Wittenborg University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Wittenborg

- Management - Kansainvälistyminen - Diversity - Kestävyys - Innovation -

Wittenborg ammattikorkeakoulu perustettiin vuonna 1987 ja se sijaitsee Apeldoorn. Jossa keskitytään 5 keskeisiä teemoja, "Management, kansainvälistyminen, Diversity, Sustainability, & Innovation," Wittenborg on yksi nopeimmin kasvavista riippumaton kansainvälinen ammattikorkeakoulu Alankomaissa. Noin 500 opiskelijaa yli 70 eri maasta tutkii sen kandidaatin ja maisterin ohjelmia kaksi koulua, School of Business ja School of Hospitality & Tourism. Sen 10 vuoden suunnitelma, esitetään vuonna 2013, Wittenborg pyrkii kasvaa laajaan yliopistolle täysin 5 kouluissa. Uudet koulut, jotka ovat alle kehityksen School of Art & Technology, School of Health & Social Care, ja School of Education. Wittenborg määräytyy tarjota rajat kuria ja sovellettu-tiedekoulutuksen varmistaa sen valmistuneet ovat paremmin tulevaisuuden työmarkkinoilla kuluessa kansainvälisesti.

Joilla on selkeästi määritelty tehtävä ja filosofia, Wittenborg Yliopisto tarjoaa erinomaisen koulutusta liiketoiminnan tutkimuksissa opiskelijoille Alankomaista, Euroopassa ja ympäri maailmaa, aina oppivelvollisuuskoulun ihmisille joilla on kokemusta ja edellinen tutkimus pätevyys. Sen kehittää tutkimuskeskuksen keskittyen 5 keskeisiä aiheita Wittenborg yliopiston mahdollistaa soveltavan tutkimuksen on integroitava koko ohjelmia.

Wittenborg Yliopisto toimii tiiviissä neuloa kansainvälinen tiimimme ihmiset omistettu huippuosaamista liiketoiminnan ja yrittäjyyden. Koulutusohjelmat ovat kaikki tarjolla täysin Englanti. Itse asiassa, jossa on henkilökuntaa yli 20 eri maissa ja kulttuureissa, Englanti on ainoa kieli puhutut Wittenborg!

School of Business ja School of Kirjastotietokannat tarjota ohjelmia sellaisilla aloilla kuin Yrittäjyys ja Marketing & Communication sekä Hospitality Management, Finance, and Economics. IBA erikoisalojen myös Real Estate Management, tiedonhallinnan ja logistiikan ja kansainvälisen kaupan. Lisäksi Wittenborg tarjoaa business-to-business koulutuspakettien yrityksille kaikkialla Euroopassa, Lähi-idässä ja Kaukoidässä Englanti ja saksa, yhdessä paikallisen kielen kouluttaja.

Koulutusohjelmat: Ainutlaatuinen, asiallinen opetussuunnitelma tarjotaan 3 vaihetta, yli 3 vuotta lohkoissa kuuden viikon tiimi kansainvälisten ammattilaisten - yli 10 maassa - johtamisen, liiketoiminnan, yrittäjyys ja sosiaaliset tieteet. Johtuen siitä, että meidän luennoitsijat ovat yksi jalka yritysmaailmassa, meidän opiskelijat ovat valmiita heidän tulevaan uraansa tehokkaasti ja hedelmällistä tavalla.

MBA & Master of Science: Master of Science ohjelmia tarjotaan yhdessä Britannian Brightonin yliopiston ja täysin opetetaan Apeldoorn professorit sekä Brighton ja Wittenborg yliopistot. Opiskelija voi suorittaa päätoiminen ohjelman 1 tai 2 vuoden ja tutkia MSc astetta osa-aikaisesti jopa 6 vuotta. Tällä hetkellä Wittenborg tarjoaa MSc koulutusohjelmien aloilla Hospitality, Matkailu ja kansainvälinen Event Management. Vuodesta 2014 kokopäiväistä ja osa-aikainen MBA-ohjelma on tarjolla General Management, yrittäjyyden ja innovoinnin ja Hospitality Management.

Pohjustus Pre-Master: Wittenborg tarjoaa pohjan ohjelmien ja IELTS kursseja sekä sen kandidaatin ja maisterin opiskelijoiden sekä opiskelijoita muista kanssa.

Global ja Local - Kansainvälinen filosofian

Kansainvälinen

Wittenborg University ajatus ja PhilosophyWittenborg yliopisto on yksi kansainvälinen korkeakoulujen Alankomaissa ja tämä edustaa sen opiskelijat, henkilökunta ja johto. Wittenborg opiskelijat ja henkilökunta tulevat ympäri maailmaa, tuo kansainvälistä kokemusta, tietoa ja monimuotoisuuden Apeldoorn ja alue. Wittenborg tavoitteena on tarjota lahjakkaita ja motivoituneita opiskelijoita Alankomaista ja ympäri maailmaa oppimiskokemus, joka valmistaa heitä johtotehtävissä yritysten, hallinnon, voittoa ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, molemmat kansainvälisessä ympäristössä, ja lähialueelle.

Glocal

Ajattele globaalisti - toimi paikallisesti

Wittenborg on kansainvälinen huolenaihe, joka odottaa valmistuneet tulla johtamisen tehtävät maailmassa kansainvälisen liiketoiminnan, joko omassa yrityksessään tai sisällä globaalisti suuntautunut yrityksille ja organisaatioille. Mutta vaikka Wittenborg on todellinen globaali ajattelija, toimimme paikallisesti ja ylpeillä vahvat yhteydet yritysten S3H alueella Apeldoorn, Deventer ja Zutphen (Stedendriekhoek). Yliopisto edistää opiskelijan työtä kokemus, tutkimushankkeita, kulttuuritapahtumat, ja yhteistyö kehittämisestä korkeakoulutuksen ohjelmia ja aloitteita alueelle. Rohkaisemalla valmistuneet saada työkokemusta Alankomaissa, ja erityisesti alueella Apeldoorn, Wittenborg tuo tiedon, innovaatioiden ja monimuotoisuuden S3H alueelle.

Wittenborg

Education Approach

Wittenborg koulutus filosofia on edistää tosielämän sen lähestymistapaa koulutukseen. Meidän eriytetty ohjelma, jossa yhdistyvät perinteinen osaamiseen perustuva opetus kehittämisen kanssa taitojen ja kykyjen johtaa ammatillisen koulutuksen tilannetta, jossa opiskelijat voivat tutustua niiden vahvuudet ja heikkoudet - hyödynnetään entisen ja parantaa jälkimmäisen.

  • Wittenborg opiskelijat oppivat tunnistamaan ympäristön ne ovat ja mukautumaan niihin.
  • Wittenborg opiskelijat oppivat sanoa, mitä he tekevät, ja mitä he sanovat.

Mission Statement

Wittenborg ammattikorkeakoulun näkee tehtäväkseen koulutuksen korkeasti koulutetun, kansainvälisesti ajattelevia, sosiaalisesti vastuullinen ja kulttuurien, kriittinen ja itsenäisesti ajattelua valmistuneet, jotka harjoittavat innovatiivisia ja luovia liiketoiminnan yrityksissä ja organisaatioissa ympäri maailmaa, joko työskentelevät toisten tai aloitteesta liiketoiminnan ja yrittäjyyden.

Tämän saavuttamiseksi yliopisto käy tiivistä vuoropuhelua teollisuuden, hallinnon ja kansalaisjärjestöjen. Wittenborg pyrkii tuomaan asiantuntemusta, tietoa ja monimuotoisuus paikalliselle alueelle, jossa se toimii, mikä parantaa talouden, kulttuurin ja sosiaalisen ympäristönsä yliopistossa.

Wittenborg näkymät ovat maailmanlaajuisia ja sen tavoitteena on pitää sen riippumaton asema samalla kun yksi kansainvälinen ja monipuolinen korkeakoulujen Alankomaissa. Yliopisto edistää yhteensä tasa opiskelijoiden ja henkilökunnan, kulttuurien ja sukupuolten ja vammaisten instituuttiin. Wittenborg edistää työympäristön, joka on oikeudenmukainen, ja korostaa välisen kunnioituksen ja sen opiskelijoiden ja henkilöstön elin.

Käytännön ammattikorkeakoulut, jotka toimivat sisällä Wittenborg ohjelmat mahdollistavat yliopiston ylläpitää ajantasaista sisältöjä monipuoliset hallinta suuntautunut tieteenalojen ja toteuttaa opetussuunnitelman korkeimpien nykyaikaisen koulutuksen standardeja. Koska ammattikorkeakoulu, Wittenborg näkee tärkeänä monitieteisen korkeakoulutukseen, mikä näkyy poikkitieteellisiä laaja hallinnan ohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää tietojaan, taitojaan ja kehitystä soveltavan tutkimuksen tavalla, joka ei edellytä konstriktiivinen.

Wittenborg tavoitteena on kehittyä laaja hallinta suuntautunut ammattikorkeakoulun eri ammattialalla kuten Business & Yrittäjyys, Hospitality & Tourism, Arts & Technology, Health & Social Care ja koulutus. Yliopisto ylläpitää laatua ylläpitämällä voimakasta ja avointa akkreditointia sykli sen ohjelmia varmistaen vuoropuheluun opiskelijoiden ja henkilökunnan kautta aktiivisen osallistumisen akkreditoinnin ja validointiprosessit.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master of Arts (MA) koulutuksessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta October 2018 Alankomaat Apeldoorn

Opit harjoittamaan jatko-opintoja, kehittämällä ja tutkimalla kriittisiä perspektiivejä omasta valitsemastasi alueella. Toimintaopetus - Teet ammattitaitoisen oppimisen kyselyn kautta, ja ohjaavat kokeneita esimiehiä tutkimushankkeen suunnittelun ja toteutuksen kautta. [+]

Master of Arts (MA) koulutuksessakurssin yksityiskohdatKurssin nimi: Master in EducationKurssin tyyppi: MA - Master in EducationKurssisektori: KoulutusKurssin kesto: 24 kuukauttaLaajuus: 180 UK CATS / 90 EU EYTulopisteet vuodessa: lokakuun alussa vain (2018)Seuraava alkamispäivä (t): lokakuu 2018Tutkinto tai kelpoisuus: Master of Arts in Education akkreditoitu University of Brighton (QAA) - validation 2018Sijainti: ApeldoornPäällikköoppimismaksu: UK / EU 7.500 € (3.750 € vuodessa) Kansainvälinen 12,600 euroa (6 300 euroa vuodessa)Scholarship Award

Wittenborg Valmistuneet: 3 000 € - Yhteistyökumppanit: 2 000 € - Gold Award: 1,500 € -

Taiteen maisterin tutkinto - tutkimus tutkinto toimintaopetuksen kautta!... [-]

MSc

Master kansainvälinen ravitsemisala

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 6 vuotta Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Apeldoorn + 1 lisää

Tämä Master of Science in International Hospitality Management tarkastellaan nykyisen kansainvälisen kehityksen hotellin hallinnan alalla, antaen sen tutkinnon työkaluja, tietoa ja ymmärrystä hallita maailman top hotellit ja lomakohteet. [+]

Tämä Master of Science in International Hospitality Management tarkastellaan nykyisen kansainvälisen kehityksen hotellin hallinnan alalla, antaen sen tutkinnon työkaluja, tietoa ja ymmärrystä hallita maailman top hotellit ja lomakohteet. Ohjelma yhdistää akateemisen tutkimuksen käytännön soveltava tiede; katsomalla ravintola-alalle sekä suoran teollisuusalueet näkökulmasta sekä yhteiskunnan ja talouden kannalta.

Tämä kurssi keskittyy johtamisen kehittämistä globaalissa ravintola-alalle - ei ainoastaan ​​käsitellä ydinliiketoimintaan ja hallinta aiheita, vaan myös vieraanvaraisuutta globaalina ilmiönä ja miten se kulutetaan kulttuureissa ja yhteiskunnissa.... [-]


Master kansainvälinen tapahtuma hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 6 vuotta Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Apeldoorn + 1 lisää

Master in International Event Management tarjoaa opiskelijoille keino kehittää ylemmän johdon ja taidot nimenomaan alan tapahtumien hallintaan ja projekteja kaikilla tasoilla ja kaikilla toimialoilla. [+]

Master in International Event Management tarjoaa opiskelijoille keino kehittää ylemmän johdon ja taidot nimenomaan alan tapahtumien hallintaan ja projekteja kaikilla tasoilla ja kaikilla toimialoilla.

University of Brighton ohjelmia tarjotaan Wittenborg yliopistossa Alankomaissa. Tämä Master-ohjelma (FM), tarjotaan yhteistyössä yliopiston Brighton (UK), ja vaatii avointa, kriittistä ja kyselemällä ajattelutapa sosiaalisen-tieteellinen ja soveltava tutkimus tapahtumista ja hallintaa.

Sinun odotetaan kriittisesti arvioida olemassa olevaa tietoa alan tapahtumien hallinta, keskustella keskeisiä kysymyksiä, kuten kestävyyttä, eettinen tapahtumatuotanto tai perintö suunnittelu, ja harkita strategisia vastauksia voimia vaikuttavia tapahtumia globaalin toimintaympäristön.... [-]


Master kansainvälisen matkailun hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 6 vuotta Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Apeldoorn + 1 lisää

MSc International Tourism Management, tarjotaan yhteistyössä yliopiston Brighton (UK), tarjoaa innovatiivisen ja näkemyksellisyydestä tutkimuksessa matkailun sekä taloudellisia ja sosiaalisia ilmiöitä. [+]

MSc International Tourism Management, Tarjotaan yhteistyössä yliopiston Brighton (UK), tarjoaa innovatiivisen ja näkemyksellisyydestä tutkimuksessa matkailun sekä taloudellisia ja sosiaalisia ilmiöitä. Käsityksemme on, että matkailu on tullut olennainen osa historiaa, kulttuuria ja taloutta monille maailman alueilla. Tällä on ollut voimakas vaikutus identiteettiin, edustus ja liiketoimintaympäristössä kehittyneissä sekä vähemmän kehitysmaissa.

Maailmanlaajuisesti Maailman matkailujärjestön (UNWTO) ennustaa kasvu määrän saapuvien alueella 1,6 miljardia vuoteen 2020 mennessä. Sinänsä teollisuus tarvitsee ihmisiä, jotka ymmärtävät merkityksen, monimutkaisuuden ja dynamiikka monipuolinen kehittyvä, kehittää ja kasvava ala.... [-]


Master urheilussa liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Apeldoorn

Tämä jännittävä kurssi analysoi ja arvioi kaupalliset ja johdon voimia, jotka ovat osaltaan onnistumisen urheilun liiketoimintaa. Se tarjoaa joustavuutta innovatiivisen yhdistelmä lohkon ja online-toimitus, joten se sopii niille, jotka työskentelevät liikunta-alan ja vastavalmistuneita, jotka haluavat kehittää tietojaan ja ymmärrystä tämän nopeasti kasvava ja tärkeä ala. [+]

Tämä jännittävä kurssi analysoi ja arvioi kaupalliset ja johdon voimia, jotka ovat osaltaan onnistumisen urheilun liiketoimintaa. Se tarjoaa joustavuutta innovatiivisen yhdistelmä lohkon ja online-toimitus, joten se sopii niille, jotka työskentelevät liikunta-alan ja vastavalmistuneita, jotka haluavat kehittää tietojaan ja ymmärrystä tämän nopeasti kasvava ja tärkeä ala.

Katsojien ja osallistuva urheilu on maailmanlaajuinen ilmiö ja on viime aikoina tullut yksi nopeimmin kasvavista talouden aloilla sekä kehittyneissä että kehitysmaissa. Kautta käynnistämässä ja analysoimalla kaupallinen, tiedotusvälineet ja poliittiset muutosvoimat, voit määritellä tekijät, jotka ovat luoneet tällaisen kasvun ja kriittisesti keskustella vaikutukset yrityksiin, yhteiskunnalle, kansakunnan brändäys ja identiteettiä.... [-]


Videot

Witenborg University of Applied Sciences

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Laan van de Mensenrechten 500
Apeldoorn, Gelderland, 7331 VZ NL
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Piet Heinkade 55
Amsterdam, North Holland, 1019 GM NL
Asiointiosoite
Liechtensteinstraße 3
Vienna, Vienna, 1090 AT