Wageningen University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Wageningen University : tutkia luonnon mahdollisuuksia parantaa elämänlaatua.

Wageningen University

Wageningen University on yksi johtavista kansainvälisistä yliopistoista terveellisen ruoan ja elinympäristön alalla. Opiskelu Wageningen University takaa korkealaatuisen koulutuksen ja kansainvälisen laadun vertailuarvon ansioluettelosi. Tässä keskityt nykyisiin ja tuleviin maailmanlaajuisiin kysymyksiin, jotka ovat yhä tärkeämpiä sekä teollisuudelle että hallitukselle. Sinulla on henkilökohtainen opastus opiskelijanurasi aikana opettaja-opiskelija-suhde 1: 7, jonka avulla voit hyödyntää suurimman osan tarjolla olevista opinto-optioista.

Kansainvälinen luonne

Wageningen University on hyvin kansainvälinen luonne, ja 24 prosenttia sen kansainvälisestä opiskelijakunnasta tulee 107 eri maasta. Se on ensimmäinen hollantilainen yliopisto, jolla on Alankomaiden ja Flanderin akkreditointijärjestön (NVAO) kansainvälinen akkreditointi. Wageningen University on yksi maailman parhaista yliopistoista Life Sciences -alalla. Wageningen University opiskelijoilla ei ole ongelmia kumppaniensa kanssa lukuisten kansallisten ja kansainvälisten yritysten ja hallitusten kanssa ongelmien löytämisessä työharjoitteluun, haasteisiin työ- ja uramahdollisuuksiin ympäri maailmaa. Alankomaiden korkeakouluopiskelijoiden kansainvälisiä opiskelijoita koskevia käytännesääntöjä on tarkistettu 1.3.2013 alkaen. Tämä koodi asettaa Alankomaiden korkeakouluille vähimmäisstandardin kansainvälisissä opiskelijoissaan: www.wageningenuniversity.eu/whywageningen.

Kampus

70.000 m2, Wageningen Campus on yhtä suuri kuin 11 jalkapallokenttää. Se tarjoaa erinomaiset opiskelijapalvelut ja se on paikka, jossa opiskelijat, opettajat, tutkijat ja henkilökunta koko maailmasta kokoontuvat ja vaihtavat ideoita. Foorumi on Wageningen University suurin koulutuskeskus. Pääkirjasto sijaitsee Forumissa ja se on avoinna 14 tuntia päivässä. Opiskelijaelimen tasaisen kasvun ansiosta Orionin uusi koulutusrakennus on rakennettu ja virallisesti avattu syyskuussa 2013. Kampusalueella on useita paikkoja, joissa voit rentoutua ja nauttia drinkistä muiden opiskelijoiden kanssa, kuten Grand Cafe 'Foorumissa,' Spot 'Orionissa tai voit lounaata' Tulevaisuuden ravintolassa '. Lähellä sijaitsevassa urheilukeskuksessa "De Bongerd" on tarjolla yli 60 erilaista urheilua, jotka vaihtelevat tennis-, squash- ja sisäkengätyyppien sekä jalkapallon, rugby- ja yleisurheilulajien välillä. Opiskelijaryhmissä on monta opiskelijaa, ja kaikilla opinto-ohjelmilla on oma opintotoimisto, joka järjestää monenlaisia ​​toimintoja ja palveluita opiskelijoille.

kotelo

Useimmat Wageningen University hollantilaiset ja kansainväliset opiskelijat asuvat myös Wageningenissa. Idealis on Wageningenin suurin opiskelija-asuntojen tarjoaja ja voit hakea yhtä omistuksessa olevista asuntoista. Voit myös yrittää löytää sopivan huoneen HousingDesk Wageningenin tai jonkin kansallisen järjestön kautta, joka välittää asuntoja Alankomaissa. Jos olet mahdollinen kansainvälinen opiskelija, joka aikoo seurata koko Wageningen University opinto-ohjelmaa, sinulla on vuokravakuus. Tämä tarkoittaa, että Wageningen University takaa sinulle mahdollisuuden pysyä saapumisen yhteydessä. Tämä on yksi opiskelijahuone, joka sisältää perushuonekalut ja nopean Internet-yhteyden. Lisätietoja asumisesta löytyy osoitteesta www.wageningenuniversity.eu/housing. * Huomaa, että tiettyinä aikoina huoneiden kysyntä on erittäin korkea. Siksi on mahdollista, että sinulla on mahdollisuus tilapäiseen asumiseen, kunnes pysyvä huone vapautuu.

Vuosipäiviä

Vuosittaiset esittelypäivät (AID) pidetään ennen kandidaatin ohjelmien alkua ja ne ovat erittäin suositeltavia kaikille uusille opiskelijoille. Johdanto-ohjelman aikana voit tutustua Wageningeniin, oppilaisiin ja yliopistoon: www.aidwageningen.nl.

Wageningenin kaupungissa

Wageningen University sijaitsee keskeisellä paikalla Alankomaissa. Amsterdamin, Rotterdamin ja Haagin kaupungit ovat vain yhden tunnin junamatkan päässä Ede-Wageningenin asemalta ja Utrechtistä vain 25 minuutissa. Ede-Wageningen-rautatieasemalta Wageningenin kampus on 12 minuutin bussimatkan päässä. Wageningen on rakennettu "polkupyörän mittakaavaan", mikä tarkoittaa, että kaikki yliopiston tilat ja kaupungin keskusta ovat pyöräilymatkan päässä. On olemassa historiallisia ja nykyaikaisia ​​rakennuksia, korkeatasoisia opiskelija-asuntoja, taideteoksia ja kasvitieteellisiä puutarhoja, jotka kaikki lisäävät Wageningenin moninaisuutta. Yli 8 000 opiskelijaa opiskelee Wageningen University ja he muodostavat 20 prosenttia väestöstä ja kääntävät Wageningen yliopistokaupungiksi. Monet kansainväliset opiskelijat, professorit ja tutkijat edistävät kansainvälistä ilmapiiriä. Wageningenilla on menestyvä kulttuurinen ja sosiaalinen elämä. Teatterit, elokuvateatterit, opiskelija-seurat, baarit, yöelämä ja ravintolat luovat kaupungin tyylikkyyden kauniissa maalaisympäristössä. Läheiset Rein-joen ja Veluwen kansallispuistot ovat ihanteellisia niille, jotka nauttivat luonnosta, retkeilystä, juoksemisesta tai pyöräilystä.

Ohjelman rakenne

Wageningen University on 6 englanninkielistä maisteriohjelmaa ja opetuskieli on englanti. Kaikki kandidaatin tutkinnot ovat kokopäiväisiä, kesto on kolme vuotta ja niissä on 180 opintopistettä. Wageningenissa lukuvuosi jakautuu kuuteen jaksoon. Jokaisen jakson aikana suoritat yhden tai kaksi kurssia, jotka suoritetaan tentillä. Ensimmäinen, toinen ja kolmas jakso sekä neljäs, viides ja kuudes jakso ovat samansuuntaisia ​​eurooppalaisia ​​lukukausia, joten voit yhdistää kurssiesi Wageningenissa muiden yliopistojen kurssien kanssa ilman aikataulutusongelmia. Kandidaatin opinto-ohjelman ensimmäinen vuosi koostuu pakollisista kursseista. Toinen vuosi alkaa myös pakollisilla kursseilla, mutta sinulla on myös useita valinnaisia ​​kursseja, joiden avulla voit erikoistua ohjelmaan. Kolmas vuosi sisältää alaikäisen ja kandidaatin opinnäytetyön.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Videot

Join our international community at Wageningen University

Studying at Wageningen University

Sports at Wageningen University

Ota yhteyttä

Wageningen UR (University & Research centre)

Osoite, 1. rivi Droevendaalsesteeg 2
6708 PB Wageningen, Gelderland, Alankomaat
Verkkosivu https://www.wur.nl/en.htm
Puhelin +31 317 484848