Queensland University of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin

Valmistaudu tänään huomenna

Uusi teknologia avaa uusia mahdollisuuksia ja muuttaa tapoja, joilla elämme ja työskentelemme. Teknologian kehittyessä autamme sinua kehittymään.

Yliopisto

Nykyaikaiset kampukset

Kampuksemme tarjoavat korkealaatuisia oppimis-, opetus- ja tutkimusalueita, jotta opiskelijat, tutkijat ja tutkijat voivat paremmin vastata tarpeisiin.

QUT on merkittävä australialainen yliopisto, jolla on globaalit näkymät ja todellinen keskittyminen. Olemme yksi maan nopeimmin kasvavista tutkimusyliopistoista, ja kurssejamme ovat kysyntää. Tutkinnon suorittaneiden joukossa on kahdeksan Rodoksen tutkijaa, joista viisi on myönnetty viimeisten kuuden vuoden aikana.

Olemme kunnianhimoinen ja yhteistyöhön perustuva laitos, joka pyrkii tarjoamaan opiskelijoille ja tutkinnon suorittaneille tarvittavat taidot yhä häiriintyneemmässä ja haastavammassa maailmassa. Muutamme opiskelijakokemusta, jota tarjoamme 50 000 opiskelijalle, ja asetamme palkkion eri ammattitutkintojemme kansainväliselle ja kansalliselle akkreditoinnille.

Kansainvälisesti palkittu Science and Engineering Center on The Cube, joka tunnetaan yhtenä maailman suurimmista digitaalisista interaktiivisista oppimis- ja näyttöalueista. Olemme perustaneet maailman ensimmäisen Luovan toimialan tiedekunnan, ja panostamme voimakkaasti yhteistyöhön oppimiseen ja monitieteisiin tutkimusympäristöihin.

Real World Learning 2020 Vision

Real World Learning 2020 -visio hahmottaa selkeät pyrkimyksemme valmistuneille ja oppijakokemuksille, sopusoinnussa todellisen maailman yliopistollisen identiteettimme kanssa.

Tämän vision toteuttamiseksi lähivuosina sitoutumme jatkossakin sitoutumaan kulttuuriin, jossa työskentelemme tiiviissä yhteistyössä henkilöstön ja opiskelijoiden sekä teollisuuden ja yhteisön kumppaneiden kanssa oppijoiden kehittyvien tarpeiden tukemiseksi.

Kartoitamme edistymme kokeilemalla, testaamalla, arvioimalla ja toteuttamalla uusia ideoita ja kannustamalla, mahdollistamalla ja jakamalla olemassa olevia vahvuuksia ja hyviä käytäntöjä.

Näkemyksemme

valmistuneet

QUT-tutkijat viihtyvät pitkällä aikavälillä epävakaissa ympäristöissä, edistävät tuottavasti yksilöitä ja tiimejä ja yhdistävät syvyyden ammatillisessa tietämyksessä laaja-alaisilla näkökulmilla, jotka perustuvat altistumiseen uusille ideoille ja eri kulttuureille.

Valmistuneet:

 • Ole utelias, ketterä ja joustava oppija
 • Käytä erilaisia ajattelutapoja, laaja näkökulma ja näyttöön perustuva päätöksenteko käytännön tiedottamiseksi sekä muutoksen kuvittelemiseksi ja toteuttamiseksi
 • Edistää vaikutusta ympäröivään maailmaan eettisin ja kestävin tavoin
 • Ole tehokkaita yhteistyökumppaneita ja kommunikaattoreita kurinpidollisissa ja poikkitieteellisissä yhteyksissä
 • Käytä digitaalisia taitoja ja käytä tekniikkaa strategisesti tiedon hyödyntämiseen ja yhteistyöhön
 • Ole vuorovaikutuksessa paikallisissa ja globaaleissa kulttuurisissa yhteyksissä tuntemalla ja kunnioittaen erilaisia kulttuurinäkymiä.

Opiskelijakokemus

QUT: n todellinen oppimiskokemus heijastaa sen maailman fyysistä ja digitaalista luonnetta, jossa elämme ja työskentelemme. QUT-oppijakokemus, joka kattaa opetussuunnitelmat ja opetussuunnitelmat, on:

 • Tarjoa aito oppiminen ja arviointi kaikissa yksiköissä
 • Pidä työhön integroitu oppiminen (WIL) kaikilla kursseilla
 • Arvostaa oppijoitamme ja heidän tuomaa tietoa ja kokemusta
 • Anna oppijoiden kehittää syvällistä ammatillista tietämystä laajalla näkökulmalla, mukaan lukien altistuminen muille tieteenaloille ja ajattelutavoille
 • Ota tarkoituksenmukaisesti mukaan oppijat, joilla on erilaiset kulttuurinäkökulmat, sisällyttämällä erityisesti alkuperäiskansojen ja Torresin salmen saarelaisten tiedot
 • Tukea oppijoita kehittämään ammatillisia profiileja, verkostoja ja työllistettävyyttä etsimään ja luomaan mielekästä työtä ja hallitsemaan itseään urallaan
 • Ota oppijoiden yhteys ja tuki käyttöön
 • Ole henkilökohtainen, joustava ja sopeutuva vastaamaan paremmin oppijoiden jatkuviin oppimistarpeisiin
 • Paranna verkko- ja sekoitetun oppimisen tekniikoiden ja työkalujen avulla.

Strategiat vision saavuttamiseksi

Opetussuunnitelma ja oppimisen muutos

Panostamme opetussuunnitelmiin ja oppimisen muutoksiin:

 • Viisivuotisen kurssimuutos- ja uudelleen akkreditointisyklin avulla vahvistetaan ja varmistetaan QUT-oppijoiden kokemus
 • Tarjotaan strategista tukea ja resursseja opetussuunnitelmien johtajille ja ryhmille, jotta kursseilla voidaan muuttaa suuria vaikutuksia
 • Laajentaminen markkinalähtöisiin, korkealaatuisiin, jatkuvaan ammatilliseen oppimiseen
 • Laajan näyttöpohjan ja monien näkökulmien käyttö päätöksenteollemme tiedottamiseksi.

Henkilöstön kehittäminen

Panostamme henkilöstömme kautta:

 • Tiimipohjaiset, lähestymistavat valmiuksien kehittämiseen, kuvittelemaan, luomaan ja helpottamaan kiinnostavia, merkityksellisiä, reaalimaailman kokemuksia verkossa, sekoitetuissa ja kasvotusten.
 • Reaalimaailman valuutan ja yhteyksien rakentaminen ja ylläpitäminen QUT-työvoimassa rekrytointistrategioiden ja ammatillisen kehityksen lomalla (PDL)
 • Yhdistetään työvoiman suunnittelu, palkitseminen ja huippuosaamisen tunnustaminen reaalimaailman oppimis 2020 -visiomme kanssa.

Uudet ajattelutavat ja työskentely

Kannustamme ja mahdollistamme uusia ajattelutapoja ja työskentelyä:

 • Tuetaan ja palkitaan rajat ylittävää yhteistyötä QUT: ssa ja sen ulkopuolella
 • Mahdollistaa yhteistyökumppanuudet opiskelijoiden, teollisuuden ja yhteisön kanssa koko muutos- ja muutosprosessin ajan
 • Investoiminen innovaatioihin ja palkitseminen sekä suvaitsevaisuuden rakentaminen epäonnistumisille välttämättömänä osana innovaatiota
 • Luodaan kevyitä, joustavia ja virtaviivaisia käytäntöjä, prosesseja ja teknologiaratkaisuja tukemaan reaalimaailman oppimisprioriteetteja.

Yhdellä silmäyksellä

Tunnemme meidät todellisen maailman yliopistona, koska meillä on läheiset siteet teollisuuteen sekä asiaankuuluva opetus- ja soveltava tutkimus. Teollisuuden edustajat ja ammattilaiset osallistuvat kurssimme kehittämiseen lisäämällä käytännön näkökulmaa teoreettiseen koulutukseen.

Akateeminen henkilökuntamme kuulee teollisuutta ja työskentelee teollisuushankkeissa, joissa on usein opiskelijoita. Henkilöstöllä ja opiskelijoilla on pääsy uusimpaan opetustekniikkaan.

Vuoden 2019 tilastot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen 52,511
Kokopäiväiset opiskelijat 39,744
Kansainväliset opiskelijat 9,769
Yliopiston kokonaistulot 1,16 miljardia dollaria

Sijainnit

Brisbane

Osoite
George Street,2
4000 Brisbane, Queensland, Australia

Kelvin Grove

Osoite
4059 Kelvin Grove, Queensland, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin