Wittenborg University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Wittenborgiin

- Johtaminen - kansainvälistyminen - monimuotoisuus - kestävyys - innovaatio - Wittenborg University of Applied Sciences perustettiin vuonna 1987 ja sijaitsee Apeldoornissa. Keskitytään 5 keskeiseen aihealueeseen: ”Hallinto, kansainvälistyminen, monimuotoisuus, kestävyys,

110437_WittenborgBuildingwithLogo.png

Bachelor-ohjelmat: Ainutlaatuinen, liiketoiminnan kaltainen opetussuunnitelma tarjotaan kolmessa vaiheessa, kolmen vuoden välein kuudessa viikossa, kansainvälisten ammattilaisten ryhmä, yli 10 maasta, johtamis-, liike-, yrittäjyys- ja yhteiskuntatieteissä. Koska luennoitsijoillamme on yksi jalka liike-elämässä, opiskelijat ovat valmiita tulevaan uraansa tehokkaalla ja tuloksellisella tavalla.

MBA

perusta

Maailmanlaajuinen ja paikallinen - kansainvälinen filosofia

Wittenborgin yliopiston kansainvälinen lähetystö ja filosofia Wittenborgin yliopisto ovat yksi kansainvälisimmistä korkeakouluista Alankomaissa, ja sitä edustavat sen opiskelijat, henkilökunta ja johto. Wittenborgin opiskelijat ja henkilökunta tulevat ympäri maailmaa, mikä tuo kansainvälistä kokemusta, tietoa ja monimuotoisuutta Apeldoorniin ja alueeseen. Wittenborgin tavoitteena on tarjota lahjakkaita ja motivoituneita opiskelijoita Alankomaista ja ympäri maailmaa oppimiskokemuksella, joka valmistaa heitä johtotehtäviin liike-, hallitus-, voitto- ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa sekä kansainvälisessä ympäristössä että paikallisella alueella.

Glocal

Think Global - Act Paikallinen Wittenborg on kansainvälinen huolenaihe, joka odottaa sen valmistuneiden pääsevän johtamis- ja johtotehtäviin kansainvälisessä liiketoiminnassa joko omassa yrityksessään tai maailmanlaajuisesti suuntautuneissa yrityksissä ja organisaatioissa. Mutta vaikka Wittenborg on todellinen globaali ajattelija, toimimme paikallisesti ja kehitämme vahvoja yhteyksiä Apeldoornin, Deventerin ja Zutphenin (Stedendriekhoek) S3H-alueen yrityksiin. Yliopisto edistää opiskelijoiden työkokemusta, tutkimushankkeita, kulttuuritapahtumia ja yhteistyötä korkea-asteen koulutusohjelmien ja aloitteiden kehittämiseksi. Edistämällä tutkinnon suorittaneita työkokemusta Alankomaissa ja erityisesti Apeldoornin alueella Wittenborg tuo tietoa, innovaatioita ja monimuotoisuutta S3H-alueelle. Wittenborg

Koulutuksen lähestymistapa

alt = "Wittenborgin opetusfilosofia on kannustaa todellista elämää koulutukseen. Erilaistettu ohjelma, jossa yhdistyvät perinteinen tietoon perustuva opetus osaamisen ja osaamisen kehittämiseen, johtaa ammatilliseen koulutukseen, jossa opiskelijat voivat löytää vahvuutensa ja heikkoutensa - aiemman rakentaminen ja jälkimmäisen parantaminen.

  • alt = "Wittenborgin opiskelijat oppivat tunnistamaan ympäristön, jota he ovat, ja mukauttamaan niitä.
  • alt = "Wittenborgin opiskelijat oppivat sanomaan mitä he tekevät ja tekevät mitä he sanovat.

Tehtävänanto

alt = "Wittenborgin ammattikorkeakoulu näkee asemansa korkeasti koulutettujen, kansainvälisesti ajattelevien, sosiaalisesti vastuullisten ja kulttuurienvälisten, kriittisten ja itsenäisesti ajattelevien tutkijoiden koulutuksessa ja koulutuksessa, jotka harjoittavat innovatiivista ja luovaa liiketoimintaa yrityksissä ja organisaatioissa ympäri maailmaa. Alt = "Wittenborg pitää kansainvälistymistä keskeisenä arvona.

Tämän saavuttamiseksi yliopisto tekee tiivistä vuoropuhelua teollisuuden, hallituksen ja kansalaisjärjestöjen kanssa. alt = "Wittenborg pyrkii tuomaan asiantuntemusta, tietämystä ja monimuotoisuutta paikalliselle alueelle, jossa se toimii, mikä parantaa siten yliopiston ympärillä olevaa taloutta, kulttuuria ja sosiaalista ympäristöä.

alt = "Wittenborgin näkymät ovat maailmanlaajuiset ja sen tavoitteena on säilyttää itsenäinen asema samalla kun se on yksi kansainvälisimmistä ja monipuolisimmista korkeakouluista Alankomaissa. Yliopisto edistää opiskelijoiden ja henkilöstön, kulttuurien ja sukupuolten sekä vammaisten henkilöiden tasa-arvoa alt = "Wittenborg edistää työympäristöä, joka on oikeudenmukainen, ja korostaa kunnioitusta opiskelija- ja henkilökuntaelimen välillä ja sen sisällä. alt = "Wittenborg kattaa monimuotoisuuden keskeisenä arvona.

Alt = "Wittenborgin ohjelmissa käytettävät käytännölliset tieteet mahdollistavat yliopiston ajantasaisen sisällön ylläpitämisen monipuolisessa johtamispolitiikassa ja toteuttavat opetussuunnitelman korkeimpien nykyaikaisten koulutusstandardien mukaisesti. Ammattikorkeakouluna, alt =" Wittenborg näkee korkeakoulutuksen kannalta tärkeän monitieteisen lähestymistavan, joka heijastuu monialaisissa laaja-alaisissa ohjelmissa, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää osaamistaan, taitojaan ja kehitystään soveltavan tutkimuksen avulla tavalla, joka ei ole rajoittava . alt = "Wittenborg käsittää etiikan keskeisenä arvona.

alt = "Wittenborgin tavoitteena on kehittyä laajan johdon suuntautuneeksi ammattikorkeakouluksi erilaisilla ammatillisilla aloilla, kuten Business

alt = "Wittenborg pyrkii edelleen kehittämään uusia opetus- ja oppimismenetelmiä, jotka vastaavat yhteiskunnan ja teknologian muuttuvia tarpeita.

Yliopisto tukee korkea-asteen oppilaitoksen roolissaan elinikäistä oppimista kehittämällä ja toteuttamalla ajantasaisia ja toimialakohtaisia ammatillisia ohjelmia, jotka on suunnattu yritys- ja yksityishenkilöille.112598_logos.png

Sijainnit

Apeldoorn

Osoite
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn, Gelderland, Alankomaat

Amsterdam

Osoite
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Amsterdam, Pohjois-Hollanti, Alankomaat

Wien

Osoite
Liechtensteinstraße 3
1090 Wien, Wien, Itävalta