Lue virallinen kuvaus

Perustettiin vuonna 1897 seitsemännen päivän adventistit, Avondale on kasvanut johtava kolmannen asteen koulutuksen järjestäjä, yhdistää elementtejä kristinuskon kanssa jatkuvasti korkeatasoista koulumenestystä ympäristössä, joka pitää ihmisiä kaikilta elämänaloilta.

Avondale College tarjoaa laajan valikoiman akkreditoitu perustutkintoa, jatko-ja ammatillista kursseja järven Macquarie ja Sydney kampuksilla. Tavoitteena on antaa opiskelijoille tarvittavat taidot ja kokemus kunnostautua niiden tulevaan uraansa. Tämä saavutetaan yhdistämällä teorian ja todellisissa tilanteissa tarjoamalla opiskelijoille useita käytännön mahdollisuuksia koko kursseja. Yksi eduista, joka asettaa Avondale toisistaan ​​on pienempi luokkakoot. Kouluttajat voivat helposti tutustua kunkin opiskelijan jotta ne voivat räätälöidä jokaisen oppitunnin tavalla, joka parhaiten hyödyttää luokan hajaantumista.

Avondale valmistuneet ovat toistuvasti käytetty kansallisen keskiarvon yläpuolella ja ovat arvostettuja olla työpaikka valmiina, osoitus eriäviä oppimiskokemus.

On myös Avondale tavoitteena kehittää koko henkilö-henkinen, fyysinen, sosiaalinen ja henkinen. Joukkueet henkilöstön ja opiskelijoiden järjestää erilaisia ​​kampuksella tapahtumista, jotka sallivat muiden ikäisensä pysyä aktiivisina ja mukana. On jokaiselle jotakin; Avondale kannustaa jokainen opiskelija olla mukana urheiluun, sosiaaliseen toimintaan ja henkisen elämän.

Sinulla on mahdollisuus asua asuntoloissa kätevästi molemmilla kampuksilla. Kampuksella elävä tarjoaa tukevan ympäristön, jossa oppimisen ja sosiaalisen matka jaetaan ystäviä eri puolilta maailmaa. Avondale henkilökunta ja opiskelijat muodostavat yhdessä vahvan yhteisön, joka on saatavilla vain harvoin suuremmissa yliopistoissa. Se tarkoittaa myös sitä, että voit nauttia kätevästi on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä huoneeseen luokkiin, kahvila, kuntosali, Urheilutilojen ja järjestäytynyttä toimintaa.

Avondale jatkuvasti parantaa innovatiivisten opetusmenetelmiä ja huippututkimusta, jäädessä sitoutunut perusarvoihin. Excellence, henkisyys, hoivata, palvelu ja tasapaino ovat kulmakiviä Avondale kehitystä. Pitäisi valita Avondale, se on varmaa osallistun johtava kolmannen asteen oppilaitosta sisällä uskoa vahvistavaa yhteisön kanssa suuria mahdollisuuksia henkinen, fyysinen ja psyykkinen kasvu, palvelu ja erinomaiset työllisyysnäkymät.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Avondale College of Higher Education

Haasteena johtamisen erilaisten organisaatioiden on tullut entistä vaativampia ja monimutkainen. Sopeutuminen nopeasti muuttuviin liiketoimintaympäristössä vaatii entistä ... [+]

Haasteena johtamisen erilaisten organisaatioiden on tullut entistä vaativampia ja monimutkainen. Sopeutuminen nopeasti muuttuviin liiketoimintaympäristössä vaatii entistä kehittyneempiä taitoja ja kykyjä johtajille. Kirkolliset, ei-voittoa järjestöt ja muut organisaatiot edellyttävät tehokas johtaminen tiedon yhteiskuntatieteissä ja kehittyvä elin tietoa koskevat hallinnan, johtamisen ja organisaatioiden.

Master Johtamisen keskittyy tarjoamaan kehittyneitä koulutusta hallinnon teoria ja käytäntö, jossa korostetaan eettiset, moraaliset ja hengelliset ulottuvuudet johtamisen.

KESTO

Yhden ja puolen vuoden kokopäiväistä tai vastaava osa-aikaisesti. Osa-aikaiset opiskelijat tyypillisesti edetä nopeudella kolme tai neljä yksikköä vuodessa. ... [-]

Australia Cooranbong Wahroonga
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Avondale College of Higher Education

Master of Education (MED) Kurssi on tarkoitettu opettajille ja koulujen johtajien haluavat harjoittaa jatko-opinnoista Education. Erityistä huomiota kiinnitetään rooli kr ... [+]

Master of Education (MED) Kurssi on tarkoitettu opettajille ja koulujen johtajien haluavat harjoittaa jatko-opinnoista Education. Erityistä huomiota kiinnitetään rooli kristillisen opettajan / ylläpitäjä lisäämisessä moraalisen ja uskon kehityksen yhteydessä kristillisen kasvatuksen. Master of Education tarjotaan joko työselostus aste tai yhdistelmä työselostus ja projektin tai vähäinen tutkielma. Tutkimukset ovat saatavilla viidellä alueella:

Educational Administration Uskonto Opetussuunnitelma ja opetus Studies TESOL (Opetus Englanti toisena tai Muu kieli) Erityis opetus KESTO

Yhden vuoden kokopäiväinen tai vastaava osa-aikaisesti. Osa-aikaiset opiskelijat tyypillisesti edetä nopeudella kaksi tai kolme yksikköä vuodessa. Joustavuus mahdollistaa opiskelijoiden joko "nopeutetun kurssin ottamalla ylikuormitus, tai ottaa vähemmän yksiköitä joitakin vuosia tarvittaessa. ... [-]

Australia Cooranbong Wahroonga
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Every Day Will Count at Avondale

Experience It - Avondale - Designed For Life