Mente Argentina

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustuu Buenos Aires, Mente Argentiina on perustettu järjestö tarjota kansainvälisiä koulutusmahdollisuuksia ja huippulaatua henkilökohtaista tukea kansainvälisille opiskelijoille kautta dynaaminen, yksilöllisiä intensiivikoulutusta. Pyrimme tarjoamaan innovatiivisia ohjelmoinnin jonka avulla opiskelijat voivat nauttia Argentiina ainutlaatuisella ja eri tavalla, kun taas samaan aikaan, helpotetaan koulumenestystä ja edistää maailmanlaajuista osaamista ja henkilökohtaista kasvua.

Tänään, Mente Argentiina on johtava organisaatio tutkimuksessa ulkomailla, espanja, harjoittelupaikkoja ja vapaaehtoistyön Argentiinassa.

Olipa opiskelee lukukaudeksi, jatkaa merkittävä määrin, interning kanssa argentiinalainen järjestön tai osallistumalla hauska lyhyen kurssin, Mente Argentiinan ohjelmat on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kokea Argentiina paikallisesta näkökulmasta. Tutki Argentiina, mitä pidät eniten, ja ryhtyä tähän unohtumattomalle matkalle kanssa Mente Argentiina!

Miksi valita Mente Argentiina?

Mente Argentiina on tunnustettu johtava ja suurin järjestö Opiskelu ulkomailla, espanja, harjoittelupaikkoja ja vapaaehtoistyön Argentiinassa. Kuten johtava organisaatio Argentiinassa, Mente Argentiina on kehittänyt erilaisia ​​tapoja tukea kansainvälisille opiskelijoille, koska ne navigoida monia haasteita - akateeminen, taloudellinen ja kulttuurinen - tulossa Argentiinaan opiskelemaan, kokemusta, oppia ja kasvaa.

Kanssa Mente Argentiina, olet vapaa keskittyä on opiskelija, parantaa espanjan kielen, saada globaali osaaminen, ja nauttia dynaaminen maailman kaupunki. Meidän opiskelijat paitsi todistaja toiseen kulttuuriin, vaan myös aktiivisesti kokemusta ja osallistua Argentiinan elämäntapa läpi upottamalla lähestymistapa.

Täällä Mente, me rakastamme Argentiina ja tarjoamalla kansainvälistä koulutusta kokemuksia opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Tämä intohimo on suoraan käännetty ohjelmiamme ja ainutlaatuisia palveluja toimitamme. Sillä tarjoamme ohjelmia ainoastaan ​​Argentiinassa, meillä paljon erikoistuneita paikallista osaamista Olemme innostuneita jakaa meidän osallistujia.

Valitessaan Mente Argentiina, sinulla todellinen paikallinen kumppani myönteinen ja antoisa kokemus Buenos Airesissa, Argentiinassa.

Sijainnit

Buenos Aires

Osoite
Mente Argentina
Av. Santa Fe 3192 4"B"

Buenos Aires, Buenos Aires, Argentiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin