Keystone logo
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Johdanto

Mariano Moreno Institute (ISMM) perustettiin vuonna 1963 Buenos Airesin kaupunkiin Argentiinassa. Roberto Saden, akateemisen visionäärin perustama instituutti aloitti journalismin kouluna, josta tuli Buenos Airesin ensimmäinen journalismin koulu. Se on nimetty Mariano Morenon mukaan, joka oli kaupungin ensimmäisen sanomalehden Gazeta de Buenos Airesin perustaja.

ISMM on omistettu yksinomaan koulutustoiminnalle ja tunnetaan tällä hetkellä yhtenä Argentiinan johtavista oppilaitoksista. Yli 48 vuoden kokemuksella se on onnistunut laajentumaan eri koulutusaloille, kuten kulinaarisiin taiteisiin, tietokoneisiin, muotisuunnitteluun ja aikuisten kiihdytettyyn lukioon.

Vuodesta 2000 lähtien Mariano Morenon kulinaarinen instituutti (MMCI)* on asettanut huippuosaamisen kulinaarisen koulutuksen tasolle ja asettuu yhdeksi Latinalaisen Amerikan parhaista kouluista. MMCI: n tehtävänä on edistää kulinaarisen taiteen arvostusta maailmanlaajuisesti ja kannustaa huippuosaamista elintarvikealalla kaikilla tasoilla.

Joka vuosi kulinaarisen taiteen instituutti toivottaa satoja ulkomaisia opiskelijoita Buenos Airesiin. Instituutti on myös perustanut neljä koulua Kolumbiaan ja kolme Meksikoon, joissa sen tietämys ja asiantuntemus ovat saaneet suuren tunnustuksen koululle ja sen valmistuneille. Sen erinomainen maine, erinomaiset ammattilaiset ja tilat ovat mahdollistaneet kumppanuuden kansainvälisesti tunnustettujen kulinaaristen koulujen, kuten ”Paul Bocuse Lyonin Culinary Arts Institute”, kanssa. Tällaiset kansainväliset kumppanuudet antavat opiskelijoille mahdollisuuden osallistua kulttuurisesti monipuolisempiin kokemuksiin ja paljastaa heidät erittäin kilpaillulle liike -elämälle.

MMCI tarjoaa kattavaa ruokaa ja leivonnaisia koskevaa koulutusta kulinaarisille ammattilaisille ja harrastajille. Opetussuunnitelma perustuu eurooppalaiseen keittiöön painottaen ranskalaisia, italialaisia ja espanjalaisia tekniikoita. Näiden klassisten keittomenetelmien lisäksi se tutkii myös amerikkalaista alueellista ruokaa, aasialaista ruokaa ja uusimpia suuntauksia, kuten molekyylinen gastronomia, valmistaen oppilaitaan kansainväliseen uraan elintarviketeollisuudessa. Opiskelijoita koulutetaan käsityön mestareiden rinnalla, jotka jakavat maailmankokemuksensa ja kannustavat heitä kehittämään luovuutta ja omaperäisyyttä.

Kulinaarisen taiteen ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi esittelemällä ja käytännön käytännön sovelluksella ammattimaisesti varustetuissa keittiöissä. Osana tätä dynaamista ympäristöä opiskelijat uppoutuvat kulinaarisiin ja vieraanvaraisiin maailmoihin viettäen paljon aikaa keittiössä soveltamalla taitoja ja tekniikoita.

Sijainnit

  • Mariano Moreno

    Mariano Moreno, Argentiina

    Kysymyksiä