Lue virallinen kuvaus

Tavoitteenamme

Wollongongin yliopisto on tutkimusvaltainen yliopisto, jolla on erinomainen maine oppimisympäristöistään laaja-alaisilla tieteenaloilla.

Sitoutumisemme opiskelijoihimme on ilmeinen tutkinnon suorittaneille, jotka tunnustetaan heidän kyvyistään, laadustaan ​​ja menestyksestään globaalissa työpaikassa.

118913_0E6A5290JPG.jpg

UOW on kansainvälinen kampusalueiden ja alueellisten oppimiskeskusten verkosto. Yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme yhdistää voimakkaasti yhteyksiimme.

Olemme nuori ja elinvoimainen yliopisto, jolla on vähättömiä tavoitteita. Arvostamme tutkimuskapasiteettimme monimutkaisten monitieteellisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tutkimuksemme hengessä ajaa tutkimus- ja oppimisympäristöämme ja pyrimme saamaan paikan ensimmäisimmällä prosentilla maailman yliopistoista.

UOW Historia

Kehitys- ja innovaatiotoiminnan jälkeisen aikakauden aikana silloinen New South Walesin teknillinen yliopisto perusti Wollongongin divisioonan, joka kouluttaa paikallisen terästeollisuuden insinöörit ja metallurgit. Kyseinen instituutio kasvoi ja kehittyi, ja vuonna 1975 lainsäädäntö hyväksyttiin New South Walesin parlamentissa, joka perusti Wollongongin yliopiston itsenäisenä instituutiona.

UOW on ylpeä rikas historia, joka on kehittynyt siitä lähtien, kun nämä ensimmäiset luokat pidettiin vuonna 1951. Yliopisto on varmasti mennyt pitkälle: me edelleen kouluttaa insinöörejä ja metallurgia, mutta nyt myös kouluttaa taiteilijoita, yrittäjiä, kasvattajia ja innovaattoreita.

118910_0E6A5287JPG.jpg

tutkimus

UOW: ssä olemme omistettu tutkimukselle, joka tekee eron. Korostamme kumppanuuksia ja yhteistyötä, jotta voimme tarjota todellisia vaikutuksia. Osoitamme sitoutumisemme innovaatioihin antamalla hyviä ideoita aitoa yrityshautomo Pathway . Toivotamme tervetulleeksi mahdollisuuksia jakaa tutkimuksemme ja yhteistyökumppanimme yhteisöllämme. Tuemme toisiamme parantamaan UOW: n mainetta tutkimuksen huippuosaamista ja innovaatioita kohtaan.

Paikka, tarkoitus ja arvot

Yliopistot eivät ole koskaan olleet tärkeämpiä tulevaisuutemme kannalta. Maailmassa, jossa hyvin suuret ja monimutkaiset sosiaaliset, ympäristölliset ja taloudelliset haasteet kohtaavat, yliopistoilla on keskeinen rooli Australiassa taloudellisesti kilpailukykyisenä ja sosiaalisesti yhtenäisenä. Korkeakoulusektori on eturintamassa nykyaikaisen politiikan ja modernin yhteiskunnan muokkaamisessa.

Wollongongin yliopistossa (UOW) keskitymme edelleen tarjoamaan yksilöllisiä kokemuksia ja erinomaisia ​​oppimisympäristöjä. Kehitämme erittäin halutuimpia tutkinnon suorittaneita, jotka ovat kokeneet tutkimusvaltaisen yliopiston ja älyllisesti haastavan opetussuunnitelman.

Olemme sitoutuneet tuottamaan erinomaisia ​​tutkimustuloksia ja maailmanluokan tuloksia. Tavoitteenamme saavuttaa paikka yli 1%: n maailman yliopistoissa luo mahdollisuuden uudistaa ja päivittää.

118908_IMG_7990JPG.jpg

Tulevalla kaudella on suuria mahdollisuuksia:

  • Jatketaan tahtoa rakentaa erinomainen tutkimusympäristö, vahva tutkijakoulu ja selkeät kannustimet, joilla tuetaan tutkimuksen keskittymistä ja tuottavuutta.
  • Suorita oppimistarpeeseen, loppututkintoon ja uuden teknologian käyttöön liittyvän opetussuunnitelman muutos;
  • Sijoittaa kansamme tekemään yhteistyötä sisäisesti ja ulkoisesti saavuttaakseen suuria asioita;
  • Parantaa kampuksemme ja sopeuttaa tilamme väestökeskusten muutoksiin, kysyntään perustuvaan järjestelmään ja tutkimusprioriteetteihin.
  • Hyödynnä maineemme maailmanlaajuisena monikampusyliopistona kasvattamalla offshore-kansainvälistä ohjelmaa ja salkkua.
  • Kumppanien kanssa tehtävää yhteistyötä uusien innovaatioiden ja vaikutusten lisäämiseksi sekä uusien yritysten perustamiseen;
  • Yhdistä alumnimme kanssa rakentaa verkko elämään;
  • Ylläpitää tehokasta ja tuottavaa yliopistoa, joka keskittyy sopeutumiskykyyn ja rahoituksen kestävyyteen;
  • Aspire tehdä UOW kohde yliopisto ja Wollongong yliopisto kaupunki.

Professori Paul Wellings CBE, varapuheenjohtaja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Analytics on suunniteltu valmistelemaan sinulle olennaiset taidot, jotka mahdollistavat liiketoiminta-analytiikkatehtävien suorittamisen suurten tietoj ... [+]

Nykypäivän teknologiapohjaisessa maailmassa ihmiset ja organisaatiot tuottavat, keräävät ja tallentavat enemmän tietoja kuin koskaan ennen. Eri toimialojen organisaatiot etsivät tutkintoja, joilla on taitoja hyödyntää ja tulkita näitä tietoja liiketoimintastrategioiden ilmoittamiseksi ja lisäarvoa liiketoiminnalleen.

Master of Business Analytics on suunniteltu valmistelemaan sinulle olennaiset taidot, jotka mahdollistavat liiketoiminta-analytiikkatehtävien suorittamisen suurten tietojen liiketoimintaongelmissa. Kehität osaamista ja osaamista liiketoiminta-analytiikassa, mukaan lukien, kuinka voit käyttää kuvailevien, ennakoivien ja ohjeellisten analyysien suorittamiseen tarvittavia työkaluja ja tekniikoita ja miten näitä työkaluja voidaan soveltaa liiketoimintaympäristöön.... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Innovaation maisteri ... [+]

Innovaation maisteri

Akateemikkomme antavat koko tutkinnon aikana tietoa innovatiivisesta johtajuudesta, yrittäjien taloudellisista taidoista, innovaatioiden ja yrittäjyyden monimutkaisuudesta, yritysten innovaatiosuunnittelusta sekä uusien tuotteiden luomisesta ja markkinoinnista. Ymmärrät, miten pääoman hankkiminen ja innovaatioiden käynnistämisen, kehittämisen, hallinnoinnin ja hyödyntämisen monimutkaisuuden tunteminen on yksityiskohtaista.

Innovaation maisteri

Täytätte sitten tutkinnon teollisuuteen perustuvalla tutkimushankkeella, jonka avulla voit soveltaa taitojasi käytännön projektiksi.

2-vuotiseen ohjelmaan tämä tutkinto voidaan yhdistää toisen maisterin tutkintoon Sydney Business Schoolissa, UOW: ssa. Valitse toinen maisterin tutkinto seuraavasta luettelosta:... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of International Business on tarkoitettu kehittämään ja laajentamaan yritysjohtajien mahdollisuuksia ja resursseja globaalissa liiketoimintaympäristössä. Se tarjoa ... [+]

Master of International Business on tarkoitettu kehittämään ja laajentamaan yritysjohtajien mahdollisuuksia ja resursseja globaalissa liiketoimintaympäristössä. Se tarjoaa mahdollisuuden hankkia nykyaikaisia tietoja ja taitoja, joita modernit kansainväliset yritysjärjestöt vaativat.

Opiskelet aiheita, kuten monikansallinen taloushallinto ja kulttuurienvälinen johtaminen, ymmärrät kansainvälisen liiketoimintaympäristön ja opit kehittämään kansainvälisiä liiketoimintastrategioita liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

2-vuotiseen ohjelmaan tämä tutkinto voidaan yhdistää toisen maisterin tutkintoon Sydney Business Schoolissa, UOW: ssa. Valitse toinen maisterin tutkinto seuraavasta luettelosta:... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Marketing sisältää kuluttajien motiivien etsimisen tuotteiden ja palvelujen oston aikana. Opit käyttämään tätä markkinatutkimusta tehokkaampien markkinointipäät ... [+]

Master of Marketing sisältää kuluttajien motiivien etsimisen tuotteiden ja palvelujen oston aikana. Opit käyttämään tätä markkinatutkimusta tehokkaampien markkinointipäätösten tekemiseen.

Johtava markkinointi-akateemikko opettaa sinua tutkimaan, kuka asiakas on kehittääkseen kilpailuetua asettamalla tuotteet / palvelut markkinoille tehokkaasti. Opit tutkimaan, kuinka hyödyntää markkinointityökaluja, joita organisaatio voi käyttää tämän kilpailuedun luomiseen ja brändin omaisuuden lisäämiseen riippumatta siitä, onko organisaatio kaupallinen, voittoa tavoittelematon tai sosiaalinen yhteisö.

Tämä maisterin tutkinto antaa viime kädessä mahdollisuuden kehittää ja osoittaa markkinoinnin teknisiä tietoja ja taitoja, ala on yhä tärkeämpi kaikentyyppisille organisaatioille, joiden on tuotettava arvoa luomiensa tuotteiden ja palveluiden kautta. Sinulla on mahdollisuus opiskella laaja valikoima markkinoinnin edistyneitä aiheita ja hankkia ammattimaisesti suuntautuneita yleisiä ja erikoistuneita markkinointitaitoja.... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Applied Finance (Financial Services) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat hankkia kehittyneitä ymmärrystä rahoituslaitoksista, pankkien hallinnoinnista ... [+]

Master of Applied Finance (Financial Services) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään paremmin rahoituslaitoksia, pankkien hallintaa ja luotonantoa. Jos työskentelet tällä hetkellä finanssialalla tai äskettäin valmistuneena, saat hyötyä tällä kurssilla opitusta erikoistumisesta.

Opiskelet taloushallinnon teoriaa ja käytäntöä sekä ymmärtävät maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän. Lisäksi kehitetään kilpailevia lähestymistapoja yrityksen hallinnointiin ja liiketoiminnan etiikkaan ja opit tarjoamaan suojaa salkku-, rahoitus- ja yritysriskeiltä.

Tarkastat rahoituslaitosten perustamista, valvontaa ja sääntelyä koskevaa oikeudellista kehystä ja tarkastelemme pankkien hallinnan teoriaa, pankin luotonantoprosessia ja siihen liittyviä arvopapereita.... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Applied Finance (Investointi) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat hankkia kehittyneen ymmärryksen investointien ja salkunhoidon. ... [+]

Master of Applied Finance (Investointi) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat hankkia kehittyneen ymmärryksen investointien ja salkunhoidon.

Opiskelet taloushallinnon teoriaa ja käytäntöä sekä ymmärtävät maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän. Lisäksi kehitetään kilpailevia lähestymistapoja yrityksen hallinnointiin ja liiketoiminnan etiikkaan ja opit tarjoamaan suojaa salkku-, rahoitus- ja yritysriskeiltä.

Opiskelijoille tarjotaan realistisia osakemarkkinoiden simulaatioita ja esitellään modernin salkun teorian ja käytännön keskittymiseen optimaaliseen sijoituspäätökseen. Tulet kokemaan paineita elävien markkinoiden ja oppia hallitsemaan salkkuja portfolion simuloinnilla, jonka avulla voit ostaa osakkeita, optioita, joukkovelkakirjoja, hallinnoituja rahastoja ja kansainvälisiä osakkeita realistisilla osakemarkkinoiden simuloinnilla.... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Kauppatieteiden maisteri antaa sinun olla tutkintosi päällikkö valitsemalla aiheet, jotka kiinnostavat sinua ja ovat eniten merkityksellisiä urasi kannalta. Sinulla on ol ... [+]

Kauppatieteiden maisteri antaa sinun olla tutkintosi päällikkö valitsemalla aiheet, jotka kiinnostavat sinua ja ovat eniten merkityksellisiä urasi kannalta. Sinulla on oltava perustiedot liiketoiminnasta ja osaamisesta joukko ydinaineita, sekä tutkimus huippukivi.

Valmistuneet Master of Business on tietoa monenlaisista liiketoiminta-alueista, joiden avulla voit siirtyä monenlaisiin uran.

Jos haluat erikoistua tiettyyn liiketoiminta-alueeseen, voit yhdistää kauppatieteiden maisterin ja yhden erikoistuneen maisterintutkintomme luodaksesi sinulle räätälöidyn 2-vuoden ohjelman. Valitse yhdistelmä kahdesta alla olevasta erikoistuneesta maisterin tutkinnosta suorittaaksesi 2 maisteriohjelmaa vain 2 vuodessa:... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Human Resource Management sopii johtajille ja keskijohdolle, jotka haluavat jatkaa uraaan erikoistuneella liiketoiminta-alueella. ... [+]

Henkilöstöhallinnon maisteri antaa pyrkiville johtajille, joilla on erityistä kiinnostusta organisaatioiden "ihmisten puolella", hankkia ammattitaitoja ja tietoja tällä alalla.

Tämä erikoistunut maisteriohjelma antaa sinulle taidot tehdä uusia mahdollisuuksia ja mukautua nopeasti muuttuviin olosuhteisiin työpaikalla. Tutkit rakenteita, järjestelmiä, kulttuuria ja johtajuutta, mukaan lukien miten toteuttaa organisaatiomuutos ja kuinka hyödyntää kilpailuetua globaaleilla markkinoilla. Kehität tietoa ja taitoja rekrytoida ja valita sopiva henkilöstö, hallita heidän suoritustaan työssä, kehittää taitojaan, varmistaa heidän turvallisuutensa työssä ja käsitellä työsuhteen oikeudellisia näkökohtia.... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Management tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa uramahdollisuuksia kehittämällä edelleen teoreettisia ja käytännön taitoja ja tietoja avainhallinta-alueilla. ... [+]

Master of Management tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa uramahdollisuuksia kehittämällä edelleen teoreettisia ja käytännön taitoja ja tietoja avainhallinta-alueilla.

Valmistuneet Master of Management on tutkittu organisaatiorakenteet, johtaa ja toteuttaa organisaation muutos, hallinnoi hankkeita ja hyödyntää organisaation kilpailuetuja muuttuvilla globaaleilla markkinoilla.

2-vuotiseen ohjelmaan tämä tutkinto voidaan yhdistää toisen maisterin tutkintoon Sydney Business Schoolissa, UOW: ssa. Valitse toinen maisterin tutkinto seuraavasta luettelosta:

- Liiketoiminnan maisteri

–– Business Analyticsin maisteri

- Taloushallinnon maisteri... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Professional Accounting (MPA) on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat uran kirjanpitotyössä ja siksi oppimiskokemus ja osaamisalueet keskittyvät kirjanpid ... [+]

Master of Professional kirjanpito (MPA) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat uran kirjanpitäjän ammatissa. Tämän ohjelman oppimiskokemus ja tietoalueet keskittyvät kirjanpitoon.

Kurssilla esitellään ensin taloushallinnon kirjanpidon, talouden ja näkökohtien perusperiaatteet ja jatketaan myös tilintarkastusalan ammattilaisten kannalta erityisen tärkeiden tietämysalueiden tutkimusta. Kehität tietämystä ja taitoja tilinpäätöksen laatimisperiaatteiden soveltamiseen tilinpäätöksen laatimisessa ja tulkinnassa sekä tutkimustulosten tutkimiseen. Sinulla on myös ymmärrys tilinpäätösperiaatteiden ja verotusoikeuden eroista sekä liiketoiminnan verotuksellisista vaikutuksista.... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Professional Accounting Advanced on kaksivuotinen kurssi, joka on tarkoitettu muille kuin kirjanpitäjille, jotka haluavat uran kirjanpidon ammatissa ja haluavat ... [+]

Master of Professional kirjanpito (MPA) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat uran kirjanpitäjän ammatissa. Tämän ohjelman oppimiskokemus ja tietoalueet keskittyvät kirjanpitoon.

Kurssilla esitellään ensin taloushallinnon kirjanpidon, talouden ja näkökohtien perusperiaatteet ja jatketaan myös tilintarkastusalan ammattilaisten kannalta erityisen tärkeiden tietämysalueiden tutkimusta. Kehität tietämystä ja taitoja tilinpäätöksen laatimisperiaatteiden soveltamiseen tilinpäätöksen laatimisessa ja tulkinnassa sekä tutkimustulosten tutkimiseen. Sinulla on myös ymmärrys tilinpäätösperiaatteiden ja verotusoikeuden eroista sekä liiketoiminnan verotuksellisista vaikutuksista.... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Applied Finance, jolla on kaksinkertainen erikoistuminen sijoitus- ja rahoituspalveluihin, on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita keskittymään ... [+]

Master of Applied Finance, jolla on kaksinkertainen erikoistuminen sijoitus- ja rahoituspalveluihin, on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita keskittymään sijoitus-, salkunhoito- ja rahoituspalveluihin. Tutkinto antaa sinun integroida tekninen, teoreettinen ja teollisuustieto paikallisen ja kansainvälisen rahoituksen toiminnasta, järjestämisestä ja siihen osallistumisesta. Sijoitus-erikoistuminen keskittyy sijoitusten ja salkunhoitoon, kun taas Rahoituspalvelut-erikoistuminen keskittyy finanssilaitoksiin sekä pankkien hallintaan ja luotonantoon.

Sydneyn kampus

Kurssin oppimisrakenne

Kurssin oppimistulokset ovat oppimistulosten ilmoituksia, jotka ilmenevät sen perusteella, mitä oppijan odotetaan tietävän, ymmärtävän ja pystyvät tekemään kurssin suorittamisen jälkeen. Kurssista valmistuneet voivat osoittaa:... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Financial Management sopii johtajille ja keskijohdolle, jotka haluavat jatkaa uraaan erikoistuneella liiketoiminta-alueella. Teoreettista ja käytännön tietämyst ... [+]

Master of Financial Management tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa uramahdollisuuksia kehittämällä edelleen ammatillisia ja henkilökohtaisia taitoja ja tietoja varainhoidon aloilla.

Opit suunnittelemaan, organisoimaan, ohjaamaan ja hallitsemaan taloudellista toimintaa, kuten varojen hankkimista ja varojen käyttöä sijoituksiin. Opiskelet aiheita, kuten sijoitusten hallinta, rahoitusstrategia, tilinpäätösanalyysi ja opit tarkastelemaan globaalia finanssijärjestelmää ja ymmärtämään kuvaavien ja päättelytilastojen periaatteita ja niiden sovelluksia liiketoimintaympäristössä.

2-vuotiseen ohjelmaan tämä tutkinto voidaan yhdistää toisen maisterin tutkintoon Sydney Business Schoolissa, UOW: ssa. Valitse toinen maisterin tutkinto seuraavasta luettelosta:... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Project Management tutkii, kuinka tehokas johtaminen voi tarjota organisaatioille paremman kyvyn suunnitella, toteuttaa ja hallita liiketoimintaansa. ... [+]

Master of Project Management tutkii, kuinka tehokas johtaminen voi tarjota organisaatioille paremman kyvyn suunnitella, toteuttaa ja hallita liiketoimintaansa. Tämä maisteriohjelma tarjoaa kattavat projektinhallinnan taidot ja kyvyt koko projektin elinkaaren ajan; projektin aloittamisesta, suunnittelusta, toteutuksesta projektin päättämiseen saakka ja opettaa strategioita käsittelemään monenlaisia asioita, joita yritysorganisaatioissa kohtataan. Projektinhallinnan uusien tekniikan muotojen kasvu on saanut organisaatiot etsimään osaavia projektipäälliköitä, jotka voivat parantaa liiketoimintansa suorituskykyä.

2-vuotiseen ohjelmaan tämä tutkinto voidaan yhdistää toisen maisterin tutkintoon Sydney Business Schoolissa, UOW: ssa. Valitse toinen maisterin tutkinto seuraavasta luettelosta:... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Supply Chain Management antaa logistiikan, toimitusketjun hallinnan ja toiminnanjohtamisen ammattilaisille taitot hallita materiaalien ja tiedon kulkua organisa ... [+]

Master of Supply Chain Management antaa logistiikan, toimitusketjun hallinnan ja toiminnanjohtamisen ammattilaisille taitot hallita materiaalien ja tiedon kulkua organisaatioiden sisällä ja niiden välillä ja muiden asiaankuuluvien sidosryhmien välillä.

Opit kuinka diagnosoida olemassa olevat prosessit ja toimitusketjut ja miten toimitusketjutestrategia toteutetaan organisaatiossa. Taitoja ja kykyjä kehitetään esimerkiksi ennustamiseen, myyntiin sekä toiminnan suunnitteluun ja hankintaan.

2-vuotiseen ohjelmaan tämä tutkinto voidaan yhdistää toisen maisterin tutkintoon Sydney Business Schoolissa, UOW: ssa. Valitse toinen maisterin tutkinto seuraavasta luettelosta:

... [-]
Australia North Wollongong Sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi