Wageningen University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Wageningenin yliopiston: tutkia mahdollisuuksia luonnon parantaa elämänlaatua. Kansainvälinen luonne Wageningen University on hyvin kansainvälinen luonne 24% sen kansainvälinen ylioppilaskunnassa tulevat 107 eri maasta. Se on ensimmäinen hollantilainen yliopisto järjestää kansainvälisen akkreditoinnin, koska Alankomaiden-Flanderin akkreditointi järjestön (NVAO). Wageningen University on yksi parhaista yliopistoista maailmanlaajuisesti biotieteiden alalla. Kumppanuuksien kautta lukuisia kansallisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja hallituksia, Wageningenin yliopistossa opiskelijat kokevat mitään ongelmia löytää harjoittelupaikkoja, haastava työ ja uramahdollisuuksista ympäri maailmaa. Wageningen University Wageningen University on yksi johtavista kansainvälisten yliopistojen alalla terveellistä ruokaa ja elinympäristön. Opiskelu Wageningenin yliopistossa takaa laadukkaan koulutuksen ja kansainvälisen laadun vertailuarvo teidän ansioluettelo. Täällä voit keskittyä nykyisiä ja tulevia maailmanlaajuisia kysymyksiä, jotka ovat yhä tärkeämpiä sekä teollisuuden ja hallituksen. Olet varmistettu henkilökohtaista ohjausta koko teidän opiskelija uransa opettaja-opiskelija-suhde on 1: 7, jonka avulla voit tehdä kaikkea tutkimuksen vaihtoehdoista. Käytännesäännöt osalta kansainvälisiä opiskelijoita hollanniksi korkeakoulujen on tarkistettu 1 päivästä maaliskuuta 2013. Tämä koodi asettaa vähimmäisvaatimukset Alankomaiden korkeakoulujen kanssa asioimiseen kansainvälisiä opiskelijoita: www.wageningenuniversity.eu/whywageningen. Campus & Palveluja 70.000 m2, Wageningenin Campus vastaa kokoa 11 jalkapallokentät. Se tarjoaa erinomaiset opiskelija tilat ja se on paikka, jossa opiskelijat, opettajat, tutkijat ja henkilökunta eri puolilta maailmaa tulevat yhdessä ja vaihtaa ajatuksia. Forum on Wageningen yliopiston suurin koulutus rakennus. Pääkirjasto sijaitsee Forum ja on avoinna 14 tuntia vuorokaudessa. Koska tasainen kasvu ylioppilaskunnassa, uusi koulutus rakennus, Orion, on rakennettu ja virallisesti avattu syyskuussa 2013. On olemassa useita paikkoja kampuksella, jossa voit rentoutua ja nauttia drinkin teidän muiden opiskelijoiden kuten Grand Cafe 'Forum, "Spot" Orion, tai voit lounastaa "Ravintola tulevaisuuden". Läheiset, urheilukeskus "De Bongerd" tarjoaa yli 60 erilaista urheilu vaihtelevat tennis, squash ja sisäilman pyöräily jalkapallo, rugby ja yleisurheilu. On olemassa useita opiskelija yhdistyksiä ja kunkin koulutusohjelman on oma tutkimus yhdistys, joka järjestää monenlaisia ​​toimintoja ja palveluja opiskelijoille.

Kotelo Useimmat Hollannin ja kansainvälisiä opiskelijoita Wageningenin yliopiston myös asuu Wageningen. Hollannin opiskelijoita, Idealis on suurin opiskelija-asuntoja tarjoaja Wageningenin ja voit hakea yhden useita tuhansia asuntoja he omistavat. Voit myös yrittää löytää sopiva tila kautta HousingDesk Wageningenin tai yksi kansallisten organisaatioiden välittäjänä asuntojen Alankomaissa. Jos olet mahdollinen kansainvälinen Master opiskelija aikoo seurata täydellinen koulutusohjelma Wageningenin yliopistossa, niin sinulla on sänky takuu. Tämä tarkoittaa, että Wageningenin yliopiston takaa majapaikan saavuttaessa. Tämä on yksi opiskelija huone jossa perus kalusteet ja nopea internet-yhteys. Lisätietoja asuntojen osoitteessa www.wageningenuniversity.eu/housing. * Huomaa, että tiettyinä aikoina vuodesta kysyntä huoneet on hyvin korkea. On siis mahdollista, että sinulle voidaan antaa väliaikainen asunto kunnes pysyvä huone vapautuu.

Vuotuinen Johdanto päivää Vuotuinen Johdanto päivää (AID) pidetään ennen alkua maisteriohjelman ja on erittäin suositeltavaa kaikille uusille opiskelijoille. Aikana käyttöön ohjelman, voit tutustua Wageningenin, lähimmäisen opiskelijat ja yliopisto: www.aidwageningen.nl.

Wageningen kaupunki Wageningen University sijaitsee keskeisellä paikalla Hollannissa. Kaupungit Amsterdam, Rotterdam ja Haag ovat vain tunnin matkustaa junalla Ede-Wageningen n asema ja Utrecht vain 25 minuuttia. Rautatieasemalta Ede-Wageningen on Wageningen Campus on 12 minuutin bussimatkan. Wageningen on rakennettu "polkupyörä mittakaavassa" eli kaikki yliopiston tiloihin ja kaupungin keskusta ovat pyöräily etäisyydellä. On historiallisia ja moderneja rakennuksia, korkea kerrostalo opiskelija-asunnot, taideteosten ja kasvitieteellinen puutarha, jotka kaikki lisäävät monimuotoisuutta Wageningen. Yli 8.000 opiskelijaa opiskelemaan Wageningenin yliopistossa ja ne, mikä vastaa 20% väestöstä, käännä Wageningen osaksi yliopistokaupunki. Monet kansainväliset opiskelijat, professorit ja tutkijat edistää kansainvälistä tunnelmaa. Wageningen on kukoistava kulttuuri- ja yhteiskunnalliseen elämään. Teatterit, elokuvateatterit, opiskelija klubeja, baareja, yöelämää ja ravintoloita luoda eleganssia kaupungin kauniissa maalaismaisemissa. Lähistöllä tulva Rein-joen ja National Park Veluwe ovat ihanteellinen niille, jotka nauttivat luonnosta, vaellus, juoksu tai pyöräily. Ohjelman rakenne Wageningen University tarjoaa 29 Master of Science (MSc) ohjelmat ja opetuskieli on Englanti. Kaikki Master opinto-ohjelmien ovat kokopäiväisesti, kesto on kaksi vuotta, ja koostuvat 120 opintopistettä. Tämän lisäksi, on mahdollista seurata yksi kaksi osa-aikaista verkossa päällikkö erikoisalojen ympäri maailmaa yliopiston virtuaalinen oppimisympäristö. Tämä uraauurtava tapa opiskella on ihanteellinen tilaisuus sinulle, jos haluat saada täyden maisteriksi, mutta eivät voi viettää kaksi vuotta poissa kotoa. Wageningen, lukuvuosi on jaettu kuuteen aikoja. Kunkin jakson aikana seuraat yksi tai kaksi kurssia, jotka valmistuvat tentti. Ensimmäinen, toinen ja kolmas aikana, ja neljäs, viides ja kuudes ajan rinnakkain Euroopan lukukautta, eli voit yhdistää kursseja Wageningen kursseja muissa yliopistoissa törmäämättä aikataulutus ongelmia. Ensimmäinen vuosi Master opinto-ohjelma koostuu pakollisia kursseja, mutta on myös useita valinnaisia ​​kursseja, joiden avulla voit erikoistua ohjelman. Toinen vuosi sisältää työharjoittelun ja diplomityön. Opinnäytetyön aihe on kehitetty kuullen vanhempi henkilöstön jäsen Wageningenin yliopistossa. Opiskelijat yleensä ehdottaa omia opinnäytetyön tutkimusaiheita ottaen käynnissä olevaa tutkimusta asiaa Wageningenin yliopiston yksiköiden huomioon.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc Bioinformatiikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Tämä yleissuunnitelma koskee uuden tieteellisen disciplline juuret tietojenkäsittelytieteiden, tilastot ja molekyylibiologian. [+]

Kaksivuotinen diplomi bioinformatiikan koskee uutta tieteellistä kurinalaisuutta, jonka juuret tietotekniikassa, tilastot ja molekyylibiologian. Bioinformaatikkoja soveltaa tietotekniikkaa tallentaa, hakea ja käsitellä näitä tietoja ja käyttää tilastollisia menetelmiä kyetä analysoimaan suuria määriä biologisia tietoja ennustaa geenitoiminnan ja osoittamaan suhteita geenien ja proteiinien.

Ohjelman yhteenveto

DNA sisältää tietoa elämästä, mutta miten tämä tieto käytetään? Biologiset tiedot, kuten DNA ja RNA-sekvenssin tuottamaa tietoa seuraavan sukupolven sekvensointitekniikoilla, on kertynyt ennennäkemätöntä vauhtia. Elämä tutkijat käyttävät yhä bioinformatiikan resursseja puuttua niiden erityisiä tutkimusta kysymyksiä. Bioinformaatikkojen kuroa umpeen kuilua monimutkaisten biologisten tutkimuksen kysymyksiä ja tätä monimutkaisia ​​tietoja. Bioinformaatikkojen käyttää ja kehittää laskennallisia työkaluja ennustaa geenin toimintaan (t) sekä osoittaa ja malli suhteet geenien, proteiinien ja metaboliittien biologisissa järjestelmissä. Bioinformatiikka on poikkitieteellinen ala, joka koskee laskennallisen ja tilastollisia menetelmiä luokitusta, tulkintaa ja integrointi laajamittainen biologisia aineistoja. Jos erilaiset tiedot yhdistetään sitten monimutkaisia ​​vuorovaikutuksia biologisissa systeemeissä voidaan tutkia. Käyttö systeemibiologian menetelmiä tutkia monimutkaisia ​​biologisten vuorovaikutusten tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ymmärtää eri yhdistelmätasoilla ja mahdollistaa valvonnan biologisten järjestelmien eri mittakaavoissa. Systeemibiologian lähestymistapoja siis nopeasti saamassa merkitys monilla tieteenaloilla biotieteiden, kuten sovellettuun bioteknologian jossa näitä menetelmiä käytetään nykyään kehittämään strategioita, joilla parannetaan tuotannon käyminen. Muita esimerkkejä ovat biomuuttamisen ja entsymaattinen synteesi, ja tutkia ihmisten aineenvaihdunnasta ja sen muutokset, joissa systeemibiologian menetelmiä sovelletaan ymmärtää monimutkaiset ihmisten sairauksia, kuten aineenvaihdunnan oireyhtymät ja syöpä. Wageningen Master-ohjelma keskittyy käytännön soveltamisesta bioinformatiikan ja systeemibiologian lähestymistapoja monilla Life Sciences. Varmistamaan, että opiskelijat saavat korkea käsitys mallinnuksen ja laskennan periaatteita, opiskelijat koulutetaan perusteet tietokannan hallinta, ohjelmointi, rakenteellinen ja toiminnallinen genomiikka, proteomiikka ja systeemibiologian menetelmiä. Tämä koulutus sisältää kehittyneitä valinnaisia ​​kursseja... [-]


Msc Biologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Tämä kahden vuoden Master ohjelman avulla opiskelijat voivat oppia lisää monimutkaisuutta biologisten järjestelmien yksittäisistä molekyyleistä koko ekosysteemejä. [+]

Kahden vuoden MSc Biologia koskee ymmärtämään monimutkaisia ​​biologisten järjestelmien, mittakaavaan yksittäisistä molekyyleistä koko ekosysteemejä, tarjoaa ainutlaatuisen älyllinen haaste. Biotieteiden pyritään ymmärtämään elävät järjestelmät ja auttaa säilyttämään biologisen monimuotoisuuden ja ympäristön ja samalla tuottamaan riittävästi terveellisiä ja turvallisia elintarvikkeita.

Ohjelman yhteenveto

Biologiset asiat ovat eturintamassa teknologian kehityksen modernin yhteiskunnan. Ne ovat keskeisiä maailmanlaajuisia huolissaan siitä, miten voimme vaikuttaa, ja vaikuttaa ympäristöömme. Ymmärtäminen monimutkaisuus biologisten järjestelmien, mittakaavaan yksittäisistä molekyyleistä koko ekosysteemejä, tarjoaa ainutlaatuisen älyllinen haaste.... [-]


Msc Biosysteemien Engineering

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Biosystems Engineering-ohjelma keskittyy teknologian kehittämiseen tuotantoon, jalostukseen ja varastointiin elintarvikkeiden ja maatalouden non-food. [+]

Kahden vuoden MSc ohjelma Biosystems Engineering on opiskelijoiden (maatalous) suunnittelu tausta on poikamies tasolla, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan MSc tutkinnon alalla, jossa vuorovaikutuksen teknologian ja biologian tärkeä rooli.

Ohjelman yhteenveto

Aikana mestari Biosystems Engineering, opiskelijat ovat koulutettuja löytää innovatiivisia ratkaisuja. Ohjelma yhdistää tietoa teknologian, eloperäisiä järjestelmiä, luonnon- ja yhteiskuntatieteiden integroitu ajattelu käyttäen järjestelmiä lähestymistapaa. Ratkaisut voidaan soveltaa joko alalla elintarvikkeiden tai muut kuin elintarvike maataloustuotannon. Ohjelman aikana voit kehittää itsenäisyyttä ja luovuuttaan pätevyyden hankkiminen, joiden avulla voit analysoida ongelmia ja toimia osana monitieteinen tiimi. Biosystems Engineering on räätälöity, tutkielma suuntautunut ohjelma perustuu erityisiä etuja ja toimivaltuudet opiskelija.... [-]


Msc Biotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Biotekniikan Ohjelma koskee laaja, monitieteinen tieteen. Maisteri Bioteknologia on asiantuntija yhdessä (ryhmä) Tieteenala (t) ja on riittävät tiedot ja taidot muiden tieteenalojen yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa muiden tieteenalojen. [+]

Biotekniikan Ohjelma koskee laaja, monitieteinen tieteen. Maisteri Bioteknologia on asiantuntija yhdessä (ryhmä) Tieteenala (t) ja on riittävät tiedot ja taidot muiden tieteenalojen yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa muiden tieteenalojen.

Ohjelman yhteenveto

Aikana Master biotekniikan opit lisää käytännön sovelluksia bioteknologian, mukaan lukien vanhoja tekniikoita, kuten panimo ja käyminen, jotka ovat yhä tärkeää. Viime vuosikymmeninä, Geenimuunnoksen on mullistanut bioteollisuuden, kutu lukemattomia uusia tuotteita ja parantamalla perustettu prosesseja. Moderni bioteknologia on tullut soveltavan tieteen kanssa monitieteistä lähestymistapaa käsittää yhdistelmä-DNA-tekniikalla, solubiologian, mikrobiologia, biokemia, sekä prosessin suunnittelu ja.... [-]


Msc Elintarviketeknologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Ohjelma keskittyy tuotannon osia, kokoonpano ja suunnittelu elintarvikkeiden. [+]

Wageningen University on yksi johtavista keskuksista Food Science and Technology Euroopassa ja maailmassa. Historia elintarviketeknologian ohjelma Wageningenin yliopistossa ulottuu yli 50 vuotta; se pidetään yhtenä parhaista ja eniten innovatiivisia ohjelmia alallaan Euroopassa. Ohjelma keskittyy tuotannon osia, kokoonpano ja suunnittelu elintarvikkeiden.

Ohjelman yhteenveto

Ruoka Teknologiaohjelma Wageningenin yliopistossa on ollut voimassa yli 50 vuotta ja sitä pidetään yhtenä parhaista ja innovatiivisia ohjelmia alallaan Euroopassa. Wageningen University tarjoaa korkean tason kursseja ja tutkimusta kaikilla aloilla Food Science; vaihtelevat kehittyneitä teknisiä aloilla, kuten prosessitekniikka tai Kemia, että kentät enemmän taloudellista tai sosiologisia keskittyä, kuten markkinointi ja gastronomiaan. ... [-]


Msc Elintarviketurvallisuus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

MSc ohjelma Elintarviketurvallisuusvirasto keskittyy teknisiin näkökohtiin, sekä oikeudellisista näkökohdista elintarviketurvallisuuden ja integroi nämä Food Safety Management. [+]

MSc ohjelma Elintarviketurvallisuusvirasto keskittyy teknisiin näkökohtiin, sekä oikeudellisista näkökohdista elintarviketurvallisuuden ja integroi nämä Food Safety Management. Elintarviketurvallisuusvirasto ohjelma Wageningenin yliopistosta oli ensimmäinen MSc in Food Safety maailmanlaajuisesti. Ohjelma on ainutlaatuinen, jossa pitkälle integroitu lähestymistapa elintarviketurvallisuuden alalla.

Ohjelman yhteenveto

Wageningen University on yksi harvoista Euroopan yliopistot pystyvät tarjoamaan koulutusta ja tutkimusta kaikilla aloilla elintarviketurvallisuuden. Tämä ei ole vain sisältää teknisiä aloja, kuten mikrobiologian ja toksikologian, vaan myös oikeudelliset, taloudelliset ja viestintä näkökohdat. Elintarviketurvallisuusvirasto ohjelma Wageningenin yliopistossa on yksi nykyaikaisimmista ja innovatiivinen maailmassa. Aloitti vuonna 2000 ensimmäinen laatuaan, se on edelleen vain kaksi vuotta, kokopäiväinen Master Elintarviketurvallisuusvirasto ohjelma tarjosi Euroopassa ja ainoa ohjelma tarjoaa Elintarviketurvallisuusvirasto Law. Ohjelma valmistelee tutkinnon uran elintarviketeollisuudessa, hallitus tai kuluttajajärjestöt; kolme keskeisiä toimijoita kansainvälisessä elintarvikkeiden turvallisuuden hallintaan. ... [-]


MSC Elintarvikkeiden Laadunhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Master-ohjelma Food Quality Management tarjoaa kokonaisvaltaista lähestymistapaa tutkimus ja arvioida laadun prosessien elintarvikeketjuun kanssa kehittämä ja tekno-johdon lähestymistapaa. [+]

MSc Food Quality Management-ohjelma tarjoaa integroidun lähestymistavan tutkimuksen ja arvioinnin laadun prosessien elintarvikeketjuun kautta yksinomaan kehitetty tekno-johdon lähestymistapaa. Koko toimitusketjun on tutkittu alkutuotannon kuluttajalle. Ruoka, kukkia ja karja on myös keskusteltu.

Ohjelman yhteenveto

Elintarvikkeiden laadun hallinta varmistaa terveyden ja elintarvikkeiden turvallisuus ja muut pilaantuvat tuotteet (esim kukat) ja on tullut yhä tärkeämmäksi nyky-yhteiskunnassa, tämä johtuu kuluttajien muuttuviin vaatimuksiin, lisääntyvä kilpailu, ympäristökysymykset ja valtion etuja. Tämä on johtanut myrskyisä tilanne elintarvikemarkkinoilla ja elintarviketeollisuuden tuotantoketjussa. Tilanne on edelleen monimutkainen, että monimutkainen ominaisuuksia elintarvikkeiden ja elintarvikkeiden ainesosien, joihin kuuluvat näkökohdat, kuten vaihtelua, rajoitettu säilyvyys ja mahdolliset turvallisuusriskejä; sekä monia kemiallisia, biokemiallisia, fysikaalisia ja mikrobiologisia. Tästä haasteesta, jatkuva parantaminen elintarvikkeiden laadun hallinnan menetelmät vaaditaan aina, kun tietoa nykyaikaisen teknologian ja johtamisen menetelmiä on keskeinen rooli. ... [-]


Msc Eläintieteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Wageningen

Kaksivuotinen diplomi-ohjelma Eläinten Sciences on jatkoa BSc Animal Sciences tai vastaava ohjelma alalla karjan, kumppani ja luonnonvaraisten eläinten. [+]

Kaksivuotinen diplomi-ohjelma Eläinten Sciences on jatkoa BSc Animal Sciences tai vastaava ohjelma alalla karjan, kumppani ja luonnonvaraisten eläinten.

Painopiste on toimittaa ammattitaitoisia eläinten tutkijat, jotka ovat hyvin varustettu käsitellä ongelmia, jotka liittyvät kestävään karjan kehitystä sekä hallinnointiin karjaa ja lemmikkieläimiä. Eläinten ja ihmisten vuorovaikutus on tärkeä rooli tässä tutkimuksessa ohjelmassa. Teemoja kuten eläinten ravitsemus, eläinten terveys, eläinten hyvinvointi, hallinnon tasoilla, geneettisen monimuotoisuuden ja sosioekonomiset tekijät ovat kaikki laajasti keskusteltu.

Ohjelman yhteenveto

Ihmisten vuorovaikutuksessa eläinten kanssa monin eri tavoin, jotka vaihtelevat karjankasvatus ruokaa pitämään lemmikkejä varten seuralainen. Karjanhoito ja karjatalouden kehittämisen eivät vain rajoittaa tekniset seikat, kuten rehun tarjonta, eläinten terveyden, hallinta ja genetiikan, mutta myös infrastruktuurin ja sosioekonomiset tekijät. Näin ollen tänään eläin tutkijat tarvitsevat syvällistä tieteellistä koulutusta, johon yhdistetään kriittinen asenne kaikki tekijöitä, jotka rajoittavat kestävää kehitystä karjanhoito. Meidän yksilöllisesti ohjelma kouluttaa opiskelijoita tulla asiantuntija eläinten tutkijat, hyvin varustettu käsitellä asiaan liittyviä kysymyksiä karjan ja eläinten hallintaan.... [-]


Msc Geo-informaatiotutkimus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

MSc ohjelma "Geo-tietoa Science" (MGI) vuonna Wageningenin tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän paikkatietoja tieteen menetelmiä, teknologioita ja sovelluksia. [+]

Lisääntyvä monimutkaisuus yhteiskuntamme vaatii varten asiantuntijoita, jotka voivat kerätä, hallita, analysoida ja esittää paikkatietojen käyttämällä state-of-the-art menetelmiä ja työkaluja. Wageningenin yliopistossa Tarjoamme ainutlaatuisen, laadukas ohjelma, joka sulautuu geo-informaatiotieteiden menetelmiä, teknologioita ja sovelluksia ympäristö- ja biotieteiden muuttuvassa maailmassa. Meidän Geo-informaatiotieteiden valmistuneet yleensä työpaikka odottamassa niitä valmistumisen.

Ohjelman yhteenveto

Geo-tietoa on tullut yhä tärkeä yhteiskunnalle useita ympäristökysymyksiä jatkaa nousuaan: Geo-informaatio sisältää tietoa meidän täytyy hallita molempia fyysisen ja sosiaalisen ympäristön. Se on välttämätöntä laaja verkkotunnuksia, kuten aluesuunnittelun, vesihuoltoon, luonnonsuojeluun, ympäristö, maa-, energiahuoltoon, katastrofien hallinnan sekä liikennettä ja turvallisuutta. MSc GIS-ohjelma Wageningenin yliopistossa tarjoaa sinulle sekoitus geo-informaatiotieteiden menetelmiä, teknologioita ja sovelluksia. Sekakäyttö maapallon havainnointi tekniikoita (Remote Sensing) ja Geographic Information Systems ongelmanratkaisuun sisällä ympäristö- ja sosiaaliset tieteenalojen on ainutlaatuinen ominaisuus Wageningenin lähestymistapa. Aikana tutkimuksen, otat kursseja hankinnan, varastoinnin, analysointi ja visualisointi paikkatietojen. Opit tunnistamaan, kuvata ja analysoida ongelmia tietyissä ympäristön sovellusten aloilla; tähän sisältyy koulutusta kehittämisessä prototyyppejä. Sinulla on myös oppia tekniset ja organisatoriset rooli geo-tietojen ja -yrityksiä: miten kommunikoida hyvin, seurata GI tieteellisen ja teknisen kehityksen, ja kuinka soveltaa tätä kehitystä tietyillä aloilla. Riippuen taustalla, tutkimusaiheita ja aiempi koulutus, voit myös valita asiaan kursseja sovellusaloilla tai ICT.... [-]


Msc Hallinto, Talous Ja Kuluttajatutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Management, Economics ja kuluttaja-Studies-ohjelma käsittelee välisten suhteiden tuottajien, kuluttajien ja yhteiskunnan-at-suuri. [+]

Management, Economics ja kuluttaja-Studies-ohjelma käsittelee välisten suhteiden tuottajien, kuluttajien ja yhteiskunnan-at-suuri. Tarjoamme erikoisalojen opiskelijoille yhteiskuntatieteiden tausta sekä tekninen Life Sciences tausta.

Ohjelman yhteenveto

Ohjelman aikana opiskelijat opiskella dynamiikkaa elintarvikeketjun mukana toimittajat, tuottajat, myyjät ja kuluttajat; keskittyen miten ne vaikuttavat toisiinsa ja miten ne vaikuttavat, ja vaikuttavat, taloutta ja yhteiskuntaa. Verkkotunnus tämä ohjelma on liiketoiminnan ja kaikki komponentit teollisuuden kuten tuotannon, jakelun ja loppukäyttöön tai kulutukseen. Se kattaa johdon, talouden, sosiologian ja ympäristönäkökohdat - sisäinen ja ulkoinen - kotitalouksien ja yritysten Alankomaissa, Euroopassa ja muualla maailmassa, sekä kehittyneissä että kehitysmaissa. ... [-]


Msc Ilmasto Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Wageningen

Kysymys ei ole enää, jos meidän ilmasto muuttuu, mutta miten se muuttuu ja miten sopeudumme näihin muutoksiin? Sopeutuminen ja hillitseminen ilmaston lämpenemiseen, kasvihuoneilmiö ja ilmastonmuutos muodostavat perustan Master Climate Studies-ohjelma Wageningenin yliopistossa. [+]

Kysymys ei ole enää, jos meidän ilmasto muuttuu, mutta miten se muuttuu ja miten sopeudumme näihin muutoksiin? Sopeutuminen ja hillitseminen ilmaston lämpenemiseen, kasvihuoneilmiö ja ilmastonmuutos muodostavat perustan Master Climate Studies-ohjelma Wageningenin yliopistossa.

Opiskelijat saavat laajan katsauksen ilmastonmuutoksen tänä kaksivuotinen ohjelma. Muutokset ja haasteet kiteytyvät, kysyntä tutkijat pystyvät ymmärtämään ja tutkia niitä nousee. Tämä Master-ohjelma on suunnattu erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat keskittyä tieteellisten oivalluksia ilmastonmuutosta sekä sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset ilmastonmuutoksen laajimmassa merkityksessä.... [-]


MSc International Development Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Jos kehitysapu on vain rahan tuhlausta, miten voimme löytää parempi tapa parantaa toimeentuloa ihmisiä? Kanssa alueiden ja maiden taistelevat maan, veden ja resursseja, miten voimme auttaa ihmisiä toipumaan konflikteja ja sotaa? Miten voimme muuttaa oikeus ruokaan, veteen, ja puhdas ympäristö todeksi? Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä asioista, jotka liittyvät kehitykseen tutkimuksia. [+]

Jos kehitysapu on vain rahan tuhlausta, miten voimme löytää parempi tapa parantaa toimeentuloa ihmisiä? Kanssa alueiden ja maiden taistelevat maan, veden ja resursseja, miten voimme auttaa ihmisiä toipumaan konflikteja ja sotaa? Miten voimme muuttaa oikeus ruokaan, veteen, ja puhdas ympäristö todeksi? Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä asioista, jotka liittyvät kehitykseen tutkimuksia. International Development Studies-ohjelman avulla voit kehittää kriittinen ymmärrys kehittämisen teorioita. Opit suunnittelemaan ja tehdä tutkimusta. Voit hankkia taitoja kääntämään päätelmää kehityspolitiikkaan, interventio strategioita ja institutionaalisia uudistuksia. Opit sisältää eriäviä näkemyksiä eri sidosryhmien ja työskennellä moniammatillisissa työryhmissä.... [-]


MSc International Maa- Ja Vesihuollon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Kaksivuotinen Master Kansainvälinen Maa- ja vesitekniikan Management-ohjelma keskittyy tieteellinen analyysi maan ja vesihuoltoon liittyviin kysymyksiin eri mittakaavoissa. Integrointi fyysisten, teknisten, yhteiskunnallis-taloudellisia ja poliittisia ulottuvuuksia eri lähestymistapoja haetaan, jotta arvioida kriittisesti, ymmärtää ja torjua maa- ja vesihuollon ongelmiin. [+]

Kaksivuotinen Master Kansainvälinen Maa- ja vesitekniikan Management-ohjelma keskittyy tieteellinen analyysi maan ja vesihuoltoon liittyviin kysymyksiin eri mittakaavoissa. Integrointi fyysisten, teknisten, yhteiskunnallis-taloudellisia ja poliittisia ulottuvuuksia eri lähestymistapoja haetaan, jotta arvioida kriittisesti, ymmärtää ja torjua maa- ja vesihuollon ongelmiin.

Ohjelman yhteenveto

MSc International maankäytön ja vesihuollon keskittyy tieteellinen analyysi fyysistä, ympäristö-, tekniset ja sosiaalis-taloudelliset näkökohdat maankäytön ja vesihuollon sekä niiden keskinäinen vuorovaikutus. Opiskelija kehittää vertaileva oivalluksia Kunnallistekniikan rakentaminen ja vesihuollon, ottaa tieteellinen lähestymistapa eri tutkimus paradigmojen ja hankkia problemoriented, monitieteinen suhtautuminen maa ja vesihuoltoon ja maaseudun kehittämiseen liittyviä kysymyksiä. Valmistuneet eivät vain voi tutkia näitä kysymyksiä, mutta myös suunnitella ja ehdottaa kestäviä ratkaisuja maa- ja vesihuollon ongelmiin.... [-]


Msc Kasvibiotekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Plant Biotekniikka ohjelma on yhdistelmä eri alojen klassisen tehtaan tieteet kanssa aivan uudenlaisia ​​tekniikoita ja avaamat mahdollisuudet modernin molekyylibiologian. [+]

Plant Biotekniikka ohjelma on yhdistelmä eri alojen klassisen tehtaan tieteet (esim kasvifysiologia, kasvinjalostus, kasvien patologia) kanssa aivan uudenlaisia ​​tekniikoita ja avaamat mahdollisuudet modernin molekyylibiologian.

Ohjelman yhteenveto

Nopean teknologisen kehityksen genomiikka, molekyylibiologian ja biotekniikan käyttö molekyyli merkki teknologia on nopeuttanut valinta uusien kasvilajikkeiden kanssa paljon haluttuja ominaisuuksia. Se myös helpottaa suunnittelua, kehittämistä ja hallintaa siirtogeenisten kasvien. Tällä hetkellä kasvit ovat yhä käytetään tuottamaan arvokkaiden proteiinien ja sekundäärimetaboliitteja elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttöön. Uutta tietoa molekyyliperustan kasvien hyönteinen, kasvi-patogeeni ja satoa rikkakasvien suhteet kehittämisen mahdollistamiseksi taudeille vastustuskykyisiä kasveja ja strategioiden integroidun tuholaistorjunnan. Peruslähestymistapa yhdistetään kehittämiseen työkaluja ja tekniikoita soveltaa kasvinjalostuksen, kasvien patologia, sadonkorjuun laadunvalvonta, ja tuotanto uusiutuvien luonnonvarojen.... [-]


MSC Kasvinjalostus (Online Maisterin Erikoistuminen)

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 3 - 4 vuotta September 2018 Alankomaat Wageningen

Tämä on online Master erikoistumisen MSc Plant Sciences. [+]

MSc Kasvinjalostus

Tämä on online Master erikoistumisen MSc Plant Sciences

Online Master

Online maisterin erikoistuminen on suunniteltu osa-aikaiset opinnot (n. 20 t / viikko) yhdistää työn ja opiskelun tai osana elinikäistä oppimista. Kurssi-ohjelma 2 vuoden jälkeen on räätälöity työharjoittelun ja Pro gradu-työ. Aikana kurssit, sinun läheistä yhteistyötä opettajien, ohjaajien ja muiden etäopiskelijat virtuaalinen oppimisalusta. Kurssin ohjelmaan kuuluu kaksi lyhyttä yövyt kaksi viikkoa, kukin Wageningenissa, välttämättömiin harjoitukset, jotka liittyvät teorian. Ei voi olla vaihtoehtoja järjestää akateemista työharjoittelun ja Pro gradu-työ omassa ammatillisessa yhteydessä, joko osa-aikaisia ​​tai kokopäiväisesti. ... [-]


Msc Kasvitieteitä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Plant Sciences-ohjelma on suunniteltu auttamaan vastaamaan maailmanlaajuisen kysynnän tieteellisen asiantuntemuksen kehittämiseen kasvi-ja kasvintuotannon ja maatalouden järjestelmiä. [+]

Plant Sciences-ohjelma on suunniteltu auttamaan vastaamaan maailmanlaajuisen kysynnän tieteellisen asiantuntemuksen kehittämiseen kasvi-ja kasvintuotannon ja maatalouden järjestelmiä.

Ohjelman yhteenveto

Kasvien Sciences käsittelee kasvintuotannon aina kasvinjalostuksen ja kestävien järjestelmien elintarvikkeiden, lääkkeiden ja uusiutuvien luonnonvarojen. Se liittyy ammatillinen alalla, joka on erittäin tärkeää maailmantalouteen. Ohjelma keskittyy periaatteisiin kasvinjalostuksen, Agro-ekologia ja kasvien patologia ja integraatio näiden tieteenalojen tarjota terveitä kasveja elintarvikkeiden ja non-food-sovelluksiin. Teknologiset näkökohdat kasvintuotannon yhdistetään ympäristö-, laatu-, sosioekonomiset ja logistiset näkökohdat. Opiskelija oppii soveltamaan osaamista kehittää integroituja lähestymistapoja kestävän kasvintuotannon.... [-]


Msc Kaupunkiympäristön Hoidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Urban Environmental Management-ohjelma on kansainvälinen ja interaktiivinen ohjelma tarjoaa tasapainoisen opetussuunnitelman teoriaa, työkalut ja. [+]

Urban Environmental Management-ohjelma on kansainvälinen ja interaktiivinen ohjelma tarjoaa tasapainoisen opetussuunnitelman teoriaa, työkalut ja. Sen tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita, jotka ohjaavat tulevaisuuden tiellä kestävän kaupungistuminen.

Ohjelman yhteenveto

Maailma, jossa elämme on yhä urban one. Kuluneen vuosisadan suuri muuttoliike on tapahtunut maaseudulta kaupunkeihin. Kaupungit nyt pitää puolet maailman väestöstä ja on arvioitu, että kolme viidestä ihmiset elävät kaupunkiympäristössä vuoteen 2030 mennessä. Tämä kehitys edellyttää toimenpiteitä, joilla valvotaan ympäristövaikutukset kaupungistumisen kuten kasvava liikenne, lisäämällä jätteiden päästöt, huononee ilman ja veden laatuun, ja nousevat energian ja luonnonvarojen kulutus. Erityisen huolestuttavaa on nopeus ja laajuus kaupungistuminen kehitysmaissa niin monet Aasian, Afrikkalainen ja Latinalaisen Amerikan kaupungit ovat kykenemättömiä tarjoamaan kunnollista asuntoa ja perus kaupunkien palvelut. Riittämätön vesihuoltoon, sanitaatioon, jätteiden keräys ja jätehuolto järjestelmät aiheuttavat vakavia kaupunkien saastuttajia ja terveyshaittoja. Kestävän hoidon kaupunkiympäristön on tullut yksi suurimmista haasteista tulevaisuudessa.... [-]


MSC Kehitys Ja Maaseudun Innovaatio-

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

MSc kehittäminen ja maaseudun innovaatio on kansainvälinen Social Sciences ohjelma opiskelijoille teknisiä, elämä Wageningen Universityscience tai asiaa hallinta tausta kiinnostusta kansainväliseen kehitykseen ja beta / gamma yhdentymistä. In Development ja maaseudun innovaatio, kehitämme ammattilaisia, jotka pystyvät käsittelemään tietoa prosessien dynaaminen yhteyksissä. [+]

MSc kehittäminen ja maaseudun innovaatio on kansainvälinen Social Sciences ohjelma opiskelijoille teknisiä, elämä Wageningen Universityscience tai asiaa hallinta tausta kiinnostusta kansainväliseen kehitykseen ja beta / gamma yhdentymistä. In Development ja maaseudun innovaatio, kehitämme ammattilaisia, jotka pystyvät käsittelemään tietoa prosessien dynaaminen yhteyksissä.

Ohjelman yhteenveto

Ohjelman tavoitteena on kehittää ammattilaisia, jotka ymmärtävät rooli tietämyksen yhteiskunnan muutosprosesseissa ja osaa yhdistää ihmisen ja teknisiä ulottuvuuksia innovaatioita dynaamisessa yhteyksissä eri puolilla maailmaa. Se on yhteiskuntatieteissä räätälöity opiskelijoille teknisiä, life science tai merkityksellisiä hallinta tausta kiinnostusta kansainväliseen kehitykseen liittyviä ongelmia. Innovaatiot maatalouden alalla, elintarvikkeiden ja luonnonvarojen hallinta on kaksinainen luonne. Ne koostuvat uusia teknologisia käytäntöjä sekä uusia sosio-järjestelyt eri yhteiskunnallisten toimijoiden. Kaupankäynti yhteyksiä teknisen kehityksen ja yhteisöissä, joissa nämä esitellään ja käytetään vaatii perusteellisen ymmärtämisen sosio-teknisten innovaatioiden ja muutosprosesseja. Toisin sanoen, sinun haastetaan yhdistää aiemmin hankitun osaamisen kanssa uusia sosiaalisia tieteen osaamista, jotta innovaatioita työhön.... [-]


Msc Luonnonmukaisen Maatalouden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Luonnonmukainen Maatalous ohjelma on suunniteltu kouluttaa opiskelijoita eri osa luonnonmukaisen maatalouden ja siihen liittyvän jalostuksen ja kaupan ketju. [+]

Luonnonmukainen Maatalous ohjelma on suunniteltu kouluttaa opiskelijoita eri osa luonnonmukaisen maatalouden ja siihen liittyvän jalostuksen ja kaupan ketju. Tärkeä tavoite on valmistaa opiskelijoita tieteidenvälistä tiimityöskentelyä akateemisella tasolla.

Ohjelman yhteenveto

Tämä ohjelma on suunniteltu kouluttaa opiskelijoita eri osa luonnonmukaisen maatalouden ja siihen liittyvän jalostuksen ja kaupan ketju. Tärkeä tavoite on valmistella tieteidenvälistä tiimityöskentelyä akateemisella tasolla. Ohjelma on ainutlaatuinen yhdistelmä yksityiskohtaiset huomioon perusperiaatteita ja prosesseja luonnontieteen näkökulmasta sosiaalisia ja taloudellisia tutkimuksia. Luova ajattelu on tarpeen suunnitella uusia kestävän maatalouden ja markkinoinnin järjestelmiä sen sijaan, että optimoidaan nykyiset järjestelmät. Ohjelma on luonteeltaan kansainvälistä joka käyttää tapaustutkimuksia ja tarjoaa projektin mahdollisuuksia sekä kehittyneiden ja kehitysmaiden. Opetussuunnitelma on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan tasapaino perustutkimuksen ja soveltavan tieteen. Eri yliopistojen ryhmittymien osallistua lukien viljelyjärjestelmät ekologia, maaperän laatu, eläinten tiede, hyönteistiede, maaseudun sosiologia, ympäristöpolitiikka, koulutusta ja talouselämää, joten tämä monipuolinen ja kokonaisvaltainen ohjelma. ... [-]


Msc Maa Ja Ympäristö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Oletko kiinnostunut työskentelystä ratkaisuja näihin ja muihin ympäristökysymyksiin? Wageningen University Master Maa & ympäristö syntyi tarvetta auttaa seuraavan sukupolven tutkijoita löytämään ratkaisuja kohtaamien ongelmien tapaamme huolta planeettamme, nyt ja tulevaisuudessa. Ohjelman sisällä voit erikoistua Hydrologia ja vesivarat, meteorologian ja ilmanlaatu, biologian ja kemian Maa ja Vesi tai Maaperä Maantiede ja maapallon pinta Dynamics. [+]

Oletko kiinnostunut työskentelystä ratkaisuja näihin ja muihin ympäristökysymyksiin? Wageningen University Master Maa & ympäristö syntyi tarvetta auttaa seuraavan sukupolven tutkijoita löytämään ratkaisuja kohtaamien ongelmien tapaamme huolta planeettamme, nyt ja tulevaisuudessa. Ohjelman sisällä voit erikoistua Hydrologia ja vesivarat, meteorologian ja ilmanlaatu, biologian ja kemian Maa ja Vesi tai Maaperä Maantiede ja maapallon pinta Dynamics.

Ohjelman yhteenveto

Planet Earth on monimutkainen, interaktiivinen ja kiehtova järjestelmä. Suojattu ohut ilmakehä, se tarjoaa kaikki olennaiset tarvitaan ylläpitämään elämää ja tukevat eläviä organismeja. Luonnollisten prosessien ja ihmisten tarpeet usein ristiriidassa, mikä johtaa monenlaisia ​​ympäristökysymyksiä. Veden niukkuus ja laatu, maaperän huonontumista, elintarvikehuollon, luonnon monimuotoisuuden häviäminen, haavoittuvuutta vaikeat sääolosuhteet ja ilmastonmuutos ovat vain muutamia esimerkkejä keskeisistä kysymyksistä, jotka on ratkaistava kiireellisesti.... [-]


Msc Maantieteelliset Tietohallinnon Ja Sovellusten

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Neljä johtavien tutkimuslaitosten Alankomaissa (ITC Enschede, TU Delft, Utrechtin yliopiston ja Wageningen UR) ovat yhdistäneet voimansa tarjotakseen sinulle MSc GIMA .. [+]

Päivän yhteiskunnat tarvitsevat enemmän ja enemmän maantieteelliset tiedot. Ajattele fyysinen suunnittelu, analysointi leviäminen epidemiat, riskienhallinnan, navigointijärjestelmät, paikkaperusteisten palvelujen, liike analyysi, lisätyn todellisuuden, lisääntyvä käyttö karttojen ja vapaaehtoisesti maantieteelliset tiedot.

Meidän GIMA kurssi tarjoaa kattavan MSc ohjelma, joka keskittyy hallintaa ja soveltamista maantieteelliset tiedot tieteellisestä näkökulmasta. Kaksi muuta näkökohtia edistää ainutlaatuisuus GIMA ohjelma: GIMA on yhteisyritys, johon neljä tunnettu hollantilainen yliopistojen: Utrecht, Delft, Twente ja Wageningen; ja GIMA on monimuoto-opetusta ohjelma, jonka avulla voit tehdä useimmat teidän opiskelun paikasta, jossa opiskelet parhaiten (kodin tai toimiston). Vain ensimmäinen ja viimeinen viikolla jokainen moduuli ovat luokkahuoneessa-pohjainen.... [-]


Msc Maisema-arkkitehtuuri Ja Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Maisema-arkkitehtuuri ja suunnittelu ohjelma stimuloi pääset huipulle aluesuunnittelun alalla, maisema-arkkitehtuuri ja maisema tutkimus. [+]

Maisema-arkkitehtuuri ja suunnittelu ohjelma stimuloi pääset huipulle aluesuunnittelun alalla, maisema-arkkitehtuuri ja maisema tutkimus. Tutkimukseen osallistuu tutkimusta, suunnittelua ja maiseman luoda ja ylläpitää paikkoja toimivaksi, mielekäs, kestävää ja kaunista.

Ohjelman yhteenveto

Maisemat muodostavat elinympäristömme. Luonnonmaisemat ovat usein kauniita itsessään, mutta useimmat niistä elämme nyt ovat seurausta monimutkaisesta vuorovaikutuksesta luonnon kanssa. Uuden sukupolven maisema-arkkitehdit ja Aluesuunnittelijat ymmärtää haasteet, kun muotoiluun ja luoda maisemia, jotka muodostavat keskeinen osa elinympäristömme. Sinun tehtäväsi on tutkia ja suunnitella kestäviä ratkaisuja tärkeää maisema haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen, energiaan tarpeet, terveys, elintarvikkeiden turvallisuus ja kaupungistuminen.... [-]


Msc Metsien Ja Luonnonsuojelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

MSc Forest and Nature Conservation pyrkii ymmärtämään, hallinnan ja politiikan metsien ja luontoalueiden kaikissa ilmasto-alueita, mukaan luettuna tropiikissa. [+]

Aikana kahden vuoden MSc ohjelma Forest and Nature säilyttämistä opit metsänhoito, metsäkadon, metsätalous, ekosysteemien säilyttäminen, luonnonvaraisten eläinten hallintoon, sosiaaliset näkökohdat luontoa ja enemmän.

Ohjelman yhteenveto

Ohjelmassa keskitytään politiikkaan, kestävään hoitoon ja suojeluun metsien ja luonnon; eli ymmärtäminen ja ennakointi vaikutus ilmiöitä, kuten ilmastonmuutoksen, metsien häviämisen, biologisen monimuotoisuuden köyhtyminen, luontomatkailua, puuntuotanto, metsästys ja eläinten uudelleen. Oivalluksia kaikessa metsien ja luonnonsuojelun tarvitaan näihin kysymyksiin painottaen molemmilla ekologisia ja sosiaalisia näkökohtia. MSc Forest and Nature Conservation ohjelma on yhtenäinen lähestymistapa luonnonvarojen hallintaan, jota voidaan soveltaa eri mittakaavoissa, jotta monimuotoiset ekosysteemit ja vaihtelevissa poliittiset ja sosiaaliset taustat. Räätälöity rakenne, erinomainen tutkimusympäristö ja kolme kattavaa erikoisalojen auttaa tekemään ohjelman haastava opiskelijaa sekä luonnon- ja yhteiskuntatieteet. ... [-]


MSC Molekyyli Biotieteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Molecular Life Sciences-ohjelma keskittyy molekyylien näkökohdista aloilla ravitsemus, terveyden, luonto ja asuinympäristö ja toimii läheisessä yhteistyössä kollegoiden kanssa eri tieteenalojen. [+]

Molecular Life Sciences-ohjelma keskittyy molekyylien näkökohdista aloilla ravitsemus, terveyden, luonto ja asuinympäristö ja toimii läheisessä yhteistyössä kollegoiden kanssa eri tieteenalojen.

Ohjelman yhteenveto

Molecular Life Sciences-ohjelma keskittyy molekyylien ja niiden ominaisuuksista. Se pyrkii löytämään suhteita fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet molekyylien, erityisesti rooli monimutkaisten molekyylien asumisen järjestelmät. Se on monitieteinen ohjelma, joka yhdistää kemian, fysiikan ja biologian. Ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa riippumatonta tutkimusta rajapinnassa kemian, biologian ja fysiikan, tai soveltaa alalla, kuten lääketieteen, ympäristö, elintarvikkeiden tieteiden tai (bio) nanoteknologian. Ohjelma on räätälöityjä ja tutkielma suuntautunut kanssa opinnäytetyön on huipentuma tutkimuksen.... [-]


MSC Sovelletaan Viestintä Tiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Wageningen

Jos olet kiinnostunut viestinnän käyttöä parantaa elämänlaatua, niin Wageningenin on paikka olla! Vuonna diplomi-ohjelma Applied Viestintä Tiede opiskelijat oppivat yhdistämään viestintä tieteen ongelmanratkaisua ja innovaation alalla biotieteiden, kuten luonto, ympäristö, vesi, ravinto ja terveys, bioteknologia ja elintarviketuotannossa. Ei ainoastaan ​​Alankomaissa, vaan koko maailmassa! [+]

Jos olet kiinnostunut viestinnän käyttöä parantaa elämänlaatua, niin Wageningenin on paikka olla! Vuonna diplomi-ohjelma Applied Viestintä Tiede opiskelijat oppivat yhdistämään viestintä tieteen ongelmanratkaisua ja innovaation alalla biotieteiden, kuten luonto, ympäristö, vesi, ravinto ja terveys, bioteknologia ja elintarviketuotannossa. Ei ainoastaan ​​Alankomaissa, vaan koko maailmassa!

Ohjelman yhteenveto

Tässä ohjelmassa opiskelija oppii analysoimaan ja kriittisesti pohtia rooli viestinnän monimutkaisia ​​dynaamisia prosesseja ja suunnitella viestinnän strategioita ja ohjelmia, jotka liittyvät yhteiskunnan ongelmanratkaisuun ja innovaatioita.

Suuntautumiset ... [-]

Msc Vapaa-aika, Matkailu Ja Ympäristö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

MSc Vapaa-aika, Matkailu ja ympäristö voit ajatella yli tieteenalojen, löytää oma asemansa dynaamisessa maailmassa vapaa-ajan ja matkailun ja kehittää akateemisia ja ammatillisia valmiuksia. [+]

Vapaa-aika, Matkailu ja ympäristö-ohjelma on yksi harvoista vapaa-ajan ja matkailuun liittyvät tutkimukset eri puolilla maailmaa, joka ei keskity johdon tai markkinointiin. Se on akateeminen Master ohjelman, johon kuuluu teorioita monelta eri tieteenalojen; kriittisesti heijastaa nykyistä matkailua käytäntöjä ja avaa keskusteluissa innovatiivisia ideoita. Tämä yhdistelmä yhdessä erittäin kansainvälinen joukko opiskelijoita ja opettajia on ainutlaatuinen maailmassa.

Ohjelman yhteenveto

Yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät yhä suurempi osa vapaa-aikaa ja rahaa vapaa-ajan ja matkailualan toimintaa. Taloudelliset ja sosiaaliset vaikutukset vapaa-ajan ja matkailun palvelujen ympäristöön on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja tämän odotetaan jatkuvan. Mikä motivoi matkailijamäärinä kauko kohteisiin? Miten tämä matkailu vaikuttaa paikallisten kulttuurien ja talouksien? Ja miten kysymyksiä kestävyyttä, aitous, identiteetti ja kaupallistaminen sopii tähän kuvaan? Aikana kaksivuotinen diplomi-ohjelma Vapaa-aika, Matkailu ja ympäristö opit perustellaan muutosta tietyissä paikoissa osaksi vapaa-ajan ja matkailun ympäristöjä. Ohjelmassa kiinnitetään erityistä huomiota käsitteitä kuten maisema, tila, paikka, paikkakunta, aitous ja kestävyys.... [-]


MSC Vesi Teknologia (yhteinen Tutkinto)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

Vesitekniikan Ohjelma on kaksivuotinen ohjelma, yhteinen tutkinto. Ohjelma on tarjolla yhdessä Wageningenin yliopiston, University Twente ja Groningenin yliopisto koulutuksen on tarjottava teknologisen Top Institute for Water teknologian (TTIW Wetsus), Leeuwarden [+]

Vesitekniikan Ohjelma on kaksivuotinen ohjelma, yhteinen tutkinto. Ohjelma on tarjolla yhdessä Wageningenin yliopiston, University Twente ja Groningenin yliopisto koulutuksen on tarjottava teknologisen Top Institute for Water teknologian (TTIW Wetsus), Leeuwarden

Ohjelman yhteenveto

On paljon uusia ja olemassa olevien globaalien ongelmien liittyviä saatavuuteen ja veden laatu henkilökohtaiseen, maatalouden ja teollisuuden käyttöön. Ja nämä ongelmat vaativat kestäviä ratkaisuja jotka vaikuttavat mahdollisimman vähän ympäristöön. Vesi tekniikka ei valitettavasti ole ollut keskipiste useimpien akateemisen tutkimuksen ja koulutusohjelmien, huolimatta sen valtava merkitys yhteiskunnalle. Sen sijaan, asiantuntemusta eri tutkimusryhmien on yleensä keskittynyt muita prosesseja ja joissakin tapauksissa vasta myöhemmin omistettu vedenkäsittely spin off -hankkeisiin. Uudet teknologiat on tarpeen kehittää uusia ratkaisuja jäteveden. Ja myös puhtaan veden tuotannossa vaihtoehtoisista lähteistä kuten suola (meri) vesi, jätevesi tai kostea ilma minimoimiseksi käytön arvokasta pohjavettä. Nämä haasteet edellyttävät akateemisesti koulutetut asiantuntijat, jotka osaavat ajatella out-of-the-box ja auttavat löytämään käytännön ratkaisuja lähitulevaisuudessa. Oma yhteinen Master vesitekniikan ohjelma on luotu kouluttaa ja kouluttaa nämä asiantuntijat.... [-]


MSC Vesiviljelyn Ja Meren Luonnonvarojen Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Wageningen

Tämä diplomi-ohjelma on kolme erikoisalojen: vesiviljely, meren luonnonvarojen ja ekologia (yhdistelmä kalastuksesta ja meren Ecology) ja Marine hallintotapaa. [+]

MSc Vesiviljely ja Marine Resource Management (MAM) on kaksivuotinen ohjelma, joka koostuu 120 opintopistettä (op). Opiskelijat oppivat hallitsemaan elollisten luonnonvarojen kaikentyyppisissä vesistöissä, luonnon tai ihmisen. Ohjelma tarjoaa ymmärrystä biologian ja ekologian vesieliöiden ja vesistöjä.

Ohjelman yhteenveto

Valtameret, meret, suistoissa ja järvet ovat merkittäviä tarjoajia ekosysteemin tavaroiden ja palvelujen, kuten elintarvikkeiden, matkailuun ja rannikkoalueiden suojelu. Monissa tapauksissa hyväksikäyttö tasot ovat ohittaneet kantokyvyn näiden ekosysteemien, mikä tuhoisia vaikutuksia biologiseen monimuotoisuuteen ja ekosysteemien toimintaan. Jos haluat säilyttää merten biologista monimuotoisuutta ja sen ekosysteemien toimintaan, innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja tarvitaan. Siksi on tarpeen nuorille ammattilaisille, jotka osaavat ottaa integroiva lähestymistapa meren ekosysteemien hallintaan.... [-]


Msc Ympäristötieteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Alankomaat Wageningen

MSc ohjelma ympäristötieteiden laitos (MES) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat ottaa haasteen löytää innovatiivisia menetelmiä, joilla parannetaan ympäristön tilaa, ja kestäviä ratkaisuja uhkia se. [+]

Tare sinut haasteeseen löytää innovatiivisia menetelmiä ja kestäviä ratkaisuja uhkia ympäristölle? Ympäristötieteiden laitos Master-ohjelma Wageningenin yliopistossa juuret luonnon, teknologian ja yhteiskuntatieteet.

Opiskelijat saavat käsityksen sosioekonomisiin syihin ja ominaisuudet saastumisen ja heikkenemisen luonnonympäristön, mukaan lukien vaikutukset ihmisiin, ilmapiiri, ekosysteemeihin ja muut eliöt. Tämä kaksivuotinen ohjelma perustuu tieteidenvälistä lähestymistapaa. Opiskelija oppii kehittämään analyyttisiä työkaluja ja malleja, sekä teknologioita, yhteiskunnallis-poliittisten järjestelyjen ja taloudellisia välineitä ehkäisemiseksi ja ympäristön ja kestävään kehitykseen liittyvissä kysymyksissä.... [-]


Videot

Master student at Wageningen University

Join our international community at Wageningen University

Studying at Wageningen University

Sports at Wageningen University