Wittenborg University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Wittenborg

- Management - Kansainvälistyminen - Diversity - Kestävyys - Innovation -

Wittenborg ammattikorkeakoulu perustettiin vuonna 1987 ja se sijaitsee Apeldoorn. Jossa keskitytään 5 keskeisiä teemoja, "Management, kansainvälistyminen, Diversity, Sustainability, & Innovation," Wittenborg on yksi nopeimmin kasvavista riippumaton kansainvälinen ammattikorkeakoulu Alankomaissa. Noin 500 opiskelijaa yli 70 eri maasta tutkii sen kandidaatin ja maisterin ohjelmia kaksi koulua, School of Business ja School of Hospitality & Tourism. Sen 10 vuoden suunnitelma, esitetään vuonna 2013, Wittenborg pyrkii kasvaa laajaan yliopistolle täysin 5 kouluissa. Uudet koulut, jotka ovat alle kehityksen School of Art & Technology, School of Health & Social Care, ja School of Education. Wittenborg määräytyy tarjota rajat kuria ja sovellettu-tiedekoulutuksen varmistaa sen valmistuneet ovat paremmin tulevaisuuden työmarkkinoilla kuluessa kansainvälisesti.

Joilla on selkeästi määritelty tehtävä ja filosofia, Wittenborg Yliopisto tarjoaa erinomaisen koulutusta liiketoiminnan tutkimuksissa opiskelijoille Alankomaista, Euroopassa ja ympäri maailmaa, aina oppivelvollisuuskoulun ihmisille joilla on kokemusta ja edellinen tutkimus pätevyys. Sen kehittää tutkimuskeskuksen keskittyen 5 keskeisiä aiheita Wittenborg yliopiston mahdollistaa soveltavan tutkimuksen on integroitava koko ohjelmia.

Wittenborg Yliopisto toimii tiiviissä neuloa kansainvälinen tiimimme ihmiset omistettu huippuosaamista liiketoiminnan ja yrittäjyyden. Koulutusohjelmat ovat kaikki tarjolla täysin Englanti. Itse asiassa, jossa on henkilökuntaa yli 20 eri maissa ja kulttuureissa, Englanti on ainoa kieli puhutut Wittenborg!

School of Business ja School of Kirjastotietokannat tarjota ohjelmia sellaisilla aloilla kuin Yrittäjyys ja Marketing & Communication sekä Hospitality Management, Finance, and Economics. IBA erikoisalojen myös Real Estate Management, tiedonhallinnan ja logistiikan ja kansainvälisen kaupan. Lisäksi Wittenborg tarjoaa business-to-business koulutuspakettien yrityksille kaikkialla Euroopassa, Lähi-idässä ja Kaukoidässä Englanti ja saksa, yhdessä paikallisen kielen kouluttaja.

Koulutusohjelmat: Ainutlaatuinen, asiallinen opetussuunnitelma tarjotaan 3 vaihetta, yli 3 vuotta lohkoissa kuuden viikon tiimi kansainvälisten ammattilaisten - yli 10 maassa - johtamisen, liiketoiminnan, yrittäjyys ja sosiaaliset tieteet. Johtuen siitä, että meidän luennoitsijat ovat yksi jalka yritysmaailmassa, meidän opiskelijat ovat valmiita heidän tulevaan uraansa tehokkaasti ja hedelmällistä tavalla.

MBA & Master of Science: Master of Science ohjelmia tarjotaan yhdessä Britannian Brightonin yliopiston ja täysin opetetaan Apeldoorn professorit sekä Brighton ja Wittenborg yliopistot. Opiskelija voi suorittaa päätoiminen ohjelman 1 tai 2 vuoden ja tutkia MSc astetta osa-aikaisesti jopa 6 vuotta. Tällä hetkellä Wittenborg tarjoaa MSc koulutusohjelmien aloilla Hospitality, Matkailu ja kansainvälinen Event Management. Vuodesta 2014 kokopäiväistä ja osa-aikainen MBA-ohjelma on tarjolla General Management, yrittäjyyden ja innovoinnin ja Hospitality Management.

Pohjustus Pre-Master: Wittenborg tarjoaa pohjan ohjelmien ja IELTS kursseja sekä sen kandidaatin ja maisterin opiskelijoiden sekä opiskelijoita muista kanssa.

Global ja Local - Kansainvälinen filosofian

Kansainvälinen

Wittenborg University ajatus ja PhilosophyWittenborg yliopisto on yksi kansainvälinen korkeakoulujen Alankomaissa ja tämä edustaa sen opiskelijat, henkilökunta ja johto. Wittenborg opiskelijat ja henkilökunta tulevat ympäri maailmaa, tuo kansainvälistä kokemusta, tietoa ja monimuotoisuuden Apeldoorn ja alue. Wittenborg tavoitteena on tarjota lahjakkaita ja motivoituneita opiskelijoita Alankomaista ja ympäri maailmaa oppimiskokemus, joka valmistaa heitä johtotehtävissä yritysten, hallinnon, voittoa ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, molemmat kansainvälisessä ympäristössä, ja lähialueelle.

Glocal

Ajattele globaalisti - toimi paikallisesti

Wittenborg on kansainvälinen huolenaihe, joka odottaa valmistuneet tulla johtamisen tehtävät maailmassa kansainvälisen liiketoiminnan, joko omassa yrityksessään tai sisällä globaalisti suuntautunut yrityksille ja organisaatioille. Mutta vaikka Wittenborg on todellinen globaali ajattelija, toimimme paikallisesti ja ylpeillä vahvat yhteydet yritysten S3H alueella Apeldoorn, Deventer ja Zutphen (Stedendriekhoek). Yliopisto edistää opiskelijan työtä kokemus, tutkimushankkeita, kulttuuritapahtumat, ja yhteistyö kehittämisestä korkeakoulutuksen ohjelmia ja aloitteita alueelle. Rohkaisemalla valmistuneet saada työkokemusta Alankomaissa, ja erityisesti alueella Apeldoorn, Wittenborg tuo tiedon, innovaatioiden ja monimuotoisuuden S3H alueelle.

Wittenborg

Education Approach

Wittenborg koulutus filosofia on edistää tosielämän sen lähestymistapaa koulutukseen. Meidän eriytetty ohjelma, jossa yhdistyvät perinteinen osaamiseen perustuva opetus kehittämisen kanssa taitojen ja kykyjen johtaa ammatillisen koulutuksen tilannetta, jossa opiskelijat voivat tutustua niiden vahvuudet ja heikkoudet - hyödynnetään entisen ja parantaa jälkimmäisen.

  • Wittenborg opiskelijat oppivat tunnistamaan ympäristön ne ovat ja mukautumaan niihin.
  • Wittenborg opiskelijat oppivat sanoa, mitä he tekevät, ja mitä he sanovat.

Mission Statement

Wittenborg ammattikorkeakoulun näkee tehtäväkseen koulutuksen korkeasti koulutetun, kansainvälisesti ajattelevia, sosiaalisesti vastuullinen ja kulttuurien, kriittinen ja itsenäisesti ajattelua valmistuneet, jotka harjoittavat innovatiivisia ja luovia liiketoiminnan yrityksissä ja organisaatioissa ympäri maailmaa, joko työskentelevät toisten tai aloitteesta liiketoiminnan ja yrittäjyyden.

Tämän saavuttamiseksi yliopisto käy tiivistä vuoropuhelua teollisuuden, hallinnon ja kansalaisjärjestöjen. Wittenborg pyrkii tuomaan asiantuntemusta, tietoa ja monimuotoisuus paikalliselle alueelle, jossa se toimii, mikä parantaa talouden, kulttuurin ja sosiaalisen ympäristönsä yliopistossa.

Wittenborg näkymät ovat maailmanlaajuisia ja sen tavoitteena on pitää sen riippumaton asema samalla kun yksi kansainvälinen ja monipuolinen korkeakoulujen Alankomaissa. Yliopisto edistää yhteensä tasa opiskelijoiden ja henkilökunnan, kulttuurien ja sukupuolten ja vammaisten instituuttiin. Wittenborg edistää työympäristön, joka on oikeudenmukainen, ja korostaa välisen kunnioituksen ja sen opiskelijoiden ja henkilöstön elin.

Käytännön ammattikorkeakoulut, jotka toimivat sisällä Wittenborg ohjelmat mahdollistavat yliopiston ylläpitää ajantasaista sisältöjä monipuoliset hallinta suuntautunut tieteenalojen ja toteuttaa opetussuunnitelman korkeimpien nykyaikaisen koulutuksen standardeja. Koska ammattikorkeakoulu, Wittenborg näkee tärkeänä monitieteisen korkeakoulutukseen, mikä näkyy poikkitieteellisiä laaja hallinnan ohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää tietojaan, taitojaan ja kehitystä soveltavan tutkimuksen tavalla, joka ei edellytä konstriktiivinen.

Wittenborg tavoitteena on kehittyä laaja hallinta suuntautunut ammattikorkeakoulun eri ammattialalla kuten Business & Yrittäjyys, Hospitality & Tourism, Arts & Technology, Health & Social Care ja koulutus. Yliopisto ylläpitää laatua ylläpitämällä voimakasta ja avointa akkreditointia sykli sen ohjelmia varmistaen vuoropuheluun opiskelijoiden ja henkilökunnan kautta aktiivisen osallistumisen akkreditoinnin ja validointiprosessit.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso Tradenomin tutkinnot » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Kansainvälinen Ravitsemisala

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 6 vuotta Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Apeldoorn + 1 lisää

Tämä Master of Science in International Hospitality Management tarkastellaan nykyisen kansainvälisen kehityksen hotellin hallinnan alalla, antaen sen tutkinnon työkaluja, tietoa ja ymmärrystä hallita maailman top hotellit ja lomakohteet. [+]

Tämä Master of Science in International Hospitality Management tarkastellaan nykyisen kansainvälisen kehityksen hotellin hallinnan alalla, antaen sen tutkinnon työkaluja, tietoa ja ymmärrystä hallita maailman top hotellit ja lomakohteet. Ohjelma yhdistää akateemisen tutkimuksen käytännön soveltava tiede; katsomalla ravintola-alalle sekä suoran teollisuusalueet näkökulmasta sekä yhteiskunnan ja talouden kannalta. Tämä kurssi keskittyy johtamisen kehittämistä globaalissa ravintola-alalle - ei ainoastaan ​​käsitellä ydinliiketoimintaan ja hallinta aiheita, vaan myös vieraanvaraisuutta globaalina ilmiönä ja miten se kulutetaan kulttuureissa ja yhteiskunnissa. University of Brighton ohjelmia tarjotaan Wittenborg yliopistossa Alankomaissa. Kurssi sopii valmistuneiden jotka haluavat lisätä tietojaan asiantuntija alalla, ihmiset alkuvaiheessa uransa pyrkivät kehittämään niitä edelleen, tai ihmiset etsivät muutosta uran suuntaan. Wittenborg University ja University of Brighton on vahva ammatillinen tausta ja olemme kehittäneet erittäin korkean profiilin teollisuuden verkon, mukaan lukien monet blue chip järjestöjen. kurssin rakenne Päätoiminen opiskelija työpajoihin kolmena päivänä viikossa lokakuusta toukokuuhun. Moduulit toimitetaan intensiivisesti yli peräkkäistä päivää ns "block muodossa", mikä tarkoittaa, että jokainen moduuli on 6 päivää opetuksen jaettu kahteen lohkoon 3 päivää. Opetuksen menetelmiä ovat ryhmätöitä, tapaustutkimuksia, esityksiä ja live hankkeita. Kurssi toimitetaan läpi erilaisia ​​lähestymistapoja kuten luentoja, esityksiä, opetusohjelmia ja tapaustutkimuksia, painottaen interaktiivisen oppimisen. Kukin moduuli on opettanut kaksi luennoitsijoita, yksi yliopistosta Brighton ja yksi Wittenborg yliopistosta. Täydellinen kurssi opetetaan Apeldoorn. Tutkimuskohteita Management aiheita keskeisiä kysymyksiä strategian, markkinointi, toiminnan, henkilöresurssit ja taloussuunnittelu tutkittu rinnalla kansainvälisissä vieraanvaraisuus kehitykseen. Vaihtoehtoja ovat neuvonta ja usean yksikön johto. Opiskelija saa tutkimuksen taitoja, joita he voivat soveltaa akateemisia tai teollisuuden projekteja. Tutkintovaatimukset Kriittinen Perspectives in Hospitality Management Strategia on Global Business Environment Toimitusjohtaja Resurssit Kirjastotietokannat Operations... [-]

Master Kansainvälinen Tapahtuma Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 6 vuotta Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Apeldoorn + 1 lisää

Master in International Event Management tarjoaa opiskelijoille keino kehittää ylemmän johdon ja taidot nimenomaan alan tapahtumien hallintaan ja projekteja kaikilla tasoilla ja kaikilla toimialoilla. [+]

Master in International Event Management tarjoaa opiskelijoille keino kehittää ylemmän johdon ja taidot nimenomaan alan tapahtumien hallintaan ja projekteja kaikilla tasoilla ja kaikilla toimialoilla. University of Brighton ohjelmia tarjotaan Wittenborg yliopistossa Alankomaissa. Tämä Master-ohjelma (FM), tarjotaan yhteistyössä yliopiston Brighton (UK), ja vaatii avointa, kriittistä ja kyselemällä ajattelutapa sosiaalisen-tieteellinen ja soveltava tutkimus tapahtumista ja hallintaa. Sinun odotetaan kriittisesti arvioida olemassa olevaa tietoa alan tapahtumien hallinta, keskustella keskeisiä kysymyksiä, kuten kestävyyttä, eettinen tapahtumatuotanto tai perintö suunnittelu, ja harkita strategisia vastauksia voimia vaikuttavia tapahtumia globaalin toimintaympäristön. Tämä on akateeminen kurssi suurella ammatillisen merkitystä. Sisältö ja toimitus tietenkin vahvasti tukena kurssin joukkueen osaamista, tutkimustoimintaa ja monissa tapauksissa ensi käden kokemusta teollisuuden. Toimialaosaaminen ja sovellus on peräisin niinkin erilaisilla aloilla kuin festivaalien, yritystapahtumia, markkinointi, konsultointi, urheilu ja vapaa-aika, jotka kaikki rikastuttavat suunnittelun ja toimituksen kurssin. Kurssin sisältö Opettanut yhdessä Wittenborg University ja University of Brighton! Master International Event Management-ohjelma Kurssin rakenne MSc International Event Management ohjelman Wittenborg on sopusoinnussa ohjelma tarjosi yliopiston Brighton, ja ohjelma on opettanut luennoitsijoita niin Wittenborg ja Brighton. Päätoiminen opiskelija työpajoihin kahtena päivänä viikossa kanssa osa-aika reitti yleensä vaativat yksi päivä viikossa. Jotkut moduulit voidaan toimittaa tehokkaasti usean peräkkäisen päivän ajan. Opetuksen menetelmiä ovat ryhmätöitä, tapaustutkimuksia, esityksiä ja live hankkeita. Kurssi toimitetaan läpi erilaisia ​​lähestymistapoja kuten luentoja, esityksiä, opetusohjelmia ja tapaustutkimuksia, painottaen interaktiivisen oppimisen. Core moduulit: Tärkeimmät Lukusuunnitelma Tapahtumat Policy and Practice Tapahtuma Projektinhallinta Strategia on Global Business Environment Globalisaatio, yhteiskunta ja kulttuuri Viimeinen projekti Options - kaksi: Kansainvälinen tapahtumamarkkinointi, sponsorointi ja Varainhankinta Eettinen ja sosiaalinen vastuu: Theory and Application Riski... [-]

Master Kansainvälisen Matkailun Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 6 vuotta Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Apeldoorn + 1 lisää

MSc International Tourism Management, tarjotaan yhteistyössä yliopiston Brighton (UK), tarjoaa innovatiivisen ja näkemyksellisyydestä tutkimuksessa matkailun sekä taloudellisia ja sosiaalisia ilmiöitä. [+]

MSc International Tourism Management, Tarjotaan yhteistyössä yliopiston Brighton (UK), tarjoaa innovatiivisen ja näkemyksellisyydestä tutkimuksessa matkailun sekä taloudellisia ja sosiaalisia ilmiöitä. Käsityksemme on, että matkailu on tullut olennainen osa historiaa, kulttuuria ja taloutta monille maailman alueilla. Tällä on ollut voimakas vaikutus identiteettiin, edustus ja liiketoimintaympäristössä kehittyneissä sekä vähemmän kehitysmaissa. Maailmanlaajuisesti Maailman matkailujärjestön (UNWTO) ennustaa kasvu määrän saapuvien alueella 1,6 miljardia vuoteen 2020 mennessä. Sinänsä teollisuus tarvitsee ihmisiä, jotka ymmärtävät merkityksen, monimutkaisuuden ja dynamiikka monipuolinen kehittyvä, kehittää ja kasvava ala. Meidän International Tourism Management MSc tunnistaa sekä jatkuva merkitys ja arvo maailman matkailualalla taloudellisesti ja merkityksen sen yhteiskunnallisen, poliittisen ja ympäristövaikutuksia. kurssin rakenne Päätoiminen opiskelija työpajoihin kolmena päivänä viikossa lokakuusta toukokuuhun. Moduulit toimitetaan intensiivisesti yli peräkkäistä päivää ns "block muodossa", mikä tarkoittaa, että jokainen moduuli on 6 päivää opetuksen jaettu kahteen lohkoon 3 päivää. Opetuksen menetelmiä ovat ryhmätöitä, tapaustutkimuksia, esityksiä ja live hankkeita. Kurssi toimitetaan läpi erilaisia ​​lähestymistapoja kuten luentoja, esityksiä, opetusohjelmia ja tapaustutkimuksia, painottaen interaktiivisen oppimisen. Kukin moduuli on opettanut kaksi luennoitsijoita, yksi yliopistosta Brighton ja yksi Wittenborg yliopistosta. Täydellinen kurssi opetetaan Apeldoorn. Jotkut moduulit voidaan toimittaa tehokkaasti usean peräkkäisen päivän ajan. Opetuksen menetelmiä ovat ryhmätöitä, tapaustutkimuksia, esityksiä ja live hankkeita. Kurssi toimitetaan läpi erilaisia ​​lähestymistapoja kuten luentoja, esityksiä, opetusohjelmia ja tapaustutkimuksia, painottaen interaktiivisen oppimisen. Core moduulit: Strategia on Global Business Environment Globalisaatio, yhteiskunta ja kulttuuri Tutkimusmenetelmät / Insinöörityö MSc International Tourism Management-ohjelma tärkein oppimäärä Kriittinen Perspectives in Tourism Management Toimitusjohtaja Resurssit Kirjastotietokannat Operations Globalisaatio, yhteiskunta ja kulttuuri 2 Options: Contemporary Issues in Cruise Management Matka- ja Visuaalisen kulttuurin konsultointi Eettinen... [-]

Master Urheilussa Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Apeldoorn

Tämä jännittävä kurssi analysoi ja arvioi kaupalliset ja johdon voimia, jotka ovat osaltaan onnistumisen urheilun liiketoimintaa. Se tarjoaa joustavuutta innovatiivisen yhdistelmä lohkon ja online-toimitus, joten se sopii niille, jotka työskentelevät liikunta-alan ja vastavalmistuneita, jotka haluavat kehittää tietojaan ja ymmärrystä tämän nopeasti kasvava ja tärkeä ala. [+]

Tämä jännittävä kurssi analysoi ja arvioi kaupalliset ja johdon voimia, jotka ovat osaltaan onnistumisen urheilun liiketoimintaa. Se tarjoaa joustavuutta innovatiivisen yhdistelmä lohkon ja online-toimitus, joten se sopii niille, jotka työskentelevät liikunta-alan ja vastavalmistuneita, jotka haluavat kehittää tietojaan ja ymmärrystä tämän nopeasti kasvava ja tärkeä ala. Katsojien ja osallistuva urheilu on maailmanlaajuinen ilmiö ja on viime aikoina tullut yksi nopeimmin kasvavista talouden aloilla sekä kehittyneissä että kehitysmaissa. Kautta käynnistämässä ja analysoimalla kaupallinen, tiedotusvälineet ja poliittiset muutosvoimat, voit määritellä tekijät, jotka ovat luoneet tällaisen kasvun ja kriittisesti keskustella vaikutukset yrityksiin, yhteiskunnalle, kansakunnan brändäys ja identiteettiä. Urheilu on hienostunut ja monimutkainen kansainvälinen liiketoiminta miljardeja kuluttajien katsomassa ja käynnistämässä urheilutapahtumia viikoittain tai jopa päivittäin. Kurssin tavoitteena on kehittää ammattilaisten tarjonnan, edistäminen ja markkinointi urheilun jotka pystyvät täysin hyödyntämään mahdollisuuksia, joita alan esittelee. Opiskelemalla markkinointi, sponsorointi, media ja laki - ja sen jälkeen viettää aikaa urheilujärjestöjen ammattimaisesti työharjoittelua - saat akateemista ymmärrystä ja käytännön tietoa liittyvät asiat onnistunut urheilussa liikkeenjohdon. Tämä auttaa sitoutumaan, hallita ja muovata urheilun yritysten tulevaisuuden. kurssin rakenne Koet dynaaminen sekoitus akateemisen tutkimuksen, tutkimus ja - kautta sijoittaminen module - käytännön oppimista. Yhdistelmä akateemista tutkimusta ja käytännön analyysi on suunniteltu tarjoamaan enemmän perusteellista tietoa ja tulevaisuuden uran menestys. Kurssin Toimitus Painopiste Kurssin on käyttää teoreettisesti analysoida ja arvioida Sport Business alalla. Jos olet jo alalla työskentelevien voit käyttää nykyistä tietämystä tukevien opintojen, vaikka jos olet vastavalmistunut on mahdollisuus enemmän tuettuja oppimista. Päätoiminen opiskelija työpajoihin kolmena päivänä viikossa lokakuusta toukokuuhun. Moduulit toimitetaan intensiivisesti yli peräkkäistä päivää ns "block muodossa", mikä tarkoittaa, että jokainen... [-]

Ota yhteyttä
Postiosoite
Laan van de Mensenrechten 500
Apeldoorn, 7331 VZ NL
Asiointiosoite
Laan van de Mensenrechten 500
Apeldoorn, 7331 VZ NL
Postiosoite
Piet Heinkade 55
Amsterdam, 1019 GM NL
Asiointiosoite
Piet Heinkade 55
Amsterdam, 1019 GM NL
Asiointiosoite
Liechtensteinstraße 3
Vienna, 1090 AT