Lue virallinen kuvaus

Carnegie Mellon University on amerikkalainen yliopisto perustettiin vuonna 1900 Pittsburgh, Pennsylvania. Maailman 23 sijalla (Times Higher Education, World University Ranking, 2017-18) Carnegie Mellon on ollut innovaatioiden syntymäaikainen koko historiansa ajan ja on maailmanlaajuinen johtava toimija markkinoitaessa markkinoita ja menestyksekkäitä käynnistysyrityksiä.

Carnegie Mellon University Australiassa (joka avattiin vuonna 2006) on osa Carnegie Mellon maailmanlaajuista osuuttaan joka sisältää kampuksilla Silicon Valley, Ruandassa ja Qatar.

Carnegie Mellon Australia -kampuksella sijaitsee Adelaidessa, maailman viidennessä elinkelpoisimmassa kaupungissa (Economist Intelligence Unit 2015) ja Australian halvimmassa pääkaupungissa, Carnegie Mellon Australia -kampuksella. Sen asukkaat ovat yli 20 maassa toimivia opiskelijoita, jotka luovat laaja-alaisia ​​nykyaikaisia ​​verkostoja, maailmanlaajuisia asiantuntijoita Ja alumnit.

Opiskelijaa kanssa Carnegie Mellon University American aste ja opetetaan erittäin pätevä tiedekunnan, jotka ylpeillä laaja uran opetuksessa, perus- ja soveltavaa tutkimusta, ja johto omilla aloillaan. Sarjat ovat opettaneet asuvat ja vierailevat tiedekunnan Pittsburgh ja Washington, DC Overseas tiedekunnan opettaa etäältä Adelaide käyttämällä kehittyneitä videokokoustiloja. Hallittu opiskelija-to-tiedekunnan suhde varmistaa tiedekunnan antaa opiskelijoille henkilökohtaista huomiota omia tarpeitaan.

Meidän astetta yhdistää käytännön ja teknisten kursseja, jotka tarjoavat opiskelijoille tieteellistä tietämystä ja ongelmanratkaisutaitoja tarvitaan menestyä urallaan.

Suunnittelun, innovatiivinen oppimäärän antaa tukevan pohjan teoriassa, jossa keskitytään taitojen joka edistää hoitokäytäntöä, politiikan ja päätöksenteon.

Meidän opetussuunnitelma sisältää haastavia kursseja tarkoituksena on kehittää opiskelijan innovaatiopotentiaalia. Opiskelijat räätälöidä määrin valitsemalla eri tietenkin valittavien, projekteja ja itsenäinen työskentely.

Kokemuksellinen oppiminen on järjestetty harjoittelupaikkoja ja joukkue ja yksittäisten hankkeiden. Yhdistelmä amerikkalainen tutkinto ja opiskelusta Australiassa tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen taito-set ja kansainvälinen näkökulma. Valmistuneet tullut kysytty yksilöitä tarjoavat ainutlaatuisia, välitöntä ja mitattavissa olevaa hyötyä tuleville työnantajille hienostunut analyytikoille ja tehokas johtajat.

Missio ja visio

Missiomme

Carnegie Mellon University Australia perustuu ehdotukseen, että tutkimuksen julkisen politiikan ja tietotekniikan, itsenäisesti ja yhdessä, tarjoaa ainutlaatuisen tehokkaan alustan, josta vaikuttaa maailmaan 21st Century. Olemme ainoa oppilaitos maailmassa, joka pyrkii tähän päämäärään kautta yhtenäinen tiedekunnan joka käsittää johdon tieteen, yhteiskuntatieteissä, ja tietotekniikan suunnilleen yhtä suureen osaan. Meidän tehtävämme hyödyntää tutkimuksen ja koulutuksen tämä alusta mahdollistaa olevan positiivinen vaikutus kehityksestä yhteiskunnissa, taloudellisia järjestelmiä, ja yksittäiset elämää ympäri maailmaa.

Visiomme

Näemme maailman, jossa lisääntynyt levittämistä tietotekniikan, maailmanlaajuinen inhimillisen pääoman ja tuloksena keskinäinen riippuvuus markkinoilla, poliittisten, sosiaalisten ja kulttuuristen järjestelmien on muuttanut luonnetta taloudellisten, hallinnollisten ja poliittisten ongelmien. Uskomme kyky mobilisoida analyyttisiä malleja, empiirisen analyysin ja monipuolisuuteen puuttua näihin muutoksiin on ainutlaatuinen. Pyrkiessään älyllisen asialistalla myös haluavat olla oppilaitos, joka on siltana uuden tiedon ja sen soveltaminen parantamiseen organisaatioiden yhteiskunnissa, ja yksilöiden elämään.

TAPAHTUMAT

Australian Carnegie Mellon -yliopistossa on säännöllisiä webinaareja, osallistuu näyttelyihin ja vierailuihin agentteihin ja instituutioihin ympäri maailmaa. Jos olet kiinnostunut tavata joitakin henkilöstöämme ja oppia lisää ohjelmistamme, tutustu nykyiseen Tapahtumat.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Carnegie Mellon University in Australia

Tervetuloa tulevaisuuden yleisen käytännön, että tulevaisuudessa pitkäaikainen tekniikoita politiikan analyysin vastaamaan teho suurten data- ja uusia valmiuksia politiik ... [+]

Tervetuloa tulevaisuuden yleisen käytännön, että tulevaisuudessa pitkäaikainen tekniikoita politiikan analyysin vastaamaan teho suurten data- ja uusia valmiuksia politiikan analytiikan.

Carnegie Mellon University Australiassa on suunnitellut uuden ohjelman, joka yhdistää sen tiukka yleisen oppimäärän sen eturivin kursseja tietotekniikan ja hallinta.

Saatavuus massiivisen aineistoja ja uusia valmiuksia analysoida että tietoja muuttaa kasvot julkisen politiikan muotoiluun ja analyysi. Voittajia ovat ammattilaiset pystyvät ymmärtämään sukupolven iso tietojen sen mahdollisuudet ja rajoitukset ja miten hyödyntää sitä. Nämä ammattilaiset pystyvät tämän datan käytön tuottaa näyttöön perustuvia ja ennakoivan toimintavaihtoehtoja; osaa kommunikoida näistä vaihtoehdoista; ja osaa toteuttaa ja arvioida niitä.... [-]

Australia adelaide
Request Info
Englanti
Full-time
21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carnegie Mellon University in Australia

12 kuukauden pituinen Master of Science in Public Policy and Management (MSPPM) on 12 kuukautta kestävä ohjelma, joka on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat ottaa ... [+]

12 kuukauden mittainen Master of Science in Public Policy and Management (MSPPM) on 12 kuukautta kestävä ohjelma, joka on suunniteltu yksilöille, jotka haluavat kiihdyttää uraansa lyhyen, keskitetyn opintojakson aikana ja ottaa tehtävänsä politiikan kehittämisessä, toteuttamisessa ja arvioinnissa sekä hallita näitä Hallitus, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, kansainväliset järjestöt ja yksityissektori.

Räätälöity kokeneille ammattilaisille, 12 kuukauden ohjelma yhdistää kattavan yleisen järjestyksen ja hallinta opetussuunnitelma, jolla on alan pohjainen Järjestelmän Synthesis ProjectNämä reaalimaailman ohjelman osat antaa sinulle työharjoitteluhankkeita ja toimialaosaaminen edetä urallasi ja eriyttää edelleen teille kilpailluilla maailmanmarkkinoilla.... [-]

Australia adelaide
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carnegie Mellon University in Australia

21 kuukautta kestävä MSPPM-ohjelma on ohjelma, joka on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa uransa politiikan kehittämisessä, toteutuksessa ja arvioinnissa ... [+]

21 kuukautta kestävä MSPPM-ohjelma on ohjelma, joka on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat lisätä uransa politiikan kehittämisessä, toteutuksessa ja arvioinnissa sekä hallinnoida näitä tehtäviä hallituksessa, voittoa tavoittelemattomassa organisaatiossa, Kansainväliset järjestöt ja yksityissektori.

Ohjelma yhdistää kattavan yleisen järjestyksen ja hallinta opetussuunnitelma pakottavan 400 tuntia harjoittelun ohjelma ja teollisuus perustuva Järjestelmän Synthesis ProjectNämä reaalimaailman ohjelman osat antaa sinulle työharjoitteluhankkeita ja toimialaosaaminen käynnistämiseksi urasi ja erottavat teitä kilpailluilla maailmanmarkkinoilla.

Koulutettu tieteidenvälistä Carnegie Mellon University perinteet ja koulutettu analyyttisenä ongelma ratkaisija, ymmärrätte miten tuottaa ja analysoida tietoja jälkeen ääni poliittisia neuvoja, ja tekemään tehokkaita johdon päätöksiin. Hoidatte perinteisiä paradigmoja etsii innovatiivisia ratkaisuja ongelmiin.... [-]

Australia adelaide
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carnegie Mellon University in Australia

MSIT-Bida ohjelma yhdistää kattavan tietotekniikan ja hallinta opetussuunnitelmaa Bida kursseja, pakollinen 400 tuntia harjoittelun ja teollisuuden perustuva Data Analyti ... [+]

Master of Science in Information Technology - Business Intelligence ja Data Analytics (MSIT - Bida)

Carnegie Mellon University Australiassa

MSIT-Bida ohjelma yhdistää kattavan tietotekniikan ja hallinta opetussuunnitelmaa Bida kursseja, pakollinen 400 tuntia harjoittelun ja teollisuuden perustuva Data Analytics Capstone Project.

MSIT-Bida on räätälöity opiskelijoille pyrkivät kehittämään kärjessä taitoja tietohallinto ja tietojen analysointi. Kuten analytiikan ammattilaisia ​​ja tiedot tiedemiesten, älykäs niiden teknologian soveltaminen, valmistuneet voivat tarjota lisäarvoa organisaatioille ymmärtämään, miten teknologia vuorovaikutuksessa liiketoimintaprosesseja, strategia, ja politiikkaa. Nämä toivottavaa taidot yhdistettynä kehittynyttä osaamista business intelligence ja "iso data" teknologiaa tekee valmistuneet haluttua yksilöitä.... [-]

Australia adelaide
Request Info
Englanti
Full-time
21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carnegie Mellon University in Australia

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma 21 kuukauden pituinen raite on räätälöity opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perustietotekniikan ja IT-johtamisen taitoja ta ... [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma 21 kuukauden pituinen raite on räätälöity opiskelijoille, jotka haluavat kehittää perustietotekniikan ja IT-johtamisen taitoja tai aloittaa uraansa IT: ssä. MSIT-ITM yhdistää kattavan tietotekniikan ja koulutuksen opetussuunnitelmasta kanssa 400 tuntia harjoittelun ja teollisuuden perustuva Information Systems Project, Tuottaa arvokasta ja kattava työkokemusta, teoria ja tietämystä.

Koulutettu tieteidenvälistä Carnegie Mellon University perinteet ja koulutettu analyyttinen ongelmanratkaisijoita, sinun on varustettu integrointi tietotekniikan ja johtamistaitoja suunniteltu erityisesti valmistella teitä IT-alan johtotehtävissä ja voit alkaa tai etukäteen urasi IT ja liittyvien teollisuudenalojen.... [-]

Australia adelaide
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carnegie Mellon University in Australia

Tietojenkäsittelytieteen diplomi-insinööri (MSIT-ITM) 21 kuukauden mittainen opiskelija pystyy toteuttamaan tietoturvakeskittymän osana ohjelmaansa. MSIT-ITM (Information ... [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelmat (tietotekniikan hallinta) 21 kuukautta kestävällä radalla voivat osallistua tietoturvakeskittymään osana ohjelmaa.

MSIT-ITM (Information Security Pitoisuus) keskittyy tarpeeseen mukautua muuttuviin tunkeutuja maisemaa ja saada syvempää ymmärrystä riskien hallinnan, tietoturvan, ja tietosuoja. Se nojautuu asiantuntemusta tutkimuksen, toiminnan ja analyysi maailmankuulu CERT (CERT® / CC), joka sijaitsee Carnegie Mellon Software Engineering Institute. Nimetty National Center of Academic Excellence in Cyber ​​Defence Education National Security Agency, Carnegie Mellon on ainutlaatuinen pätevyys tarjota tällaista koulutusta.

... [-]
Australia adelaide
Request Info
Englanti
Full-time
21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carnegie Mellon University in Australia

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma (12 kk) on suunniteltu ammattilaisille, jotka pyrkivät vauhdittamaan uraansa lyhyellä, keskittyneellä opiskelukaudella. Ohjelma a ... [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma (12 kk) on suunniteltu ammattilaisille, jotka pyrkivät vauhdittamaan uraansa lyhyellä, keskittyneellä opiskelukaudella. Ohjelma auttaa valmistautumaan tulla teknologia johtaja, tietohallintojohtaja tai teknologiajohtaja ja johtaa yrityksiä innovatiivisesti kautta maailmanluokan, käytännöllinen, IT ja hallinta opetussuunnitelmaa. Tämä sisältää 48 yksikköä valittavien että voit räätälöidä vastaamaan koulutukseen ja uran tavoitteita Koulutettu monitieteisen Carnegie Mellon yliopiston perinteitä ja koulutettu analyysi ongelmanratkaisuja, valmistuneet ovat valmiita integroitumaan tietotekniikan ja johtamistaidot erityisesti suunniteltu valmistamaan niitä IT-alan johtajuuden rooleja ja edetä urallaan.... [-]

Australia adelaide
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Team 26 share their experience from the Hilti Mobile App Competition Finals

Professor Murli Viswanathan on Hilti Mobile App Challenge

Information Technology Management Programs at CMUA

Public Policy and Management Programs at CMUA

Carnegie Mellon University Australia
Osoite
Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000
5000 adelaide, Etelä-Australia, Australia
Verkkosivusto
Puhelin
+61 8 8110 9900