Lue virallinen kuvaus

Aiotko opiskella Australiassa? University of Southern Queensland (USQ) ylpeä siitä, että se tarjoaa parhaan mahdollisen tuen, jotta voit saavuttaa opintosi ja urasi tavoitteet. USQ-opiskelijat nauttivat pienistä luokkakokoi- suista, yhteistyökykyisistä oppimistiloista ja sarjasta tukipalveluja, jotka edistävät opiskelukokemustasi. Kun opiskelet yli 80 maasta ja kansainvälisesti akkreditoituja tutkintoja ja ohjelmia, voit valita opiskellessasi kampuksella, ulkoisesti tai verkossa.

Meistä

Etelä-Queenslandin yliopisto on dynaaminen yliopisto, joka on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita tutkintoja ja ohjelmia joustavassa ja tukevassa ympäristössä. Yli 50 vuoden aikana USQ on tullut merkittävä opetus- ja tutkimuslaitos, joka tarjoaa koulutusta maailmanlaajuisesti kolmesta alueesta: Toowoomba, Springfield ja Ipswich. Meillä on myös yhteyskeskus, joka sijaitsee Stanthorpessa.
Opettajamme opettavat luennoitsijat, jotka ovat alansa johtajia, jotka, kuten ohjelmamme, pysyvät ajan tasalla alan muuttuvilla kasvoilla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme Queenslandin ykkösvalmennuksessa kokopäivätoimista valmistuneille (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Riippumatta siitä, opiskelevatko opiskelijat verkossa vai kampuksella, keskitymme tarjoamaan heille henkilökohtaista tukea.
Jokaisella opiskelijalla on pääsy USQ: n Student Relationship Officers -ohjelmaan (SRO), jotka voivat tukea heitä oppimismatkaansa.

Kurssit

USQ: n tarjoamat ohjelmat on suunniteltu valmistamaan alan valmistavia, kansainvälisesti tunnustettuja ja päteviä tutkinnon suorittaneita. USQ: ssä voit opiskella tutkinto-, jatko-, jatko- ja tutkimustasolla. Voit myös hyödyntää Ammattikorkeakoulututkintokurssit, Pathway ja englannin kielen kursseja uran tehostamiseksi.

Lähes 28000 opiskelijaa eri puolilta maailmaa Australia ja ympäri maailmaa päättävät opiskella USQ: ssä seuraavilla aloilla:

 • Business ja Commerce
 • Creative Arts ja Media
 • koulutus
 • Engineering ja rakennettu ympäristö
 • Terveys ja yhteisö
 • Humanistiset tieteet ja viestintä
 • Tietotekniikka
 • Laki ja oikeus
 • Sciences
 • tutkimus
 • Englannin kieli ja Pathway
 • Ammatillinen kehitys.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba on alkuperäinen yliopistokampus ja siinä on laaja valikoima erilaisia ​​oppimistehtäviä tarjoavia palveluja. Suurin USQ: n kolme kampusta, jotka koskevat sen kokoa, USQ Toowoomba tarjoaa täyden kampuskokemuksen asuinalueiden majoitustiloihin ja runsaasti opiskelijaelämän toimintoja, jotka täydentävät akateemista ohjelmaa.

USQ Toowoomba sijaitsee yhdellä Australian suurimmista sisämaakaupungeista, vain tunnin ajomatkan päässä Brisbanen länsipuolelta ja lähellä Toowoomba Wellcampin lentokenttää.

USQ tarjoaa myös ilmaisen päivittäisen interkampuskuljetuspalvelun USQ Toowoomban, USQ Springfieldin ja USQ Ipswichin välillä, jolloin opiskelijoille annetaan lisää vaihtoehtoja ja joustavuutta osallistua heidän tarpeisiinsa.

USQ Springfield

USQ Springfield on tuore, moderni kampus, joka sijaitsee Queenslandin nopeimmin kasvavien alueiden sydämessä.

USQ Springfield tarjoaa laajan valikoiman perustutkintoja ja jatko-optioita vilkkaassa ympäristössä vain 25 minuutin päässä Ipswich CBD: stä, 45 minuutin päässä Brisbanen kaupungista ja tunnin kuluttua Gold Coastista.

Yliopiston digitaalisen tuotannon ja suorituskyvyn keskus, kampuksella on alan standardi televisio- ja radiolähetystoiminta ja harjoittelutilat sekä yhteistyökykyiset opetustilat, upouusi laboratorio.

USQ Springfieldin maailmanluokan lentosimulaattori on ensimmäinen laatuaan Queenslandissa. USQ: n simulaattori on kapea vesisuihku, jossa ilmailun opiskelijat voivat replikoida koko lennon, sekä säännölliset että epänormaalit skenaarioita suoritettaessa tarkastuksia ja menettelytapoja.

USQ Ipswich

USQ: n Ipswichin kampus on kulttuuriperinnössä yhdellä Australian vanhimmista kaupungeista. Olemme olleet osa Ipswichia vuodesta 2006, ja kun alue kasvaa, laajennamme sitoutumistamme alueelle.

USQ Ipswichin vehreässä kampuksessa on upeat näkymät kaupunkiin ja upea kirjasto, jossa on elävä sademetsä. Kampus on 55 minuutin päässä Brisbanen kaupungista, tunti ja 15 minuutin päässä Gold Coast, ja pääsee julkisilla liikennevälineillä. USQ: n terveys- ja hyvinvointikoulun kotisivulle USQ Ipswich sisältää räätälöityjä avustavia koulutustiloja ja uusia kliinisiä hoitohoitolaboratorioita, urheilukenttiä, kahvilaa ja kuntosalia.

Online

Online-opiskelu USQ: n kanssa on helpompaa kuin koskaan, jotta opiskelu sopisi elämääsi. Keskitymme opiskelijoiden menestykseen, joten autamme sinua helpommin sovittamaan urasi keskitetyt, täysin akkreditoituneet asteet kiireiseen elämäänne. Itse asiassa olemme Queenslandin ykkösyliopisto kokopäivätoimista valmistuneille (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Voit opiskella osa-aikatyötä tai kokopäivätyötä tai muuttaa opiskelun kuormitusta elämäsi muuttuessa sinulle - luokkahuoneesi on niin lähellä kuin tietokoneesi.

Opiskelijat, jotka haluavat opiskella verkossa, ovat hyvin osa osa-alueyhteisöjä ja ovat erittäin tervetulleita olemaan mukana kampuksella ja hyödyntämään monenlaisia ​​palveluita ja tukipalveluja, joita meillä on tarjota.

Online-opiskelijat voivat käyttää joustavaa verkko-oppituntiaan, jonka avulla he voivat valita missä he opiskelevat opiskellessaan ja kuinka he opiskelevat. Ei ole ihme, että yli 75% opiskelijoistamme päättää opiskella tämän tilan kautta.

Kansainvälinen opiskelijoiden tuki

 • Ilmainen lentokenttäkuljetus ja siirto majoitustilaan uusille saapuville opiskelijoille
 • Asuntokoulut ja kampuskeskukset
 • Kansainvälinen opiskelijaryhmä USQ-ura-alueella
 • Opiskelijan hyvinvointi, terveys, neuvonta ja hyvinvointi
 • Monitasoinen tuki ja palvelut
 • Säännölliset opiskelijatapahtumat ja tapahtumat
 • Vammaisuusresurssit.

Lisätietoja USQ International -palveluista.

Missä yöpyä?

Jos aiot opiskella kampuksella USQ: n kanssa, tarjolla on useita majoitusvaihtoehtoja jokaisen budjetin mukaan - kaikki lähellä USQ: n kampuksilla. Lue lisää majoituksesta USQ: n kanssa.

Oletko valmis hakemaan USQ: ssä?

Sovellus opiskella USQ: n kanssa on helppoa! Lue lisää sovellusprosessista ja ota hakemuksesi käyttöön. Muista, että USQ: ssä ei ole maksuja.

tutkimus

USQ on sitoutunut tekemään tutkimusta, joka ei ole pelkästään akateemista merkitystä vaan liittyy alan ja sidosryhmiemme kanssa ja edistää innovaatioita, jotka hyödyttävät yhteisöjämme, kansaamme ja sen ulkopuolella.

Tutkimuskulttuurin avain on teollisuuden kanssa alan ongelmien käsittelemiseksi ja uusien ideoiden ja teknologioiden kehittämiseksi yhteistyössä, joilla on todellista vaikutusta konkreettiseen hyötyyn. Meillä on merkittävä tutkimuskapasiteetti ja asiantuntemus seuraavilla alueilla;

 • Maatalous ja maatalousyritys
 • Astrophysics
 • Kulttuuriperintö ja arkeologia
 • Digitaalinen elämä
 • Ympäristötutkimus
 • Terveys- ja käyttäytymistieteet
 • Matemaattiset tieteet ja hypersonic
 • Materiaalitekniikka ja tekniikka
 • Alueellinen yhteisö ja taloudellinen kehitys

Olemme kansainvälisesti tunnustettu tulevissa materiaaleissa ja komposiiteissa tekemästämme työstämme, tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden ja muiden tutkimuslaitosten kanssa, jotta voimme ratkaista elinkelpoiset ympäristöystävälliset ratkaisut joihinkin maailman suurimpiin hyödykkeisiin.

USQ kehittyy myös nopeasti maailmanlaajuisena tutkimusjohtajana maatalouden järjestelmissä ja kestävien maaseutumaisemien hallinnassa ympäristötieteiden, laskennallisten ja matemaattisten tieteiden, maataloustieteiden ja tekniikan alalla. Aasiassa tehdyt kansainväliset tutkimushankkeet auttavat muun muassa kasteluun, vihannesten tuotantoon ja kahvikauppaan.

Hyödykkeistä alueelliseen syövän eloonjäämiseen tutkijat pyrkivät parantamaan elämänlaatua koko terveystutkimuksemme kautta. Hankkeisiin kuuluu alueellisten ja maaseutupopulaatioiden ainutlaatuisten tarpeiden huomioon ottaminen tutkimuksessa, joka kattaa terveydenhuoltojärjestelmät, tieteen ja teknologian, käytön ja hoidon, infrastruktuurin ja innovoinnin. USQ-tutkijat tutkivat myös potentiaalisia toiminnallisia elintarvikkeita ihmisen liikalihavuuden ja kroonisten tulehdussairauksien kääntämiseksi, mikä antaa säätiölle lopulta optimaaliset terveydelliset hyödyt kroonisten elämäntapaan liittyvien sairauksien riskien vähentämiseksi.

USQ: n jatko-opiskelija-opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää laajaa valikoimaa palveluitaan ja tutkijoita ja yhteistyökumppaneitamme ohjaavat dynaamista ja palkitsevaa ympäristöä. USQ: n innovatiiviset korkeakoulututkinnot (HDR) -ohjelmat laajentavat opiskelijoiden näköaloja ja valmistautuvat haasteisiin urallaan valitsemillaan aloilla, mikä lisää heidän työllistettävyyttään ja innovointitaitojaan.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Southern Queensland (USQ)

Jos haluat tulla ammatillinen insinööri, ja on kolmen vuoden insinöörin tutkinto, mutta ei työkokemusta, Master of Engineering perille. ... [+]

Hankkia alan kokemusta

Jos haluat tulla ammatti-insinöörinä ja on kolmen vuoden insinöörin tutkinto, mutta ei työkokemusta, Master of Engineering sinut sinne. Tässä tutkinto, voit:

saada käytännön käytännön lab ja alan kokemusta halutaan valmistautua työskentelevien insinöörin ammatin hakea oman tutkimuksen tietoa reaalimaailman ongelma oman tutkimushankkeessa - loistava ponnahduslauta lisätutkimuksia astetta, mukaan lukien PhD.

Majors

Maataloustekniikka Applied Tietoliikenne Maa-ja vesirakentaminen Sähkötekniikka ympäristötekniikka Maantieteelliset tietojärjestelmät koneenrakennus Power Engineering rakennesuunnittelu Maanmittaus. ... [-]
Australia Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Tee seuraava suuri uran edetessä kanssa USQ n Master of Business ja Innovation. Voit valita kahdesta erikoisalojen laajentaa tietosi, parantaa osaamista ja täydentää uras ... [+]

Oletko valmis tulevaa uraa?

Tee seuraava suuri uran edetessä kanssa USQ n Master of Business ja Innovation.

Voit valita kahdesta erikoisalojen laajentaa tietosi, parantaa osaamista ja täydentää urasi tavoitteita.

Majors

Maatalouskauppa (ei saatavissa vuonna 2017) Big Data ja visualisointi Kriisinhallinta digitaalinen muunnos Enterprise Leadership rahoittaa Yleinen kansainvälisen liiketoiminnan Ammattiviestintä Sustainable Business

Kolmas osa opintojen tulee tutkimushankkeen, joka laajentaa osaamista innovatiivisten yritysten ja yrittäjyyden. Valitse joko Applied Research tai lähteä Advanced Research.... [-]

Australia Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 72 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Tavoitteena Master of Business Research on kouluttaa teitä korkean tason yritysten tutkimus, joko akateeminen tai ylimmän johdon tarkoituksiin. ... [+]

Ota tutkimus taidot kokonaan uudelle tasolle

Tavoitteena Master of Business tutkimus on kouluttaa teitä korkean tason yritysten tutkimus, joko akateeminen tai ylimmän johdon tarkoituksiin. Saat suorittaa huomattava osa tutkimusta oman alueen etua, käyttäen erikoisosaamista ja kehittyneitä tutkimusmenetelmät tutkia päätöslauselman hallinnollinen ongelma. On odotettavissa, että tutkimuksen käyttäydyt usean vuoden tekee merkittävän panoksen kehittämiseen uuden tiedon, yhteisön kehittäminen ja ratkaisuja teollisuuden ja hallituksen.

ura tuloksia

Master of Business Research parantavat rooli ylimmän johdon, tai valmistelee teitä uran akateemisessa. Se on myös ponnahduslauta lisätutkimuksia astetta, kuten PhD.... [-]

Australia Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 lukukaudet
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Master of Education (soveltavan kielitieteen) on ihanteellinen, jos työtä toisen kielen puhujia ja heidän yhteisöjään, tai aloilla puheterapia ja patologian, omaishoidon, ... [+]

Paranna viestintää johtamistaidot

Master of Education (soveltavan kielitieteen) on ihanteellinen, jos työtä toisen kielen puhujia ja heidän yhteisöjään, tai aloilla puheterapia ja patologian, omaishoidon, psykologian tai koulutusta erilaisissa ympäristöissä, joka vaatii osaamista viestinnän hallintaa ja kulttuurien vuorovaikutusta.

tutkimus joustavuus

Jos et ole varma, haluatko suorittaa koko master-tasoon hakeutua USQ n Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Tuetut Place) tai Graduate Diploma of Education (koko maksullisen) ja ottaa kunniaa omalta tutkimukset Master of Education, jos päätät jatkaa opiskelua.

Kehittää tutkimusta taitoja ... [-]
Australia Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 lukukaudet
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

USQ Master of Information Systems antaa sinulle taitoja menestyä yhä kytketty maailmaan, jossa uusia haasteita tuovat päivittäin. Tämä tutkinto antaa sinulle tarvittavat ... [+]

Lähde dynaaminen uran

USQ Master of Information Systems antaa sinulle taitoja menestyä yhä kytketty maailmaan, jossa uusia haasteita tuovat päivittäin. Tämä tutkinto antaa sinulle tarvittavat taidot ja asiantuntemuksen potentiaalin olemassa olevien teknologioiden, hyödyntää mahdollisuuksia uusien ja nousevien teknologioiden, joiden avulla organisaatiot saavat liiketoiminnan arvoa käytöstä tietotekniikan ja järjestelmien.

IT-ala on todettu olevan merkittävä pula ammattihenkilöitä. Nyt on hyvä aika aloittaa uran, joka on dynaaminen, maailmanlaajuinen ja kysynnän. Opiskelu Master of Information Systems on ihanteellinen ammattilaisille, joilla on pätevyys muilla aloilla kuin tietotekniikkaa.... [-]

Australia Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Jos olet valmistunut eri alueelta ja haluat siirtää siihen tai ovat jo opiskellut tietojenkäsittelyn tutkinto ja haluavat parantaa ammattitaitoa, niin tämä on tutkinto si ... [+]

Parantamaan tietokoneen taitoja

Jos olet valmistunut eri alueelta ja haluat siirtää siihen tai ovat jo opiskellut tietojenkäsittelyn tutkinto ja haluavat parantaa ammattitaitoa, niin tämä on tutkinto sinulle. Master of Computing Technology on suunniteltu lisäämään nykyiseen tiedot ja taidot liittyvät tarpeet ammatti tai teollisuudelle.

Uralla erikoisalat

Ohjelmistojen ja web Verkko- ja System Security Määrittelemätön erikoistuminen - mahdollisuus valita kymmenen hyväksyttyä kursseja Master of Computing Technology muokkaavat määrin tavoitteesi ja tavoitteita.

tutkimus erikoisalat

Lisäksi yksi kursseista erikoisalojen, voit valita jonkin seuraavista: ... [-]

Australia Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Jos haluat tulla kirjanpitäjä ja jo kandidaatin tai 8-yksikkö ei-kirjanpidon maisteriksi, Master of Professional Accounting tulee perille. Painopiste on käytännön kokemus ... [+]

Kirjanpito on kriittinen

Kirjanpito on kriittinen osa minkä tahansa yrityksen tai laitoksen. Kirjanpito ammatti on nähnyt suurta muutosta viime vuosikymmeninä, puhtaasti taloudellinen painopiste taloudellisen vastuullisuuden monimutkaisempaan rooli liiketoiminnan organisaatioiden ja johtamisen. Tilintarkastusalan on myös laajennettu koskemaan myös esimerkiksi tietojärjestelmien, maksukyvyttömyys ja oikeuslääketieteelliset tutkimukset.

Vaihda uran kirjanpito

Jos haluat tulla kirjanpitäjä ja jo kandidaatin tai 8-yksikkö ei-kirjanpidon maisteriksi, Master of Professional Kirjanpito pääset sinne. Painopiste on käytännön kokemusta ja valmistaa sinua perusteellisesti tilintarkastusalan kautta maisterin muunto-ohjelma.... [-]

Australia Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Kasvattajat ovat keskeisessä asemassa kehitettäessä kykyä kansalaisten käyttää tietoja oppia, kehittää ja osallistua meidän nykyajan maailmassa. ... [+]

Commonwealth Tuetut Place

Edelleen oman opetusuransa

Kasvattajat ovat keskeisessä asemassa kehitettäessä kykyä kansalaisten käyttää tietoja oppia, kehittää ja osallistua meidän nykyajan maailmassa. Master of Education:

tavoitteena laajentaa osaamista, auttaa sinua tullut johtava koulutus tarjotaan täysin verkossa, antaa joustavuutta opiskella missä ja milloin tahansa.

Majors

Varhaislapsuus Ohjaus- ja neuvonta Erityis opetus TESOL

Muut erikoisalat kuten tutkimusryhmä koulutusjakson ja opiskelija-johtama koulutusjakson avulla voit valita kahdeksan kurssia monista Education jatkokoulutuskurssit voit muokata tutkimukset henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteita, joka on käytettävissä Masters of Education Full-maksullisen ohjelmoida.... [-]

Australia Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 lukukaudet
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Jos sinulla on kandidaatin tutkinnon tahansa muu kuin koulutusta ja haluavat tulla opettaja, USQ Master of oppiminen ja opettaminen tulee perille. Tämä kaikki uudet ylemp ... [+]

Tullut ensisijainen tai lukion opettaja

Jos sinulla on kandidaatin tutkinnon tahansa muu kuin koulutusta ja haluavat tulla opettaja, USQ Master of oppiminen ja opettaminen tulee perille. Tämä kaikki uudet ylempi korkeakoulututkinto tulee varustaa sinulle kehittynyt ja kattava käsitys koulutuksen ja perusteellisesti valmistella teitä uuden uran.

Majors

ensisijainen SECONDARY

Työkokemus

On 60 päivän valvottu työkokemus harjoittelu ja 20 päivän valvomattoman työharjoitteluun 50 prosentin opetusta kuorma koulussa tai muuta hyväksyttyä koulutuskontekstiin. Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa joitakin työkokemuksen ulkomailla.

Professional akkreditointi... [-]

Australia Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Haluatko tarjota innovatiivisia ratkaisuja käyttämällä kehittyneitä taitoja projektinhallinnan? Kehitetty yhdessä teollisuuden, Australian Institute of Project Management ... [+]

Taidon projektinhallinnan

Haluatko tarjota innovatiivisia ratkaisuja käyttämällä kehittyneitä taitoja projektinhallinnan? Kehitetty yhdessä teollisuuden, Australian Institute of Project Management ja Project Management Institute, USQ Master of Project Management antaa sinulle tietoja ja taitoja olla johtava alalla projektinhallinnan.

Sen lisäksi aiheita kuten joukkueen johto, projektitoimitus, projektin johtamisen ja riskienhallinnan, voit muokata määrin valitsemalla valittavien meidän MBA tai Master of Business ja Innovation astetta sopivaksi uran.

Yksi Vastavalmistuneiden palkittiin Australian Institute of Project Management: n 2015 Queensland projektipäällikkö vuoden.... [-]

Australia Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 72 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

Master of Science (Research) antaa sinulle taitoja ja mahdollisuuksia sinun täytyy edelleen oman uran valitsemallasi tieteen tutkimusalue. ... [+]

Paranna tiede tutkijanura

Master of Science (Research) antaa sinulle taitoja ja mahdollisuuksia sinun täytyy edelleen oman uran valitsemallasi tieteen tutkimusalue. Tässä verran, erittäin motivoitunut ja korkeasti koulutettuja opiskelijoita suorittamaan vaativia tutkimus tuottaa tutkimukseen perustuva väitöskirja, joka auttaa sinua kehittämään tutkimusta taitoja erikoistunut alueella tiedon ja edetä pidemmälle tieteenne tutkijanuran.

Tässä aste sinulla on tarjolla kolme erikoisalat "keskittämään tutkimuksia. Ne ovat:

Applied Research Advanced Research Psychology Research

Tässä aste löydät painoa keskitytään kehittämään tietoja ja taitoja, jotta voit suorittaa riippumatonta tutkimusta ja ammattikäytäntöjen valitsemallasi alueella. Master of Science (Research) (Applied Research) antaa sinulle työkalut ja mahdollisuuksia sinun täytyy edelleen oman uran valitsemallaan tieteen tutkimusala. Tässä verran, erittäin motivoitunut ja korkeasti koulutettuja opiskelijoita suorittamaan vaativia tutkimus tuottaa tutkimukseen perustuva väitöskirja, joka auttaa sinua kehittämään tutkimusta taitoja erikoistunut alueella tiedon ja edetä pidemmälle urasi.... [-]

Australia Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Osoite
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Verkkosivusto
Puhelin
+61 74631 5543
Osoite
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australia
Osoite
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australia
Osoite
Australia Online, Australia
Puhelin
undefined