Macleay College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskelijat ja opettajat ovat luovasti ajattelevien henkilöiden kollektiivi, joka yhdessä tutkii, innostaa ja kasvaa.

Nykyaikainen opetussuunnitelma, joka valmistautuu todelliseen maailmaan

Valmistettu alan tarpeiden ja odotusten mukaisesti, kursseimme ovat nykyisiä ja olennaisia. Opettajat ja opiskelijat tekevät yhteistyötä tehostaakseen teorian ja todellisen elämän sovelluksen välistä kuilua. Projektin pohjainen oppiminen ja harjoittelu tarjoavat opiskelijoillemme mahdollisuuden oppia tekemästä.

Opi parhaasta teollisuudesta

Olemme keränneet parhaat journalismi-, mainonta-, media-, liike- ja markkinointiammattilaiset opastamaan opiskelijoita alan menestykseen. Monipuolisella erikoisalalla ja kokemuksella opettajamme tarjoavat opiskelijoillemme käytännön kokemusta.

Opiskelijamme arvostavat opettajia. Saimme luokituksen, joka on 92,5% opetuksen laadun arvioimiseksi vuoden 2017 QILT-tutkimuksessa, selvästi yli maan keskiarvo 81,5%.

Työharjoitteluohjelma

Kaikissa kursseissamme on pakollinen harjoitteluyksikkö. Tuemme opiskelijamme varmistamaan harjoittelupaikan kiinnostuneella alalla tai erikoistumisessasi. Tämä on kriittinen osa oppimista. Työharjoittelu tarjoaa opiskelijoillemme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden osoittaa potentiaaliselle työnantajalle, että heillä on mitä se tekee.

Pelaaminen yksilöllisiin vahvuuksiisi

Me palvelemme yksilön ainutlaatuisia etuja. Opiskelijoillamme on vahvuuksia ja kurssirakenne mahdollistaa yksilöllisen kokemuksen luomisen. Korostamme kasvun ajattelutavan merkitystä, kehittämällä sekä akateemisia että ihmissuhdetaitoja tukevaan ja intiimiympäristöön. Se tekee meistä niin erilaiset kuin perinteiset yliopistot.

Macleay ero

Työvalmennetut

Opit Macleayn tekemällä. Aloittamaan liikeideoita yrittäjille, tallentamaan radiomainos studiossa tai kirjoittamaan tarina Newsroomissa. Opetusohjelma on yhtä käytännöllinen ja käytännöllinen kuin voit.

Suurin osa opinnoistasi keskittyy hankekohtaiseen oppimiseen. Tämä tarkoittaa, että työskentelet aitoja todellisia projekteja kumppaneidesi kanssa luovassa oppimisympäristössä, jossa kaikilla on ääni ja jossa jokainen voi osallistua.

Opettajamme työskentelevät kaikilla osa-alueillaan toimialalla. Ne tuovat viimeisimmät trendit ja näkemykset luokkahuoneeseen joka päivä varmistaaksesi, että olet valmis valmistuessaan. Se tarkoittaa myös, että hyödytte teollisuusverkostasi. Monet opettajamme ovat ottaneet opiskelijat tuleviin työnantajiinsa tai tukeneet yhteyksiä, jotta tutkinnon suorittaneet saisivat askeleen lähemmäksi unelma-rooliaan.

Positiivinen koulutus

Hyväksymme Macleayn positiivisen koulutuksen periaatteet ja käytännöt. Opetamme oppilaita ottamaan käyttöön kasvu-ajattelutapa ja hyödyntämään heidän vahvuuksiaan.

Opiskelijat kehittävät taitoja, jotka tukevat suhdetta kehittämällä, lisäävät henkilökohtaista luotettavuutta, omaksuvat tietoisuutta ja kiitollisuutta sekä kannustavat terveelliseen elämäntapaan.

Nämä ominaisuudet auttavat heitä vastaamaan rakentavasti haasteisiin opinnoissaan sekä heidän laajempaan henkilökohtaiseen ja työelämäänsä. Tämä antaa yksilöille mahdollisuuden ymmärtää potentiaalinsa ja kukoistaa.

3 päivän aikataulu

Ei ole väliä, mitä olet opiskellut, luokat pidetään yli 3 päivää päivittäin. Tämä antaa opiskelijoille vähintään 2 vapaapäivää opiskella tai työskennellä.

Terveellinen työ / oppia koskeva tasapaino on tärkeä osa Macleayn elämää, ja tämä aikataulu on yksi tapa saavuttaa se. Ymmärrämme, että eri aikatauluja ja ajat ovat vaikeita, joten suunnittelemme aikataulun tarkoituksella varmistaaksemme, että sinulla on runsaasti aikaa opiskelemaan.

Joustavuuden lisäämiseksi opiskelijoilla on myös mahdollisuus opiskella osa-aikatyötä ja osallistua iltaohjelmiin (luokkakokonaisuuksien mukaan).

Student tuki

Uraohjaus

Olet kuitenkin tunne, olemme täällä auttamassa. Pätevä neuvonantaja on käytettävissä opiskelijoillemme Sydney- ja Melbourne-kampuksissamme joka viikko. Opiskelijat ja henkilökunta voivat varata yksityisen ja luottamuksellisen kokouksen ilmaiseksi kollegion neuvonantajalla niille, jotka tarvitsevat ylimääräistä henkilökohtaista ja emotionaalista tukea.

Akateeminen tuki

Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan vapaaehtoisiin työpajoihin opiskeluvinkkejä, viittauksia, essee kirjoittaminen, haku ja tutkimus sekä raportointi kirjallisesti, jotka pidetään säännöllisesti kampuksella.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Diplomit » Katso Kandidaatin tutkinnot »