Southern Cross Education Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Southern Cross koulutuskeskus on ylpeä voidessaan tarjota sekä paikallinen Melbourne opiskelijoita ja kansainvälisiä opiskelijoita eri puolilta maailmaa parhaat mahdollisuudet saatavilla varmistaen, että kaikki saavat parhaan mahdollisen saamassa tutkinnon he etsivät.

Onko opiskelija opiskelee todistus kurssin tai Advanced Diploma tietenkin meidän instituutti yhdistyvät hauskoja interaktiivisia tunnelmaa täydentää energinen menetelmä opetuksen. Kaikki koulutus sisältää one yksilöllisen lähestymistavan tarpeisiin ja taitotason opiskelija. Valikoimamme kursseja on kattava uusia kursseja lisätään usein. Lyhyet seminaarit ja todistus kursseja, kuten ensiapu toimitetaan usein paikallisille opiskelijoille, yrityksille ja perheenjäsenet, jotka haluavat laajentaa osaamistaan, kun aika on rajallinen.

Kaikki opiskelijat kokevat rento oppimisympäristö ollenkaan meidän kampuksilla. Merentakaisten opiskelija kävijät eivät vain kotiin Australian tutkinnon tunnustettu maailmanlaajuisesti, mutta myös kokea monimuotoisuuden Australia on tarjottavanaan. Alkaen upea luonnonkaunis hämmästyneenä Australia on tarjottavanaan oikeuden kautta grand joukko työharjoittelua mahdollisuuksia sinulla on, kun oma pätevyys on valmis, Southern Cross koulutuskeskus on oikea valinta. Erilaisia ​​ihmisiä, erilaisia ​​opiskelu ja monipuolinen toimitus takaa menestyksen.

Sijainnit

Melbourne

Osoite
Melbourne City Campus,
155-161 Boundary Road

VIC 3051 Melbourne, Victoria, Australia

adelaide

Osoite
Adelaide Campus,
Level2 14-16 Grote Street

SA 5000 adelaide, Etelä-Australia, Australia