The National University of Santiago del Estero

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopistomme sijaitsee Santiago del Esteron pääkaupungissa, joka on maan vanhin kaupunki, koska se perustettiin vuonna 1553 ja joka sijaitsee Argentiinan tasavallan luoteisosassa. Vuonna 1973 perustettu UNSE pyrki aina täyttämään sen synnyttäneen yhteisön vaatimukset. Siksi korostettiin uraa, jolla pyritään ratkaisemaan paikallisen sosiaalisen ympäristön ongelmat tekniikkaan sekä sosiaali- ja terveysongelmiin.

Yliopiston syntyminen täytti tunnetun tarpeen alueella, koska se antoi paikalle nuorten sukupolvien, joilla muuten ei olisi ollut mahdollisuutta päästä korkeakoulutukseen, koska ennen yliopiston olemassaoloa Santiagossa, heidän täytyi matkustaa naapurimaakuntiin saadakseen korkeakoulututkinnon. On myös mainittava, että UNSE on julkinen, itsenäinen ja vapaa yliopisto.

The National University of Santiago del Estero koostuu tiedekunnista sekä kouluista, instituuteista ja osastoista. Neljä yliopiston kartanoa, joita kutsutaan myös luostareiksi, muodostavat yliopiston, ja ne ovat: opettajat, muut kuin opettajat, tutkinnon suorittaneet ja opiskelijat, jotka ovat ytimessä edustustoissaan ja ammattiyhdistysorganisaatioissa.

Yliopiston pääkonttori sijaitsee kaupungin eteläosassa, tarkemmin Avenida Belgrano Sud 1912. Siinä ovat rehtorin, vararehtoraatin, tiedekuntien dekaanien toimistot, hallintoyksiköt sekä luokkahuoneet ja laboratoriot. opetustarkoituksiin ja tutkimukseen. Sillä on myös keskuskirjasto, auditorio, FM-radioasema ja televisiokanava.

On olemassa muita UNSE-rakennuksia, jotka kuuluvat myös saman tiedekunnan tiedekuntiin ja sijaitsevat maaseutu- ja teollisuusalueilla, kuten El Parque Industrial ja El Zanjón , joissa on lukuisia laboratorioita, joissa suoritetaan tutkimus- ja opetustehtäviä.

Sijainnit

Santiago del Estero

Osoite
Avenida Belgrano Sur,1912
G4200 Santiago del Estero, Santiago del Estero Province, Argentiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: