Nakhchivan State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rakkaat ystävät!

Nakhchivan State University on erityinen paikkansa muiden yliopistojen Azerbaidžanissa. Yliopistoalueella 108 hehtaarin alue käsittää nykyaikaisen opetuksen rakennuksia kaikenlaisia ​​palveluita. Elektroninen huonetta, labs, keskukset, ja elektroninen kirjasto, varustettu nykyaikaisen tietotekniikan yliopistossa palvella opettajien ja opiskelijoiden. WI -Fi langaton internet-järjestelmä on saatavilla koko alueella yliopistossa.

1

Nakhchivan State University on moderni korkeakoulu kanssa yrityksen kansallisesti, valtiollisen ohjaama ja integroitu maailmaan.

Nakhchivan State University on allekirjoittanut incorporative sopimuksia yli 50 yliopistoa 4 maanosassa ja laajensi kansainvälisissä suhteissa. Yliopistossa on luotettavia kumppaneita ja ystäviä kansainvälisessä maailmassa. Nykyisin 3 apurahaprojekteihin Tempus parhaillaan toteutetaan Nakhchivan State University. Nakhchivan State University on jäsenenä Euroopan rehtorien Club, yliopistojen Aasian, Association of Universities Mustanmeren Sector, rehtorit ry Euraasiassa Silk Way yliopiston ja yhtenäisyyteen Kaukasiassa yliopistot. Jäsenyyden lla on suuri merkitys kulttuurielämässä NSU ja palvella laajentaa kansainvälistä yhteistyötä ja järjestää kansainvälisiä symposiumeja.

1

TV-studio, ”Nuhchikhan” radiostudion, teatteri studio, tanssi ja laulu ryhmiä, kuoro yhteisöjä palvelevat kehittämiseen kulttuuriympäristöä osoitteessa NSU. Yliopisto tarjoaa kaikki modernit mukavuudet opiskelijoille, jotka tekevät urheilua.

Yliopisto tarjoaa erilaisia ​​mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia saada korkea-asteen koulutusta, hankkia hyvä tuntemus ja näkymät, kehittää taitoja ja kykyjä ja saada hämmästyttävää aikaa. Toisin kuin perinteiset opiskelijoiden hostelli, The Nakhchivan State University omistaa moderni opiskelijoiden talossa, jota pidetään olevan elävä talon modernia tyyliä.

Tervehdimme teitä, sinut kumppanimme, ja toivotan teille olla opiskelija meidän yliopistossa. Nakhchivan State University on yliopiston luvulle.

Tervetuloa meidän yliopisto!

4
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Health Maisteri » Katso Summer courses »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Kansainvälisten asioiden maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Kansainväliset suhteet -on olennainen osa tieteen, joka oppii eri puolia diplomatian historian, kansainvälisen oikeuden, maailmantalous ja sotilaallinen strategia. Ympäristö vaikuttaa dynamiikkaan kansainvälisten relations- sekä sosiaalisesti ja ei-sosiaalinen ympäristö. [+]

Kansainvälisten suhteitten maisteri

Kansainväliset suhteet - on olennainen osa tieteen, joka oppii eri puolia diplomatian historian, kansainvälisen oikeuden, maailmantalous ja sotilaallinen strategia. Ympäristö vaikuttaa dynamiikkaan kansainvälisten relations- sekä sosiaalisesti ja ei-sosiaalinen ympäristö. Ei-sosiaalinen ympäristö merkitsee kaikkea, että oli olemassa ennen luomista ihmisyhteisön.

Kansainväliset suhteet - haara valtio-opin, jossa valtiot oppia toisistaan ​​ja niiden suhteita tällaisten järjestöjen (BHT), monikansalliset yritykset (TMK) ja muiden kansalaisyhteiskunnan toimijoiden kanssa.

[-]

Master arkkitehtuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Erikoisuus arkkitehtuurin perustettiin tiedekunnan Kuvataideakatemiassa. Teknillisessä perustettiin lukuvuoteen 2005-2006 ja puheenjohtaja arkkitehtuurin on sisällytetty sen koostumusta. [+]

master arkkitehtuurin

Erikoisuus arkkitehtuurin perustettiin tiedekunnan Kuvataideakatemiassa. Teknillisessä perustettiin lukuvuoteen 2005-2006 ja puheenjohtaja arkkitehtuurin on sisällytetty sen koostumusta.

Kaksi erikoisuuksia toiminut puheenjohtajana arkkitehtuurin lukuvuoteen 2005-2006:

Erikoisuus Arkkitehtuuri Erikoisuus teollisuuden ja rakennusalan

Teknillisessä aloitti toimintansa teknillisessä ja arkkitehtuurin lukuvuoden 2007-2008 ja oli 4 tuolia. Yksi niistä on tuolin arkkitehtuurin. Se sisältää:

Vuosina 2002-2003 lukuvuoden-8 opiskelijoille Vuonna 2004-2005 lukuvuonna-10 opiskelijoille Vuonna 2016-2017 lukuvuonna-12 opiskelijaa hyväksyttiin tiedekunnan (kokopäiväistä). ... [-]

Master ihmisoikeuksien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Erikoisuus Lain perustettiin vuonna 1996 NSU. 50 opiskelijaa hyväksyttiin kokoaikaisiin ja osa-aikaisia ​​osastojen lain erikoisuus samana vuonna. [+]

Master in Human Rights

Erikoisuus Lain perustettiin vuonna 1996 NSU. 50 opiskelijaa hyväksyttiin kokoaikaisiin ja osa-aikaisia ​​osastojen lain erikoisuus samana vuonna.

Tuoli Lain aiheista järjestettiin 1997 Nakhchivan State University. Fakhraddin Nagiyev oli ensimmäinen pää tuolin. Kokenut asianajaja, ehdokas laki aiheet Najaf Orujov korvasi hänet 2001. Avustaja-Professori Shukur Mammadov valittiin pää tuolin 2004. Ph.Doctor lakiin Gahraman Behbudov kulkee 2006. 14 henkilöstöstä työskentelee johdolla, joista yksi on Ph.doctor, 2 ovat Ph.doctor historiaan, 4 on vanhempi opettajia, 7 ovat opettajia. Lisäksi 5 opettavat osa-aikaisesti, 6 opettavat per-tunti.... [-]


Master in Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Tiedekunnan talous Nakhchivan State University vieressä "Economy", "World Economy", "Kirjanpito ja laskenta" erikoisuuksia sekä henkilöstön kouluttaminen kandidaatin "hoito" erikoisuus tehdään. [+]

Master in Management

Tiedekunnan talous Nakhchivan State University vieressä "Economy", "World Economy", "Kirjanpito ja laskenta" erikoisuuksia sekä henkilöstön kouluttaminen kandidaatin "hoito" erikoisuus tehdään.

In henkilökunta valmistelussa alalla "Management" Ensisijainen tavoitteemme on virallistaa kyky hallita ja johtaa tehokkaasti opiskelijoille.

Meidän tärkein tehtävä on kouluttaa päteviä johtajia, jotka kantavat resurssit laitoksen parhaalla mahdollisella tavalla.

Opiskelijat "Management" erikoisuus on koulutettava periaatteeseen "tuote tai palvelu olisi määritettävä monenlaisia ​​tuottajien".

Aikana henkilöstön koulutus "hoito" erikoisuus, harjoittelun, liike pelejä, keskustelutilaisuuksia, ammatillisiin kokouksiin, kertomusten ja keskustella ongelmista, kuten aktiivisen oppimisen menetelmiä sovelletaan.... [-]


Master journalistiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Se on 15 vuotta tuolin "Journalismi ja maailman kirjallisuuden" on Nakhchivan State University vuonna 2017. henkilöstön koulutus toimittaja yliopistossa alkoi vuodesta 2001. [+]

Master journalistiikan

Se on 15 vuotta tuolin "Journalismi ja maailman kirjallisuuden" on Nakhchivan State University vuonna 2017. Henkilökunta koulutus toimittaja yliopistossa alkoi vuodesta 2001. Vuonna 2002 "journalismin ja maailman kirjallisuutta" osasto perustettiin varten järjestämällä teosten systematicly ja tehokkaasti tällä alalla. Ensimmäinen pää tuolin oli I.Jafarov, PhD on filologian assistant- professori. Seuraavina vuosina väitöskirja filologian assistant- professori S.Sura johti tuolin 2006-2013. Tällä hetkellä puheenjohtaja johtaa FT on filologian Shahla Shiraliyeva.

Pääsuunnat tieteellisten tutkimusten tuolin ovat työvoimaongelmien modernin Azerbaidžan journalismin historiaa ja kehitystä sekä televisio- ja radio Nakhchivan, eilen ja tänään Nakhchivan lehdistö, televisio ja radio journalismin vuosisadalla, E-journalismi ongelmat Azerbaidžanin journalismin historiaa ja ajankohtaisia ​​ongelmia kansainvälisessä journalismia.... [-]


Master kansainvälisissä rahoitus- ja valuutta luotto suhteet

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Valuutta-taloudelliset suhteet ovat liittyneet kehittämiseen tavaroiden ja palvelujen ulkomaankaupan maiden tieteellinen ja tekninen vaihto, matkailu, julkiset ja yksityiset siirtoja on tapahtunut kehittämisen yhteydessä migraation kansainvälisen pääoman ja liikkuvuuden investointien The joukkovelkakirjoilla, rahoituksen, taloudellisen tuen. [+]

Master in International Financial ja valuutta luotto suhteet

Valuutta-taloudelliset suhteet ovat liittyneet kehittämiseen tavaroiden ja palvelujen ulkomaankaupan maiden tieteellinen ja tekninen vaihto, matkailu, julkiset ja yksityiset siirtoja on tapahtunut kehittämisen yhteydessä migraation kansainvälisen pääoman ja liikkuvuuden investointien The joukkovelkakirjoilla, rahoituksen, taloudellisen tuen. Muodot kansainvälisten taloudellisten suhteiden syntetisoidaan, lomakkeita ja erilaisia ​​käytetään (diplomaattista, kulttuuri-, liikunta- jne) tai muiden liiketoimien välisiin suhteisiin.

Oikeudellinen perusta järjestelmä on joukko kansainvälisiä ja kotimaisia ​​oikeuden avulla se, sääntely valuutta kansainvälisissä suhteissa, lainat ja rahoitus toteutetaan.... [-]


Master kansainvälisissä suhteissa ja diplomatian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Kansainväliset suhteet -on olennainen osa tieteen, joka oppii eri puolia diplomatian historian, kansainvälisen oikeuden, maailmantalous ja sotilaallinen strategia. Ympäristö vaikuttaa dynamiikkaan kansainvälisten relations- sekä sosiaalisesti ja ei-sosiaalinen ympäristö. [+]

Master kansainvälisten suhteiden ja diplomatian

Kansainväliset suhteet -on olennainen osa tieteen, joka oppii eri puolia diplomatian historian, kansainvälisen oikeuden, maailmantalous ja sotilaallinen strategia. Ympäristö vaikuttaa dynamiikkaan kansainvälisten relations- sekä sosiaalisesti ja ei-sosiaalinen ympäristö. Ei-sosiaalinen ympäristö merkitsee kaikkea, että oli olemassa ennen luomista ihmisyhteisön.

Kansainväliset suhteet - haara valtio-opin, jossa valtiot oppia toisistaan ​​ja niiden suhteita tällaisten järjestöjen (BHT), monikansalliset yritykset (TMK) ja muiden kansalaisyhteiskunnan toimijoiden kanssa.

Ensimmäistä kertaa termi "Kansainväliset suhteet" sisältyy tieteellisiä kiertoon Englanti filosofi Jerami Bentam XVIII-XIX-luvuilla.... [-]


Master kirjanpidon ja laskennan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Tällä hetkellä tiedekunnan talous 4 erikoisuuksia ovat saatavilla puheenjohtajana kirjanpidon ja laskennan. Yksi näistä erikoisuuksista on kirjanpidon ja laskennan. Erikoisuus Kirjanpito ja laskenta on erityinen paikka valmistelussa kirjanpidon henkilöstön Nahitševan. [+]

Master Kirjanpito ja laskenta

Tällä hetkellä tiedekunnan talous 4 erikoisuuksia ovat saatavilla puheenjohtajana kirjanpidon ja laskennan.

Yksi näistä erikoisuuksista on kirjanpidon ja laskennan. Erikoisuus Kirjanpito ja laskenta on erityinen paikka valmistelussa kirjanpidon henkilöstön Nahitševan. Joten nykyään soveltaminen tilinpäätösstandardien maamme luo pohjan oppimisen erikoisuus ja se on pakollista suorittaa kansainvälisten normien Azerbaidžanissa tasavallassa.

Erikoisuus Kirjanpito ja laskenta NSU toimii vuodesta 1989. Tämän erikoisuus, opettajien tuolin ”poliittinen talous ja poliittinen historia” opettavat erikoistunteja. Kokoaikaisia ​​ja osa-aikaiset ovat olemassa erikoisuus kirjanpidon ja laskennan tiedekunnan talous. Kaikki luokat toteutettu kohdistamisen järjestelmä osastolla kokopäiväistä ja osa-aikaisia.... [-]


Master kirjanpidon ja laskennan teollisuudessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Oppilaat olivat hyväksytty erikoisuus kirjanpidon ja laskeminen Master osaston (kokoaikaisten) vuonna 1999. Pääsyä osa-aikaisesti osastolla alkoi 2002. Oppilaat olivat hyväksytty osa-aika osastolla vuosina 2013-2014 vuosina. [+]

Master kirjanpidon ja laskeminen teollisuudessa

Oppilaat olivat hyväksytty erikoisuus kirjanpidon ja laskeminen Master osaston (kokoaikaisten) vuonna 1999. Pääsyä osa-aikaisesti osastolla alkoi 2002. Oppilaat olivat hyväksytty osa-aika osastolla vuosina 2013-2014 vuosina.

Integrointi Azerbaidžanin tasavallan kansainväliseen talouteen ja maamme vahva taloudellinen potentiaali edellyttää vahvaa-tieteellinen potentiaalia kirjanpidon ja laskennan erikoisuus. Se vaatii maamme kirjanpito vihjata kansainväliseen kirjanpitojärjestelmän. Tässä suhteessa valmistautuminen mestari Nakhchivan State University on erityinen paikka.

Vuodesta 2012, erikoisuus kirjanpito- ja laskenta osastolla Master nimettiin erikoisuus kirjanpidon ja laskennan master osastolla.... [-]


Master musiikissa tieteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Musiikki Tiede sisältää historiaa, teoreettisia ja muun musiikin. Kehittäminen Musiikin tieteen Azerbaidžanissa voidaan katsoa kahden keskeisen aikoja: XIII-XV ja XIX-XX-luvuilla, XIII-XV ja XIX-XX-luvuilla on tärkeä sija kehityksessä musiikin teoreettisia Azerbaidzhanin. [+]

Master in Music Science

Musiikki Tiede sisältää historiaa, teoreettisia ja muun musiikin.

Kehittäminen Musiikin tieteen Azerbaidžanissa voidaan katsoa kahden keskeisen aikoja: XIII-XV ja XIX-XX-luvuilla, XIII-XV ja XIX-XX-luvuilla on tärkeä sija kehityksessä musiikin teoreettisia Azerbaidzhanin.

Tuoli Musiikin tutkimuksen ja menetelmät on perustettu vuonna 2002-2003.

Tuoli koostuu avustajan-professori, 5 vanhempi opettajaa, kaksi opettajaa, vanhempi laboratorio-avustajan ja mielenosoittaja. Opetettavien johdolla ovat:

Harmonia Solfege Musiikin historia Musiikin historian Itä kansojen Nakhchivan musiikkikulttuurin Pohjat Azerbaidžanin kansanmusiikin Luovuus Azerbaidžanin kansanmusiikin modernin musiikin musiikki kritiikki Arkistot ja lähdeluettelo kokemus Historian näyttämötaiteen Erityispedagogista valmistelu Erikoisuus Musiikki ja sen opetusmenetelmät [-]

Master palauttaminen ja uudelleenjärjestely arkkitehtuurimonumentteja

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Erikoisuus arkkitehtuurin perustettiin tiedekunnan Kuvataideakatemiassa. Teknillisessä perustettiin lukuvuoteen 2005-2006 ja puheenjohtaja arkkitehtuurin on sisällytetty sen koostumusta. [+]

Master palauttaminen ja uudelleenjärjestelyt arkkitehtuurimonumentteja

Erikoisuus arkkitehtuurin perustettiin tiedekunnan Kuvataideakatemiassa. Teknillisessä perustettiin lukuvuoteen 2005-2006 ja puheenjohtaja arkkitehtuurin on sisällytetty sen koostumusta.

Kaksi erikoisuuksia toiminut puheenjohtajana arkkitehtuurin lukuvuoteen 2005-2006:

Erikoisuus Arkkitehtuuri Erikoisuus teollisuuden ja rakennusalan

Teknillisessä aloitti toimintansa teknillisessä ja arkkitehtuurin lukuvuoden 2007-2008 ja oli 4 tuolia. Yksi niistä on tuolin arkkitehtuurin.

[-]

Master radio-tv-journalismin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Se on 15 vuotta tuolin "Journalismi ja maailman kirjallisuuden" on Nakhchivan State University vuonna 2017. henkilöstön koulutus toimittaja yliopistossa alkoi vuodesta 2001. [+]

Master Radio-tv-journalismin

Se on 15 vuotta tuolin "Journalismi ja maailman kirjallisuuden" on Nakhchivan State University vuonna 2017. Henkilökunta koulutus toimittaja yliopistossa alkoi vuodesta 2001. Vuonna 2002 "journalismin ja maailman kirjallisuutta" osasto perustettiin varten järjestämällä töitä järjestelmällisesti ja tehokkaasti tällä alalla. Ensimmäinen pää tuolin oli I.Jafarov, PhD on filologian assistant- professori. Seuraavina vuosina väitöskirja filologian assistant- professori S.Sura johti tuolin 2006-2013. Tällä hetkellä puheenjohtaja johtaa FT on filologian Shahla Shiraliyeva.

[-]

Master vieraalla kielellä (Persian)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Tuoli Itä kielten ja kirjallisuuden on perustettu vuonna 2003. Tällä hetkellä se hyväksyy poikamies opiskelijoiden suuntaan kahden erikoisuuksia Käännös (arabia-Azerbaidžan kielillä) ja kääntämiseen (Persian Azerbaidžanin kielillä). [+]

Master Vieras kieli (persia)

Tuoli Itä kielten ja kirjallisuuden on perustettu vuonna 2003. Tällä hetkellä se hyväksyy poikamies opiskelijoiden suuntaan kahden erikoisuuksia Käännös (arabia-Azerbaidžan kielillä) ja kääntämiseen (Persian Azerbaidžanin kielillä). Pääsy erikoisuus tehdään vuorotellen vuosia. Joka valmistuneet erikoisuus, sille annetaan paikka Master `asteen tähän suuntaan.

Vuonna 2003 erikoisuus avasi jonka nimi arabian kielen ja kirjallisuuden kääntäminen (arabia-Azerbaidžan kielet) hyväksyy poikamies studends vuodesta 2010, vuonna 2007 erikoisuus avasi nimellä Persian kielen ja kirjallisuuden kääntäminen (Persian Azerbaidžanin kielet) hyväksyy poikamies opiskelijaa 2009.... [-]


Master vieraalla kielellä (ranska tai saksa)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Erikoisuus ranskan kielen toimii noin 19 vuotta tiedekunnan kansainvälisten suhteiden ja Foreign Languages.Currently, 55 opiskelevat ranskan kielen I-IV kursseja. Erikoisuus saksan kielen perustettiin 1999-2000 lukuvuonna 15 opiskelijaa hyväksytty erikoisuus samana vuonna. [+]

Master Vieras kieli (ranska tai saksa)

Vieras kieli (ranska)

Vuonna 1998-1999 lukuvuonna, johdolla Länsi-Euroopan ja Itä-kielistä History filologian tiedekunta perustettiin NSU ja ja 15 opiskelijaa hyväksyttiin. Alkuaikoina sen alusta lähtien, Ranskan suurlähetystö ja osaston sen tiedon ja yhteistyö kiinnittänyt erityistä huomiota erittäin tähän erikoisuus ja varustettiin erikoisuus kirjoja, taidekirjoja, teknisiä tiloja, audio-videokasettien, tv, video -tape ja tietokoneet.

Erikoisuus ranskan kielen toimii noin 19 vuotta tiedekunnan kansainvälisten suhteiden ja Foreign Languages.Currently, 55 opiskelevat ranskan kielen I-IV kursseja. 9 opettajat ja laborantti työ johdolla. 5 Ranskan opettaja (kaksi niistä FT on filologian, joka on avustaja-professori, kaksi vanhempi opettajat, lääkäri), 4 Saksan opettaja (3 vanhempi opettajat, lääkäri).... [-]


Master vieraalla kielellä (venäjä)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Vuonna 2000-2001 lukuvuonna, ottaen huomioon tarpeet Nahitševan ja maan muilla alueilla, samoin kuin naapurimaissa "opettaja Venäjän kielen ja opettaja" erikoisuus avattiin NSU. [+]

Master vieraalla kielellä (Venäjä)

Vuonna 2000-2001 lukuvuonna, ottaen huomioon tarpeet Nahitševan ja maan muilla alueilla, samoin kuin naapurimaissa "opettaja Venäjän kielen ja opettaja" erikoisuus avattiin NSU.

Eri vuosina, Venäjän kansalaisten ja Turkin tutkittu tässä erikoisuus. Tällä hetkellä kaksi Turkin kansalaisten jatkaa koulunkäyntiään IV kuluessa tämän erikoisuus.

Vuosina 2009-2010 lukuvuonna, jossa käsitellään siirtymistä uuteen järjestelmään, "opettaja Venäjän kielen ja kirjallisuuden" on tullut "venäjän kielen opettaja" erikoisuus.

Johdolla on 9 opettajia. Kaksi niistä on Ph.doctor päälle filologian (johtaja tuoli, avustaja-professori), parhaillaan väitöskirjaa, 7 vanhempi opettajat, opettaja. On vanhempi laboratorio-avustajan ja mielenosoittaja johdolla.... [-]


Master vieraiden kielten-Englanti

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Erikoisuus avattiin vuonna 2002 -nimellä ”Kieliopinnot”. Vaatimus kielentutkimuksen tarkoituksena on varmistaa, että opiskelijat saavat peruskoulutuksen kaikilla keskeisin alueita vanhaa ja modernia Englanti kielitiede. [+]

Master vieras kieli-Englanti

Erikoisuus avattiin vuonna 2002 -nimellä ”Kieliopinnot”. Vaatimus kielentutkimuksen tarkoituksena on varmistaa, että opiskelijat saavat peruskoulutuksen kaikilla keskeisin alueita vanhaa ja modernia Englanti kielitiede. Ohjelma vaatii yhteensä noin 15-20 aiheesta tuntia jaoteltuna seuraaviin pääryhmään:

Kielitieteen Core Kurssit: LING 100 - Johdatus Kielitiede LING 210 - Kieli historia LING 301 - Elements of Syntax Englanti Morfologia Englanti Phonology Stilistiikka of Englanti Englanti Leksikologia Teoreettinen kurssi Väitöskirja Englanti Semasiology

Tehtävänä Englanti Kieliopinnot on juurruttaa meidän opiskelijoiden syvä arvostus kielen ja sen soveltaminen yhteiskunnan tarpeisiin. Haluamme tarjota perustavaa taitoja, asenteita ja tietämystä, jotta opiskelijat merkityksellisen panoksen aloilla Englanti kieltenopetuksen ja kielitieteen. ... [-]


Oikeustieteen maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2019 Azerbaidžan Nakhchivan

Erikoisuus Lain perustettiin vuonna 1996 NSU. 50 opiskelijaa hyväksyttiin kokoaikaisiin ja osa-aikaisia ​​osastojen lain erikoisuus samana vuonna. [+]

Oikeustieteen maisteri

Erikoisuus Lain perustettiin vuonna 1996 NSU. 50 opiskelijaa hyväksyttiin kokoaikaisiin ja osa-aikaisia ​​osastojen lain erikoisuus samana vuonna.

Tuoli Lain aiheista järjestettiin 1997 Nakhchivan State University. Fakhraddin Nagiyev oli ensimmäinen pää tuolin. Kokenut asianajaja, ehdokas laki aiheet Najaf Orujov korvasi hänet 2001. Avustaja-Professori Shukur Mammadov valittiin pää tuolin 2004. Ph.Doctor lakiin Gahraman Behbudov kulkee 2006. 14 henkilöstöstä työskentelee johdolla, joista yksi on Ph.doctor, 2 ovat Ph.doctor historiaan, 4 on vanhempi opettajia, 7 ovat opettajia. Lisäksi 5 opettavat osa-aikaisesti, 6 opettavat per-tunti.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
University campus, AZ7012,
Nakhchivan State University

Nakhchivan, Nakhchivan Autonomous Republic, AZ