James Cook University Brisbane Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

James Cook -yliopisto (JCU) on Queenslandin toiseksi vanhin yliopisto ja Australian johtava tropiikin yliopisto. Tarjoaa huippuosaamista opetuksessa ja tutkimuksessa, JCU on vilkas, monikampusyliopisto, jonka tärkeimmät kohteet ovat trooppiset Queenslandin Townsville- ja Cairns-kaupungeissa sekä nykyaikaiset kaupunkikeskukset Singaporessa ja Brisbanessa.

JCU tunnustetaan kaikkialla maailmassa asiantuntemuksestaan ​​meribiologian, ympäristötutkimuksen, trooppisen terveyden ja matkailun alalla. Ammattitaitojemme ohjelmat on akkreditoitu teollisuuden ja ammattijärjestöjen ja monet ammattilaiset ovat vierasopettajia jatko-ohjelmiimme. Viimeisen viiden vuoden aikana JCU: n tutkijat ovat voittaneet 31 kansallista palkintoa opettamisesta huippuosaamista Australian opetus- ja oppimisneuvostolta - enemmän kuin monta suurempaa yliopistoa.

  • JCU on johtava opettaja ja tutkimus, joka käsittelee trooppisia haasteita maailmanlaajuisesti.
  • JCU on sijoitettu korkeimpaan 2 prosenttiin korkeakouluissa maailmanlaajuisissa ranking-järjestelmissä, maailman yliopistojen akateemisessa rankingissa (ARWU, 2017).
  • Äskettäin kohotettu Times Higher Education (THE) "Top 150 yliopistossa alle 50" (2016).
  • Ensimmäinen maailmassa viittauksia koralliriutan ekologian alalla ja on kolmesta parasta sen tutkimusalalla, jolla on vahvuus ekologiassa ja ympäristössä, kasvi- ja eläintutkimuksissa sekä geotieteissä.
  • JCU on kansainvälisesti tunnustettu johtajuudesta matkailun opetuksessa ja tutkimuksessa.

Sijainnit

Brisbanen kaupunki

Osoite
4000 Brisbanen kaupunki, Queensland, Australia