American University of Armenia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja AUA

American University of Armenia (AUA) on yksityinen korkeakoulun oppimisen, joka tarjoaa kansainvälisyyskasvatuksesta Armeniassa.

AUA on sidoksissa Kalifornian yliopiston ja akkreditoitu WASC Senior College ja University komissio, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 510.748.9001.

Perustettiin vuonna 1991, AUA tarjoaa korkealaatuista, jatko-ja koulutus, joka kannustaa kansalaistoiminnan ja edistää demokraattisia arvoja, edistää stipendin asetus, joka arvostaa ja kehittää akateemista huippuosaamista, vapaa tutkimus, eheys, apuraha, johtajuus ja palvelu yhteiskunnalle.

AUA: n jatko-ohjelma tarjoaa maisterin tutkinnot kahdeksassa koulutusaloilla: Business Administration, tuotantotalouden ja Systems Management, Informaatiotekniikan, opin ja kansainvälisten asioiden, Economics, terveys-, Law, ja Opetus Englanti vieraana kielenä. Nämä ohjelmat on tarkoitettu kehittämään kriittisen analyysin ja perusteellisempaa tietoa kehittyneiden työselostus, itsenäinen opiskelu ja tutkimus.

AUA: n perustutkintoa ohjelma tarjoaa kandidaatin tutkinnon Englanti ja viestintäministeriö, Laskennallisten tieteiden, ja liiketoiminta. Kautta peruskurssit, yliopisto tarjoaa opiskelijoille perusteellista tietoa uran valmisteluun ja lisätutkimuksia sekä leveys ja perusta yleistä tietämystä ja taitoja elinikäiseen oppimiseen.

American University of Armenia on rekisteröity American University of Armenia Corporation, 501 (c) 3 voittoa osavaltiossa Kaliforniassa ja on myös rekisteröity American University of Armenia Foundation säätiön (Հիմնադրամ) in Armenian tasavallassa.

Sijainnit

Jerevan

American University of Armenia

Osoite
40 Marshal Baghramyan Ave.

0019 Jerevan, Jerevan, Armenia
Verkkosivusto
Puhelin
(+374 60) 69 40 40