Deakin University - Institute for Frontier Materials

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Deakin University on huippuluokan yliopisto maailmanluokan valmistuneet. Deakin on sijoittunut top 3% yliopistojen maailmanlaajuisesti ja on vahva maine opiskelijoiden tyytyväisyyttä.

Teollisuus-keskittynyt koulutusohjelmien ja vahva kansainvälinen näkymät tarkoita, että Deakinin valmistuneet ovat valmiita maailmanlaajuinen työpaikalla.

Meidän lähestymistapamme oppimiseen korostetaan reaalimaailman kokemus ja ammatillinen käytäntö, mutta uhraamatta sitoutumista korkealaatuista tutkimusta. Deakin on nuori dynaaminen yliopisto, joka tarjoaa tutkimus opiskelijoille mahdollisuuden innovoida ja menestyä.

Institute for Frontier Materials

Tunnustamana yksi Australian johtavia materiaaleja tutkimuslaitokset, Institute for Frontier Materials (IFM) edistää innovointia ja huippuosaamista materiaalien ja tekniikan tutkimuksen.

IFM perustettiin käsittelemään eräitä suuria haasteita yhteiskunnan innovaatioiden kautta materiaalien muotoilu ja suorituskyky. Tavoitteena on kehittää innovatiivisia valmistustekniikoita; ja energiatehokkuus, resurssien ja infrastruktuurin kestävyyttä.

Sijainnit

Burwood

Deakin University, Geelong Waurn Ponds Campus

Osoite
221 Burwood Highway
Burwood
Victoria 3125 Australia

Burwood, Uusi Etelä-Wales, Australia
Puhelin
+61 3 5227 1100