Victorian College of the Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Victorian College of Arts Victorian College of Arts kokoaa yhteen laajan valikoiman luovia aloja, kuten taide, tanssi, teatteri, elokuva ja televisio, Contemporary Music, musiikkiteatteri, tuotanto, yhteisön kulttuurista kehitystä ja alkuperäiskansojen Arts Management. Tarjoamme laajan valikoiman ja jatko-opiskelumahdollisuuksia sekä lyhyt kurssi ohjelmia seuraavat koulut ja keskukset:

School of Art School of Performing Arts (Tanssi, teatteri, tuotanto) School of Film & Television School of Contemporary Music (mukaan lukien musiikkiteatteri) Centre for Ideas Keskuksen kulttuurillinen Kumppanuudet

School of Film and Television Koska Australian vanhin ja arvostetuin yliopisto-pohjainen elokuva koulu, elokuvataiteen VCA houkuttelee ja haastaa monipuolinen kohortin opiskelijoita. Liittymällä meille, voit työntää tutkia luovuuttasi, kun taas muodostavat suhteita, osoittautuu korvaamattomaksi koko urasi. Meidän käytäntöön perustuva eetos tuo luovuutta ja tarinankerronta ytimessä kaikessa mitä teemme. Me tasapaino kriittinen koulutus intensiivinen pienet luokat ja studio käytäntö - joka tuottaa erinomaisia ​​tuloksia. Valmistuneista ovat voittaneet tulokset kansainvälisen palkinnon Cannesin, Sundance, Toronto, Berliinissä, Tribecca ja New Yorkin elokuvafestivaaleilla. Laaja valikoima ohjelmia opetetaan joidenkin Australian johtava elokuvantekijät ja teollisuuden Gurut ja sisältää:

⋅ Ei-palkinnon 12 kuukauden ja kesän ohjelmia (avoin kaikille) ⋅ Kolmen vuoden Bachelor of Fine Art (Elokuvataide) ⋅ Kolmen vuoden Bachelor of Fine Art (animaatio) ⋅ Kolmen vuoden Bachelor of Fine Art (Käsikirjoitus) ⋅ asiantuntija maisteriohjelmiin ⋅ tutkimus ylempi korkeakoulututkinto ja tohtoritasolle

Jokaisessa kurssi ja kaikissa vaiheissa, autamme sinua tullut ajattelua elokuvantekijä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä paras teräväpiirtolaitteisiin liiketoimintaa. Vielä tärkeämpää, tutkimaan elokuva- ja TV on VCA vie sinut tähtien yritys - samanhenkisten, luovia ja intohimoisia ihmisiä, joiden elokuvan ura voi jakaa omia kehityskaari.

Sijainnit

Melbourne

Osoite
Victorian College of the Arts
The University of Melbourne
234 St Kilda Rd
Southbank

VIC 3006 Melbourne, Victoria, Australia