Lue virallinen kuvaus

James Cook -yliopisto (JCU) on Queenslandin toiseksi vanhin yliopisto ja Australian johtava tropiikin yliopisto. Tarjoaa huippuosaamista opetuksessa ja tutkimuksessa, JCU on vilkas, monikampusyliopisto, jonka tärkeimmät kohteet ovat trooppiset Queenslandin Townsville- ja Cairns-kaupungeissa sekä nykyaikaiset kaupunkikeskukset Singaporessa ja Brisbanessa.

JCU tunnustetaan kaikkialla maailmassa asiantuntemuksestaan ​​meribiologian, ympäristötutkimuksen, trooppisen terveyden ja matkailun alalla. Ammattitaitojemme ohjelmat on akkreditoitu teollisuuden ja ammattijärjestöjen ja monet ammattilaiset ovat vierasopettajia jatko-ohjelmiimme. Viimeisen viiden vuoden aikana JCU: n tutkijat ovat voittaneet 31 kansallista palkintoa opettamisesta huippuosaamista Australian opetus- ja oppimisneuvostolta - enemmän kuin monta suurempaa yliopistoa.

  • JCU on johtava opettaja ja tutkimus, joka käsittelee trooppisia haasteita maailmanlaajuisesti.
  • JCU on sijoitettu korkeimpaan 2 prosenttiin korkeakouluissa maailmanlaajuisissa ranking-järjestelmissä, maailman yliopistojen akateemisessa rankingissa (ARWU, 2017).
  • Äskettäin kohotettu Times Higher Education (THE) "Top 150 yliopistossa alle 50" (2016).
  • Ensimmäinen maailmassa viittauksia koralliriutan ekologian alalla ja on kolmesta parasta sen tutkimusalalla, jolla on vahvuus ekologiassa ja ympäristössä, kasvi- ja eläintutkimuksissa sekä geotieteissä.
  • JCU on kansainvälisesti tunnustettu johtajuudesta matkailun opetuksessa ja tutkimuksessa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

James Cook University Brisbane Campus

Business Informatics on tietotekniikan erikoisaloja, joka yhdistää tietotekniikan, johtamisen ja liiketoiminnan. Tietojenkäsittelytieteen maisterin tietojenkäsittelytiete ... [+]

Yleiskatsaus

Business Informatics on tietotekniikan erikoisaloja, joka yhdistää tietotekniikan, johtamisen ja liiketoiminnan. Tietojenkäsittelytieteen maisterin tietojenkäsittelytieteen tietojenkäsittelyn edistäminen antaa yrityksellesi entistä enemmän mahdollisuuksia siirtyä uraan tällä jännittävällä alalla.

Informaatioteknologian (IT) tutkinnon mahdollisuudet ovat loputtomat ja tarjoavat työpaikkoja maailmanlaajuisesti. Jokainen teollisuus tarvitsee tietoteknisiä taitoja, ja asiantuntijasi henkilökunta opettaa sinulle kehittyneitä taitoja, joita tarvitaan teknologian nopean kehityksen takaamiseksi. Ohjelma korostaa työelämän integroitua oppimista ja kehittää työllistymisosaamista käytännön projektien avulla ja mahdollisuutta harjoitteluun lisäämällä jatkotutkinnot.... [-]

Australia Brisbane City
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
James Cook University Brisbane Campus

Tietotekniikan päällikkö, tietotekniikan pääaine ... [+]

Yleiskatsaus

Tietotekniikan päällikkö, tietotekniikan pääaine

Ohjelma korostaa työelämän integroitua oppimista ja kehittää työllistymisosaamista käytännön projektien avulla ja mahdollisuutta harjoitteluun lisäämällä jatkotutkinnot.

Voit suorittaa Master of Information Technology itsenäisenä palkinnon tai yhdistää sen Master of Business Administration (MBA) kuin yhteinen tutkinto.

Kurssin rakenne

Tietojenkäsittelyn ja verkottumisen pääaineena on MIT, johon kuuluu 16 henkilöä. Opiskelijan on suoritettava neljä (4) säätiötä, kahdeksan pakollista aineistoa ja neljä (4) valinnaista aineistoa. Valinnaiset aiheet koostuvat (2) kahdesta JCU Brisbanen tarjoamasta tietotekniikan ja liiketoimintayksiköiden tietotekniikan ja liiketoimintayksiköistä sekä kahdesta (2) kaikista sopivista master-tason aiheista, joita tarjotaan JCU Brisbanessa kampusjohtajan hyväksymänä. Opiskelijat, jotka täyttävät tämän ohjelman vaatimukset, täyttävät Australian Computer Society (ACS) jäsenyyttä koskevat vaatimukset.... [-]

Australia Brisbane City
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
James Cook University Brisbane Campus

Valitsemalla opiskellessasi MPA: ta JCU Brisbanessa, teet jatkuvaa oppimista sekä teorian että ammatillisen harjoittelun aikana samalla, kun opit ratkaisemaan kirjanpito- ... [+]

Yleiskatsaus

Valitsemalla opiskellessasi MPA: ta JCU Brisbanessa, teet jatkuvaa oppimista sekä teorian että ammatillisen harjoittelun aikana samalla, kun opit ratkaisemaan kirjanpito- ja liiketoimintaongelmia innovatiivisilla tavoilla. Opiskelijoilla on valmiudet antaa neuvoja yrityksille nykyisistä ja tulevista rahoituskysymyksistä, mikä mahdollistaa strategisten tavoitteiden saavuttamisen.

MPA-tutkintoa suorittavat opiskelijat ovat erinomaisessa asemassa menestymään johtotehtävissä useissa valtiollisissa ja kaupallisissa organisaatioissa. JCU-tutkinnon suorittaneiden MPA-tutkinnon suorittaneet ovat hyvät mahdollisuudet päästä organisaatioille esimerkiksi kaivos-, valmistus-, vähittäismyynti-, konsultointi-, henkilöstöresursseihin ja markkinointiin.... [-]

Australia Brisbane City
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Campus Tour - Welcome to James Cook Universtiy Brisbane