Le Cordon Bleu Australia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Joukkoomme!

Perustettiin Pariisissa vuonna 1895, Le Cordon Bleu on tullut arvostetuimmista ruoka, Kirjastotietokannat koulu maailmassa. Meidän tutkinnot tunnustetaan kaikkialla maailmassa.

Le Cordon Bleu Australia ohjelmat ovat kansainvälisesti tunnustettu ja on kehitetty yksinomaan johtavien asiantuntijoiden. Pätevyystodistus Le Cordon Bleu voit olla eturintamassa kulinaarisia ja vieraanvaraisuus tietoa. Haluamme kutsua sitä passisi maailmaan.

Tutkimuksemme ohjelmat

Le Cordon Bleu Australia tarjoaa laajan valikoiman ammatillista, perus-ja jatko-ohjelmia ruokakulttuurin, vieraanvaraisuus, yrittäjyys ja matkailu.

Kaikki ohjelmat on suunniteltu panos teollisuudelle. Ne tarjoavat erinomaisen teoreettisen ja käytännön koulutuksen. Work-pohjainen integroitu opettaminen on olennainen osa kaikkia ohjelmia, sinun on mahdollisuus hakea oman tietoja ja taitoja, ja rakentaa alan verkostoja.

Keskittyminen urakehitystä tarkoittaa, että kun siirryt, sinun on varustettu taidot ja henkilökohtaiset ominaisuudet menestyä nopeasti kasvava teollisuudenala.

Miksi Australia?

Opiskelija päättää opiskella Australiassa, koska sen ihanan monipuolinen kulttuuri, väestö, ilmasto, maantiede ja historia. He myös valita Australia, koska olemme yksi parhaista maista maailmassa opiskelijoille perustuu opiskelijan yhdistelmä, edullisuus, elämänlaatu ja työnantajan toimintaa.

Le Cordon Bleu on ollut melkein 25 vuotta Australiassa. Meillä on elinvoimainen, state-of-art kampuksilla Sydneyssä, Melbourne, Adelaide ja Perth.

Adelaide tarjoaa tilan tuntua ja vapautta. Se on pieni, rento ja erittäin edullinen kaupunki, jossa on erittäin vietetään ruokaa, viiniä, tuottaa ja taiteen kulttuuria.

Melbourne on hyvin kosmopoliittinen ja monikulttuurinen. Se on äänestetty parhaaksi asuinkaupungiksi maailmassa, koska sen dynaamisen elämäntavan, ja ihanaa ruokaa ja viiniä.

Perth on uncrowded rannat, tuoreet kalat ja äyriäiset, lämmin sää ja runsaasti tilaa ja villieläinten. Mukana on myös kosmopoliittinen kaupunki ja kahvilakulttuuri tyydyttämään jokainen ruokahalu.

Sydney on kaupunki, joka ei koskaan nuku. Sen taustalla upea Sydney Harbour, se on helmi erittäin kaunis. Sydney on mekka upea kulttuuri-, vapaa-aika, ruoka, viini ja elämyksiä.

Kampuspaikkakuntiensa - Delivery Partners

Adelaide, South Australia: TAFE SA Regency International Centre for Tourism, Hospitality ja Food Studies, Days Road, Regency Park, South Australia.

Melbourne, Victoria: Holmesglen, Moorabbin Campus, 488 South Road, Moorabbin, Victoria 3189

Sydney, New South Wales: TAFE NSW, Pohjois Sydney Institute, Ryde College, 250 Blaxland Road, Ryde, New South Wales.

Perth, Länsi-Australia: North Metropolitan TAFE, 16 Aberdeen Street, Northbridge, WA 6003

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Syventävien tutkintojen diplomit » Katso Certificates » Katso Diplomit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master of International Hospitality Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2019 Australia Adelaide

Tavoite korkealla ja kantaa itse menestyksekkään uran johtotason tämä yksi-of-a-kind jatko-ohjelma. [+]

Master of International Hospitality Management

Tavoite korkealla ja kantaa itse menestyksekkään uran johtotason tämä yksi-of-a-kind jatko-ohjelma.

Opiskellessaan, omaksua työllistymismahdollisuuksia käydä, oppia ja muokkaavat ura koulutusjakson Le Cordon Bleu: n loistava työharjoittelukoulutuksen ohjelma, auttaa opiskelijoita saada työkokemusta, tietoja ja taitoja todellisessa työympäristössä.

Toimitettu kampuksella The University of South Australia tiedekunnan School of Managementin Master of International Hospitality Management hyötyy suuresti Vanhaa kumppanin kollektiivista asiantuntemusta ja alan tuntemusta.

Tarjotaan: Adelaide

Urapolkuja

General Manager, Business Development Manager, huoneita Division Manager, Maître D'hôtel, Events Manager, henkilöstöpäällikkö.... [-]


Ota yhteyttä

Le Cordon Bleu Australia (Adelaide)

Osoite, 1. rivi Le Cordon Bleu Adelaide Days Road Regency Park ,
5010 Adelaide, South Australia, Australia
Verkkosivu https://www.cordonbleu.edu/adelaide/home/en
Puhelin +61 8 8348 3000

Le Cordon Bleu Australia (Melbourne)

Osoite, 1. rivi Le Cordon Bleu Melbourne 488 South Road Moorabbin , Victoria
3189 Melbourne, Victoria, Australia
Verkkosivu http://www.cordonbleu.edu/melbourne/home/en
Puhelin +61 3 9209 5938

Le Cordon Bleu Perth Institute

Osoite, 1. rivi Le Cordon Bleu Perth 16 Aberdeen Street
6000 Perth, Western Australia, Australia
Verkkosivu https://www.cordonbleu.edu/perth/home/en
Puhelin +61 1300 300 822

Le Cordon Bleu Australia (Sydney)

Osoite, 1. rivi Le Cordon Bleu Sydney 250 Blaxland Road Ryde , New South Wales
2112 Sydney, New South Wales, Australia
Verkkosivu http://www.cordonbleu.edu/sydney
Puhelin +61 1800 064 802