Lue virallinen kuvaus

Deakin University on huippuluokan yliopisto maailmanluokan valmistuneet. Deakin on sijoittunut top 3% yliopistojen maailmanlaajuisesti ja on vahva maine opiskelijoiden tyytyväisyyttä.

Teollisuus-keskittynyt koulutusohjelmien ja vahva kansainvälinen näkymät tarkoita, että Deakinin valmistuneet ovat valmiita maailmanlaajuinen työpaikalla.

Meidän lähestymistapamme oppimiseen korostetaan reaalimaailman kokemus ja ammatillinen käytäntö, mutta uhraamatta sitoutumista korkealaatuista tutkimusta. Deakin on nuori dynaaminen yliopisto, joka tarjoaa tutkimus opiskelijoille mahdollisuuden innovoida ja menestyä.

Institute for Frontier Materials

Tunnustamana yksi Australian johtavia materiaaleja tutkimuslaitokset, Institute for Frontier Materials (IFM) edistää innovointia ja huippuosaamista materiaalien ja tekniikan tutkimuksen.

IFM perustettiin käsittelemään eräitä suuria haasteita yhteiskunnan innovaatioiden kautta materiaalien muotoilu ja suorituskyky. Tavoitteena on kehittää innovatiivisia valmistustekniikoita; ja energiatehokkuus, resurssien ja infrastruktuurin kestävyyttä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Filosofian maisteri (Electromaterials) tarjoaa ainutlaatuisen tutkimuskoulutuksen, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita erilaisia ​​jännittäviä tulevaisuuden uran. Se ... [+]

Filosofian maisteri (Electromaterials) tarjoaa ainutlaatuisen tutkimuskoulutuksen, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita erilaisia ​​jännittäviä tulevaisuuden uran. Se tarjoaa sekä reitin tuleville tohtorintutkimuksille että myös koulutusta tulevaisuuden työpaikoille energia-, valmistus- ja terveysareissa.

Tämä on tilaisuutesi löytää uusia materiaaleja ja kehittää älykkäitä laitteita, joiden avulla voit ratkaista joitain nykypäivän haastavimmista maailmanlaajuisista ongelmista.

Ensimmäisenä filosofian maisteriksi (Electromaterials) opiskelija opiskelee käsi kädessä - löytää uusia materiaaleja käyttämällä huippuluokan tunnistustekniikoita ja kokoamalla uusia materiaaleja sähkökemiallisiin laitteisiin puhtaaseen energiaan, terveyteen tai edistyneisiin sovelluksiin valmistus. Sinulta työskentelee johtavien, maailmankuuluja tutkijoita electromaterials kautta ARC huippuyksikössä Electromaterials Science.... [-]

Australia Wollongong Burwood
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials