University of Wollongong Faculty of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tavoitteenamme

Wollongongin yliopisto on tutkimusvaltainen yliopisto, jolla on erinomainen maine oppimisympäristöistään laaja-alaisilla tieteenaloilla.

Sitoutumisemme opiskelijoihimme on ilmeinen tutkinnon suorittaneille, jotka tunnustetaan heidän kyvyistään, laadustaan ​​ja menestyksestään globaalissa työpaikassa.

118913_0E6A5290JPG.jpg

UOW on kansainvälinen kampusalueiden ja alueellisten oppimiskeskusten verkosto. Yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme yhdistää voimakkaasti yhteyksiimme.

Olemme nuori ja elinvoimainen yliopisto, jolla on vähättömiä tavoitteita. Arvostamme tutkimuskapasiteettimme monimutkaisten monitieteellisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tutkimuksemme hengessä ajaa tutkimus- ja oppimisympäristöämme ja pyrimme saamaan paikan ensimmäisimmällä prosentilla maailman yliopistoista.

UOW Historia

Kehitys- ja innovaatiotoiminnan jälkeisen aikakauden aikana silloinen New South Walesin teknillinen yliopisto perusti Wollongongin divisioonan, joka kouluttaa paikallisen terästeollisuuden insinöörit ja metallurgit. Kyseinen instituutio kasvoi ja kehittyi, ja vuonna 1975 lainsäädäntö hyväksyttiin New South Walesin parlamentissa, joka perusti Wollongongin yliopiston itsenäisenä instituutiona.

UOW on ylpeä rikas historia, joka on kehittynyt siitä lähtien, kun nämä ensimmäiset luokat pidettiin vuonna 1951. Yliopisto on varmasti mennyt pitkälle: me edelleen kouluttaa insinöörejä ja metallurgia, mutta nyt myös kouluttaa taiteilijoita, yrittäjiä, kasvattajia ja innovaattoreita.

118910_0E6A5287JPG.jpg

tutkimus

UOW: ssä olemme omistettu tutkimukselle, joka tekee eron. Korostamme kumppanuuksia ja yhteistyötä, jotta voimme tarjota todellisia vaikutuksia. Osoitamme sitoutumisemme innovaatioihin antamalla hyviä ideoita aitoa yrityshautomo Pathway . Toivotamme tervetulleeksi mahdollisuuksia jakaa tutkimuksemme ja yhteistyökumppanimme yhteisöllämme. Tuemme toisiamme parantamaan UOW: n mainetta tutkimuksen huippuosaamista ja innovaatioita kohtaan.

Paikka, tarkoitus ja arvot

Yliopistot eivät ole koskaan olleet tärkeämpiä tulevaisuutemme kannalta. Maailmassa, jossa hyvin suuret ja monimutkaiset sosiaaliset, ympäristölliset ja taloudelliset haasteet kohtaavat, yliopistoilla on keskeinen rooli Australiassa taloudellisesti kilpailukykyisenä ja sosiaalisesti yhtenäisenä. Korkeakoulusektori on eturintamassa nykyaikaisen politiikan ja modernin yhteiskunnan muokkaamisessa.

Wollongongin yliopistossa (UOW) keskitymme edelleen tarjoamaan yksilöllisiä kokemuksia ja erinomaisia ​​oppimisympäristöjä. Kehitämme erittäin halutuimpia tutkinnon suorittaneita, jotka ovat kokeneet tutkimusvaltaisen yliopiston ja älyllisesti haastavan opetussuunnitelman.

Olemme sitoutuneet tuottamaan erinomaisia ​​tutkimustuloksia ja maailmanluokan tuloksia. Tavoitteenamme saavuttaa paikka yli 1%: n maailman yliopistoissa luo mahdollisuuden uudistaa ja päivittää.

118908_IMG_7990JPG.jpg

Tulevalla kaudella on suuria mahdollisuuksia:

  • Jatketaan tahtoa rakentaa erinomainen tutkimusympäristö, vahva tutkijakoulu ja selkeät kannustimet, joilla tuetaan tutkimuksen keskittymistä ja tuottavuutta.
  • Suorita oppimistarpeeseen, loppututkintoon ja uuden teknologian käyttöön liittyvän opetussuunnitelman muutos;
  • Sijoittaa kansamme tekemään yhteistyötä sisäisesti ja ulkoisesti saavuttaakseen suuria asioita;
  • Parantaa kampuksemme ja sopeuttaa tilamme väestökeskusten muutoksiin, kysyntään perustuvaan järjestelmään ja tutkimusprioriteetteihin.
  • Hyödynnä maineemme maailmanlaajuisena monikampusyliopistona kasvattamalla offshore-kansainvälistä ohjelmaa ja salkkua.
  • Kumppanien kanssa tehtävää yhteistyötä uusien innovaatioiden ja vaikutusten lisäämiseksi sekä uusien yritysten perustamiseen;
  • Yhdistä alumnimme kanssa rakentaa verkko elämään;
  • Ylläpitää tehokasta ja tuottavaa yliopistoa, joka keskittyy sopeutumiskykyyn ja rahoituksen kestävyyteen;
  • Aspire tehdä UOW kohde yliopisto ja Wollongong yliopisto kaupunki.

Professori Paul Wellings CBE, varapuheenjohtaja.

Sijainnit

Pohjois-Wollongong

Osoite
Northfields Avenue
2522 Pohjois-Wollongong, Uusi Etelä-Wales, Australia

sydney

Osoite
sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin