Melbourne Polytechnic

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Melbourne ammattikorkeakoulu on toimittanut ammatillista koulutusta vuodesta 1912, ja nykyään tarjoaa monipuolisen valikoiman innovatiivisia, käytännön TAFE (VET) ja Higher Education (tutkinto) ohjelmat antavat sinulle tietoja ja taitoja kunnostautua kehittyvä ja haastava markkinoilla.

Melbourne ammattikorkeakoulu Kurssit on suunniteltu ja kehitetty teollisuuden osallistuminen antaa opiskelijoille parasta työtä tuloksia.

Melbourne ammattikorkeakoulussa on viisi pääkaupunkiseudun kampuksillaPreston, Collingwood, Epping, Fairfield, ja Heidelberg. Jokainen kampus tarjoaa yksilöllinen, ainutlaatuinen ja rikastuttava opiskelijoiden kokemuksia. Siellä on myös kuusi koulutuskeskuksetPohjois Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Centre, Northern AMEP (Adult Siirtotyöläisten Englanti Program) keskuksen Broadmeadows, Growling Frog Vineyard ja Melbourne ammattikorkeakoulun Kyneton Park.

Yli 60000 ilmoittautumiset vuosittain, Melbourne ammattikorkeakoulu on akkreditoitu toimittamaan noin 550 kansallisesti akkreditoitu kursseja, Monet jotka ovat saatavilla joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Se tarjoaa myös yli 400 instituutin akkreditoituja kursseja. Melbourne ammattikorkeakoulu tarjoaa tällä hetkellä Kolmen vuoden (ja yhden neljä vuotta), asiantuntija kandidaatin ja maisterin tutkinnot meidän ainutlaatuinen kädet oppimisympäristö ja optimaalisen teollisuuden altistuminen:

kirjanpito Maatalous ja maankäyttö liike Koulutus (Early Years) Early Years opinnot Equine Studies Hospitality Management kuva tietotekniikka musiikki Music Industry Viininviljely ja viininvalmistuksen Kirjoittaminen ja julkaisu

Olemme jatkuvasti uusia artikulaatio väyliä ja astetta kasvattaa mahdollisuuksia opiskelijoille. Vuonna 2016 otimme käyttöön Masters of Professional ja Practising Accounting CPA akkreditointi, osoittautumassa erittäin suosittu jo niin ensimmäinen jatko kurssi tarjotaan. Julkaisemme tiedot mahdollisista uusista kurssien sivuillamme heti, kun ne on saatu valmiiksi.

Melbourne ammattikorkeakoulututkinto kurssit tarjoavat tilisiirto ja aiemmin hankitun osaamisen tunnustamista opiskelijoille, jotka ovat jo valmiiksi kansallisesti tunnustettu Diploma, Advanced Diploma tai muiden kelpoisuutta.

Suora pääsy Associate astetta (2 vuotta) upotettu kaikki Melbourne ammattikorkeakoulun koulutusohjelmat tarjoavat suuria koulutusjakson (tilisiirto ja aiemmin hankitun osaamisen tunnustamista) mahdollisuudet jatkokoulutukseen.

Melbourne ammattikorkeakoulu on saavuttanut kansainvälistä tunnustusta yli 10000 offshore ilmoittautumiset vuosittain ja 24 koulutus- kumppanuuksia kaikkialla Aasiassa, ja on tunnustettu Victorian hallituksen huippuosaamista kansainvälisen koulutuksen, voittaa paras tarjoaja sen luokan vuonna 2014 ja sijoittui toiseksi vuonna 2015.

Melbourne ammattikorkeakoulun läheisiä suhteita alan varmistaa opiskelijoiden on mahdollisuus olla myönsi opintotuen lahjoitti teollisuuden sponsoreita, myös laajentamalla omat verkkonsa tulevaisuuden menestyksen.

Aivan kuten valitsemalla Tietenkin jokainen opiskelijan olosuhteet ovat erilaisia, kun se tulee aika lukukausimaksut ja voimme opastaa maksurakenteeseen. Kukin kurssi sivu hahmottelee erityisiä maksuja, tai käydä International Student maksuja sivu lisätietoja.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Syventävien tutkintojen diplomit » Katso Certificates » Katso Diplomit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Mestari Ammatillinen Harjoittelua Kirjanpito

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2019 Australia Melbourne

Advance kirjanpito taitoja ja liiketoimintaosaamista tutkimukseen, edelleen oppimista tai työkokemuksen, Melbourne ammattikorkeakoulun Master of Professional ja Harjoittelu Accounting (MPPA). [+]

Advance kirjanpito taitoja ja liiketoimintaosaamista tutkimukseen, edelleen oppimista tai työkokemuksen, Melbourne ammattikorkeakoulun Master of Professional ja Harjoittelu Accounting (MPPA).

Suunniteltu progressiivinen, ahkera, liike-mielinen tutkinnon ja niille, jotka haluavat kunnostautua ammatti tilinpäätösalalla, MPPA tarjoaa lukuisia työllistymismahdollisuuksia, toimimasta akateemisen ja talousjohtaja, missä päin maailmaa!

Jatkakaa, liikkua ja päästä eteenpäin

Globaalin liiketoiminnan maailma on kehittymässä kiihtyvällä tahdilla. Yritykset haluavat ammattilaisia, jotka pystyvät tunnistamaan suuntauksia ja ehdottaa yritysten muutoksia, joilla varmistetaan rahoituksen ja toiminnan kannattavuus.... [-]


Ota yhteyttä

Melbourne Polytechnic

Osoite, 1. rivi Melbourne, Victoria, Australia
Verkkosivu http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Puhelin +61 3 9269 1200