Oppilaitokset ja yliopistot Aruballa

Parhaat Oppilaitokset ja yliopistot Aruballa 2018/2019

Tällä sivulla voit etsiä yliopistot ja kauppakorkeakoulut Arubassa. Voit helposti löytää kaikki tiedot korkeimmilla sijoilla yliopistoissa Arubassa. Klikkaa "Lue lisää " on yksityiskohtainen kuvaus yliopiston ja katsaus opinto-ohjelmia tarjotaan.

Etsi yliopistot Arubassa ja selata niiden ohjelmat löytää ne, jotka sopivat sinulle parhaiten. Saat kaiken tietoa eri opinto vaihtoehtoja Arubassa ja vertaa lukukausimaksut ja opintojen pituuden. Voit säästää aikaa ja yhteystiedot yliopistojen Arubassa suoraan: Täytä "Pyydä ilmainen tiedot " muoto, joka laittaa sinut kosketuksissa hakutoimistopalvelut.

Aloita haku tulevaa koulutusta heti!

1 Tulosta Aruba

Xavier University School of Medicine

Aruba Oranjestad January 2019

Xavier University School of Medicine (XUSOM) perustettiin vuonna 2005 ja on vuokrannut hallitus Aruban luvan opetusministeriön Aruba. Kaupungissa Oranjestad, pääkaupunki Aruba, Karibian lääketieteen koulun opiskelijat saavat turvallisen ilmapiirin keskittyä opintoihinsa. Kuten suurin kaupunki Aruba, Oranjestad pääsee helposti suorilla lennoilla ympäri maailmaa. Meidän yhdysvaltalaisen kurssit opettavat erottaa lääkäreitä meistä, jotka ovat sitoutuneet opetuksen. Karibian lääke… [+] tieteellisen koulun opiskelija tiedekunnan suhde on 25-1, joka tarjoaa opiskelijoille yksilöllistä oppimisympäristön. Kaikki labs ja luokkahuoneissa on uusinta laitteiden, kuten LCD-projektorit, kaavioita ja anatomia museoita. Plastisoitua ihmisruumiita käytetään opetuksen ja leikkaamiseen. Anatominen dissections joita suoritetaan Dr. Horacio E. Oduber sairaala, paikallinen sairaala Aruba. Monet ostoskeskukset, valtion virastoissa ja pikaruokaa ravintolat sijaitsevat kävelymatkan päässä Karibian lääketieteellisen koulun. Lähellä linja-autoaseman mahdollistaa opiskelijan helpon pääsyn kaikkiin osiin saarta. Kampuksella itsessään on hiljattain remontoitu, nykyaikainen, jossa on yli 125000 neliömetriä. Koko laitos on keskeinen ilmastointi ja se on varustettu langattomalla tekniikalla kaikkialla. Opiskelijat ovat taatusti turvattu pääsy kampuksella koko ajan, koska XUSOM on yöllä ja viikonloppuna turvapäälliköihin päällä. Kampuksella kattaa vilkas monikulttuurinen ilmapiiri, jossa kaikki oppilaat tuntemaan itsensä hyväksytyiksi ja mukava. [-]