Lue virallinen kuvaus

Khazar University

Khazar University on yksityinen oppilaitos perustutkinto-, jatko- ja ammattikorkeakoulututkimuksiin, joilla edistetään kehittynyttä opiskelua ja tutkimusta, koulutuspolitiikkaa ja kehitystä Azerbaidžanin tasavallassa.

Khazar University on ensimmäinen yliopisto Azerbaidžan koostuu useista itsenäistä koulua yhdistää saman lukuvuoden politiikkaa ja periaatteita, jotka tarjoavat laaja erilaisia suurten yhtiöiden Taiteet, humanistiset ja yhteiskuntatieteet, arkkitehtuuri, suunnittelu, ja ammattikorkeakoulu, Economics, Management and Liiketoiminta, koulutus .

Khazar myös yksi Azerbaidžanin johtavista yliopistoista suhteissaan teollisuuteen.

Nykyään yliopisto on luonut tehokkaita suhteita johtaviin paikallisiin ja kansainvälisiin yrityksiin.

Khazar professorit ovat saaneet tunnustusta ja johtajuutta ammatillisilla aloillaan tai ovat johtajia, taiteilijoita ja asianajajia, joilla on kansallisia ja kansainvälisiä maineita.

Jatko-opinnot, mukaan lukien ammatilliset, tohtori- ja maisteriohjelmat sekä laajin MBA-ohjelma Azerbaidžanissa, ovat tärkeässä asemassa yliopiston koulutusprofiilissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Khazar University

Kahden vuoden kansainvälisten suhteiden ja diplomatian maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille akateemisen ja käytännön koulutuksen kansainvälisissä suhteissa ja diplomati ... [+]

Kahden vuoden kansainvälisten suhteiden ja diplomatian maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille akateemisen ja käytännön koulutuksen kansainvälisissä suhteissa ja diplomatiassa. Ohjelma haastaa oppilaat kehittämään syvällistä ymmärrystä kansainvälisistä asioista ja kansainvälisestä diplomatiasta.

Opetussuunnitelma kattaa muun muassa seuraavat aiheet:

Kansainvälisten suhteiden historiaMaailmanlaajuinen turvallisuusUlkopolitiikan analyysiMaailmantalousTutkimusmenetelmätKansainvälinen terrorismi jne.

Opiskelija oppii kursseja maailman johtaviin yliopistoihin ja kokeneisiin johtaviin opettajiin. He saavat mahdollisuuden osallistua vuorovaikutteisiin seminaareihin, kehittää analyysi- ja tutkimusosaamistaan. Valmistuttuaan opiskelijat ovat valmiita siirtymään uraan kansainvälisissä järjestöissä, valtion elimissä, tutkimuskeskuksissa, suurlähetystöissä jne.... [-]

Azerbaidžan Baku
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Khazar University

Sijainnin osoite
Khazar University (Neftcilar Campus)
11 Mehseti Str.

Baku, Baku, AZ1096 AZ