Lue virallinen kuvaus

RMIT on maailmanlaajuinen teknologia-, muotoilu- ja yritysyksikkö.

Yksi Australian alkuperäisistä korkea-asteen oppilaitoksista RMIT-yliopistolla on kansainvälinen maine ammattitaidon ja ammatillisen koulutuksen huippuosaamisesta, soveltavaa tutkimusta ja sitoutumista teollisuuden ja yhteisön tarpeisiin.

RMIT on maailman taiteen ja muotoilun johtava yritys; Arkkitehtuuri; koulutus; Engineering; kehittäminen; Tietojenkäsittely- ja tietojärjestelmät; Liiketoiminta ja hallinto; ja viestintä- ja mediatutkimukset.

Perintöämme

RMIT perustettiin vuonna 1887 työväenopistoon, jonka tavoitteena oli tuoda koulutusta Melbournen työväestölle.

Sijaintimme ja tilat

Melbournassa ja Vietnamissa sijaitsevat kampuksemme tarjoavat palkittavia rakennuksia ja joitain maailman teknologisesti kehittyneitä tiloja.

Koulutuksemme

RMIT on erilainen opiskelijoiden, henkilökunnan ja yhteisömme elämäämme koulutusohjelmien kautta.

Hallinto ja johtaminen

Hyvä hallinto ja johtaminen ovat välttämättömiä yliopiston menestyksen ja kestävyyden varmistamiseksi.

Meidän korkeakoulut

RMIT-yliopisto tarjoaa opetusohjelmia 17 koululla kolmessa korkeakoulussa.

Yksi Australian alkuperäisistä oppilaitoksista, joka perustettiin vuonna 1887, RMIT-yliopisto on nyt suurin kansallinen korkeakoulu, jossa on yli 84 000 opiskelijaa, joista 13 000 on jatko-opiskelijaa.

Meidän rankingimme

QS ranking

RMIT: llä on 5-tähden QS-luokitus korkea-asteen koulutukselle.

15. korkein sijoittunut yliopisto Australiassa ja 250. maailmassa *

21. maailmassa ja viidenneksi Australiassa alle 50-vuotiaiden yliopistojen (2019 QS Top 50 Under 50 index)

40. maailmassa yliopiston akateemisen henkilökunnan kansainvälistä profiilia varten *

108th maailmassa työnantajan maineeksi (kahdeksas Australiassa ja kolmas Victoria) *

Taide ja muotoilu maailmassa 12. (korkein sijoitus Australiassa) ^

22. arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön alalla (neljäs korkein Australiassa) ^

95. maailmanlaajuisesti tutkinnon suorittaneille (kahdeksas Australiassa) #

Maailman 100 parhaasta yliopistosta ^:

 • koulutus
 • Engineering (siviili- ja rakennepolitiikka)
 • Tekniikka (sähkö ja elektroniikka)
 • Tietojenkäsittely- ja tietojärjestelmät
 • Viestintä ja mediatutkimus
 • Kehitystutkimukset
 • Liiketoiminnan ja johtamisen opinnot
 • Kirjanpito ja rahoitus

Maailman 150 parhaasta yliopistosta ^:

 • Engineering (Chemical)
 • Engineering (mekaaninen, ilmailu ja valmistus)
 • Maantiede
 • Yhteiskuntatieteet ja johtaminen

* 2018–19 QS World University Ranking

^ 2019 QS World University -luokitus aiheittain

# 2019 QS Graduate Employment-sijoitukset

QS-sijoitus on yksi vaikutusvaltaisimmista ja yleisimmin havaituista kansainvälisistä yliopisto-sijoitteluista.

Muut sijoitukset

RMIT on sijoittunut maailman suurimpien 400 yliopiston joukkoon maailmanlaajuisesti maailman yliopistojen 2018 akateemisessa rankingissa.

RMIT on sijoittunut myös 401-500-bändiin Times Higher Education Worldin yliopistoluokissa 2017-18 ja 74. Aasian ja Tyynenmeren alueella.

RMIT on sijalla 268. sijalla maailman huippututkijayliopistoissa vuonna 2018 Leidenin ranking 4.

RMIT on maailman 19-vuotiaana Fashion of Fashion -yhtiön vuoden 2017 Global Fashion School -listalla ja yhdeksäs BoF: n Top 10 Global Graduate Fashion Business -kurssissa.

RMIT on 97. maailmanlaajuisesti ja 13. Aasian ja Tyynenmeren alueella vuonna 2018 QS Global Executive MBA-rankingissa; ja sijoittui maailman huippuun 151-200 2018 QS Full-Time MBA.

RMIT riviin 33. Global Executive MBA-rankingissa ja 19 maailmanlaajuisesti Executive MBA-ohjelmassa 2018 Global MBA-rankingissa ( CEO Magazine ).

Huippuosaaminen tutkimuksessa

Australian tutkimusneuvosto on hyväksynyt RMIT: n tutkimustyön laadun.

Viimeisimmässä Australian arvotustutkimuksessa Excellence in Research -arvioinnissa RMIT oli luokiteltu "selvästi maailman standardin yläpuolelle" 13 tutkimusalalla ja "edellä maailmanlaajuisella standardilla" yhdeksällä alalla.

Tutkimuksemme 11 tiede- (mukaan lukien lääketieteellinen tiedekunta), tekniikka ja soveltava matematiikka sekä arkkitehtuuri ja media ja viestintä, sijoittui maailman parhaimmistoon.

Victorian International Education -palkinnot

RMIT sai avajaiskokouksessa vuoden kansainvälisen koulutuksen tarjoajan ja kansainvälisen koulutuksen huippuosaamisen palkinnon.

alumni

Yli 300 000 alumniyhteisömme ulottuu ympäri maailmaa ja sisältää johtajia kuten News Corporationin toimitusjohtaja Robert Thomson; BHP Billiton puheenjohtaja, Jacques Nasser; multi-palkittu teoreettinen fyysikko, tohtori Amanda Barnard; ja Edinburghin kansainvälisen festivaalin johtaja Sir Jonathan Mills AO.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Tiedonlähtöisillä päätöksillä, jotka ovat nyt olennainen osa liiketoimintaa, tämä ohjelma tarjoaa sinulle alustan liiketoimintavalmiiksi ongelmanratkaisijaksi. ... [+]

Yleiskatsaus

Analytics on tietojenkäsittelyn ja taiteen analysointi, jotta voidaan tehdä paremmin tietoisia päätöksiä.

Se perustuu tilastotietojen ja toimintatutkimuksen perinteeseen, jossa yhdistyvät tietojenkäsittely-, insinööri- ja liike-elämän työkalut ja asiantuntemus.

Tämä tieteen yhdistelmä tekee analytiikasta ainutlaatuisen kyvyn ratkaista kriittisiä reaalimaailman ongelmia. Opit käyttämään tietoja tekemään perusteltuja päätöksiä, jotka edistävät merkittävästi organisaatioiden menestystä, mikä tarjoaa palkitsevaa ja arvostettua uraa.

Ohjelman avulla voit valita monenlaisista valittavista vaihtoehdoista sekä vahvasta tilastojen ja toimintojen tutkimuksesta.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Vahva keskittyminen ideoiden pohjalta toteutettavaan suunnittelutyöhön, RMIT: n Master of Architecture auttaa sinua kehittämään hienostunutta arkkitehtuurin tuntemusta ta ... [+]

Yleiskatsaus

RMIT-arkkitehtuurilla on kansainvälinen maine huippuosaamisen suunnittelusta ja johtavat tapaa sekä Australiassa että ulkomailla tuottamalla valmistuneita muotoilijoita.

Vahva keskittyminen ideoiden pohjalta toteutettavaan suunnittelutyöhön, RMIT: n Master of Architecture auttaa sinua kehittämään hienostunutta arkkitehtuurin tuntemusta tarjoamalla samalla monipuoliset taidot ja oppimiskokemukset.

Jatkossasi kehität arkkitehtuurisuunnittelun ydinosaamista edistyneellä tasolla. Parannat arkkitehtuurin ja suunnittelupohjaisen tutkimuksen tuntemusta, hankit erilaisia ​​taitoja, harjoittelet monenlaisia ​​oppimiskokemuksia ja saisit kriittisen tietoisuuden omasta työstään.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Olipa etsitään uran muutosta tai haluat syventää ydinliiketoimintojen toimintoja, tämä master-ohjelma on suunniteltu kehittyvien, globaalien työpaikkojen parissa. ... [+]

Yleiskatsaus

Uraa kauppakorkeakoulun jälkeen

Olipa etsitään uran muutosta tai haluat syventää ydinliiketoimintojen toimintoja, tämä master-ohjelma on suunniteltu kehittyvien, globaalien työpaikkojen parissa.

Miksi opiskella kauppaa?

RMIT on sijoittunut maailman 100 parhaiden oppilaitosten joukkoon yritys- ja johtamisohjelmien opetukseen. Master of Commercein opiskelu RMIT: n kautta tarjoaa seuraavat edut:

Edetä urallasi

RMIT: n kauppatieteiden maisteri on suunniteltu yhdistämään luokkahuoneen ja työpaikan välinen kuilu antamalla tutkinnon suorittaneille osaamista, joka vaaditaan ylentämään korkean tason johtotehtäviä ja konsultointirooleja kaikkialla maailmassa. Ota seuraava askel uraasi kehittämällä taitoja, jotka tarvitsevat ylentää johtava rooleja valitsemassasi teollisuudessa.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Tule johtamaan ja innovaattoriin maisema-arkkitehtuurikäytännöstä tämän palkitun kurssin avulla. ... [+]

Yleiskatsaus

Maisema-arkkitehtuuri on suunnittelutaito, joka toimii monenlaisten luovien ideoiden, elävien järjestelmien, fysikaalisten materiaalien ja tulevien mahdollisuuksien kautta. Tarkoituksena on kuvitella, tutkia ja ehdottaa parempia elämäntapoja monimutkaisessa ja nopeasti muuttuvassa maailmassa.

RMIT tarjoaa erinomaisen ammatillisen koulutuksen, maisteriohjelman maisteriohjelman on akkreditoitu Australian Institute of Landscape Architects (AILA). Ohjelma tunnustetaan maailmanluokan välineeksi suunnittelutaitojen, kriittisen ajattelun ja muotoilun edistämisen edistämisessä innovatiivisen opetuksen ja tutkimuksen avulla.

RMIT: n maisema-arkkitehtuurin päällikkö saa sinut johtamaan maisemasuunnittelun johtajaksi ja innovaattoriksi.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Kehität teknisiä ja johtamisvalmiuksia valmistautumaan haasteisiin yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa. Ohjelmamme tuottaa eettisesti ja yhteiskunnallisesti v ... [+]

Yleiskatsaus

Ota urasi seuraavalle tasolle

Hanki huippuluokan tietotekniikan osaamista ja osaa luoda onnistuneita yritystietojärjestelmäratkaisuja.

Miksi opiskella yritystietotekniikkaa?

Kehität teknisiä ja johtamisvalmiuksia valmistautumaan haasteisiin yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa. Ohjelmamme tuottaa eettisesti ja yhteiskunnallisesti vastuullisia ammattilaisia, jotka ovat valmiita innovoimaan ja johtamaan muuttuvassa IT-toimintaympäristössä.

Paranna taitojasi

Liiketoiminnan ja tietotekniikan opintojen yhdistelmällä ohjelma on suunniteltu tuottamaan eettisesti ja yhteiskunnallisesti vastuullisia ammattilaisia, jotka voivat hyödyntää teknisiä ja johtamismahdollisuuksia, tehokkaita viestintätaitoja, innovatiivisia ammattikäytäntöjä sekä strategisia ja organisatorisia taitoja.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Master of Cyber Security tarjoaa sinulle monenlaisia taitoja, joita tarvitaan yhä useammin yhdistetyssä maailmassa, jossa tietoturva on kriittinen. ... [+]

Yleiskatsaus

Master of Cyber Security tarjoaa sinulle monenlaisia taitoja, joita tarvitaan yhä useammin yhdistetyssä maailmassa, jossa tietoturva on kriittinen.

Ohjelman tavoitteena on tarjota sinulle matemaattisia, teknisiä ja liiketoimintatyökaluja organisaation tietojärjestelmien turvaamiseksi.

Tietoverkkoturvallisuus on elintärkeä vastuu kaikenkokoisista organisaatioista ja nykyisessä verkottuneessa maailmassa se on tärkeämpää kuin koskaan.

Viimeisimmältä Internet-matolta identiteettivarkaukselle vaara ei ole enempää kuin klikkauksen päässä.

Saat tietoa lähiverkon (LAN) tietoturvasta, salauksesta, kehittyneestä salausstandardista, RSA: sta, älykortista, biometrisestä, eettisestä hakkeroinnista ja tietojärjestelmien riskienhallinnasta.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Tämä ohjelma valmistaa sinua johtavaan tehtävään insinöörien ja teknologiapohjaisten organisaatioiden johtamisessa yksilöllisten tarpeiden mukaan. ... [+]

Yleiskatsaus

Kehität taitoja ja asiantuntemusta laajaan valikoimaan teknisiä johtamiskäytäntöjä.

Tämän ohjelman avulla saat tärkeitä vahvuuksia, kuten:

ajattelemalla strategisestiratkaisemaan ongelmia uudesta näkökulmastahaastavat vakiintuneet käytännöt ja normitinnovatiivisten lähestymistapojen kehittäminenymmärtämään, miten hallita yhä muuttuvaa teknologiapohjaakehittää järjestelmällinen lähestymistapa ongelman ja / tai mahdollisuuksien määrittelyyn

Olet alttiina reaalimaailmalle aiheille seuraavilla aloilla:

riski ja toteutettavuusinnovaatioiden hallintakehittää järjestelmien ajattelutapojalaadunhallintaympäristöjärjestelmätpuhtaampaa tuotantoastrateginen suunnitteluVarainhoitotulosohjauskansainvälisiä kysymyksiäteknologian hallintaYksityiskohdat... [-]
Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Ota urasi seuraavalle tasolle! Tutkiessaan MPA: ta, teet pitkän aikavälin investoinnit urakehitykseen ja kirjanpitotyön kehittämiseen maailmanlaajuisesti. ... [+]

Yleiskatsaus

Ota urasi seuraavalle tasolle

Tutkiessaan MPA: ta, teet pitkän aikavälin investoinnit urakehitykseen ja kirjanpitotyön kehittämiseen maailmanlaajuisesti.

Miksi opiskella ammatillista kirjanpitoa?

RMIT: n Master of Professional Accounting -ohjelma on suunniteltu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka eivät ole kirjanpitoon perustuvia taustoja, jotka haluavat kehittää käsitystä teknisestä ja sosiaalisesta ulottuvuudesta kirjanpidossa ja liiketoiminnassa.

Paranna taitojasi Kansainvälisen kirjanpitäjän liitto (IFAC), CPA Australia ja Chartered Accountants Australia ja Uusi-Seelanti ovat auttaneet suunnittelemaan RMIT: n jatko-opiskelijoiden kirjanpito-ohjelmia varmistaaksemme, että noudatamme ammatillisten elinten ja työnantajien tulevia tarpeita.Laajenna uran valintoja MPA tarjoaa laaja-alaisen kirjanpidon ja liiketoiminnan pätevyyden uraan useilla toimialoilla ja aloilla. Se on suunniteltu ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka harkitsevat uraa ensimmäistä kertaa, ja tarjoavat monia mahdollisuuksia teollisuuspohjaiseen ja käytännön oppimiseen.Verkosto samanhenkisten ammattilaisten kanssa Jos sinulla on tällä hetkellä rooli, joka vaatii kirjanpitoa, voimme nopeuttaa uusimpia käytäntöjä ja standardeja. Jos olet ajatellut siirtyä omalle, aloittelevien liiketoiminnan taidot auttavat sinua tekemään paras jalka eteenpäin.... [-]
Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
18 - 24 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Edistää taitojasi monien teollisuudenalojen monimutkaisten hankkeiden menestyksekkäälle toimittamiselle. ... [+]

Yleiskatsaus

Kehitä uraasi projektinhallinnassa kysynnän mukaan eri toimialoilla.

RMIT: n Master of Project Management tarjoaa sinulle kysynnänhallinta- ja johtamisosaamisen, jotka ovat välttämättömiä eri toimialoilla toimiville yrityksille.

Tämä ohjelma on suunniteltu ammattilaisille, jotka työskentelevät tai haluavat työskennellä projektinhallinnan alalla. Se on erityisen tärkeä ammattilaisille, jotka haluavat ryhtyä seuraavaan vaiheeseen urallaan.

Tässä ohjelmassa korostetaan käytännön soveltamista teorian kehittämiseen kykysi vastata nykyisiin ja tuleviin asioihin ja suuntauksiin. Sinun tulee osallistua kriittisesti projektinhallinnan teorian ja parhaiden käytäntöjen periaatteisiin sekä arvioida ja toteuttaa projektinhallintastrategioita käyttämällä reaalimaailmallisia projektipohjaisia ​​esimerkkejä.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Hanki tarvitsemasi tietotekniset taidot riippumatta siitä, mitä ohjelmointitaustaasi on. ... [+]

Ura tietotekniikassa

Nykyisten tieto- ja viestintäteknisten taitojen puutteella ja kysyntä kasvaa edellisvuodesta, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet saada palkitsevaa roolia maailmanlaajuisesti riippumatta siitä, millainen tekniikka on erikoistunut.

Miksi opiskella RMIT: ssä?

Jatkuva tietotekninen osaaminen puutteesta ja työpaikkojen kasvusta tarvitaan ammattitaitoisia työntekijöitä, kuten koskaan ennen. Valitse yksi IT-erikoistumisistamme ja kirjoita urasi menestykseen.

Toimialakohtaiset taidot tietotekniikan keskeisillä alueilla

Suunniteltu teollisuuden yhteistyökumppaneiden kanssa, ohjelma tarjoaa olennaisia ​​teknisiä taitoja, jotka ovat räätälöityjä erikoistumistasi varten: suuri tietojenkäsittely, cloud computing, mobiilitietotekniikka, tietoturva, ohjelmistokehitys tai web-järjestelmät ja hakuteknologia.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
124 La Trobe Street
3000 Melbourne, Victoria, Australia