Lue virallinen kuvaus

Tavoitteenamme

Wollongongin yliopisto on tutkimusvaltainen yliopisto, jolla on erinomainen maine oppimisympäristöistään laaja-alaisilla tieteenaloilla.

Sitoutumisemme opiskelijoihimme on ilmeinen tutkinnon suorittaneille, jotka tunnustetaan heidän kyvyistään, laadustaan ​​ja menestyksestään globaalissa työpaikassa.

UOW on kansainvälinen kampusalueiden ja alueellisten oppimiskeskusten verkosto. Yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme yhdistää voimakkaasti yhteyksiimme.

Olemme nuori ja elinvoimainen yliopisto, jolla on vähättömiä tavoitteita. Arvostamme tutkimuskapasiteettimme monimutkaisten monitieteellisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tutkimuksemme hengessä ajaa tutkimus- ja oppimisympäristöämme ja pyrimme saamaan paikan ensimmäisimmällä prosentilla maailman yliopistoista.

UOW Historia

Kehitys- ja innovaatiotoiminnan jälkeisen aikakauden aikana silloinen New South Walesin teknillinen yliopisto perusti Wollongongin divisioonan, joka kouluttaa paikallisen terästeollisuuden insinöörit ja metallurgit. Kyseinen instituutio kasvoi ja kehittyi, ja vuonna 1975 lainsäädäntö hyväksyttiin New South Walesin parlamentissa, joka perusti Wollongongin yliopiston itsenäisenä instituutiona.

UOW on ylpeä rikas historia, joka on kehittynyt siitä lähtien, kun nämä ensimmäiset luokat pidettiin vuonna 1951. Yliopisto on varmasti mennyt pitkälle: me edelleen kouluttaa insinöörejä ja metallurgia, mutta nyt myös kouluttaa taiteilijoita, yrittäjiä, kasvattajia ja innovaattoreita.

tutkimus

UOW: ssä olemme omistettu tutkimukselle, joka tekee eron. Korostamme kumppanuuksia ja yhteistyötä, jotta voimme tarjota todellisia vaikutuksia. Osoitamme sitoutumisemme innovaatioihin antamalla hyviä ideoita aitoa yrityshautomo Pathway . Toivotamme tervetulleeksi mahdollisuuksia jakaa tutkimuksemme ja yhteistyökumppanimme yhteisöllämme. Tuemme toisiamme parantamaan UOW: n mainetta tutkimuksen huippuosaamista ja innovaatioita kohtaan.

Paikka, tarkoitus ja arvot

Yliopistot eivät ole koskaan olleet tärkeämpiä tulevaisuutemme kannalta. Maailmassa, jossa hyvin suuret ja monimutkaiset sosiaaliset, ympäristölliset ja taloudelliset haasteet kohtaavat, yliopistoilla on keskeinen rooli Australiassa taloudellisesti kilpailukykyisenä ja sosiaalisesti yhtenäisenä. Korkeakoulusektori on eturintamassa nykyaikaisen politiikan ja modernin yhteiskunnan muokkaamisessa.

Wollongongin yliopistossa (UOW) keskitymme edelleen tarjoamaan yksilöllisiä kokemuksia ja erinomaisia ​​oppimisympäristöjä. Kehitämme erittäin halutuimpia tutkinnon suorittaneita, jotka ovat kokeneet tutkimusvaltaisen yliopiston ja älyllisesti haastavan opetussuunnitelman.

Olemme sitoutuneet tuottamaan erinomaisia ​​tutkimustuloksia ja maailmanluokan tuloksia. Tavoitteenamme saavuttaa paikka yli 1%: n maailman yliopistoissa luo mahdollisuuden uudistaa ja päivittää.

Tulevalla kaudella on suuria mahdollisuuksia:

  • Jatketaan tahtoa rakentaa erinomainen tutkimusympäristö, vahva tutkijakoulu ja selkeät kannustimet, joilla tuetaan tutkimuksen keskittymistä ja tuottavuutta.
  • Suorita oppimistarpeeseen, loppututkintoon ja uuden teknologian käyttöön liittyvän opetussuunnitelman muutos;
  • Sijoittaa kansamme tekemään yhteistyötä sisäisesti ja ulkoisesti saavuttaakseen suuria asioita;
  • Parantaa kampuksemme ja sopeuttaa tilamme väestökeskusten muutoksiin, kysyntään perustuvaan järjestelmään ja tutkimusprioriteetteihin.
  • Hyödynnä maineemme maailmanlaajuisena monikampusyliopistona kasvattamalla offshore-kansainvälistä ohjelmaa ja salkkua.
  • Kumppanien kanssa tehtävää yhteistyötä uusien innovaatioiden ja vaikutusten lisäämiseksi sekä uusien yritysten perustamiseen;
  • Yhdistä alumnimme kanssa rakentaa verkko elämään;
  • Ylläpitää tehokasta ja tuottavaa yliopistoa, joka keskittyy sopeutumiskykyyn ja rahoituksen kestävyyteen;
  • Aspire tehdä UOW kohde yliopisto ja Wollongong yliopisto kaupunki.

Professori Paul Wellings CBE, varapuheenjohtaja.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Applied Finance kaksinkertainen erikoistuminen Investing ja Corporate Treasury on opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita keskittyä investointeihin, salkunhoi ... [+]

Master of Applied Finance kaksinkertainen erikoistuminen Investing ja Corporate Treasury on opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita keskittyä investointeihin, salkunhoito ja yritysrahoitus.

Tutkinnon avulla voit yhdistää teknisen, teoreettisen ja alan tietämyksen paikallisen ja kansainvälisen rahoituksen toiminnasta ja organisaatiosta. Corporate Treasury erikoistuminen pyrkii altistamaan sinut erikoistuneille tietämyksille ja taidoille, jotka ovat välttämättömiä yrityksen ja rahoitusmarkkinoiden ja instituutioiden väliselle rajapinnalle, kun taas investointien erikoistuminen keskittyy sijoitus- ja salkunhallintaan.

Tämä on kaksivuotinen ohjelma. Opiskelijat voivat suorittaa 1,5 vuoden tutkinto ja erikoistua rahoituspalveluihin, sijoituksiin tai yritysrahoitukseen. Tutkinto on kohdennettu opiskelijoille, joilla on kandidaatin tutkinnon Business, Engineering, matematiikka tai IT - jos sinulla ei ole akateemista tausta näillä aloilla sinun pitäisi harkita opiskelemaan Graduate Certificate in Applied Finance.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Applied Finance (Financial Services) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat hankkia kehittyneitä ymmärrystä rahoituslaitoksista, pankkien hallinnoinnista ... [+]

Master of Applied Finance (Financial Services) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat hankkia kehittyneitä ymmärrystä rahoituslaitoksista, pankkien hallinnoinnista ja luotonannosta. Jos työskentelet tällä hetkellä rahoitusalalla tai viimeisimmän tutkinnon suorittaneella, hyödyt kurssista saatuja erikoistuneita tietoja.

Opiskelet taloushallinnon teoriaa ja käytäntöä sekä ymmärtävät maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän. Lisäksi kehitetään kilpailevia lähestymistapoja yrityksen hallinnointiin ja liiketoiminnan etiikkaan ja opit tarjoamaan suojaa salkku-, rahoitus- ja yritysriskeiltä.

Tarkastat rahoituslaitosten perustamista, valvontaa ja sääntelyä koskevaa oikeudellista kehystä ja tarkastelemme pankkien hallinnan teoriaa, pankin luotonantoprosessia ja siihen liittyviä arvopapereita. Tutkintotodistus, jos suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kandidaatin tutkinnon Business, Engineering, matematiikan tai IT, jos sinulla ei ole akateeminen tausta näillä aloilla sinun pitäisi harkita opiskelemaan Graduate Certificate Applied Finance.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Applied Finance (Investointi) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat hankkia kehittyneen ymmärryksen investointien ja salkunhoidon. ... [+]

Master of Applied Finance (Investointi) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat hankkia kehittyneen ymmärryksen investointien ja salkunhoidon.

Opiskelet taloushallinnon teoriaa ja käytäntöä sekä ymmärtävät maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän. Lisäksi kehitetään kilpailevia lähestymistapoja yrityksen hallinnointiin ja liiketoiminnan etiikkaan ja opit tarjoamaan suojaa salkku-, rahoitus- ja yritysriskeiltä.

Opiskelijoille tarjotaan realistisia osakemarkkinoiden simulaatioita ja esitellään modernin salkun teorian ja käytännön keskittymiseen optimaaliseen sijoituspäätökseen. Tulet kokemaan paineita elävien markkinoiden ja oppia hallitsemaan salkkuja portfolion simuloinnilla, jonka avulla voit ostaa osakkeita, optioita, joukkovelkakirjoja, hallinnoituja rahastoja ja kansainvälisiä osakkeita realistisilla osakemarkkinoiden simuloinnilla. Tutkintotodistus, jos suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kandidaatin tutkinnon Business, Engineering, matematiikan tai IT, jos sinulla ei ole akateeminen tausta näillä aloilla sinun pitäisi harkita opiskelemaan Graduate Certificate Applied Finance.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business (Double erikoistuminen) sopii johtajille ja keskitason johtajat haluavat jatkaa uransa kahdella erikoisalalla liiketoiminta. ... [+]

Master of Business (Double erikoistuminen) sopii johtajille ja keskitason johtajat haluavat jatkaa uransa kahdella erikoisalalla liiketoiminta. Teoreettista ja käytännöllistä tietämystä ja taitoja kehitetään tutkimalla perusta, erikoistumiskohtaisia ​​ydinaiheita ja valinnaisia ​​aineita. Erikoistuneita tietämyksiä ja taitoja tiivistetään teollisuuspohjaisen tutkimushankkeen valmistuttua. Opiskelet liiketoiminnan teoriaa ja käytäntöjä, kuten esimerkiksi kirjanpidon ja taloushallinnon, organisaation käyttäytymisen, markkinoinnin ja globaalien liiketoiminnallisten haasteiden tutkimisen monista näkökulmista.

Perustettuihin aiheisiin ryhtymällä kehität kurinalaista tietoa kahdesta erikoisalasta alla olevasta luettelosta:... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business (Human Resource Management) sopii johtajille ja keskitason johtajat haluavat jatkaa uransa erikoistunut liiketoiminta. ... [+]

Master of Business (Human Resource Management) sopii johtajille ja keskitason johtajat haluavat jatkaa uransa erikoistunut liiketoiminta. Teoreettista ja käytännöllistä tietämystä ja taitoja kehitetään tutkimalla perusta, erikoistumiskohtaisia ​​ydinaiheita ja valinnaisia ​​aineita. Erikoistuneita tietämyksiä ja taitoja tiivistetään teollisuuspohjaisen tutkimushankkeen valmistuttua.Human Resource Management erikoistuminen varustaa sinulle taitoja uusien mahdollisuuksien luomiseksi ja sopeutumaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin työpaikoilla. Tarkastelemme rakenteita, järjestelmiä, kulttuuria ja johtajuutta, mukaan lukien miten organisatoriset muutokset voidaan toteuttaa ja miten kilpailuetua hyödynnetään globaaleilla markkinoilla.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business (Management) sopii johtajille ja keskitason johtajat haluavat jatkaa uransa erikoistunut liiketoiminta. Teoreettista ja käytännöllistä tietämystä ja ta ... [+]

Master of Business (Management) sopii johtajille ja keskitason johtajat haluavat jatkaa uransa erikoistunut liiketoiminta. Teoreettista ja käytännöllistä tietämystä ja taitoja kehitetään tutkimalla perusta, erikoistumiskohtaisia ​​ydinaiheita ja valinnaisia ​​aineita. Erikoistuneita tietämyksiä ja taitoja konsolidoidaan tekemällä teollisuuspohjainen tutkimushanke. Johdon erikoistuminen auttaa kehittämään ammatillisia, henkilökohtaisia ​​ja teknisiä taitoja avainhallinnalla. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä Master of Business (Double erikoistuminen), jonka avulla voit valita kaksi erikoistumisohjelmaa ja suorittaa kurssi yli kaksi vuotta kokopäiväisesti.

... [-]
Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business (International Business) soveltuu johtajille ja keskitason johtajat haluavat jatkaa uransa erikoistunut liiketoiminta. Teoreettista ja käytännöllistä t ... [+]

Master of Business (International Business) soveltuu johtajille ja keskitason johtajat haluavat jatkaa uransa erikoistunut liiketoiminta. Teoreettista ja käytännöllistä tietämystä ja taitoja kehitetään tutkimalla perusta, erikoistumiskohtaisia ​​ydinaiheita ja valinnaisia ​​aineita. Erikoistuneita tietämyksiä ja taitoja tiivistetään teollisuuspohjaisen tutkimushankkeen valmistuttua. Tämän erikoistumisen avulla voit kehittää ja osoittaa teknisiä tietoja ja taitoja kansainvälisessä liiketoiminnassa. Voit opiskella esimerkiksi monikansallista taloushallintaa, kulttuurienvälistä johtamista, ymmärtää kansainvälistä liiketoimintaympäristöä ja oppia kehittämään kansainvälisiä liiketoimintastrategioita liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä Master of Business (Double erikoistuminen), jonka avulla voit valita kaksi erikoistumisohjelmaa ja suorittaa kurssi yli kaksi vuotta kokopäiväisesti. Jos harkitset liiketoiminnan hallintaa strategisella tasolla ja sinulla on merkityksellinen kokopäiväinen työkokemus, kannattaa harkita Master of Business Administration. Jos olet jo suorittanut kauppatieteiden tai siihen liittyvän alueen perustutkinnon, saatat saada oikeutesi tunnustukseen tämän kurssin aikaisemmasta oppimisesta.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business (Markkinointi) soveltuu johtajille ja keskimmäisille johtajille, jotka haluavat edetä urallaan erikoistuneella liiketoiminta-alueella. ... [+]

Master of Business (Markkinointi) soveltuu johtajille ja keskimmäisille johtajille, jotka haluavat edetä urallaan erikoistuneella liiketoiminta-alueella. Teoreettista ja käytännöllistä tietämystä ja taitoja kehitetään tutkimalla perusta, erikoistumiskohtaisia ​​ydinaiheita ja valinnaisia ​​aineita. Erikoistuneita tietoja ja taitoja yhdistellään teollisuuspohjaisen tutkimushankkeen valmistuttua. Tällä erikoistumisohjelmalla voit kehittää ja osoittaa teknisiä tietoja ja taitoja markkinoinnissa, joka on yhä tärkeämpi kaikentyyppisille organisaatioille, jotka tarvitsevat arvoa tuottamiensa tuotteiden ja palveluiden kautta. Sinulla on mahdollisuus opiskella monenlaisia ​​edistyneitä aiheita markkinoinnissa ja saada ammattimaisesti suuntautuneita yleisiä ja erikoistuneita markkinointitaitoja. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä Master of Business (Double erikoistuminen), jonka avulla voit valita kaksi erikoistumisohjelmaa ja suorittaa kurssi yli kaksi vuotta kokopäiväisesti. Jos olet suorittanut kauppakorkeakoulun tai siihen liittyvän alueen perustutkinnon, saatat saada hyvitystä tunnustusta edeltävästä oppimisesta tälle kurssille. Jos harkitset liiketoiminnan hallintaa strategisella tasolla ja sinulla on merkityksellinen kokopäiväinen työkokemus, kannattaa harkita Master of Business Administration.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business (Taloushallinto) sopii johtajille ja keskitason johtajat haluavat jatkaa uransa erikoistunut liiketoiminta. Teoreettista ja käytännöllistä tietämystä j ... [+]

Master of Business (Taloushallinto) sopii johtajille ja keskitason johtajat haluavat jatkaa uransa erikoistunut liiketoiminta. Teoreettista ja käytännöllistä tietämystä ja taitoja kehitetään tutkimalla perusta, erikoistumiskohtaisia ​​ydinaiheita ja valinnaisia ​​aineita. Erikoistuneita tietämyksiä ja taitoja tiivistetään teollisuuspohjaisen tutkimushankkeen valmistuttua.

Tämän erikoistumisen ansiosta voit kehittää ja osoittaa teknistä osaamista ja taitoja taloushallinnossa. Tutkimme aiheita kuten sijoitustoiminnan hallinta, talousstrategia, tilinpäätösanalyysi ja opi kuinka tarkastella globaalia rahoitusjärjestelmää ja ymmärtää kuvailevia ja inferisitiivisiä tilastotietoja ja niiden sovelluksia liiketoimintaympäristössä.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Professional Accounting (MPA) on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat uran kirjanpitotyössä ja siksi oppimiskokemus ja osaamisalueet keskittyvät kirjanpid ... [+]

Master of Professional Accounting (MPA) on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat uran kirjanpitotyössä ja siksi oppimiskokemus ja osaamisalueet keskittyvät kirjanpidon käytäntöön.

Kurssilla esitellään ensin taloushallinnon kirjanpidon, talouden ja näkökohtien perusperiaatteet ja jatketaan myös tilintarkastusalan ammattilaisten kannalta erityisen tärkeiden tietämysalueiden tutkimusta. Kehität tietämystä ja taitoja tilinpäätöksen laatimisperiaatteiden soveltamiseen tilinpäätöksen laatimisessa ja tulkinnassa sekä tutkimustulosten tutkimiseen. Sinulla on myös ymmärrys tilinpäätösperiaatteiden ja verotusoikeuden eroista sekä liiketoiminnan verotuksellisista vaikutuksista. Jos olet kiinnostunut tekemään kahden vuoden vaihtoehdon, voit harkita Master of Professional Accounting Advanced.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Professional Accounting Advanced on kaksivuotinen kurssi, joka on suunniteltu muille kuin kirjanpitäjille, jotka haluavat uran kirjanpitotyössä ja haluavat para ... [+]

Master of Professional Accounting Advanced on kaksivuotinen kurssi, joka on suunniteltu muille kuin kirjanpitäjille, jotka haluavat uran kirjanpitotyössä ja haluavat parantaa oppimiskokemustaan ​​sisällyttämällä toisen kurinalaisuuden erikoistumisen kurssiinsa. MPA Advancedin oppimiskokemus ja osaamisalueet keskittyvät kirjanpidon käytäntöön. MPA Advanced -ohjelman sisällä voit valita yhden kahden mahdollisen erikoistumisen, riippuen urasi pyrkimyksistä. Taloushallinnon erikoistumisalueella voit keskittyä taloushallinnon, kuten pankki- ja arvopapereiden, ja kansainvälisen liiketoiminnan erikoistumiseen. Sen avulla voit laajentaa tietämystän liiketoimintaympäristön interkulttuurista näkökulmasta.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Science (Project Management) on monipuolinen ja tasapainoinen maisteriohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille paitsi hyvin erikoistunutta projektinhallinnan sisält ... [+]

Master of Science (Project Management) on monipuolinen ja tasapainoinen maisteriohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille paitsi hyvin erikoistunutta projektinhallinnan sisältöä, mutta antaa opiskelijoille nykyaikaisen projektipäällikön kannalta olennaiset tiedot, teorian ja periaatteet. Tämä tutkinto koskee projektijohtamisen ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan kuinka tehokas johtaminen voi tarjota organisaatioille paremmat valmiudet suunnitella, toteuttaa ja valvoa liiketoimintaansa.

Projektinhallinnan erikoistuminen tarjoaa kattavia projektijohtamisen taitoja ja valmiuksia koko projektin elinkaaren ajan. projektin käynnistämisestä, suunnittelusta, toteutuksesta hankkeen sulkemiseen ja opettaa strategioita erilaisten liiketoimintaorganisaatioiden kohtaamiin ongelmiin. Jos olet jo suorittanut projektinhallinnan, logistiikan, toimitusketjunhallinnan tai siihen liittyvän alueen peruskoulun, saatat saada tunnustusta tämän kurssin aikaisemmasta oppimisesta. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan kahden vuoden vaihtoehto olisi harkittava Master of Science (Supply Chain Management / Project Management) Jos et täytä suoraa pääsyvaatimukset kurssille voi harkita Jatko Todistus Business kuin Pathway vaihtoehto.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Tämä kurssi tarjoaa logistiikan, toimitusketjun hallinnan ja toiminnan hallinnan ammattilaisille taitoja hallita materiaalien ja tietojen virtausta organisaatioissa ja er ... [+]

Tämä kurssi tarjoaa logistiikan, toimitusketjun hallinnan ja toiminnan hallinnan ammattilaisille taitoja hallita materiaalien ja tietojen virtausta organisaatioissa ja eri organisaatioiden ja muiden sidosryhmien välillä.

Opiskelija oppii tunnistamaan olemassa olevat prosessit ja toimitusketjut ja miten toteuttaa toimitusketjumenetelmä organisaatiossa. Taitoja ja kykyjä kehitetään esimerkiksi ennakoinnin, myynnin ja operatiivisen suunnittelun sekä hankintojen avulla muutamia. Nykymaailmassa ei ole yritys, joka kilpailee toisen yrityksen kanssa; se on yhtiön toimitusketju kilpailee toisen yrityksen toimitusketjun kanssa. Jos olet jo suorittanut projektinhallinnan, logistiikan, toimitusketjunhallinnan tai siihen liittyvän alueen peruskoulun, saatat saada tunnustusta tämän kurssin aikaisemmasta oppimisesta. Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan kahden vuoden vaihtoehto olisi harkittava Master of Science (Supply Chain Management / Project Management). Jos et täytä suoraa pääsyvaatimukset kurssille voi harkita Jatko Todistus Business kuin Pathway vaihtoehto.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wollongong Faculty of Business

Tämä kurssi tarjoaa logistiikan, toimitusketjun hallinnan, projektinhallinnan ja toiminnan johtamisen ammattilaisille tietoa ja taitoja menestyä nopeasti muuttuvassa liik ... [+]

Tämä kurssi tarjoaa logistiikan, toimitusketjun hallinnan, projektinhallinnan ja toiminnan johtamisen ammattilaisille tietoa ja taitoja menestyä nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Logistiikka / toimitusketjun hallinta auttaa opiskelijaa menestyksekkäästi hallitsemaan materiaalien ja informaation kulkua organisaatioissa ja eri organisaatioiden ja muiden sidosryhmien välillä. Projektinhallinta varustaa opiskelijoilla osaamista ja osaamista toimittaa laajamittaisia ​​projekteja sekä jatkuvan kehityksen organisaatiossa. Opiskelija oppii tunnistamaan olemassa olevat prosessit ja toimitusketjut ja miten toteuttaa toimitusketjumenetelmä organisaatiossa. Lisäksi osaamista ja kykyjä kehitetään projektin suunnittelussa, toteutuksessa ja uudistamisessa.... [-]

Australia North Wollongong
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi