Lue virallinen kuvaus

Perustuu Buenos Aires, Mente Argentiina on perustettu järjestö tarjota kansainvälisiä koulutusmahdollisuuksia ja huippulaatua henkilökohtaista tukea kansainvälisille opiskelijoille kautta dynaaminen, yksilöllisiä intensiivikoulutusta. Pyrimme tarjoamaan innovatiivisia ohjelmoinnin jonka avulla opiskelijat voivat nauttia Argentiina ainutlaatuisella ja eri tavalla, kun taas samaan aikaan, helpotetaan koulumenestystä ja edistää maailmanlaajuista osaamista ja henkilökohtaista kasvua.

Tänään, Mente Argentiina on johtava organisaatio tutkimuksessa ulkomailla, espanja, harjoittelupaikkoja ja vapaaehtoistyön Argentiinassa.

Olipa opiskelee lukukaudeksi, jatkaa merkittävä määrin, interning kanssa argentiinalainen järjestön tai osallistumalla hauska lyhyen kurssin, Mente Argentiinan ohjelmat on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kokea Argentiina paikallisesta näkökulmasta. Tutki Argentiina, mitä pidät eniten, ja ryhtyä tähän unohtumattomalle matkalle kanssa Mente Argentiina!

Miksi valita Mente Argentiina?

Mente Argentiina on tunnustettu johtava ja suurin järjestö Opiskelu ulkomailla, espanja, harjoittelupaikkoja ja vapaaehtoistyön Argentiinassa. Kuten johtava organisaatio Argentiinassa, Mente Argentiina on kehittänyt erilaisia ​​tapoja tukea kansainvälisille opiskelijoille, koska ne navigoida monia haasteita - akateeminen, taloudellinen ja kulttuurinen - tulossa Argentiinaan opiskelemaan, kokemusta, oppia ja kasvaa.

Kanssa Mente Argentiina, olet vapaa keskittyä on opiskelija, parantaa espanjan kielen, saada globaali osaaminen, ja nauttia dynaaminen maailman kaupunki. Meidän opiskelijat paitsi todistaja toiseen kulttuuriin, vaan myös aktiivisesti kokemusta ja osallistua Argentiinan elämäntapa läpi upottamalla lähestymistapa.

Täällä Mente, me rakastamme Argentiina ja tarjoamalla kansainvälistä koulutusta kokemuksia opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Tämä intohimo on suoraan käännetty ohjelmiamme ja ainutlaatuisia palveluja toimitamme. Sillä tarjoamme ohjelmia ainoastaan ​​Argentiinassa, meillä paljon erikoistuneita paikallista osaamista Olemme innostuneita jakaa meidän osallistujia.

Valitessaan Mente Argentiina, sinulla todellinen paikallinen kumppani myönteinen ja antoisa kokemus Buenos Airesissa, Argentiinassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Mente Argentina

Mente Argentiinan maisteriohjelman International Relations on suunniteltu opiskelijoita eri puolilta maailmaa, jotka eivät vain halua saada maisteri Kansainväliset suhtee ... [+]

Master Degree in International Relations

&nbsp

Mente Argentiinan maisteriohjelman International Relations on suunniteltu opiskelijoita eri puolilta maailmaa, jotka eivät vain halua saada maisteri Kansainväliset suhteet, mutta myös luomaan poikkeuksellisen oppimiskokemus Buenos Airesissa, Argentiinassa. Meidän Kansainväliset suhteet ohjelma tarjoaa sinulle korkealaatuisia koulutuksen yksi arvostetuimmista yliopistoista Latinalaisen Amerikan.

Kansainväliset suhteet ohjelma tarjoaa Mente on 15 kuukauden mittainen, jonka aikana oppilaat saavat tilaisuuden toteuttaa erikoistumiskoulutuksen pitoisuuksina mukaan heidän henkilökohtaisia ​​etuja. Päätyttyä IR ohjelman jatko on vankka käsitys kansainvälisen politiikan, globaalin talouden ja kansainvälisen turvallisuuden painottaen Latinalaisessa Amerikassa.... [-]

Argentiina Buenos Aires
Helmikuu 2020
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mente Argentina

Mente Argentiinan maisteriohjelman journalismi on suunniteltu opiskelijoita eri puolilta maailmaa, jotka eivät vain halua saada maisterin journalistiikan, mutta myös niil ... [+]

Master journalistiikan Buenos Aires, Argentiina Mente Argentiinan maisteriohjelman journalismi on suunniteltu opiskelijoita eri puolilta maailmaa, jotka eivät vain halua saada maisterin journalistiikan, mutta myös niille, jotka etsivät poikkeuksellisen oppimiskokemus Buenos Airesissa, Argentiinassa.

Mente Argentiinan Journalismi ohjelma keskittyy etenee opiskelijoiden kykyä raportoida kirjallisessa ja verkkomediaan. Opiskelijat myös tutkia liittyvillä aloilla journalismin, esimerkiksi tiimityö, hallinnan ja teknologian käyttö tiedotusvälineissä.

Meidän ohjelma on 12 kuukauden mittainen. Tänä aikana opiskelijat toteuttavat luokat ja seminaareihin antama paikallisesti ja kansainvälisesti tunnustettujen toimittajien sekä lehdistötilaisuuksia politiikasta, kulttuurista, taloudesta ja urheilu.Lisäksi opiskelija tekee harjoittelun yksi tärkeimmistä sanomalehdistä Argentiinassa, luoda kattava portfolio ja täydellinen opinnäytetyö. ... [-]

Argentiina Buenos Aires
Helmikuu 2020
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi