The University of Western Australia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hanki käsitys siitä, millaista elämä on todella UWA: ssa, ja oppia, mitä opiskelijoistamme nauttivat eniten.

Olemme ylpeitä voidessamme sijoittaa ensimmäisenä Länsi-Australiassa ja sijoittaa yliopistojen Top 100 maailmanlaajuisesti.

5 tähteä opiskelijoille:

  • Opettajan suhde ja opiskelijoiden kysyntä (GUG 2018)
  • Seitsemän oppiaineesta on sijoitettu maailman 50 parhaan joukkoon (QS 2018)
  • Yliopistojen 100 parhaan joukossa 91. sijalla (ARWU 2017)

Vilkas opiskelija kokemus

Vieressä Swan-joen, meidän Perth kampuksella on yksi kauneimmista Australiassa ja ikoninen hiekkakivi rakennukset istuu keskuudessa kulttuuriperinnön puutarhat. Olemme vain 10 minuutin päässä Perthin tärkeimmistä ostos- ja bisnesalueista ja lähellä monia kaupungin upeita rantoja.

Kampusalueella on tarjolla joukko välttämättömiä palveluita, kuten kahviloita, kirjastoja, kirjakauppoja, vilkas kulttuurikeskus ja useita klubeja ja yhteiskuntia, jotka voivat liittyä ja kokea opiskelijaelämää täydellisesti. Kannattavan opiskelijakunnan avulla voit kokeilla käsiasi vapaaehtoistyössä, saada riippumatonta neuvontaa monista asioista tai osallistua johonkin monista erilaisista tapahtumista kampuksella ja kampuksella.

Innovatiivinen kurssirakenne

Mitä tavoitteita sinulla voi olla, UWA-tutkinto luo mahdollisuuksia. Noin 40 prosenttia nykyisistä työpaikoista ei ole olemassa 20 vuoden kuluttua (CEDA, 2015), joten uskomme parempaan valmistautumiseen tulevaisuuden uraan.

Innovatiivinen kurssirakenne on ainoa laatuaan WA: ssa ja perustuu maailmanlaajuiseen malliin. Se tarkoittaa, että voit jatkaa etuja ja maksimoida uramahdollisuuksiasi samanaikaisesti. Tämä joustavuus asettaa sinut pois väkijoukosta ja on avain uraasi tulevaisuuteen.

Arvosanat ja arvosanat

Saimme viiden tähden sijoitukset opiskelijoiden kysyntään ja opiskelijoiden henkilöstömäärään Hyvän yliopiston oppaassa 2018. UWA on ensimmäinen Länsi-Australiassa ja tunnustettu kansainvälisesti Top 100 -yliopistoksi. Seitsemän aihepiiriämme on luokiteltu maailman 50 parhaan joukkoon QS World Universityin vuoden 2018 aihepiirin mukaan.

  • maa ja metsätalous
  • Anatomia ja fysiologia (13th)
  • Siviili- ja rakennetekniikka
  • Maa- ja meritieteet
  • Mineraali- ja kaivostekniikka (11.)
  • Esittävät taiteet
  • Urheiluun liittyvät aiheet

Tutkinnon tulokset

UWA-tutkinto on sijoitus tulevaisuuteesi. Valmistuneilla on johdonmukaisesti ylittävät kansalliset keskimääräiset aloituspalkat ja valtion jatko-opiskelijat. Juhlimme vahvoja teollisuuskumppanuuksia, jotka tarjoavat käytännöllisiä reaalimaailman kokemuksia arvokkaiden ammattimaisten verkostoitumismahdollisuuksien lisäksi. Tämä käytännön oppimismalli arvostetaan työnantajilta ja varmistaa, että olet uravalmis. Alumnimme edelleen inspiroivat ja vaikuttavat myönteisesti yhteiskuntaan.

Maailman muuttaminen tutkimuksen avulla

Tutkimustehokkaana yliopistona olemme osa kahdeksan ryhmää (maan huippututkijoiden koalitio) ja yksi maailmanlaajuisen yliopistoverkoston vain kahdesta Australian jäsenestä. Olemme myös Matariki-verkoston perustajajäsen korkeatasoisissa, tutkimustehokkaissa yliopistoissa, joissa keskitytään erityisesti opiskelijoiden kokemuksiin.

Vuosien mittaan olemme jatkaneet houkuttelemalla huippulaadukkaita, maailmanlaajuisesti tunnustettuja työntekijöitä, tutkijoita ja opiskelijoita, muun muassa Nobelin palkkaluokan professori Barry Marshallia, ja saamme noin 80 prosenttia kaikista tutkimusrahoituksesta WA-yliopistoihin vuosittain.

Sijainnit

Crawley

Osoite
Stirling Highway, 35
6009 Crawley, Länsi-Australia, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin