Zuyd University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sijainti

Löydät Zuyd ammattikorkeakoulu eteläosassa Alankomaiden, juuttua välillä Saksassa ja Belgiassa. Tutustu tähän risteyksessä maiden kulttuurien ja kielten, jossa kansainvälinen ja elinvoimainen oppimisympäristö odottaa. Eurooppalainen pääkaupungit Amsterdam, Bryssel, Lontoo ja Pariisi ovat aivan oven takana.

erinomainen koulutus

Klo Zuyd, voit odottaa saada kansainvälinen ura pois loistavan alun. Saat erinomaista koulutusta johtavassa tai johtavassa asemassa. Zuyd n projektioppiminen menetelmän avulla voit työskennellä pienissä ryhmissä enintään 15 opiskelijaa tukemana tutor. Tämä menetelmä kannustaa teitä aktiivisesti osallistumaan ryhmäkeskusteluissa ja parantaa ongelmanratkaisun taitoja.

Pienimuotoinen ja henkilökohtaisen

Zuyd tarjoaa pienimuotoista, intiimi oppimisympäristö kaikki edut suuremman laitos. Vaikka on yksi suurimmista ammattikorkeakoulun maassa, kaikki Zuyd tiedekunnat ovat suhteellisen pieniä, tiivis yhteisöjä, mistä löydät henkilökohtaisen ja ystävällisen ilmapiirin. Luennot ovat vuorovaikutteisia, jossa on tilaa henkilökohtaista ohjausta sekä vapaus kehittyä taitava ja luova ammattilainen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Scientific Illustration

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 4 vuotta September 2019 Alankomaat Maastricht + 1 lisää

[+]

Viimeinen osa on harjoitustyö asettamassa ottamista komitea (3).

Miten hakea?

Jos haluat hakea voit rekisteröityä Studielink, kansallisen tietojärjestelmän Hollannin yliopistoissa. Lue lisää rekisteröinti ja ilmoittautuminen. Hakuaika päättyy vappuna. Rekisteröitymisen jälkeen klo Studielink, saat vastauksen Zuyd.

[-]

Master sisustusarkkitehtuuri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Maastricht

Tällä Master sisustusarkkitehtuurin opit kehittämään konsepti tilaa perusteella omia ideoita ja taiteellisen näkemyksen ja ymmärtää, että käsite. [+]

Master sisustusarkkitehtuuri

Tällä Master sisustusarkkitehtuurin opit kehittämään konsepti tilaa perusteella omia ideoita ja taiteellisen näkemyksen ja ymmärtää, että käsite.

Mitä tämä voi Master sisustusarkkitehtuurin tarjota sinulle?

Perception ja ilmaisun arkkitehtuuri sisustus

Mikä tekee tietyssä paikassa niin ominaisuus? Onko se valo, kuuluvat tietyssä kulmassa läpi lasi-ikkunat? Materiaali ja värit tuolit, pöydät, verhot, seinät, lattia? Erityiset äänet huoneeseen? Kosketus, haju asioita? Ihmiset…? Fenomenologinen näkökohdat määrittää tunnelma sisustus.

Ydin

Sisustus meidän Master sisustusarkkitehtuurin ole markkinarako, vivahde tai näkökulma arkkitehtuurin, mutta perustavanlaatuinen suhtautuminen ympäröivään maailmaan. Ydin Tämän Master on käsitys paikkansa kaikissa ilmenemismuodoissa, ennen kuin aloitat muuttaa sitä, koska muuttuviin tarpeisiin ja vaatimuksiin.... [-]


Master tutkinto laitos ja kiinteistöjen hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Alankomaat Maastricht

[+]

Johtajat ymmärtää, että ilman toissijainen prosessi ensisijainen prosessi ei voi olla olemassa.

Opintomatka

Kopio passista. Yksi passikuva. Motivaatio kirjeen.

Open Days

[-]

Musiikin maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Maastricht

Kun olet hankkinut musiikin kandidaatin, voit halutessasi jatkaa opintojasi ja tulla 'Master of Music'. Master-tutkinto-ohjelma kestää kaksi vuotta. [+]

Musiikin maisteri

Kun olet hankkinut musiikin kandidaatin, voit halutessasi jatkaa opintojasi ja tulla 'Master of Music'. Master-tutkinto-ohjelma kestää kaksi vuotta. Akateeminen ohjelma voidaan räätälöidä yksilöllisiin tarpeisiisi. Jotta voit päästä maisteriohjelmaan, sinulla on oltava musiikkitutkinto Alankomaiden tunnustetulta laitokselta (Bachelor of Music) tai muilla tavoilla, jotka ovat räätälöityjä Conservatorium Maastrichtin tarjoamaan akateemiseen ohjelmaan. Nämä ohjelmat ovat avoinna vain rajoitetulle määrälle osallistujia. Tapahtuma on vain koeajalla.

liitto Master of Music -ohjelman tarjoavat Conservatorium Maastricht ja Fontys Conservatorium, Tilburg. Nämä instituutiot kuuluvat Fontysin ja Zuydin yliopiston taidekasvatuksen allianssiin (Alliantie voor de Kunsten Fontys en Zuyd), joka on yhteisyritys Zuyd-yliopiston ja Fontysin ammattikorkeakoulun välillä. sisäänpääsy Kaikkien taidekoulutusten vaatimusten mukaisesti sinun on suoritettava pääsykoe ennen kuin lopullinen päätös hakijasta voidaan tehdä. Yleisten pääsyvaatimusten lisäksi sinun on noudatettava erityisiä sisäänpääsyvaatimuksia. Pääsykoe koostuu seuraavista osista:... [-]


Teatterin päällikkö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Alankomaat Maastricht

Maastrichtin Toneelacademie-teatterin päällikkö tarjoaa inspiroivan ohjelman, jossa keskitytään taiteelliseen tutkimukseen ja laajaan mentorointiin taiteellisessa projektissa. [+]

Oletko teatterin ohjaaja tai teatterisuunnittelija, joka etsii kontekstia, jossa tarkastellaan taiteellista prosessia ja / tai tutkitaan uusia taiteellisia polkuja?

Maastrichtin Toneelacademie-teatterin päällikkö tarjoaa inspiroivan ohjelman, jossa keskitytään taiteelliseen tutkimukseen ja laajaan mentorointiin taiteellisessa projektissa.

Tietoja koulutuksesta

Mestari koostuu

Intensiivinen järjestetty ohjelma seminaareja, työpajoja, kokouksia ja ohjaajia. Saat haastavan ja monipuolisen panoksen, joka auttaa sinua kehittämään taiteellisia projekteja ja siihen liittyvää tutkimusta.Yksilöllinen reittisuunnitelma, jossa valitset oman erityisneuvojasi, jotka ovat tärkeitä teidän taiteelliselle projektille ja tutkimukselle.Käynnissä oleva kriittinen keskustelu vertaisryhmien, vierasopettajien, teatterinvalmistajien ja järjestäjien sekä muiden tieteenalojen ammattilaisten ja pääaineopiskelijoiden kanssa. Näiden vaihtoehtojen avulla kehität diskurssiasi ja sanastoasi.Käytännön koulutus, jossa taiteellinen käytäntösi on keskeinen. Valmistat masterin taiteellisella projektilla, joka esitellään ammattialalla.Ohjelma, joka koostuu neljästä rakennuspalstasta: kohtaus kohtauksen ja ohjauksen välillä, taiteellinen tutkimus, vertikaalisuus ja verkostot (kulttuuriyrittäjyys).... [-]

Ota yhteyttä

Zuyd Hogeschool

Osoite, 1. rivi Zuyd University of Applied Sciences Brusselseweg 150
6217 HB Maastricht, Limburg, Alankomaat
Verkkosivu http://international.zuyd.nl/
Puhelin +31 6 - 39 46 44 73