Universitat d'Andorra

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Andorran yliopisto (UdA) on ainoa julkinen yliopisto Andorran ruhtinaskunnassa, joka on Pyreneiden sydämessä sijaitseva mikrotila. Korkeakouluopiskelu maassa alkoi vuonna 1988 perustamalla sairaanhoitokoulu ja tietojenkäsittelytieteiden korkeakoulu, jolloin syntyi Andorran yliopisto, jonka kampus on ollut Sant Julià de Lòrian keskustassa vuodesta 2004.

Sen tehtävänä on vastata laadukkaasti Andorran yhteiskunnan tarpeisiin korkea-asteen koulutuksessa ja tutkimuksessa sekä kouluttaa ihmisiä hankkimaan tarvittavat tiedot ja taidot siirtymään nopeasti ja menestyksekkäästi työelämään. Tästä syystä yli 90% tutkinnon suorittaneista löytää työtä ennen opintojensa päättämistä tai ensimmäisen tutkimuksen kuukauden aikana Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorran (laadunvarmistus) vuonna 2018 tekemän työvoiman lisäämistä koskevan tutkimuksen mukaan Andorran korkeakoulujen virasto).

Yliopiston vahvuuksia ovat henkilökohtainen opiskelijoiden huomio, elinikäisen oppimisen edistäminen ja koulutusmalli, jonka opetussuunnitelmat perustuvat osaamisen saavuttamiseen haasteiden voittamisen avulla. Vuosittain UdA ottaa mukaan yli 500 opiskelijaa virallisiin koulutusohjelmiin ja yli 1200 jatko-opinto-ohjelmiin.

Andorran yliopisto on koko historiansa ajan kasvanut kestävän kehityksen mukaisessa koulutuksessa ja tutkimuksessa, ja se tarjoaa nyt akateemisia tutkintoja kaikilla kolmella yliopistotasolla (kandidaatti, maisteri ja tohtori). Suurin osa tarjotuista tutkinnoista on ensimmäisen vaiheen (3-vuotiset kandidaatin tutkinnot - 180 eurooppalaista opintopistettä) sekä kampuksella että verkossa pääasiassa tekniikan, liike-elämän, terveydenhuollon ja koulutuksen aloilla. Kaikki opetetut tutkinnot on mukautettu Euroopan korkeakoulutusalueen (EHEA) kehykseen ja osallistujamaat tunnustavat ne.

Kansainväliset suhteet ovat yksi UdA: n painopisteistä, samoin kuin saapuvien ja lähtevien opiskelijoiden ja henkilökunnan liikkuvuusohjelmat. Tästä syystä se on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen noin 40 yliopiston kanssa ympäri maailmaa ja varmistaa, että tarjolla olevilla virallisilla kursseilla on lukukausi englanniksi.

Sijainnit

Sant Julià de Lòria

Osoite
Plaça de la Germandat,7
AD600 Sant Julià de Lòria, Andorra

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: