Bond University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Juuri nyt tämä hetki, maailma muuttuu. Suuria muutoksia, pieniä muutoksia, ilmaston muutoksista, vaihtamiset ... Tulevaisuus kuuluu niille, jotka tekevät historiaa nyt, nopea ajattelijat toimivat jaloillaan nyt, ja innovaattorit paahtava uusia polkuja nyt. Niin paljon tapahtuu maailmassa, miksi et oppia juuri nyt?

Opimme Bond yliopistossa tarkoittaa sinun ei koskaan jättää jälkeensä. Koet asioita Bond että työntää teitä eteenpäin. Bond University, opit oppimaan nykyhetkessä. Olemme uuden, vapaaehtoistyö, harjoitellaan ja yhteistyötä. Juuri nyt voit oppia kaikkia ja kaikkea yliopisto, joka arvostaa nyt.

Koska Australian ensimmäinen yksityinen voittoa yliopisto, Bond University pyrkii olemaan kansainvälisesti tunnustettu johtava riippumaton yliopisto, täynnä hengessä innovoida, sitoutuminen vaikuttaa ja omistautumista innostaa tulevaisuuden ammattilaiset, jotka jakavat henkilökohtaista ja muutosjohtaminen opiskelijan kokemus.Miksi Bond?Koska teemme asiat toisin.Vuodesta opiskelija näkökulmasta, Bond University seisoo yksin. Syy, miksi? No, oikeastaan ​​on kolme heistä, kaikki mikä lisää jopa paljon parempi yliopistojen ja -tuloksen sinulle - riippumatta siitä, mitkä koulutusaloittain valitset. Lopeta DEGREE SOONER Bond, et menettää aikaa pitkiä taukoja välillä lukukautta. Otamme kolme täyttä lukukautta vuodessa, jossa saanti tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Tämä tarkoittaa tiettyjä ohjelmia voi suorittaa 12-aihe maisterin vain vuodessa. Se tarkoittaa myös sitä, sinun ei tarvitse odottaa ensi helmikuussa tai heinäkuussa aloita oppiarvo. Jos olet valmis saada tulevaisuudessa käynnissä, seuraava saanti on aivan nurkan takana.Mentorikseen maailman johtava ACADEMICS Bond n yksilöllinen opetusfilosofia tarkoittaa opit pienempiä luokkakokoja ennennäkemättömän one-on-one pääsy professorit. Jopa ulkopuolella luokan aika, meidän tutkijat ovat avoimen oven politiikkaa, tarkoittaa, että ne eivät vain tiedä te nimeltä, he aktiivisesti mentori edistymistä.GRADUATE paremmin valmistautunut Bond, uskomme koulutus ylittää luokkahuoneessa. Osa ainutlaatuista lähestymistapa on auttaa kehittämään vahva perusta johtajuutta ominaisuuksia, jotka valmistaudut menestys ja nopean uralla etenemisen. Siksi meidän valmistuneet ovat ensimmäinen valinta monet työnantajat. Ne ovat heti erotettavissa työpaikalla luottamuksesta, kypsyys, globaali tietoisuus, viestintätaidot ja johtajuutta ominaisuuksia. Bond valmistaa sinut onnistua.

Sijainnit

Robina

Bond University

Osoite
14 University Drive
4226 Robina, Queensland, Australia
Puhelin
+61 7 5595 1111

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MA
Maisteri