Chifley Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Chifley Business School on boutique kauppakorkeakoulu ohjaavat alan asiantuntijoiden korkean tason koulutus ja työkokemus, ja jatkuva teollisuuden sitoutuminen, joka tarjoaa ainutlaatuiset jatko ohjelmien ohella sarja teollisuuden keskittynyt räätälöityjä kursseja tarpeisiin organisaatioiden ja teollisuuden jossa ne toimivat.

Opiskelijoiden kanssa yli 50 maassa kaikilla seitsemällä mantereella, Chifley on yli 13000 tutkinnon ja on tällä hetkellä suurin MBA tarjoaja UAE.

Me rutiininomaisesti muokata omia korkean tason MBA materiaalia sopivaksi yrityksen ruokalajin yhteydessä; toimivien yritysten oppimisympäristö samalla valmiudet ja assuredness joiden kanssa hoidamme tarkkuudella valmistetun MBA-ohjelma.

Chifley on riippumaton toimielin, joka vastaa nopeasti muuttuvia tarpeita opiskelijoiden ja asiakkaiden sisällyttämällä kriittisesti asiaa oppimateriaalin ja ylläpitää tasaisen laadukas opiskelija huomiota.

Chifley nimensä ja pyrkii Australiasta 16. pääministeri, Joseph Benedict Chifley (1885-1951), elinikäinen kova työntekijä, joka nousi veturinkuljettaja korkeimpaan virkaan maan kautta oman vahvuuden vakaumus ja johtajuutta kyky.

Chifley pyrkii arvojen ilmentymä ja henkilöityi Ben Chifley, kapseloitu kuuluisassa osoite, The Light on the Hill ", kun hän julisti:" Meillä on suuri tavoite - valo mäellä - jota tavoittelemme työskentelemällä jolla parannetaan ihmiskunnan paitsi täällä, mutta missään emme voi antaa auttavaa kättä. " Chifley edistää liiketoiminnan pätevyys ja valmiudet maailmanlaajuinen verkosto opiskelijoiden ja asiakkaiden työskentelee Länsi-Afrikasta Lähi-itään, Pohjois-Euroopasta Etelä-Aasiaan, ja kaikkialla välillä, kaikilla mahdollisilla teollisuudessa.

Visiomme

Chifley Business School tavoitteena on olla Australian Business School teollisuudelle toimialoittain: yhdistetty, ketterä, innovatiivisia, asiakas-keskittynyt ja kaupallinen.

Missiomme

Chifley tuottaa oleellista, saatavilla olevan ja laadukkaan hallinnan ja liiketoiminnan koulutusta tekniikan ammattilaisille ja yritysasiakkaille: pyrimme toimittamaan valmiudet menestykseen.

Arvomme

Eheys. Sitoutuminen asiakkaaseen. Innovaatio. Respect. Excellence. Sidonnaisuudet. Nämä ovat kuusi perusarvoja, jotka tukevat liiketoimintaamme ja tapaamme toimia Chifley.

Eheys

Olemme rehellisiä ja avoimia asiakkaidemme, yhteistyökumppaneiden ja työtovereiden.

Sitoutuminen asiakkaaseen

Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa kehittämään poikkeuksellisia tuotteita ja palveluita.

Innovaatiot

Olemme innovatiivisia, kekseliäitä ja aina etsiä tapoja parantaa sisäisiä prosesseja ja asiakkaan tarjoukset.

Kunnioitus

Kehotamme, kunnioitusta ja luottamusta toisiinsa, koska ymmärrämme, että jokainen yksilö vaikuttaa menestykseen.

Excellence

Pyrimme ja palkita huippuosaamista.

Sidonnaisuudet

Olemme yhteydessä asiakkaisiimme, sidosryhmillemme ja teollisuutemme.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MBA » Katso Tutkintotodistukset - OnlineStudies » Katso Tutkintotodistukset - OnlineStudies » Katso Maisteri »