Xavier University School of Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Xavier University School of Medicine (XUSOM) perustettiin vuonna 2005 ja on vuokrannut hallitus Aruban luvan opetusministeriön Aruba. Kaupungissa Oranjestad, pääkaupunki Aruba, Karibian lääketieteen koulun opiskelijat saavat turvallisen ilmapiirin keskittyä opintoihinsa. Kuten suurin kaupunki Aruba, Oranjestad pääsee helposti suorilla lennoilla ympäri maailmaa.

Meidän yhdysvaltalaisen kurssit opettavat erottaa lääkäreitä meistä, jotka ovat sitoutuneet opetuksen. Karibian lääketieteellisen koulun opiskelija tiedekunnan suhde on 25-1, joka tarjoaa opiskelijoille yksilöllistä oppimisympäristön. Kaikki labs ja luokkahuoneissa on uusinta laitteiden, kuten LCD-projektorit, kaavioita ja anatomia museoita. Plastisoitua ihmisruumiita käytetään opetuksen ja leikkaamiseen. Anatominen dissections joita suoritetaan Dr. Horacio E. Oduber sairaala, paikallinen sairaala Aruba.

Monet ostoskeskukset, valtion virastoissa ja pikaruokaa ravintolat sijaitsevat kävelymatkan päässä Karibian lääketieteellisen koulun. Lähellä linja-autoaseman mahdollistaa opiskelijan helpon pääsyn kaikkiin osiin saarta.

Kampuksella itsessään on hiljattain remontoitu, nykyaikainen, jossa on yli 125000 neliömetriä. Koko laitos on keskeinen ilmastointi ja se on varustettu langattomalla tekniikalla kaikkialla. Opiskelijat ovat taatusti turvattu pääsy kampuksella koko ajan, koska XUSOM on yöllä ja viikonloppuna turvapäälliköihin päällä. Kampuksella kattaa vilkas monikulttuurinen ilmapiiri, jossa kaikki oppilaat tuntemaan itsensä hyväksytyiksi ja mukava.

Sijainnit

Oranjestad

Osoite
Xavier University School of Medicine, Aruba
Santa Helenastraat #23


Oranjestad, Aruba

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin