Deakin University - Institute for Frontier Materials

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Deakin University on huippuluokan yliopisto maailmanluokan valmistuneet. Deakin on sijoittunut top 3% yliopistojen maailmanlaajuisesti ja on vahva maine opiskelijoiden tyytyväisyyttä.

Teollisuus-keskittynyt koulutusohjelmien ja vahva kansainvälinen näkymät tarkoita, että Deakinin valmistuneet ovat valmiita maailmanlaajuinen työpaikalla.

Meidän lähestymistapamme oppimiseen korostetaan reaalimaailman kokemus ja ammatillinen käytäntö, mutta uhraamatta sitoutumista korkealaatuista tutkimusta. Deakin on nuori dynaaminen yliopisto, joka tarjoaa tutkimus opiskelijoille mahdollisuuden innovoida ja menestyä.

Institute for Frontier Materials

Tunnustamana yksi Australian johtavia materiaaleja tutkimuslaitokset, Institute for Frontier Materials (IFM) edistää innovointia ja huippuosaamista materiaalien ja tekniikan tutkimuksen.

IFM perustettiin käsittelemään eräitä suuria haasteita yhteiskunnan innovaatioiden kautta materiaalien muotoilu ja suorituskyky. Tavoitteena on kehittää innovatiivisia valmistustekniikoita; ja energiatehokkuus, resurssien ja infrastruktuurin kestävyyttä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Filosofian (electromaterials)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta March 2018 Australia Melbourne Wollongong + 2 lisää

Haluatko löytää uusia materiaaleja ja kehittää älykkäiden laitteiden auttaa ratkaisemaan joitakin nykypäivän haastava maailmanlaajuisia ongelmia? [+]

Opiskella Research Masters Degree Australia Haluatko löytää uusia materiaaleja ja kehittää älykkäiden laitteiden auttaa ratkaisemaan joitakin nykypäivän haastava maailmanlaajuisia ongelmia? Tämä on tilaisuutesi. Koska opiskelija maailmassa ensin filosofian maisteri (Electromaterials) reitin, tutkimus on käytännön - löytää uusia materiaaleja käyttäen huippuluokan karakterisointimenetelmiin ja kokoamalla uusi materiaaleja sähkökemialliset laitteet sovelluksiin puhtaan energian, terveyden tai pitkälle valmistus. Sinulta työskentelee johtavien, maailmankuuluja tutkijoita electromaterials kautta ARC huippuyksikössä Electromaterials Science. Saat valita erilaisia ​​ainutlaatuisia tutkimushankkeita - mitään lääketieteellistä bioniikka kestävässä energiantuotannossa, robotti käsiä aurinko veden jakaminen ja seuraavan sukupolven akku malleja. Instituutti Frontier Materials, Deakin University on aloitti yliopiston Wollongong tarjota tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden. Core yksikköä voi seurata suorana lähetyksenä välillä kampuksilla, niin saat molempien maailmojen parhaat puolet. Lue lisää, miten voit olla mukana kehittämässä ratkaisuja maailmanlaajuisten kysymysten kautta filosofian maisteri (Electromaterials). Opiskelijat M (Phil) Electromaterials isännöi Institute for Frontier Materials (IFM) ja työtä osana joukkue IFM tutkijoiden kehittämällä innovatiivisia ratkaisuja puhtaan energian, ihmisten terveyteen ja seuraavan sukupolven tehdasteollisuudessa. ARC huippuyksikössä Electromaterials Science (ACES) Liittohallitus rahoitetaan ACES läpi Australian Research Council vuonna 2014 kääntää tietoa materiaaleista seuraavan sukupolven "älykkäiden laitteiden" varten yhteisön hyväksi. ACES johtaa yliopiston Wollongong ja sisältää kuusi Australian yhteistyökumppaneita ja viisi kansainvälistä kumppaniorganisaatioiden tunnetaan asiantuntevasta materiaali- ja laitteen valmistuksen. Kautta verkko yhteistyömuotoja ja kumppaniorganisaatioiden, ACES on pääsy maailmanluokan tilat ja ominaisuudet, jotka voivat auttaa edistää tutkimus- ja teollisia tavoitteita. [-]

Videot

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials