Lue virallinen kuvaus

35 vuoden kokemus, jatkuvaa kehittämisessä ja jatkuvassa

Vuonna Vatel, valmistaudumme operatiivisen henkilöstön ja johtajien Kansainvälisen Kirjastotietokannat. Jossa kokemus 35 vuotta, meidän 31 kouluissa maailmanlaajuisesti opettaa sen 7000 opiskelijat samaa ohjelmaa, joka perustuu kansainvälistymiseen ja perustuvat vuorottelu teoreettisen tiedon ja ammattikäytäntöjen.

Tämä käsite on ollut erittäin onnistunut: meidän 29000 valmistuneet, nimeltään "Vatelians" harjoitellaan arvostetuin laitoksista maailmassa. 80% heistä seuraa uran Kirjastotietokannat, asemissa pääjohtajan hotelliketjujen ja itsenäisiä laitoksia, Operations Director, hallinto, myynti, markkinointi, ihmis- tai taloudellisia resursseja. Myös ovat johtajat PR, Events, Vastaanotto Manager ... Muilta 20% on vuokrannut muilla aloilla, etenkin ylellisyyttä teollisuudessa, joka on vietellyt taitojaan.

Kaikki "Vatelians" muodostavat dynaamisen, vankka ja arvokas verkosto, sekä opiskelijalle, joka pyrkii toteuttamaan käytäntöjä, ja että vastavalmistunut etsivät työtä tahansa alueella maailmassa. Vatel, tänään maailman johtavista opetuksessa Hotel ja Matkailun liikkeenjohdon, täyttää kaikki edellytykset sen valmistuneet ovat kansainvälisessä ja monikulttuurisessa profiilin menestyä urasi.

Vatel tehtävänä: liittyä ammatillisen todellisuuteen

Valmistaudu nuorten sukupolvien rakentaa omaa tulevaisuutta matkailussa ja kansainvälisissä vieraanvaraisuudesta.

Matkailuala aikaistetaan 20 vuotta. Edessä taloudellisia, poliittisia ja sosiaalinen kriisi, se on edelleen turvallinen pitkäaikaista arvoa.

Todisteena, pitkän aikavälin ennusteet Maailman matkailujärjestön:

Kansainvälisten matkailijoiden matkustaa ympäri maailmaa kasvaa 3,3% vuodessa vuosien 2010 ja 2030 saavuttaen 1,800 miljoonaa jälkimmäisen; Vuosien 2010 ja 2030 määrän uskotaan matkustaa emerging kohteisiin kasvoi kaksi kertaa nopeammin (+ 4,4% vuodessa) kuin kehittyneissä talouksissa (+ 2,2% vuodessa) Markkinaosuus kehittyvissä talouksissa on kasvanut 30 47% vuosien 1980 ja 2012, ja pitäisi saavuttaa 57% vuoteen 2030 mennessä, mikä vastaa yli miljardi kansainvälisten matkailijoiden matka

Niinpä kansainvälinen hotelli ryhmät jatkavat lisääntyä maailmassa. Liittämään kasvua, ne tarvitsevat operatiivista henkilöstöä ja johtajia, kykenee työskentelemään monikulttuurisessa ympäristössä, johtaa joukkueen riippumatta kansallisuuksia, jotka muodostavat sen. He etsivät vastavalmistuneille ylläpitäjät jotka hankitun tiedon paitsi suuren koulun liikkeenjohdon vaan myös taitoja ja osaavat käyttäytyä piirteitä hotellin.

Maailmanlaajuisesti näemme kaksi erityyppistä liikkeenjohdon hotelli ryhmät:

Euroopan hallintaa. Se rakennettiin yli kahden vuosisadan historian hotellin. Se on suunnattu palvelujen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Siinä otetaan huomioon kaikki kulttuurinäkökohdat asiakkaan, missä maassa se on toteutettu perustamiseen ja henkilöstön avulla ... Anglosaksinen hallintaan. Paljon tuoreempi, sitä säännellään vaatimus taloudellisten tulosten ja esittää niitä menettelyjä, joita on noudatettava työntekijöiden

Vatel on ottanut sen kannan Euroopan johdon opetuksen ja lähettävät taiteen vastaanottavan Ranskan, maailmanlaajuisesti tunnettu merkki laadusta, maku ja huippuosaamista.

Tavoitteena Vatel: menestys oppilaille

Kehitä taitoja Anna heille keino saavuttaa ammatilliset tavoitteet Ehdottaa täyttävän koulutuksen odotukset ammatti

Kaikki Vatel pedagogiikka on siis valmistettu tätä tarkoitusta varten. Vatel henki, arvot hankitaan elämän

Se perustuu viiteen pilariin:

Luo läheiset suhteet opiskelijoiden ja heidän koulu Vatel, joka on vakuuttunut siitä, niitä kaikkia keinoja menestyä tulevalla työuralla Luo dynaaminen opetus, jonka avulla opiskelijat:

omaksua teoriatietoa asteittain toteuttaa ne ja käyttää niitä myöhemmin ammatilliset käytännöt
Mahdollisuus rakentaa ammatillisen hankkeen

Välittää taitoja, jotka siirtävät opiskelijat sydämeen ammatillisen todellisuuden ja antaa heille tietää yksityiskohtaisesti tehtäviä, jotka on täytettävä tai täytäntöön uudempi Käynnistä opiskelijat oppia käyttäytymään, erityinen arvo vieraanvaraisuutta sekä mekko ja kieli, kutsuva asenne, toisten kunnioittaminen, avoimuus eri kulttuureihin ja kielitaitoa linguistiques oikein. Aiheuttaen läheinen suhde ammattilaisten matkailu-ja ravintola, myönteinen ja kestävä, kiitos, osallistumalla erilaisiin kokouksiin ja integroituminen dynaaminen verkosto 29000 Vatelians

Opettajat työskentelevät synergiaa.

Opetus joukkueet Vatel Ryhmä koostuu tasapuolisesti yliopiston professoreita ja maailmankuulu ammattilaisia ​​alalla.

He lähettävät tietoa, taitoa, hänen intohimonsa. Ne ovat jatkuvasti tietoa innovaatioista kannalta teknistä koulutusta ja ammatillista tekniikoita. Ansiosta interaktiivisia menetelmiä, jotka perustuvat tavanomaiseen dynamiikkaa yritysten antaa opiskelijoille mahdollisuudet kehittää analyyttisiä taitoja, hankkia tarvittavia taitoja hotelleissa ja matkailua, ja syventää liikkeenjohdon olosuhteissa real.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Espanjalainen

El Grupo Vatel

Ubicación de Vatel en Buenos Aires