University of Southern Queensland (USQ)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tiesitkö, että voit opiskella kampuksella tai verkossa, kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti?

Minkälaista tapaa haluat opiskella, Southern Queenslandin yliopisto (USQ) tekee helpommaksi kuin koskaan, jotta voit opiskella elämässäsi. Yli 75 prosenttia opiskelijoista verkossa, USQ: n ulkopuolisten koulutusresurssien toimittaminen on edelleen johtava tapa.

YRITYS

Juuri yli 50 vuotta Etelä-Queenslandin yliopisto (USQ) on tullut merkittävä opetus- ja tutkimuslaitos. USQ tunnustetaan laadukkaasta koulutuksesta maailmanlaajuisesti. Kansainvälisesti akkreditoituja ohjelmia ja erilaisia ​​tapoja opiskella, USQ: lla on opiskelijoita yli 80 maasta. tunnustaminen

 • USQ on sijalla 1 Queenslandissa valmistuneille kokopäivätoimijoille - Tutkintotutkimus 2014-2016
 • USQ on QLD: n ensimmäinen online-jatko-opintojen tarjoaja - Department of Education, 2015
 • USQ: llä on 14 tutkimusaluetta, jotka on luokiteltu tai sitä korkeampi maailman standardi - huippuosaaminen tutkimuksessa Australiassa (ERA), 2015
 • USQ on sijoittunut top 5 MBA-ohjelmia Australia - Taloudellinen katsaus Group, 2015
 • USQ: lla on 3500 insinööriopiskelijaa, 87% opiskelee ulkoisesti 20+ maasta.
 • Viestinnän ja median kandidaatti (Public Relations) on akkreditoitu Australian Public Relations Institute (PRIA)
 • Tietotekniikan kandidaatti (lukuun ottamatta Data Analyticsin pääosaa) on akkreditoitu Australian Computer Society (ACS)

Missä olemme sijaitsevat?

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba on tärkein kampus. Tarjoamalla televisiostudioita, esittävän taiteen teatteria, tieteen ja tekniikan laboratorioita sekä 24 tunnin tietokoneiden laboratorioita, USQ Toowoomba tarjoaa sinulle ammattikokemuksen ja tilat, joita tutkimuksestasi ansaitsee. USQ Toowoomban kampus tarjoaa kaupunkimaiseman edut rennon maan ilmapiirissä. Brisbane on noin 90 minuutin ajomatkan päässä Australian toiseksi suurimmasta sisämaasta, mutta Toowoomba tarjoaa runsaasti aktiviteetteja, kun opiskelu on ohi. Jos olet epävarma majoituspaikasta, USQ tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea elantonsa USQ Residential Collegesissa.

USQ Springfield

USQ Springfield on digitaalisen tuotannon ja suorituskyvyn keskus. UUSI Springfield on huipputekninen televisiostudio, radioasema ja harjoittelutila sekä yhteistyössä toimivat opetustilat ja uudet laboratoriot tieteen ja tekniikan alalla. Hotelli sijaitsee vain 35 minuutin päässä Brisbanen CBD: stä, joten aina on jotain tekemistä, kun kirjat on suljettu päivälle.

USQ Ipswich

USQ Ipswich tarjoaa mahdollisuuksia parhaaseen kokemukseen opiskellessaan terveys- ja yhteisöohjelmia. Opiskele hoitotyötä, urheiluharjoitustutkimusta tai psykologiaa samalla kun Ipswichin ylellisimpiä nähtävyyksiä ympäri kaupunkia, sekä kampuksen muodostavien historiallisten ja nykyaikaisten rakennusten graceful sekoitus. USQ Ipswichin kirjastossa on yksi upeimmista piirteistä, elävä sademetsä. USQ Ipswich on vain 55 minuutin päässä Brisbanen CBD: stä, ja se on helposti julkisilla liikennevälineillä.

Opiskelijapalvelut

Southern Queenslandin yliopisto (USQ) määrittelee uudelleen, miten ajattelet joustavaa ja verkko-opiskeluun. USQ on yksi Australian kolmesta korkeakoulusta verkko-opetukseen * ja sai 5 tähtiluokituksen opiskelijakannalle ^.

Jos aiot opiskella reittiohjelmaa tai ensimmäistä astetta, USQ ylpeilee tarjoamalla parhaan mahdollisen tuen auttaakseen sinua saavuttamaan urasi tavoitteet. Sinulla on oma opiskelijasuhteesi (SRO), joka tukee sinua jokaisella askeleella oppimismatkaasi.

USQ-opiskelijat nauttivat pienistä luokkakokoi- suista, yhteistyökykyisistä oppimistiloista, tukipalveluista, jotka auttavat heitä pääsemään läpi heidän opiskelukokemuksensa ylä- ja alamäet, olivatko he oppineet kasvokkain kanssamme tai tukemalla verkko-oppimistilamme kautta. USQ-opiskelijat, jotka haluavat opiskella verkossa, ovat erittäin osa kampusyhteisöjä ja ovat tervetulleita olemaan kampuksella kanssamme minkä tahansa osan opintomatkan aikana.

(Lähteet: * Online Study Australia, 2016; ^ Good University Guide, 2017) USQ on täällä auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi, tukemaan kaikkia haasteita ja juhlimaan menestystä. Palveluihin kuuluu: • Vapaa lentokenttä vastaanottaminen ja siirto USQ-kampukselle • Asuntokoulut ja kampuskampukset • Kansainvälinen opiskelijaryhmä USQ-palvelimella • Opiskelijoiden hyvinvointi, terveydenhuolto, neuvonta ja hyvinvointi • Multi-Faith-tuki ja palvelut • Säännölliset opiskelijatapahtumat ja tapahtumat • Vammaisvarat.

Lisätietoja luetelluista ja lisäpalveluista, joita USQ International tarjoaa, käy seuraavalla verkkosivustolla: https://www.usq.edu.au/study/international

Missä yöpyä?

Jos aiot opiskella kampuksella USQ: n kanssa, tarjolla on useita majoitusvaihtoehtoja jokaisen budjetin mukaan - kaikki lähellä USQ: n kampuksilla. Löydät lisää majoituksesta USQ: n kanssa osoitteessa:

Kurssit

USQ: n tarjoamat ohjelmat on suunniteltu valmistamaan alan valmistavia, kansainvälisesti tunnustettuja ja päteviä tutkinnon suorittaneita. USQ: ssä voit opiskella tutkintotodistuksessa, jatko-, jatko- ja tutkimustasolla. Voit myös hyödyntää Ammattikorkeakoulututkintokursseja, reittiohjelmaa ja englannin kielen kursseja uran tehostamiseksi. USQ tarjoaa tutkintoja seuraavilla aloilla:

 • Business and Commerce
 • Creative Arts ja Media
 • Koulutus
 • Tekniikka ja rakennettu ympäristö
 • Terveys- ja yhteisön
 • Humanistiset tieteet ja viestintä
 • tietotekniikka
 • Laki ja oikeus
 • tieteet
 • Tutkimus
 • Englannin kieli ja reittiohjelmat
 • Ammatillinen kehitys

Oletko valmis hakemaan USQ: ssä?

Hakeminen opiskelemaan USQ on helppoa! Lisätietoja tästä hakemusprosessista ja hakemuksesi avaamisesta on seuraavassa verkkosivustossa: https://www.usq.edu.au/study/international/apply Muista, että USQ: ssä ei ole maksuja.

Paikkakunnat

  USQ Toowoomba
  West Street, Toowoomba, QLD, Australia

  USQ Springfield
  Sinnathamby Boulevard, Springfield Lakes, QLD, Australia

  USQ Ipswich
  Salisbury Road, Ipswich, QLD, Australia
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso DBA » Katso PhD - OnlineStudies » Katso Kurssit » Katso Maisteri - OnlineStudies » Katso Maisteri - HealthcareStudies » Katso Kandidaatti » Katso Tutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Tutkintotodistukset - AcademicCourses » Katso Oikeustieteen tohtori » Katso PhD - PhDStudies » Katso Kandidaatin tutkinnot » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science Research (mscr)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 lukukautta February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 lisää

Master of Science (Research) antaa sinulle taitoja ja mahdollisuuksia sinun täytyy edelleen oman uran valitsemallasi tieteen tutkimusalue. [+]

Paranna tiede tutkijanura Master of Science (Research) antaa sinulle taitoja ja mahdollisuuksia sinun täytyy edelleen oman uran valitsemallasi tieteen tutkimusalue. Tässä verran, erittäin motivoitunut ja korkeasti koulutettuja opiskelijoita suorittamaan vaativia tutkimus tuottaa tutkimukseen perustuva väitöskirja, joka auttaa sinua kehittämään tutkimusta taitoja erikoistunut alueella tiedon ja edetä pidemmälle tieteenne tutkijanuran. Tässä aste sinulla on tarjolla kolme erikoisalat "keskittämään tutkimuksia. Ne ovat: Applied Research Advanced Research Psychology Research Tässä aste löydät painoa keskitytään kehittämään tietoja ja taitoja, jotta voit suorittaa riippumatonta tutkimusta ja ammattikäytäntöjen valitsemallasi alueella. Master of Science (Research) (Applied Research) antaa sinulle työkalut ja mahdollisuuksia sinun täytyy edelleen oman uran valitsemallaan tieteen tutkimusala. Tässä verran, erittäin motivoitunut ja korkeasti koulutettuja opiskelijoita suorittamaan vaativia tutkimus tuottaa tutkimukseen perustuva väitöskirja, joka auttaa sinua kehittämään tutkimusta taitoja erikoistunut alueella tiedon ja edetä pidemmälle urasi. Applied Research suuria yhdistyvät tutkimus ja kursseista parantaa tietämystä monilla eri tieteeseen perustuvia aloilta. Koko Master of Science (Research), löydät painoa keskitytään kehittämään tietoja ja taitoja, jotta voit suorittaa riippumatonta tutkimusta ja ammattikäytäntöjen valitsemallasi tieteen erikoisuus alueella. Opintojen tämän erikoistuminen sisältää tutkimushanke, tutkijakursseja ja valinnaisia ​​kursseja erikoistua tieteenne tutkimuksen painopiste. Saatavilla tieteenalojen / pätevän erikoisalojen sisällä Applied Research erikoistuminen ovat: Maataloustiede Tähtitiede biologia Datatieteet Ympäristö matematiikka Synnytysoppi Hoitotyö FYYSINEN tieteet Tilatieteet Urheilu ja liikunta Tilastotiedot Laajenna tiede tutkijanura Master of Science (Research) voi voit edetä tieteenne tutkijanuran. Koska valmistuneet tämän verran, te voisi jatkaa edelleen tutkimuksia erikoisuus tieteen tutkimusalue myös jatko-opintoihin. Pääsyvaatimukset valmistunut kolmivuotisen tutkinnon Australian yliopistossa tai vastaava, GPA 5,0 / 7,0 tai yli, tai vastaava pistemäärä, asiaa... [-]

Maisteri

Master Insinööritieteen (miesten)

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 4 vuotta February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 lisää

Jos haluat tulla ammatillinen insinööri, ja on kolmen vuoden insinöörin tutkinto, mutta ei työkokemusta, Master of Engineering perille. [+]

Hankkia alan kokemusta Jos haluat tulla ammatti-insinöörinä ja on kolmen vuoden insinöörin tutkinto, mutta ei työkokemusta, Master of Engineering sinut sinne. Tässä tutkinto, voit: saada käytännön käytännön lab ja alan kokemusta halutaan valmistautua työskentelevien insinöörin ammatin hakea oman tutkimuksen tietoa reaalimaailman ongelma oman tutkimushankkeessa - loistava ponnahduslauta lisätutkimuksia astetta, mukaan lukien PhD. Majors Maataloustekniikka Applied Tietoliikenne Maa-ja vesirakentaminen Sähkötekniikka ympäristötekniikka Maantieteelliset tietojärjestelmät koneenrakennus Power Engineering rakennesuunnittelu Maanmittaus. Professional akkreditointi Suuret yhtiöt of Agricultural Engineering, Civil Engineering, sähkötekniikka, ympäristötekniikka, Mechanical Engineering, Power Engineering Rakennustekniikan on myöntänyt täyden akkreditointia tasolla Professional Engineer insinöörien Australia ja valmistuneet ovat oikeutettuja Graduate jäsenyys ammatillisen tason . Suuret yhtiöt paikkatiedon ja kartoittaminen on myöntänyt väliaikainen hyväksyntä tasolla Professional Engineer mukaan Engineers Australia. Väliaikainen hyväksyntä voidaan tarkistaa Engineers Australia täyttä hyväksyntää seuraavien syntyminen ensimmäisen edustavan ryhmän valmistuneet. USQ pyrkii väliaikaisesta akkreditointia Engineers Australia uudelle Applied Telecommunications merkittäviä. Pääsyvaatimukset 3 tai 4 vuotta insinöörin tutkinto asiaa erikoistuminen tai vastaava tai Sopivan 4 vuotta insinöörin tutkinto liittymättömien erikoistuminen tai vastaava Englanti Kieli Vaatimukset Olet tarvitse täyttävän käytettävät Englanti kielitaitovaatimukset. Tämä ohjelma vaatii vähintään IELTS 6,5 tai vastaava. Jos et täytä Englanti kielitaitovaatimukset voi hakea opiskelemaan yliopiston hyväksymä Englanti kieliohjelma. [-]

Master Of Business Ja Innovaation (mbsi)

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 72 kuukautta February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 lisää

Tee seuraava suuri uran edetessä kanssa USQ n Master of Business ja Innovation. Voit valita kahdesta erikoisalojen laajentaa tietosi, parantaa osaamista ja täydentää urasi tavoitteita. [+]

Oletko valmis tulevaa uraa? Tee seuraava suuri uran edetessä kanssa USQ n Master of Business ja Innovation. Voit valita kahdesta erikoisalojen laajentaa tietosi, parantaa osaamista ja täydentää urasi tavoitteita. Majors Maatalouskauppa (ei saatavissa vuonna 2017) Big Data ja visualisointi Kriisinhallinta digitaalinen muunnos Enterprise Leadership rahoittaa Yleinen kansainvälisen liiketoiminnan Ammattiviestintä Sustainable Business Kolmas osa opintojen tulee tutkimushankkeen, joka laajentaa osaamista innovatiivisten yritysten ja yrittäjyyden. Valitse joko Applied Research tai lähteä Advanced Research. Applied Research on käytännön painotetaan innovatiivisia ja luovia lähestymistapoja ajankohtaisiin kysymyksiin liiketoimintaympäristössä. Voit käyttää omaa kokemuksistaan ​​kulissit tutkimuksia ja kehittää tutkimushanke perustuu nykyisen työpaikan. Advanced Research erikoistumisen avulla voit saada syvällistä ymmärrystä liiketoiminnan etuja. Käyttäen tutkimusmenetelmät, voit tutkia erilaisia ​​lähestymistapoja liiketoiminnan ja yrittäjä ongelmia ratkaisussa. Tämä erikoistuminen tarjoaa myös tutkimukseen perustuvan väylän PhD. Tämä tutkinto korostetaan yhteistyötä muiden erikoisalojen halutaan valmistautua päätöksentekoon tulevaisuudessa - varmistaa olet hyvin varustautunut tähän aikakauden innovaatio. Pääsyvaatimukset Alemman korkeakoulututkinnon tai vastaava liiketoimintaan liittyvä kurinalaisuutta * USQ n Graduate Certificate of Business tarjoaa väylän Master of Business ja Innovation opiskelijoille, jotka täyttävät työkokemus vaatimukset, mutta eivät pidä Graduate Certificate on AQF tasolla 8 tai vastaava. Englanti Kieli Vaatimukset Kaikki opiskelijat ovat velvollisia täyttävän käytettävät Englanti kielitaitovaatimukset. Tämä ohjelma vaatii vähintään IELTS 6,5 tai vastaava. Jos et täytä Englanti kielitaitovaatimukset voi hakea opiskelemaan yliopiston hyväksymä Englanti kieliohjelma. [-]

Master Of Business Tutkimus (mbsr)

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 - 6 lukukautta February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 lisää

Tavoitteena Master of Business Research on kouluttaa teitä korkean tason yritysten tutkimus, joko akateeminen tai ylimmän johdon tarkoituksiin. [+]

Ota tutkimus taidot kokonaan uudelle tasolle Tavoitteena Master of Business tutkimus on kouluttaa teitä korkean tason yritysten tutkimus, joko akateeminen tai ylimmän johdon tarkoituksiin. Saat suorittaa huomattava osa tutkimusta oman alueen etua, käyttäen erikoisosaamista ja kehittyneitä tutkimusmenetelmät tutkia päätöslauselman hallinnollinen ongelma. On odotettavissa, että tutkimuksen käyttäydyt usean vuoden tekee merkittävän panoksen kehittämiseen uuden tiedon, yhteisön kehittäminen ja ratkaisuja teollisuuden ja hallituksen. ura tuloksia Master of Business Research parantavat rooli ylimmän johdon, tai valmistelee teitä uran akateemisessa. Se on myös ponnahduslauta lisätutkimuksia astetta, kuten PhD. Pääsyvaatimukset 3-vuoden kandidaatin-sopivassa määrin liike, kaupankäynti tai liittyvä kenttä tunnustettu korkeakoulututkinto Minimi GPA 5,0 on 7,0 pisteen asteikolla perustutkintoa astetta, tai vähintään 5,5 2. ja 3. vuoden asteen Hakijoiden, joka aikoo väitöskirja tietojärjestelmien täytyy olla aikaisempien tutkimusten tietojärjestelmissä tai computing. Hakemuksesta ehdokkaita on pystyttävä tarjoamaan pääpiirteittäin väitöskirjan aihe ne aikovat harjoittaa Englanti Kieli Vaatimukset Kaikkien opiskelijoiden tulee täyttävän käytettävät Englanti kielitaitovaatimukset. Tämä ohjelma vaatii vähintään IELTS 6.5 tai vastaava. Jos et täytä Englanti kielitaitovaatimukset voi hakea opiskelemaan yliopiston hyväksymä Englanti kieliohjelma. [-]

Master Of Education (soveltavan Kielitieteen)

Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 lukukautta February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 lisää

Master of Education (soveltavan kielitieteen) on ihanteellinen, jos työtä toisen kielen puhujia ja heidän yhteisöjään, tai aloilla puheterapia ja patologian, omaishoidon, psykologian tai koulutusta erilaisissa ympäristöissä, joka vaatii osaamista viestinnän hallintaa ja rajat kulttuuriolympiadin vuorovaikutus. [+]

Paranna viestintää johtamistaidot Master of Education (soveltavan kielitieteen) on ihanteellinen, jos työtä toisen kielen puhujia ja heidän yhteisöjään, tai aloilla puheterapia ja patologian, omaishoidon, psykologian tai koulutusta erilaisissa ympäristöissä, joka vaatii osaamista viestinnän hallintaa ja kulttuurien vuorovaikutusta. tutkimus joustavuus Jos et ole varma, haluatko suorittaa koko master-tasoon hakeutua USQ n Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Tuetut Place) tai Graduate Diploma of Education (koko maksullisen) ja ottaa kunniaa omalta tutkimukset Master of Education, jos päätät jatkaa opiskelua. Kehittää tutkimusta taitoja Tärkeä osa opintoja on tutkijakursseja suunniteltu laajentamaan ymmärrystä koulutuksen merkitys yhteiskunnassa, ja haasteet kasvattajat nopeasti muuttuvissa, monikulttuurisia yhteisöjä. Valita Applied Research tai Advanced Research projekti. Applied Research on käytännön painotetaan innovatiivisia ja luovia lähestymistapoja ratkaisemaan ajankohtaisia ​​koulutuksen ympäristössä. Voit käyttää omaa kokemuksistaan ​​kulissit tutkimuksia ja kehittää tutkimushanke perustuu nykyisen työpaikan. Advanced Research erikoistuminen voit saada syvällistä ymmärrystä oman koulutuksen etuja. Käyttäen tutkimusmenetelmät, voit tutkia erilaisia ​​lähestymistapoja nykyajan koulutusta, ja kehittää ammatillista tutkimuksen taitoja välttämätöntä yrityksen edelleen oppimista. Tämä erikoistuminen tarjoaa tutkimukseen perustuva väylän PhD, jollei täyttää kaikki pääsyvaatimukset. ura tuloksia Työllistymismahdollisuuksia myös olemassa ulkomailla monikansalliset organisaatiot, jotka työllistävät tutkinnon taidot kansainvälisissä suhteissa toisen kielen käyttäjien työpaikoilla. Myös kysyntää keskuudessa hallintohenkilöstön ja opettajien luokkahuoneissa, alkuperäiskansojen yhteisöissä sekä koulutuksen ja terveydenhuollon aloilla. Muut suuret yhtiöt Muut erikoisalojen Master of Education (Commonwealth tuettu paikka) ovat: Early Childhood, ohjaus ja neuvonta, Erityisopetus ja tesol. Erikoistumiset Master of Education (koko maksullisen) ovat: Aikuiset, Professional että työssäoppimista, Urakehitys, Opetussuunnitelma ja pedagoginen johtaminen, Johtava ja Managing Koulutusorganisaatioita, Monikulttuurinen koulutus ja Online ja hajautetut oppiminen.... [-]

Master Tietojärjestelmien (MISP)

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 6 vuotta February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 lisää

USQ Master of Information Systems antaa sinulle taitoja menestyä yhä kytketty maailmaan, jossa uusia haasteita tuovat päivittäin. Tämä tutkinto antaa sinulle tarvittavat taidot ja asiantuntemuksen potentiaalin olemassa olevien teknologioiden, hyödyntää mahdollisuuksia uusien ja nousevien teknologioiden, joiden avulla organisaatiot saavat liiketoiminnan arvoa käytöstä tietotekniikan ja järjestelmien. [+]

Lähde dynaaminen uran USQ Master of Information Systems antaa sinulle taitoja menestyä yhä kytketty maailmaan, jossa uusia haasteita tuovat päivittäin. Tämä tutkinto antaa sinulle tarvittavat taidot ja asiantuntemuksen potentiaalin olemassa olevien teknologioiden, hyödyntää mahdollisuuksia uusien ja nousevien teknologioiden, joiden avulla organisaatiot saavat liiketoiminnan arvoa käytöstä tietotekniikan ja järjestelmien. IT-ala on todettu olevan merkittävä pula ammattihenkilöitä. Nyt on hyvä aika aloittaa uran, joka on dynaaminen, maailmanlaajuinen ja kysynnän. Opiskelu Master of Information Systems on ihanteellinen ammattilaisille, joilla on pätevyys muilla aloilla kuin tietotekniikkaa. Professional akkreditointi Master of Information Systems ohjelma on alustavasti akkreditoitu ammatillisen tasolla Australian Computer Society. ura tuloksia Toteuta tietojen ja taitojen IT-ammattilainen ja aloita uran eri aloja: liiketoiminnan analyytikko, järjestelmien analyytikko, tiedot arkkitehti, liiketoimintaprosessien / data mallintaja, Enterprise Resource Planning (ERP) analyytikko, atk kouluttaja / tuki, tietokoneohjelmoija , asiakaspalvelutukia, tietohallintopäällikkö, IT myynnin ja markkinoinnin asiantuntija, muutos johtaja, liiketoiminnan prosessi-insinööri, IT projektipäällikkö, konsultti, liiketoiminnan jatkuvuuden (BCM) asiantuntija, tietoturvan asiantuntija tai palvelunhallinnan. Pääsyvaatimukset 3 vuoden kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys tunnustettu korkeakoulututkinto Englanti Kieli Vaatimukset Olet tarvitse täyttävän käytettävät Englanti kielitaitovaatimukset. Tämä ohjelma vaatii vähintään IELTS 6.0 tai vastaava. Jos et täytä Englanti kielitaitovaatimukset voi hakea opiskelemaan yliopiston hyväksymä Englanti kieliohjelma. [-]

Mestari Computing Technology

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 6 vuotta February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 lisää

Jos olet valmistunut eri alueelta ja haluat siirtää siihen tai ovat jo opiskellut tietojenkäsittelyn tutkinto ja haluavat parantaa ammattitaitoa, niin tämä on tutkinto sinulle. Master of Computing Technology on suunniteltu lisäämään nykyiseen tiedot ja taidot liittyvät tarpeet ammatti tai teollisuudelle. [+]

Parantamaan tietokoneen taitoja Jos olet valmistunut eri alueelta ja haluat siirtää siihen tai ovat jo opiskellut tietojenkäsittelyn tutkinto ja haluavat parantaa ammattitaitoa, niin tämä on tutkinto sinulle. Master of Computing Technology on suunniteltu lisäämään nykyiseen tiedot ja taidot liittyvät tarpeet ammatti tai teollisuudelle. Uralla erikoisalat Ohjelmistojen ja web Verkko- ja System Security Määrittelemätön erikoistuminen - mahdollisuus valita kymmenen hyväksyttyä kursseja Master of Computing Technology muokkaavat määrin tavoitteesi ja tavoitteita. tutkimus erikoisalat Lisäksi yksi kursseista erikoisalojen, voit valita jonkin seuraavista: Applied Research - Tutustu tutkimustapa ja etiikan, tiedon tieteen ja visualisointi sisällä tutkimuksen kursseja, valmistautuu voit tutkia perusteellisesti ja tehokkaasti. Advanced Research - On toteutettava jännittävä tutkimushanke ohjauksessa käytettävissä ohjaaja. Opit kerätä, järjestää ja analysoida tietoa ja ideoita, tarkistamaan, tutkimusta ja raportoi valitsemasi hankealueella. Jatkotutkimuksia Suoritettuaan Master of Computing Technology, Advanced Research erikoistuvat, saatat olla oikeutettu hakemaan filosofian tohtorin (FT), jos olet saavuttanut yleisen GPA 5.5 tai uudempi. Professional akkreditointi Master of Computing Technology on akkreditoitu Professional tasolla Australian Computer Society. Työpaikat USQ Master of Computing Technology on joustava ja merkitystä työvoiman joka viihtyy tieteeseen ja teknologiaan. Tulet hallussaan korkean tason osaamista laskettaessa teoriaa, käytäntöä ja tutkimusta, antaa sinulle kilpailuetua uran, joka on dynaaminen, maailmanlaajuinen ja kysynnän. Uramahdollisuuksia valmistumisen jälkeen tämän verran kuuluvat ohjelmistosuunnittelija, tietohallintopäällikkö, tietokanta suunnittelija, tietokannan ylläpitäjä, tietokoneohjelmoija, järjestelmän ja verkon ylläpitäjä, ja www-sivut ammattilainen. Pääsyvaatimukset 3 vuoden kandidaatin tutkinto tunnustettu korkeakoulututkinto tai vastaava Alustavia tuntemus Computing Englanti Kieli Vaatimukset Olet tarvitse täyttävän käytettävät Englanti kielitaitovaatimukset. Tämä ohjelma vaatii vähintään IELTS 6.0 tai vastaava. Jos et täytä Englanti kielitaitovaatimukset... [-]

Päällikön Ammatillisen Kirjanpito (mpac)

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 6 vuotta February 2018 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 3 lisää

Jos haluat tulla kirjanpitäjä ja jo kandidaatin tai 8-yksikkö ei-kirjanpidon maisteriksi, Master of Professional Accounting tulee perille. Painopiste on käytännön kokemusta ja valmistaa sinua perusteellisesti tilintarkastusalan kautta maisterin muunto-ohjelma. [+]

Kirjanpito on kriittinen Kirjanpito on kriittinen osa minkä tahansa yrityksen tai laitoksen. Kirjanpito ammatti on nähnyt suurta muutosta viime vuosikymmeninä, puhtaasti taloudellinen painopiste taloudellisen vastuullisuuden monimutkaisempaan rooli liiketoiminnan organisaatioiden ja johtamisen. Tilintarkastusalan on myös laajennettu koskemaan myös esimerkiksi tietojärjestelmien, maksukyvyttömyys ja oikeuslääketieteelliset tutkimukset. Vaihda uran kirjanpito Jos haluat tulla kirjanpitäjä ja jo kandidaatin tai 8-yksikkö ei-kirjanpidon maisteriksi, Master of Professional Kirjanpito pääset sinne. Painopiste on käytännön kokemusta ja valmistaa sinua perusteellisesti tilintarkastusalan kautta maisterin muunto-ohjelma. Professional akkreditointi Tutkinnon Master of Professional Kirjanpito tapaa koulutuksen sisäänkäynti vaatimukset sekä CPA Australia ja KHT-Australia ja Uusi-Seelanti (CAANZ), kunhan tietty luettelon aineita opiskellaan. Tämä tarjoaa Associate jäsenyys CPA Australia, kelpoisuus tutkia CPA Australia ammatti tentit ja kelpoisuus tutkia CAANZ ammattilainen tentit. Onnistuneen Master of Professional Accounting voivat saada opiskelijat poiketaan Fundamental taso (9 paperit), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) tentit. Lisätietoja katso ACCA verkkosivuilla. ura tuloksia Sinun valmistuu niin pätevä kirjanpitäjä, uramahdollisuuksia voi sisältyä julkisen kirjanpitäjä, tilintarkastaja, yrityksen kirjanpitäjä, hallituksen sihteeri, taloudellinen ylläpitäjä, sijoitusneuvojan, oikeuslääketieteen kirjanpitäjä, että hallitus (vero-osasto, tarkastuksen toimisto-, rahoitus- ja paikallishallinnon ), tai rahoituslaitokset kuten pankit ja rakentaminen yhteiskuntien. Pääsyvaatimukset Hyväksyttyä kandidaatin tutkinto Englanti Kieli Vaatimukset Olet tarvitse täyttävän käytettävät Englanti kielitaitovaatimukset. Tämä ohjelma vaatii vähintään IELTS 6.0 tai vastaava. Jos et täytä Englanti kielitaitovaatimukset voi hakea opiskelemaan yliopiston hyväksymä Englanti kieliohjelma. [-]

Päällikön Koulutus (medf)

Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 lukukautta February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 lisää

Kasvattajat ovat keskeisessä asemassa kehitettäessä kykyä kansalaisten käyttää tietoja oppia, kehittää ja osallistua meidän nykyajan maailmassa. [+]

Commonwealth Tuetut Place Edelleen oman opetusuransa Kasvattajat ovat keskeisessä asemassa kehitettäessä kykyä kansalaisten käyttää tietoja oppia, kehittää ja osallistua meidän nykyajan maailmassa. Master of Education: tavoitteena laajentaa osaamista, auttaa sinua tullut johtava koulutus tarjotaan täysin verkossa, antaa joustavuutta opiskella missä ja milloin tahansa. Majors Varhaislapsuus Ohjaus- ja neuvonta Erityis opetus TESOL Muut erikoisalat kuten tutkimusryhmä koulutusjakson ja opiskelija-johtama koulutusjakson avulla voit valita kahdeksan kurssia monista Education jatkokoulutuskurssit voit muokata tutkimukset henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteita, joka on käytettävissä Masters of Education Full-maksullisen ohjelmoida. Tärkeä osa opintoja on tutkijakursseja suunniteltu laajentamaan ymmärrystä koulutuksen merkitys yhteiskunnassa, ja haasteet kasvattajat nopeasti muuttuvissa, monikulttuurisia yhteisöjä. Valita Applied Research tai Advanced Research projekti. Applied Research on käytännön painotetaan innovatiivisia ja luovia lähestymistapoja ratkaisemaan ajankohtaisia ​​koulutuksen ympäristössä. Voit käyttää omaa kokemuksistaan ​​kulissit tutkimuksia ja kehittää tutkimushanke perustuu nykyisen työpaikan. Advanced Research erikoistumisen avulla voit saada syvällistä ymmärrystä oman koulutuksen etuja. Käyttäen tutkimusmenetelmät, voit tutkia erilaisia ​​lähestymistapoja nykyajan koulutusta, ja kehittää ammatillista tutkimuksen taitoja välttämätöntä yrityksen edelleen oppimista. Tämä erikoistuminen tarjoaa tutkimukseen perustuva väylän PhD, jollei täyttää kaikki pääsyvaatimukset. Pääsyvaatimukset Hyväksytty kandidaatin tutkinto tai vastaava, koulutuksessa. Hakijat, joilla on kandidaatin tutkinto tai vastaava, ei-liittyvät kurinalaisuutta voi saada tuloa USQ Graduate Certificate of Education. Päätyttyä ja saavuttaminen vähintään GPA 4,0, he voivat hakea pääsyä Master of Education. Englanti Kieli Vaatimukset Kaikkien opiskelijoiden tulee täyttävän käytettävät Englanti kielitaitovaatimukset. Tämä ohjelma vaatii vähintään IELTS 6.5 tai vastaava. Jos et täytä Englanti kielitaitovaatimukset voi hakea opiskelemaan yliopiston hyväksymä Englanti kieliohjelma. [-]

Päällikön Oppimisen Ja Opetuksen (karvanlähtö)

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 6 vuotta February 2018 Australia Toowoomba Australia Online + 2 lisää

Jos sinulla on kandidaatin tutkinnon tahansa muu kuin koulutusta ja haluavat tulla opettaja, USQ Master of oppiminen ja opettaminen tulee perille. Tämä kaikki uudet ylempi korkeakoulututkinto tulee varustaa sinulle kehittynyt ja kattava käsitys koulutuksen ja perusteellisesti valmistella teitä uuden uran. [+]

Tullut ensisijainen tai lukion opettaja Jos sinulla on kandidaatin tutkinnon tahansa muu kuin koulutusta ja haluavat tulla opettaja, USQ Master of oppiminen ja opettaminen tulee perille. Tämä kaikki uudet ylempi korkeakoulututkinto tulee varustaa sinulle kehittynyt ja kattava käsitys koulutuksen ja perusteellisesti valmistella teitä uuden uran. Majors ensisijainen SECONDARY Työkokemus On 60 päivän valvottu työkokemus harjoittelu ja 20 päivän valvomattoman työharjoitteluun 50 prosentin opetusta kuorma koulussa tai muuta hyväksyttyä koulutuskontekstiin. Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa joitakin työkokemuksen ulkomailla. Professional akkreditointi Tutkinnon Master of Learning ja opetus (Primary) voivat soveltaa Queensland College of Teachers opettajalle rekisteröitymistä. Lisäksi suorittanut kaikki vaatimukset tutkinto, opiskelijat on läpäistävä Henkilökohtainen Luku- ja laskutaidon testi (PLANTITE) ennen valmistumista. On suositeltavaa, että opiskelijat kulkevat PLANTITE ennen onnistuneesti päätökseen 8 kursseja. Ilmoittaudu PLANTITE testin läpi Australian neuvoston Koulutuksen tutkimuslaitos (ACER) wesite. ura tuloksia Kuten valmistunut Master of oppiminen ja opettaminen olet oikeutettu opettajalle rekisteröitymistä. Tämä esittelee monia jännittäviä mahdollisuuksia löytää työtä opettajana koko Queenslandin ja maailmassa. Pääsyvaatimukset 3 vuoden kandidaatin tutkinto tai vastaava kurinalaisuutta muuta kuin koulutusta, vähintään GPA 4,5 ulos 7,0. hakijoiden on osoitettava, miten niiden aikaisempien tutkimusten täytä näitä vaatimuksia toimittamalla täytetty Opetus Area - Form G niiden soveltamisesta. Englanti Kieli Vaatimukset Olet tarvitse täyttävän käytettävät Englanti kielitaitovaatimukset. Tämä ohjelma vaatii vähintään IELTS 7,5 tai vastaava. Jos et täytä Englanti kielitaitovaatimukset voi hakea opiskelemaan yliopiston hyväksymä Englanti kieliohjelma. [-]

Päällikön Projektinhallinnan (mppm)

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 72 kuukautta February 2018 Australia Springfield Australia Online + 2 lisää

Haluatko tarjota innovatiivisia ratkaisuja käyttämällä kehittyneitä taitoja projektinhallinnan? Kehitetty yhdessä teollisuuden, Australian Institute of Project Management ja Project Management Institute, USQ Master of Project Management antaa sinulle tietoja ja taitoja olla johtava alalla projektinhallinnan. [+]

Taidon projektinhallinnan Haluatko tarjota innovatiivisia ratkaisuja käyttämällä kehittyneitä taitoja projektinhallinnan? Kehitetty yhdessä teollisuuden, Australian Institute of Project Management ja Project Management Institute, USQ Master of Project Management antaa sinulle tietoja ja taitoja olla johtava alalla projektinhallinnan. Sen lisäksi aiheita kuten joukkueen johto, projektitoimitus, projektin johtamisen ja riskienhallinnan, voit muokata määrin valitsemalla valittavien meidän MBA tai Master of Business ja Innovation astetta sopivaksi uran. Yksi Vastavalmistuneiden palkittiin Australian Institute of Project Management: n 2015 Queensland projektipäällikkö vuoden. Voit erikoistua opintosuorituksesi: Maatalouskauppa (ei saatavissa vuonna 2017) Big Data ja visualisointi liiketoiminnan johtamiseen Kriisinhallinta Digital Marketing Analytics digitaalinen muunnos Hätä ja Disaster Communication Enterprise Leadership rahoittaa Globaali liiketoiminta Management kansainvälisen liiketoiminnan projektin johtaminen Ammattiviestintä Kiinteistökehitys ja johtaminen Strateginen Human Resource Management Strategic Marketing, tai Sustainable Business. Tutkimus projektinhallinnan kampuksella tai verkossa ja hyödynnä intensiivinen työpaja tilassa Sinulla on mahdollisuus opiskella Projektinhallinta kampuksella tai verkossa ja halutessaan opiskella kautta intensiivinen työpaja tilassa. Tässä vaihtoehdossa kattava tutkimus materiaalit lähetetään sinulle ja ohjelma opetetaan intensiivisellä opetus lohkoja, jossa täyden lukukauden luennot tiivistyvät kahteen 2 päivän työpajoissa. Näissä työpajoissa, järjestettiin-kampuksella USQ Springfield, voit tarkistaa materiaaleja, tutkia tapaustutkimuksia, ja oppia johtavien alan ammattilaisten. Hyödyt peer-to-peer oppimiseen, nauttien joustavasti tasapainottaa tutkimuksen, työn ja elämän. Professional akkreditointi USQ on rekisteröity Project Management Institute (PMI) ® maailmanlaajuisena Rekisteröity Education Provider (REP). Tutkimus projektinhallinnan klo USQ ansaitsee ammatillisen kehittämisen yksikköä kohti sertifioinnin PMI lukien kohti Project Management Professional (PMP) ®. PMI, PMP ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä Project Management Institute, Inc. Australian Institute of Project Management (AIPM) tarjoaa opiskelijalle jäsenyyden opiskelijoista, ja ammattitutkintoihin valmistuneiden... [-]

Videot

USQ - Unleash Your Fearless

Ota yhteyttä

University of Southern Queensland

Osoite, 1. rivi USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Verkkosivu http://www.usq.edu.au/international
Puhelin +61 74631 5543

Osoite, 1. rivi USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australia

Osoite, 1. rivi USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australia

Osoite, 1. rivi Australia Online, Australia
Puhelin undefined