Webster Leiden Campus- Webster University USA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Websterin yliopisto

St. Louisissa, Missourissa vuonna 1915 perustettu Webster University on akkreditoitu, voittoa tavoittelematon amerikkalainen yliopisto, jossa on yli 100 paikkaa kymmenessä maassa. Tällä hetkellä Websterin kampuksilla on kaikkiaan 22 000 opiskelijaa ympäri maailmaa. Websterin yliopistolla on kansainvälinen maine opetusta ja akateemista huippuosaamista kohtaan. Webster on tunnettu innovatiivisista, akkreditoiduista koulutusohjelmistaan, ja se täyttää opiskelijoiden, yritysten ja työssäkäyvien aikuisten tarpeet ympäri maailmaa.

2877_rsz_2866_dsc_4741.jpg

Webster Leiden Campus on yksi neljästä kansainvälisestä kampuksesta, jotka sijaitsevat Euroopassa. Se on ainoa korkeakoulu Alankomaissa, joka tarjoaa amerikkalaisia akkreditoituja tutkintoja (sekä BA / BS että MA / MBA). Koska Webster alkoi tarjota amerikkalaisia tutkintoja Alankomaissa vuonna 1983, yli 1600 opiskelijaa on valmistunut. Sen alumnit työskentelevät monissa maailman arvostetuimmissa ja mielenkiintoisimmissa yrityksissä ja organisaatioissa.

Webster Leiden kampus

• Webster aloitti toimintansa vuonna 1983 viehättävässä rakennuksessa Leidenin historiallisessa keskustassa.

• Webster on Alankomaiden ainoa akkreditoitu korkeakoulu, joka tarjoaa amerikkalaisia akkreditoituja tutkintoja (sekä BA / BS että MA / MBA).

• Tällä hetkellä asuu 300 opiskelijaa, jotka edustavat 50-plus-kansallisuuksia ja joissa on lähes 2 000 opiskelijan alumniverkosto.

• Webster on huippuosaamiseen keskittynyt voittoa tavoittelematon yliopisto (Stichting)

Sijainnit

Leiden

Osoite
Webster Leiden Campus
Boommarkt 1


2311 EA Leiden, Etelä-Hollanti, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin