Impact English College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Impact

Vaikutus Englanti College oli ehdolla lopulliseen 5 korkeakoulujen 2012 STM Star Awards - eteläisellä pallonpuoliskolla. Vain 4 korkeakouluissa Australiassa tehnyt tämän luettelon ja vain yksi college Melbournessa teki jatkoon-Impact!

Olemme erittäin ylpeitä siitä, että tämä esivalinnassa tunnistaa laatu ja sitoutuminen henkilökunta ja opettajat, ja vaikutukset ajomatkan tekemään parhaansa mukaan. Tämä on yksi eroavuuksia, että koet Impact Englanti College. Henkilökuntamme ja opettajat voi luottaa aina tekevät parhaansa sinulle.

Vaikutus Englanti College tarjoaa laajan valikoiman tiivistä ja käytännönläheistä Englanti kielikursseja toimitetaan täysin pätevä ja ammattitaitoiset opettajat. Voimme auttaa sinua saavuttamaan että IELTS, oppia Englanti työtä sinulla on tai haluaisi olla, tai vain auttaa sinua kiertää tämän upean kaupungin ja maan. Impact Englanti College on uudistaja. Uusia kursseja ja ohjelmia, jotta voidaan täyttää meidän opiskelijat on otettu käyttöön säännöllisesti, ja viimeksi olemme nähneet käyttöön Barista Kick-Start työkokemus ohjelman avaaminen Impact Cambridge Exam Centre. Ja on vielä lisää on tulossa!

Impact tarjoaa opiskelijoille moderni, puhdas ja viihtyisät tilat ja elinvoimainen oppimisen ilmapiiri on ilmeinen kaikkialla college. Olemme sijaitsee keskellä kaupunkia, jota ympäröivät kaupat, ravintolat ja yöelämä. Korttelin päässä Melbournen Southern Cross Station ja Melbournen raitiovaunut kulkevat aivan oven, tarkoittaa, että meidän on helppo löytää ja helppo päästä mistä tahansa Melbournessa.

Melbourne on äänestetty maailman asuinkaupungiksi useaan otteeseen, viimeksi elokuussa 2012, ja sillä Melbourne on epävirallinen kulttuuri-ja oppimiskeskus Australian, se vain on järkevää valita kaupunkimme oppia Englanti, tai jotain muuta, että asia .

Miksi Impact? Eroavuuksia:

Palkittu koulu

Monenlaisia ​​kursseja

Yleistä Englanti | Business Englanti | IELTS / EAP | Cambridge FCE ja CAE valmistelu | Barista / Kahvila Englanti | taidot tesol / TKT

Pienempiä luokkia - keskimäärin 13 opiskelijaa per luokka

Luokan Impact seurataan tarkkaan koon, jotta mahdollisimman paljon yksilöllistä huomiota kullekin opiskelijalle voi vastaanottaa ja tehokkuuden meidän interaktiivisen oppimisen ohjelmiin.

Tiukat Englanti Vain politiikan

Paras tapa parantaa Englanti on käyttää sitä koko ajan. Opiskelijat Impact on sitouduttava meidän "Englanti Only"-politiikkaa.

Tulokset puhuvat puolestaan! Vaikutus opiskelijat ovat varmempia käyttäen Englanti arjen kaikissa tilanteissa.

Kansallisesti Accredited Kurssit (NEAS, ASQA / TESQA)

Kaikki kurssit Impact on akkreditoitu kansallinen elin - NEAS) ja rekisteröity läpi Australian valtion virastot - ASQA / TESQA. Tämä tarkoittaa sitä, että laatu college ja kursseja on varmistettu.

Käytännön / tosielämän Englanti oppimisen ohjelmiin

Oppitunnit Impact Englanti College ovat keskittyneet erityisesti taitoja ja tilanteita, joista on eniten hyötyä opiskelijoille saavuttamaan tavoitteensa.

Jatkuva arviointi

Opettajamme seurata ja raportoida edistymisestä opiskelijoiden käynnissä perusteella, tarkkailemalla luokan työtä, kotitehtäviä ja tehtäviä ja enemmän muodollista testausta. Joustavan järjestelmän avulla opiskelijat voivat edetä seuraavalle tasolle omaan tahtiinsa.

Päteviä opettajia, jotka ovat intohimoisia ja sitoutuneita

Kaikki Impact opettajat ovat täysin päteviä ja kokeneita Opetus Englanti toisena kielenä. Vaikutus opetushenkilökuntaa TAMKissa on opettajia, jotka ovat IELTS ja Cambridge tutkinnon. Tarjoamme myös jatkuvaa ammatillista kehitystä ohjelma opettajille ja henkilökunnalle.

Ihmisiä, jotka ymmärtävät

Kaikki henkilökunta ja opettajat Impact Englanti College on ollut kokemus elää, opiskelevat tai työskentelevät ulkomailla, jotta he ymmärtävät omakohtaisesti, mitä meidän opiskelijat kokevat. Vaikutus henkilökunta puhuu useita kieliä, ja olisi opiskelijat tarvitsevat apua äidinkieli, se on yleensä mahdollista.

Sijainnit

Melbourne

Osoite
Level 5, 620 Bourke Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: