Academy of Information Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Oikean koulutuksen järjestäjä on ehkä tärkein päätös sinun koskaan tehdä. AIT: n käytännön käytännön lähestymistapaa antaa sinulle vankka kokemus ja laaja valikoima keinoja, joilla varmistetaan menestystä luova ja digitaalisen teollisuuden.

AIT tarjoaa kandidaatin tutkinnot ja kursseilla, joissa voit erikoistua Elokuvatuotanto, Pelit Suunnittelu, animaatio, Digital Design, Apps & Software Development and Business. Kurssit voimakkaasti keskittynyt varmistamaan olet "työpaikka valmiina" antamalla sinulle käytännön ja yksilöllistä oppimista, mahdollisuuksia työharjoitteluun, Salkun kehitystä ja teollisuuden yhteyksiä.

Meidän kokonaisvaltainen lähestymistapa oman koulutuksen tarkoittaa, että emme pelkästään tuota suunnittelijoiden tai animaattorit yhdellä taito, voimme auttaa sinua tullut ammattilaisille monenlaisia ​​kykyjä jotka voivat mukautua ja kasvaa alati muuttuvassa teollisuuden vaatimukset. Tässä syy, miksi AIT on paras valinta luovia ihmisiä.

Ymmärrämme Teollisuus Olemme nopeasti kaapata ja sopeutua alati kehitysnäkymien varmistaa, että opiskelijoilla on kilpailuetu uusinta tietoa ja käytännön taitoja, jotka halutaan teollisuudessa.

Yksilöllinen Kokemus Meidän kampuksella on intiimi, joten tiedämme sinua nimeltä ja voi tarjota suuria yksilöllistä tukea. Meidän pieni luokkakoot tarkoita opit rento ja tiivis tunnelma, jossa enemmän yksilöllistä huomiota on kiinnitettävä oppimiskokemus. AIT on hyvä paikka saada ohjausta urasi hyytymistietä meidän opettajat ovat menestykseen kuin niiden ykkösasia.

Laatu Kurssit AIT on erinomainen maine tarjoamalla laadukkaita kursseja. AIT on tunnustettu Australian Computer Society ja on ensimmäinen tertiäärinen tarjoaja Australiassa tarjota Bachelor of IT (Mobile Applications Development). AIT: n kurssien avulla voit jatkaa opintojasi osaksi jatko-tai jatko-kursseja Australian johtavissa yliopistoissa.

State-of-the-art Campus Meillä on elinvoimainen oppimisympäristö ja sen ulkopuolella kampuksella, joka keskittyy luovuuteen ja avoin tila. Meillä on ystävällinen ja monikulttuurisessa ympäristössä, joka tekee meidän opiskelijat kokevat kotona kampuksella ja antaa heille vapaus kehittää luovia kykyjä.

Uusimmat laitteet ja ohjelmistot Voit opettele vuorovaikutteisen digitaalisen median kanssa laaja ammatillinen multimedia laitteet ja ohjelmistot, kuten Australian ensimmäinen Markerless Motion Capture järjestelmä, Unreal Development Kit (UDK), voimakas Autodesk Motion Builder, Autodesk Mudbox ja Adobe Creative Cloud Suite.

Saavat käytännön kokemusta liike Opit keskeisiä projektinhallinnan menetelmiä, markkinoinnin osaamista ja yritysympäristön kanssa varmistaa osaat valmistella ja esitellä oman salkun teosten markkinoille. AIT tavoitteena kaikille opiskelijoille olla työpaikka valmiina "kautta ammatillisen kehityksen työpajoja ja teollisuuden verkostoitumismahdollisuuksia.

Monipuoliset taidot AIT: n opiskelijat opiskelevat laaja rekisteri ja menetelmien digitaalisen median alalla. Tämä tarkoittaa sitä, voit kehittää merkittävimpiin digitaalisen taitoja, joita voidaan siirtää useiden alojen luovan työn. AIT on yksi ainoa järjestöjen Australiassa opettaa markerless motion capture-järjestelmä eli voit myös valmistuu ainutlaatuinen ja teollisuuden kannalta kokemus.

Fast Track Your Education Joustavan Kurssin rakenne, säännöllinen alkamis-ja ympäri vuoden luokkiin ansiosta voit nopeasti seurata koulutus ja suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto vain 2 vuotta.

FEE-HELP & VET FEE-HELP Hyväksytty Kotimaan opiskelijat pääsevät FEE-HELP & VET FEE-HELP hyväksytty kursseja niin, että sinun ei tarvitse syntyä etukäteen lukukausimaksun ja voi opiskella taloudellista mielenrauhan.

Väyliä University AIT: n kurssit tarjoavat väyliä Sydneyn yliopistosta, University of Wollongong, Macquarie University, University of Central Queenslandin ja University of Technology Sydney.

Sijainnit

sydney

AIT Academy of Information Technology

Osoite
Level 2, 7 Kelly Street
2007 sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia
Puhelin
+61 2 9211 8399

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin