Zuyd University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sijainti

Löydät Zuyd ammattikorkeakoulu eteläosassa Alankomaiden, juuttua välillä Saksassa ja Belgiassa. Tutustu tähän risteyksessä maiden kulttuurien ja kielten, jossa kansainvälinen ja elinvoimainen oppimisympäristö odottaa. Eurooppalainen pääkaupungit Amsterdam, Bryssel, Lontoo ja Pariisi ovat aivan oven takana.

erinomainen koulutus

Klo Zuyd, voit odottaa saada kansainvälinen ura pois loistavan alun. Saat erinomaista koulutusta johtavassa tai johtavassa asemassa. Zuyd n projektioppiminen menetelmän avulla voit työskennellä pienissä ryhmissä enintään 15 opiskelijaa tukemana tutor. Tämä menetelmä kannustaa teitä aktiivisesti osallistumaan ryhmäkeskusteluissa ja parantaa ongelmanratkaisun taitoja.

Pienimuotoinen ja henkilökohtaisen

Zuyd tarjoaa pienimuotoista, intiimi oppimisympäristö kaikki edut suuremman laitos. Vaikka on yksi suurimmista ammattikorkeakoulun maassa, kaikki Zuyd tiedekunnat ovat suhteellisen pieniä, tiivis yhteisöjä, mistä löydät henkilökohtaisen ja ystävällisen ilmapiirin. Luennot ovat vuorovaikutteisia, jossa on tilaa henkilökohtaista ohjausta sekä vapaus kehittyä taitava ja luova ammattilainen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master of Music

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Maastricht

[+]

Musiikin maisteri

Kun olet saanut oman musiikin kandidaatin, voit halutessasi jatkaa opintoja ja tulla "Master of Music". Meidän maisteriohjelmaan kestää kaksi vuotta. Nämä ohjelmat ovat avoinna vain rajallinen määrä osallistujia. Entry tapahtuu koe vain.

Voit voidaan hyväksyä päälle Valmistelevat Year, vuosi 1 tai päälle muita kehittyneemmät.

[-]

Master Scientific Illustration

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 4 vuotta September 2018 Alankomaat Maastricht + 1 lisää

[+]

Viimeinen osa on harjoitustyö asettamassa ottamista komitea (3).

Miten hakea?

Jos haluat hakea voit rekisteröityä Studielink, kansallisen tietojärjestelmän Hollannin yliopistoissa. Lue lisää rekisteröinti ja ilmoittautuminen. Hakuaika päättyy vappuna. Rekisteröitymisen jälkeen klo Studielink, saat vastauksen Zuyd.

[-]

Master Sisustusarkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Alankomaat Maastricht

Tällä Master sisustusarkkitehtuurin opit kehittämään konsepti tilaa perusteella omia ideoita ja taiteellisen näkemyksen ja ymmärtää, että käsite. [+]

Master sisustusarkkitehtuuri

Tällä Master sisustusarkkitehtuurin opit kehittämään konsepti tilaa perusteella omia ideoita ja taiteellisen näkemyksen ja ymmärtää, että käsite.

Mitä tämä voi Master sisustusarkkitehtuurin tarjota sinulle?

Perception ja ilmaisun arkkitehtuuri sisustus

Mikä tekee tietyssä paikassa niin ominaisuus? Onko se valo, kuuluvat tietyssä kulmassa läpi lasi-ikkunat? Materiaali ja värit tuolit, pöydät, verhot, seinät, lattia? Erityiset äänet huoneeseen? Kosketus, haju asioita? Ihmiset…? Fenomenologinen näkökohdat määrittää tunnelma sisustus.

Ydin

Sisustus meidän Master sisustusarkkitehtuurin ole markkinarako, vivahde tai näkökulma arkkitehtuurin, mutta perustavanlaatuinen suhtautuminen ympäröivään maailmaan. Ydin Tämän Master on käsitys paikkansa kaikissa ilmenemismuodoissa, ennen kuin aloitat muuttaa sitä, koska muuttuviin tarpeisiin ja vaatimuksiin.... [-]


Master Tutkinto Innovatiivinen Ravitsemisalan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Alankomaat Maastricht

Master ohjelma Innovatiivinen Hospitality Management on seurausta kansainvälisen yhteistyön TSI-Tourism Sant Ignasi sidoksissa ESADE Foundation ja [+]

Master vieraanvaraisuus: innovaatio ja hallinta

Master ohjelma Innovatiivinen Hospitality Management on seurausta kansainvälisen yhteistyön TSI-Tourism Sant Ignasi sidoksissa ESADE Foundation ja jäsen Ramon Llull yliopisto (Barcelona, ​​Espanja) ja Hotel Management School Maastricht (HMSM) on Zuyd yliopisto Applied Sciences (Maastricht, Alankomaat). Tämä yhden vuoden master vieraanvaraisuus ohjelmassa, järjestetään yhdessä Oxford Brookes University Business School (Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta), on suunnattu tutkinnon kanssa erityisen kiinnostuneita luovia ja monikulttuurisuuteen ravintola-alan.

Kolme pilaria Tämän mestareita vieraanvaraisuus (Innovative Hospitality Management MSc) ohjelmassa ovat:... [-]


Master Tutkinto Laitos Ja Kiinteistöjen Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Alankomaat Maastricht

[+]

Johtajat ymmärtää, että ilman toissijainen prosessi ensisijainen prosessi ei voi olla olemassa.

Opintomatka

Kopio passista. Yksi passikuva. Motivaatio kirjeen.

Open Days

[-]

Videot

Zuyd Virtual Tour

Zuyd Virtual Tour - Conservatorium Jazz

Zuyd Virtual Tour - Conservatorium Klassiek

Zuyd Virtual Tour - Herdenkingsplein

Zuyd Virtual Tour - Hotelschool

Ota yhteyttä

Zuyd Hogeschool

Osoite, 1. rivi Zuyd University of Applied Sciences Brusselseweg 150
6217 HB Maastricht, Alankomaat
Verkkosivu http://international.zuyd.nl/
Puhelin +31 6 - 39 46 44 73