Lue virallinen kuvaus

Melbourne Polytechnic on toimittanut ammatillista koulutusta vuodesta 1912 ja tarjoaa nykyään monipuolisen valikoiman innovatiivisia käytännön TAFE- ja korkeakoulutusohjelmia, jotka tarjoavat sinulle tietämystä ja taitoja erinomaisesti kehittyvillä ja haastavilla markkinoilla.

Melbourne Polytechnic -kurssit on suunniteltu ja kehitetty teollisuuden osallistumisella, jotta opiskelijat saavat parhaan työllistymisen.

Melbourne Polytechnic on seitsemän pääkaupunkiseudun kampusta , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Greensborough Campus ja Heidelberg. Jokainen kampus tarjoaa yksilöllisen, ainutlaatuisen ja rikastavan opiskelijakokemuksen.

On myös kuusi koulutuskeskusta , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, North AMEP (Adult Migrant English Program) Centre Broadmeadows, Growling Frog Vineyard ja Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Melbourne Polytechnic on akkreditoitu toimittamaan vuosittain noin 550 kansallista akkreditoitua kurssia , joista monet ovat saatavilla joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Se tarjoaa myös yli 400 instituutin hyväksymää kurssia.

Melbourne Polytechnic tarjoaa tällä hetkellä kolmen vuoden (ja neljän vuoden) erikoisammattitutkinnoissa ja master-tutkinnoissa ainutlaatuisen käytännön oppimisympäristönsä ja optimaalisen teollisuuden altistumisen:

 • Kirjanpito
 • Maatalous
 • liiketoiminta
 • Creative Industries
 • Koulutus (varhaiset vuodet)
 • Varhaisvuosittaiset opinnot
 • Hospitality Management
 • Kuva
 • Tietotekniikka
 • musiikki
 • Musiikkiteollisuus

Olemme jatkuvasti uusia artikulaatio Pathways ja astetta kasvattaa mahdollisuuksia opiskelijoille. Vuonna 2016 otimme käyttöön CPA-akkreditoinnin Masters of Professional and Practicing Accounting -ohjelman , joka osoittautuu erittäin suosittuna jo ensimmäisenä jatko-opiskelijakurssina. Lähetämme tiedot kaikista uusista kursseista verkkosivuillamme heti, kun ne on viimeistelty.

Melbourne Polytechnic tarjoavat tilisiirtoa ja tunnustetaan aikaisempaa oppimista opiskelijoille, jotka ovat jo saaneet kansallisesti tunnustetun tutkintotodistuksen, jatkotutkinnon tai muun tutkinnon.

Suora pääsy Associate astetta (2 vuotta) upotettu kaikki Melbourne Polytechnic koulutusohjelmat tarjoavat runsaasti Pathway (tilisiirto ja aiemmin opitun tunnustamista) mahdollisuudet jatkokoulutukseen.

Melbourne Polytechnic on saavuttanut kansainvälisen tunnustuksen yli 6000 offshore-ilmoittautumalla vuosittain ja 24 koulutusyhteistyötä Aasiassa, ja viktoriaaninen hallitus on tunnustanut kansainvälisen koulutuksen huippuosaamisen, voittaen parhaan tarjoajan luokassaan vuonna 2014 ja toisena vuonna 2015.

Melbourne Polytechnic läheiset sidokset teollisuuteen varmistavat, että opiskelijoilla on mahdollisuus saada apurahoja, joita lahjoittavat alan sponsorit ja laajentavat myös omia verkostojaan tulevaisuuden menestykseen.

Paljon kuin kurssin valitseminen, jokaisen opiskelijan olosuhteet ovat erilaiset, kun on aika opintomaksuihin ja voimme ohjata sinut maksurakenteeseen. Jokainen kurssisivu esittää hinnoittelua tai vieraile kansainvälisillä opiskelijamaksuilla sivulla.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Melbourne Polytechnic

MCI pyrkii rakentamaan luovia verkostoitasi, vahvistamaan tietämystä sovellettavasta luovasta tutkimuksesta, kriittisestä ajattelusta ja laajentamaan käytäntöäsi alan asi ... [+]

MCI pyrkii rakentamaan luovia verkostoitasi, vahvistamaan tietämystä sovellettavasta luovasta tutkimuksesta, kriittisestä ajattelusta ja laajentamaan käytäntöäsi alan asiantuntijoiden ohjeistuksella. Nämä taidot ovat välttämättömiä kilpailukykyisten luovien toimialojen onnistumiselle.

Kurssin rakenne

Luovan teollisuuden alojen opetussuunnitelman malli perustuu kolmeen temaattiseen virtaan. Nämä ovat (1) Yrittäjyys ja kaupallistaminen (2), Soveltava tutkimus ja (3) Luova käytäntö

MCI: lle on kolme sulautettua pistettä, jotka ovat:

Graduate Certificate of Creative Industries - Yrittäjyys ja kaupallistaminen (yksi lukukausi / 48 opintopistettä)Luovan teollisuuden tutkijakoulutus - yrittäjyys ja kaupallistaminen ja soveltava tutkimus (kaksi lukukautta / 96 opintopistettä)Luova teollisuuden päällikkö - kaikki virrat (kolme lukukautta / 144 opintopistettä)Mitä minun pitää tehdä ilmoittautumiseen?... [-]
Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Melbourne Polytechnic

Edistää kirjanpitoasiantuntemusta ja liiketoiminnan tuntemusta tutkimukselle, jatkokoulutukselle tai ammattikäytännöksi Melbourne Polytechnic ammattipätevyyden ja harjoit ... [+]

Edistää kirjanpitoasiantuntemusta ja liiketoiminnan tuntemusta tutkimukselle, jatkokoulutukselle tai ammattikäytännöksi Melbourne Polytechnic ammattipätevyyden ja harjoittelun (MPPA) kanssa.

Suunniteltu progressiivisille, ahkeria, liikemiehiä valmistuneille ja niille, jotka haluavat menestyä ammatillisen kirjanpidon alalla, MPPA tarjoaa lukuisia työllistymismahdollisuuksia työskentelemästä akateemisena CFO: ksi missä tahansa maapallon nurkassa!

Pysy eteenpäin, siirry eteenpäin ja mene eteenpäin

Globaali liiketoimintaympäristö kehittyy jatkuvasti. Yritykset haluavat ammattilaisia, jotka pystyvät tunnistamaan trendejä ja ehdottamaan yritysten mukautuksia, jotka takaavat taloudellisen ja toiminnallisen elinkelpoisuuden.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Melbourne Polytechnic
Osoite
Melbourne, Victoria, Australia
Verkkosivusto
Puhelin
+61 3 9269 1200