University of Technology Sydney

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UTS ajattelemme toisin: meillä on maailmanlaajuinen lähestymistapa koulutukseen, jolla on ydinosaamista. Lisäksi olemme yliopisto todelliselle maailmalle. Kaikki kurssimme ovat tiiviisti yhteen teollisuuden tarpeiden kanssa, joten opit valmistavat sinua tulevasta urasi.UTS student" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/129053_KN2_1473.jpg" alt="A student wearing UTS clothing sits and laughs with a friend." />


UTS ero

  • Olemme Australian numero 1 nuori yliopisto ja sijoittuu yhdeksänneksi maailmassa (QS Top 50 alle 50 2019 ja 16th Times Higher Education (THE) nuorten yliopiston rankingissa 2018). Olemme myös sijoittuneet maailman 200 parhaan joukkoon QS: n (2019) mukaan.
  • Olemme luoneet maailmanluokan kampus elinvoimaisia, toisiinsa liitettyjä opiskelijatiloja. Hyödynnä palkittuja rakennuksia, huippuluokan mukavuuksia ja kestävää suunnittelua.
  • Olemme Sydneyn kaupungin yliopisto - elämme yhden maailman suurimmista kaupungeista sydämessä, jota ympäröi Sydneyn luova ja digitaalinen teollisuusalue.
  • Meillä on yhteyksiä, jotka lasketaan. Yli 150 alan yhteistyökumppania muokkaavat kurssin sisältöä ja tarjoavat harjoittelupaikkoja, apurahoja ja resursseja.
  • Opiskelijat tulevat ensin - kun opiskelet kanssamme, tuemme sinua matkan varrella. Opiskelijapalveluihin kuuluvat terveys ja neuvonta, akateeminen ja englanninkielinen apu, asuminen ja uran tuki sekä useat klubit ja yhteisöt.

Tutkimus, joka laskee
UTS tutkimus vastaa suuria kysymyksiä. Meillä on kasvava maine tulevista tutkimustoimista uusilla tieteenaloilla keskittyen viiteen aihealueeseen: terveyteen, tietotietoon, kestävään kehitykseen, tulevaan työhön ja teollisuuteen sekä yhteiskunnallisiin futuureihin. Kysymyksistä teknologian häiriöistä terveydenhuollon tulevaisuuteen , suuria tietoja ja uusia toimintatapoja, tarjoamme todellisia ratkaisuja nykypäivän ja huomisen haasteisiin. Olemme myös yhteistyökykyisiä - työskentelemme tiiviisti alan ja akateemisten kumppaneiden kanssa eri puolilla maailmaa, jotta voimme tehdä merkittävää muutosta ympärillämme olevasta maailmasta.

Apuraha menestys

Olemme omistaneet 30 miljoonan dollarin avustuksille ja apurahoille korkeatasoisille kansainvälisille opiskelijoille vuoteen 2020 asti - mukaan lukien yliopistonlaajuiset tai tiedekohtaiset rahoitukset kansainvälisille opiskelijoille.

www.int-apurahat. UTS .edu.au

Sijainnit

sydney

University of Technology, Sydney

Osoite
15 Broadway
Ultimo, Sydney

2007 sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia
Puhelin
+61 3 9627 4816

Ohjelmat

Johtamiskurssit