Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

University profiili

Sijoittuu alkuun 51 * yliopistojen maailmassa, The University of Queensland (UQ) on yksi Australian parhaista korkeakouluille:

enemmän palkintoja opetuksen huippuosaamisen kuin mikään muu Australian yliopisto poikkeuksellinen ohjelma valinta poikki monenlaisia ​​tutkimuksen alueiden perustutkintoa, jatko-ja tutkimus korkeamman asteen tasolle mahdollisuuksia opiskelijoille saada käytännön kokemusta ja tehdä arvokkaita yhteyksiä mahdollisille työnantajille kautta työharjoitteluun ja harjoittelupaikkoja mahdollisuus opiskella osan tutkinnostaan ​​ulkomailla yksi yliopiston monista korkealle rankattu kumppanioppilaitosten.

With kampuksilla pohjainen ja ympäri kaupunkia Brisbane, voit nauttia monipuolinen yhteisö on yli 50000 opiskelijoita, mukaan lukien yli 12600 kansainvälistä opiskelijaa 140 eri maassa eri puolilla maailmaa.

UQ on perustajajäsen kansallisen Group of Eight, johtava ryhmä Australian yliopistot, joka johtaa merkittävän osan kaikista akateemisen tutkimuksen Australiassa, sekä yksi kolmesta Australian yliopistot jäseneksi maailmanlaajuisen Universitas 21, joka on liitto mahdollistaa UQ tarjota opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua opiskelijavaihtoon ja tapahtumia ympäri maailmaa. Tämän allianssin kautta UQ opiskelijat ovat osallistuneet tapahtumiin, kuten Summer School-ohjelma Meksikossa, Yliopisto Research Conference Japanissa ja sosiaalinen yrittäjyys ohjelma Guatemalassa.

maailman rankingissa

Mukaan QS World University Aihe Rankings 2016, UQ riveissä ykkönen Australian Mineral Resources ja Mining Engineering (10 maailmanlaajuisesti) ja Environmental Science (12th maailmanlaajuisesti). Yliopisto sijoittuu 17. maailmanlaajuisesti maa- ja metsätalousministeriön ja 18. in Education. UQ muut QS Global Top-30 aiheita ovat: Psykologia (21), Development Studies (23), Chemical Engineering (25), viestintä- ja mediatutkimuksen (25), Laskentatoimi (26), Veterinary Science (29) ja Hoitotyö ( 30).

opiskelijan kokemus

Sen lisäksi, että joustavuus ohjelman valinta, UQ opiskelijat hyötyvät myös mahdollisuuden nauttia monenlaisia ​​ulkopuoliseen toimintaan opintojensa aikana. On vaihto mahdollisuuksia yli 185 kumppanuusoppilaitoksia 40 maassa ja pääsy yli 200 yhdistysten, sekä urheilu- ja kulttuuripalveluja.

UQ Advantage palkinto-ohjelma tarjoaa UQ opiskelijoille mahdollisuuden toteuttaa toiveensa ja parantaa tutkimusta, johtamisen ja kulttuurin viestintätaidot, jotta ne ovat kilpailukykyisiä työmarkkinoilla. Se yhdistää osallistuminen erilaisia ​​co-ajan toimintaa yli kolme keskeistä luokat - Globaali ja kulttuurikeskus Engagement, tutkimus- ja yrittäjyys sekä sosiaalinen vastuu ja johtajuus - ja antaa sinulle pääsyn ainutlaatuisen symposium series.

Merkittäviä alumni

Yliopiston erinomainen 225000-plus alumni sisältyy nobelisti, toimitusjohtaja Fortune 500 yritys, Oscar-voittaja, ja johtajien hallituksen, laki, tieteen, julkisen palvelun ja taiteen.

tutkimuksen painopiste

Yliopistolla on yhdeksän maailmanluokan tutkimuslaitokset, ja tutkijoita, joiden innovaatiot, joilla maailmanlaajuinen vaikutus, mukaan lukien luominen kohdunkaulan syövän rokote, suojelu maailman elintarvikehuolto, ja asennus suurin aurinkosähkön aurinkopaneeli eteläisellä pallonpuoliskolla. Koska UQ opiskelija sinulla on mahdollisuus opettaa ja työn rinnalla nämä tutkijat.

Missä UQ?

UQ on kolme kampuksilla ja ympärillä Brisbane, pääkaupunki tilasta Queensland. Brisbane on kolmanneksi suurin kaupunki Australiassa, kun Sydney ja Melbourne, ja se on monikulttuurinen väestö noin kaksi miljoonaa.

Se on kaikki edut suuri nykyaikainen kaupunki, mutta se säilyttää ystävällisyys ja viehätys pieni alueellinen kaupunki. Vuonna 2013 painos Lonely Planet Australia matka oppaan, Brisbane oli nimeltään "Australian tyylikkäin kaupunki".

Tunnin ajomatkan etelään kaupungin, löydät kultaiset rannat ja teemapuistojen Gold Coast. Pohjois Brisbane löydät Sunshine Coast rannat, kansallispuistot, sademetsät ja nähtävyyksiä kuten Australia Zoo. Aivan rannikon löydät koskematon Stradbroke ja Moreton saaret, sekä suosittu päiväretki ja lomakohteisiin paikallisten asukkaiden ja vierailijoiden keskuudessa. Brisbane on isännöinyt monia laajat kulttuurialan ja urheilutapahtumia, kuten kisat, Rugby World Cup ja 2014 G20 johtajien huippukokouksessa.

Lisätietoja osoitteessa https://future-students.uq.edu.au * UQ sijoittuu top 51 mitattuna QS World University Rankings ja suorituskyky sijoitukset Scientific Papers World Universities. Yliopisto riveissä 52 Yhdysvaltain News Best Global yliopistot Rankings, 55 Academic Ranking of World Universities ja 60 Times Higher Education World University Rankings.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

The University of Queensland

Tämä ohjelma on suunniteltu sekä asianajajien ja muiden kuin asianajajien, jotka haluavat keskittyä opintoihinsa kansainväliseen oikeuteen. Yhä kansainvälistyminen, kansa ... [+]

Miksi tutkia Master of International Law

Tämä ohjelma on suunniteltu sekä asianajajien ja muiden kuin asianajajien, jotka haluavat keskittyä opintoihinsa kansainväliseen oikeuteen. Yhä kansainvälistyminen, kansainvälinen oikeus muotoilee lähes kaikenlaisen kansainvälisen vuorovaikutuksen, liike-elämän, kaupan, diplomatian ja sota.

Ihmiset jo työskentelevät tai haluavat työskennellä erilaisissa kansainvälisesti keskittynyt aloilla, kuten liike, politiikka, hallitus, ja kansalaisjärjestöistä hyötyisivät selkeä käsitys rakenteen kansainvälisiä lakeja, jotka vaikuttavat kansainväliseen järjestelmään, ja miten työskennellä noiden lakien nojalla.

Master of International Law on neljä pakollista kurssia: yksi käyttöön kansainvälisen oikeuden, ja sarjan kolme kurssia, jotka keskittyvät kansainvälisen oikeuden toimia, ja välisen yhteyden kansainvälisen oikeuden ja kansallisen lainsäädännön. Opiskelijat sitten valita erilaisia ​​valinnaisia ​​kursseja, jotka sopivat henkilökohtaiseen kasvuun ja kiinnostusta.... [-]

Australia Brisbane Saint Lucia Gatton
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Queensland

Data Science Program University of Queenslandin on ensimmäinen Australiassa tarjota ylempi Computing, tilastot, matematiikka ja liiketoiminnan tuntemus sovellettu teollis ... [+]

Miksi tutkia Master Data Science

On olemassa merkittävä ja jatkuva kasvu kysynnän Data Tutkijat maailmanlaajuisesti. Data Science on jännittävä uusi tutkimuskohde, joka on sovellettavissa monilla teollisuuden aloilla, kuten terveydenhuollossa, energia, rahoitus, valmistus, samoin kuin valtion. Data Science-ohjelman The University of Queensland on ensimmäinen Australiassa tarjota ylempi Computing, tilastot, matematiikka ja liiketoiminnan tuntemus sovellettu teollisuuden, hallinnon, sosiaali- ja tieteellisissä yhteyksissä ja tasapainoinen ominainen merkityksellisiä tietoja tieteen lukien eettisten tietojen käyttöä , oikeudelliset näkökohdat tietojen tieteen, yritysviestintä, käytännön kokemusta asiaan iso tietojen välineitä ja tekniikoita, ja luovia ja häiritsevä ajattelua sovelletaan monimutkaisiin ongelmiin. Valmistuneet tästä ohjelmasta on hyvin varustettu käsitellä monimutkaisia ​​tietoja tieteen haasteita ja toimia johtavassa asemassa tulevan kehityksen tietojen tieteen globaalisti. ... [-]

Australia Brisbane Saint Lucia Gatton
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Queensland

Tämä ohjelma on tarjottu vastauksena kysynnän 2 vuoden maisteriohjelman opiskelijat, jotka ovat suorittaneet MA-tason tutkimuksia ja haluavat aloittaa väitöskirja ja siir ... [+]

Miksi tutkia Master soveltavan kielitieteen

Tämä ohjelma on tarjottu vastauksena kysynnän 2 vuoden maisteriohjelman opiskelijat, jotka ovat suorittaneet MA-tason tutkimuksia ja haluavat aloittaa väitöskirja ja siirrytään tutkimus ylempi korkeakoulututkinto. Tämä jatko työselostus ohjelma tarjoaa tutkimuksen aloilla Soveltavan kielitieteen ja TESOL. Ohjelmassa on kaksi virkamatkaa. Ensimmäinen on tarjota laadukkaita ammatillista kehitystä ohjelma opettajille Englanti ja muut toisen kielen ja kielen ammattilaisten kääntäminen, tulkkaus ja muut toisen kielen aloilla. Toinen tehtävänä on tarjota työselostus opiskelijoille mahdollisuuden tutkia tutkimus vaihtoehtoja ja kehittää erikoisalojen jatkotutkimuksiin.... [-]

Australia Brisbane Saint Lucia Gatton
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Exploring the UQ Advantage

A look at the UQ St Lucia campus