James Cook University Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kehitä urasi innovatiivisella ja joustavalla jatko-opinnolla. Aloita nykypäivän kirkkaamman tulevaisuuden rakentaminen.

Meidän Master, Graduate Diploma ja Graduate Certificate kurssit hoitotyön, tietojenkäsittelyn ja liiketoiminnan valmistaa sinulle taitoja, tietoa ja valtakirjat edistämään urasi ja tehdä eroa valitsemasi alalla.

Miksi opiskella JCU: n kanssa?

Tutki, kun se sopii sinulle, saa henkilökohtaisen akateemisen tuen ja tee CV: stä kansainvälisesti tunnustetun yliopiston tutkinto.

Kun tiedämme huippuosaamisen opetuksessa ja tutkimuksessa, tiedämme maailmanluokan koulutuksen arvon: opiskelijat valmistuvat johtajiksi aloillaan ja yhteisöissään. Lisäksi JCU: lle on myönnetty viisi tähteä tutkinnon suorittaneiden menestyksestä kuuden vuoden ajan The Good Universities Guide -oppaassa.

Jatko-opintojen kautta pyrimme antamaan ammattilaisille myönteisen vaikutuksen ja tekemään elämästään tärkeitä. Ilmoittaudu tänään ja hanki taidot rakentaa valoisampaa tulevaisuuttasi tänään.

Perintöämme

Vuonna 1961 perustettu kaupunki, jossa on kampukset Townsvillessä, Cairnsissa ja Singaporessa, JCU on Queenslandin toiseksi vanhin yliopisto. JCU: n maine huippuosaamiseen perustuu maailman huipputason 2% : iin maailman huippuluokan tutkimukseen ja alan johtavaan suorituskykyyn kaikilla aloilla. Opiskelijoidemme menestys on ensimmäinen prioriteetti.

Tapaa joitain akateemikkoja, jotka tuovat tämän maailman johtavan tutkimuksen ja opetuksen sormenpäisiin:

  • Sairaanhoito
  • Data Science
  • liiketoiminta

Mitä me tarjoamme

JCU Online -ohjelmassa yhdistyvät uusimmat opetus- ja oppimisympäristöt syvällisellä ymmärryksellä online-jatko-opintojen suorittamisesta .

Henkilökuntamme kuuluu maailman johtaviin akateemisiin tutkijoihin , jotka tunnetaan apurahasta, ammattitaidosta ja tukevasta lähestymistavasta online-jatko-opintoihin.

Sijoituksemme maailman huippuyliopistojen keskuudessa merkitsee sitä, että JCU Online: n tutkinto auttaa CV-loistasi . Itse asiassa JCU on saanut viisi tähteä työn menestymisestä Good Universities Guide -oppaassa viimeisten kuuden vuoden ajan.

JCU Online -ero

JCU Online: n jatko-opinnot ovat innovatiivisia, joustavia ja räätälöityjä vastaamaan nykypäivän ammattilaisten kiireisiä todellisuuksia. JCU Online -kurssit sopivat mihin tahansa laitteeseen ja mahdollistavat oppimisen milloin tahansa, missä tahansa.

Interaktiivinen online-ympäristö tekee oppimisesta mielenkiintoisen. Video-, ääni-, ryhmäkeskustelut ja muut auttavat sinua tuntemaan upotuksen kursseillesi ja saamaan kaiken irti tutkimuksesta. Edistämme lukuisia mahdollisuuksia yhteydenpitoon muiden opiskelijoiden kanssa , varmistamalla, että akateemista pätevyyttään täydentää todellinen ammattilaisten verkosto.

Silti samalla kun me puolustamme verkko-opiskelun etuja, tunnistamme myös henkilökohtaisten yhteyksien ja henkilökohtaisen tuen arvon . Siksi JCU Online -opiskelijana sinulla on oma henkilökohtainen menestysneuvonantaja, joka tukee sinua ilmoittautumisesta valmistumiseen, auttaa ja rohkaisee sinua aina loppuun suoritettavaksi.

Sijainnit

Douglas

Osoite
James Cook Drive,1
4811 Douglas, Queensland, Australia

Brisbane

Osoite
Queen Street,349
4000 Brisbane, Queensland, Australia

Smithfield

Osoite
McGregor Road,90
4878 Smithfield, Queensland, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin