University of Southern Queensland (USQ)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

USQ tarjoaa jopa 25% kansainvälisiä opiskelija-apurahoja.
Lue lisää jäljempänä tarjottavista apurahoista:

Kansainvälinen majoitusstipendi
Kansainvälinen opiskelijatuen stipendi
Kansainvälinen opiskelijatuen hoitotyön stipendi

University of Southern Queensland (USQ) Australia on dynaaminen yliopisto, jonka tehtävänä on tarjota korkealaatuisia kampuksella ja online-opinto-ohjelmia kaikkien eri tasojen opiskelijoille yli 110 maasta. USQ on Australian ykkönen yliopistossa tutkinnon suorittaneiden palkasta [1], ja sillä on viiden tähden luokittelu kansainvälistymisestä ja työllistyvyydestä [2] .

Meistä

Yli 50 vuoden aikana USQ: sta on tullut merkittävä opetus- ja tutkimuslaitos, joka tarjoaa koulutusta kolmelta kampuksella ( Toowoomba , Springfield ja Ipswich ), tiedotuskeskuksesta ( Stanthorpe ), verkossa ja luotettavien koulutuskumppanien kautta.

Nykyään USQ ylläpitää erinomaista yhteisön tukea ja tarjoaa nykyisiä ja asiaankuuluvia opinto-ohjelmia opiskelijoiden uran luomiseksi menestyäkseen nykyisessä maailmanlaajuisessa kilpailutilanteessa.

USQ on johtava keskeisillä, valituilla tutkimusaloilla, kuten maataloudessa, tekniikassa ja rakennetussa ympäristössä, astrofysiikassa ja terveydessä, ja se on saanut tunnustusta saavutuksistaan Australian tutkimusneuvoston 2018 Australian tutkimuksen huippuosaamisen (ERA) luetteloissa. USQ on saavuttanut ERA-luokituksen 18 tutkimusalueelle, jotka ovat ”selvästi maailman standardin yläpuolella”, ja 12 tutkimusalan luokitukset ”maailman tason yläpuolelle tai maailman standardille” [3] .

Ohjelmat ja kurssit

USQ: n kampukset tarjoavat opiskelijoille yhteisökeskeisen ja urakeskeisen kokemuksen. Pienempi luokkakoko mahdollistaa luennoitsijoiden ja opiskelijoiden suuremman sitoutumisen ja lisääntyneitä vertaisyhteyksiä. Yli 25 000 opiskelijaa Australiasta ja ympäri maailmaa valitsevat opiskella USQ: lla:

 • Maatalous ja ympäristö
 • Taide ja humanistiset tieteet
 • ilmailu
 • Liiketoiminta ja johtaminen
 • Media ja viestintä
 • Koulutus ja opetus
 • Tietotekniikka
 • Laki ja kriminologia
 • Hoitotyö ja siihen liittyvä terveys
 • Psykologia ja ihmispalvelut
 • Tiede ja tekniikka
 • Maanmittaus ja rakennettu ympäristö
 • Kuvataiteet ja esittävät taiteet
 • tutkimus
 • Englannin kielen ja Pathway ohjelmat

USQ Toowoomba on alueellinen yliopistokampus, joka on varustettu monenlaisilla palveluilla ja tukipalveluilla, jotka palvelevat opiskelijoiden tarpeita. Se tarjoaa täydellisen kampuksen kokemuksen ja laajan valikoiman opiskelija-elämän aktiviteetteja, jotka täydentävät akateemista ohjelmaa.

Toowoomban rento elämäntapa ja perheystävällinen ilmapiiri on loistava valinta opiskelijoille, jotka haluavat vapautusta suuresta kaupunkielämästä samalla pyrkiessään uransa tavoitteisiin. Toowoomba sijaitsee vain tunnin ja 45 minuutin päässä Brisbanesta ja 2 tunnin päässä Gold Coastista.

122951_campus.jpg

USQ Springfield tarjoaa opiskelijakeskeisen koulutusympäristön uusimmalla ohjelmien toimittamisella ja tekniikalla. Laadukkaiden palveluiden, kuten digitaalisen tuotanto- ja suorituskykykeskuksen sekä maailmanluokan lentosimulaattorin avulla sillä on tiiviit teollisuudelliset siteet opiskelijoiden yhdistämiseksi työkokemuksen mahdollisuuksiin. Se sijaitsee noin 45 minuutin päässä Brisbanen kaupungista.

122952_two.jpg

USQ Ipswich tarjoaa räätälöityjä ensihoitajien koulutustiloja ja uusia kliinisiä hoitotyön laboratorioita, kätilön simulointikeskuksen, urheilukentät, kahvilan ja kuntosalin. USQ on ollut osa Ipswich-yhteisöä vuodesta 2006 ja on nyt yli 1000 opiskelijaa opiskellut tällä kampuksella, ja siinä on upea kirjasto, jossa on elävää sademetsää. USQ Ipswich on 55 minuutin ajomatkan päässä Brisbanen kaupungista, ja sinne pääsee julkisilla liikennevälineillä.

122954_purple.jpg

Online

Liity yli 70 prosenttia USQ opiskelijoille, jotka haluavat saavuttaa uransa tavoitteensa verkossa tutkimus . Yli 100 kurssilla on opiskelijoilla joustavat online-luokkahuoneet valitakseen missä, milloin ja miten he opiskelevat.

122956_online.jpg

Apurahat

USQ tarjoaa valikoiman apurahoja ja stipendejä, jotka palvelevat kaikkia taustoja edustavia opiskelijoita. Niitä päivitetään säännöllisesti.

Kansainvälinen opiskelijoiden tuki

USQ varmistaa, että opiskelijat saavat kaiken hyödyn oppimiskokemuksestaan tarjoamalla joustavia optio-oikeuksia tukevassa ympäristössä. Opiskelevatpa sitten opiskelijat kampuksella tai verkossa, heillä on pääsy erityisiin opiskelijayhteyshenkilöihin, jotka tarjoavat tukea jokaisessa vaiheessa ilmoittautumisesta aina valmistumiseen.

Opiskelijana, joka saapuu opiskelemaan USQ: n kanssa Australiaan, tarjotaan seuraavia:

 • Ilmainen lentokenttäkeräys ja kuljetus majoitukseen (vasta saapuville opiskelijoille)
 • Ilmainen päivittäinen kampuksen välinen bussikuljetus
 • Asuinoppilaitokset ja neuvoja kampuksen ulkopuolelta
 • Kansainvälinen opiskelijauranneuvoja
 • Opiskelijoiden hyvinvointi, terveys, neuvonta ja hyvinvointi
 • Monitasoinen tuki ja palvelut
 • Säännölliset opiskelijatapahtumat ja tapahtumat
 • Vammaisuusresurssit
 • Urakehitys
 • Kirjaston resurssit, mukaan lukien opintotuki.

122957_fair.jpg

Missä yöpyä?

USQ helpottaa majoitusta kolmella kampuksen sijaintipaikalla. Toowoombassa ja Springfieldissä kampusmajoitusta on tarjolla ystävällinen, asuinyhteisöympäristö opiskelijoille. Ipswichin kampuksen välittömässä läheisyydessä on saatavana itsenäisesti omistamia ja hallinnoimia kampuksen ulkopuolisia majoituksia.

tutkimus

USQ on sitoutunut suorittamaan akateemisesti merkityksellistä tutkimusta, joka edistää innovaatioita yhteisöidemme, kansakuntiemme ja maailman hyödyksi.

USQ: n tutkimuskulttuurina on saada aikaan muutosta, ja sen tutkijat sitoutuvat, tekevät yhteistyötä ja ymmärtävät sidosryhmiä ja teollisuutta tarjoamaan maailmaa muuttavia ratkaisuja.

USQ helpottaa monenlaisia tutkimusohjelmia useilla tieteenaloilla tutkimuslaitoksissa, keskuksissa, tiedekunnissa ja kouluissa. Sen kolme instituuttia ja yhdeksän keskusta edustavat sen elinvoimaista ja tukevaa tutkimusympäristöä, mikä edistää menestystä avainasemassa oleville tutkimuksen huippuosaamisalueille, mitattuna Australian hallituksen Excellence in Research Australia (ERA) -luokituksilla.

Tutkimusosaaminen

USQ pyrkii tuottamaan uraauurtavaa tutkimusta, jolla on maailmanlaajuinen ulottuvuus ja vaikutus. Sillä on useita tutkimuksen vahvuuksia, jotka ilmenevät monilla keskeisillä tutkimusalueilla.

Australian tutkimusneuvoston Australian tutkimusneuvoston Australian tutkimuksen huippuosaamisen (ERA) raportin 2018–2019 tulokset ovat vahvistaneet tutkimustoimintansa maailmanluokan laadun [4] .

Seuraavat tutkimusalueet arvioitiin:

122958_Capture1.JPG 122960_Capture2.JPG

[1] Hyvien yliopistojen opas, 2020
Quacquarelli Symonds, QS Stars 2019
Australian tutkimusneuvoston vuoden 2018 erinomaisen tutkimuksen Australian (ERA) luokitukset.
Australian tutkimusneuvoston vuoden 2018 huippuosaamisalue Australiassa (ERA).

Sijainnit

Toowoomba

University of Southern Queensland

Osoite
USQ Toowoomba
West St

4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Puhelin
+61 74631 5543

Springfield

Osoite
USQ Springfield
Sinnathamby Boulevard


4300 Springfield, Queensland, Australia

Brisbane

Osoite
USQ Ipswich
11 Salisbury Road

4305 Brisbane, Queensland, Australia

Australia Online

Osoite
Australia Online, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin