University of Technology Sydney

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UTS ajattelemme toisin: meillä on maailmanlaajuinen lähestymistapa koulutukseen, jolla on ydinosaamista. Lisäksi olemme yliopisto todelliselle maailmalle. Kaikki kurssimme ovat tiiviisti yhteen teollisuuden tarpeiden kanssa, joten opit valmistavat sinua tulevasta urasi.

UTS student" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/129053_KN2_1473.jpg" alt="A student wearing UTS clothing sits and laughs with a friend." />


UTS ero

  • Olemme Australian numero 1 nuori yliopisto ja olemme 11. sijalla maailmassa (QS Top 50 alle 50 2020 ja 13. sija Times Times Higher Education (THE) Young University -sijoituksissa 2019). Olemme myös sijoittuneet maailman 150 parhaan yliopiston joukkoon QS: n (2021) mukaan.
  • Olemme luoneet maailmanluokan kampus elinvoimaisia, toisiinsa liitettyjä opiskelijatiloja. Hyödynnä palkittuja rakennuksia, huippuluokan mukavuuksia ja kestävää suunnittelua.
  • Olemme Sydneyn kaupungin yliopisto - elämme yhden maailman suurimmista kaupungeista sydämessä, jota ympäröi Sydneyn luova ja digitaalinen teollisuusalue.
  • Meillä on yhteyksiä, jotka lasketaan. Yli 150 alan yhteistyökumppania muokkaavat kurssin sisältöä ja tarjoavat harjoittelupaikkoja, apurahoja ja resursseja.
  • Opiskelijat tulevat ensin - kun opiskelet kanssamme, tuemme sinua matkan varrella. Opiskelijapalveluihin kuuluvat terveys ja neuvonta, akateeminen ja englanninkielinen apu, asuminen ja uran tuki sekä useat klubit ja yhteisöt.

Tärkeää tutkimusta
UTS tutkimuksemme vastaa isoihin kysymyksiin. Meillä on kasvava maine tulevaisuuden tutkimustoimintaan nousevilla aloilla keskittyen viiteen teema-alueeseen: terveys, tietotekniikka, kestävyys, tuleva työ ja teollisuus sekä sosiaaliset tulevaisuudet. Teknologisten häiriöiden kysymyksistä terveydenhuollon tulevaisuuteen, isoihin tietoihin ja uusiin työskentelytapoihin toimitamme todellisia ratkaisuja nykypäivän - ja huomisen haasteisiin. Olemme myös yhteistyössä - teemme tiivistä yhteistyötä teollisuuden ja akateemisten kumppanien kanssa ympäri maailmaa ajaaksemme merkityksellistä muutosta ympäröivään maailmaan.

Apuraha menestys

Olemme omistaneet 30 miljoonan dollarin avustuksille ja apurahoille korkeatasoisille kansainvälisille opiskelijoille vuoteen 2020 asti - mukaan lukien yliopistonlaajuiset tai tiedekohtaiset rahoitukset kansainvälisille opiskelijoille.

www.int-apurahat. UTS .edu.au

Sijainnit

sydney

University of Technology, Sydney

Osoite
15 Broadway
Ultimo, Sydney

2007 sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia
Puhelin
+61 3 9627 4816

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MA
MSc
Maisteri