International Institute of Business & Technology - Australia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

International Institute of Business and Technology (IIBT) on arvostettu, hallitus hyväksyi korkeakoulu-ja ammatillisen koulutuksen järjestäjän ennalta-yliopiston ensimmäisen vuoden yliopisto ja Englanti ohjelmia.

Tarjoamme täysin akkreditoitu ja kansallisesti tunnustettu tutkintotodistusten, myös Diploma of Business Administration yleisiä Englanti ja Sertifikaatit III & IV Akateeminen Englanti. Meidän ohjelmat on suunniteltu varustamaan sinulle olennaisia ​​taitoja yliopiston ja onnistuneesti päätökseen meidän ohjelmia taattu teille saapumista jollekin IIBT kumppanin yliopistoissa.

Tutkimuksessa IIBT meidän uuden tarkoituksen rakennettu korkean teknologian laitos Victoria Park aivan Perth CBD ja nauttia paras oppimisympäristöissä mahdollisimman osaava opetushenkilöstö.

IIBT Apurahat

Tutkimus osoittaa, että Huippusaavuttajat elämässä ja yliopisto eivät aina alkuun opiskelijat lukiossa. Tunnustuksena tästä IIBT on kehittänyt erilaisia ​​stipendejä suunniteltu tunnistamaan mahdollisuudet saavutus joukolle ihmisiä.

Nämä apurahat kaikki koskevat IIBT Diploma of Business Administration (Dip BA), joka on korkeakoulututkinto vastaa ensimmäisen vuoden yliopisto-opiskelun. Sen suoritettuaan tutkinnon, jäsennetään yhdeksi useita huippuyliopistojen suoraan toisen vuoden, kuten Curtin ja ecun WA. Dip BA on Business näyttötutkintona mutta opiskelijat artikuloi useimpiin tutkintoihin ecuksi ja useita liiketoimintaan ja Humanity kursseja Curtin kanssa täyden hyvityksen. Käänny uraneuvojan klo IIBT lisätietoja.

Frank Pyke Scholarship

Frank Pyke Scholarship on tarkoitus palkita ja edistää Länsi-Australian lukion ja kypsässä iässä menestyjiin, että ei ole kirjattu tavallista toimenpiteitä, kuten Atarin tulokset.

Opiskelijatyyppi: Kotimaan opiskelijat Avoin: yksi apuraha per WA oppilaitoksessa ja kaksi kypsä vuotiaat. Sovellettava kurssi: Dip BA Määrä: 20% avustus kurssimaksut. Määräytyy Scholarship valintakomitea.

Presidentti Scholarship

Presidentit Scholarship on suunniteltu tunnistamaan korkea akateeminen saavutus Kansainväliset opiskelijat. Opiskelijat saavuttaa top laadut kotimaassaan kurssi / yliopistossa tai top 10% niiden Englanti Kieli kohortti klo IIBT n Englanti Kieli college voivat hakea tämän stipendin.

Opiskelijatyyppi: Kansainvälinen opiskelijavaihto Avoinna: Top 10% opiskelijoista heidän kohortti Akateeminen Englanti on IIBT tai kansainvälisiä opiskelijoita saavuttamaan yli 85% niiden Ylioppilas Tentti. Sovellettava kurssi: Dip BA Määrä: 20% alennus tietenkin maksuja. Määräytyy Scholarship valintakomitea.

Fred Emery Excellence in Academic Achievement Scholarship

Fred Emery Excellence in Academic Achievement Scholarship on tarkoitus palkita korkean suorituskyvyn opiskelijoiden ja kypsä vuotiaat henkilöt, jotka opintojensa kautta, ovat osoittaneet poikkeuksellista henkilökohtaista työtä, päättäväisyyttä ja sitoutumista.

Opiskelijatyyppi: Kotimaan opiskelijat Avoinna: korkea akateeminen ja muut saavutus korkean tuloksen. Täytyy olla koulussa periaate ja tai muuta sopivaa hyväksyttäväksi. Rajoitettu 1 per saanti Dip BA Sovellettava kurssi: Dip BA Määrä: 50% tai 100% kaikista tietenkin kustannuksia. Määräytyy Scholarship valintakomitea.

IIBT Taloudellinen tuki Scholarship

Tämä apuraha on suunniteltu tukemaan opiskelijoita, jotka eivät pysty vastaamaan kustannuksista korkeakoulutuksen takia taloudellisiin vaikeuksiin.

Opiskelijatyyppi: Kotimaan Opiskelijat ja tällä hetkellä kirjoilla kansainvälisiä opiskelijoita. Avoin: Tulevaisuutta ja nykyisen kotimaan ja kansainvälisten opiskelijoista. Rajoitettu 1 per saanti Dip BA Sovellettava kurssi: Dip BA Määrä: 50% tai 100% kaikista tietenkin kustannuksia. Määräytyy Scholarship valintakomitea.

IIBT Naisten Scholarship

Tämä apuraha on kypsälle ikäiset naiset (20-vuotiaat), jotka ovat aikaisemmin menettäneet mahdollisuuden opiskella korkeakoulutasolla.

Opiskelijatyyppi: Kotimaan opiskelijat Avoinna: Varttuneet naiset (20yo +) Rajoitettu 1 per saanti Dip BA Sovellettava kurssi: Dip BA Määrä: 50% tai 100% kaikista tietenkin kustannuksia. Määräytyy Scholarship valintakomitea.

IIBT Alkuperäiskansat Scholarship

Tämä apuraha on alkuperäiskansojen ihmisiä, jotka pystyvät osoittamaan sitoutumisensa alkuperäiskansojen yhteisöä ja sitoutuminen opiskella korkeakoulutasolla.

Opiskelijatyyppi: Kotimaan Alkuperäiskansat opiskelijat Avoin: Kaikki Australian Alkuperäiskansat Rajoitettu 1 per saanti Dip BA Sovellettava kurssi: Dip BA Määrä: 50% tai 100% kaikista tietenkin kustannuksia. Määräytyy Scholarship valintakomitea.

Kaikki apurahat edellyttävät hakijoiden on täytettävä akateemisia ja Englanti vaatimukset kurssin lisäksi erityiset perusteet stipendin he ovat hakeneet.

Sijainnit

Perth

Osoite
Perth Campus,
350 Albany Highway,
Victoria Park

6100 Perth, Länsi-Australia, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin