Carnegie Mellon University in Australia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Carnegie Mellon University on amerikkalainen yliopisto perustettiin vuonna 1900 Pittsburgh, Pennsylvania. Maailman 23 sijalla (Times Higher Education, World University Ranking, 2017-18) Carnegie Mellon on ollut innovaatioiden syntymäaikainen koko historiansa ajan ja on maailmanlaajuinen johtava toimija markkinoitaessa markkinoita ja menestyksekkäitä käynnistysyrityksiä.

Carnegie Mellon University Australiassa (joka avattiin vuonna 2006) on osa Carnegie Mellon maailmanlaajuista osuuttaan joka sisältää kampuksilla Silicon Valley, Ruandassa ja Qatar.

Carnegie Mellon Australia -kampuksella sijaitsee Adelaidessa, maailman viidennessä elinkelpoisimmassa kaupungissa (Economist Intelligence Unit 2015) ja Australian halvimmassa pääkaupungissa, Carnegie Mellon Australia -kampuksella. Sen asukkaat ovat yli 20 maassa toimivia opiskelijoita, jotka luovat laaja-alaisia ​​nykyaikaisia ​​verkostoja, maailmanlaajuisia asiantuntijoita Ja alumnit.

Opiskelijaa kanssa Carnegie Mellon University American aste ja opetetaan erittäin pätevä tiedekunnan, jotka ylpeillä laaja uran opetuksessa, perus- ja soveltavaa tutkimusta, ja johto omilla aloillaan. Sarjat ovat opettaneet asuvat ja vierailevat tiedekunnan Pittsburgh ja Washington, DC Overseas tiedekunnan opettaa etäältä Adelaide käyttämällä kehittyneitä videokokoustiloja. Hallittu opiskelija-to-tiedekunnan suhde varmistaa tiedekunnan antaa opiskelijoille henkilökohtaista huomiota omia tarpeitaan.

Meidän astetta yhdistää käytännön ja teknisten kursseja, jotka tarjoavat opiskelijoille tieteellistä tietämystä ja ongelmanratkaisutaitoja tarvitaan menestyä urallaan.

Suunnittelun, innovatiivinen oppimäärän antaa tukevan pohjan teoriassa, jossa keskitytään taitojen joka edistää hoitokäytäntöä, politiikan ja päätöksenteon.

Meidän opetussuunnitelma sisältää haastavia kursseja tarkoituksena on kehittää opiskelijan innovaatiopotentiaalia. Opiskelijat räätälöidä määrin valitsemalla eri tietenkin valittavien, projekteja ja itsenäinen työskentely.

Kokemuksellinen oppiminen on järjestetty harjoittelupaikkoja ja joukkue ja yksittäisten hankkeiden. Yhdistelmä amerikkalainen tutkinto ja opiskelusta Australiassa tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen taito-set ja kansainvälinen näkökulma. Valmistuneet tullut kysytty yksilöitä tarjoavat ainutlaatuisia, välitöntä ja mitattavissa olevaa hyötyä tuleville työnantajille hienostunut analyytikoille ja tehokas johtajat.

Missio ja visio

Missiomme

Carnegie Mellon University Australia perustuu ehdotukseen, että tutkimuksen julkisen politiikan ja tietotekniikan, itsenäisesti ja yhdessä, tarjoaa ainutlaatuisen tehokkaan alustan, josta vaikuttaa maailmaan 21st Century. Olemme ainoa oppilaitos maailmassa, joka pyrkii tähän päämäärään kautta yhtenäinen tiedekunnan joka käsittää johdon tieteen, yhteiskuntatieteissä, ja tietotekniikan suunnilleen yhtä suureen osaan. Meidän tehtävämme hyödyntää tutkimuksen ja koulutuksen tämä alusta mahdollistaa olevan positiivinen vaikutus kehityksestä yhteiskunnissa, taloudellisia järjestelmiä, ja yksittäiset elämää ympäri maailmaa.

Visiomme

Näemme maailman, jossa lisääntynyt levittämistä tietotekniikan, maailmanlaajuinen inhimillisen pääoman ja tuloksena keskinäinen riippuvuus markkinoilla, poliittisten, sosiaalisten ja kulttuuristen järjestelmien on muuttanut luonnetta taloudellisten, hallinnollisten ja poliittisten ongelmien. Uskomme kyky mobilisoida analyyttisiä malleja, empiirisen analyysin ja monipuolisuuteen puuttua näihin muutoksiin on ainutlaatuinen. Pyrkiessään älyllisen asialistalla myös haluavat olla oppilaitos, joka on siltana uuden tiedon ja sen soveltaminen parantamiseen organisaatioiden yhteiskunnissa, ja yksilöiden elämään.

TAPAHTUMAT

Australian Carnegie Mellon -yliopistossa on säännöllisiä webinaareja, osallistuu näyttelyihin ja vierailuihin agentteihin ja instituutioihin ympäri maailmaa. Jos olet kiinnostunut tavata joitakin henkilöstöämme ja oppia lisää ohjelmistamme, tutustu nykyiseen Tapahtumat.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Luonnontieteiden Kandidaatti Julkisessa Politiikassa Ja Johtamisessa (digitaalisen Transformation & Analytics Concentration) 21-kuukauden Raite

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 21 kuukautta January 2018 Australia Adelaide

Tervetuloa tulevaisuuden yleisen käytännön, että tulevaisuudessa pitkäaikainen tekniikoita politiikan analyysin vastaamaan teho suurten data- ja uusia valmiuksia politiikan analytiikan. Carnegie Mellon University Australiassa on suunnitellut uuden ohjelman, joka yhdistää sen tiukka yleisen oppimäärän sen eturivin kursseja tietotekniikan ja hallinta. [+]

Tervetuloa tulevaisuuden yleisen käytännön, että tulevaisuudessa pitkäaikainen tekniikoita politiikan analyysin vastaamaan teho suurten data- ja uusia valmiuksia politiikan analytiikan. Carnegie Mellon University Australiassa on suunnitellut uuden ohjelman, joka yhdistää sen tiukka yleisen oppimäärän sen eturivin kursseja tietotekniikan ja hallinta. Saatavuus massiivisen aineistoja ja uusia valmiuksia analysoida että tietoja muuttaa kasvot julkisen politiikan muotoiluun ja analyysi. Voittajia ovat ammattilaiset pystyvät ymmärtämään sukupolven iso tietojen sen mahdollisuudet ja rajoitukset ja miten hyödyntää sitä. Nämä ammattilaiset pystyvät tämän datan käytön tuottaa näyttöön perustuvia ja ennakoivan toimintavaihtoehtoja; osaa kommunikoida näistä vaihtoehdoista; ja osaa toteuttaa ja arvioida niitä. MSPPM (Digital Transformation and Analytics) soveltuu erityisesti: Julkinen johtajat työskentelevät ylemmillä tasoilla palvelujen tarjontaan virastot, erityisesti terveys-, sosiaali-, infrastruktuurin tarjoaminen, koulutuksen, energian ja resurssien kehittäminen Policy analyytikot työskentelevät keskustassa virastojen tehtävänä on kehittää ja analysoida rajat hallituksen politiikan ratkaisuihin Julkinen johtajat työskentelevät palvelun toimitus rooleissa kuten omaisuudenhoito, tietotekniikan kehittämisessä ja tietojenkäsittely Yksityisen sektorin konsulttien hallitusta yleisen järjestyksen yleisesti ja tilat palvelutuotanto erityisesti Johtajien yksityisen sektorin organisaatiot, joilla on merkittävä rajapinnat hallituksen University valmistuneet asiaa taustat ja määrällinen taitoja Teknologia- ja analyysitutkimuksen opiskelijat suorittivat Master of Science in Public Policy ja Management (MSPPM), joka keskittyy digitaaliseen muuntamiseen ja analytiikkaan. Raidat Amerikkalainen tutkinto Carnegie Mellonin yliopistosta sijoittui numeroon 8 USA: n uutis- ja maailmanraportissa 2016 ylemmän korkeakoulujen postikorkeakouluille erikoistumisalueella Public Policy Analysis. Tutkimus ohjelma sopii opiskelijoille aloittaa tai edetä urallaan Koko ajan ohjelma tarjoaa kelpoisuuden Post Study Work Visa 400 tuntia harjoitteluohjelmaa , jotta voit kehittää taitojasi Australiassa tai ulkomailla Valinnainen lukukauden vaihto CMU Pittsburgh Korkealaatuinen, joka integroituu hallinta... [-]

Tieteen Päällikkö Julkisessa Politiikassa Ja Johtamisessa 12 Kuukauden Aikana

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2018 Australia Adelaide + 1 lisää

12 kuukauden pituinen Master of Science in Public Policy and Management (MSPPM) on 12 kuukautta kestävä ohjelma, joka on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat ottaa tehtävänsä politiikan kehittämisessä, toteuttamisessa ja arvioinnissa sekä hallita näitä tehtäviä hallituksessa, voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa, kansainvälisissä järjestöissä ja Yksityissektorilla. [+]

12 kuukauden mittainen Master of Science in Public Policy and Management (MSPPM) on 12 kuukautta kestävä ohjelma, joka on suunniteltu yksilöille, jotka haluavat kiihdyttää uraansa lyhyen, keskitetyn opintojakson aikana ja ottaa tehtävänsä politiikan kehittämisessä, toteuttamisessa ja arvioinnissa sekä hallita näitä Hallitus, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, kansainväliset järjestöt ja yksityissektori. Räätälöity kokeneille ammattilaisille, 12 kuukauden ohjelma yhdistää kattavan yleisen järjestyksen ja hallinta opetussuunnitelma, jolla on alan pohjainen Järjestelmän Synthesis ProjectNämä reaalimaailman ohjelman osat antaa sinulle työharjoitteluhankkeita ja toimialaosaaminen edetä urallasi ja eriyttää edelleen teille kilpailluilla maailmanmarkkinoilla. Koulutettu tieteidenvälistä Carnegie Mellon University perinteet ja koulutettu analyyttisenä ongelma ratkaisija, ymmärrätte miten tuottaa ja analysoida tietoja jälkeen ääni poliittisia neuvoja, ja tekemään tehokkaita johdon päätöksiin. Hoidatte perinteisiä paradigmoja etsii innovatiivisia ratkaisuja ongelmiin. MSPPM Ohjelma on kokenut, ammattitaitoinen henkilökunta, joka ymmärtää opiskelijoiden tarpeet ja on sitoutunut tarjoamaan laadukkaan oppimiskokemus kaikille opiskelijoille. Käytännöllinen lähestymistapa koulutukseen voit välittömästi hakea työssä mitä opit luokkahuoneessa. MSPPM opetussuunnitelma upotetaan haastavia kursseja suunniteltu hyödyntää oman innovaatiopotentiaalia. Teillä on kuitenkin mahdollisuus muokata määrin valitsemalla eri tietenkin valittavien suorittaa kautta työselostus ja itsenäinen työskentely. Luokkakoot pidetään pieniä ja kurssin sisältö on ura osin, jotta varmistetaan, että opiskelijat saavat tukea tarvitaan kunnostautua luokkahuoneessa. Raidat Amerikkalainen tutkinto Carnegie Mellonin yliopistosta sijoittui numeroon 7 USA: n uutis- ja maailmanraportissa 2012 julkishallinnon korkeakouluissa julkisen politiikan erikoistumisalueella. Tiivistynyt koulutusohjelma, opettanut yli 12 kuukauden kokopäiväistä (tai osa-aikaisesti vastaavan) sopii henkilöille, jotka pyrkivät etenemään urallaan kautta lyhyempiin tutkimusjakson aikana 30 yksikköä valittavien avulla voit räätälöidä ohjelman vastaamaan koulutuksen ja uran tavoitteita Korkealaatuinen, joka integroituu hallinta ja politiikan teoria, tiedot ja taidot... [-]

Tieteen Päällikkö Julkisessa Politiikassa Ja Johtamisessa 21 Kuukauden Aikana

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 21 kuukautta January 2018 Australia Adelaide + 1 lisää

21 kuukautta kestävä MSPPM-ohjelma on ohjelma, joka on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa uransa politiikan kehittämisessä, toteutuksessa ja arvioinnissa sekä hallinnoida näitä tehtäviä julkisessa, voittoa tavoittelemattomassa järjestössä Järjestöt, kansainväliset järjestöt ja yksityissektori. [+]

21 kuukautta kestävä MSPPM-ohjelma on ohjelma, joka on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat lisätä uransa politiikan kehittämisessä, toteutuksessa ja arvioinnissa sekä hallinnoida näitä tehtäviä hallituksessa, voittoa tavoittelemattomassa organisaatiossa, Kansainväliset järjestöt ja yksityissektori. Ohjelma yhdistää kattavan yleisen järjestyksen ja hallinta opetussuunnitelma pakottavan 400 tuntia harjoittelun ohjelma ja teollisuus perustuva Järjestelmän Synthesis ProjectNämä reaalimaailman ohjelman osat antaa sinulle työharjoitteluhankkeita ja toimialaosaaminen käynnistämiseksi urasi ja erottavat teitä kilpailluilla maailmanmarkkinoilla. Koulutettu tieteidenvälistä Carnegie Mellon University perinteet ja koulutettu analyyttisenä ongelma ratkaisija, ymmärrätte miten tuottaa ja analysoida tietoja jälkeen ääni poliittisia neuvoja, ja tekemään tehokkaita johdon päätöksiin. Hoidatte perinteisiä paradigmoja etsii innovatiivisia ratkaisuja ongelmiin. MSPPM ohjelma on kokenut, ammattitaitoinen henkilökunta, joka ymmärtää opiskelijoiden tarpeet ja on sitoutunut tarjoamaan laadukkaan oppimiskokemus kaikille opiskelijoille. Käytännöllinen lähestymistapa koulutukseen voit välittömästi hakea työssä mitä opit luokkahuoneessa. MSPPM opetussuunnitelma upotetaan haastavia kursseja suunniteltu hyödyntää oman innovaatiopotentiaalia. Teillä on kuitenkin mahdollisuus muokata määrin valitsemalla eri tietenkin valittavien suorittaa kautta työselostus ja itsenäinen työskentely. Luokkakoot pidetään pieniä ja kurssin sisältö on ura osin, jotta varmistetaan, että opiskelijat saavat tukea tarvitaan kunnostautua luokkahuoneessa. Raidat Amerikkalainen tutkinto Carnegie Mellonin yliopistosta sijoittui numeroon 7 USA: n uutis- ja maailmanraportissa 2012 julkishallinnon korkeakouluissa julkisen politiikan erikoistumisalueella. Tutkimus ohjelma sopii opiskelijoille aloittaa tai edetä urallaan Koko ajan ohjelma tarjoaa kelpoisuuden Post Study Work Visa 400 tuntia harjoitteluohjelmaa , jotta voit kehittää taitojasi Australiassa tai ulkomailla Korkealaatuinen, joka integroituu hallinta ja politiikan teoria, tiedot ja taidot Sisältää käytännön kokemusta System Synthesis Project -ohjelman kautta Ohjelma on NASPAA (Network of Schools of Public Policy, asioiden ja hallinto) akkreditoitu laatu Opetussuunnitelma... [-]

Tietojenkäsittelytieteen Maisteri (business Intelligence Ja Data Analytics) 21 Kuukautta Kestävä Kappale

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 21 kuukautta January 2018 Australia Adelaide

MSIT-Bida ohjelma yhdistää kattavan tietotekniikan ja hallinta opetussuunnitelmaa Bida kursseja, pakollinen 400 tuntia harjoittelun ja teollisuuden perustuva Data Analytics Capstone Project. [+]

Master of Science in Information Technology - Business Intelligence ja Data Analytics (MSIT - Bida) Carnegie Mellon University Australiassa MSIT-Bida ohjelma yhdistää kattavan tietotekniikan ja hallinta opetussuunnitelmaa Bida kursseja, pakollinen 400 tuntia harjoittelun ja teollisuuden perustuva Data Analytics Capstone Project. MSIT-Bida on räätälöity opiskelijoille pyrkivät kehittämään kärjessä taitoja tietohallinto ja tietojen analysointi. Kuten analytiikan ammattilaisia ​​ja tiedot tiedemiesten, älykäs niiden teknologian soveltaminen, valmistuneet voivat tarjota lisäarvoa organisaatioille ymmärtämään, miten teknologia vuorovaikutuksessa liiketoimintaprosesseja, strategia, ja politiikkaa. Nämä toivottavaa taidot yhdistettynä kehittynyttä osaamista business intelligence ja "iso data" teknologiaa tekee valmistuneet haluttua yksilöitä. Australian yritysten ja valtion virastot tuottavat valtava kysyntä analytiikan ammattilaisia, ajo palkat laadukkaiden ammattilaisten ylöspäin, mukaan instituutin Analytics Professionals of Australia (IAPA) 2013 ammattitaitoa ja palkkakartoitus Report. Raportti osoittaa mediaani palkasta Analytics ammattilainen lähes kaksi kertaa mediaani Australian kokopäiväpalkkaa - viisikymmentä prosenttia ansaintajakson yli $ 110,000 vuodessa. Rakenne MSIT-Bida vaatii tutkimaan 168 yksikköä yhteensä käsittäen 78 yksikköä arvosta MSIT-ITM ydin kursseja, 66 yksikköä Bida kurssien sisältää 12 yksikköä Data Analytics Capstone Project, 24 yksikköä valinnaisia ​​kursseja ja 400 tuntia harjoittelun. Yhdistelmä kursseja ja reaalimaailman kokemus kautta Data Analytics Capstone Project ja Työharjoittelu, voit räätälöidä ohjelman oman uran ja kiinnostusta tarpeet valitsemalla asiaan valinnaisia ​​kursseja opiskellessaan ydin kursseja, jotka tarjoavat ydin perusta tietoja ja taitoja. Kokopäiväopiskelijan suorittaa ohjelman viiden opintojaksoja. Opiskelija voi aloittaa esitetty joko tammikuussa tai elokuussa saantia. Jokainen tutkimuksen aikana on vastaava 12-13 opintoviikon ja yleensä koostuu 48 yksikköä arvosta kurssien. Jokainen kurssi on myönnetty joko 6 tai 12 yksikköön painotus vastaa noin 1 viikon tutkimuksessa. Siksi voit... [-]

Tietojenkäsittelytieteen Maisteri (informaatioteknologian Hallinta) 21 Kuukauden Mittainen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 21 kuukautta January 2018 Australia Adelaide + 1 lisää

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma 21 kuukauden pituinen raite on räätälöity opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perustietotekniikan ja IT-johtamisen taitoja tai aloittaa uraansa IT: ssä. [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma 21 kuukauden pituinen raite on räätälöity opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perustietotekniikan ja IT-johtamisen taitoja tai aloittaa uraansa IT: ssä. MSIT-ITM yhdistää kattavan tietotekniikan ja koulutuksen opetussuunnitelmasta kanssa 400 tuntia harjoittelun ja teollisuuden perustuva Information Systems Project, Tuottaa arvokasta ja kattava työkokemusta, teoria ja tietämystä. Koulutettu tieteidenvälistä Carnegie Mellon University perinteet ja koulutettu analyyttinen ongelmanratkaisijoita, sinun on varustettu integrointi tietotekniikan ja johtamistaitoja suunniteltu erityisesti valmistella teitä IT-alan johtotehtävissä ja voit alkaa tai etukäteen urasi IT ja liittyvien teollisuudenalojen. MSIT-ITM ohjelma on kokenut ja ammattitaitoinen tiedekunta, joka ymmärtää opiskelijoiden tarpeet ja on sitoutunut tarjoamaan laadukkaan oppimiskokemus kaikille opiskelijoille. Käytännöllinen lähestymistapa koulutukseen antaa opiskelijoille välittömästi soveltaa työssä mitä he oppivat luokkahuoneessa. Räätälöity opiskelijoille tai ilman IT tausta, ura tai tietoa, ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoa nykyisten tietotekniikan ja liiketoiminnan sovelluksia, ja johtamistaitoja välttämätöntä johtaa onnistuneeseen digitaaliseen muunnos monilla toimialoilla ja järjestöjen. MSIT-ITM ohjelma sisältää myös pakollista, perustuvan teollisuuden, 400 tuntia harjoittelun ja Information Systems Project. Nämä reaalimaailman ohjelman osat antaa sinulle työharjoitteluhankkeita ja toimialaosaaminen lisätä oman uran ja erottavat teitä kilpailluilla maailmanmarkkinoilla. MSIT-ITM opetussuunnitelma upotetaan haastavia kursseja suunniteltu hyödyntää oman innovaatiopotentiaalia. Teillä on kuitenkin mahdollisuus muokata määrin valitsemalla eri tietenkin valittavien suorittaa kautta työselostus ja itsenäinen työskentely. Luokkakoot pidetään pieniä ja kurssin sisältö on ura osin, jotta varmistetaan, että opiskelijat saavat tukea tarvitaan kunnostautua luokkahuoneessa. Raidat Amerikkalainen tutkinto Carnegie Mellonin yliopistosta, sijoittui numerolla 1 tietojenkäsittelytieteissä (US News & World Report 2010) ja nro 3. aihepiirin tietojenkäsittelytiede ja tietojärjestelmien (QS World University Rankings 2014) Tutkimus ohjelma sopii opiskelijoille aloittaa tai edetä urallaan. Tämä... [-]

Tietojenkäsittelytieteen Maisteri (informaatioteknologian Hallinta) Tietoturvan Keskittyminen 21 Kuukauden Aikana

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 21 kuukautta January 2018 Australia Adelaide

Tietojenkäsittelytieteen diplomi-insinööri (MSIT-ITM) 21 kuukauden mittainen opiskelija pystyy toteuttamaan tietoturvakeskittymän osana ohjelmaansa. MSIT-ITM (Information Security Pitoisuus) keskittyy tarpeeseen mukautua muuttuviin tunkeutuja maisemaa ja saada syvempää ymmärrystä riskien hallinnan, tietoturvan, ja tietosuoja. Opiskelevat Information Security Pitoisuus valmistuu diplomi in Information Technology (MSIT-ITM), jonka pitoisuus tietoturvaviraston. [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelmat (tietotekniikan hallinta) 21 kuukautta kestävällä radalla voivat osallistua tietoturvakeskittymään osana ohjelmaa. MSIT-ITM (Information Security Pitoisuus) keskittyy tarpeeseen mukautua muuttuviin tunkeutuja maisemaa ja saada syvempää ymmärrystä riskien hallinnan, tietoturvan, ja tietosuoja. Se nojautuu asiantuntemusta tutkimuksen, toiminnan ja analyysi maailmankuulu CERT (CERT® / CC), joka sijaitsee Carnegie Mellon Software Engineering Institute. Nimetty National Center of Academic Excellence in Cyber ​​Defence Education National Security Agency, Carnegie Mellon on ainutlaatuinen pätevyys tarjota tällaista koulutusta. Tietojenkäsittelytieteen tietämyskeskittymän tutkinnon suorittaneet opiskelijat tietojenkäsittelytieteen tietotekniikan päällikkönä (Information Technology Management), joka keskittyy tietoturvaan. Raidat Amerikkalainen tutkinto Carnegie Mellonin yliopistosta sijoittui numeroon 1 tietojenkäsittelytieteissä (US News & World Report 2014) ja nro 3. aihepiirin tietojenkäsittelytiede ja tietojärjestelmien (QS World University Rankings 2018) Tutkimus ohjelma sopii opiskelijoille aloittaa tai edetä urallaan. Tämä ohjelma tarjoaa kelpoisuuden Post Study Work Visa Australiassa 400 tunnin työharjoittelu, jotta voit kehittää taitojasi Australiassa tai ulkomailla Valinnainen lukukauden vaihto CMU Pittsburgh Korkealaatuinen, joka integroituu johdon ja IT teoria, tiedot ja taidot Sisältää käytännön kokemusta tietojärjestelmähankkeen kautta Opetussuunnitelma Ohjelma vaatii yhteensä 168 yksikköä: 132 yksikköä ydin kursseja, 36 yksikköä valittavia kurssien ja 400 tuntia harjoittelun. Yhdistelmä keskeisiä kursseja ja valinnaisia ​​vaihtoehtoja omien ura tavoitteet, todellisia teollisuuden kokemuksia läpi Information Systems Project ja Työharjoittelu, ääniteknikkona selvä etu muihin valmistuneet. Kokopäiväopiskelijan suorittaa ohjelman viiden opintojaksoja. Opiskelija voi aloittaa esitetty joko tammikuussa tai elokuussa saantia. Jokainen tutkimuksen aikana on vastaava 12-13 opintoviikon ja yleensä koostuu 48 yksikköä arvosta kurssien. Jokainen kurssi on myönnetty joko 6 tai 12 yksikköön painotus vastaa noin 1 viikon tutkimuksessa. Siksi voit tutkia yhdistelmä 6... [-]

Tietojenkäsittelytieteen Maisteri (tietotekniikan Johtaminen) 12 Kuukauden Mittainen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 3 vuotta January 2018 Australia Adelaide + 1 lisää

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma (12 kk) on suunniteltu ammattilaisille, jotka pyrkivät vauhdittamaan uraansa lyhyellä, keskittyneellä opiskelukaudella. Ohjelma auttaa valmistautumaan tulla teknologia johtaja, tietohallintojohtaja tai teknologiajohtaja ja johtaa yrityksiä innovatiivisesti kautta maailmanluokan, käytännöllinen, IT ja hallinta opetussuunnitelmaa. [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma (12 kk) on suunniteltu ammattilaisille, jotka pyrkivät vauhdittamaan uraansa lyhyellä, keskittyneellä opiskelukaudella. Ohjelma auttaa valmistautumaan tulla teknologia johtaja, tietohallintojohtaja tai teknologiajohtaja ja johtaa yrityksiä innovatiivisesti kautta maailmanluokan, käytännöllinen, IT ja hallinta opetussuunnitelmaa. Tämä sisältää 48 yksikköä valittavien että voit räätälöidä vastaamaan koulutukseen ja uran tavoitteita Koulutettu monitieteisen Carnegie Mellon yliopiston perinteitä ja koulutettu analyysi ongelmanratkaisuja, valmistuneet ovat valmiita integroitumaan tietotekniikan ja johtamistaidot erityisesti suunniteltu valmistamaan niitä IT-alan johtajuuden rooleja ja edetä urallaan. MSIT Ohjelma on kokenut, ammattitaitoinen tiedekunta, joka ymmärtää tarpeet työskentelevät ammattilaiset ja on sitoutunut tarjoamaan laadukkaan kasvattava kokemus. Carnegie Mellon käytännön lähestymistapaa koulutukseen antaa opiskelijoille välittömästi soveltaa työssä mitä he oppivat luokkahuoneessa. Luokkakoot pidetään pieniä ja kurssin sisältö on ura merkitystä jotta saat tukea tarvitaan kunnostautua luokkahuoneessa. Raidat Amerikkalainen tutkinto Carnegie Mellonin yliopistosta, sijoittui numerolla 1 tietojenkäsittelytieteissä (US News & World Report 2010) ja nro 3. aihepiirin tietojenkäsittelytiede ja tietojärjestelmien (QS World University Rankings 2014) Tiivistynyt koulutusohjelma, opettanut yli 12 kuukauden kokopäiväistä (tai osa-aikaisesti vastaavan) sopii ammattilaisille, jotka pyrkivät etenemään urallaan kautta lyhyempiin tutkimusjakson aikana 48 yksikköä valittavien avulla voit räätälöidä ohjelman vastaamaan koulutuksen ja uran tavoitteita Korkealaatuinen, joka integroituu johdon ja IT teoria, tiedot ja taidot Sisältää käytännön kokemusta tietojärjestelmähankkeen kautta Opetussuunnitelma Meidän MSIT-ITM ohjelma on ainutlaatuinen monitieteinen opetussuunnitelma analyyttisiä ja kvantitatiivisia tutkimuksia. Teillä on kuitenkin mahdollisuus muokata määrin valitsemalla eri tietenkin valittavien suorittaa kautta työselostus ja itsenäinen työskentely. Carnegie Mellon tunnetaan laajalti ainutlaatuisen monitieteinen ympäristö ja kannustaa työn poikki osastojen linjat. Tämän seurauksena meidän MSIT suorittaneiden tulla maailman kanssa kyky ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia. MSIT-ITM-ohjelma... [-]

Videot

Team 26 share their experience from the Hilti Mobile App Competition Finals

Professor Murli Viswanathan on Hilti Mobile App Challenge

Information Technology Management Programs at CMUA

Public Policy and Management Programs at CMUA

Ota yhteyttä

Carnegie Mellon University Australia

Osoite, 1. rivi Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000
5000 Adelaide, Etelä Austraia, Australia
Verkkosivu http://www.australia.cmu.edu
Puhelin +61 8 8110 9900