psykologisia teorioita kansainvälisiä rikoksia. Ohjelma kouluttaa opiskelijoita tullut sekä tutkijat ja ammattilaiset. Valmistuttuaan programma, voit objektiivisesti arvioida empiiristä tietoa ja kriittisesti kommentoimaan teoreettisia käsitteitä toisaalta, ja luonnos politiikkaa, kehittää ennaltaehkäiseviä strategioita ja tehdä kenttätyö toisella.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
VU University Amsterdam
Osoite
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Alankomaat
Verkkosivusto
Puhelin
+31 20 598 9898