Curtin University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskelu yliopistossa on maailman parhaan prosentin luokituksen.

Curtin University on innovatiivinen, maailmanlaajuinen yliopisto, joka tunnetaan voimakkaasta tutkimuksestaan ja vahvoista yhteistyökumppanuuksistaan ja valmistelee opiskelijoita tulemaan parempaan työympäristöön.

Sijoituksia

  • Yli 1% yliopistoista maailmanlaajuisten yliopistojen akateeminen ranking 2019
  • Toinen maailmassa mineraalitekniikan ja kaivosteollisuuden alalla QS World University Rankings by Subject 2019
  • Viiden tähden työllistyvyysluokitus QS Stars 2018
  • Viiden tähden luokittelu yli kokemuksesta, lähtöpalkasta, opetuksen laadusta, oppijoiden sitoutumisesta ja oppimisresursseista Hyvien yliopistojen opas 2019-2020
  • 95% tutkimuksesta on sijoitettu vähintään Australian tutkimuksen huippuosaamisen tasolle 2018 tai sen yläpuolelle

Integroitua oppimista

Työnantajat arvostavat kokemuksellista oppimista ja soveltavat sitä kaikilla kursseillamme. Opintojen aikana olet uppoutunut teknologiarikkaisiin ympäristöihin, jotka toistuvat todellisissa työpaikoissa ja antavat sinulle todellisen elämänkokemuksen.

Kurssistasi riippuen, käytät taitosi ja tietosi teollisuusprojektien, harjoittelujaksojen, kenttätyön, tutkimusaloitteiden tai vierailujen kautta. Tämä reaalimaailman oppiminen pitää sinut askeleen edellä kilpailua ja antaa sinulle arvokasta ammatillista altistumista.

Saat hyötyä myös Curtinin vahvoista yhteyksistä yritystoimintaan ja teollisuuteen , ja sinulla on mahdollisuus osallistua verkostoitumistapahtumiin, alan vieraileviin luentoihin ja työpajoihin. Jotkut alan yhteistyökumppaneistamme ovat BHP, Cisco, Chevron, NASA, Tencent ja Woodside.

Tutkinnon tulokset

Curtinin jatkotutkinto voi parantaa tulevaisuudennäkymiäsi. Vuoden 2018 oppimisen ja opettamisen laatuindikaattorit (QILT) -raportissa todettiin, että Curtin-tutkinnon suorittaneet, joilla on jatkotutkinto, ansaitsivat korkeimmat palkat jatko-opiskelijoidensa keskuudessa Länsi-Australiassa.

Käytännön oppiminen ja käytännön kokemus vahvistavat työpaikkataitojasi, joten voit menestyä urallasi valmistuttuasi. Valmistuttuaan liittyte 230 000 vahvaan maailmanlaajuiseen alumniyhteisöön, joka tarjoaa teollisuuden ja vertaisyhteydet koko ammatillisen matkasi aikana.

Curtin-opiskelijakokemus

Curtin Perth Länsi-Australiassa on vilkas ja vieraanvarainen kampus, jossa on modernit rakennukset ja kauniit natiivipuutarhat. Olemme sijaitsee vain 15 minuutin päässä kaupungin keskustasta, joten olet lähellä merkittäviä vähittäiskauppoja, yritysaluetta ja kulttuuritapahtumia.

Kampussa voit nauttia monenlaisesta toiminnasta, mukaan lukien urheilu ja kunto, sosiaaliklubit, ilmainen viihde ja vapaaehtoistyö. On olemassa erilaisia ruokavaihtoehtoja ja tiloja opiskella, rentoutua ja rentoutua. Sinulla on myös pääsy tukipalveluihin, mukaan lukien terveys, lastenhoito, asuminen, oppiminen ja urakehitys.

123304_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722e7cd3944dc55c_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Apurahat

Tarjoamme useita apurahoja opiskeluasi varten . Apurahoja on saatavana jatkotutkintokoulutuksille liiketoiminnan, humanististen, terveystieteiden, luonnontieteiden ja tekniikan aloilla.

tutkimus

Olemme johtava tutkimuksen huippuosaamisen ja innovoinnin laitos . Tutkimuksemme tavoitteena on ratkaista teollisuuden ja yhteiskunnan määritellyt ongelmat ja laajentaa ihmisten tietämyksen rajoja.

Vahva kumppanuutemme teollisuuden, akateemisten ja hallitusryhmien kanssa houkuttelee arvostettuja opiskelijoita ja henkilökuntaa ympäri maailmaa, jotka myötävaikuttavat tutkimustuloksiin, jotka hyödyttävät suuresti paikallisia ja globaaleja yhteisöjä. Jotkut tutkimusaloitteistamme on onnistuneesti käännetty uusiksi tuotteiksi ja palveluiksi, ja niistä on tullut ASX-pörssiyhtiöitä.

Sijainnit

Perth

Curtin University

Osoite
Kent Street
6102 Perth, Länsi-Australia, Australia
Puhelin
+61 8 9266 9266

Dubai

Curtin Dubai

Osoite
Block 11, 4th floor
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Puhelin
+971 4 245 2500

Moka

Curtin Mauritius

Osoite
QGC7+G8 Moka
Moka, Moka District, Mauritius
Puhelin
+230 401 6511

Singapore

Curtin Singapore

Osoite
90 & 92 Jalan Rajah
Singapore, Singapore
Puhelin
+65 6593 8000

Miri

Curtin Malaysia

Osoite
CDT 250
98009 Miri, Sarawak, Malesia
Puhelin
+60 85 63 0100 (GMT +8)

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin