Lue virallinen kuvaus

Miksi valita ajoneuvoyksikkö

Victoria University (VU): ssa haluamme, että noudatat intohimoasi ja huippuosaamista alalla, josta olet aina unelmoinut.

Olemme yksi Australian teollisuuteen liittyvistä laitoksista, ja olemme yksi maailman korkeimmista 2%.

Opit johtavilta alan ammattilaisilta, jotka yhdistävät teorian käytäntöön ja valmistavat sinut urallesi ensimmäisenä päivänä.

Koe ensimmäisen vuoden malli

Olemme muuttaneet tapaa, jolla opetamme kurssejamme, jotta voit kokea ensimmäisen vuoden kuin mikään muu - keskittynyt sinuun ja menestykseen.

Saavuta varhaiset voitot ja luottamus, joka on asettanut sinut menestyksekkääksi yliopistokokemukseksi, ja useampi on yksi kerrallaan opettajien kanssa ja useiden tukitasojen kanssa.

Lohko-opetustapaa laajennetaan toisen vuoden aiheisiin vuonna 2019 ja kolmannen ja neljännen vuoden aiheisiin vuonna 2020.

VU: ssa vuonna 2018 aloitetut opiskelijat suorittavat kaikki opintonsa lohkotilassa koko asteensa ajan.

Tutustu alan johtaviin kursseihin

Ymmärrämme, että tutkimuksen ensimmäinen syy on valittu urasi saavuttaminen. Siksi kurssejamme suunnitellaan yhdessä teollisuuden kanssa sen varmistamiseksi, että opit työnantajien taitoja - nyt ja tulevaisuudessa.

Koska kurssimme ovat niin tärkeitä työpaikalle, johtavat organisaatiot ovat tunnustaneet monia alan standardeja. Vain muutamat monista akkreditointijärjestöistämme ovat:

  • Australian markkinointiinstituutti
  • Australian hoitotyön ja kätilön akkreditointineuvosto
  • Australian psykologian akkreditointineuvosto
  • CPA Australia
  • Logistiikan ja liikenteen instituutti Australiassa
  • Tilintarkastajien laitos Australia
  • Victorian opetusinstituutti.

Joustavat opintovaihtoehdot

Opiskelun valitseminen on tärkeää tavoitteiden saavuttamiseksi. Siksi tarjoamme erilaisia joustavia opintovaihtoehtoja.

Olitpa yhdistämässä opiskelua kokoaikaiseen työhön, tasapainottamalla perhe-elämää tai tarvitset lisää koulutusta uran tavoitteiden saavuttamiseksi, voimme auttaa sinua tekemään opiskelutyötä.

Tukipalvelut, jotka toimivat sinulle

Tarjoamme opiskelijoille laajan valikoiman tukipalveluja - apurahoista ja taloudellisesta tuesta akateemiseen tukeen, lastenhoitoon sekä terveys- ja hyvinvointipalveluihin.

Ymmärrämme, että tutkimuksen ja työn ja elämän sitoumusten tasapainottaminen ei ole aina helppoa. Siksi kurssimme ja tukiohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan eri taustoista oppilaille mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa.

Aikaisemmasta kokemuksestasi, taloudellisesta ja koulutuksellisesta taustastamme riippumatta haluamme, että onnistutte.

Ystävällinen yhteisö

Koe monipuolinen valikoima kulttuureja, uskontoja ja kieliä Victoria University (VU): ssa.

Kun opiskelet kanssamme, voit jakaa luokkia, keskusteluja ja ystävyyssuhteita yli 175 eri maan opiskelijoiden kanssa.

Koska opiskelijat tulevat meihin niin monista eri paikoista, meillä on myös yli 240 000 VU: n alumnia, jotka asuvat ja työskentelevät ympäri maailmaa.

Voitimme Victorian hallituksen monikulttuurisen liiketoiminnan palkinnon (ulkoinen linkki) vuonna 2018 erinomaisesta palvelustamme monikulttuurisille yhteisöille.

Maailmanlaajuinen sijoitus

Yliopistoa valittaessa on tärkeää pohtia, miten hyvin se sijoittuu Australiassa ja kansainvälisesti.

Vaikka se on suhteellisen uusi laitos, VU saa vuosittain enemmän maailmanlaajuista tunnustusta.

Maailmanluokan tutkimusmahdollisuudet

Victoria University (VU) voit tehdä tutkimusyhteistyötä teollisuuden, hallituksen ja yhteisön kanssa.

Jatko-tutkijamme perustuvat korkeakouluihin ja erikoistuneisiin tutkimuskeskuksiin ja -instituutteihin, jotka työskentelevät tunnetun tutkimushenkilöstön kanssa ja osallistuvat vuosittain julkaistuihin 600 paperiin - joista yli puolet esiintyy maailman parhaissa lehdissä.

Äskettäin suorittama tutkija jatko-tutkijamme löysi 93%: n tyytyväisyysprosentin tuki- ja taitojen kehittämisohjelmiemme kanssa.

Olemme myös yksi vain seitsemästä Australian yliopistosta, jotka saavat viiden tähden luokituksen Australian postgraduate Association -yhdistyksistä.

Urheilun johtajat

Victoria University (VU) on sijoittunut maailmanluokan 12 urheilutieteen koulutukseen. *

Urheilun johtajina tarjoamme yli 40 urheiluun liittyvää kurssia perus-, jatko- ja ammatillisen koulutuksen (TAFE) tasoilla. Tutkimuksemme ihmisen liikkuvuudesta ja urheilutieteestä on maailmanluokan maine.

Meillä on vahvat tavoitteet olla Australian johtava urheiluyliopisto ja maailman johtava urheilun johtaja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Victoria University

Ryhdy alan johtajaksi yrityksen resurssienhallinnan (ERP) järjestelmissä ja SAP: ssa VU: n Master of Business Analytics (Professional) -järjestelmässä. ... [+]

Yleiskatsaus

Ryhdy alan johtajaksi yrityksen resurssienhallinnan (ERP) järjestelmissä ja SAP: ssa VU: n Master of Business Analytics (Professional) -järjestelmässä.

VU: n yrityshallinto-ohjelmat ovat maailmanluokan ja alan arvostettuja. Meillä on vahvat teolliset yhteydet, jotka tarjoavat todellisia kokemuksia ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Tutkimuksen aikana kehität käytännön, ajantasaista tietoa SAP-ohjelmistosta. Tarjoamme käytännön kokemusta ja online-pääsyä kattavaan SAP Business Intelligence / Business Analytics (BI / BA) -ohjelmistosovelluksiin ja -tekniikkaan.

Edistää urasiäkymiäsi SAP-aloilla, joilla on jatko-tutkinto. Kurssimme kattaa johtamis- ja organisointitaidot, joita tarvitaan liiketoiminnan analysointiohjelmien johtamiseen.... [-]

Englanti
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Victoria University

Ryhdy johtajaksi yhteiskunnallisten muutosten, ihmisoikeuksien ja kestävän kehityksen alalla globaalilla tai paikallisella tasolla kansainvälisen yhteisökehityksen päälli ... [+]

Yleiskatsaus

Ryhdy johtajaksi yhteiskunnallisten muutosten, ihmisoikeuksien ja kestävän kehityksen alalla globaalilla tai paikallisella tasolla kansainvälisen yhteisökehityksen päällikön kanssa.

Tämä ainutlaatuinen, suosittu ohjelma tarjoaa sinulle yksilöllisen koulutuksen. Se sisältää käytännön oppimisen paikan päällä ja syvällistä sitoutumista alan yhteisöihin ja asiantuntijoihin. Täydellinen yhdistelmä opiskelua ja käytännön kokemusta on, että olet valmis työhön täyttävän uran.

Keskeisiä tutkimusalueita ovat:

kriittinen tietoisuus ja kehityksen etiikkaYhteisön kehittämishankkeiden suunnittelu ja hallintaosallistavaa tutkimusta ja arviointiaglobalisaatio ja sosiaaliset liikkeetjohtajuutta yhteisön kehityksessäTrumpin ja Brexitin vaikutukset kansainvälisten järjestöjen hallintoonkonfliktien ratkaiseminen ja rauhanrakentaminen.... [-]
Englanti
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Victoria University

Tässä yrittäjyysresurssien suunnittelujärjestelmien kurssissa opit soveltamaan liiketoiminta- ja teknologiakehityksiä reaalimaailman ongelmiin oppimalla opettajilta, jotk ... [+]

Yleiskatsaus

Tässä yrittäjyysresurssien suunnittelujärjestelmien kurssissa opit soveltamaan liiketoiminta- ja teknologiakehityksiä reaalimaailman ongelmiin oppimalla opettajilta, jotka ovat alan asiantuntijoita.

Tässä maailmanluokan kurssissa kehität tietojenkäsittely- ja liiketoimintaosaamista Enterprise Resource Planning (ERP) -järjestelmien toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Tärkeää on, että tämä kurssi antaa sinulle käsityksen näiden järjestelmien vaikutuksista liiketoimintaan.

Opit uusimmista SAP-moduuleista, joten voit osua maahan käynnissä, kun työskentelet ERP / SAP-roolissa.

Hanki syvällinen tietämys Systems Applications and Products (SAP) -ohjelmistosta käytännön kokemuksen ja 24 tunnin online-käytön avulla. Opit tärkeitä taitoja, kuten:... [-]

Englanti
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Victoria University

Tutki maailmanlaajuisesti tunnustettua kirjanpidon tutkintoa Master of Business (Accounting) -toiminnolla. ... [+]

Yleiskatsaus

Tutki maailmanlaajuisesti tunnustettua kirjanpidon tutkintoa Master of Business (Accounting) -toiminnolla.

Hanki vahva perusta ja käsitteellinen tieto kestävyyden viimeaikaisesta kehityksestä ja kirjanpidon globaaleista suuntauksista. Kehität erikoisosaamista kirjanpidossa, taloustieteessä ja rahoituksessa ja opit taitoja, joita tarvitset onnistuneesti johtavassa kirjanpidossa eri toimialoilla.

Tämän kurssin päätyttyä voit hakea akkreditointia CPA Australia ja / tai Charted Accountants - Australia ja Uusi-Seelanti (CA ANZ).

Työpaikat

Tilintarkastajien työllistymismahdollisuudet ovat hyvin yleisiä ja niillä on monia rooleja monilla eri toimialoilla, mukaan lukien julkinen kirjanpito, kaupalliset ja julkiset organisaatiot.... [-]

Englanti
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Victoria University

Kehitetään ymmärrystä neuvonnan teoriasta ja käytännöstä neuvonantajan kanssa. ... [+]

Yleiskatsaus

Kehitetään ymmärrystä neuvonnan teoriasta ja käytännöstä neuvonantajan kanssa.

Saat kokemusta aikuisten, lasten ja nuorten neuvonnasta, keskittymällä oppimiseen:

neuvonta ja psykologinen teorianeuvontatoimenpiteet ja psykologiset hoidot (aikuisille, lapsille, nuorille ja perheille)käytännön taitoja alan oppimisen ja sijoittamisen avulla.

Australian neuvontaliiton (ACA) hyväksymä neuvontapäällikkö kattaa:

oivalluksia erilaisiin esitystapoihin, kuten masennukseen, ahdistukseen, suruun, menetykseen ja riippuvuuksiinymmärrys neuvonnan etiikastakäytännön pohjaisen väitöskirjan valmistuminen.

Huomaa: tämä ei ole Australian psykologisen seuran hyväksymä psykologian kurssi.... [-]

Englanti
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Victoria University

Ammattikorkeakoulututkinto (NMIT) on joustava, akkreditoitu kurssi, joka tarjoaa jatkokoulutusta IT-tutkinnon suorittaneille opiskelijoille. ... [+]

Yleiskatsaus

Ammattikorkeakoulututkinto (NMIT) on joustava, akkreditoitu kurssi, joka tarjoaa jatkokoulutusta IT-tutkinnon suorittaneille opiskelijoille.

Voit rakentaa tietojenkäsittelytaitojasi ja valmistautua vanhempiin IT-rooleihin. Käytännön, käytännön luokat mahdollistavat teoreettisen muotoilun kehittämisen ja parantamisen. Kurssi tarjoaa joustavuutta kasvotusten ja online-oppimisen avulla.

Keskitymme reaalimaailman ongelmien ratkaisuun:

cloud computing (käytännöt, joissa käytetään Amazon Web Services -palveluita)tietoverkkojenkehittynyt ohjelmointiohjelmistotuotantolangaton ja mobiiliverkkomobiilisovelluksiatietojen analytiikkaprojektinhallinta.... [-]
Englanti
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Footscray Park Campus
Osoite
6V4X+GF Footscray, Vitória, Austrália
Saint Albans, Victoria, Australia
City Flinders Campus
Osoite
300 Flinders Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia
City Flinders Lane Campus
Osoite
301 Flinders Lane
Melbourne, Victoria, Australia
City King Campus
Osoite
225 King Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia
City Queen Campus
Osoite
256, 283, 295 & 300 Queen Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia
Footscray Nicholson Campus
Osoite
Corner of Nicholson and Buckley Streets, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Victoria, Australia
Saint Albans Campus
Osoite
McKechnie St, St Albans VIC 3021
Saint Albans, Victoria, Australia
Sunshine Campus
Osoite
460 Ballarat Road, Sunshine VIC 3338
3020 Sunshine, Victoria, Australia
VU at MetroWest (Footscray) Campus
Osoite
138 Nicholson Street, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Victoria, Australia
Sydney Campus
Osoite
160-166 Sussex Street, Sydney NSW 2000
Sydney, New South Wales, Australia
Werribee Campus
Osoite
Hoppers Lane, Werribee VIC 3030
Werribee, Victoria, Australia