Melbourne Polytechnic

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Melbourne Polytechnic on toimittanut ammatillista koulutusta vuodesta 1912 ja tarjoaa nykyään monipuolisen valikoiman innovatiivisia käytännön TAFE- ja korkeakoulutusohjelmia, jotka tarjoavat sinulle tietämystä ja taitoja erinomaisesti kehittyvillä ja haastavilla markkinoilla.

Melbourne Polytechnic -kurssit on suunniteltu ja kehitetty teollisuuden osallistumisella, jotta opiskelijat saavat parhaan työllistymisen.

Melbourne Polytechnic on viisi pääkaupunkiseutua , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield ja Heidelberg. Jokainen kampus tarjoaa yksilöllisen, ainutlaatuisen ja rikastuttavan opiskelijakokemuksen.

On myös kuusi koulutuskeskusta , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, North AMEP (Adult Migrant English Program) Centre Broadmeadows, Growling Frog Vineyard ja Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Yli 60000 ilmoittautumista vuosittain Melbourne Polytechnic on akkreditoitu toimittamaan noin 550 kansallisesti akkreditoituja kursseja , joista monet ovat saatavilla joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Se tarjoaa myös yli 400 instituutin akkreditoitua kurssia.

Melbourne Polytechnic tarjoaa tällä hetkellä kolmen vuoden (ja neljän vuoden) erikoisammattitutkinnoissa ja master-tutkinnoissa ainutlaatuisen käytännön oppimisympäristönsä ja optimaalisen teollisuuden altistumisen:

 • Kirjanpito
 • Maatalous
 • liiketoiminta
 • Koulutus (varhaiset vuodet)
 • Varhaisvuosittaiset opinnot
 • Equine Studies
 • Hospitality Management
 • Kuva
 • Tietotekniikka
 • musiikki
 • Musiikkiteollisuus
 • Viininviljely
 • Kirjoittaminen

Olemme jatkuvasti uusia artikulaatio Pathways ja astetta kasvattaa mahdollisuuksia opiskelijoille. Vuonna 2016 otimme käyttöön CPA-akkreditoinnin Masters of Professional and Practicing Accounting -ohjelman , joka osoittautuu erittäin suosittuna jo ensimmäisenä jatko-opiskelijakurssina. Lähetämme tiedot kaikista uusista kursseista verkkosivuillamme heti, kun ne on viimeistelty.

Melbourne Polytechnic tarjoavat tilisiirtoa ja tunnustetaan aikaisempaa oppimista opiskelijoille, jotka ovat jo saaneet kansallisesti tunnustetun tutkintotodistuksen, jatkotutkinnon tai muun tutkinnon.

Suora pääsy Associate astetta (2 vuotta) upotettu kaikki Melbourne Polytechnic koulutusohjelmat tarjoavat runsaasti Pathway (tilisiirto ja aiemmin opitun tunnustamista) mahdollisuudet jatkokoulutukseen.

Melbourne Polytechnic on saavuttanut kansainvälisesti yli 10 000 offshore-ilmoittautumista vuosittain ja 24 koulutuskumppanuutta eri puolilla Aasiaa, ja Victorian hallitus on tunnustanut kansainvälisen koulutuksen huippuosaamisen, joka on palkittu vuonna 2014 parhaalla toimijalla ja vuonna 2015.

Melbourne Polytechnic läheiset sidokset teollisuuteen varmistavat, että opiskelijoilla on mahdollisuus saada apurahoja, joita lahjoittavat alan sponsorit ja laajentavat myös omia verkostojaan tulevaisuuden menestykseen.

Paljon kuin kurssin valitseminen, jokaisen opiskelijan olosuhteet ovat erilaiset, kun on aika opintomaksuihin ja voimme ohjata sinut maksurakenteeseen. Jokainen kurssisivu esittää hinnoittelua tai vieraile kansainvälisillä opiskelijamaksuilla sivulla.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Syventävien tutkintojen diplomit » Katso Certificates » Katso Diplomit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master of Professional Harjoittelu Kirjanpito

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2019 Australia Melbourne

Edistää kirjanpitoasiantuntemusta ja liiketoiminnan tuntemusta tutkimukselle, jatkokoulutukselle tai ammattikäytännöksi Melbourne Polytechnic ammattipätevyyden ja harjoittelun (MPPA) kanssa. [+]

Edistää kirjanpitoasiantuntemusta ja liiketoiminnan tuntemusta tutkimukselle, jatkokoulutukselle tai ammattikäytännöksi Melbourne Polytechnic ammattipätevyyden ja harjoittelun (MPPA) kanssa.

Suunniteltu progressiivisille, ahkeria, liikemiehiä valmistuneille ja niille, jotka haluavat menestyä ammatillisen kirjanpidon alalla, MPPA tarjoaa lukuisia työllistymismahdollisuuksia työskentelemästä akateemisena CFO: ksi missä tahansa maapallon nurkassa!

Pysy eteenpäin, siirry eteenpäin ja mene eteenpäin

Globaali liiketoimintaympäristö kehittyy jatkuvasti. Yritykset haluavat ammattilaisia, jotka pystyvät tunnistamaan trendejä ja ehdottamaan yritysten mukautuksia, jotka takaavat taloudellisen ja toiminnallisen elinkelpoisuuden.... [-]


Videot

Melbourne Polytechnic - Discover Different - Summer 17/18

Ota yhteyttä

Melbourne Polytechnic

Osoite, 1. rivi Melbourne, Victoria, Australia
Verkkosivu http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Puhelin +61 3 9269 1200