The University of Melbourne - Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Positiiviset, yhdistetyt, palkitsevat kokemukset

Täällä Melbournen yliopistossa olemme luoneet kokoelman erikoiskursseja, jotka kannustavat suurimpia mieltään tutkimaan, haastamaan itsensä ja etenemään. Olemme intohimoisia ja motivoituneita toimittamaan tämän, joten olemme suunnitelleet ja luoneet suunnitelmia, jotka tarjoavat korkealaatuista koulutusta ja tarjoavat poikkeuksellisia oppimiskokemuksia, 100% verkossa. Tutustumalla Melbournen yliopistoon opit alan asiantuntijoilta ja johtavilta tutkijoilta, joilla on laaja taustatutkimus ja toimivat vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa rikastuttavan ja yhdistetyn virtuaaliyhteisön kautta.

Melbournen yliopistolla on erinomainen maine opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamisesta. Tämä sitoutuminen huippuosaamiseen on nähnyt yliopiston yhdistävän kirkkaimmat mielet uudistamaan verkko-opetuksen parhaita käytäntöjä tarjoamalla vertaansa vailla olevalle laadukkaalle koulutukselle 100% verkossa opiskelijoille maailmanlaajuisesti.

Tämän kokemuksen muodostaminen on asiantuntijuuden oppimistyöryhmä, joka työskentelee yhteistyössä akateemisten tutkijoiden kanssa käyttämällä innovatiivisen teknologian avulla tuotettuja työkaluja ja tekniikoita yhdessä omaa tukitiimiä pitääkseen jokaiselle opiskelijalle parhaan kokemuksen.

100% verkossa, relevantteja ja tuettuja.

Progressiivinen, kapea ja vertaansa vailla oleva kurssi niille, jotka haluavat edetä urallaan, keksivät itsensä tai johtavat alansa johtajia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Diplomit - Lawstudies » Katso Tutkintotodistukset » Katso Certificates - OnlineStudies » Katso Kurssit » Katso Maisteri - OnlineStudies » Katso Diplomit - HealthcareStudies » Katso Certificates - HealthcareStudies » Katso Maisteri - HealthcareStudies » Katso OTK »

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Australia Online, AU
Sosiaalinen media